Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Nem von le semmit, hiszen kell/lehet továbbmenni 50-re, stb.
Amúgy Race Track Jumpon honfitársunk leleménye: bukócsövön
csúszik nagy távolságra a Formulával. Igen, fejjel lefelé: ötletes...
(Olyan játékmód kéne, hogy a végén kilőni a pilótát messzire...)
Szerk: aztán lehet, hogy amikor láttam, akkor épp nem rekordokat
döntött, csak bénázott: működik, oké, de amint leér a szárny, vége. -
Nekem is fura volt, de nem vonódnak le a szerzett érmek. Én először az 500-as ládát nyitottam, aztán furcsáltam, h lehet a többit is. 4 alkatrész volt meg 23k coin benne. De a 200-ba kerülő ládában 66k volt, úgyhogy sztem belekalkulálta az 500-as, h sok alkatrészt adott, akkor píz lesz kevesebb.
-
Ha gondolom kinyitok Long Jump játékmódban 20 pontért egy aranyládát, akkor levonódik az a mennyiség az össz pontjaimból ugye?
Valószínűleg hülye kérdés, csak olyan csábító az, hogy ott villog a láda, szinte könyörögve, hogy nyissam ki.Amúgy valóban kedvező még egyelőre ez, hogy jó sok helyezésig lehet 9 pontot szerezni session-onként.
Persze nekem lehet azért is könnyebb, mert megjelenése óta játszom a játékot rendszeresen (ugye táposabb gépparkom van már így) és mindig intézem is, hogy "fusson" a háttérben kinyitandó láda.
Lehet kóros, de ha szerzek napközben egy arany ládát, azt az alvásom idejéig tartogatom és fekvés előtt indítom el (8 óra kell ugye neki, ami alváidővel közel-nagyjából egyezni szokott), így a reggeleimet 90%-ban finom aranyláda nyitással indíthatom.Aki nyitott már a max, 500 pontos ládából Long Jump-ban, számoljon már be, ha emlékszik, hogy mik voltak benne pontosan, ha kérhetem!
Fehér ruhára emlékszem, de érdekelne az is pl, hogy mennyi pénz volt benne. -
DigitXT
Topikgazda
Köszi. Eszembe nem jutott volna rákeresni.
Ez amúgy az internet egyik nagy
hátránya is, hogy inkább ne csinálj semmit, mert valaki már úgyis megcsinálta...
Szerk: de legalább bele lehet kötni, hogy hibázott, mert nálam 1998 != 2018bagolyka: tuti maradt még benne bug, pl. a rajtnál is be szokott ragadni néha.
-
expander
senior tag
válasz
DigitXT #1385 üzenetére
15-7-4 a max level, ebbol nyilvan az OC turbo, a coil boost, meg a fuel boost a legfontosabb, amit erdemes meg az a magnes, holand es a szarny. a tobbi kb felesleges ha idore (vagy mostmar tavolsagra) mesz.
amugy van valami bug(?) a formula autoval, tegnap talalkoztam 1-2 alakkal, akik az ugrato utan direkt fejjel lefele fordultak vele, es ugy a szarnnyal egyutt akar 200 meterig is tudtak repulni vele, mert nem csokkent a hatasa
-
Gubbba
tag
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #1384 üzenetére
Én meg azt számolgattam, hogy valami 6,5 milkát elvertem feleslegesen* a
tuningokra, olyan felkiáltással, hogy sose fog elfogyni a karácsonyi pénz.
Dehogynem. De legalább (utólag okoskodva!) összeszedtem az infókat, hogy
mi mennyi? Egyáltalán hány alkatrész kell, és mennyi coint kellett rákölteni?A szürke alkatrészek a legolcsóbbak és leggyakoribbak, ezek közül messze
a leghasznosabb a mágnes (Adventure-ban főleg), erre költöttem kb. 1 milkát.*: nem mind volt felesleges, azt, amit gyakran használok, természetesen tök
megérte felhúzni, de amit soha, azt nagyon nem. A kettő között határeset.Minden típusú alkatrészből ugyanannyi darab kell a szintlépéshez, csak ugye
a ritkából ritkán dob, ezért nem csak, hogy drága, általában nincs is belőle.(Persze, aki gyémántmilliomos, és megveszi a "specifikus" ládát: pay2win.)
Az árak a fent emlegetett szürkékre: 2.4/4.6/7.0/9.6/13/16/21/27/35/47/66/??
Az utolsót már nem tudom (??), mert még egy sincs 12-es szinten, úgy, hogy
legyen 280 db extra alkatrész a fejlesztéshez, amikor írná, hogy mennyiért.A sárga alkatrészek jóval ritkábbak, itt 6-os szint a maxom. Lila/kék: depláne!
Sárga: 4.1/6.8/11/19/31/50/??
Lila: 13/23/41/??
Kék: 24/??Szerk: ja és a darabszámokat kihagytam (a fenti árak "ezer coinban" vannak!):
3/10/17/25/34/45/58/76/100/140/200/280 (azaz amíg tudom, összesen 988 db) -
Gubbba
tag
Nagyon király ez az új játékmód. Egyelőre minimum 9 pont mindig összejött az eddigi próbálkozásokból. Ha átlag 8-9 ponttal számolunk, akkor az 500-as láda nagyjából 60 próbálkozásból meg kell legyen. Namost ha jól gondolom egy-egy ilyen special event egy hétig tart, és 24 óránként kapunk 4 ingyen ticketet. Tehát mondjuk 6*4 azaz 24 ingyen próbálkozás. A 200-as ládáig tehát simán el lehet jutni minden héten. De kb 140 gyémánt feláldozásával akár az 500-as láda is simán meglehet. Ez nem rossz. Egyáltalán nem rossz. Autó fejlesztéssel viszont nagyon el vagyok maradva, a rally car-nál egyelőre a 3 óránkénti ingyen tuningos részt nyomom, de amúgy sincs túl sok tartalékom (úgy másfél milla körül), még a buggy és a busz sem fullos, a monoweehlről nem is beszélve.
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #1377 üzenetére
Sajnos ez eléggé pay2win lesz (ha valaki nem fakezű). Pl. ugyanolyan "perfect"
rajtnál egy magasabb tunigszintű startboost jobban megindít rövid nekifutáshoz.
Nagyobb kezdősebesség, nagyobb ugrás. Amúgy javítom magam, mivel nem a
25. helyig van 9 érem, ott már 7-re vált, rosszul emlékeztem délelőtt néztem.Szerencse a szerencsétlenségben, hogy változatosak az ugratók, így más és
más taktika kell a jó nekirugaszkodáshoz. Más autó is lehet jó, más tuninggal.
Végeredményben persze, ha valaki mindenhol nyerni akar (azért az nehézkes),
nem ússza meg, hogy több autó többféle tuningja legyen rendesen "felhúzva"...
És ez mivel jár? Pénz ráköltésével (vagy élethosszig tartó farmolással).Ki van ez találva... Amúgy egyszer beadta most a Mine Jumpot: majdnem meg
is nyertem, de az utolsó pillanatban valaki lehajrázott egy pár centivel. Hehehe. -
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
expander #1373 üzenetére
Nagyon függ attól, hogy milyen tuningjaid vannak, de azért grat.
Nekem ilyen
harmadik-ötödik hely környéke szokott összejönni. De tök mindegy, mert úgyis
9 db érem jár egész a 25. helyig, szóval az első hely csak +1 érmet jelent.Mire használható? Passz. Ládákat ad, az tény. Csak a 20 gyémánt a felöltésre
kicsit sok, ha el akarsz jutni az 500 érmes ládáig. Vagy hát a fene tudja.Szerk: valaki számolja ki. (8-9 éremmel lehet számolni menetenként, ha valaki
a helyi bajnokságban jó szokott lenni, és gyorsan tud rögtönözni egy jó kocsit.)Szerk2: úgy emlékszem az arany ládát 50 éremnél adta: ehhez egyszer kellett
feltölteni, tehát 20 gyémántból nyílt* egy arany láda, meg persze játszani is kell
hozzá, de az pont jó, mert egy kicsit más jellegű játékmenet, pörgősebb online.*: ha futamokon szedted össze, és rögtön nyitni akarod, az ugye 32 gyémánt...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #1371 üzenetére
És ez elég gyakori... Ha nyomod neki, mint a barom, akkor a boostnál elindul...
Szerk: amúgy remélem csak Long Jump versenyen fogy ki ilyen hamar a benya,
és nem globálisan vágtak vissza belőle. Nézegettem, hogy különböző járgányok
mennyi ideig bírják "egy szusszal", mert az ugye közismert, hogy csak időt mér
a dolog, semmi köze ahhoz, hogy mennyire nyomod a gázt, vagy mennyire nem.JEEP: 41 mp
SCOOTER: 50 mp
BUS: 61 mp
SUPER JEEP: 44 mp
MOTOCROSS: 42 mp
DUNE BUGGY: 44 mp
SPORTS CAR: 40.5 mp
SUPER DIESEL: 52 mp
TANK: 30-56 mp (fejleszthető, de van, ami semmit se ér, csak a pénzt viszi)
MONOWHEEL: 50 mp
FORMULA: 31 mp -
Bug: bizonyos esetekben csak egy helyben kapar a rajt után, a többiek meg elhúznak
-
Erről az új játékmódról nekem a Flatout PC-s játék jutott eszembe, főleg, ha még bővítik ezeket.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
SpongyaBob #1365 üzenetére
Fume boost no longer works in air
Hát ennek nem örülök.Adventure-ben ezelőtt nagy segítség volt.
-
SpongyaBob
veterán
Van valami frissítés, még nem volt időm megnézni
-
Gubbba
tag
Nagy a csend.
Kéne egy újabb PH kupa lassan nem? Korábban felmerült, hogy a level1 helyett csak maximalizáljuk a 4 alap tuning szintjét, azon belül mindenki úgy állítja ahogy akarja. Illetve poénból esetleg kipróbálhatnánk egy olyat is, hogy úgy kell végigmenni a pályán, hogy a féket nem használhatjuk. Bár ez becsület alapon mehetne csak, mert nehéz ellenőrizni, és lehet, hogy egy-két trükkösebb pálya nem is teljesíthető enélkül, azért poénnak jó. Ezt is sima level1-es gépekkel.
-
válasz
DigitXT #1361 üzenetére
Írni akartam én is a napokban, hogy szerintem is durván állat egy járgány adventure menetekre.
Szerintem is egyedül a nagy falánksága miatt nem tudja leváltani a Diesel-t.Lehet ugyanannyit eszik, mint más (tényleg, ezt a tulajdonságot nem is vetettem még össze a különféle járgányoknál), csak az alacsony végsebessége miatt érünk el ugy hosszabb ideig a következő benzinkannákig és ezért tűnik falánknak.
-
DigitXT
Topikgazda
Ezt tuti direkt rakták így ide: beszorul a kocsi, de nem halsz meg...
Amúgy kegyetlen jó Adventure kocsi lett ez a Buggy (feltuningolva). Erős,
könnyű, bukócsövezett: mi kell még? Jó, hát nem gyors. De így kezelhető.Szerk: jobb hegymászó, mint a Super Diesel! Akkora erő van benne, hogy
helyből felszalad a legdurvább emelkedőre is, kis túlzással: nagyon állat!
Mondjuk "ehetne" kevesebbet, mert így az lesz a szűk keresztmetszet. -
-
Gubbba
tag
Lehet, hogy én vagyok béna, de nem tudtam ugyanolyan néven újra feltölteni, úgyhogy akkor itt a javított:
-
Gubbba
tag
Még adós voltam egy eredményhirdetéssel:
Úgy látom a következő kupát illetően nincs még egyetértés, így nem is érzek nagy motivációt a daily challage-ekre. Mondjuk legalább nem cseszek el annyi időt naponta.
Ha lesz új kupa részemről azt javaslom legyen olyan, hogy csak a max levelt kötjük ki, és a tuning alkatrészeket továbbra is mellőzzük, mert nagyon nagy előnyt jelentenek.
-
lovasalbi
csendes tag
Akkor én neki is kezdtem a level5 no tuningnak...
-
válasz
SpongyaBob #1341 üzenetére
Ne csodálkozz, ha nem válaszolnak. Én már nem egyszer írtam nekik e-mail-t és még csak olyan válasszal sem méltatnak, hogy "kapjam be".
Persze ha látnák, hogy fizettem már nem is egyszer iap, akkor már szimpatikusabb lennék biztos... -
Na köszi a részvételt mindenkinek, voltak nagyon szoros versenyek (szinte mind az volt
), de amikor azt hiszi az ember, h ez a csúcs egy level egyes géppel, jönnek mások és fél-1-1.5 másodpercet rávernek.
-
donmackó
addikt
válasz
SpongyaBob #1339 üzenetére
Küld el a tranzakciós id-t, vagy valami igazolást a fejlesztőnek. Nálam is volt már egyszer ilyen, de jóváírták.
-
SpongyaBob
veterán
Olyankor mi van ha vettem a játékban egy pakkot és azt nem kaptam meg? Természtesen az összeg eltűnt a kártyáról..
-
Gaborz1
senior tag
Amúgy gratulálok.
Tényleg verhetetlenek vagytok. -
Gubbba
tag
Na azt hiszem nekem mára ennyi volt, DigitXT űridejével nem állok neki versenyezni.
Ja és ennyit arról, hogy a maira nem áldozok sok időt.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #1332 üzenetére
Köszi!
Mindig elszúrtam a rámpán a nekifutást, mondom igy nem jó.
Tulajdonképpen, ha össze is jönne ugyanúgy, még mindig kéne 2 tized.
Szóval egy életem, egy halálom: megtoltam neki ott, mint a barom! Kb.
ugyanúgy érkeztem, mint kalauzhal, csak jobban átjött a lendület: mák. -
válasz
Gaborz1 #1329 üzenetére
Haltam már meg ott, miután felmegyünk a rámpán és utána leesünk, vmikor megkoccolja a földet, vmikor nem (leérkezéskor), aztán vmikor felhorzsolja a homlokát, mikor lendületet veszünk az utolsó ugrató előtt, aztán mivel kb vízszintesen 'esünk' be a célba, volt h ott ment el... Na akkor bánta volna a Xiaomi
Ez nekem most 27 gemembe került így délután óta. A qurva életbe már.
-
Gubbba
tag
Ugyanmár.. én az első 20 próbálkozásból még addig az emelkedőig se jutottam el.
Ha a szürke palló (vagy mi a szösz) aljáról elindulsz felefelé, és a végén egy pillanatra elemeled a gázt, majd újra rányomsz, akkor fel kell mennie.
Gaborz1: szép. Már várom mikor jön a két éllovas és tesz minket helyre egy 30 alatti idővel.
-
Gubbba
tag
Kell egy kis lendület, de a lényeg, hogy épp mielőtt a meredek emelkedőhöz érsz, egy pillanatra vedd el a gázt, hogy a fickó kicsit hátradőljön, aztán újra padlógáz. Enélkül tuti, hogy lefejeled az emelkedőt. Nekem sem mindig jön össze, és ha nincs elég sebesség előtte, akkor így sem megy fel, szóval nem könnyű.
Gaborz1: Affene, veszélyben az összetett negyedik helyem.
-
Gubbba
tag
A sorrend nem változott, de Freddy kezd elhúzni, nagy hajrá kell, ha valaki meg akarja fogni. Két második hely is elég neki a bajnoki címhez.
Nekem már matematikai esélyem sincs, nem mintha másmilyen lett volna valaha.
A maira azt hiszem sok időt nem fogok áldozni (a tegnapit sem vittem túlzásba), gyűlölöm a monowheel-t.
-
DigitXT
Topikgazda
Összefoglalnám röviden, a mai tankos pályára vetítve.
tudás = Freddy + bagolyka ghostjával felmenni az emelkedőn
mázli = rájuk verni nagyjából másfél tankhosszt ugyanitt
pech = beverni a fejed ezután (vagy csak elszúrni a befutót)
Aztán lehet, a második szkenárió se tiszta mázli: ismételhető!
Igazából, össze kell rakni a te indulásod az ő folytatásukkal. -
Gubbba
tag
válasz
Freddycom #1308 üzenetére
Abban én is látok fantáziát, hogy a következő legyen mondjuk egy MaxLevel10-NoTuning Cup. Tehát szabadon állítható minden max 10-es szintig, tuning nélkül.
Gaborz1: ahhoz képest nagyon jó időket mész néha, úgyhogy le a kalappal.
Freddy: nagyjából én is így próbálkozok, és néha azt is észrevettem, hogy sok sikertelen próbálkozás után érdemes pihentetni a dolgot, mert volt, hogy utána egyből sikerült javítani.
szerk:
Engem amúgy sokszor az bosszant, hogy hiába tudom a kis trükköket, a legtöbbhöz azért az is kell, hogy épp úgy pattanjon, ahogy (és ez még akkor sem mindig jön össze ha te ugyanúgy csinálsz mindent). Van egy véletlen faktor a játékban, mert pl ha végig állsz a gázon a rajt előtt és simán padlógázzal indulsz, akkor sem mindig ugyanúgy indul el. És akármennyire is rövidek a pályák, azért mindenhol van 3-4 ilyen apróság, amiből nagyon ritkán jön össze egy futamban mind.
-
expander
senior tag
válasz
Freddycom #1308 üzenetére
en pl. a tegnapira gondolok, a fa pallo ugratora, a nagy lejto utan. kb 30x probalkoztam, abbol max 2-3x sikerult ugy elugratni, hogy elore fele dobjon inkabb, es ne felfele, amivel rogton buktam 2-3 tizedet. es azt nem lehetett iranyitani, vagy bemakolod a lejtot, hogy ne dobaljon osszevissza, vagy nem es akkor cumi
ja es szerk.:
es most nem magamat akarom sztarolni, de ottvolt a monster truckos havas palya, ahol masfel mp-el vertem a mezonyt, nyilvan kellett oda is nemi mak, viszont az imho inkabb szolt a mechanikus skillekrol, hiszen ott folyamatosan jatszani kellett a gazzal, nem ugy mint tegnap, amikor 2 helyen kellett elvenni, de amugyis vegig padloztad es imadkoztal kozben, hogy jol pattanjon az a kis buzi
onnan lehet tudni, hogy nem makolsz, ha konstansan tudod hozni a +-1-2 tizedes idoket (ami nekem sikerult is a monster truckkal, ezert is gondolom, hogy nem ordas f@szmakom volt a tobb mint 1mp kulonbseggel)
-
DigitXT
Topikgazda
Én csak azt tudom mondani, amit korábban is: az MF-hez kell tudás is...
Aztán van ilyen, van olyan szitu... Ha vmi mázlival "adta ki", s amiatt kiugró
eredmény született az jellemzően a "100-ból 1 kategória", nehéz ismételni.
Ha csak szimplán "jó" az eredmény, akkor megismételhető, így javítható is.
Szerintem az elég ritka, hogy vki az egyéni csúcsa körül fusson, állandóan.A magam részéről addig nyomom, amíg úgy érzem, már nem tudok jobbat.
Ha kiugró idő jött össze és egyértelmű MF volt, nem erőltetem, mert nehéz
megdönteni. Persze nagy hibákat nem szeretek bent hagyni. De ritka is az,
hogy egy alavetően elrontott nekifutást "csak" az MF húzzon fel első helyre.Amúgy vannak "nüansznyi trükkök", amik az akadály mázlis megoldásának
tűnhetnek, ha vki nem ismerte fel, de más meg rutinszerűen úgy csinálja.
Gondolok itt egy "lehelletnyi" belefékezésre, vagy gázelvételre, de akár egy
másik akadály látszólagos elrontására is, amivel a nagyobb időveszteséget
elkerülöd: a végén csakis a célbaérés számít. Hiába lehet gyorsabb vki egy
adott szakaszán a pályának, ha utána bukja az egészet, mert lekoppan stb.Ez viszont (alternatív megoldás) inkább a tuningos szériában lesz jellemző!
Ilyen full alap kocsikkal már az eredmény, ha ugyanúgy meg tudod csinálni.
Aztán a végső cél, hogy ne "ugyanúgy" csináld, hanem egy kicsit jobban. -
expander
senior tag
nyugodtan hidd azt, hogy mak az egesz
kb egyetlen tokeletes ut van, ha ezen belul valahol pont nem adja ki egy kicsit, akkor utana b@szhatod, mert eselyed sincs ledolgozni a hatranyt. es nem azert marad le valaki mert mas technikaval ment fel az emelkedore, hanem azert mert utana mashogy pattan az auto 1-es szinten. pont ezert javasoltam, hogy adjunk meg egy maximum szintet, ameddig fel lehet huzni a cuccokat, es azon belul pedig lehessen allitgatni, abba sokkal tobb verseny potencialt latok, mert ott be tudod "hangolni" legalabb az autot, megsincs elony vagy hatrany vele.
-
Én pl úgy szoktam, h szakaszokra bontom a pályát, ha mondjuk a felénél már előrébb vagytok, pedig nem indokolná semmi, akkor kezdem is újra. Ha tartom.a tempót, akkor ugyan azt megpróbálom megismételni, aztán a következő ha megint lassabb, akkor megint retry, a végén módosítás.
Pl a tegnapi versenyen ott nyertem sztem, h a lejtő után mikor szalad fel a szuper dízel a deszkára, már úgy kellett érkezni h a pattanás holtpontján túllegyél és úgy hagyd el a deszkát.
-
Gaborz1
senior tag
Én 40-50 próbálkozásnál sose megyek többet.
-
Gubbba
tag
Az állás:
Szeretném azt hinni, hogy ebben a játékban sokkal nagyobb szerepe van a mázlinak, mint a tudásnak, de sajnos az eredmények nem akarják igazolni az elméletemet. Ugyanis ha így lenne nem bagolyka, Freddy, vagy DigitXT lenne állandóan az elején.
Szóval egy kérdés, elsősorban a lista első három helyezettjéhez. Ti mennyire érzitek tudatosnak ezt az egészet? Úgy értem néhány 100 próbálkozás alatt én is egyre több finomságra jövök rá az adott pálya/autó kombinációval, vagy legalábbis úgy érzem, hogy fejben tudom mit kéne csinálni (és ezért egyre gyakrabban nyomom a Retry-t már futam közben), de általában hamarabb feladom, mint hogy ezek mind egy futamban összejöjjenek. Ki hányszor próbálkozik egy adott napon és ebből hányszor tud a legjobbjához közeli időt menni? Vagy a legjobb idő egy szerencsés véletlen, egyetlen kiugró eredmény szokott lenni, amit aztán képtelenség megismételni? A tegnapinál pl még több 100 próbálkozás után is tudtam századokat lefaragni az időből, de a 26-os idő elérhetetlennek tűnt. Pontosan láttam a ghostoknak hála, hogy hol megy el az a két tized, de nem tudtam rájönni mit csináltatok ott másképp.
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest