Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Mert ez kihívás és ilyenkor ugyanolyan autóval (és egyformán tuningolva) mentek mindketten.
Szerk.
A járgányokat meg kell venned pontokért. Ezért sajnos sokat kell játszani, majd még többet, hogy fejleszteni is tudd.
Ha akarod, pénzért is vehetsz pontokat/gyémántokat, ez egyéni döntés kérdése. -
Gaborz1
senior tag
1. Amennyire tudom facebook profil alapján ment. (a többiek majd megerősítenek benne). Én is 2 eszközön szoktam vele játszani.
2. A multi abban nyilvánul meg, hogy mások ideje ellen versenyzel, vagyis nem realtime versenyek vannak. Tehát 1 kupában, 3 random ellenfél az autójával és idejével vs TE.
3. Ezt passzolom.
4. Hogy kinek mi érdemes és szükséges az szerintem egyéni preferencia kérdése. Én nem költöttem rá, de az új verda miatt ez lehet változni fog. -
Gaborz1
senior tag
Szerintem kocsinak a Super Dieselt fullozd ki először. Egy igazán jó mindenes kocsi. Néhány pályára a legjobb, de átlagban elég jó időket lehet vele hozni. + az Adventure pályákon ezzel jutsz a legmesszebbre. És mivel ezzel jutsz a legmesszebbre ez hozza a legtöbb pénzt.
-
felixo
őstag
Üdv Mindenkinek!
Úgy döntöttem, hogy neki állok ennek a játéknak.
Mire kell oda figyelnem, mit mire költsek ? -
athomi
veterán
A Monster nem rántja magát jobban hátra? Vagy csak az F1-es kocsi után érzem így?
-
Valóban, a gyémántokkal valamiért nem számoltam, mikor írtam azt a hozzászólást.
Végülis ha lesz még olyasmi Xmas lehetőség és maradni fog az a múltkori ládanyitogatós kiskapu is, úgy megérheti beruházni erre a csomagra.Mert tényleg volt idő, mikor én is 6,x milliónál tartottam, aztán gondoltam elkezdem kifullozgatni a korábbi járgányokat és nem spúroskodok, aztán jött a Tank is, gondoltam azt is kifullozom és egyből meg is csappant látványosan az egyenlegem.
Szerencsére így is 3,2 milliónál járok jelenleg, szóval azért nem vagyok olyan messze a Formula autó fullozásától. Aztán már totál nullán leszek és reménykedni fogok, hogy onnantól soká fognak új autót berakni.Van itt valaki, aki megvette a Formula csomagot?
-
DigitXT
Topikgazda
Igen, viszont a mellé kapott rengeteg gyémántból elég sok ládát ki lehet nyitni,
amivel azért lehet haladni. Amikor volt 5 milkám, azt hittem, soha nem fogy el,
és milyen felesleges volt a karácsonyi futamot annyit ismételni. Erre bedobnak
egy ilyen járgányt, aminek 4.2 a tuningja. Azaz mégsem volt felesleges! Tartok
tőle, hogy a következő hasonló "eresztésig" nem fog megint összegyűlni ennyi. -
Woodslave
félisten
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SpongyaBob #874 üzenetére
Magyar 1., világ 20., de a napi kihíváson meg se közelítem az időmet
-
SpongyaBob
veterán
Azért ez a formula elég veszélyes
Minden más utána egy lassú foshenger
Hát mi lesz majd ha kis is maxolom.. -
athomi
veterán
De örülök hogy nem költöttem a tankra.
-
Atya gatya, nagyon furcsa a fizikája ennek a formula egyes autónak.
Viszont másodperceket lehet verni a korábbi időkre.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
SpongyaBob #863 üzenetére
Örüljetek neki. Én kb coin nélkül nem is tudom mikorra fogom tudni kimaxolni.
-
válasz
SpongyaBob #858 üzenetére
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Az új adventure pálya 6km alatt visszahozza az árát és ez a táv a maxos Super Diesellel simán megtehető.
Egyelőre 6339m 2. próbálkozásra, hazai legjobb.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ütős lett!
-
expander
senior tag
válasz
csinalhattak volna ugy, hogy csak aszfalton ilyen gyors, hogy realisztikusabb legyen egy kicsit
-
SpongyaBob
veterán
Hopp, jött egy frissítés
Új pályák, új verda, ami nagyon bitang
Jó drága
-
válasz
SpongyaBob #856 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
Na, legalább már nekem is van egy magyar 1. helyem
[link] -
Woodslave
félisten
a cikkből egyértelművé vált amit amúgy gondoltam hogy szellemkocsik - azaz korábbi eredmények - ellen megy a verseny, de azt furcsállom, hogy bronz fokozatú tankkal jön meg mit keres magasabb kupákban. Tök mindegy csak kíváncsiság.
-
Gaborz1
senior tag
Advanture-ben kinek mennyi a Total Best távolsága?
Nekem: 47111m
-
Gaborz1
senior tag
Én is mentem már párszor így végig.
Viszont tegnap este egy elég furcsa dolog történt. A winter pálya második alagútjában, mikor a 3 hógolyó van piramisba rakva, ledöntöttem őket. Aztán volt amelyik be is került elém. Ugye ezek idővel felszívódnak. De valami csoda folytán a felszívódás után láthatatlan akadállyal szembesültem és nem is tudtam átjutni rajta.
Sajnos nem készült róla se kép, se videó, túl későn kaptam észbe. -
Nem tudom a korábbi verziókban is így volt-e, de ROM-oltam a mobilomat a délután folyamán, tisztán feltelepítettem újra a játékot, Play-en keresztüli szinkronizálást választottam a profilom visszaszinkronizálására és mindent vissza is szinkronizált, kivéve a járművek egyedi kinézetét, szóval most mindegyik festése teljesen default, kereket is beleértve.
Viszont a karakter kinézete meg megmaradt.Úgy tűnik a járművek kinézetein spórolni kell a felhős mentéseket illetően...
-
DigitXT
Topikgazda
Köszi mindenkinek!
Ma is tanultam valamit.
Napiban meg tegye
oda magát mindenki, mert megint csak magyar csúccsal nyerhető... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #818 üzenetére
nerfelték
Hogy mit csináltak?Amúgy értem én, hogy változtatás = idők törlése.
De ha nem frissül a játék, akkor mégis hogyan / miért változtatnak? És ha
tényleg változtatnak, aljas módon, titokban, akkor miért csak egyik listáról
töröl... Vagy ha gyengébb lesz az autó, miért nem törli a PB-det a telódról?
Mert így kib.szás, hogy nem vagy rangsorolva. És folyton meg kell dönteni.
Nekem nagyjából ebből a "katyvaszból" lett elegem az elmúlt pár napban... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Franko49 #814 üzenetére
Ilyen lebegést én még nem láttam. A hátsó kerék nem ér a földre jelenséget igen.
De csak adott pályán, aminél a startnál nem egyenes a talaj. Sajnos valóban úgy
érezni, hogy random a rajtoltatás, nincs olyan technika, amivel MINDIG kijönne a
jó rajt (ami a többiekhez képest kiugró). Fél autóhosszok dőlnek el ilyenkor, azaz
legalább 1 tizedmásodperc a végelszámolásnál. Persze hosszú egy-egy pálya.Ritka az, hogy csak a rajton menjen el. De ha máshol kiadja, akkor bosszantó az
a tizedmásodperc is, hogy nem volt meg. Mindenesetre a Boost-on is múlik, meg
azon, hogy a rajt pillanatában taposod-e le a gázt, vagy már előtte is nyomod: van
technika, ami be szokott válni mondjuk a sportkocsinál, de másnál nem biztos.Szóval sportkocsinál érdemes felpörgetni tökig, csak 1-2 tizedmásodperccel a rajt
előtt elengedni, hogy visszaessen a zöldbe, de pontosan a startjelkor már nyomni.
Nekem ez be szokott válni.Ui: amúgy a Super Diesel hihetetlen jó "mindenes". Van ugye a két világ. A Sport
és a Monster: egyik pályán egyik nyerő (gyors/lapos), a másikon a másik (ugrós).
A Super Diesel meg mindkét esetben tud második lenni, és ez nagyon nagy szó!
Viszont első sajnos ritkán, így nincs különösebb jelentősége, hogy annál mutatja
a Boostot is és világosan látszik, hogy nem ugyanaz a felpörgetésből visszaejtett
Perfect start fordulatszám, mint a nulláról pörgetett (ugyanaddig), kisebb Boosttal.
Azért nincs jelentősége, mert a TT-ket jellemzően nem lehet vele megnyerni. -
Franko49
tag
Azt észrevettétek, hogy a start is tök random? Van, amikor a hátsó kerék nem ér a földre, van hogy az első, de már olyat is tapasztaltam, hogy az egész jármű elemelkedik a földről és csak indulásnál esik le teljesen.
-
DigitXT
Topikgazda
Mert egy fos a listák kezelése a játékban? Addig oké, hogy ha változott a
pálya, akkor "tabula rasa", mindenki menjen szépen újra, hogy felkerüljön.
Az viszont már itt sem oké, hogy csak akkor tesz fel a listá(k)ra, ha új PB!
Az meg végképp nem oké, hogy nem volt semmi frissítés, mégis "elfelejt".
Egy esetben tudnám tolerálni, ha kizárólag a csalókat dobálnák ki mindig.A kérdésedre a válasz: igen, látjuk az idődet. (És igen, kegyetlen jó idő.
)
Sajna a magyar listán nincs fent. Meg kell döntened, hogy felkerülj. Pech! -
DigitXT
Topikgazda
Megküzdöttem a TT-kkel - már csak 3 helyen kellett volna javítanom a listához!
Erre ránézek 3 nappal később, és a globál listákon a fele időeredmény eltűnt...Csak magyaron volt "normál visszacsúszás". Globálon jönnek a kétmilliomodik
helyek és társai. Szóval ha a játékot (még) nem is hagyom abba, innentől ez a
globál dolog NEM érdekel egyáltalán, mert szart sem ér: fogjuk rá, hogy bugos.
Vért izzadva (vagy MF-fel!) futsz egy jó időt. Eltűnik. Döntsd meg! Újra. És újra!Hát nem. (De legalább Countryside Adventure-ben csapattam egy jót. Tankkal.)
Már csak azért is bugos, mert pl. Overtakers pályán voltam 47. magyar, 20.870
idővel, erre most vagyok állítólag 30. ugyanezzel, miközben a listán nem mutat.
Mintha teljesen véletlenszerű lenne, hogy ki, hova, mikor, és meddig kerül fel...
Ugyanitt Freddy ideje simán globál Top10 lenne, de egyik listában sincs - taps!Még ha az lenne a cél, hogy eltűnjenek a csalók, így néha letörlik az egészet...
Oké (fogjuk rá), nade visszakerülni csak új PB-vel lehet. Hát így hatalmas FAIL! -
Igen, nekem is vannak időim, ahol 204 ezrediknek ír vagy hasonló abszurd helyezés, holott top 10 lenne. Csak nem frissül, hacsak nem döntöm meg újra.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #807 üzenetére
Pedig...
Szerk: és akkor még nem is volt ez weekly, csak azért szenvedtem meg vele, hogy legyen mért időm, és a mellékelt ábra szerint nem volt egyszerű, mert az előző sem volt rossz idő, és muszáj volt megdönteni, hogy újra rangsoroljon. Rohadjon meg pl. a Bridges And Stones pálya, ahol a mai napig nincs időm a törlés óta, mert a legjobb próbálkozásom egy holtverseny volt, kb. egy óra szenvedés után! Pedig az is olyan, hogy az elején meg lehet verni könnyen, de a végén jellemzően nem adja ki, és oda az előny.Szóval, aki azt mondja, hogy kivették a mázlifaktort a játékból... Hát nagyon nem... Csak néhány pályát lebutítottak, de azok pont inkább voltak skillesek (szerintem), mint mázlisak: Wheeleren bukott második helyem pl. visszasírom. Ezek a szarok viszont... Szarok.
Szerintem!
Szóval a holtverseny az nem új PB, következésképp maradtam rangsorolatlan...
Szerk: 10126. magyar időnek ír, vagyis nem ír be a táblába, miközben a 7. legjobb. -
A heti challenge top 10-ben is négy Mobilarenás, nagyon helyes.
-
Létrehoztam egy Epic hills-es challenget a tankkal, egyes suspension-nel, hát érdekes dolgokat lehet művelni.
-
zeon.hu
nagyúr
Van frissítés, de ahogy nézem, csak hibajavítások.
Mobilnetesek kedvéért: kb 53MB
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest