Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy esetleg be lehetne lőni mondjuk lvl10-esnek és akkor a két véglet között. Azért javasoltam a level1-et, mert úgy merőben más a gépek irányítasa, mint 20-as szinten, 20-ason meg játszottunk már a játék megjelenésének első fél évében eleget vagy hogy.
-----
Nemsokára frissítés! (a képek nem sajátok)
-
Gubbba
tag
válasz
Freddycom #1196 üzenetére
Ezt már én is akartam javasolni, mert a tuning óta nagyon széthúzódott a mezőny, és legtöbbször esély nincs megverni azt, aminek jobb/magasabb szintű alkatrészei vannak. Lehet, hogy tuning nelkül sem lesz sokkal több, de szorosabb lesz az biztos. Amúgy nekem poén szinten a level1-es verzió is tetszik, de egyelőre maradjunk a tuning nélkülinél.
-
Vasárnapra pont a végére érünk a gépparknak, aztán hétfőtől nem megyünk úgy, h minden level 1-re lehúzva és semmi tuningalkatrész?
-
Bagolyka, neked mindegyik géphez megvan a fuel boost?
-
A legjobb gép akkor is a scooter.
-
Ha valaki tudja, hogy milyen host neveket kell megadni Ad Away fehérlistára, hogy ne legyenek kizárva a játékból a reklámok, az kérem ne tartsa magában!
-
donmackó
addikt
Ilyenkor mi alapján dönti el a játék hogy ki győz?:
-
zeon.hu
nagyúr
Komoly bug lehet a rendszerben, ugyanis majd' 2 hét szünet után az egyik pályán megelőztem bagolykát
-
donmackó
addikt
Melyiket érdemesebb előbb megvenni? A monster-t vagy várjak inkább a super diesel-re?
-
DigitXT
Topikgazda
Ezt is melós lenne frissítgetni, mert bagolykával hatalmas csaták vannak.
A napiban (a Bill's Landingnek) nem tudja vki, mi lett a vége? Másodperceket
javítgattunk, de nekem ma nem mutatja a táblázatot, csak DONE gomb van...Szerk: újraindítás után betöltötte. (Laca87 nem figyelt, szóval" nyertem", LOL.)
-
Scale
őstag
Szerintetek mikor lesz valami új patch? Új autó, pálya - ebből sima singleplayer is jöhetne már. Ez a tuningos patch nagyon jóra sikerült de azért lehetne valami frissítés mert egy idő után ez is ellapul.
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1179 üzenetére
Ez nekem így érthető. Gondolom kéne egy táblázat erre is (pálya, autó, setup, tuning, idő, esetleg név). Aztán ha valaki a táblázatban lévő időnél tud jobbat és van kedve megosztani a beállításokat, akkor megírja itt és lehet update-elni a táblázatot. Szerintem elég lenne az abszolút legjobb idő pályánként, mégha a napiban időnként nem is a leggyorsabb járművel megyünk, az már túl sok lenne, ha minden járműhöz lenne egy legjobb beállítás. Első körben jó lehet, hogy a heti challange alapján kezdjük el a táblát, de persze soron kívül is lehet felvenni újabb pályákat, ha akarunk. Ez alapján akkor az első bejegyzés lehete ez:
Base jump | Formula | 20/20/7/1 | OT3/LB3/SB4 | 15.331 | DigitXT
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
lovasalbi #1174 üzenetére
Köszi! Bele is raktalak a táblába.
Felvettem még fery02-t (eddig
nem volt a barátlistámban, játékban: Kicsifiú), viszont Eclips21 és
Heisenberg69 nincs a játékban (a doksiban talált linket használva).
Végül, de nem utolsósorban pistrry néven senki nem írt a fórumba,
és nem is említette senki, tehát nem tudom kihez kötni.Vannak még a listámon, ha magukra ismernek, beírhatják a linket:
Laca87
Nyrdian (ő ma vett fel)
Sunyista (RR3-ból ismerősöm, de ezen a néven fórumozik is)
Supi
Zsolt -
DigitXT
Topikgazda
Ennek is jó helye lenne az összefoglalóban, de ahhoz gondolom topikgazda is kell.
Minden megbeszélhető.Elkezdtem összeírni a játékosok linkjeit.
Gyűjtögetem össze az infókat. Nekem 24-en vannak a listámban, de van
akit nem én vettem fel, hanem ő vett fel engem, szóval nem biztos, hogy
mindenki meglesz, és 24-nél többen írtunk ide. Bár nem mindenki aktív...
Privátban küldhet bárki a linket+nevet! Annál gyorsabban kész a táblázat. -
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1168 üzenetére
Nálam is ez van, de nem hiszem, hogy ez Android verzió függő lenne. Tényleg idegesítő, hogy a napi listát sokszor csak akkor tölti be ha már játszottam néhány kupát, vagy advanture-t. Másnap pedig legtöbbször nem látom az előző nap eredményét, csak bedobja az aktuális napot és kész (még Done-t sem kell nyomnom). Remélem a következő frissítésben ezeket is javítják.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
expander #1167 üzenetére
Én meg 5-ösön vagyok, régi a telefonom, nincs rá újabb, de nekem is ezt csinálja,
hogy a napi időket rendszerint késve tölti be, ha meg már lejárt az idő, akkor csak
a sárga DONE gombot nyomogathatom: jó idegesítő... Amúgy téged nem szoktak
megverni.Rég volt, amikor alamuszi módon a lejárat előtt 5 perccel sikerült...
-
DigitXT
Topikgazda
Szerintem semmi sem akadályozhatja meg a társaságot, hogy szervezzen egy
szériát, amiben "no extra tuning" a feltétel, és csak "Level akármennyi" normál:
ha az autók cserélgetését meg tudtuk oldani, ez sem lehetne sokkal nehezebb.Egy viszont kéne: valami táblázatban vezetni, hogy mi volt a végeredmény, mert
így sajnos néha tök követhetetlen, mi van. Sokszor be sem tölti a táblázatot, ha
később néznéd meg.Egyféle mini-bajnokságot is csinálhatnánk (ha ez a cél).
Mondjuk a játék eléggé mázlifaktoros, tehát esély, kb. mindig van mindenre...
Akármilyen skill-es vki, meg akármennyire is tudja a "jó beállításokat", a végén
még mindig kell az MF, hogy valamibe ne akadjon be, és pont kiadja a jó időt...
Az ilyenek viszont idegesítőek is: 1x kiadja, utána meg 100x nem, az nem skill.De ha már itt tartunk, mindig lesz vki, aki megver. Miért? Mert többet próbálkozik,
vagy egyszerűen hamarabb fut bele a mázlifaktorba. Amihez kétségkívül kell skill
is, mert Ms. Mázli csak azoknak fog segíteni, akik nem teljesen kutyaütők. -
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1162 üzenetére
Igen az autók cserélgetése hozott némi változatosságot, de a tuningokkal azért nem mindenki ugyanott tart, így sokszor esély nincs az első hely közelébe kerülni. Én azokat élveztem a legjobban, amikor még "csak" a 20-as szintre felhúzott autókkal mentünk a napiban.Ott legalább tudtad, hogy az ügyességeden múlik minden, meg a jó beállításon (és persze a szerencsén is némileg). Mekkorákat szentségeltem mikor végre mentem egy jó időt és valaki mégis megvert, aztán 100 próbálkozásból még csak megközelíteni sem tudtam a korábbi időmet.
Ez a topik összefoglaló már korábban is felmerült, de aztán valamiért nem lett semmi belőle. Pedig jó lenne. Volt szó arról is, hogy írhatnánk beállításokat is, mert sokszor már fogalmam sincs milyen setuppal mentem a legjobb időmet. Ennek is jó helye lenne az összefoglalóban, de ahhoz gondolom topikgazda is kell.
-
DigitXT
Topikgazda
Pont azok voltak a legjobb futamok, amikor mindenki az "adott napi" autóval ment:
mondjuk most 1-2 napot nem volt időm beszállni, így lemaradtam. De vicces volt a
különböző tuningok különböző hatása, meg sorban az összes autóval a verseny.
És hogy mindenki vette a lapot! Nem kellett sosem "übertuning" Formulát kergetni.Szerk: össze lehetne írni, hogy kinek mi a játékbeli neve, mert néha nem triviális...
Azon gondolkodok, hogy "kalauzhal" ki lehet, szerintem lehet átnevezte magát vki.
Amúgy az összeírás is halál egyszerűen mehetne: Topik összefoglaló készítése...
Bár nem tudom, hogy ilyen Re: írás topikoknál is szoktak-e/tudnak-e ilyet csinálni. -
sz_abika
addikt
Most vettem észre micsoda tumultus van itt
Van valami összefoglaló komment, ahol az IDk össze vannak írva? Úgy porzik jelenleg a friends list a napi challengeknél, hogy csak feltölteném már.
-
Scale
őstag
Nekem ma egész nap azt csinálja, hogy videót lejátssza a ládanyitáshoz de a végén azt kiX-elve azt írja ki, hogy "No videos available at this time..."
Nektek nem scinálja ezt?
-
Scale
őstag
Update:
Azóta tényleg nem kaptam meccs után "reklám szünetet". Szóval még a 130 forintossal is működik.Amúgy a sima gyémántos vásárlás meg se éri igazából, a bundle-ök amik adnak festést, meg stb, azok majdnem annyiba kerülnek mint a 400darabos gyémánt vásárlás és adnak festést, stb, plusz 1000-1500 gyémántot. Ez azért elég érdekes marketing fogás.
-
DigitXT
Topikgazda
Szerintem igen.
RR3-ban is így van. Részemről itt az első vásárlásom
699 Ft volt, ebből 149 Ft-nyi sunyi lenyúlás, hozzáadott érték nélkül, bár
angolszász országokban ezt hozzáadott érték adónak hívják (VAT), s a
neve ez volt: Super Jeep Bundle (Magyarán semmi Ad-Free opció.)
(Van olyan játék is, ahol külön tétel, hogy ne legyen reklám, ez is igaz...)
-
Gubbba
tag
Aki vett már bármit a játékban pénzért (akár gem csomagot, akár spéci festéses csomagot) meg tudja erősíteni, hogy a "Commercial break" megszűtik tőle? Régen ezek a kéretlen reklámok azonnal, vagy max néhány másodperc után lelőhetők voltak, az utóbbi frissítések óta viszont egyre gyakrabban dob be ilyenkor is 20-30 mp-es reklámokat. Elgondolkodnék, hogy párszáz Ft-ot megérne ha ezektől megszabadulhatnék.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
SpongyaBob #1149 üzenetére
Csökkentsd a leszorítóerőt, az segíteni fog.
(Nekem amúgy hármas szintű, de nem azon múlik.)Szerk: elég fontos még az időzítés is, hiszen hiába
húzol el az elején, ha az adott setuppal a végén jól
beleállsz a földbe, elvesztegeve az előnyödet. -
Scale
őstag
válasz
SpongyaBob #1147 üzenetére
Én még nem mentem le a napit, de már csak az a kérdésem, hogy melyik turbó? Az overcharged-ról van szó? Nekem az már mindenhez kiesett, csak a formulához nem.. A többi nem használt járműhöz még legendaryk is estek..
-
SpongyaBob
veterán
Nektek a turbo hányas szinten van a formulán? Mert a mai napiban kb esélyem sincs
(mint úgy általában)
-
Szerintem kis szinten is érhet sokat az overcharged, ezeket úgyis sokáig csak alacsony szinten tudjuk használni, mert lassan dob hozzá fejlesztéseket a játék.
De próbáld ki, hogy ami járgányodra most fel tudod szerelni, azt mennyire tudja megdobni! Ehhez persze megfelelő pálya is és autó is kell, mert ha idő nagyobb részében levegőben vagy, ott jóval ritkábban tudod érvényesíteni az overcharged-et.
A coin boost amúgy most, hogy említed, az szerintem lepipálja az overcharged-et, hiszen jóval sűrűbben szedsz fel coin-okat a pályán, mint ahányszor aktiválódni tud az overcharged.Formula-val nincs tapasztalatom, az új tuningrendszer bejövetele előtt eleget játszottam vele, az új tuningrendszerrel meg kedvencemmé vált a Monster (bukókeret, coin boost és overcharged), így azt nyúzom.
Adventure-ra meg csak Super Diesel. -
Scale
őstag
Na, eddig nem is tudtam nagyon mire való ez az overcharged, most olvasgattam utána és sokan elég inkoztisztensnek találták, én is eddig ezért nem is használtam, mert akárhányszor próbáltam sose jött érthető módon hogy most miért és hogyan is aktiválódott.
Adventureben engem is számtalanszor mentett már meg a mágnes, sokszor már csak gurultam és úgy vonzottam be messziről a kannat
A benzinkifogyasos tuning a fume boost igen
És szerinted az overcharged az kis szinten is használható és értelmes tuning?
Formula mi a legjobb tuning versenyre? Elso szintű fuel boost/coin boost ér valamit versenyen? Illetve kis szintu overcharged?
-
Overcharged turbót én igyekszem minden autómon használni, amire elérhető, mert ha hosszan tudom tartani maxon a turbót, akkor egyszer csak tényleg nagyot tud dobni a járművön. Levegőben viszont semmit sem dob olyankor az autón (itt van egy élethűség legalább
). Főképp amúgy emelkedőknél tud jól jönni, ha pont akkorra tud aktiválódni.
Adventure versenyekre leginkább én is a Super Diesel-el megyek és a mágnes az teljesen alap nálam is. Nagyon kényelmes, hogy nem kell visszatolatni, amikor úgy adódik, hogy átrepülnénk egy kanna felett. Plusz ugye mikor pár méteren múlik csak, hogy el tudnánk érni a következő kannát, a mágnes már sokszor mentett meg ilyen helyzetekben.
Hóláncot én mellőzöm és esetleg olyankor fogom használni, ha adott autónál már jelentős szintre tudom fejleszteni, mert egyébként személyes rekordokat a hólánccal inkább csak nem havas versenyeken döntöttem vele, havason meg nem igazán.Szóval első a mágnes, aztán az overcharged turbó és végül pedig az a tuning, ami üzemanyag fogyásnál ad turbót (az is lehet, hogy ez a fume boost, de most nem tudom megnézni milyen néven van az pontosan).
-
Scale
őstag
Az overcharged turbót megéri használni?
Illetve ti milyen tuningokat hasznaltok adventurere?
Én általában fume boost, mágnes és melle vagy a hó láncot vagy randomot szoktam, mert nem tudom mi lenne a legjobb. Szuper dízelrol van szó most. -
Jó ez a mai challenge, keresztül-kasul ugrál mindenki.
-
Viszont most nálam is jelentkezik ugyanez, igaz nálam szinte biztosra veszem, hogy egy ROM csere játszott közben. Míg előző ROM-omat alapból érintetlennek látták egyes alkalmazások, a jelenlegit viszont már pl a bankolós programom is "hackeltnek" látja, lehet ez játszik szerepet abban, hogy nem tudok ebben a játékban reklámokat nézni sehogyan sem (van beépített reklámblokkoló is ebben a ROM-ban, de kikapcsolt állapotban sem enged a játék reklámokat nézni).
-
-
gatosz
csendes tag
Sziasztok! 2 napja nem tudok videókat nézni és ezáltal "ingyen" dobozt nyitni! Járt esetleg valaki így?
-
Holnaptól nyomhatnánk úgy a napi challengeket, hogy folyamatosan haladunk a gépparkon. Tehát holnap jeep, aztán kedd scooter, szerda super jeep, stb. Kicsit használva lesznek az elfeledett járgányok is.
-
Egy arany ládában két legendary, oh yeah.
-
Scale
őstag
Sikerült a dark roads utolsó pályáján egy elég jót mennem
Raktam challenget belőle, bár akkor még nem sejtettem, hogy magyar 4. idő, meg baratlistas elsőAmúgy egy kérdés:
Bagolyka random helyen a pályán hogyan kezd el nitrot nyomni? Ezzel úgy elhúz mint egy rakéta.
Esetleg ez a coinos legendary tuning? Vagy melyik? -
A monowheel nektek se adja be a három slotot, hiába vagytok már túl az 50. szinten?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #1126 üzenetére
Nem is a versenyképessége miatt poén, hanem ahogy fejre tudsz vele állni.
30000-et megér amúgy, csak feltuningolni nem érdemes. Vagy hát franc tudja,
mert amikor meg a challenge-ekben mész, ott az ellenfél gépe a belőtt szint...
Tehát nem tudhatom, hogy full alapon mennyire fos: full tuningosan elég stabil!Szerk: na igen, a nyitóképernyő alapján egy busznak még jönnie kéne...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #1122 üzenetére
Mondjuk a 30000-es alapár vicc ahhoz képest. hogy 52000 az utolsó tuningjai
darabja... Összesen több, mint 1 millát el lehet rá tapsolni: annyit azért nem ér.
(Mondjuk én eltapsoltam rá, ha már összefarmoltam még Karácsony után.)
Kíváncsi leszek, hogy fekszik majd neki a sok boost lehetőség, ha bedobja.
-
SpongyaBob
veterán
Megérkezett a frissítés.
-
Jól kibasztam magammal, a bányászos adventure-ön 7758-at mentem, úgyhogy a napi challenge-ek határa a csillagos ég lesz.
-
Gubbba
tag
Néhány napon belül várható újabb frissítés, amiben pl új járgányként ott lesz a monowheel. Mondjuk ez különösebben nem izgat fel, mert a napi challange-ben is gyűlölöm azt a vackot.
Illetve lesznek tán valami új ládák is, amik egy adott járműhöz fognak alkatrészt adni.
-
törölt tag
Most komolyan minden ládanyitáskor intim betét reklámot kell bámulnom!?
-
zeon.hu
nagyúr
Megosztottam egy bányász pályát.
Semmi extra, csak sofőr nélkül ment félút után az versenyautó -
válasz
SpongyaBob #1114 üzenetére
Ez azért nyugtató most számomra.
-
válasz
SpongyaBob #1112 üzenetére
Ez az eredmény hogy jött neked össze? Most csak úgy spontán vagy ez a mindenkori rekordod?
Ha előbbi, akkor le a kalappal.
Hirtelen kicsit betegnek tűnt nekem, hogy sima jeep-el produkáltad, de végülis próbálgattam időközben írásod hatására és valóban nem tűnik lehetetlennek, de szigorúan kisebb adagokban lesz érdemes próbálkozni, hogy nehogy túl messzire guruljon a gyógyszer az idegbajtól.Más: Adventure ládákból is tudnak esni lila alkatrészek!
-
Kellett nekem így belerázódni ezekbe az Adventure kihívásokba. Kaptam most olyan feladatokat, amik rendesen kicsesznek velem.
1. City pályán lépjek túl 3800 méteren... 3739 a rekordom rajta és gyűlölöm ezt a pályát, nagyon könnyen el lehet cseszni az egészet. Mi erre a javasolt járgány szerintetek? Én a SuperDiesel-lel nyomom rajta.
2. Mountain pályán a Formula járgánnyal kellene alakítanom, de 1961 méternél nem tudok vele túl jutni, mert nem mássza meg a terepet. Full tuning, tökre lehúzott leszorítóerővel.
Ha valaki erre is ránézne, azt megköszönném. -
Azért nálam erősen megdobta végül a játékot ez az új tuning rendszer.
Tetszik pl, hogy minden járműre lehet szerelni bukócsövet.Új lendületet kaptak az Adventure kihívások, tapasztalgatom rajtuk, hogy melyik pályán, melyik autó és ahhoz való tuningkombó passzol a legjobban.
Pl nagy segítség ezeken a versenyeken a mágnes, leginkább az üzenanyagok könnyebb felszedése miatt (ezeket is vonzza, igen). Sok állás után így tudtam végül a havas adventure kihívásomat teljesíteni, mert volt olyan rész, ahol precízen kellett ugratni, hogy nehogy águgrassuk az ott felszedhető kannát, másképp ott gameover van. Így meg nem figyelve az ugrás kiszámítására, átrepültem a kanna felett a mágnes meg felszedte.Kedvencem még a "szárny" tuning, amit azoknál a járgányoknál szeretek alkalmazni, amik egyébként is ballonosabbak, meg szeretnek sokat tölteni levegőben (Monster, Tank).
Szeretem még azt is, ami egykerekezéssel boost-ot ad, ez különösen a meredek emelkedőknél tud segítségül szolgálni.Egy idő után viszont előre látva így is lankadni fog az adventure kihívások iránti érdeklődésem, mert az ilyen ládákból sajnos nem fog epic kategóriájú tuningalkatrész hullani (maximum csak sárga).
Ezek az epic cuccok tényleg nagyon ritkák sajna, pedig ezek a kedvenceim. Kettő van ezekből eddig. Az egyik érmék felszedésénél boost-ot ad, a másik meg akkor ad boost-ot, mikor landolásnál egyszerre érnek földet a kerekek.+1: a szárnyas Monsterrel én is felugratok már rendszerességgel szinte a Spring city második pályáján lévő felüljáróra.
-
athomi
veterán
Elég régen toltam a játékot, lehet a héten ránézek én is.
-
válasz
SpongyaBob #1105 üzenetére
A szárny lvl6, az overcharged turbo lvl2, de volt pár tesztfutam, mire sikerült.
-
Megosztottam a spring city heat club pályát a challenge-ek között, végre kihasználható a 'felüljáró'.
Majd nézzétek meg ha gondoljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest