- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Várható megjelenés: 2025 április-május (2024 augusztusi "info" szerint...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szabi®
addikt
válasz markknight #891 üzenetére
Voltak kilengései a nintendonak, ott van a n64 ami a maga korában egy nagyon erős konzol volt, erősebb, mint a Ps1, de mégis csupán 30 milliót adtak el belőle. Vagy a gamecube, ami nagyon fejlett volt, erős, de eladásokban mégsem remekelt a konkurenciához képest. Sztem ezek a döccenők voltak azok, ahol a nintendo úgy gondolta, többé hardverbe nem fektetnek bele, inkább az címekbe. A kétezres években jelentek meg tőlük a legjobb Donkey-k, Metroidok, Mariok, Wariok, Zeldák, Harvest Moon, Paper Mariók stb. stb. és ezek húzták a szekeret a hardver helyett.
Megint pontosan ott tartunk, hogy ezeknek a címeknek a jövőbeni megjelenése alá legyen vas, és annyi. Hogy abba belefér-e multiplatfrom játék, teljesen mindegy, ők arra soha nem alapoztak. -
Farkassacred
őstag
válasz markknight #891 üzenetére
"drágább lenne az eszköz" Itt a lényeg, drágább. Több 100+ milliós eladás sose lesz egy 250-300 ezres konzolból.
Például a ps5 pro esetében se hiszek túlzottan magas eladási számokat..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
markknight
veterán
Én csak azt nem értem miért nem jönnek ki a fényre egyébként és csinálnak egy igazán erős hardvert. Lehet a gyártási költség is nagyobb lenne és drágább lenne az eszköz, de sokkal többen vennék mint most, ebben biztos vagyok. Ennyire nem érdekli őket a pénz vagy sokkal jobban keresnek rajta így is?
-
Szabi®
addikt
válasz Sidorovich #889 üzenetére
Ne haragudj, de nem mostam össze semmit, semmivel. Kronológiailag az idő is engem igazol. A nintendo a leggyengébb vasakat rakta amióta világ a világ a handheld platformjaiba, és ez egészen a Switchig igaz. Igazából számomra érthetetlen a köd egyeseknél, hogy mit várnak a dlss-től, amikor pontosan körvonalazódik, hogy a nintendo nem akarja megváltani a világot. Az pedig nem a többi játékkiadó igénytelensége, hogy a Switch 1 is úgy lett megtervezve, hogy a mi Wii U-s Breath of The Wild is akad, és lemegy 25 fps alá. Urambocsá ez pont azért lehetséges, mert nincs hardver alatta, örülök hogy te nem így látod, csakhogy ez 30 éve így van . A nintendo konzolok esetében a 90%-ban kevés volt a hardver. 4k nem lesz, ezzel hiába hülyítitek egymást, kizárt, bornírt marhaság.
Én amondó vagyok, hogy térjünk erre vissza, ahogy megjelent, hátha az a bizonyos "idő" megint engem igazol.
-
Sidorovich
senior tag
Ne haragudj, de kicsit túltolod és kiforgatod vagy összemosod a szavainkat.
Senki nem beszélt itt 4K 60 FPS-ről. Legfeljebb 1080p 30-ról, amit DLSS félhomályos minőségben majd felskáláz esetleg 4K-ra (esetleg, ez is feltételes módban volt), de még mindig 30 FPS úgy is. Ezt is max a Nintendo saját kiadott, jobban optimalizált címeinél tudom elképzelni, random cross platform fejlesztők nem fognak ennyi energiát belerakni.
Ha 1080p 30 FPS pedig a saját címeiknél dokkolva sem jön ki, az gáz. Lehet így lesz, de akkor is.60 FPS-t én max 1080p-ben várok úgy, hogy akkor már eleve 1080p alatti renderről (mondjuk 900p) van felskálázva megint. De itt megint a játékon/fejlesztőjén múlik, hogy lesz-e választási lehetőség a felbontás/FPS között, mint ahogy az a PS4 Pro-val megjelent mint szokás, azóta szinte minden játékban.
A többi konzollal kapcsolatban pedig kiragadod a szélsőségesen rossz példát és általánosítasz belőle. Ha PS5-ön 720p-ről skáláz valamelyik Star Wars, akkor nem kell egy forintot adni azért a szarért, mert ugyanazon a vason 1440p-ről skáláz 4K-ra a God of War és atom-stabilan tartja a 60 FPS-t, és nem akárhogy néz ki.
Szóval néhány kiadó igénytelenségéért ne írják már le jobban a vasat (akár PS5 akár Switch 2), mint az megérdemli.[ Szerkesztve ]
-
NF-
junior tag
-
Szabi®
addikt
válasz David888 #878 üzenetére
Nem a mostaniakkal, az előzővel sem. A nintendo egy komplett generációt a Switchel lemaradt. Tehát ő technológiailag hatalmas mínuszban van. Nála ez sokszor szándékos is. Minek erőlködjön ha megveszed úgy is ? Minden egyes kézikonzolja aktuálisan messzemenőkig gyengébb volt a konkurencia gépeinél, már a Game boy óta, azaz 1989-óta. Hitvány hardver kis pénzből, és majd a címek eladják a vasat.
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #880 üzenetére
Gyakorlatilag kottára ugyanaz a sztori van, mint amikor még meg sem jelent a Switch 1, és mentek a nagy számolgatások, hogy "nah majd a Tegra rendet rak", aztán rá 1-2 évre azért az értelmesebbjei már érvelgettek, hogy ez egy olcsó és meglehetősen gyenge cucc, aztán ezek az elemek el lettek hajtva hogy nem, mert ez tegra .. . És ugye láthatjuk, hogy azoknak volt igazuk, akik leírták, hogy ez egy olcsó, megúszós hardver, és sok csodát nem kell tőle várni.
Ugyanez van most is, megy a fantáziálgatás, hogy majd milyen jó lesz a Zelda 4k-ba 60fps-el, és semmi nem lesz ebből, 2 év, és megint lesznek akik csalódottságukban majd lemerik írni, hogy gyenge a Switch 2. Megint egy olcsó, jóárasított soc lesz, ami nem fogyaszt, olcsó, és ennyi . . . 1-2 teraflopsos cucc senkinek nem fog skálázni semmit, sehová, max az eddigi 720p-s képet full hd-ba, de az a plafon. -
morfondőr
őstag
válasz l.skywalker #880 üzenetére
Le vagyok maradva a nagykonzolok kínálatában, de ahogy követem a híreket bukás követ bukást és 100 milliók úsznak el. Hiába van 4K meg réjtrészing meg csilli-villi minden, ha a fejlesztők az idejük háromnegyedét a látványra vesztegetik a maradék időben meg összecsapnak egy sekélyes, semmitérő játéknak csúfolt valamit! Ezzel szemben a Nintendo nem igazán fordít hangsúlyt a látványra, cserébe elképesztően szórakoztató játékokat tesz le az asztalra.
Persze én is szeretném ha annyira erős lenne a konzol, hogy az újabb multiplat játékok közül legalább azokat tudjam játszani, amik jól sikerültek, de én is inkább visszafogottabb elvárásokkal vagyok, aztán hátha kellemesen csalódok!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
markknight
veterán
válasz TrishtanAG #872 üzenetére
Én is örülnék ha tudna valamilyen 4K-t, mert ha a Switch 2 után is jobban néz majd ki a Bayonetta emulátoron mint a natív eszközön, hát arra már nem is tudom mit lehet mondani. Ráadásul közelről ritka ocsmány volt nekem a kép 4K tv-n bármelyik játékukkal is játszottam, ezért is ültem távolabb ilyenkor.
-
l.skywalker
félisten
Igen. Ha a Switch 2 a jelen gen9-es konzolok versenytársa lesz erőben, akkor pont azt veszíti el nálam, ami miatt a jelen gen9-es konzolok mellé eddig megérte megvenni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz TrishtanAG #872 üzenetére
Mások vagyunk, más igényekkel. Nekem a "nétyká" nem kell, mert handheld módban használom 89%-ban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
David888
tag
válasz l.skywalker #869 üzenetére
Oké főnök, bocsánat
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #871 üzenetére
Ha igény lenne rá, sem adná. A nintendotól vaskalaposabb gyártó nincs még egy. Nem fogja saját magát átlépni 15-szörösen, csak mert vannak akik erről álmodnak.
Már egy Ps4 Pro is 12-szer erősebb a Switchnél . . . És az sem 4k-t sem 60 fps-t nem tud . . . Akkor ? Érted, amiről itt álmodoznak ahhoz legalább 20-szor erősebb gép kéne, mint a mostani. Kizárt.
Így van, ez arra van/lesz, hogy megfogd, elvidd a-bó, b-be, és játssz. Kapod az eddigi ip-k újrázásait picit magasabb felbontáson és ennyi. Már egy Fullhd-s stabil 30 fps-es Zelda is előrelépés, mert jelenleg dokkolva 720p 20~fps . . . -
-
pzstm
titán
NatetheHate heard that Switch 2 is being revealed this week on the 16th (Thursday). The reveal will be focused on the console itself and the software showcase will apparently come later. Software is not the focus.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz l.skywalker #871 üzenetére
Most mondjam azt, hogy baromi jól tudnak kinézni a Switch játékai 4K-ra skálázva? Örülnék, ha legálisan is lehetne ilyen látványt kapni egy nintendós cucctól, és nem kéne egy megvett Bayonetta 3-al meg Xenoblade 3-al aztán emulációval szórakázni, hogy ne nézzenek ki úgy, mintha egy Ps2-es játékkal játszana az ember.
www.adventuregames.hu
-
l.skywalker
félisten
Én pedig úgy vagyok vele, hogy ne is legyen 4K. Nekem valahogy ez a gép pont azért kell, mert ez nem erőgép, hanem ezzel jókat lehet játszani. Megértem, ha másnak mások az igényei, de nekem ez így jó, ahogy van. Mondjuk nekem a Switch 2 sem kell még
-
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #863 üzenetére
Már számtalanszor írtam én is, semmilyen 4k nem lesz. Hogy lenne ? Ahhoz főleg nem lesz hardver, de nem értik meg. Full hd 60/30 fps, de inkább 30. Ezek az emberek azt hiszik, hogy a Nintendo majd most odacsap egy jó nagyot, és csak röpködnek a 60 fps-es játékok . . . Egyszerűen képtelenek megérteni, hogy amit várnak "újként" "nextgenként" már az eleve egy gyenge, 8 évvel ezelőtti vas ereje. Tudjátok mi lesz a nagy dlss ? Mese habbal. Ps5-ön vannak jelenleg játékok amik 720p-ről skáláznak fel, pl. új star wars.
Játékmércével egy picit stabilabb full hd játékokat fogunk kapni, pl új Zelda, stabil 30fps/full hd. Ennyi lesz az új konzol, viszont a jelenlegihez képest, már amit vázoltam, az is számtalanszor erősebb. -
hombre[EU]
veterán
válasz Sidorovich #865 üzenetére
oh remélem vrr támogatás lesz, handheldben is...nem bízok benne, szerintem a nintendo még nem tart ott
Life, Uh, Finds A Way
-
NF-
junior tag
Több kép itt: https://www.instagram.com/p/DEv41YJpG7N -
Sidorovich
senior tag
válasz hombre[EU] #863 üzenetére
Én nem vagyok telhetetlen, egy 900p-ről 1080p-re felskálázott instabil 40-60 FPS-nek is baromira tudnék örülni.
-
válasz markknight #862 üzenetére
És mit csinálsz a V1-es géppel 10+ év múlva?
A Slime draws near! Command?
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sidorovich #861 üzenetére
a 4K-t el lehet felejteni. az rtx3050 épphogy elég a 4K performance dlss-hez és abban legalább kétszer annyi tensor mag van,mint ebben a tegraban lesz ill. a gddr6 sávszélje is sokkal több. szerintem dokkban vért fog izzadni ahhoz,hogy ps4pro/onex minōségben futtassa a játékokat
Life, Uh, Finds A Way
-
Sidorovich
senior tag
+1, bár Steam Deck-nél jóval több kihozható lesz szerintem, szóval erősebb lesz, csak nem nyers TFLOPS-ban:
- konzolra optimalizált, natívan futó játék mindenféle emulációs réteg nélkül
- nagyobb sávszélességű unified memória
- vannak dedikált célhardverek textúra/fájl kitömörítésre, felskálázásra, stb.
- ARM miatt eleve nagyobb hatékonyság, jobb üzemidő várhatóSzerk: 3L1T3: a DLSS jó dolog, de nem csodaszer. Eddig leginkább már eleve nagy (1080p/1440p) felbontásról még nagyobbra (pl. 4K) skálázásra volt jó, ahol már a renderelt forrás kép is rengeteg információt tartalmaz. 720p-ről nem tudom mennyire működne jól pl., de meglátjuk. Ha 1080p 30 FPS-t stabilan ki tud hozni natívan, amit aztán a DLSS felskáláz, az még reális lehet és az jól is nézne ki. Bár én inkább a felbontásból/grafikai részletességből adnék le szívesen a 60 FPS-ért cserébe, csak majd meglátjuk, hogy ezt Nintendo meg a 3d party fejlesztők is így gondolják-e.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Sidorovich #857 üzenetére
Nem nyers teljesítményről van itt szó, hanem majd DLSS-ről.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
Sidorovich
senior tag
válasz David888 #843 üzenetére
Egy indoklást vagy forrást írhatnának ehhez, mert nekem ez nehezen elképzelhető. A PS4 Pro GPU teljesítménye több mint kétszerese a Steam Deck-nek.
Oké, hogy dokkolva nem szempont a fogyasztás, nagyobb teljesítményt kaphat a chip, de attól még ugyanabban a kis készülékben van, valahogy le kell hűteni.
Ha létezne majd valami Pro dokkoló, aminél a dokkolóban van egy erősebb GPU amit meg tudna hajtani, akkor érteném, honnan lenne a jelentős dokkolt/handheld teljesítménykülönbség, de anélkül ez életszerűtlen. Márpedig az eddigi szivárogtatások szerint ilyesmi nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Viccet félretéve, tudom hogy ez egy találgatós topik, csak hát az ilyenekkel, minthogy redditen írta valaki, meg hogy a "feketepiacról" vettek Switch 2-t nem igazán tudok mit kezdeni... Emiatt főleg read only módban vagyok itt, csak ez most már kibukott belőlem.
A Slime draws near! Command?
-
NF-
junior tag
A shape-shifting tetszik. Menő lenne. Szerinted már most hozza a Nintendo, vagy majd később, pl. egy switch 2 ráncfelvarrásával jön? Esetleg változtathatná még a színét is. Pl. ha Luigival játszok akkor legyen zöld a konzol. Donkynál barna lenne jobb? Vagy banánok miatt sárga?
[ Szerkesztve ]
-
-
David888
tag
Erről szól a topik ember... "találgatós topik most még"
-
-
-
David888
tag
Reddit:
Handheld módban Steam Deck , dokkolva pedig a PS4 pro teljesítményéhez lesz közel. -
pzstm
titán
⚠️ RUMOR: NINTENDO SWITCH 2 ⚠️
🎁 Apparently someone who claims to work at Micromania, a French retailer, says that they are ready for pre-orders and that "VERY SOON" they will release Switch 2
- Price: 399 €
- 25 games ready for release
- New games cost from 69 € to 79 €
- Price increase for NSO
- There is a limited edition of the console (probably Mario Kart)
- New Mario KartiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kicsako
őstag
Redditen olvastam olyat is, hogy elvileg a Genki szerzett egy konzolt a feketepiacról, ezért tudták hogy pontosan hogy is fog működni a mágneses joycon.
-
l.skywalker
félisten
Én arra gondolok, hogy azért mennek oda, mert szerződést szegtek azzal, hogy a tokba egy mockupot is raktak, amit lehet, hogy a Nintendo adott át a rendelkezésükre, hogy meg tudják tervezni a terméket. Hiszen valami alapján tervezni kellett amit csak a Nintendotól kaphattak.
-
markknight
veterán
Mondjuk elég sok dologba bele lehet kötni náluk, kezdve azzal, hogy versenyelőnyre próbáltak szert tenni azáltal, hogy egy neves eseményen, egy be nem jelentett hardverhez készítettek tokot, amit a világon elsőként ők mutattak be.. meg hát a kapott adatokból csináltak egy 3D render videót amin látszódik a joy con csatlakozása, fedetlen oldala. Azért ilyet nem sokszor látni.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #834 üzenetére
Egy annyira megfoghatattlan dolgon próbálnak meg most rugózni az ügyvédeikkel, ami egészen elképesztő. Semmilyen hivatalos NINTENDO jelölés nem volt a maketten. Genki simán mondhatja, hogy "mi ilyennek képzeljük" ja, hogy pont ilyen lesz? Aztakva.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
félisten
Nintendo reportedly sent lawyers to confront Genki over their Switch 2 mockups 🎮 [link]
A kérdés, hogy miért
-
hombre[EU]
veterán
válasz morfondőr #830 üzenetére
manapság az 500 sem drága, fōleg egy új "menō" cuccnál. ha 450€$-ral jelenik az meg az nagyon-nagyon jó ár
én jobban tartok attól,hogy a játékok árával mi lesz. ha jól emlékszem már a ToTK is €70 volt és a PS5 AAA játékok ára már €80-nál jár. ebbōl a 80-ból a -40%-os ninti akcióval még mindig 50 lesz...ami nemrég még a teljes ára volt a AAA-nak.
most lehet lovagolni itt 50-100€$-on a konzol áránál, de az a nem mindegy,hogy 2-3 preorder a kosárban az már €200+ lesz
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
-
morfondőr
őstag
válasz hombre[EU] #829 üzenetére
Remélem már nem kell sokat várni rá és meglátjuk! De minél drágább, annál kevesebbet fognak venni belőle az biztos. Lehet hogy drága a hw, de az is lehet, hogy hosszú távon jobban megérné nekik ha kiléphetnének a komfortzónájukból és árulnák különösebb haszon nélkül a konzolt.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
hombre[EU]
veterán
válasz morfondőr #828 üzenetére
az oled drágább volt mindig is,mint egy Xbox Series S és nem volt sokkal olcsóbb,mint egy PS5 digi (én €399-ért vettem egy fatet launchkor és most decemberben €370 mikôzben az oled €350 évek óta).
Switchet pc és nagykonzol mellé vesznek, nem azok helyett. akik igazán veszélyesek az eladásaira azok a "pc handheldek", amelyek szintén abban az 500-as ársávban helyezkednek elLife, Uh, Finds A Way
-
morfondőr
őstag
válasz hombre[EU] #827 üzenetére
Illene kicsit leakciózni a 8 éves konzolt és akkor lehet $400. Egyébként ha egy árban lesz a PS5-el, akkor ki fogja venni? Mario meg Zelda van a Switch 1-en is, a 3rd party-k meg többszörösen jobban futnak a PS-en. Megjelenéskor kijön 1-2 ütősebb exkluzív, amiből még lehet a Switch 1 is kap majd, de ne várjuk hogy tízesével fog jönni az új gépre a Nintendo játék.
-
markknight
veterán
válasz morfondőr #818 üzenetére
Inflációt beleszámítva nekem okés. Ha PS4 minőséget tud, akkor az már teljesen jó ár-érték arány. Még az anyagminőségre leszek kíváncsi, meg nyilván legyen már OLED..
Illetve picit az is mozgatja a fantáziámat, hogy vajon tudok-e rajta jobban Fortnite-Apexezni, lesz-e valamilyen patch ezekhez vagy natívan élesebb, magasabb FPS-t varázsol-é a készülék. Jelenleg ezekkel egyáltalán nem játszom rajta, mert nagyon nem jó élmény.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
-
3L1T3
addikt
válasz morfondőr #815 üzenetére
A PS5 Pro és a Nintendo Alarmo dátumának kiszivárogtatásáért felelős kiszivárogtató közzétette, mi a Nintendo Switch 2 bejelentési dátuma!
A konzol január 17-én, jelentik be és március 3-án kerül megjelenésre. Ezzel együtt a régóta várt Mario Kart 9, RDR2 és egy új 3D Mario előzetese.
A kiskereskedelmi ára 400 dollár Kanadában.
-
3L1T3
addikt
A Genki kiegészítő gyártó most azt állítja, hogy nem látták a tényleges Switch 2-t, és a makettek kiszivárgott információk alapján készültek!
-
Farkassacred
őstag
Mondjuk állítólag az már Gta 6-al lesz kapható.. Elő is rendelem máris.
Megmondom én a tutit, se hatos részt se switch kettest nem fogunk mi idén látni. Bár a listához útközben még hozzávágódhat egy Ac játék is.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Norb79
őstag
válasz Sidorovich #810 üzenetére
Telhetetlenek vagytok. Egy hete sincs, hogy bejelentették a Lego gameboyt, mégis mit vártok?! Minden nap Nintendo hw bejelentést?!
Ráadásul a Lego gameboy októbertől kapható, szóval a leak tűpontos, januárban bejelentik, októbertől kapható! Delphoi jósdáit meghazudtoló pontosság van itt kérem szépen! -
Sidorovich
senior tag
Már tavaly is hónapokon át az volt a pletyka, hogy év végéig bejelentik, március végétől megvehető. Október 6: https://www.pcwplus.hu/pcwpro/mar-tenyleg-karnyujtasnyira-lehet-nintendo-switch-2-leleplezese-360182.html
Tényleg nem értem én se mit kell ennyit tökölni már.
-
addikt
Mikor lesz ma' switch2??
Go Gunners!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz hombre[EU] #807 üzenetére
Mindig jobban néz ki, mint amit szegény engine néha csinálni szokott a konzolon
www.adventuregames.hu
-
hombre[EU]
veterán
válasz TrishtanAG #805 üzenetére
a videókban nem néz ki valami jól és a 30framet sem tartja szóval reméljük nem az új gépen futott
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
válasz TrishtanAG #805 üzenetére
Marmikt 2054?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
morfondőr
őstag
válasz l.skywalker #800 üzenetére
Szerintem meg inkább azt jelenti, hogy amit kiállítottak és kézbe lehet kapni, azt nem a Nintendo-tól kapták. Vagyis valószínűleg ők maguk készítették a specifikációk alapján, amit azért sejteni is lehetett. De ez nem azt jelenti, hogy nem méretarányos.
Más! Már mindent értek!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #801 üzenetére
Nem is kell lecserélni, csak venni S2-t
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- Íme az új Android Auto!
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával