-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Biztos nem nagy szám, de szép csendben megnyertem az 5000. kupámat, így ez az achievement is megvan. Már csak kettő hiányzik, jelesül a "nyerj 100 challenge - et" (nem foglalkoztam vele), és a lvl15 tuning parts (dolgozok rajta, de kevés a gold, mivel tartottam korábban egy nagyobb szünetet, így két jármű is messze van a maxtól).
50/52, ez se rossz.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3296 üzenetére
Elegánsan zuhant.
-
AtiTheSnail
kezdő
HUN-nak hogy a jo eletbe lett 17 sec a betonpalya?
-
hege01
tag
Lenne egy kérdésem tuninggal kapcsolatban.
Konkrétan RC OC tuningra kér most 3600 fogaskereket, ha tudok venni gyémántért pár OC alkatrészt, akkor kevesebb fogaskerékért lehet majd fejleszteni? -
AKIspest
tag
Albi: privit nem enged ma írni. Mi a játékban a neved? Te vagy a BAZ megyei? :-)
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3287 üzenetére
-
adesz0112
újonc
Sziasztok!
Egy élmény veletek játszani. Igyekszem én is előre lépni, az itt olvasott tanácsok segítségével is.
Gyerünk verjük el a teknőcöket! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3279 üzenetére
Első pálya a rally carral sehogy nem megy egy ponton túl. Ahol hosszú meredek kisebb bukkanókkal. Oda basszus mi kell már? A tankot semmire nem tudom használni, annyira gyenge. Bukfenc azonnal.... A scooterrel az aszfalt, és rallyval az utolsó az okés. A többi nálam kuka. Pedig beletoltam most a rally carba 450k coint, és 3500 scrappet, 60 gemet... De semmi. Ott elakadok. Az túl hosszú és meredek....
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3282 üzenetére
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3280 üzenetére
Raktam én ki, és vártam az embert, de nem jön, csak két nap múlva...
Közben be akart valaki ugrani, csak lepattant a jelszón. Annak csináltam
új jelszót, legalább addig legyen aktív tag jeligére: épp most csatlakozott.Fél napja indult az event, kicsit még korainak érzem, inaktívnak mondani
valakit. Legutóbb volt, aki a 3 futamból csinált összesen 1 pontot, ő ment.Szerk: aki unja amúgy, ki is léphet, akkor nem kell kirúgni senkit...
Bár szomorú lennék, ha olyan lépne ki, aki PH!-s és még erős játékos is.Szerk2: volt egy másik jelentkező is, annak is csináltam volna helyet, de
azóta is olvassa a válaszom: ennyit arról, hogy vki fórumozó-e, vagy sem.
(Attól nem lesz az, hogy egyszer regisztrált, aztán többet vissza se néz.) -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3274 üzenetére
Most a teknőcök vannak soron (megint). Papíron sima győzelem lesz,
viszont egyelőre csak 35-en futottak neki tőlünk, úgyhogy vezetnek.
1.5 nap van hátra, úgyhogy remélem magára talál az a 15 emberünk...Nem kell befosni, ismerős pályák... hegymászás már volt, aszfalton is
kellett már menni, csak akkor ugrabugra volt (most ereszd el a hajam).Szerk: utsó pálya nem rémlik, de ott csak le kell bukdácsolni, és kész:
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3277 üzenetére
Értem. Nah majd este kiderül.
Más:
Figyelem, a VIP előfizetést a Play Áruházban kell lemondani, még időben, mert automatikusan meghosszabbodik.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3275 üzenetére
Ez is annak a függvénye hogy mennyire fejlett az ember tankja. Még nincs 50-es szintű, így csak 2 kiegészítő tuning megy rá.
Gyakorolni lehet rá amúgy? Melyik pályák vannak benne? nekünk csak este lesz új event....
-
misi_belucci
tag
Élesben kipróbálva eddig ez a nyerő nálam:
1. Rally + oc, fume, hólánc
2. Tank + oc, thruster, szárny
3. Tank + oc, fume, szárny
4. Rally + start boost, coin b., hólánc
ide mindenképp a Rally Car lesz a jó, mert a tank túl magas ebbe a szűk barlangba, a robogó meg nem lépi
át a gödröket.De majd valaki úgyis rám cáfol egy jól dzsalló ropokóval!
Amúgy észrevettétek, hogy ez az event csak 4 napig tart?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AKIspest #3269 üzenetére
Fantasztikus! Felkiáltójellel kiegészítve sem találja természetesen.
Most már elárulhatnátok, hogy mitől könnyebb oda becsatlakozni, mint
ide regisztrálni? Komolyan nem értem. Hogy nem értesülök azonnal az
összes hozzászólásról, azt valahogy kibírom... 2 napos egy event, talán
nem élet-halál kérdés, hogy azonnal lássam, kinek, mi a tippje éppen. -
AKIspest
tag
Én döntő többségében (legalább 90%) telefonról netezek. Biztos azért is, mert még új, de nekem kissé nehezen kezelhető a fórum a mobilról. Telefonról a Messengerben pillanatok alatt bemásolok egy képernyőképet, vagy más videót oszt meg ugyanilyen egyszerűen. Ha valaki ír, rögtön kapok értesítést, így akár azonnal meg tudom nézni az üzenetét.
Egy jó páran már mi korábban is Messengeren kommunikáltunk. Viszont addig-addig beszéltünk róla, míg az előbb létrehoztam egy PH! nevű Messenger csoportot. :-D
Célja, hogy kizárólag PH! csapattagok azon keresztül is tudjanak egymással beszélgetni, illetve tippeket/tanácsokat/képeket/videókat/linkeket megosztani.
Aki ott is szeretne jelen lenni, az írjon rám privit, és beteszem az FB csoportba. Melegen ajánlott a játéknevünk használata, hogy felismerjük egymást. ;-)AKIspest
Ui: Hadd gratuláljak már most az ismételt győzelemhez!! Hamarosan ismét TOP10es csapat leszünk, ami óriási! ;-)
-
ztibor
senior tag
válasz
misi_belucci #3263 üzenetére
Még nem kezdtem el, így 17lvl szinten a robogo gyorsabbnak tűnik, de sokkal nehezebb vele menni, az állandó egykerekezés miatt. rengeteg coinom sincs, olyan 300k-ból kell gazdálkodnom egyelőre :-)
Szóval kivárok, megnézem milyen pályák lesznek, és mások mit tanácsolnak. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gejgoke #3256 üzenetére
Annyit mondjátok ezt a FB chatet: miért jó az? Amit oda írsz, az elveszik, nem?
De ha már annyira jó, linkelhetnétek... meg kéne egy népszavazást tartani arról,
hogy hányan nem tudják használni a fórumot. Igen, öreg motor, de telefonról is
tökéletesen működik, csak asztali módba kell tenni. Most is onnan írok.4-5 embert tudok, akik chaten vannak csak... Az a jobb, aki ide is ide talál, még
ha kényelmetlen is neki a dolog. Ha lejárt a menet, olyat rakok ki (hogy bejöjjön
egy új tag), akiről semmit nem tudni, csupán azt, hogy most nem hozott pontot.Mint írtam, nekem elsődleges, hogy valami összetartsa a csapatot, azt tudnám
értékelni, ha a tagok megjelennének itt, mint most tette pl. droci. Köszönöm! -
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3257 üzenetére
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Már régebb óta olvasom a fórumot de mostmár eljött az ideje, hogy regisztráljak ha már csapattag vagyok. Még akkor csatlakoztam amikor kb. 30an voltunk csak. Nagy szerencsémre a google vezetett ide a fórumra.
Remek a banda sokat tanultam tőletek. Még elég fejletlenek a járgányaim és kevés pontot hozok, de idővel bizos fel fogok fejlődni a csapat nívójához. Egyelőre még élvezem a mások eredményeinek gyümölcsét, amit ezúton is szertnék megköszönni. Kevés időm van játszani de ígérem minden Team Eventben próbálkozni fogok.
Lényeg: Most, hogy már regisztráltam ki ne rúgjatok és jegyezzétek meg a nevem, mert ha ki lesznek maxolva gépeim egyszer akkor TOP időket fogok menni.
-
Gejgoke
újonc
válasz
AtiTheSnail #3250 üzenetére
Srácok aztsemtom hogyan kell képet postolni,gyertek már át fb chatre
-
ztibor
senior tag
A tankot vagy a robogót kezdjem szerintetek felhúzni a következő eventre? kb ugyanott vannak, az ingyenesig vannak fejlesztve.
A rally car maxolva van, a tuningok még persze nem. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3244 üzenetére
Benne lennék, csak szerintem kicsit távol lakunk egymástól.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3250 üzenetére
4-es, de igazából semmit nem hozott a 3-ashoz képest, nem azon múlik.
(Nekem az áttörést az hozta, hogy magabiztosan el tudok indulni repülve is...) -
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3246 üzenetére
Én TT-n többször megfutottam a 17.7-et, erre élesben csak egy gyenge 18.3 lett.
Mondjuk annyira kicsi a pontkülönbség, hogy nem ezen megy el, hanem a távon,
meg a konzerveken. Jellemzően idegesen az ember már lefejel dolgokat.Szerk: de csatlakozva a cseten olvasottakhoz, én is fakezű vagyok. Egy icipicike
magyar csúcsot se tudok összehozni, elmaradok vagy két tizeddel: szánalmas...
Ellenberger beszédes lista, mindenki a PH! csapatból kerül ki...Kivéve az elsőt.
(De ha mondjuk ő is jönne, akkor van még nem fórumozó, aki gyengén teljesít.)
-
Neck
veterán
válasz
A 4.pályára is a rally car lenne a jó
De annyi nincs belőle - a két hill climbhoz jobban kell a rally car.
Akkor talán egy jól dzsalló ropokó... -
AtiTheSnail
kezdő
válasz
Az új 2-es pályán szerintem a tank lesz a nyerő fuel boost + landing boost + szárny kombóval, úgy képzelem h az elején legurulok, és az első ugratóról 330m fele kéne leérkezni, ott bekapcsol a landing boost + fuel is jön, és dirr be a célig
Valamint itt a legjobb időm az első pályán (asszem).
Kár, hogy csak a legjobb futamodból listázza az idődet, és nem külön mindenkinek az egyéni legjobbját (vagy lehetne váltogatni közte) -
Russ
lelkes újonc
válasz
Instant 18-25k közé skatulyáztam magam.
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3243 üzenetére
Akkor szervezzünk havonta egy találkozót, ahol mindenki bejelentkezhet a te telefonodról egy sörért cserébe.
Itt a videó!
Elég amatőr még a srác, de a lényeg (pályák, autók) látszik:
[link]1. + 3. pálya- hegymászás
Csak a rally car + oct, hólánc, fume2. pálya
Igy elsőre jó lehet a tank + szárny
vagy robogó + szárny, thruster4. pálya
passz... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3240 üzenetére
Na már most, párom előfizetett rá. kb. 2 hete.
Gondolom 30 nap múlva lejár, amire majd figyelmeztetni fog. Most nem számol ez tuti. Tehát nem ketyeg lefelé sehol idő, kerestem.
A videókat lehet vele kikerülni, meg naponta ad 60 gemet, egy bronz szintű ládában.Ami érdekes,és teljesen véletlenül jöttünk rá.
Ha azon telefonon jelentkezel be egy másik profillal amiben az a sim kártya van, amivel előfizettél, akkor az a profil is VIP lesz. Már 3 profil lett így véletlenül VIP. Ezzel együtt én is. Semmi hátsó szándék nélkül.
Nem értem hogy ez miért van, de jó dolognak tartom, azon túl is hogy milyen drága minden a játékban.(#3241) DJ. Ru$y Már én is várom.
MÁS: Csak nekem tűnt fel, hogy megduplázták az árát a kisebbik, és nagyobbik lila ládának a shop-ban? 200 vs. 400, és 1000 vs. 2000 gyémánt?
-
Russ
lelkes újonc
válasz
misi_belucci #3240 üzenetére
Ez engem is lehet érdekel. 30napig ketyeg, vagy adott hónapra szól pl?
Egyenként, s ha igen, mi a menete? Egyre lehet befizetnék. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Mi lesz ez az egyéni event?! Hegyen kell felfele focizni? Jó lesz...
-
misi_belucci
tag
Van itt olyan aki már régebb óta VIP előfizető a játékban?
Hogy működik a dolog?
PayPallal fizetnék, havonta automatikusan levonná az összeget, vagy manuálisan kell megújitani?Mert átgondoltam a dolgokat. Korábban irtam is, hogy ilyen jellegű játékért nem fizetnék, de ez a team event dolog ad egy olyan játékélményt + izgalmat, hogy 1 hónapra befizetnék ( ha többre nem is).
14 órától kezdődik az új event, amint lesz a YT-on róla videó, belinkelem.
Akkor előre fel lehet készülni a "megpróbáltatásokra". -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3235 üzenetére
De amúgy viccen kívül ez valós probléma: nettó kib*szás ilyet adni 24h ládában...
(Elég ritka ugye, kinyitni sem olcsó ha nem akarod kivárni... és lósz*r van benne.)Szerk: a Heavy Weight-et korábban is megköpködtem, hogy semmire se való...
Kivéve persze, amikor az RC azon fennakadva végtelen Air Time-ot tudott az orrán. -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#21346560 #3224 üzenetére
Nem használnék ilyet, mar csak azért sem, mert a saját profilomba van már saját pénzem is, 6500 Ft. Meg ugye az már nem játék. Ne érts félre kérlek.
Véletlenül találtam..... A linket direkt nem adtam meg, hiszen terjeszteni sem akarok ilyet. Gyerekeknek szedtem le, őket meg csak az foglalkoztatja hogy meglegyen benne a legjobb sportkocsi, meg motor. Ennyi a történet.....Az arany fokozatra azért kerdeztem rá, mert a rendes játék lezárja, es csak a k8smoci meg a kis jip van benne, a hackeltben hiába fejleszted fel.....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3222 üzenetére
az a 60+ mit jelent amúgy?
Más: Figyelem, senki ne nyissa meg benne a saját profilját, mert csalásért letilthat a játék, és amúgy is.....
nagyon unatkoztam, és nézegettem ilyen hülye hack-elt hill climb 2-őket kislányomnak, mivel a saját profilomat semmi pénzért nem rontanám el, meg ugye utána lehet hogy nem érdekelne már a játék.....
Van olyan amiben amikor coint, vagy gemet költesz, nem levonja hanem hozzáadja. 30 perc alatt megvolt az összes járgány kimaxolva, és a legendary ládákat nyitogatva pedig a létező összes kiegészítő tuningot felnyitottam benne, meg egy kismillió kinézetet, a felnyitott ládákkal... Kb 50 db 1000 gemes, és vagy 50 db 200 gemes ládát kinyitottunk. Így ugye lett 65000 gem, meg 40millió coin.
Egy a bibi vele, 2999 pont-tól nem enged tovább, tehát nem pörög, amikor versenyt nyerünk.
Úgy sem jó, hogy egy hirtelen létrehozott facebook profilba mentem, és a gyári játékkal megnyitom. 2999 pontnál megáll.
Nem tudom, ismeri-e valaki? Úgy működne-e ha pl. elmennék arany fokozatig egy alap játékban, és megnyitnám a hack-elt verzióban? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3221 üzenetére
60+-os csapatot kaptunk, akikkel már talán 2x is mentünk, elvileg simán megesszük őket.
Viszont nagyon szar, hogy nem egyszerre jár le mindenkinek, így szinte biztos, hogy 3-4 ellenfél fog nálunk rotálódni, akik éppen akkor végeznek, amikor mi... Ezt igazán szinkronba tehették volna egy eredmény nullázással, azt sem értem miért manuálisan kell indítani az eventet, úgyis random, rákészülni úgysem nagyon lehet, indítaná automatikusan, aztán, amikor talál elindulna magától... Ez a része vicces jelen formájában, szerintem.
-
Russ
lelkes újonc
Jöhet a top20 😎😀 srácok, emlegettetek egy messenger csoportot is. Hogy lehet becsatlakozni hozzátok?
Természetesen maradok hű olvasó.
Engem is megevett az utóbbi idők munkamennyisége, meg is látszott az elmúlt 2 heti teljesítményemen. Csak aludni, melózni, utazni volt időm. -
Gaborz1
senior tag
válasz
misi_belucci #3215 üzenetére
Értelek természetesen.
Gondoltam megnyitom a sort.
-
misi_belucci
tag
válasz
Gaborz1 #3158 üzenetére
Nyilván nem arra gondoltam, hogy be kell számolnunk a magánéletünkről egymásnak.
Meg nem ilyen rövid időkre gondoltam, hanem pl. valaki Malibura megy 1 hétre és nem akar az idő alatt a játékkal "vesződni".
Holnap délelőttig én sem leszek elérhető, úgyhogy a köv. event inditása másra marad. -
tzsolesz
nagyúr
Hoppá, jól sejtettem. Akkor pedig nyomom neki ami csövön kifér. Én meg takarékoskodtam eddig vele. De gyanús is volt.
Mondjuk rájöhettem volna abból is, hogy ha úgy borulok fel, hogy nem tudok mozdulni, akkor is kifogy a benzin.
Persze a gázadással jobban fogy, ez tuti.... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3204 üzenetére
Szerintem ez jó.Nekem 780-800m a maxom ezen.
A Buggy-snál most egyre többször közelítem meg a 300m-t, amióta fejlesztettem a szárnyon.Srácok, nagy kérdés. Ez a bentin kifogyás nem hagy nyugodni a Busznál (meg a többi járműnél)
Hogy a jobb, ha nyomjuk neki a gázt mint az őrült, vagy ha szelíden csak amikor szükség van rá, hogy áthajtsunk egy hegyen, gondolván arra hogy olyankor nem fogyasztunk benzint mikor csak repül, vagy hegyről lefelé gurul, stb...
Vagy az idő elteltével mindenképpen ugyan úgy fogy ki a benzin? -
Neck
veterán
Be kellett látnom, tényleg pickup és felugratás. Nem élesben már csináltam 19.706-ot,nem tudom, hogy ez mennyire számít jónak. Az viszont biztos, hogy élesben nem fog sikerülni :D
A buszom viszont f0s. Jó lehet a monster truck helyette valamennyire?
-
hege01
tag
válasz
misi_belucci #3205 üzenetére
Köszi,
Zászlóváltás után is chf-ben adja a VIP árat, mindegy csak gondolkoztam rajta. -
hege01
tag
Végre sikerült minimálisat javítanom, hogy felcseréltem a járműveket 18k pár száz pont.
Kérdésem : a VIP tagság mennyi HUF? Ill. tudok e országot váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SONY LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- GAMER FÉLKONFIG: GIGABYTE B550, Ryzen 7 5800X, ASUS TUF 5700XT, 16GB RAM, Samsung 980 -- BESZÁMÍTÁS!
- Nintendo Switch lite üvegfólia eladó
- Polar pacer okosora teljesen uj elado
- Lapos desktop mATX ház 450W tápegységgel, teljes magasságú kártyahelyekkel
- Lenovo Thinkstation P520c - W 2225 / 64GB / RTX A4000 / NVMe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest