Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Ezzel a magyar csúccsal kerestem 600K-t.
Az utolsó turbó/kerék tuning
hiányzott, egyenként 52K értékben. Sokkal olcsóbb, mint a Sports Car volt.
(Emlékeim szerint ott valami 120K körül voltak az utolsó tuning szintek.)
Sajnos világviszonylatban már rájöttek, hogy ez a kocsi vérbeli hegymászó,
így ezzel az eredménnyel is csak 19. vagyok... Igaz az 1-7. konkrétan csaló. -
athomi
veterán
Nekem ez a frissítés legalább annyira visszalépés, mint előre. Hiába az új pályák, ha nem tetszenek, ráadásul az összetettségük miatt kijönnek vele a bugok a játékban. Ráadásul a frissítés óta több és hosszabb reklámot kapok az arcomba.
-
válasz
SpongyaBob #391 üzenetére
Érdekes, nálam úgy van, ha tegyük fel harmadjára halok meg, akkor 2 pontot kapok, tehát második helyre rak be.
-
SpongyaBob
veterán
Nekem tele lett baromi idegesítő bugokkal a játék.
Először is pont ezen a pályán a sport verda már képtelen itt átugratni. Egyszerűen nem gyorsul fel annyira, korábban ezzel egyszer sem volt gond. A második pedig ami jobban idegesít, ha kifogy a benyám, mert mondjuk beragadok (az új pályák valamelyikén) vagy pont a fent említett pályán próbálkozok bár úgyis esélytelen, garantált az utolsó hely.. és hiába kampec van mindenkinek mondjuk, engem rak az utolsó helyre mindig.Hogy ez mitől van azt nem tudom. Ha valaki(k) kipurcan az automatikusan utolsó, nem?
-
DigitXT
Topikgazda
Bőven elég annyi, nekem csak 600K-m maradt rá a karácsonyi farmolásból,
viszont az összes verda fullos. Kivéve a ugye ezt, de ennek sincs sok hátra!
A Sports Car + a Monster Truck volt nagyon drága: ez bőven kevesebb.Mountain pályán is eljutottam a magyar dobogóra, de van itt egy akadály...
Előtte van sok hasonló. De ez egy kicsit más. Vagy átrepülök rajta, vagy jól
beleakadok, ahonnan ha mázlim van, még le tudok esni. Ha pechem, fejes!
(A jó hír az, hogy idáig eljutni könnyű, a legmeredekebb fal sem akadály.)
-
Jannarj01
újonc
Sziasztok! Most olvasom ezt a topikot először, pedig tavaly óta játszom a 2. résszel.
Nekem nagyon nem jönnek be ezek az új bányász pályák, vagy csak még nekem kell tanulnom.
Az It's mine! pálya 2 etapjánál vagy egy szikla. Ott hogy toljátok át? Elméletileg van egy siló kocsi, azt kellene letolni hozzá? -
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #369 üzenetére
Nameg ez a Super Diesel vmi kegyetlen jó gép lett!
Mintha a Jeep könnyedsége, a robogó gyorsulása, a Super Jeep bukókerete, a krosszmotor sebessége, a sportkocsi leszorítóereje, a Monster Truck árkon-bokron át hajthatósága (és pörgős motorja) lenne benne összekombinálva.
Hihetetlen hegymászóképessége van: Foresten második legjobb magyar távot mentem elég lazán (globálisan 16. hely), és még nem volt fullos a turbó és a gumi sem, ráadásul egy banális hiba miatt nem jutottam tovább (elbambultam, orra buktam). Vmi 300K-t kerestem csak ezen az egy meneten 11412 m távon, szóval most már majdnem fullos: innen türelem (!) kell hozzá, nem "megunni" az ugrabugrát, és kimegy a világból...
Egy hülye bugot találtam: lehet vele AKKORÁT esni, hogy a vezető átfejel a padlólemezen...
-
Eclips21
őstag
Let's race: https://playhcr.com/invite?id=ZgX8M2
Bocs telorol vagyok ez az en linkem ha erdekel valaki (profilom: Kacsapocs)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SpongyaBob #370 üzenetére
Telefonról nyitod meg?
-
SpongyaBob
veterán
Ez a link engem az áruházba dob ☺
-
-
Gubbba
tag
Én volnék Ozzman. Eddig inkább csak olvasgattam a fórumot, de ha már így meg lettem szólítva beköszönök. Talán ez volt az első alkalom, hogy meg tudtalak előzni titeket, bár Freddy még így is külön ligában játszik.
A frissítés már időszerű volt, le is csekkolom mindjárt. Itt az én linkem is.
-
Érdekesek ezek a dinamikus pályák, sok helyen nem tökig kell a gázt nyomni, hanem türelmesnek lenni.
KINEK VAN ERRE IDEJE?!
-
athomi
veterán
Mindenkinél frissül csak nálam nem?
-
zeon.hu
nagyúr
Vannak érdekes új pályák, szokni kell.
A járgány tetszik, persze ez sem jó mindenhova. -
Ollé!
-
válasz
SpongyaBob #357 üzenetére
jeeeeeeeeeeeeee
-
athomi
veterán
Nálam semmi. :/
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SpongyaBob #357 üzenetére
Most akartam beírni
Új járgány, új pályák. -
SpongyaBob
veterán
Van frissítés
-
athomi
veterán
válasz
SpongyaBob #355 üzenetére
Ok, felvettelek.
zeon.hu: Közben este ozzman (ph!-s?) még jobban meglódult.
-
athomi
veterán
Ezen a Seesaw Road-on (mai daily) egyszerűen nem tudom hogy mentetek ilyen időket, közelében nem voltam senkinek 7 próbálkozás után. A 8. próbálkozásnál fogalmam sincs mi történt, mert már majd kinyomtam a képernyőt az ujjammal annyira nyomtam a gázt miután szokás szerint már a híd után lemaradásban voltam, aztán egy részen brutálisan meglódult a kocsi.
-
Criminal017
őstag
Ha felveszel valakit, akkor ő is látni fog.
Úgy tudsz ilyen linket létrehozni, hogy a heti kihívásnál az "add friends"-re nyomsz és ott választasz valamit, amivel a linket letudod menteni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Criminal017 #349 üzenetére
Az saját profilomat hogy tudom linkelni?
Egyébként felvettek
(#350) pető bá' Téged is. A napi időd elég jó
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
ha nem gond, összegyűjtöttem az eddigi barát linkeket egy helyre, így könnyedén feltudjuk venni egymást. Aki nincs benne és szeretné, hogy bekerüljön, nyugodtan írja bele magát, szerkeszthető a doksi.
Ha valakinek gondja van vele, szóljon és leveszem.
Link a dokumentumhoz: [link]
-
athomi
veterán
Létom már szinte senki nem daily-zik, 3-4en nyomjuk. Kemény ez a Shaft Redemption, motorral ha átjutok szépen a 2. hídon, a 3. tuti megfog.
-
athomi
veterán
válasz
SpongyaBob #341 üzenetére
Ma reggel nyomtam ki az x-mas-t.
Most pár napig elleszek a pályákkal, de tényleg jó lenne néhány új cup.
-
SpongyaBob
veterán
Már tényleg nagyon jó lenne egy frissítés, kezd elég uncsi lenni..
Most végig mentem a fórumon és felvettem akit tudtam
-
athomi
veterán
Az hogy van, hogy monsternél az engine lvl 18-nál még tovább húzható, de már nem ad plusz Le-t hozzá? Akkor mit fullozzak rajta?
-
A lényeg, hogy célba értem.
(egy nagyobb ugratás után durván értem földet és kifordult az emberünk)
-
Mondjuk azért most már jöhetne vmi frissítés, az anyjuk úristenit.
-
-
athomi
veterán
Nagyoon kemény az az idő a mai daily mapon Freddynél.
-
A monsterrel is érdemes mindig hátsó kerékre érkezni, h levágódjon az orra, és úgy lehet nyomni teljes gázzal, mintha négy kerékre érkeznél és pattogna. Én azzal megyek most már mindenhol és nem érzem hátrányát, sőt az őrült gyorsulása sokszor megmenti a versenyt.
@athomi: nekem megáll a wheelie számolása, ha már nagyon lelassultam.
-
Ez a Monster nem lesz sokáig nagy kedvenc. :/
Így, hogy már normális kupa versenyeken megyek, nem az X-mas-okon, így már bead olyan szituációkat, ahová kevés a kifullozott monster.
Például 3 másik ellenfelem crossmotorral kényelmesen elpöfög mellettem, miközben nálam csak sivít a turbo, nyomom neki, próbálok levegőben is kevesebbet lenni...
A jármű ballonos jellege adja a hátrányát, hogy könnyen kerül levegőbe és onnan is lassabban ér földet, ez veszi el az előnyeit sajnos. -
válasz
SpongyaBob #312 üzenetére
Bug, többen panaszkodnak a Facebook oldalon is.
-
-
Én néhány napja véletlenül szabadultam meg tőle.
Mutattam kolleginának a játékot, hogy nem-e ezt ismeri, ahogy hallottam az elemzését egy játékról, aminek nem tudta akkor a nevét.
X-mas kupát indítva mutattam meg neki a játékot, amiből aztán néhány méter után nyomtam egy "abort race"-t és aztán kaptam rögtön észhez, hogy azt nem kellett volna akkor, mert úgy nem fogom többé látni az X-mas kupát, de abban a pillanatban már nem volt visszaút. -
athomi
veterán
válasz
Freddycom #306 üzenetére
Le vagyok nullázva, van egy fullos motocrossom és egy sportkocsim. Most pont annyim van, hogy megvegyem a monstert.
Most azon gondolkodtam, ha veszek járművet legközelebb a shop-ból amihez jár gem, akkor a lebeszélhetőségemből vonja le az összeget. Szóval ha módjával telefonálok, akkor nem kerül semmibe. Remélem jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest