- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4098 üzenetére
A tiéd űridő kategóriában fut..Solberget is kemény 5 ezreddel sikerült csak verni. Persze ha nem elfogadható a valid 17.199, akkor cseszhetem :S
-
misi_belucci
tag
A tiédet megdöntheted, az én 16.870-es időmet nem szabad.
Jól esne egy győzelem a végére.Tipp: a benzines kannánál fejre kell érkezni. Ha egyszer kiadja, akkor hatalmasat lendít előre.
De aztán fék, hogy az enyém maradjon a legjobb idő.
Szerk: csak P.Solbergnek el ne áruljátok.
-
Speed®
titán
Basszkkííí..17.199 volt a legjobb időm, erre nemrég véletlenül lvl3 thrusterrel sikerült mennem
Hogy tudom semmissé tenni? Mondjuk még1x bemákolni az előzőt kb. lehetetlennek tűnik, benne volt vagy 150 próba
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
expander #4091 üzenetére
Annyira fos lett.
13. hely.
Gondoltam, hogy időhiány van neked is a háttérben.
De mondasz valamit, befrissítettem a táblát úgy, hogy mutassa, hogy nulla-e a 0...
Szerk: z amúgy jelezte, hogy mégsem fog indulni, de nem töröltem. Lehet, hogy a
végeredményt már úgy fogom felrakni, hogy 30 induló (Puttolini a másik sosenem). -
DigitXT
Topikgazda
Akkor jöhet a döntő!
Első két hely fix, grat Freddy és Gaborz1, harmadik hely "bárki" lehet még (bagolykának nagyot kéne húznia, de matematikailag még van esélye), én meg max. abban reménykedem, hogy összejön a Top10 a végére.
Szerk: új bajnok nincs, Freddyt hamarabb kell(ett volna) valamivel leitatni ahhoz.
Szerk: igen, a borulás a holdjáróval szándékos volt, nagy lendületet ad!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4086 üzenetére
Valóban, mea culpa, eggyel odébb írtam be az időt az Excelbe, aztán az rendezte.
Így viszont egyértelmű a harmadik hely, kérdés, hogy lesz-e előzés a végén?!Freddy: öl, butít, nyomorba dönt, és diszkvalifikál a PH! No Tuning Cup Timed Run
összesítéséből. Ha az utóbbit ki tudtad olvasni, akkor valószínűleg nem ittál eleget.Amúgy sajna én sem tudtam annyiszor nekifutni, ahányszor (nekem) kellett volna
valami értékelhető időhöz... éjjel mentem, aztán nappal nem nagyon, pedig estére
jöttek a jó idők, amiket verni kellett volna. Ez persze nem mentség, de némileg fáj
(az igazság), hogy már Top10-es se vagyok. De hát ez van: erős lett a mezőny!
Néha rácsodálkozok, amikor TE "gyakorlásban" a Top10 magyar mind csapattag...
Most mondanám, hogy fórumozó, bár az már csak félig igaz, de legalább elérhető!
És azért nagy fegyvertény, amikor Top játékosok mondják meg a tuti tippeket. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4082 üzenetére
Elvileg a következő, de mivel Nabla ma kap egy DSQ-t, lehet a Superbike-os ideje vmi huncutság volt? Csak mert simán második lett. Ez korábban nem volt jellemző.
Kérem nyilatkozzon, mert akkor arra is adnom kell a DSQ-t/frissítenem a tabellát! Egyébként értem én, hogy Freddy már mindenképp megnyerte, de azzal, hogy nem is indult tegnap, bukta az összesített időben való vezető helyét. Mondjuk igaz, eddig nem mondtam, hogy van ilyen verseny.
Pedig van, csak már kevesen maradtunk talpon. Szerk: viszont nem semmi, hogy ilyen sok pontszerzőnk van, és viszonylag stabil 20 fős mezőny.
Szerk: a harmadik hely nagyon szoros!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4082 üzenetére
Ha este gép előtt leszek, majd összeírom, egyelőre
nekem is csak addig van meg, amit linkeltem. -
misi_belucci
tag
DigitXT!
Megosztanád velünk a NTC állását?
Mivel nekem néha még most sem mutatja az előző napi eredményt, egyből az új állást adja be.
Bár az első 2 hely már lefutott, de a 3. helyért még igen szoros a verseny bagolyka, Revans és köztem.Előre is köszönöm!
-
tzsolesz
nagyúr
A jelenlegi ntc pálya nálam sajnos bugos....
A többiek sík terepen a pálya 3/4-nél felgyorsulnak. 30 próbán át ezt néztem. Azt hittem én vagyok béna, de nálam a kamion rendes sebességel megy végig.
Volt valami frissítés? Mert nálam 07.25 az utolsó, és nem írja hogy lenne. -
zeon.hu
nagyúr
A mostanira tippek?
(Ma van időm, holnap 10-12 óra vezetés vár.) -
DigitXT
Topikgazda
Jó reggelt!
Meglepően jól kiadta így elsőre, kell a focihoz az MF:
Tudom, hogy lesz ez még így se, de éjjel 20K alatt voltam négy próbából. -
AKIspest
tag
válasz
tzsolesz #4066 üzenetére
Szépen összefoglaltad! Valóban nem egyszerű itt fenn, de vállaltam az ezzel járó kellemetlenségeket úgy, hogy az alapfilozófiát (alapvetően PH fórumtagok) sikerült megtartani.
Most is látok még pár mozgatható játékost (nem írok nagy nyilvánosság előtt neveket), de bevenni már csak TOP playereket akarunk (stabilan 30+k-s teljesítmény). Akit beveszünk, de még segítséggel sem tudja hozni ezt az elvárt szintet, attól udvariasan elköszönünk.Közben durván pörög a zárt Messenger csoportunk, nagyon jó közösség gyűlt össze!!
Emellett sztem sikerrel fut a csendesebb, csak videók és tippek megosztására létrehozott másik csoport is.
A mondandódhoz csatlakozva, ahogy mi egyeztettük is, ezúton is feldobom a PH! csapat játékosainak, különösen a 20k körüli játékosoknak, hogy amennyiben nagyobb sikerélményre vágynak, átmehetnek tzsoleszékhoz, az "A-team"-be. Ahogy látszik is, feltörekvő csapat, ahol a stabil, 20k-s játékosok is sokat tudnak lendíteni. A Messenger csoportban természetesen ajánlott benne maradni, hogy a fejlődés megmaradjon.
Ha van ilyen csapattag, annak nagyon szépen köszönöm az eddigi lelkesedését és beleadott munkáját!!!
A váltás kapcsán keressen meg engem vagy tzsoleszt.AKIspest
-
heathen
csendes tag
Ez a mai NTC kicsit szoros lehet.. Jelenleg az előttem lévő 1 ezredre van, a mögöttem lévőtől 2 ezred az "előnyőm"
Most pár napig offline leszek, így az utolsó autókkal nem tudok menni, de szórakoztató volt! Hajrá! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4065 üzenetére
Ez igen. Szép eredmény.
A zene is jó, Önök a panoráma 870-ik adását láthatták PH! módra.
Helyzetjelentés, mivel újra nyertünk tegnap, a játék most egy elég erős csapatot sorsolt nekünk. Az 1400 pontért fogunk küzdeni basszus. Érdekes, hogy a serlgeik számán ez nem latszik meg, valószínű direkt szervezett/újraszervezett csapatról van szó. Csehszlovákok- nak hívják magukat, szlovákul kiírva.... A 2-tól a 9-ik helyig ők vannak, meg utána a felső közepsáv is az övék, és még sok legendary 120-as csak futott egy par ezrest az ticket idő miatt gobdolom.
Ebből azt szűröm le, hogy inkább a helyezést veszi figyelembe sorsoláskor. Most megint 140 helyezést ugrottunk, ami rengeteg. Ilyenkor aztán mindig visszapofoz minket valamelyik odavaló csapat a helyünkre, ami kb. 380-425 között van. Jól ki van ez találva. Úgy számolom, hogy legalàbb még 5-6db 30-32k-s (4 pályás verseny) tag kellene hogyha valóban előrébb szeretnénk jutni, és stabilabbak legyünk. A gond az hogy a régi tagok között akik szórakozásból jatszanak, nagyon sokan gyengék már ide. De a játék örömét, és a azt hogy továbbra is köztünk maradjanak nem veszem el tőlük/ nem adom fel. Annyira meg nem vagyunk teljesítmèny orientáltak, bar már sokan nem igy gondolják az új jó jatékosaink közül.
Kezdem jobban megérteni a ti 2-3 hónappal ezelőtti helyzeteteket. Amúgy sem nagyon van rá hely/csatorna ahol toborozni lehetne. A Facebook csoportbab 46 fő van össz.
Ma onnan belép egy srác hozzánk aki jelenleg 35k-t tud ezen a versenyen. Persze az rajtunk már nem segít.
Este meg kilépett egy őstag aki kb ezen a szinten volt....Egy biztos, amióta átvettem a csapat irányítását egyszemélyben azóta a 3000-ik helyről a 310-ik helyre jött fel a csapat. Legalább 80 főt rúgtam ki 2 hetre visszamenőleg folyamatosan screenshotolva a pontokat. Csak a 0 pontosakat rúgtam ki, és csak akkor ha már rég nem játszott, és először csak a kicsiket, utána a nagyobbakat. A facebook segítségével azóta 7-8 stabil taggal már jobbak vagyunk. Igaz ebből kb. 3-4 az aki jól is játszik.....
De a TOP300 körül még nagyon megégetjük magunkat, az egy kegyetlen vízválasztó.....
Nektek pedig sok sikert, el tudom képzelni, hogy ott fennt, hogy meg kell küzdeni.... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4062 üzenetére
Videó a 48K-s futásról. Sajna elég egyértelmű hibák vannak benne. Lásd Amateur! feliratok. Elsőben pár méteren múlt a 10000 pont, jobban lefékezek, és a lejtőn kigurulja. Mindegy. Buszosban elengedtem a kifogyás előtt a rakétát, lehet, azon ment el párszáz pont. Pontgyűjtős látszólag nincs meg, de az utólagos jóváírások miatt mégis. A legtöbb pont a havas pályán megy el, sokkal jobb időm van gyakorláson, de nem adta ki: egy TIPP! Ne forduljatok fejre amikor fúj a szél, sokkal nagyobbat tol, ha próbáltok beleállni, simán lehet, hogy azon ment el a bukott 1000 pont fele (fél másodpercet biztosan számít). A holdas az meg csak örömjáték a végén, unalmas végignézni is, csak a zene miatt lehet kibírni.
Bár látszólag ki van centizve, gyakorlatilag sokféleképpen megoldható 10000 pontra.
Természetesen a zene kopirájtos: remélem azért nem fogja letiltani a YT...
Amúgy megint egy olyan zene, ami a mi korosztályunknak mond valamit, de van olyan csapattag a PH!-ban (ügyes gyerek!), aki csak nézne, hogy ez mi.
Szerk: viszont pont tőle volt a tipp a bányában az Air Control-ra, abszolút bevált.
Sokkal nyugodtabban lehet csapatni, akár a plafonnak is lehet menni, visszafordul.
-
Gaborz1
senior tag
Ha a Top of the World pálya lesz a holnapi a No Tuning Cup-ra akkor, holnap se fogunk tudni végigmenni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4054 üzenetére
Csak ő hiányzik. De nem tudom felvenni....
Ezek szerint emiatt néztem be többször is.... -
tzsolesz
nagyúr
A formulával ez nem fog menni.... Letörtem róla mindent, de úgy sem megy át.....
-
-
DigitXT
Topikgazda
Na, most nem láttam a Rally végét, nem voltam játékközelben éjfél óta, és már
az újat mutatja: remélem, akik még játszottak, azok lőttek fotót a végéről.Szerk: ez a Base Camp menni fog Formulával? Eléggé megakaszt egy gödör...
Ha még átjutok rajta, akkor az első komolyabb domb: sanszos, hogy kuka lesz. -
tzsolesz
nagyúr
Még is csak nekiveselkedtem ennek a no tuning kupának.
Csináltam egy videót is.
Ne hari de ugy nézünk ki mint a részeg alkoholisták akik éppen a pulthoz kerekeznek egy potya pohár sörért. 😁😃
[link] -
tzsolesz
nagyúr
Aki Akipest-el kapcsolatban (messenger stb...) van, az szóljon már neki legyen szíves, hogy írtam neki privátot.
Sürgős..... -
tzsolesz
nagyúr
Hát srácok, összehoztam reggel ugyan egy tiszteletkört, de nekem ehhez a járműhöz nincs érzékem. Én ki nem állhatom ezt az izét......
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4043 üzenetére
Hmmm, 2 ember nem volt a barátlistámon, sőt 3. Csak nem tudom ki a harmadik. Asszem 7-ik voltam most hajnalban amikor kiraktad ezt a táblázatot. Gondolom pont lecsúsztam az 1 pontról.
Más:
Ráéreztem erre a pontgyűjtésre. Busz, truszter, és szárny.
Persze ilyenkor az első palya nem jön össze úgy, de végül is még így is összejött egy 8k javítás. A holdon sajnos nem vagyok jampi. Egyszerűen csetlek botlok, majd csatt....
Csak sajnos a jelenlegi ellenfelünk ellen ez kevés tőlem.... Bár mar csak 100p híja van, de ha mi kavítunk egy kicsit, ők méginkább nyomulnak. Kemèny hajsza van..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4036 üzenetére
Nagyon is szép eredmény. Nekem végül is az egykerék nem jött össze élesben, a konzervdobozos meg gyenge volt mindíg.
22k-t tudtam összerakni max, mert valamin állandóan elment, emelett az 1 kerék 1-2k nál kimerült ennél az eredmènynèl is...Utolsó zene T.I.R basszus, sok régi szép emlék gyerekkoromból.
-
DigitXT
Topikgazda
Csináltam egy ilyen szösszenetet a krokodilok elleni versenyről. Sajnos, az elején
bebugzott a telefon, megzavarta a rajtot, leakadt a felfüggesztés, minden baj kijött,
így lett 300 pont bukovári. Egykerekezés kvázi tökéletes (volt jobb, de minek!): kár
a konzerves pontszámért, mert az is volt sokkal jobb; végén a krokodilos traktorral
nem lett annyira rossz, de sajnos nem vitte át azt a dombot, párszáz pont bukta...Nekem nagyjából ennyi volt benne. 2000 pont max. pluszban. Ha szerencsém van.
-
tzsolesz
nagyúr
Új event beszámoló.
A motorra érdemes coinboost-ot rakni, mert 2 helyen is pont jó helyen volt.
Sajnos az ugratás nem az igazi, nem tudom mit kène csinálni. Air control, és forogni? Vagy fejlesszek a szárnyon, vagy a dőlés szöget kapjam el, passz.
A pontgyűjtésnél jól összelehet hozni a 10k-t busszal. Nem sok híja volt nekem sem....
A motorosról nincs képem, az átlagosan 4-5k, a régi teknikámmal, ami 35s körül van. A trúszteres nagyobb kockázat, az nekem 20-ból 1-szer jön össze, de az én mocimmal az is 29s.
A holdas meg vegyes. 4-500 pont. 4k környéke... Pedig ott aztán van idö bohóckodni, mert sok kanna van, de nagyon peches vagyok benne....
De hogy pont jól kapjam el egymás után az összes versenyszámot ahhoz MF kell, nem kicsi. 🤣 -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4032 üzenetére
Igen tudom. Ez egy hozadéka volt annak, hogy a csapat nem kért többet az akkori event-ből, mert nem igazán feküdt senkinek. 7 óra volt amit ki kellett hagynunk emiatt, hogy lejárjon az event nevezés, és induljon az új. Azóta vagyunk így.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4030 üzenetére
Mentségére szóljon hogy most voltak akik előtte már posztolták a versenyt. Szerintem gyakorolhatott. Sőt.
Figyelem direkt a csatornáját, io & oi yt-t is.
Hogy ötleteket lessek el már az event indítása előtt. De most kicsit le vannak maradva tőlünk az indítás időpontját nézve. Nem is csoda, hiszen 2 hete kivártuk az egyiket, és azonnal indítottuk. Így most az elsők között vagyunk akik mibdíg az újat nyomják.
Jah, 366-ok vagyunk. -
ztibor
senior tag
48820 pont az új eventen, azért ez elég kemény
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4027 üzenetére
Az a pontozás elég furcsa volt igen. Viszont most újra szigorú lett az új eventtel. Nálunk 1 srác csinál 41k-t. Egy 33k-t, utána 27, 22, és a zöme 14-21k között. A pont gyűjtőst, és a 4-ik pályát élesben szépen el lehet szúrni, mert buktatós....
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4025 üzenetére
Azon kívül, hogy nem akar összeállni, amikor kiad mondjuk egy 31K-s eredményt,
ami amúgy nem is olyan rossz általánosságban, bár itt a "lehetőségekhez" képest
sajnos az, kiábrándító, hogy ez mindössze a 30. hely körülre elég... Túl könnyű ez
az Event... Viszont eközben könnyen el is lehet cseszni... Az első pályát kb. pl. le
se kéne futni. A kamionnal pattogás is csak a pechen mehet el, szóval a normális,
hogy 20K a kezdés. Erre berakták ezt a "konzervest", ami eléggé mázlifaktoros.
De a végére a durva tuningok nélkül teljesíthetetlen 10K-s szint, az nettó szívatás...
Ilyen szempontból abszolút egyetértek veled! Nem bánnám, ha már vége lenne, ám
sejtem, hogy amit ide "beleöltünk" tuningot, a következőben nem lehet használni...Szerk: az nem ügyességi játék, hogy adott távot egyszerűen nem képes megtenni.
Az a klasszikus P2W, hogy toljál bele még csillió fogaskereket, coint (gyémántot). -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #4024 üzenetére
Így kicsit gyorsabb.
Ha van egy 2-es thrustered, akkor már megoldható az én módszeremmel.
De biztos van jobb is.Tipp az új eventhez:
4. pálya
[link]
De jó lehet még hozzá a landing is.
De az nekem gyenge.Én már nem bánnám, ha vége lenne a mostaninak. Egyszerűen nem akar összeállni...
A következő jobban tetszik már.
Szerk: nekem is egyszer jött ki. Azon kell dolgozni, hogy stabilan jöjjön egy jó idő... -
tzsolesz
nagyúr
Nah, úgy kell ahogy misi belucci csinálja. Köszi a tippet misi, az èn mocimmal úgy már 29s. Meg persze nem is nyomom olyan jól mint te. 🤣
-
tzsolesz
nagyúr
Youtube-on van már róla videó. Érdekes event. Kicsit felemás.... A járműválaszték is meredek.... Van most újra pont gyűjtés....
-
tzsolesz
nagyúr
Ez az uj event most valóban nagyon sokszínű.
Ti nyomjátok már?
Beraktam hogy Friends Challange-be egy eredményem Chopperral. Én ugy csinálom hogy felbunkfencezek. Kicsit meredek megoldás, de másképpen nem megy..... A végén mrg hagyni kell hagy vigyen a szél, szintén bukfenccel közben.... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4016 üzenetére
Ezt pedig nagyon sokáig gyűjtöttem. De a kamion most már brutál, meg a formula is.
1 milla maradt. De már 1.420.000.- van megint.
Na jah, fingersoft kedveli ezt. Hiszen azokat a ládákat a vip gemekkel nyitogatom. Most ez a taktikám. Napi 60 gem-ből 5 ládát kinyitok. Plusz amit azokból kapok még egyet. Az 6. Meg 4 ingyenes, az 10 láda, meg amit arany ládát kinyitok 1 nap kettőt kivárással. Kapok még ajándék 5k-t ugye. 45k csak ládából naponta. Plusz a piros láda 5k. meg a free 1250. Ez 52k durván. Amiket a cups-nál kapok az ugye hozzá jön. Azzal kb. 60k a vége. Ehhez jön az adventure, meg a néha a nagyobb láda, meg a heti eventen amit összeharácsolok. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4013 üzenetére
Eddig behúztunk vagy 5 győzelmet ellenük, de most nagyon erősek lettek...
Traktor nálam fullos. Viszont a használt tuningok messze nem: W11/WT9/FB9
A legnagyobb távot* akkor sikerült elérnem, mikor már nem volt tétje. Második
próbálkozásra, amikor még számított volna, richtig kevesebb jött csak össze...*: 609 m, 6215 pont (ha kicsit nagyobb a lendület, úgy átmegy azon a dombon,
talán eljutok a következő kannáig: bele kéne tolni egy kis pénzt ugye FingSoft?)Cserébe a Wheelie már nagyon megy!
Szerk: NTC-ben, ha jól emlékszem 9. lettél: nyomtam hajnalig, de nem ment a
Top10 idő, noha botrányosan kicsi különbségek voltak a helyezések között. -
rocket
nagyúr
Visszavettek 400pontra SP event Legendary ladat, 600 pontert jar 5 gyemant
, napszurast kaphattak
Skin jar 600 pontert, csak ha megvan 5 gyemantot ad cserebe
-
tzsolesz
nagyúr
Áruljátok már el nekem, akkora sebességgel, a víz alatt hogy nem emelkedik meg az eleje nektek?
-
tzsolesz
nagyúr
Mit rontok el?
PH! NTC próbálkozások
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest