- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Érdekes, most már nekem is az időim olyan 32 másodperc felett alakulnak kicsivel. Megnyomtam volna a gázt véletlen? Nem látszik kipufogóból vmi vagy h megbillent a monsterem, mintha gázt adnék? (eléggé rugós a gép, már a legkisebb gázadás is latszik)
Pedig úgy emlékszem h végig írta, h 'hülyegyerek, a bal pedál a fék, jobb a gáz'
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ú, ma van a big air a napin, menjünk már monsterrel úgy h nem érünk a gázhoz/fékhez, csak gurulva.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
-
DigitXT
Topikgazda
Vagy tegye be ide a saját linkjét, mert pl. dabadab is tök jó, hogy "bejelentkezett
dab néven" a kihívásokba*, de sehol nem találom, hogy hol lehetne felvenni.
Ha csak nem ő vett fel mindenkit, akit talált. (Én se raktam a dokumentumba, de
szerintem a topikösszefoglaló jobb lenne erre a célra. Kell topikgizda, és mehet.)*: apropó, nem akarunk megint valami "alap-robogóst", vagy hasonlót? Csak mert
durva, ha itt fullos kocsival páran nekivágnak, brutális időket kellene megdönteni...
Mintha az egész magyar elit itt játszana vagy én nem tudom. Mindenesetre durva.[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
ilyen ranglistat hol talalok, idoeredmenyekkel ?
az osszes ismerosom kikopott mar a jatekbol, de en szeretem javitgatni a sajat eredmenyeimet, csak igy, hogy a friends-nel egyedul nekem van idom, eleg unalmas -
őstag
Besűrűsödtünk
-
athomi
veterán
Hát megizzadtam a hetiben, ráment 4 gem-em zsinórban, de legalább a végén megnyugodtam.
-
őstag
Nagyon leálltak a szerverek, reméljük a frissítés miatt.
-
dabadab
titán
Sziasztok, dab néven én is becsekkeltem a challenge-ekre
DRM is theft
-
athomi
veterán
Nekem ma adta a 24h-s aranyládát.
Igazából a motocross-tól kezdve minden fullos és még sose vettem gem-et. Most is 1.4 misivel várom a következő járművet, szóval ha az eddigiekhez hasonló ütemben jelennek meg az új járművek, mindegyikre lesz elegendő aranyam.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Tök jó, ugyanaz a daily meg a weekly.
-
Gaborz1
senior tag
Én ma nem tudok küzdeni, mivel nincs kimaxolva a monsterem.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
őstag
Hogyne lehetne.
-
zeon.hu
nagyúr
Freddy-t nem lehet legyőzni.
6 század csak#?*@&!
-
Gaborz1
senior tag
Lenne egy olyan javaslatom a jövő hétre, hogy mivel 7 jármű elérhető jelenleg, minden nap másikkal menjünk a Daily Challengeben. Abban a sorrendben ahogy a járgányok sorban jönnek.
-
Gaborz1
senior tag
Mivel menjünk ma és milyen szinten?
-
athomi
veterán
Na rájöttem, amikor többen meghalnak egy versenyben nem aszerint rangsorol a gép, hogy ki mikor halt meg vagy hogy meddig jutott, hanem hogy kinek milyen közel következett be a halála a célhoz viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Akkor ma super jeep?
alap vagy hányas szinten?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
őstag
Holnap egy super jeep? Ki h áll vele?
-
őstag
Azért így már jó szorosak a versenyek, az az egy ezred másodperces előnnyel se semmi a második-harmadik hely között.
-
DigitXT
Topikgazda
Felvettem, akit találtam, itt az én linkem is: DigitXT
-
őstag
Gyülekezünk azért a mai robogós találkozón.
-
őstag
ALAP ROBOGÓ
-
Gaborz1
senior tag
válasz Freddycom #506 üzenetére
Nálam a Jeep, krosszmotor, robogó és a monster truck csak 7-es szinten van. SuperDiesel fullos, sportscar majdnem fullos, superjeep 13-as.
De felőlem mehet a robogós derbi, bele tudok rúgni, hogy minden 8-as legyen.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
őstag
Holnap egy 8-as szintre belőtt robogó verseny?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest