Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Jelentem,itt már minden oké.Kinyilt a gyémánt láda is(vagy mi)bár sokminden nem volt benne.40k+új kinézet,+3,5k a gift.Klasszul megy minden.
-
zeon.hu
nagyúr
"14.12.2016 22:48 (UTC)
We’re currently applying fixes on our servers. We are expecting to go live within the next 12 hours."Ez se jött össze
-
Szabcsizz
őstag
De legalább mostmár azt írja ki,hogy nincs internet kapcsolat,nem azt hogy karbantartás van...éljen!
-
athomi
veterán
Úgy látom valami nem akar összejönni ezzel a karbantartással kapcsolatban.
-
BiP
nagyúr
Bosszantó, hogy pont amikor a 24 órás láda lejárt volna, azóta nincs szerver. ááá. Remélem nem veszik el, meg a statusom, nincs külön mentésem.
-
Szabcsizz
őstag
Tegnap óta még mindig nem üzemel..nálatok mi a helyzet?Már nem is a cigi hiányzik,hanem a játék...xd
-
D0zeR
tag
Nektek megy már online? Nálam még mindig off
-
-
válasz
SpongyaBob #77 üzenetére
Ezért nem jó.
-
485
aktív tag
válasz
SpongyaBob #74 üzenetére
Egész nap semmi.
Valakinek meg van a Mustang? Milyen tuningolva, érdemes megvenni, most a superjeep-pel tolom. -
zeon.hu
nagyúr
Másnál se érhető el a szerver órák óta?
-
válasz
pulyka jocó #70 üzenetére
Szívesen!
Aztán ha valamelyik bevállik, lennél szíves ide is jelezni majd kérlek? -
válasz
pulyka jocó #68 üzenetére
Szia!
Android játékok topik összefoglalójában fent van részletezve több "játékállás offline backup" megoldás.
Többet szerintem nem igen tudsz tenni jelenleg sajnos. -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Telefont fogok váltani, de mivel még nincs a játékban google play, emiatt elvileg FB-vel lehet menteni. Akárhogy probálok csatlakozni, de nem engedi. Mit tudnék csinálni? -
-
athomi
veterán
A motorral sosem tudok zöldből normálisan elindulni, hanyatt vágódnék. Mit kell tuningolni, hogy ezt elkerüljem?
-
BiP
nagyúr
Na látod, én ezt nem is tudtam, hogy napi 4x lehet nézni bronz ládát. Erre az összefüggésre nem jöttem rá. Akkor ezért lehetett, hogy esténként már nem ajánlotta fel az opciót.
De a törlés sem lenne rossz. Ezekben a bronz ládákban nincs annyi, hogy megérje 3 órát várni, vagy hogy más - esetlegesen jobb ládáktól elvegye a helyet.Tényleg, és arról van tapasztalatod, hogy mi alapján dobja a ládát? Mitől bronz, ezüst, arany, stb.amit kap az ember?
-
Magam részéről úgy látom, hogy nem a slot-ok számával van a baj, hanem hogy nem lehet ládákat törölni.
Ha lehetne, én simán csinálnék olyat is akár, hogy addig törölgetek gagyibb ládákat, amíg csak is valamilyen arany ládák (ezekből tudtommal 3 féle van a játékban) lesznek a slot-okban.Amúgy csak is az alap ládákra vonatkozik az a lehetőség, hogy reklám nézéssel lehessen nyitni és az is csak 4x/nap.
Tehát én ládatörlési lehetőséggel úgy játszanék, hogy napi első játéknál összegyűjtenék és reklámmal kinyitnék 4 alap dobozt, aztán meg kifulloznám a slot-okat arany ládákkal és elég lenne csak minimum 8 óra múlva visszalépni a játékba legközelebb.
-
BiP
nagyúr
Ez azért kemény.
Azt utálom, hogy csak 3 slot van, és csomó doboznál nem lehet videónézéssel átugrani. Így hamar betelik, és egymást várják a ládák.
Vagy nem játszom órákig vagy elesek egy csomó ládától, ami már nem fér oda, mivel tele vannak a slot-ok.
(vagy lehetne előre látni, hol nincs videós opció vagy vissza lehessen lépni, hogy a videósokat nyissam ki először.) -
-
kicsako
őstag
Megy ez
cel a top50
-
Úgy elverném ennek a fejlesztőjét mint szódás a lovát. Ha max-ra ki van fejlesztve a jeep akkor miért ugrik fel az eleje? Némelyik pályán majdhogynem lehetetlen felmenni vele egy meredekebb dombon. Ezt még kéne tiltani ha én mindent max-ra fejlesztettem.
-
McSico
senior tag
válasz
SpongyaBob #46 üzenetére
Jól megfertőztél a gémmel
(#48) GoTReX
Az még de kemény lenne. -
GoTReX
őstag
Elasto Mania is that you?
-
Tegnap éjszakás műszakban alkottam és feltúrtam magam WC-ben az arany után következő rang második csillagjára.
Nem tudom hogyan csinálja, hogy nehéz abbahagyni annak ellenére, hogy unalmassá tud azért válni.Aminek örülnék az az lenne, ha el lehetne dobni ládákat. Például most mindhárom slot-omban csak általános láda várakozik, amiket vagy kivárok vagy gem-et pocsékolok rájuk. Arany ládáktól meg addig veszik el a helyet. :/
-
pingwinharco
csendes tag
magyar appstoreban elérhető ?
u.i: még mindig nem -
A jatek addiktív, rendkivul addiktív jatek, egyebent pedig addiktív. Ja es addiktív.
Remek. -
csakany2001
senior tag
Jó kis játék,az első résszel először 2013-ban játszottam és akkor még más nagyobb cím nem nagyon volt szóval rengeteg órát beleöltem(összes autó és pálya megvolt).
Bár most már 1-2 kör után megunom.
A 2. résznek jobb a hangulata,a multi nagyon jó(most Silver 2-be vagyok)és valóban van mit fejleszteni benne(robogóval vagyok és hiába erősítem a tapadást egyszerűen nem változik,kevés a pénzszerzési lehetőség és a pálya). -
BiP
nagyúr
Ma este az unalmas vonatúton akartam vele játszani. Cup-okat, mert az Adventure nem valami izgi. Erre -Waiting for other players - majd homokórázik, sokáig, míg meg nem untam. Sok próbálkozásra végig ez.
Net volt, tehát nem ez a gond. Itthon megnézem, tök ugyanaz. Köszi. -
Szerintem arra próbáltak figyelni a fejlesztők, hogy csak baromi sok idő befektetésével lehessen (viszonylag) gyorsan haladni a játékban.. De nem tagadom, engem is idegesít, hogy alig lehet pénzt szerezni. Kb időmérő futamokat kell játszani, ugyanazon a pályán egyre jobbnak és jobbnak lenni, azonos, vagy kicsivel jobb járgánnyal. Én a saját időeredményeimmel versenyzek.. De majd a frissítésekkel biztosan alakul a játék
-
Sajnos tényleg tök unalom a játék pár óra után. Az első részben tolerálható lassúsággal lehetett gyűjteni a pénzt, hogy fejlesszük a járgányt, újakat vegyünk, és pályákat unlockololjunk. Itt alig lehet ahhoz képest pénzt keresni.
-
dlaj
őstag
Ennek a játéknak a varázsa (szerintem) abban áll (az első résszel szemben), hogy a kis versenyző fölé kiírja a nickemet, és ott a piros-fehér-zöld zászlócska.
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de én óriási vágyat érzék arra, hogy legyőzzem a brit és germán versenyzőket. Ez egyelőre csak az első két pályán ment, de ha lesz időm gyakorlok. -
Snapi 600-al 1920*1200-ban, megy mint a vaj. Jó kis game.
-
Max-ra fejlesztve a járgányt nagy gáznál feldobja az elejét. Ezt azért nem kéne erőltetni. Nyilván nehezítésnek volt berakva csak az ember nem azért fejleszti max-ra, hogy aztán még nehezebb legyen.
-
kicsako
őstag
válasz
Heisenberg69 #32 üzenetére
En ma par ora alatt feljutottam goldba, de tenyleg eleg unalmas. Valszeg folyamatosan jonnek majd a frissitesek mint az elso reszhez es nem leszunk ennyire szukeben a palyaknak.
-
Heisenberg69
senior tag
Silver II-be vagyok, és kezd unalmas lenni. Ugyan azokon a pályákon, ugyan úgy kell végigmenni. Ennyi lenne a game? Persze úgy, hogy egyre lasabban lehet annyi xp-t gyűjteni, hogy köv szintre ugorj...
-
wlandroid
tag
Nálatok is random fagyogatnak a szerverek?
-
a cikk utolsó előtti mondata.. kicsit hosszú és érdekes lett
az első résszel nem játszottam, de ebbe sikerült már 4-5 órát beleölni.. szeretem az ilyen egyszerű de versenyzős, ügyességi játékokat
-
kicsako
őstag
Elso reszevel is rohadt sokat toltam, most reggel leszedtem ezt is mindjart silver3-ban jarok.
Eddig sima gyozelem az osszes meccs(leszamitva amikor p2w ellenfelet dob). -
Szedem én is.
-
=Mentor=
őstag
Na igen ehhez kell a 8 magos Snapi 820 meg a 6 giga RAM
-
rdt89
addikt
Első részébe több száz órát öltem, valami hihetetlen hangulatos volt. Nem is tudtam, hogy van második része, így már kötelezőnek érzem kipróbálását.
-
vilmose33
őstag
Jó játék lett! Vigyázat függőséget okozhat!
-
600700
senior tag
Omg mekkora cucc volt az elso resz is... tobb szaz ora ment el vele az eletbol😅😅
-
pingwinharco
csendes tag
jaj mennyi unalmas tanórát nyomtunk vele anno
-
Mokó
aktív tag
Szent atya Úr Isten,az első részbe' nem tudom hányszor 100 órát tettem melóhelyen,éjszakásban,mikor egyedül voltam.....Nem a legjobb játék de az időnek mennie kell....meg Hungry Shark,beach Buggy stb 3-4 évvel ezelőtt....
-
BeastMode
őstag
Az első másfél óra játék után felb@szott.
Na nézzük, hogy a második rész ezen változtat-e -
Fejvadi
nagyúr
Ha már ennyire dicséritek, meglesem.
-
DR01DMAN
aktív tag
Az első része nagy kedvenc volt, már települ is a kettő.
-
Van benne felhőmentés?
Látom, hogy az első rész Play leírásában ott van a felhő szimbólum (bár mikor régebben játszottam vele, akkor még nem volt felhős), de itt ennél az új résznél egyedül a Play Games kliens ikonját látom, ami ugye nem jelenti még azt, hogy felhőbe kell mentenie a játéknak.
-
-igu-
addikt
válasz
Enigma1945 #1 üzenetére
Magam is így állok, plusz be van tárazva egy veret pénz, hogy a következő frissítéssel (ha lesz egyáltalán) érkező járgányra és pályára már ne kelljen gyűjtögetni.
-
Limpii922
csendes tag
S7 edge jól fut.
Bár érdekes lenne ha nem -
szabieable
aktív tag
Hát nekem magyar store esetén iOS alatt nem elérhető
az első rész igen... várok akkor türelemmel
-
Miért nincs benne Play Games? Miért csak ezt a mocsok facebook-ot erőlteti?
-
törölt tag
válasz
Enigma1945 #1 üzenetére
Akkor jó sokat toltad azt a játékot
Van pár pálya benne. Most kezdtem vele újra játszani. Ha tudom, hogy van 2 akkor inkább azt szedem le és nem szenvedek megint azzal, hogy feltoljam a korábbi szintre
Meg amúgy is köszi a tesztet.
-
BiP
nagyúr
"A grafika nem változott sokat"
Akkor nem ugyanazzal az első résszel játszottunk -
Sanchez638
addikt
Hát őő megkaptam, hogy az én androidom elvault. Annyira még sem érdekel a játék
.
-
Enigma1945
őstag
Én az első részét is imádom a mai napig, az összes elérhető jármű megvan, mind kimaxolva. Remélem ez is jó lesz, és tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hobby elektronika
- Fali konzol lapos tévékhez
- DUNE médialejátszók topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5421 i7-11850H/16GB RAM/512SSD/MX 450 VGA/300 nit display
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest