- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Asustor NAS
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Bittorrent topik
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
válasz
Véreshurka #2218 üzenetére
Igen ,az elég jó. Hát én most a legútóbbi eventnél szórtam el elég sok gyémántot az 500-as ládához, ugyanúgy a rally alkatrészek miatt és most 200 körül van a gyémántok száma de nekem így látszatra mintha kevesebb potyogna.
-
Scale
őstag
Nekem ilyen nincs szerencsére, de mondjuk nem túl változatos ez az event a mikulásos után, ott se igazán jött be, gondolkozom, hogy szenvedjek-e az 500-as ládáért. BÁr ha jól számolom akkor kb csak 4 vagy 5 ráfizetés kellene hozzá, az az 80-100 gyémánt.
Amúgy észrevettétek, hogy az adventure questek meg úgy általában a ládák is kevesebb gyémántot adnak? Régen tök sok 1-2-3 gyémántokat szórtak, most meg alig gyűlik magától a gyémánt..
-
Scale
őstag
Na most én is tesztelgettem, és egyelőre nekem is a hólánc tűnik a legjobb opciónak a harmadiknak
Érdekes hogy sokszor majdnem olyan rajtot biztosít mint a start boostAmúgy nekem is csak level2 a coin boost, meg a fuel boost is. Azt hinné az ember hogy a coin boost tök jó lehet mert nagyon sok coin van a pályán de valahogy mégis a hólánccal jobb időket futok alapból.
Ja és én is még anno fizettem érte a minimális 100valahany forintot, simán megérte hogy a retek köztes reklámok eltűntek.
-
Scale
őstag
Ti általánosan rally kocsihoz milyen tuningot hasznaltok?
Most kaptam meg a fuel boostot és most kérdéses hogy általában mi a jó setup sima meccsekre.
Overcharged turbo+fuel boost, gondoltam most ez lesz nálam az alap kettő, de hogy ehhez most starting boost vagy coin boost, vagy esetleg mást érdemes használni? -
Scale
őstag
válasz
Véreshurka #2179 üzenetére
Hát alapból random lenne benne, de ott a kis jelzés a ládán hogy az epic chest buggyhoz van, a legendás meg rally alkatrészeket tartalmaz, én ezért is mentem rá most a legnagyobbra. Sajnos jobb esélyem úgy se lesz hogy rally alkatrészeket gyujtsek, főleg nem tutira legendaryt.
-
Scale
őstag
válasz
Véreshurka #2177 üzenetére
És minél több lesz az autó annál kisebb lesz rá az esély..
De amúgy az event legendás ládája is rally kocsihoz tartalmaz alkatrészt, én arra rámentem ebben a hónapban. -
Scale
őstag
válasz
Véreshurka #2034 üzenetére
De ha meg megvan már maga a jármű akkor videókkal fel tudod húzni kb level 25-ig őket.
-
Scale
őstag
Akkor az történik, hogy igazából nem ment végig a videó és túl korán X-elted ki.
Nekem a legutóbbi update óta egyből megjelenik az X és ha rányomok visszadob jutalom nélkül, szóval ilyenkor szoktam várni 30+ mp-t és utána X-elem ki.Amúgy egy workaround amit találtam, hogy nem az X-et nyomogatom, hanem a visszanyilat a telefonon és az csak ténylegesen akkor dob vissza ha lejárt a videó, legalábbis ezt figyeltem meg.
-
Scale
őstag
Csak szerintem rakat kakkanat ez az event?
Másik kérdés: csak én vagyok ilyen béna ezzel a snowboarddal? -
Scale
őstag
válasz
AtiTheSnail #1877 üzenetére
Kabaré szint...
-
Scale
őstag
Eddig tetszik az event, a zombies halovíni eventre üt, az is elég jó volt szerintem
-
Scale
őstag
válasz
DrojDtroll #1860 üzenetére
Gyémánt éhes
-
Scale
őstag
Na ez a reggel csodálatos volt, még mindig karbantartás van, vagy csak nálam? Ma terveztem befejezni az eventet, tegnap bele is toltam gyémántot és tudtam, hogy 9-kor lesz ma vége az eventnek..
Most 9-kor meg ránézek a játékra még mindig server maintenance van de azért trollkodásból feldobta az üzenet elé, hogy mennyi pontot sikerült elérnem az eventen..
-
Scale
őstag
Nektek is haldoklik ma a jatekszerver?
-
Scale
őstag
Engem meg azóta is kísért a buszos alkatrész átok, lassan már ki fogom fullozni a buszt
-
Scale
őstag
Most épp játszottam amikor feldobott elém egy 1 órán át tartó ingyenes ajánlatot (valami finn 100. szülinap, nem olvastam annyira el), szaunás busz kinézetet, meg két új "ruhát".
-
Scale
őstag
Na megjött a holdjárós event a sziklamászással?
Bár valószínűleg nem, mert gyorsan ki fog fogyni a szuflából.
-
-
Scale
őstag
Hát én a motocrossra semmiképp, de azt húztam fel először maxra, meg a superdizel előtt mert az volt a kedvencem az egyben is. Ezt eléggé megbántam. Meg a sportcar is 17ig fel van húzva, de azóta se használtam. De ugye amíg nem volt formula addig jó volt, meg rally előtt.
-
Scale
őstag
Én meg nemrég panaszkodtam, hogy nekem a buszos tuningokat vonzzák be mindig a legjobb ládák.. azóta is egyfolytában ez megy...
Csak nekem van ilyen hihetetlenül balszerencsém?
-
Scale
őstag
Jaja, nekem is tetszik. Bár ez tényleg hülyeség szerintem, hogy globálisan gyengítették a mágnest, simán lehetett volna csak az eventen.. Most tuti, hogy költeni fogok az 500-as ládára, most 100 alatt meg fog állni, bár nem tudni mennyire lesz könnyű megint 9eket szerezni, de ha az nem megy akkor se kell nagyon temérdek sokat rákölteni.
-
Scale
őstag
Hát én is néztem ezt az új legendary upgradet, én is ettől félek. Ez számomra olyan lesz minthogy akármikor kapok overcharged turbo upgradet az biztos a buszhoz lesz, ahhoz már kb level4-en lehetne az upgrade ha fejleszteném.. Kár volt megvennem a járgányt és akkor nem kapnék hozzá.
-
Scale
őstag
Úgy látom elfogyott a lendület az eventek tekintetében, már egy napja üresség tátong a helyén..
-
Scale
őstag
Én jól megnéztem magamnak azért. Bár nem toltam bele végül gyémántot mert valamiért úgy gondoltam ,hogy majd meglátom mennyit tudok gyűjteni az utolsó ingyenes alkalomig aztán tolom bele a 160 gyémántot és szerzem meg az 500 pontot a végén. Csak arra nem gondoltam, hogy ez 32x3 perc összesen amit igénybe vesz, és már nem volt rá időm se kedvem
-
Scale
őstag
Jók a jelöltek
Én most a rally-t húznám, bár a super dízel meg tényleg a mindenes, mindenhova jó, adventure-re is. Bár ha már a buggy maxos akkor azt lehet használni minden adventure pályára elég jól.
A rally talán jó választás lehet, de jó ha tudod mielőtt belekezdesz, hogy bazi drága. -
-
Scale
őstag
Ti tudtok csatlakozni a gameserverhez? Tegnap este még jó volt most meg offline vagyok bármit csinálok.
-
-
-
Scale
őstag
válasz
DigitXT #1475 üzenetére
Aha, az OC engemet is jó párszor kihúzott már a bajból, amikor megtorpanok pl egy dombon is egy kicsi hiányzik de a kocsim csak kapar és az a kis löket sokat tud segíteni bár ez ennél a zombisnál lassú szokott lenni mert mire segít így addigra utolérnek, de a dombosban is tök jó volt.
Amúgy összegezve, ez az event a legjobb eddig, nagyon tetszik, tök fun.
-
Scale
őstag
-
Scale
őstag
Nekem is sikerült behúzni egy első helyet, majdnem..
Aztán a final standings után gondolt egyet és berakott elém valaki mást 1-2 méterrel jobb eredménnyel, de azért még sikerült lefotóznom, ez is valami, fél-első hely
Szerk.: Ti milyen tuningokat használtok a zombis eventen? Én alapjában véve pl formulára OC + vagy bukókeret és hólánc, vagy a szárnyakat is szoktam használni a bukókeret helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest