- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz DrojDtroll #2299 üzenetére
Coin boost + mágnes?
-
DrojDtroll
veterán
az hogy lehet, hogy valaki a levegőben gyorsul?
-
Gubbba
tag
válasz DrojDtroll #2297 üzenetére
Most 4450 van. Tartogatom a következő PH házi bajnokságra. Az nem motivál, hogy a végeláthatatlan tuningalkatrészeket gyűjtögessem.
-
Gubbba
tag
válasz DrojDtroll #2295 üzenetére
Azt sem néztem, hogy mennyi volt előtte. Azért írtam a supportnak, meglátjuk.
-
Gubbba
tag
Engem ma reggel szívatott meg a játék. Egyből azzal fogadott, hogy nyithatom a márciusi jutalomládát, aztán mikor rányomtam lefagyott. Újraindítottam és akkor már nyoma sem volt a márciusnak, indult az áprilisi gyűjtés. Nem tudom most kaptam e bármit, vagy megszívtam.
-
rocket
nagyúr
Total kivan a jatek, pontosan 11980xp-n voltam ez benne is van a ranglistaban (meg a ladanal is mutatja az addig elert maxot) , csak ..... rangon szerepel(10000. 7620xp), local toplistanal 4260xp-t ir 256. hely, kupa kezdo kepernyojen meg 4440xp van.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Nalam mukodik.
Nehany hete volt hasonlo hiba, szint lepesnel osszetetben legyoztem az AI-t nem adott semmit, majd ujra lejatszodott ugyanez, harmadik gyozelem utan meg -1000xp-t kaptam.Probaltad ujra inditani a jatekot?
Kozben nalam is elojott a hiba 12000 fekett voltam es 4440 xp-ig estem vissza lul
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Ma reggel csak négyen voltunk az eventben.
Első voltam, erre a final standingnál megelőznek.
-
rocket
nagyúr
Vegre nyertem Down the Tube palyan, utolso 3 alkalombol mindig ido lejarta utani "final standings"-nel eloztek meg ezen a palyan
Level3 OCTurbo es WheelieB, level11 Winter Tyre.
Rankeden van egy uj varosi palya, Bill's Circuit.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
4,7 millióból mit fejlesztenétek fel?
Motocross, Dune buggy, Sports car, Monster truck, Super diesel, Rally car és a Formula maxos.
A többiek a videókból ingyen fejleszthető szintig vannak húzva.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
cs.j
csendes tag
Sziasztok!
Bugot hogyan lehet jelenteni?
Az áprilisi season akárhogy próbálok haladni, legkésőbb 5.500 pont körül mindig visszadob 4.080 pontra - 7-9 ponttal megnyert futam után. A várt +180 pont helyett a -1.400 sokkoló volt.
Van hogy korábban is.. Az itt elvesztett (jó)néhány százasok is elszomorítanak, de így kilátástalannak látom az egészet.. -
törölt tag
Androidról iOSra átlehet vinni a mentéseket?
-
rocket
nagyúr
Aprilisi rewardokat mar lejebb vettek, legend 60k coin, 150 gems, 25 epic maradt, de a 12 legendary helyett mar csak 6 legendary es 60 rare van.
-
DrojDtroll
veterán
Adventure módban mióta vannak reklamok?
-
rocket
nagyúr
Ez az unnepi beallitasa a source kodnak
Lejart a 12 oras ladam, utana jott 2x3 oras amit reklammal kinyitottam, aztan megint 8 oras.Van kedve valakinek akkor aprilisban irhatjuk milyen ladakat kapunk, es hany gyemantot osszesen naponta (nem kell reszletezni ladankent), persze nem tul nagy minta, de hatha latszani fog valami mikent van leprogramozva.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz DrojDtroll #2256 üzenetére
Ennyi időm nekem is lenne, munkában is, csak egyszerűen nincs türelmem ennyit játszani ezzel
HR24.hu
-
rocket
nagyúr
válasz DrojDtroll #2256 üzenetére
Nem alszok 8-10 orakat, mint sokan masok
-
rocket
nagyúr
válasz DrojDtroll #2253 üzenetére
Szint lepes 10k az ~95 perc, ~25. szint , ~14nap , matek utan ~170perc/nap.
-
rocket
nagyúr
Megjott a multheti supercar bundle hianyzo 500 gyemantja es meg 250 bonuszkent a baki miatt
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz DrojDtroll #2236 üzenetére
Általában igen, de volt már, hogy az utolsó 2.
Dive ever, work never.
-
DrojDtroll
veterán
mindig csak az utolsó láda nincs meg infill nélkül eventeknél?
-
F-ECT$
titán
Lehet hogy a season chest miatt vették vissza a gyémántot.
Dive ever, work never.
-
Véreshurka
senior tag
Én is nézegettem a gyémántokat tegnap:
1 arany láda: 0
1 ezüst láda: 0
2 bronz láda: 0
free láda 8 óránként: 1-2
arany láda nyitáskori reklám nézés: 2 vagy 3 (már nem emlékszem)
10 győzelem: 4Az a baj, hogy eddig nem figyeltem, hogy a győzelemkor nyert ládákat kinyitva eddig adott-e...
El Psy Kongroo
-
rocket
nagyúr
Ma reggeli gyemant termes
8 orankenti free 0, 8 oras 0, 3x adventure 2, 2x 3 oras reklam 0x, 10win 2x.Tegnap meg nyitottam 2x 3orast 0, 1x 8orankenti freet 0, 3x adventuret 2x.
Tegnapi nap termese 9x 3oras (4x reklam) 0, 2x 8orankenti free 0 (az egyiket el is felejtettem irni tegnap), 6x adventure 4, 10win 4, osszesen 18 lada, 8gyemant 3ladabol.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Nehany hete nekem is joval ritkabban ad gyemantot a ladakban, sokszor idolejaros 8orasban sincs.
Ma nyitottam 7 harom orast (4reklam, 3 idolejaras) 0 gyemant (korabban ennyibol 3-4 biztosan esett), 3 adventure 2gyemant, es a 10 wines ladaban volt 4gyemant.Januarban amikor figyeltem ra hetente 80-90 siman osszejott, most max. 50 korul lehet hasonlo mennyisegu es tipusu lada nyitasabol.
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
Előfordulhat. Néha látok 3 gyémántot potyogni (főleg arany ládáknál, vagy afölöttinél), még talán kettőt is a Free ládából, de erre nem tenném a fejemet. Egyébként ios-en játszom, nem tudom van-e bármilyen platform beli különbség, plána azt nézve, hogy mennyi gyémántot dobál a játék.
El Psy Kongroo
-
Scale
őstag
válasz Véreshurka #2218 üzenetére
Igen ,az elég jó. Hát én most a legútóbbi eventnél szórtam el elég sok gyémántot az 500-as ládához, ugyanúgy a rally alkatrészek miatt és most 200 körül van a gyémántok száma de nekem így látszatra mintha kevesebb potyogna.
-
Véreshurka
senior tag
Nálam azért gyűlik Ha jól emlékszem decemberben nulláztam le magam egy Rally-s csomag miatt (500 gyémánt, és akkor adta ki nekem az overcharged turbo-t, azóta sem jött semmi érdemleges a ralli autóhoz) és mostanra megint meg van a 600 gyémánt. Nem vásároltam, csak amiket ládákból kaptam. Nem tudom, hogy ez jó arány-e, nekem annak tűnik, pláne más játékokhoz képest.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Scale
őstag
Nekem ilyen nincs szerencsére, de mondjuk nem túl változatos ez az event a mikulásos után, ott se igazán jött be, gondolkozom, hogy szenvedjek-e az 500-as ládáért. BÁr ha jól számolom akkor kb csak 4 vagy 5 ráfizetés kellene hozzá, az az 80-100 gyémánt.
Amúgy észrevettétek, hogy az adventure questek meg úgy általában a ládák is kevesebb gyémántot adnak? Régen tök sok 1-2-3 gyémántokat szórtak, most meg alig gyűlik magától a gyémánt..
-
rocket
nagyúr
Uj nap ujabb bug, easter eventben elso teljes verseny utan a tobbi probalkozasnal a rajt visszaszamlalasanal kilepked a program.
Tehat 1x tudok csak probalkozni ticketenkent.Gratula
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Valaszolt a support, az offerben szerepelt rosszul a gyemantok szama, de "sooner or later" megkapom az 500 gyemantot
-
DJ. Ru$y
félisten
Ma akartam ezzel kapcsolatban írni, hogy csak én vagyok állandóan 1-2 ghost ellen? Alig van talán 10-ből 1 verseny, amikor valóban 4-en vagyunk.
De úgy látom ez global probléma, és szerintem szerver oldalon is túrtak valamit, és szerveroldali probléma, mivel én még nem frissítettem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
rocket
nagyúr
Miota felraktam a 1.14.3-as verziot minden kb. 5. season cup versenyen csak 2 ellenfel van, sot 2x olyan is volt mar, hogy csak 1 ellenfel volt.
Ben Brodek szelleme ezt a jatekot is korbe oleli, es nem csak a rigged ladak , meg a kapzsisag, hanem a spagetti kod kapcsan is
Supportnak irtam amiatt, hogy a hetvegi super car bundle a reklamozott 2000 helyett megvetel utan csak 1500 gyemantot adott, egyelore semmi valasz nem jott.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Kb.: 1 hete nálam is elszakadt a cérna és őrületes 640ft-ot fizettem a commercial break-ek eltüntetéséért. 1500 gyémánt meg egy pilótagúnya ütötte a markomat.
Van pár pálya ám, ahol a hólánccal nem gyorsabb mint coin boostal.
Én általában a Rally carral nyomulok, Fuel boost (lvl2) + OC turbo (lvl3) + Hólánc (lvl11) / Coinboost (lvl2) trióval támogatva.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Scale
őstag
Na most én is tesztelgettem, és egyelőre nekem is a hólánc tűnik a legjobb opciónak a harmadiknak
Érdekes hogy sokszor majdnem olyan rajtot biztosít mint a start boostAmúgy nekem is csak level2 a coin boost, meg a fuel boost is. Azt hinné az ember hogy a coin boost tök jó lehet mert nagyon sok coin van a pályán de valahogy mégis a hólánccal jobb időket futok alapból.
Ja és én is még anno fizettem érte a minimális 100valahany forintot, simán megérte hogy a retek köztes reklámok eltűntek.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
Mivel nem fizettem érte, nem is kaptam még meg a Fuel Boost-ot (Thrustert és Coin boostot sem).
Pedig játszottam egy keveset, mióta bevezették ezeketÍgy nálam Starting és Overcharged az alap, Wheele a harmadik, amit Téli gumira vagy szárnyra szoktam cserélni pályától függően.
#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest