- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3097 üzenetére
Megvan mi a baj.
A távolságosnál most már nem tudok felugratni annál a meredek ugratónál. Valami 210 m fölött.
Ott döglök meg. Miért? Mit kell ott csinálni? Előtte sikerült. Túlfejlesztettem az egykerekest?
Jah, és amikor túljutottam is, az volt a baj, hogy kifogyott az üzemanyagom 8800m-nél. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3095 üzenetére
Ki nyomat 45k-t?
Amúgy gratula a helyezésetekhez.
Mi most vagy bukunk, vagy nem. Tegnap reggel kicsaptam 8 júzert ( a 23 inaktívból). Egyszer hátha jön helyettük olyan is aki játszik.
Erős a gyanúm, hogy erről lemaradtunk. Valószínű hogy telítődött ez a piac. Már csak azok szédelegnek akiket folyton kicsapnak valahonnan, mert nem megy, vagy lusta menni, stb.... Ez a tapasztalatom.
Én annak is örülnék már, ha jönne pár új Gold I-es (goldtól engedett a team szekció) , és azok tennének bele 3-4000 pontokat a versenyekbe. Közben meg úgy is fejlődnének, és gyarapodnának. Meg ők legalább még játszanak....Mi hálistennek amúgy ettől ma megszabadulunk délután. Kezdődik az új hét. Nektek meg sok sikert hozzá újra.
-
DigitXT
Topikgazda
Hatalmas gratula a csapatnak, hogy sikerült lenyomni ezt a kemény ellenfelet!
Külön köszönet az újonnan érkezetteknek, akik nagyon odatették magukat.
Jelenleg Top50-ben vagyunk, más magyar csapat a közelünkben sincs. Jó a buli!Szerk: ha valaki tudja, hogy mi a trükkje a 45K-s eredménynek, annak örülnék...
Nekem a Holdon ugrálás és a hegymászás a fix 10K... Fociban talán, ha nagyon
bemákolnám, tudnék hozni 10K-t, de az még csak 30. Ugratás / Wheelie = halál.
Utóbbi különösen. Ugratásnál azért 4-6K körül össze szokott jönni. De több nem. -
tzsolesz
nagyúr
A frissítés óta a csapatversenyben kb a 70%-át tudom produkálni. Szó szerint béna lettem valahogy. Nem értem....
Semmi nem jön össze. 7x2 menet volt már, de 15k a maxom, úgy hogy beletoltam a jármüvekbe 150k coint. Nekem nehezebb lett, és a 8800 pontot meg sem közelítem pl. a távolságos résznél a hegyen. De az első pályán is csak a nyakam töröm... Alig varom hogy vege legyen ennek a szar hétnek...... -
törölt tag
Vagy az egyeniből eltünhetne a ticket és maradhatna az csak a csapatversenyé.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3083 üzenetére
Hát ennyi erővel fél év múlva, ha megint frissül, be lehet írni, hogy tévedés!
Rusy utólag szúrta be a képeket, ha megnézed a dátumokat, mikor is beszéltük.
Én se rögtön frissítettem, ugyanazon a verzión voltam, ami még a 60 gemes volt:
ha tudtam volna... Mondjuk a gem mindegy, befizettem VIP-re, egy próbát megér
alapon, inkább az elv zavar, hogy megfelezik a nyereményt... (Még a ticketet is.) -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3077 üzenetére
Nálam a frissítés előtt is 30 gem volt. Nem az hozta ezt.
Az más változásokat hozott.Más: Vaktyúk is talál szemet.
Természetesen ilyenkor az előtte lévő versenyszámokat bénázom el, mert miért is ne. Egyszerűen mind az 5 versenyszámot elkapni nagyon nagy mázli kell. A holdas pályán ha megvan az egyéni maxom (3500pötty) akkor a vagy az ugratást, vagy a focit tolom el. Ha elrontom, akkor többi sikerül jól. Kiszámoltam, ha mindegyik az egyénileg elért maximumra sikerülne, meglenne a 27000 pont. De nem, valamit el kell hogy szúrjak. -
DigitXT
Topikgazda
Nálatok is üres lett a chat?
-
Neck
veterán
Sziasztok, lehet csatlakozni a csapathoz?
-
kszabi98
újonc
Sziasztok, 57000-es vagyok es ha esetleg lenne szabad hely nekem a PH csapatban örömmel csatlakoznék. Minden nap jatszok egy kicsit a játékkal szóval aktív tag lennék.
-
rocket
nagyúr
Nerfeltek a nyeremenyeket
Pl. 2600 pontnal 30 kristalyt mutat, de eddig 100 volt, van ahol a teljesen mas a nyeremeny, mint korabban, WTH.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3057 üzenetére
Engem nem érdekel, mennyi km-t tett meg, ha a csapatversenyre oda se szagol:
az a 4 ember lett kivágva, akik már jó ideje 0 pontot adtak a csapathoz. Most az,
hogy pár km-t lement, nem számít. Sőt, attól rosszabb, mert azt mutatja, hogy a
játékba belép, játszik, csak éppen nem érdekli a csapat: akkor ne legyen tagja...Ha se km, se csapat pontszám, az megint más, mert lehet, nem ér rá...
Én nem fogok minimum követelményeket megfogalmazni, és az alapján bárkit is
kirakni, mert ez nem munkahely, hanem egy játék, és hazavágná a szórakozást.
(Nyilván hülyén néz ki, ha vki csak 1000 pontot ér el, de legalább megpróbálta...)Amúgy nem l'art pour l'art történt a kirúgás, hanem konkrétan a erős csapattagok
jelentkeztek (ennek örülök, és ezúton is köszönöm), nekik csináltam helyet.DJ. Ru$y: azért jelentettem ki anno, hogy senki nem lesz kivágva, mert elkezdtek
egymásra fújni a tagok, hogy ki, mennyit ment, és ezért ki kell rakni. Hát nem.
Remélem a fenti írás fényében mindenkinek világos, hogy most sem erről van szó.
Szerk: a kijelentésem után én többet ilyen marakodást nem láttam a chaten. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3057 üzenetére
Amit kihagytam az előzőből: nem azokat akarja senki kirakni, aki mondjuk utolsó a teameventben, és minden ellenfél előtte van, hanem azokat, akik nulláznak, akiknek annyit nem ér a csapat, hogy bármilyen kezdetleges járgánnyal és tuninggal nekiugorjon 2-3x és ami van abból megpróbálja kihozni a maximumot.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3057 üzenetére
Km-t egyszerűbb gyűjteni és hosszabb a periódus, amíg lemegy egy teamchest az alatt lemegy 2-3 csapatverseny, amiben pörög majdnem minden, a Gemtől a Scrapig, szerintem nem olyan nehéz ezt eldönteni.
A km-t meg azért gyűjti, mert az egyéni érdekei (Cup, Adventure) miatt játszik, de a csapatért nem tesz annyit, hogy 1-2x megpróbáljon elindulni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3054 üzenetére
Ott a csapat statisztikánál ahol kilistázza a megtett km-eket, a másik az mi? Jól gondolom hogy a héten összesen elért pontok összege?
Mert akkor egyszerű kiszűrni, azok akik ott 0 pontosak, azok nem versenyeznek, ugye?
Viszont mi van, akkor ha sok km-t tett meg? Mert az meg a hét végi ládanyitáskor jól jön.
Nem egyszerű ez. Mert van, hogy valaki nyomja a versenyt, és jó eredményeket ér el, viszont a megtett km-e az nem sok vizet zavar a lila láda szorzójánál, mert nem sokat megy a játékban. Én közepes játékos vagyok, viszont a vagy az első, vagy a második legtöbbet megtett km-el.
Nem érdemes csak 1 szempont alapján kicsapni valakit. De végül a legfontosabb persze az lenne ha a team-ben versenyezne is...... -
odium
aktív tag
DigitXT, Kartàrsak!
Lenne 4 kolléga, akik csatlakoznànak hozzànk. Gejgoke, Matt, AKIspest és Aksi. Mindannyian aktívak 25-30k körül teljesítik a versenyeket. Hàny helyet tudunk felszabadítani?
szerk: belenéztem a jàtékba, most nincs is 0 kilométeres ember. Akkor tàrgytalan?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha fullon vagyunk nincs értelme írnia, mivel az elején Digit kijelentette, hogy nem lesz kivágva senki. Nekem is jött volna egy ismerősöm, akiről csak mostanában tudtam meg, hogy játszik, de mivel tele voltunk talált magának egy jó csapatot most már ő sem szeretne váltani. Ez van. Ahogy tzsolesz sincs nálunk, de később lehet ő is váltana/váltott volna nem tudhatjuk.
Az utolsó bekezdést meg főleg tartom még mindig, ingyenélő, potyalesőből van az országban elég. Akkor legyünk inkább kevesebben, de ilyenek nem kellenek. Nem kell a teamnek állandó 50 fővel mennie.
-
rocket
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3043 üzenetére
Mivel TE-n nincs privi, chat uzenetek meg hamar kiporognek es nem mindenki regisztralt PH tag (lehet csak olvassa), ide be kell irni a sorozatban nullazok neveit, adni par napot aztan ennyi, tobbet nem tud tenni az ugy erdekeben a team leader
, de addig amig nincs jelentkezo az ures helyekre szerintem felesleges ezzel foglalkozni.
-
rocket
nagyúr
válasz
misi_belucci #3040 üzenetére
Mivel nem mindegyik csapatnal ugyanakkor jarnak le team eventek, igy ennek nincs jelentosege.
Sot sok csapattal sose futhatunk ossze, ha mindig rogton ujat inditanak es mi is.
Elcsesztek par dolgot a devek az elejen, koztuk a staged rollout ~egy hetig tartott, az eventek nem ugyanakkor kezdodnek/ernek veget minden csapatnak, emiatt menet kozben is lejebb csuszunk.
Valoszinu, hogy resetelni fogjak elobb-utobb, talan havi rendszereseggel, es lesznek kulon nyeremenyek.
#3042: Amig nincs uj jelentkezo felesleges.
Egyebkent a nullazo aki "felveszi" a nyeremenyt a TE utan az a kovetkezo TE ranglistajan 0val jelzi, aki ott nem szerepel csak a csapat ranglistan az teljesen inaktiv (nyeremenyek se erdeklik), lehet mar uninstallalta a jatekot -
misi_belucci
tag
Úgy néz ki, hogy ezt az ellenfelet is elverjük, bár még messze a vége...
Korábban már felmerült, hogy ha vége az eventnek, utána ne inditsatok egyből újat, hanem várni egy kicsit.
Hátha addigra egymásra találnak az erősebb csapatok és akkor egy gyengébbel kerülnénk össze.Talán egy próbát megér.
Mert ha most nyerünk, akkor előreugrunk az 50-70. helyre és tuti megint egy "verhetetlen" csapatot kapnánk.ill. kérhetnék én is co-leader rangot? Elég gyakran belépek, "odafigyelek" a csapatra. Hátha jól jövök egy event inditásnál vagy valami...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#07813632 #3038 üzenetére
Igaz basszus, ott is vannak ilyen ajánlatok.
(#3037) DigitXT Na ugye hogy ugye?
Most 3 hete nekünk is van 24 ilyenünk. Ott csücsül náluk azóta a nulla. Ma mi is kivágjuk őket. Érdekes, mert 1 hete kb. 7-et kivágtunk, akikről tutira tudtuk hogy nevüket nem láttuk még a listán. De akkor is bennragadt a többi, akikben nem voltunk biztosak, hogy még soha nem játszottak. Jött helyettük 7db nullás. Hmmmm. Ez valami szívatás?
-
odium
aktív tag
válasz
#07813632 #3032 üzenetére
14-en, a többi fullon, és biztos, hogy kell az erős szárny, hogy toljon előre annyira, hogy ne ess vissza. Szerintem 10 alatt nem nagyon érdemes feltenni, akkor inkább az oc-val kell megpróbálni.
Más: Az inaktívakkal kezdjünk valamit, mert lennének helyettük olyanok, akik nem csak kéthetente mennek egyet.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#07813632 #3031 üzenetére
Kipróbáltam, valóban jó ötlet, bár én szépen elbénáztam mind a kétszer most....
Más: Srácok milyen időközönként nyílik fel ez a lehetetlen trió az autóknál? fuel booster, coin booster, fúvókák?
Leginkább a fuel booster érdekelne a rally carra. Várom mint a messiást.....
Persze erre jó választ ne is várjak. -
törölt tag
válasz
tzsolesz #3027 üzenetére
A csapatjátékban az egykerekezésnél ha robogóval megyek és rajta van a bukócső, akkor soha nem indul el a kis "csík" amikor hátradől teljesen. Van, hogy olyan szerencsétlen helyen áll meg, hogy hátradőlve marad egy helyben. Ilyenkor se dob ki a játékból. Meg kell várnom még kifogy a benzin. Persze kell hozzá az erős bukókeret.
Más: a rally autón nálam FB, OT és hólánc van. Nagyon ritkán veszítek csak, és akkor meg is vagyok sértődve. Az alap tuningok fullosak rajta de a kiegészítők közel sem.
-
válasz
AtiTheSnail #3013 üzenetére
1. Motocross helyett nekem jobban bevált a superbike, a motocross úgy kipörög mint az állat.
2. Egyetértek.
3. Ide jöhet a motocross szvsz.
4. Egyetértek de a hólánc mit ér itt? Az nem jeges felületre van csak?
5. Szvsz jobb a mono ha könnyen elhagyja az ember labdát.Amúgy én béna vagyok, még sose értem el 20 ezret, de minden járgányom maxos. Sajnos ide kell az ügyesség.
-
tzsolesz
nagyúr
Értem.
Fuel boost még nem nyílt fel, ami viszont a Buggy-n igen. A Buggy-nak a gyorsulása jobb, persze végsebessége a Rally autónak.
Valószínű, a Buggy-n több mindent (a hátsó kipufogósat, meg az olalsó két csöves) tovább van fejlesztve.
Lehet túl sokat játszottam vele, ilyenkor bedurvul a játék, és alig hagy nyerni. Vagy csak nekem tűnik így?A Winter Tires-t tovább fogom fejleszteni, mert valóban jól jön néha, iszonyat csúszik alapból a kereke....
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3017 üzenetére
Fullosan kb. mindenre jó. De azért ajánlott rá a hólánc, hogy jobban meginduljon.
Érdekes, amit írsz, mert a Buggy kifejezetten lassú. Persze kilő, de nincs benne
semmi tempó, harmatos a végsebessége... azért Adventure-on nem haszontalan.
(Meg ha ugrabugrálni kell nagyon jól bírja a borulásokat, ezért is jó a Holdon...)
-
tzsolesz
nagyúr
A rally car-t milyen sznittől érdemes bármire is használni?
Tanácsotokra ráköltöttem 600K coin-t. Most minden 15-ös szintű lett.
Minden egyes kupa versenyen 3-4-ik helynél nem telik jobbra vele. Annyira lassú a többi járműhöz képest mint egy trabant ami lakókocsit vontat. Vagy csak hozzá vagyok szokva Buggy-hoz?
Ez most egy bug, vagy micsoda? -
odium
aktív tag
válasz
DigitXT #3015 üzenetére
Hegymászásnál nálam szárny, oc, és fume van fent. Szárny szépen felvisz azon a rövid, de merőleges szakaszon, utána nem sokkal bekapcsol a fume és fix a 10k. A holdon chopperrel megyek, de lehet, hogy a robogó jobb választás. A wheele-t krosszal csinálom de abban ősbéna vagyok, ott az 1000 pont felett már minden ajándék. Ráadásul a heti event is ilyen lesz ahogy látom. Szívás.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
-
AtiTheSnail
kezdő
Franc, utolsó pályán már 27500 volt, erre nem felborulok a kurva motorral?
kifigyelt a 30k+
nekem eddig ami bevált:
1. Motocross - gyors forgás, mágnes, szárny
2. Chopper - thruster, szárny, a 3. szerintem mindegy
3. Scooter (töp-töp-töp-töröröpp-töp-töp) - ebben szar vagyok, nem adok tippetde forgás, szárny és hólánc nem rossz csak én vagyok...
4. Monowheel - hólánc, oct, fume boost
5. Superbike - oct, meg bármi amitől gyorsabb - ezen a pályán próbálok bele"rúgni" egy nagyot, elég kockázatos, de szerintem így jobb pontot lehet csinálni, mint Monowheel-el, de az se rossz választás. -
Russ
lelkes újonc
válasz
misi_belucci #3011 üzenetére
Szép event lesz... már most sírok
-
tzsolesz
nagyúr
Értem. Engem most azt riaszt vissza, hogy 51K-ért +6 boost pl. a motor. Csak én gondolom úgy, hogy nem éri meg? Persze fel akarom maxra fejleszteni előbb-utóbb, ez egyértelmű, hiszen az egyik legstabilabb autó bármelyik pályán. De előtte is csak ennyi pontot adott egy alkatrész fejlettségéhez? Már nem emlékszem.....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3006 üzenetére
Én még kis csikó vagyok. nekem elég az 50-es láda. Nem ölök bele több gemet. A holdjárósnás okés volt, mert az az event még ment is, de ez mostani..... 27-ik hely volt a legjobb, de volt 59-ik is.
Meg akkor kellett a holdjáró, a csapatjáték miatt.
Most kaptam 125k coint. De jó (lila team láda)
Meg most a második versenyt nyerjük a maival újra, igaz 20-an még most sem játszanak.. Volt egy vesztes menet....
750k coinom van, most farmolok ahogy ti mondanátok. De már költöttem el belőle egy kis rally car tuningra, mert ugyan tuti hogy az én legjobb időmből számol a játék ellenfelet, de vagy 5-6 pályát abszolút nem tudtam megcsinálni akár 20-ik próbálkozásra sem. Én biztosra veszem, hogy a játék a egy bizonyos határon (ranglépés felénél kb.) bekeményít. nem csak 1-2 előzött be, hanem utolsó voltam folyton. Persze ilyenkor kilépek feladatkezelővel, hogy ne vonjon le 180-at... Ezt ti is csináljátok?
Adtam a boost-oknak még level-t.
Egyébként általános cupa versenyeknél ,mit érdemes fejleszteni, melyik boost-ra hajtsak rá?Utóirat: Jaaah, és ki várja már hogy vége legyen az egyéni event-nek, és az e-heti csapat event-nek? Mert én hányok tőlük, ezek most nem jók szerintem..... Unalmasok, és idegőrlőek....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3005 üzenetére
Én már csak akkor tolom el maxosig, ha van benne ember skin (múltkor a holdjáró skinre nem mentem rá), különben kiadja amíg kiadja aztán kész, max ha 1-2 gemes menetből kijön egy jobb láda, annyit beleteszek aztán kész.
Nekem a Yeti még nem volt meg, szóval rá kellett hajtani az 500-ra.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Sunyista #3003 üzenetére
Amíg nem volt bent a scrap, nem is tudtál kapni a maxos cuccokból újat, amikor bekerült a scrap, akkor nyílt meg ez az opció. Szerintem esélytelen, hogy megemeljék. Aztán ki tudja mit húznak elő...
Más:
Nektek, hogy tetszett az egyéni event? Az elején még úgy, ahogy elvoltam vele, de hiába nyertem magam sz@rrá, 9 pont alatt nem voltam, és volt bőven 10 pont, mégis a hosszú pályák (és kevés pálya) miatt monoton és unalmas volt. Ma bele kellett még tolnom 4-5 gemes mentet, ami 16-20 verseny, hát a végén már minden bajom volt... -
Sunyista
tag
Én nem merem eladni a maxos akatrészeket sem, mert akkor jól jönnének, ha emelnék a maxokat. Erre semmi esély?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #2999 üzenetére
0-ra scrapelheted, nem kell hagynod egyet sem. Amit ráfejlesztettél, azt már nem tudod scrapelni, az maxos marad.
-
Russ
lelkes újonc
válasz
DigitXT #2993 üzenetére
Lehet csak nem ér rá, vagy egyáltalán nem veszi "komolyan", azért 0ázik.
Ennek ellenére a hobbi játékosok is szépen odateszik magukatKérdés: innentől lesznek-e olyanok, akik 3-4 hét alatt semmit nem mutattak fel élvezzék annak előnyét, amiért lehet más "epekedne"?
Polákok ellen fakereszt ez a team event, ihatunk rá hideg vizet.
Én is már csak erőt gyűjtök a következőre, mert ettől jobbat nem bírok kisajtolni, valahol mindig eldobom a papucsot.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest