Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atya világ, mennyi gemet elszartam, mire sikerült ezt az időt lemennem. De majd mindjárt jön vmelyikőtök és rámver pár századot/tizedet
-
Scale
őstag
Most akkor 20*4 és no tuning van, ugye? Bár az utolsó nappal nem fogok csodát tenni a pontok tekintetében
-
Gaborz1
senior tag
Ez egy oltári nagy szívás mára.
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1283 üzenetére
Én is túlvagyok már vagy 40-50 próbálkozáson, de időm még nincs.
10-ből 1-2szer át is jutok az elején, de a végén az istennek nem akar felmenni. Az a bosszantó, hogy (bár megfogadtam, hogy ilyet soha többet), de TT-ben kb harmadjára mentem egy talán 43-as időt mielőtt a napi challenge-re ráugrottam, azóta nem sikerült végigmenni.
7 forduló után (szoros az eleje):
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #1282 üzenetére
Hát nekem sem lesz barátom ez a kombó. Kb. 50 próbálkozásból 4x jutottam át
az első akadályon... de csak kétszer sikerült az utolsó emelkedőt is abszolválni:
kalauzhalnak jár a respekt, hogy mennyiszer nekifut, és (egy percen túl) be is ér.Szerk: lusta vagyok próbálkozni, ha elakadtam (úgyse lesz jó idő), ott a Retry. -
Csak ahhoz el kellett használjaka egy gemet h átjussak azon az ominózus első akadályon.
-
DigitXT
Topikgazda
-
Gubbba
tag
Részemről eddig jutottam rendes level1es járgányal.
-
Gubbba
tag
Basszus, egész nap csodálkoztam, hogy senki nem tud megverni, azt hittem csak nem nyomjátok hétvégen annyira. Az engine 4es szinten maradt most vettem észre. Szóval diszkvalifikáljatok. Hacsak nem javítom meg az időt, még próbálkozok kicsit level1en. Bocsi.
-
Gubbba
tag
A bajnokság állása 4 forduló után (25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 pontrendszer).
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1266 üzenetére
Most én is ezt éreztem. Csak össze kellett volna rakni, de annyira apróságokon múlt, hogy valahol tuti nem jött össze. Délelőtt még bosszantott, hogy TT-ben sikerült egy 26.188-at menni, így utólag azzal sem lettem volna előrébb. Ti amúgy hány próbálkozást nyomtok, csak kíváncsiságból. Én erre a tegnapira 2-300-at tuti rászántam (ami ha belegondolok ijesztő
.
-
törölt tag
Ugyehogy mennyivel izgalmasabb, mint ha full tuningos versenyautóval tolná mindenki
-
Menjetek már a közelemből a 26.0xx időitekkel.
-
Gaborz1
senior tag
Ez a mai menet is eddig elég szoros. Ja és nehéz is.
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1252 üzenetére
Ez a tegnapi nem kicsit volt igedőrlő. De jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki képes több mint 100x próbálkozni és ebből 1-2 értékelhető idő születik csak, a többi közelében sincs annak.
Jó lenne ha többen is nyomnánk, páran nagyon el vannak tűnve, bár így legalább néha a dobogót el tudom csípni.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
donmackó #1249 üzenetére
Vártam, hogy valaki betoljon egy 30-as időt a kőfejtőbe. De nem.
Az a méreg, amikor 100-ból 1x legalább egy motorhosszal vezetek
bagolyka előtt, ami nagy szó, és az utolsó két sziklán bukom.
Simán benne volt a 30. (Ha simának tekintjük, hogy az MF bejöhet.)Szerk: megint a Let It Snow? Fő a változatosság, kedves Fingersoft.
De legalább a BUS erősebb a JEEP-nél.Ha leszállnak az utasok. -
Betettem challenge-be a hill climb cup második pályáját, amikor leszakad a busz teteje, kap egy elég erős boostot a gép, ti is tudjátok reprodukálni? Mi ez vmi bug?
Nem az overcharged turbo miatt, mert tuningok nélkül is volt.
-
Nekem bejön ez a level1-es cucc, egy rosszul elkapott gázadás vagy pont h gázról való ujjlevétel, már dönti is romba az időt.
-
Gaborz1
senior tag
Jut eszembe, holnap a Scooter a soros járgány?
-
donmackó
addikt
Hogy bírtok így menni a stock jeep-pel? DigitXT például az első emelkedőn úgy elmegy hogy nem is látom többet a kijelzőn, csak a célnál.
-
DigitXT
Topikgazda
Na látszik, hogy pistrry nem olvassa a fórumot (a nevét se tudjuk): unfriend.
-
DigitXT
Topikgazda
Unranked Cups alatt keresd: lehet, nem triviális, de el lehet görgetni a menüt.
Ott vannak sorban a kupák, amikor azon mész, amin akarsz és nem azon, amit
a játék kisorsol, viszont pontokat nem kapsz érte: az óra ikonra kattintva jön elő
a TT, amikor az egyes kupák egyes versenyein mutatja a legjobb idődet. Bugos,
mert törölgetik az eredményeket, nekem pl. kapásból nincs világranglistás időm
az legelső TT-ben, viszont magyarok közt 450. helyre sorol. Tudom, rém gyenge.
Egy időben azzal szórakoztattuk egymást, hogy a toplistára törtünk ebben is.
Mostanában viszont egyáltalán nem TT-ztem: régen írtam, hogy az egyes autók
mit tudnak. Pontosabban, hogy én mit tudok az egyes autókkal...! Aztán ezek a
tuningok jól megkavarták az állóvizet. Szóval másodperceket javult mindegyik.
De amúgy nem tudom, mert utoljára áprilisban nyomtam, pedig az is jó móka.Szerk: ha velünk akarsz versenyezni, akkor megoszthatnád a neved és linked.
Szerk2: na tessék, belenéztem az áprilisi fájlba. Bottom Gear-en 18.411 volt elég
jó idő, magyar 8. hely, természetesen Forumulával. No Skiddingen meg a 17.003
magyar 58. helyre volt jó, most meg a 16.265 is csak 355? Szóval gyorsulás van.
De ahogy Freddy írta, pont a legjobb idők hajszolása teszi egysíkúvá a játékot.
Mert ugyebár a Super Diesel nagyon jó mindenes, de jellemzően "csak" második
legjobb időre volt jó. Az első jellemzően a Formula. Vagy ugrabugránál a Monster.
Sajnos a többi fun járgány abszolút nem versenyképes időben. De pont azért fun!
Praktikusan ahol a Sports Car volt a nyerő, ott a Formula átvette a szerepét... így
a Sports Carral ha csak nyerni akarsz, sose mész... Kivéve a saját kupánkon, lol.Szerk3: Tricky Drive-on 17.932 a legjobb magyar idő volt. Most van 17.536-om, de
az is csak a 127. helyre elég. Ezek mondjuk pont Super Diesel-es idők...
Nade a barátlistámon 6-an előttem vannak: Formulával (kivéve Freddy Sports Car). -
válasz
Gaborz1 #1226 üzenetére
Mert változatosabb szvsz. Nem azért van a játékban tuning, hogy ne használjuk...
(#1227) Freddycom: én szinte mindig super diesel-el megyek, bőven jó de pont ezért lenne érdekes egy ilyen verseny ahol kiderülne, hogy kinek van igaza, melyik a jobb autó vagy tuning összeállítás stb.
-
Olyan verseny kéne ahol mindenki azzal jöhet és annyi tuninggal amivel akar.
-
Akkor holnap menjen a level1, az új gépekre való tekintettel?
-
Gubbba
tag
Részemről is mehet a LEVEL1-es NOTUNING cup, már csak az új járgányok miatt is. Aztán ha nagyon lassú, akkor egy kör után változtassunk.
-
válasz
SpongyaBob #1214 üzenetére
A desert cup második pályáján azok az ördögszekerek olyan tipikus telefon falhozbaszós dolgok.
-
donmackó
addikt
És ha én is indulni szeretnék, hogy lehet a tuningot leszedni?
-
expander
senior tag
fix level 10 minden, vagy max level 10? mert nem mind1
-
Gubbba
tag
válasz
Freddycom #1204 üzenetére
Elvileg a level 15-höz (a Common tuningok addig mennek) 1998 alkatrész kell, szerintem még az 1000-et sem értem el nagyon sehol. Szóval még az is jó sok idő mire kiderül mi van akkor ha egy adott cucchoz megvan a max.
DigitXT: szerintem nagyjából megegyeztünk a lvl20/no tuning-ban.
-
Igen, és pl azt nem tudom, h ha ki van maxolva az adott alkatrész, nem kapsz-e továbbra is hozzá a ládákból upgrade-eket. Nekem eddig a legnagyobb lvl11-es tuningalkatrész, a legtöbb fel nem használt alkatrész meg a super jeep air controlja, 873 darabbal, egyet sem használtam fel, mert minek is.
-
Gubbba
tag
válasz
Freddycom #1200 üzenetére
És tényleg, redditről még egy kis info:
"Interstate Cup, 2 new vehicles - bus that falls apart and dune buggy, and some organization in driver options."
A busz viccesnek tűnik. Viszont ez két újabb jármű a hozzá tartozó milliónyi tuning alkatrésszel. Így is reménytelennek tűnik a tuningot kimaxolni, de minél több verda lesz, annál inkább az.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest