- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #5079 üzenetére
Eddig kb. 3300 gemért nyitottam ládákat a cupsban. Volt 2 legendary, 4 champion (24 órás) láda, meg a jó ég tudja hány 3, 6, 8, 12 órás. Ezen felül elköltöttem 4m coint, 75k scrapet. Ami eddig megvan az jól áll, de a "nemesebb" alkatrészekből nem nagyon adott.
Elengedtem a dolgot. A többi majd apránként jön. Pénzért biztos nem veszek ládát.
Amúgy ez a rotációs kapa (vagy kapációs rota) nem nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy majd a profik milyen hajmeresztő figurákat csinálnak vele.
Az meg a pláne, hogy 1.5-2 nappal a frissítés után már berakták TE-be. -
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #5050 üzenetére
Nem mondom, hogy nem értem meg. Korábban megtette már Csigusz vagy Zsoli is, de visszatértek, várunk vissza téged is!
Esetleg annyit javaslok, gondolkodj el a PH!2-n.Jócskán akad ott ismerős arc, pl. z..., Nabla, dkface, kalauzhal, de vagyunk páran a kisprofillal is. Magyarország 5. legjobb csapata már jó ideje.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #5040 üzenetére
Én itt vagyok minden nap, és olvasó üzemmódban vagyok.
Szóval nem magaddal beszélgetsz itt sem, nyugi.
Nah de hogy aktívabb legyek kicsit én is.
Szerdán indul az új publikus event. Hagyomány szerint újra zombik elől kell majd menekülni. Én szerettem ezt, kis izgalmat visz a játékba.
Ami még érdekes, hogy most 350pontnál, 2x ticketet lehet nyerni.
Tehát hajrá srácok.VIDEÓ:
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #5037 üzenetére
A fórum nyilvános. Vannak itt többen más csapatokból is.
Meg valaki (én is) ott van 2 Messenger csoportban, itt a fórumon + a Discordon is. Aztán néha már azt sem tudom, hogy melyik infó honnan van, ki mit tud/nem tud.
Most ez egy inaktívabb időszak. Majd változik, ha lesz téma.
Hajrá hill climberek! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #4996 üzenetére
Kedvenc pályám...
Más is észrevette, vagy csak engem szívat a fingerfos, hogy nem tudja feltölteni a 100-ra az event meccseket? Van amikor 6-7. helynél már 8 pontokat ad, figyeltem, múltkor a 4 jegyből mind a 4 max 9. helyig adta a 9 pontot. Most vagy fos a szerver (nem lenne meglepő), vagy pedig ennyire nem szeretik az emberek az eventet (mert pattogós)?
-
gattuso48
újonc
válasz
DigitXT #4971 üzenetére
Most erre konkrétan tudnék írni, kezdesz egyre jobban kihozni a sodromból, pedig azt nem könnyű, de akkor kitlitanának az oldalról is, úgyhogy inkább nem.
Értetlen vagy és nem ismered el, hogy gúnyos megjegyzéssel illettél fentebb, ha nem ugrik be, vagy nem akarsz emlékezni, akkor idézem, amit te írtál:
"Végre, vki észrevette! Már azon voltam, ha senki nem gratulál, megyek a TG-be."
Ezt a mondatodat kire értetted? (talán 3x is kérdeztem, de nem válaszoltál azóta sem erre) Mivel hasonló beszólogatások miatt hagytam ott anno a PH!-át, mert nem vagyok kíváncsi az ilyen "csapattársakra", nem idegesítem fel magam, ha nem muszáj, ezért nem kell Einsteinnek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy nekem címezted ezt a gúnyos megjegyzést. És erre reagáltam a sunyi jelzővel.
A gyökér megjegyzés is erre volt reakció, tudod, Hunnal sem volt semmi bajom, amíg belém nem kötött...
Még egyszer leírom, remélem, hogy utoljára, nem ismersz!!! NEM ISMERSZ!!!
Ne állíts ki szakvéleményt egy olyan eset miatt, ahol nyakig sáros vagy és te kezdted a kötözködést, én meg csak nem hagyom magam, joggal. A lenti néhány sorod meg maga a vicc!!!
Nagyon szuperül megvagyok, nem tudom, hogy miből szűrsz le ilyen baromságokat, jah, de nem kezdek el egy vad idegennek magyarázkodni, mert nincs miért. Ellenben azt javasolnám neked, hogy kevésbé dobálózz olyan szavakkal és bélyegezz meg embereket különböző fórumokon, amelyekről nem tudod, vagy nem akarod érteni, hogy mit jelentenek. Lehet, hogy kevesebben fognak neked támadni! -
gattuso48
újonc
válasz
DigitXT #4969 üzenetére
Nevetséges vagy!
Wilbur Walsh vagyok, akivel az imént személyeskedtél (és korábban a PH! tagja voltam) igaz, csak sunyi módon, nem megemlítve konkrétan...
Még egyszer megkérdezem, hátha válaszolsz a kérdésemre, mi a problémád velem, miért kell sunyi módon utalgatni rám és másokra is? Alapvetően nem szoktak érdekelni, ha a hátam mögött kibeszélnek, illetve gúnyolódnak rajtam, de ebbe most véletlenül belebotlottam. A németeket nem értem és nem is érdekelnek, maximum irigykedhetnek, mert az eredményeim önmagukért beszélnek, nem véletlenül kerestek meg nem rég a Wildlifers-től is!
Kb. 10-ed annyit se foglalkozok a játékkal, mint mondjuk te, van más sokkal jobb hobbim, de, amikor játszom, akkor hatékonyabb vagyok az átlagnál, ennyi.
Remélem, hogy ez maradhat, szerintem elég diszkrét és finom voltam.
ui.: nem ismersz és kíváncsi vagyok, hogy a te hozzászólásod maradhat-e, gyanítom, hogy igen, pedig te sokkal több sértő, fellengzős és megalapozatlan állításokat tettél rólam, egyetlen hozzászólásból kiindulva.
Egyébként meg ne játszd meg magad, pontosan tudtad, hogy rólam van szó! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4945 üzenetére
Eleve egy vicc, hogy ezt a sportcart erőlteti az FS wheelie-re.
Na meg Veres a hot-roddal elkezdett ott a háttérben csapatni. próbáltam a ghost-ja után menni hot-roddal, de esélytelen volt.
Sportcarral kb eddig 9-10x megvolt a 10k. Soha nem tudtam kihasználni, mert a többit túlgondoltam egyből, és ráparáztam, hogy épp egy 30-32K esélyes körben vagyok.
Murphy törvénye igaznak bizonyult minden esetben. Rommá basztam a többit.....
ha csak 6-7K volt, akkor jöttek a rekordok.....UI: mint minden wheelie feladat a játékban, a csúszás mérése miatt érzékeny a microlag-ra.
Nagyjából az esetek 70%-ban ez vet véget a mutatványnak. Ez elmondható a holdas pontgyűjtésekre is. Amikor már csak üzemanyag nélkül kellene szaltókat dobni, akkor elég egy microlag, és leállít.... Optimalizálni viszont b@szik a fejlesztő, hogy legalább ezek a feladatok kisebb felbontáson indulnának.... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #4895 üzenetére
Elmész a tudod hova... XD Szép menet!
Régen mikor kezdtem csak Sport Car-ral toltam, nem tudom miért, de azt maxoltam először, nagyon későn szoktam át a Rallyra, na akkor lehet tudtam volna vele ilyeneket, de most, annyira átszoktam a Rallyra, hogy ihaj, teljesen más a két autó karaktere a játékban.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #4874 üzenetére
"Állítólag" az oroszok már valahogy csalnak ebben IS, tegnap este én harmadik voltam, engem 0,2 sec-kel előztek meg ketten, aztán 10 sec-kel a vége előtt beesett egy orosz 20 sec-kel rövidebb idő alatt az első helyre, gyorsan ráindítottam és ugyanúgy szárny + coin + lánc kombóval ment, de hát mire elindult stb nem lehetett ugye vele párhuzamosan menni, hogy lássam mit csinál...
-
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #4789 üzenetére
Tény, meglehetősen kaotikus volt az FS GP, pedig az ötlet jó volt. Remekül látszott, h nem voltak felkészülve ekkora tömegre. Halkan jegyzem meg, több, mint 4 jelentkező volt, de még kétezren sem vettünk részt az 1.nap. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha tényleg több, m. kétszer ennyien lettünk volna.
Egy programnak át kellett volna emelni az időket, automatikusan sorba rendezni és kész. Valószínűleg ez volt a terv, de a megvalósításba hiba csúszott. Nekem is az jött le, kézzel vitték fel az összes adatot!
Így sincs arra ésszerű magyarázat, miért maradtak le a továbbjutók listájáról olyan remek csapattársak, mint Ricskoo, Ph03niX vagy éppen Lagyisz!
Ami az esetleges idei (összesen már a 3.) NTC-t illeti, én nem változtatnék, sztem jó az, amit anno kitaláltál/kitaláltatok.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest