- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Annyi még, hogy megnézem win10-en is. Ott hogy viselkedik. Fb- profillal már játszottam a accountommal azon is.
Sok különbség valószínű nincs. Még az is lehet, hogy full semmi. -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3897 üzenetére
Szerintem hardveresen is lehetnek különbségek, akár lag vagy a kijelző felbontása miatt is. De szoftveresen is el tudom képzelni (Android, iOS, win10).
A csapatban is felmerült, hogy most éppen iOSon van valami bug, ami miatt a kamion másképp viselkedik a levegőben.
Biztos nem teljesen egyenlőek a feltételek. De egyszer hopp, másszor kopp.
Mondjuk amikor ezredek döntenek, akkor kellemetlen. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3896 üzenetére
Más. Srácok szerintetek minden telefonon (hardver, android verzió stb...) ugyan úgy megy a játék?
Néha ahogy nézem hogy ugyan azokkal a manőverekkel hogyan húz el mellettem a többi járgány (mintha állnék) felteszem magamban a kérdést. Nincs semennyi hibahatár a sok hardver, és szoftver rengetegben?
Másnak nem jutott még eszébe ez? Másik, hogyan kell azt csinálni, hogy ne hosszú másodpercekig legyünk a levegőbe, hanem essünk gyorsan le, mint ti, nagyon sok időt töltök ott. Mintha a holdon lennék..... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3889 üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3878 üzenetére
Én is a lambóval nyomom, de sajnos az autó csak level50-es. (14, 14, 12,13) . Fume boost 5, OC boost 4, szárny 10-es.
Szerinted mit kéne még fejlesztenem rajta, hogy 4200 ponttól többet szálljak?
Fume boost, vagy szárny, OC boost?Láttam videókon, hogy hogy az OC boost is bekapcsol sokaknál, már 2-3 nagyobb gázadás után is. Az hányas szinttől van, vagy mit kell még húzni hozzá?
-
törölt tag
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3847 üzenetére
-
Gaborz1
senior tag
válasz
misi_belucci #3859 üzenetére
Látom már páran átjutottatok.
Van akinek ez Androidos eszközön sikerült?Semmi már sikerült :D
-
misi_belucci
tag
-
Gaborz1
senior tag
válasz
misi_belucci #3852 üzenetére
Átpréselted a kis lyukon a robogót?
Én is gondoltam erre még reggel és próbáltam is de sose ment át.
itt az ideje tovább próbalni.
-
Baaaazmeg, az a surranósáv. :D
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3854 üzenetére
Most megcseréltem, és az utolsó pályán mentem a formulával. Lefejeltem a falat. Valahogy mindig sikerül....
Nem is lett annyira rossz ezzel a fejletlen mocival a 2-ik pálya amúgy.... Persze ott így rontottam....
csak kérdés hogy végeredményben mi lett volna ha a formulával beérek..... -
zeon.hu
nagyúr
Mik lesznek a következő pályák és járművek akkor?
-
AKIspest
tag
válasz
tzsolesz #3848 üzenetére
Én a helyedben felcserélném a mocit és a formulát, és elfelejteném a szárnyat. A motorra a coin+turbó+start közül lehet jó kettő, a formulánál turbó, fuel, coin, landing közül válogass. Gyakorolj a Time Trial-ön.
Ja, és a supercarnál azonnal tekerd le az Air brake-et 1esre, hacsak nem akarod magad szivatni. Itt az a cél, hogy minél messzebb repülj, azaz nem kéne magad fékezni a levegőben. ;-) Sőt, az Air brake-et ne is fejleszd tovább, inkább a motorra költs!
-
AKIspest
tag
Sztem a Bill's Circuit - Fast lane-re (2es) összességében a Superbike lesz a nyerő, a felfüggesztést és leszorítóerőt lejjebb kell tekerni.
A Spring City - Fury road-ra (4es) a formula lehet a legjobb, ezt többféleképpen is fel lehet szerelni. Ide is igaz, hogy a két utolsó alkatrészt lejjebb kell venni.
A superbike-nál start+turbó+coin a nyerő, az alkatrészeket még próbálgatom.
A formulánál egyelőre a nehezebb verzióval szenvedek: fuel boost + landing + rugó. A világranglista 147.és 166. helyezettjét lehet másolni, de még itt sincs meg a tuti beállításom.
Erre jó lehet még a fuel+landing+coin vagy fuel+turbó+coin kombo is. Ezekkel lényegesen könnyebben jön 21mp alatti idő. Érzésre (és emlékeim szerint 19mp alatt lesz a 10k. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3847 üzenetére
Okés, azt mindenképpen kipróbálom. Így is visszavettem rajta, de ennyit nem mertem. Orrnehéz a dög.
Jah, ugrabugra nekem nem megy, béna vagyok használni....A 3. tipp a legtutibb, tolja bele még 2m coint. nekem annyit már nem ér. Már benne van így is.....
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3846 üzenetére
Az 1. pályán a kamionra kipróbálhatod a rugót, valaki üres tankkal is tök jól elugrál még egy darabig (én nem
, meg az ugra-bugrát nem tartom autóversenyzésnek.)
Az ugratósnál vedd vissza az air break-et 1-esre a supercaron.A 3. tipp a legtutibb: tolj bele még 2m coint.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#07813632 #3842 üzenetére
Szia, itt egy saját videó, hogy hogyan is alakul az első pálya. Most ne a bénázásokat nézd, hanem azt, hogy kis trükkökkel 10k-t bárki tapasztaltabb kihozná az én kamionomból is.
A többi 3 meccset csak erős idegzetűeknek ajánlom.Illetve ha megnézte adhat ötleteket is mit rontok el, min változtassak. Azon kívül hogy toljak bele még 2 millió coint, bármilyen tanácsot elfogadok.... Sok cucc (moci, lambó, kamion) eddig jóformán alapon volt így is (6-7 szint...).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#07813632 #3842 üzenetére
Hát figyelj. Ha jól rémlik akkor minden 10-es szinten volt.
2-es szintű OC boost, és 4-es szintű fume boost.
Na már most ezután ráköltöttem egy valag pénzt.
13-14 az alaptuning, felnyílt a harmadik hely is a további extra tuninghoz, beraktam whell boostot. Fejlesztettem a fume booston 5-re. 200 pontot hozott.
A pálya ilyen, egy szintig el kell jutni, utána gurulni, nyomni a gázt, hátha jókor kapcsol még be a whell boost, OC boost, passz.
Az ugratósra még sem jó a superbike, mert nekem fejletlen, hiába költöttem rá egy csomó coint. Oda szerintem a supercar a jó fume boost-al és szármnyal. -
tzsolesz
nagyúr
Új event van nekünk 14:00 óta. Csak annyit mondok szeretni fogjátok. Én most költöttem el rá 2millió coint. 1 távolsági, 1 időmérö, 1 ugratós, még egy időmérő. Mind aszfalton.
Sportkocsi, formula, kamion, szupermotor, és szuperautó a választék.
Első pályát elcsíptem kamionnal, ha jól taktikáztok hamar megvan a 10k is, mert jól gurul tovább a sok lejtőn...Másodikra formulát nyomom, ugratósra szuperbike-ot fume boostal, szárnnyal, negyediket szuperautóval.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3837 üzenetére
A mai pályát nem sikerült eddig megcsinálnom robogóval. A teljesítményét figyelembe véve 99.99% hogy nem is lehet, hiszen nem tud annyira felgyorsulni, hogy felrepüljön a felüljáró ugratóra.. de nem csak ez a baj, hanem a aerodinamikai viselkedése sem megfelelő a robogónak hozzá. Azt a szöget még sokkal nagyobb teljesítménnyel is csak nehéz megcsinálni, a mocival, mert nem jól viselkedik ebben a helyzetben. Farnehéz...
Ettől függetlenül nagyon kíváncsian várom az első eredményeket. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #3836 üzenetére
Nabla, Puttolini, Ricskoo: volt eredményetek?! Nem találtalak a listámban.
Aksi és tzsolesz letöltötte penitenciáját, remélem most sikerült robogózni.
Ha nem is a mai napon (ótvar pálya), de bírjuk ki, hogy nem diszkóztok.
Szerk: Heathenreel meg azért piros, mert a nevezési listában nem találom.
Kérnék egy linket, ha újra fel kéne venni később, valami baleset miatt. -
Gaborz1
senior tag
A mai NTC futam részemről ennyi.
A Jeepesek közül én a barátlistámon a 2. helyen látom magam.
Remélem így is marad.
Természetesen hajrá mindenkinek. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3831 üzenetére
Úgy bizony... Mindenesetre a jövőben ne tessék elkapkodni, akkor se, ha nem
megy éppen! Ha ugyanis csak egy ember lesz, akinek megy, akkor az a pálya
teljesíthető, tehát nem lesz törölve. Ez meg nem is nehéz, ha lassan mész, de
ha sietsz, akkor valóban idegesítő, kell némi mázli, hogy átmenj a kerekeken...Szerk: és nem szeretnék törölgetni senkit a barátlistáról, aztán újra felvenni.
Ergo ha kérhetem, senki ne "partizánkodjon"! Ha nem megy, ne legyen időd...
(Abból az nem látszik, hogy próbálkoztál-e, vagy csak nem érdekel a kupa.)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3830 üzenetére
OK. Semmi gond amúgy, tudom, hogy a tisztán látás miatt vettél le..... Így nem kavar be az eredményem.
Közben óvatoskodva belőttem az előbb a gólt.
Mi a ráknak siettem el eddig, ha még így is 6700 pont? Nem is nagyon figyeltem, hogy amikor 8100 pontot kaptam tegnap előtt rá, hogy mennyi időre kaptam, én azt hittem kegyetlen gyorsan kell vele menni. De így már jó lesz, már értem a tempót nagyjából.....
Ajtóstul rontottam egy bolhára..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3826 üzenetére
Értem, persze...... Lényeg, hogy úgy gondoltam, hogy még nem éles, mert mások is más járművel mentek..... Valaki busszal, valaki rally carral..... De akkor ezt beszoptam......
Mondjuk ahogy látom, meglehetősen inaktív lett már a mezőny.......Bár későn persze lehet okosat mondani. De lehet észszerűbb lett volna meghagyni az első négy nap (ami ugye próbakörnek volt nevezve, mint utólag leesett) eredményeit, mert ezeket a traktorral, és a következő járművekkel már simán meg lehetetett volna csinálni, ráadásul aktívabb is volt a banda (20-an simán lenyomták mindet ha jól rémlik)....... Dehát nem vagyunk jövőbe látók.....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3825 üzenetére
Én aki nem megy a NTC-n is tudom, hogy hétfő óta megy a próbálkozás... És az első olyan pályával indul, amin végig lehet érni a Jeeppel. Hát ilyen a mai, de eddig is minden nap Jeeppel volt az első próba, csak nem jött össze ugye.
Senki nem gondolja, hogy azért mentél, mert így nem leszel benne a táblázatban úgysem a DSQ miatt.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Arról van valakinek infója, hogy a reklámért +1 menés a team és personal eventen az mennyi időnként tölt újra? Napi 1 vagy 12 óránként 1 a lehetőség?
-
Óbazz, a végén nagyon sok maradt a mai NTC-ban...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3814 üzenetére
Bukócső, rakéta, fejeléssel kezdj, aztán kis pöcik, rugóláb segíthet,
a végén még arra kell figyelni, hogy ne bikázd fölé lendületből.Szerk: nem kell kapkodni, hiába gyorsabb a félpályás gól, ha ritka.*
*: túl sok MF kell hozzá, max. akkor érdemes próbálni, ha tuti bukó.
Szerk2: mondjuk nem értem mi volt, a 11.956-tal csak 8302 pont...
-
sz_abika
addikt
Eddig fel sem tűnt hogy ezen az új jeges pályákon van széllökés, egészen addig amig a falba nem fújt egy ugratón az új over the Top eventen
-
tzsolesz
nagyúr
Most mi 7 órát kihagyunk a team eventnél ("A-Team"). Reggel hatkor járt le. Nyertünk, hál istennek, de úgy hogy 2 napig 15-20 percenként hol ők, hol mi vezettünk 20-30 ponttal.
2 nap, és 7 órát írt ki a verseny indítása gomb mellett. ha elindítjuk, akkor 2-szer megyünk még ezen a szar eventen. Úgy döntöttünk, hogy ha lejár a 7 óra, akkor indulunk még egyszer ezen, és nem lesz több ebből a versenysorozatból. Mindenkinek ki volt a töke ( meg a nunija, kb 5-6 csaj is van nálunk) ettől az eventtől....
Most 13:00-kor indulunk, 6:00 helyett...... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
lovasalbi #3808 üzenetére
Lassan kíváncsivá tesznek, hány pálya létezik még, amit nem tud az alap Jeep?
Szerk: ennyire tellett... -
DigitXT
Topikgazda
El van átkozva ez az idei No Tuning Cup.
Megláttam, hogy Gejgoke ment
időt Jeeppel, mondom akkor végre (!) elkezdődött, erre látom, tuningokkal.
Nem mintha már az első emelkedő nem lenne gáz, de a kerék után sem jobb!FOSTALICSKA.
-
tzsolesz
nagyúr
Bocs srácok, lenyomtam a rally carral a napi versenyt. Ugye ez még csak próba mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest