Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejbele
csendes tag
Az első részt nagyon eltalálták anno.😃
-
Olykor vérfrissítésként is játszok néhány menetet Adventure versenyeken, egyúttal így próbára téve aktuális kedvencet is.
Trükközéseknek valóban nincs sok értelme, a backflip-eket szeretném leginkább gyűjteni, azt is csak achievement miatt.
Bár ha lesz itt is Moon pálya, akkor ott sec-perc alatt össze lehet hozni majd amúgy. -
Azért én kicsit csalódtam a kifullozott monster-ben. Adventure versenyeken egyik helyszínen sem tudok jobbat menni 3xxx méternél.
Vagy nem megy fel emelkedőn vagy üzemanyag fogy ki. Az utóbbit még megértem, talán az múlik az ügyességen, de simán van ennek is olyan emelkedő, ami sok.Ha már feljött témaként. Az első részben tényleg végtelenek voltak a pályák? A legjobb autóval (adott pályához legjobban illő) és ügyességgel van ott olyan, hogy tényleg akár a végtelenségig lehet menni?
-
válasz
Heisenberg69 #184 üzenetére
Tárolja amúgy FB is a játékállást.
Szerk: Szívesen! Személyesen tapasztaltam. ROM újratelepítés után végül nálam csak a FB segítségével tudott visszállítódni a profilom. Először Google szinkronizációval szerettem volna megoldani, de az csak pörgette végtelenségig a "connecting" ablakot. Igaz a FB connecting sem ment pillanatok alatt és nem is elsőre.
-
BiP
nagyúr
válasz
Freddycom #190 üzenetére
Nem. Saját töltőjét használom amúgy, de olyankor nem is játszom vele.
Mindig amikor ilyen előfordult, mintha kicsit baloldalt nyomnám. (majdnem a next gombbal fedésben).
De a grafika szerint még a pedálon. (a lenyomott pedál viszont már kilóg alóla).
Szóval lehet, hogy csak túl szűkre van szabva a pedál érintési része, csak így nincs összhangban a grafikával.
És baromi idegesítő, amikor nézem, hogy nem megy a verda, vagy épp fejjel készülök landolni, hogy valami nem okés, és megint az a kib* gázpedál. -
BiP
nagyúr
Nektek szokott olyan lenni, hogy néha nem érzékeli, hogy nyomom a gázt?
Csomószor ezen buktam futamot vagy buktam orra egy ugrató után.
Gondoltam arra, hogy ha estleg nem a képernyő szélén nyomom a gombot,az nem tetszik neki , vagy esetleg telefonspecifikus lenne a jelenség? (nexus 5x) -
válasz
Heisenberg69 #184 üzenetére
Nekem bejelentkezett.
-
Heisenberg69
senior tag
Nektek se jelentkezik be a play sevice-be? Nme szeretném bukni a rankomat... vagy a FB is tárolja?
-
Jók az új jelmezek és a hozzájuk tartozó kocsi kiegészítők.
-
nepszter1
addikt
Mennyire online a cup?
-
athomi
veterán
Uphill Cup-on utolsóként sikerült meghalnom, mégis én kaptam 0 pontot. Eddig úgy tudtam, hogy aki elsőként hal meg adott pályán az 0 pontot kap, aki másodikként az 1-et, és így tovább.
A másik meg, hogy az x-mas kupán a faszim már nem először valahogy a motor mögé, pontosabban az oldalához esett és nem akart felállni onnan, így toltam végig a pályát. Ez bug?
-
''HUN" még mindig egy gép.
-
Nézzétek már meg légyszi, h a nevem mellett látjátok ti is a padlizsánt?
17. vagyok jelenleg.
-
Heisenberg69
senior tag
Legend lettem én is. Komolyan mondom szerintem a frissítés után sokkal gyorsabban lehet fejlődni. És van 850ezrem.
-
485
aktív tag
Megvettem a szörny csomagot. Én Rolcsi néven vagyok.
-
BBarnusHD vagy Tomee néven játszik itt valaki?
-
Overpowered, szóval hogy nagy előnnyel indulsz egy versenyen, ha egy kellően feltuningolt monster truck-kal vagy.
Jobb gép mindig lesz, arra kár várni.Én kezdetben ugye az alap jeep-pel mentem, azt ímmel-ámmal tuningoltam, de az első adandó alkalommal megvettem a sportot és abba fektetem a nyert coinokat. Vannak szar pályák a sporthoz, de egyelőre nem igen vannak vesztett versenyeim, összesítettben szinte mind megvan az első hely.
-
válasz
Freddycom #156 üzenetére
Amúgy azóta ezt tartom a legjobban "kipörgőbbnek", előtte a super jeep-re panaszkodtam de azon mintha visszavettek volna egy kicsit talán pont a monster truck miatt. A sportkocsival meg a legkönnyebb. Bár az meg néha nehezen tud átugratni a felsőbb szintekre és pont beleütközök. A monster truck szvsz nem olyan gyors de azzal meg simán átugratok ami azért kicsit fura.
-
válasz
Freddycom #156 üzenetére
Mi az az OP?
Amúgy előző kérdésedre meg igen, karácsonyi ládákat nyitogattam csak.
Még nem költöttem el a milliókat, nem tudom, hogy kimaxoljam-e a monster-t, nem emlékszem már az előző részre, hogy várható-e vajon beláthatóbb időn belül (mondjuk az is igaz senki sem jövőbelátó) komolyabb gép a játékba a monster-nél.
Mondjuk a superjeep-nél szimpatikusabb, a turbó fejleszthetőség és a nagy kereket miatt, amivel sokkal puhábban lehet átkelni nagyobb és élesebb gödrökön. -
Aztakurva, ezt a monster truckot indokolatlanul OP-nek érzem.
-
válasz
Heisenberg69 #153 üzenetére
Nekem is az van. Jó lenne ha bekerülne a play games rendszer, nem is értem, hogy miért csak a cloud save került bele.
-
-
válasz
Heisenberg69 #148 üzenetére
Neeeeee, nem lehet mindenkinek maxos, akkor én hogy fogok nyerni?
Tartsuk titokban ezt a láda nyitogatós trükköt.
-
Csak karácsonyi ládákat nyitogattál?
@Heisenberg69: az unranked versenyek között nem jelenik meg, ranked kupákat kell tolni, aztán egyszercsak "xmas cup" lesz a következő verseny. Úgy kell csinálni, ahogy, mondod, kilépsz, törlöd a folyamatot, visszalépsz és megkaptad a karácsonyi ládát, ráadásul a következő verseny is mindig a karácsonyi kupa lesz. Azért érdemes ezt a versenyt ismételni mert ezt kevés idő/kevés gyémánt kinyitni, ellenben sok pénzt ad (vagy a mikulásos sapkát, fejet, felsőtestet, nadrágot).
@athomi: ingyen videónézős trükkről nem tudok, napi négyszer nyithatsz ki bronz vagy karácsonyi ládát várakozás nélkül, ha megnézem egy ilyen reklám videót.
-
El lehet a kárácsonyi ládákra is lőni a reklám nézős nyitási lehetőséget, az éjszaka folyamán kipróbáltam.
A szokásosnál aktívabb voltam most, kihasználtam a föntebb említett kiskaput, megvettem az akciós iap csomagot és reggelre le is minimalizáltam a gyémántjaimat, viszont "csöppet" jövedelmező volt az időt rászánni.
-
Most vettem észre, h lehet cigánykodni a kriszmisz kupákkal, illetve bármelyikkel, csak jelenleg ez adja a legtöbbet, nyitásonként akár ilyen 15-20k coint is adhat.
Szóval megnyered az összesítettet és mikor a végelszámolás van, írja, h 'great', ne nyomj rá, hanem nyomd meg a home gombot, zárd be a játékot (töröld a futó feladatok közül), lépj vissza és ott lesz a megnyert karácsonyi láda és a következő verseny is mindig karácsonyos lesz.
Hajrá!
-
BiP
nagyúr
Nekem ilyen all-in-one járgány a superjeep. Az alap jeep-en és a super-en kívül nincs is más. Kupára szerintem jobb a super. És nem is váltogatom, eddig bejött.
Motorokat nem ismerem, egy fillért nem akartam költeni, a sportkocsi meg ránézésre is béna a dimbes-dombos pályákra. -
válasz
Heisenberg69 #134 üzenetére
Még nincs meg a sportkocsi. Jeep volt, aztán monster truck-kal most meg lett a crossmotor vagy mi de a monster truck-kal megyek továbbra is. Azért 1-2-szer ezzel is meg lehet izzadni a kipörgések miatt ha olyan a pálya.
-
Ez az X-mas kupa érdekes, megyek rajta elsőként a jelenlegi ász superjeep-el, többiek visszapillantóban sem, úgy lealáztam őket.
Másodjára ugyanebben a felállásban ők tették ezt velem.
Aztán legközelebb gondoltam kipróbálom a szinte alap tuningos cross mocival, megint lealáztam őket. Utána ismét superjeep-el ugyanúgy kinevettek a többiek.Úgy működne ez az X-mas kupa, hogy minden autóval csak elsőre menve gyerekjáték nyerni, viszont adott autóval másodjára versenyezve már ellenkezőleg? Na majd própálgatom még az éjszaka folyamán.
A monster tetszeni fog előre látom.
Csak kár, hogy ez is kb jövőre lesz csak olyan állapotban, hogy kupákon esélyem legyen többiek ellen.
De inkább ez lesz az új ász, mert szerintem a supersport semmiképp sem tudna minden pályára alkalmas lenni, ellenben ezzel a monster-rel. Ezeket persze csak látatlanban írom...Valaki megvette az IAP mikulás szkines monster-t? Tuningot ad bele vagy csak exkluzív mikulás kinézet és kész?
-
zeon.hu
nagyúr
A Monster truck érdekes:
Tunningoltam kicsit, de nagyobb hegyen fel se bír menni egyelőre
Vezetni teljesen más, mint a többit, a fordulatszám viszont pörög, mint egy F1-esé. -
zeon.hu
nagyúr
Új pálya is van, X-mas.
-
Néztétek az új frissítést? Monster truck, mikulás cuccok, szerver fixek, Google szinkron.
Mennyibe kerül az új gép, feltette már vki a frissítést?
-
athomi
veterán
Jött ki frissítés, új járgány (Monster Truck) és x-mas cup.
-
zeon.hu
nagyúr
Másik eszközről be tudtok jelentkezni ugyanazzal a nick-el?
Beírom a nevet, elfogadja, de kezdi az elejéről, nem szinkronizál. -
zeon.hu
nagyúr
Éééés megint nem megy a szerver...
-
485
aktív tag
válasz
Heisenberg69 #116 üzenetére
Ezek kis bajnokságok, amik 2,3 v 4 versenyből állnak. Nekem pl volt olyan, h megnyertem a bajnokságot, de az egyikben kitört a nyakam, ezért levont pontot.
-
SpongyaBob
veterán
A supersport szerintem is szutyok.. bár gondom azért mert még alap. Nekem már régóta megvan, de nem is fogom fejleszteni szerintem.
Más: In-game névben hogy lehet emojit kitenni?
Már nem először látom és nem tudok rájönni.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Az se lenne rossz, ha el lehetne adni a járgányt, még ha nyomott áron is. Ez a sportkocsi nagyon nem jön be, unalmasnak tűnik, meg kicsit lassúnak (olyan lvl. 7 körül járnak a fejlesztések). Vagy kituningolva jó lesz?
-
athomi
veterán
Az normális, hogy megnyerek egy kupát csont nélkül és lefele esik a rankom?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest