- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- YouTube
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
DigitXT #2792 üzenetére
Android jatekoknal szokas, hogy az updateket eloszor csak nehany ezer felhasznalonak teszik elerhetove (random), hogy beta teszteljek, valoszinu errol van akkor szo itt is, mert nalam meg mindig nincs update.
A news ikonra kattintva felul mar latom egy reszetezt az uj loading kepernyonekIdle Miner Tycoonnal en is kerultem mar tobbszor beta tesztelok koze, a vegleges megjelenes elott napokkal mar megkaptam updateket
-
DigitXT
Topikgazda
Frissült a játék, jöttek ilyen csapatok, mint más játékokban is.
Létrehoztam egy PH! nevű, jelszóval "védett" csapatot. Ha vki
akar, nyugodtan csatlakozhat. A jelszó a játékos nevem.Ha 5 tag összejön, lehet különféle kihívásokban részt venni.
Nem hangzik rosszul! Már nagyon kezdett ellaposodni a játék,
jókor csavartak rajta egy nagyot. (Remélem lesz vmi lendület.) -
-
heathen
csendes tag
válasz
#21346560 #2781 üzenetére
A fő dolgokat felhőben tárolja: pénz, fejlesztések, összegyűjtött tuning cuccok, a láda, amire épp vársz stb., szóval lehet folytatólagosan játszani az új eszközön. De azért nem mindent tárol el.
Egy dolgot vettem észre, hogy ami nem lesz meg, a saját replay-jaid nem mennek át. Pl. ha egy pályán a saját időd akarod farikcsáni, akkor nem lesz meg hozzá az addigi legjobbad ghostként, így nem látod, hogyan mentél korábban és hogy milyen tuningok voltak a kocsin. -
Roshan
tag
Hello, kb 3-4 honapja napi szinten nyomom a gamet, uj telefon vasarlas elott alok, megmarad mindenem ha uj keszuleken belepek facebook-al? Vagy eltudom menteni mashogy, nem szeretnem elorol kezdeni..
-
rocket
nagyúr
válasz
Freddycom #2774 üzenetére
Ja, kozben kisakkoztam mizu , bug
Boggy Road 2. palyaja, elso ugratonal van 2 lakokocsi, es alapbol a 2. ketfele szogben szokott allni, emiatt vagy raugratsz, vagy neki mesz oldalrol (ez tunt ugy, hogy nekem ugrik a lakokocsi, mert maskor siman raugrattam es mentem tovabb)Varjatok mar nagyon a tojaslabdas eventet?
-
rocket
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #2771 üzenetére
Jo nevet talaltak hozza.
Egyebkent 200-rol 300 pontra not a 24oras lada....
Kivancsi vagyok mikor unjak meg a felhasznalok ezt a kapzsisagot amit muvelnek, es nem csak ebben a jatekban megy ez.
Inkabb tartalommal foglalkoznanak, elmult ~3 honap palyai vicc kategoria, gumi krokodilokkal, meg a semmibol felugro lakokocsi (meg nem sikerult dekodolnom mitol fugg, hogy eled ugrik-e vagy sem), stb.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
2 nap múlva jövő event már a nevében árulkodó lenn? "Rage Climb"?! Azt hiszem lesznek bajok.
-
válasz
Freddycom #146 üzenetére
"Úgy kell csinálni, ahogy, mondod, kilépsz, törlöd a folyamatot, visszalépsz és megkaptad a karácsonyi ládát, ráadásul a következő verseny is mindig a karácsonyi kupa lesz. Azért érdemes ezt a versenyt ismételni mert ezt kevés idő/kevés gyémánt kinyitni, ellenben sok pénzt ad (vagy a mikulásos sapkát, fejet, felsőtestet, nadrágot)."
Régi, szép idők, mikor tizenakárhány milliókat grindoltam össze, azóta is azokat a pénzeket költöm (meg a kezdeti keméynmag közül sokan mások).
-
rocket
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #2766 üzenetére
Rajtnal nem a gyorsasag szamit, hanem a csomagokat kell benttartani fek/gazzal jatszva, es RC kell (en TC/WT/CB kombot hasznalom) massal nem erdemes idot pazarolni.
Ami meg fontos a leerkezesek, van ahol erdemes lassitani a jobb leerkezeshez es nagyobb lendulet vetelhez a kovetkezo ugratohoz, ki kell tapasztalni
Nekem a barlangos a legnehezebb, barlang resz konnyu, utana van 2 ugrato, elsonel a bukkano utani legkorabbi parhuzamos leerkezesre torekszem, aztan jon a kb.3 autonyi magassagu helyre kell beugratni, sokszor lassu vagyok akkor vagy be se tudok ugratni, vagy beakad a perembe az utanfuto es kiesnek a csomagok, vagy ha tul gyors vagyok akkor felul megyek a falnak
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Bármi tanács, okosság ehhez a
foseventhez? Elég szarul megy, a konzerves sokkal jobb volt. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2761 üzenetére
Én is éreztem így, hogy fakezűekkel versenyzem, de elnézve ezeket a távokat...
Egy-két hiba be szokott csúszni, de a legjobb távjaim is 20 méterrel elmaradnak
ezektől a képektől... Az átlag 66 méter hátrány (lenne, ha mindig ezeket futnád),
noha átlag 54 méterrel nyerek a "fakezűek" ellen. Amúgy elvileg nem ghostok.Szerk: a lényeg az, hogy egy komolyabb bénázáson kívül (42. hely
) maximum
két futamon nem nyertem újratöltésenként, és akkor is 9 pont volt az eredmény...
10 körön összesen 14 pontot buktam. De közel sem ekkora távokkal. 800+ sose! -
-
athomi
veterán
Jó ez a moci? Megéri belefecölni?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
expander #2751 üzenetére
Majd meglátom, ha odajutok, hogy fullos lesz.
Némi zseton hiányzik...
Szerk: gyanítom, hogy egy erősebb coin boost azért nem rontaná el, stb.Szerk2: izébigyó, most nézem, hogy kaptam úgy fél másodpercet, hogy az
eleje nem volt annyira erős, csak felhozta az oc turbo... Miről is beszélünk?Szerk3: igazából csak arra akartam célozni, hogy messze nem olyan szar,
mint ahogy be lett harangozva a topikban, hogy egy újabb értelmetlen jármű.
Bőven PB az időm, csak challenge-nél nem menti el, tehát nincs is időm. -
odium
aktív tag
Bocsànat, akkor nem figyeltem eléggé. Én szinte csak a buggy-t, rally car-t, lambot hasznàlom, ezeken az orrsúlyon kívül minden maxon van és még így is 300k felhasznàlható scrap-em van. Mindez úgy, hogy daràlok mindent, csak azt nézem, hogy ne menjen üresjàratban a gép és a napi reklàmos gyorsdaràlàsokat is kihasznàlom. Még egyszer elnézést, senkit nem akartam félrevezetni.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
#21346560 #2746 üzenetére
Ja, csak a legnagyobb öntökönbökés, lévén töredék értéket kapsz vissza.
Egyszer véletlenül ledaráltam olyat, ami kellett volna: nem kicsit voltam mérges...Szerk: csak egy példa. Kéne 10 db kék alkatrész. 40000 fogaskerék kell hozzá.
Ledarálsz 10 db kék alkatrészt, 4000 fogaskereket kapsz: pont a tizedét. Juhú! -
odium
aktív tag
A scrap nem azt jelenti, hogy az adott alkatrész megy a levesbe amikor "bedobtad a gépbe". Csupàn annyi a szerepe annak a kis gépnek, hogy adja a pontot, amivel meg felhúzhatsz egy bizonyos alkatrészt. Ergo olyat is bedaràlhatsz amit egyébként erősíteni szeretnél.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #2742 üzenetére
de legalább reklám nem lesz.
Ill. ha már van reklám, azért lehet kapni akár 5000 coint, ha ládában választható.
Vagy kinyitni két bronz ládát, ami lényegében szintén ennyi. Igazából nem csak
a coin a lényeg, hanem ha van kedved játszani, de 3 ládával tele van a hely, már
nem "éri meg" játszani, mert több ládát nem ad, így effektíve nincs nyeremény...
Ilyenkor számít, hogy lehet-e nyitni "ingyen" (reklámmal), vagy 12 gyémánt kell.
Nagyobb ládákat nem szoktam "gyorsítva" nyitni, az úgy már nem éri meg. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
#07813632 #2740 üzenetére
Ez így teljesen korrekt, és ezzel egyet tudok érteni.
Jelenleg a legolcsóbbnak 200 gyémánt tűnik 340 Ft-ért.
(Akcióban lehet kifogni hasznosabb, olcsóbb "pakkokat".)Szerk: a 200 gyémánt ugye 16 bronz láda nyitására elég,
ami ~40000 coin: nem sok, de legalább reklám nem lesz. -
törölt tag
válasz
DigitXT #2739 üzenetére
Ha az elején meg kellene vásárolni vagy mondjuk néhány nap próba után, azt megtenném. Azzal nincs semmi gond. Az a politika nem annyira szimpatikus, hogy szándékosan lassan lehet csak fejlődni kivéve ha nem veszel több ezer forintos csomagokat. Aztán ha megveszed az is csak egy darabig tart. Egy ilyen mobilos játékra meg azért nem szívesen költök több 10 ezret néhány hónap alatt. Egyébként meg egyet értek veled. Nem kívánom, hogy dögöljön éhen a fejlesztő. Megérdemli a pénzt a munkájáért. De azért ne legyen túlságosan telhetetlen. Sokkal komolyabb játékok 10-15 ezerért megvehetők ps-re pc-re stb. amiben több a munka, itt meg akár havonta vagy hetente elkölthetek 3 ezret ha türelmetlen vagyok. Kihsználják az emberi gyengeségeket. Lehetne egy kicsit kompromisszumosabb egyensújt is teremtenie az alkotónak. Én csak a reklámokat útálom nagyon, meg lehet, hogy egy kicsit sóher is vagyok. De elfogadom, hogy így működik és úgy döntöttem, h azzal fizetek, h megnézem a reklámot.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
#07813632 #2738 üzenetére
Én sosem értettem az a hozzáállást, hogy egy amúgy remeknek tartott játékra
nem szabad egy kanyit sem költeni. Pedig nem a fán termett a program: értem
én, hogy nagyon rámennek a lehúzásra a mai fejlesztők, így az ember kétszer,
háromszor (százszor) is meggondolja, hogy mit vesz, vagy mit nem vesz, de pl.
ebben a játékban a legolcsóbb párszáz forintos kezdőakármi után már nem kell
reklámokat nézned soha többé, max. ha direkt használod ládanyitogatásra...
Én egy ilyenre azt mondom megéri... Ha tönkrevágja a szórakozást a "kéretlen"
reklám, az nem. Ha én írtam volna a programot, szomorúan olvasnám, hogy tök
tetszik a népnek, de amúgy dögöljek éhen.Ésszel szabad vásárolgatni.
-
törölt tag
válasz
DigitXT #2737 üzenetére
Hát eddig egy csomó hasznos dolgot bedobáltam a darálóba. Már bánom, hogy nem kérdeztem előbb. Ezután jobban oda figyelek.
Köszönöm a kimerítő választ és a tanácsokat!
Remek játék, kár, hogy az anyagiak miatt megkeserítik a reklámokkal. Ennek ellenére fogok játszani mert nagyon tetszik de pénzt nem költök rá az biztos.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
#07813632 #2736 üzenetére
A scrap arra van, ha olyat kapsz, ami nem kell, mehet a darálóba: töredékértéken
fel tudod használni arra, ami kell. De ezt úgy képzeld, hogy tizen-ezer fogaskerék
kell egy komolyabb tuninghoz, és párszázat kapsz nagyon max. egy gyengébből.
Szóval alapvetően nem éri meg alakítgatni, csak amikor konkrétan kell valami...
(És/vagy túl sok van vmiből, de ez gyakorlatilag ugyanaz az eset, hogy nem kell.)Szerk: semmiképp NE fejlessz olyat, ami nem kell, aminek nem látod hasznát! Én
elkövettem anno ezt a hibát, adta az alkatrészeket, ahol épp lehetett fejlesztettem.
Hát hamar elfogy a coin... és tele leszel olyan tuningokkal, amiket nem használsz.
(Jó, régebben még nem volt scrap, és ezres nagyságrendben gyűltek a szemetek.)Szerk2: "általános" versenyzésre én mondjuk a Rally Car esetén hólánc, turbó, és
Fuel Boost kombót használom, általában ez jó: némely esetben a Coin Boost jobb.
De adott trükkös pályához kellhet a szárny... spec. eventhez meg a Wheelie/Fume
Boost is, pl. a most futó Hill Climb (pályája válogatja, melyikkel jutsz magasabbra).Szerk3: egyébként ugyanez a tanács igaz az autók alap tuningjára is, miszerint a
"Fun" járművekbe csak akkor érdemes pénzt ölni, ha számodra is "fun", különben
csak pénzkidobás... Én így utólag már csak elvből felhúzok mindent maxra, de ez
sokba kerül, és felesleges: nem minden jármű ugyanolyan hasznos a játékban. -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#07813632 #2734 üzenetére
Ha a felhelyezésnél (tuningmódban) rányomsz az alkatrészre, az alkatrész képe megjelenik bal felül mellette pedig a leírás, hogy mit is csinál. Az, hogy melyiket érdemes használni az attól függ mire... Kupára, távolságira, esetleg adott Eventre, mindre más kell. De ezt te tapasztalod ki, hogy neked mivel megy jobban melyik fajta verseny.
-
törölt tag
Üdv. Nemrég kezdtem játszani a játékkal. Nem világos számomra, hogy a ládák kinyitásakor kapott tuning eszközöket hogyan használjam fel. Eddig mindet átalakítottam a SCRAP számlára. De most vettem csak észre, hogy ha kapok valamit azt még plusz zsetonért de direkbe fel lehet használni tuningra. El tuná nekem valaki magyarázni, hogy melyiket érdemes használni és hogyn működik ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Gaborz1
senior tag
Frissítés jött amúgy.
Superbike az új verda. -
Gaborz1
senior tag
Ingyenes Thanksgiving láda megvolt már mindenkinek?
-
Doki16
addikt
Ehhez jó sok pénz kell amit írtatok. Van valami jó módszer amivel adja rendesen? Már több mint egy éve játszom vele alkalmanként de még mindig penzgondok vannak
-
Doki16
addikt
Sziasztok.
Próbálkozom ezzel a mostani eventtel, de ha már meredekebb az út nem tapad tovább a rally autó. 19-es szintig tudtam egyelőre csak felhuzni, nincs több pénz
Ti milyen kocsit és kiegészítőket használtok ahhoz, hogy ilyen messze tudtok menni? Mik a legjobb kombok?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Megint elszálltak a reklámok a játékból. GG a fejlesztőknek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Freddycom #2709 üzenetére
Mert megvan neked valószínűleg. Csontváz van most a ládában.
athomi
Érdemes? Ez jelen eventnél kérdés? 11 lehetőséged van minimum, de, ha időben indítottál 12. 30 pontos átlaggal számolva is, 330 vagy 360 pont ingyen kell még 170 vagy 140 pont, ami 6 vagy 5 beköltés, összesen 120 vagy 100 gem, ezt a mennyiségű gemet ládákból simán ki lehet termelni. Sosem vettem még gemet, és van 4600, tény, hogy eventeken kívül másra nem költök. -
De most az új skinek mind a fizetős pakkokban lesznek? Tavaly az event ládáiban voltak a skinek, de most nincs bennül csak random alkatrész. Legalábbis nincs ott a plusz jel, ami garantálta a halloween specifikus cuccokat.
-
athomi
veterán
Érdemes rámenni az 500-as ládára?
-
Mennyiért adják.most ezt a Halloween-i rally car bundle-t?
-
Gejgoke
újonc
Szevasztok! Lassan egy éve játszok és csak most fedeztem fel ezt a forumot, és örömmel látom még van pár aktiv player! Van egy fb csoport ahol vagyunk vagy 4en magyarok, aktivan nyomjuk a daily versenyeket,jó lenne többen lenni, aztan ha van kedvetek csatlakozni a csapathoz, Kerkö Fotro néven megtalaltok fb-on, Gejgoke néven meg a játékban! [link]
-
Még egy lokál első a Nagy Ranglista Törlés óta.
Nagyon idegesítő bakin ment el, miután belecsapódott a földbe a gép, nem vitte tovább a lendületet, hanem 'beakadt' a betonba és megállt, így meg nem volt kellő sebesség, pedig lett volna még benne bőven sztem. Kb soha nem jutok el ide mégegyszer, 2016 óta játszok a játékkal, de eddig még sose.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest