- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3194 üzenetére
Nyilván ki van minden jármű maxolva, különben minek tartogatnám a lóvét? A tuningok nincsenek nyilván, de sok a szemét, így csak azt húzom, ami éppen kell az aktuális teameventhez.
-
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #3193 üzenetére
Minden járműved ki van maxolva?
Egy új pálya 80-10e coin. De az hamar vissza is jön, ha "végig" mész rajta. (6-10km-t)
Egy új járműre meg elmegy 8-10m coin. (4-5 az alkatrészekre meg 4-5 a tuningokra)Egy új eventnél érdemes kicsit várni, amig megjönnek az első jó tippek, aztán csak azokat a tuningokat felhúzni, amik igazán kellenek.
Neked még bőven van miből.
Nekem most ürült ki teljesen a zsebem... A következő eventnél, ha nem lesz jó a választék az autókból, akkor csak gyengébb pontokat hozok majd. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3192 üzenetére
Farmolok, mint állat, és eddig nem kellett elköltenem "felesleges" tuning alkatrészekre, na ennek az időnek vége. Most ami a 32 milla fölött bejön azt mind beforgatom a team eventbe. A 32 millát is csak azért tartogatom hátha bedobnak új pályát, meg új járművet. Különben ezt is el tudnám verni sok mindenre nyilván én is.
-
tzsolesz
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3189 üzenetére
32 millióból szívesen osztanék szét pár embernek coint, de nem lehet... Legalább Teamen belül megoldhatnának valami ilyesmit.
-
misi_belucci
tag
válasz
AKIspest #3186 üzenetére
Nekem nem videó, hanem 1-2 millió coinos Marshall-segély kellene...
De amúgy köszi a linkeket! Jó látni, hogy mivel, hogyan mennek a többiek.
Nekem sajnos az első pályára kell a monster, azzal meg nem érek el túl jó időt.
A végére meg a super diesel. Úgy jön ki legjobban a tuning cuccok fejlesztései miatt.31000 pont körül lehet a maxom.
Reggel majdnem megvolt, de a végén fennakadtam ott, ahol eddig soha, aztán kiborult az összes konzerv. -
AKIspest
tag
Sziasztok!
Kiváló játékostársunk, hasonlóan kiváló linkjeit fogadjátok szeretettel! ;-) Ez egy komoly csapat már, TOP10-esek, mégis lehet esélyünk. Ha vkinek kell segítség vmelyik pályára, az tanulmányozza a videót, vagy írjon. Most már egyre több 25-30k körüli eredmény kellene, úgyis folyamatosan fejlődik mindenki. :-)
https://youtu.be/eOW6FetvOcw
https://youtu.be/IFKb1L3cQ6M
https://youtu.be/0sgzeWrrEcc
https://youtu.be/u5XSFjudnJo -
tzsolesz
nagyúr
Hát sok sikert nektek. Drukkolok, hogy még feljebb kerüljetek.
Nem tudom hogy mi lett az ellenfelekkel, talán megunhatták a team race-t. Hétfőn is, meg szerdán is olyan csapatot kaptunk, akiknek bár sok serlege van, még sem valami nagy számok. 3000 fölöttire verjük őket.
44-48-as csapatok, még is 20-22 játszik közülük, akik átlag 7-10K pontot érnek el. Hétfőn egy dán csapatot, szerdán egy osztrák csapatot kaptunk. 70%-a legendary 1-25.
Talán kifújtak az előző héten coinból, a motorok fejlesztésénél? Nem tudom. Talán könnyű ellenfelet kaptak sorba?. De szinte nincs versenyláz.
Persze nálunk sok a több százezer kilométeres, és van néhány több millió kilométeres júzer, akik nem ma kezdték. De eddig ezen a héten nem nagyon kellett megerőltetnie magát senkinek.
Mindenesetre lesz még ebből jajgatás, mert a serlegek meg gyűlnek. Lassan 2k lesz, és kapunk még mi szerintem ma délután méltó ellenfelet. -
DigitXT
Topikgazda
24. hely, és kaptunk megint egy Top10-es ellenfelet.
Állítólag náluk 30K pont a minimum követelmény. -
DigitXT
Topikgazda
-
kszabi98
újonc
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Amíg a csapat tagja leszek addig megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, hogy szerezzek én is néhány pontot a csapatnak, de amilyen szinten vagyok a csapathoz képest nem sokat segítek be nektek. Ha úgy alakulna bármikor, hogy nagy szükség van a szabad helyre én szívesen átadom a helyemet, szóval nem haragszom meg ha egyszer csak ki rúgtok.
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3179 üzenetére
Ja, nagyon nem mindegy, hogy kikkel kerülsz össze.
Általában a 8-9 pont simán megvan, +néha beesik 1-1 10 pontos.Csak egy kósza gondolat volt.
Mondjuk vasárnap pont 13:00-kor elindulni, aztán aki éppen ráér, az megy egyet.
Szép lenne, ha az első 10-ben ott lenne 5 péhás...Bár szerintem ez úgy megy, hogy egy "szobában" 100 ember van, aztán ha betelik, akkor nyilik a következő...
Tehát 1-2 mp-en is múlhat a dolog, hogy összekerülünk vagy sem.
De egyszer kipróbálhatnánk, just for fun.Arra már rájött valaki, hogy mi alapján kapjuk a pontokat TE-ben a győzelem/vereség után?
(#3166) DigitXT
(Amúgy úgy tudom, hogy a co-leader csak kibaszni tud, de visszaengedni nem...
Azt a leader tudja intézni (unban).
Egyszer linkelted a TE wiki bejegyzését. Ott mintha azt irták volna, hogy a co-leader csak fel tudja függeszteni az adott játékost, a végleges kirúgáshoz a leader jóváhagyása kell. De persze az angol tudásom sem az igazi, meg a memóriám is olyan, amilyen.
De reméljük ilyenre nem nagyon lesz szükség. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3178 üzenetére
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3176 üzenetére
Ezeket az eventeket birom igazán:
holdas- time trial, coin gyűjtögetős
hegymászós (+ kinai sárkány + zombi elől menekülős
utánfutósok (tojásos, konzerves)De ez a mostani nagyon megy valamiért
Egyszer volt egy time trialos event ilyen vegyes pályákon.
Az egyik rövidebb pályán "perverz" módon kipróbáltam a holdjárót. Utána mindig 3-4 mp-eket vertem a többiekre azon a pályán.
Aztán próbáltam a többin is, de ott csak kudarc volt....
Előtte persze mindig mentem a rally carral egy biztonsági időt 8-9 pontért.Szerk:
Próbáltátok már, hogy az egyéni eventen megbeszélni egy időpontot és többen elindulni egy-egy adott eventen?
Tegnap pl. sikerült egyszer egy időben indulni HUNnal.
2. és 4. helyen végeztünk. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3175 üzenetére
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3175 üzenetére
Nekem ritkán kiadja a Super Diesel, de nincs ilyen impresszív portfólióm.
Szerk: a holdjáró tud még trükköket ilyenkor, ha nem várod meg a rajtot, akkor a
kék mód ragad be, mikor is merev futóművel tudsz végig menni: jobban repül.
Meg ha vmi perverzió okán versenypályán mész vele, akkor jobban is gurul, LOL.
Akkor is bekapcsolja ezt a módot, ha sokáig csak gurulsz, azaz nem váltogatott
a hegymászó zöld és a szárnyas narancs közt: átáll kékre. De akkor nem végleg. -
misi_belucci
tag
Ez a Moon Event egész jól megy most:
[kép]
Ez csak egy gyorsan összeollózott kép, nem ér kiröhögni a fotósoppzsenit!Azt nem is tudtam, hogy a holdjárón van "rajtprogram". tud olyat, hogy startnál visszaszámlálástól nyomva tartod mindkét pedált és akkor úgy lő ki, hogy ledobja a kerekeit.
De vigyázat! Utána földet éréskor egyből vége, nincs olyan, hogy üres tankkal begurulsz...
De pl. a Fly me to the moon pályára kifejezetten jó! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3168 üzenetére
nah, ez elég jó.
Én ma 3x2 lehetőséget végig skippeltem. Sajnos úgy ahogyan a múlthéten, elért az a fázis, hogy az egyik versenyszámot már abszolút nem tudom megcsinálni. Valószínű túlságosan is teljesíteni akarok, de ez így görcsös. Itt a 2-ik pálya a hunyó. 100 métereket csinálok, ahhoz képest hogy legelőször 293 métert mentem a héten.
1 perc alatt letudtam a 2 ticketet.
Próbálta valaki más járművel a hegymászást? mert az esti próbánál már a Buggy-val megyek az első pályán.
Így valamit néznem kell a 2-ik pályára.... -
AKIspest
tag
Persze, ezt írtam én is, tök érthető, hogy ehhez a fórumhoz ragaszkodtok, nem véletlen ez a csapat neve. :-D Kinek így könnyebb a kommunikáció, kinek úgy. Sztem az a fő, hogy elérjük egymást, ill.megosszuk a tudást. ;-) Én pl.még az utcsó pályával bajlódom, azt még nem érzem, pedig simán 30k fölé lehetne menni.
Nagyon jó ez a társaság, mi csak igyekszünk még jobban megtolni a szekeret! ;-) A nap végén már a TOP20-at fogjuk ostromolni!! Azért ez magyar csapatként elég komoly! ;-) -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3167 üzenetére
Egész véletlenül nem fogyott ki a benya? Mert akkor nincs, minek bekapcsolnia...
Én úgy vettem észre, hogy amint felvillan a Fuel Low, nem szabad tovább nyomni,
mert gyakorlatilag azonnal kifogy, ha olyankor rányomsz, és marad a begurulás...Amúgy víz alatt is nagyon komolyat tol a Fume Boost, érdemes kihasználni, csak
nehéz "időben" kifogyasztani hozzá a benyát. De olyan 18.5-öket szoktam menni:
sajnos élesben csak egy 18.869 jött össze, ami még messze nem 10K, csak 9... -
DJ. Ru$y
nagyúr
Srácok engem szívat a game, mint zsoleszt múltkor, hiába repülök fel a felüljáróra, nem kapcsol be a Fume boost és éppen csak átgurul a célon.
2x2 ticketben ezt csinálta amit ma mentem, szóval egyelőre szívóágon vagyok... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3164 üzenetére
Semmit nem éri meg! Én tegnap beletoltam 1000 gyémántot, hogy meglegyen a
négyes szintű Thruster a Super Dieselen, de semmivel nem lettem vele jobb, sőt!
Egyáltalán nem érezni, hogy jobban emelkedne, cserébe gyorsabban kifogy LOL:
ha tudnám, hogy ez lesz, visszacsinálnám, és másra költeném a sok scrapet.Szerk: miután megkaptam, hogy nem fognak regisztrálni a nagyágyúk a sokadik
fórumra, én tuti nem fogok ilyen követelményeket megfogalmazni. Sőt még azt is
nézegetni, hogy ki, milyen szintű. Lesz.rom. Játék: nyomjuk, ha van kedvünk, ha
meg elfogy, akkor vége... Az a jelentkező is, aki rám írt, egy másik csapatból jött
volna át, mert ott valaki(k)nek elgurult a gyógyszere s hirtelen mindenki co-leader
lett, másnapra meg ki lett baszva a fél csapat: remélem nálunk ilyen nem lesz.
(Amúgy úgy tudom, hogy a co-leader csak kibaszni tud, de visszaengedni nem...
Azt a leader tudja intézni (unban). Mindenesetre szomorú a közösség-rombolás.)Ui: amúgy ha leveszem 1-esre a felfüggesztést, akkor úgy elpattog, hogy TALÁN
meg lehetne futni vele a 17-es időt (van előttem valaki a magyarok közt annyival).
Csak mivel 10-ből kb. egyszer sikerül úgy végigmenni, inkább nem kockáztatom. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3160 üzenetére
Szerk: sajnos élesben 1 másodpercceel rosszabb lettem, összpontszámban
sehol nem vagyok, nyilván azért, mert a Super Diesel kéne a távolságra is.Csak kérdés, hogy akinek a többi járműve nincs a csúcsra hajtva (Busz, Monster) annak emiatt megéri-e beletolni félmillát? Ide a Monstert tudom még elképzelni, de az pl nekem 6-7-en van minden fejlesztés, tehát 28-29s-eket megyek vele. A Busszal 27s-t. Így is sokat beleöltem pl. a kis Jip-be, meg a Super diesel-be.
Az én csapatom ("A-Team") sikeréhez 20.3K ponttal most a második versenybe is hozzájárultam (vért izzadva). Szerintem pl. tőlem több nem várható el. A km ranglistán az első vagyok 258Km-el, úgy hogy 70Km előnyöm van a második helyezettől.
Mindenkinek saját magának kell mérlegelnie hogy mi az ami elvárható tőle, ha ez nem megy, akkor bajok vannak. Egy kezdőnek mint amilyen én vagyok, nincs sok coinja, meg gem-je, és nincsenek fejlesztések az egyéb járművükön, csak a 2-3 fő járművön. Sőt meg sincs véve 80%-a. 150-200K coin-nal neki esni egy új hétnek kész ráfizetés. Mert max megveszi a 2 esetleg 3 hiányzó járművet, max húz mindenen 2-3 szintet, és kifújt. Még az sem biztos, hogy nyer a csapat, és akkor folytathatnám.
Lehet hogy még a Gold rang is kevés ehhez a Team-hez, én Legendary-tól engedném csak. -
zeon.hu
nagyúr
Hétvégén és jövő héten leszek megint "rendesen"
Június egyelőre húzósnak tűnik.
Ha nagyon nem lesz időm, inkább kilépek (mondjuk ideiglenesen) a csapatból. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
AKIspest #3161 üzenetére
Azért azt fontos lenne tisztázni, hogy van akinek ez nem a "sokadik" fórum.
Én pl. lassan 15 éve itt vagyok (na nem ebben a topikban!) a Prohardveren...
Valószínűleg vannak még páran ilyen tagok. Nem azt mondom, hogy elvárás a
fórum követése, pláne nem a szeretése, de én pl. nem használok Messengert,
és nem is szeretnék, pedig tavaly már invitált oda Gejgőke, de nem éltem vele.Ez van. Lehet, hogy öreg vagyok, így nem hiszem, hogy megváltoznék.
Azt tudom garantálni, hogy aktív tagok nem lesznek kirakva, főleg az ügyesek.Annyira azért nem lehet bonyolult képek megosztása itt a fiatalabbaknak sem.
Oké, videót közvetlenül nem támogat az oldal, de YouTube feltöltés linket bárki
be tud szúrni, ahogy történt is már korábban. Szóval én kitartok amellett, hogy
a csapat elsődleges kommunikációs csatornája ez. Azért PH! a csapat neve...
Az különösen rosszul esett, amikor vezettem a listát leírtam, hogyan csinálom,
s kaptam az ívet a chaten, hogy titkolom, és nem segítek? Ja, hogy OTT aztán
nem tudok képet beszúrni, gépelni is lassú, s néha el is dobja a beírt szöveget,
de ha el is küldi, pár óra múlva elveszik, szóval később már nem olvasható, ám
egy Event nem csak pár óráig tart, szóval nem tartom túl hasznosnak oda írni...
Aztán azért megtalálták a fórumot, akik nem tudták, hogy mi merre hány méter.
(Eleve azért volt jelszóval védve a csapat, hogy csak innen jöhessenek oda...)
Most az, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás.
Már a PH-sok is elég jókat
tudtak menni. Aztán volt az a toborzás... A mai napig nem tudom ki követte el,
de végül jól jöttünk ki belőle, mert jobbára ügyes játékosok érkeztek, kik közül
többen már itt is tagok. Mivel az elején volt bőven hely, nem volt vele dilemma...
Most hogy a csapat előkelő helyen van, lehet hogy ezért is szeretnének hozzá
csatlakozni és örülünk, hogy ilyen erős játékosaink lettek, de ennyi... Továbbra
sem cél az, hogy mindenáron a legjobbak legyünk. Borzasztóan a szórakozás
kárára menne, ha bárki felett az lebegne, hogy teljesítenie kell, különben repül.
Ahogy írtam korábban: aki letenné a lantot, ki tud lépni, nincs harag. Az, hogy
dolga van és pár napig nincs, azt meg nézegesse a halál. Ez egy játék, na.Szerk: amikor lefokoztak és kirúgtak a mesterlövész játékban, egyrészt ugye
rosszul esett, másrészt viszont nem óvoda, hogy el kelljen kéredzkedni, mert
fáj a kezem, és nem tudok lőni. Akkor inkább abbahagyom. Jobb a békesség.Szerk2: Gejgőkének konkrétan van ide regisztrációja, de ugye nem lépett be
fél éve, így a neki írt üzenetem ugye nem olvasta. Azaz én nem tudtam volna
(ezen a csatornán) megszólítani, de örülök, hogy másnak (máshol) sikerült...
De ez nem jelenti azt, hogy én átteszem a székhelyem oda (Facebook).Szerk3: HUN pl. iszonyat jókat megy, szívesen olvasnám a tanácsait. Nekem
az is jó, ha te tolmácsolod, csak tudjunk tőle tanulni: erősebb csapat leszünk. -
AKIspest
tag
Sziasztok! Jelentkezem... :-) Tényleg örülök, h.sikerült egy ilyen jó csapatot találni. Annak is örülök, hogy pár újonc társammal tevékenyen hozzá tudunk járulni a csapat sikeréhez (pl.amikor szombaton megfordítottuk az állást, de most is alázzuk a pajtikat). ;-) Megértettem, hogy fontos a fórum, ezért is regisztráltam. Annyit értsetek meg kérlek, hogy az újonnan csatlakozottaknak (velem együtt 6 emberre gondolok) van Messenger csoportjuk (itt videókat, képeket is pillanatok alatt meg tudunk osztani, nagyon szeretjük), sőt, ahogy egyszer Gejgoke fel is ajánlotta, egy kicsit másik körnek még egy... Na ezek mellett nem feltétlen van mindenkinek kapacitása még egy 3. fórumot is követni/regisztrálni. Azt vállaltam/vállalom, hogy (legalább) én követem majd, ezért ha bármilyen fontos információ van, azt oda-vissza megosztom. ;-)
Most még mi is ízlelgetjük a pályákat. Ami egyelőre a konkluzió:
1.Super dízel: fuel boost, fume boost és rakéta. A kulcs, hogy az alagútból kijőve fel kell repülni a felüljáróra. A legelején is hasznalható a rakéta, és a fume boosttal el lehet száguldani az első kannáig, ami a víz alatt van. Alternatív megoldásként szintén 20mp alatt lehet a start boost, coin boost és turbó hármassal is. Ezt a pályát a legkönnyebb kigyakorolni, akinek persze van ideje: Cup of city water 1.pályája.
2. Buggy: tyre, szárny és coin v. fume boost. Ezzel 300m fölé kell tudni menni. Nem könnyű, ki kell tapasztalni, hogy ha valahol nem tudtok felmenni, azt a métert jegyezzétek meg, és legközelebb egy kicsit hamarabbról rugaszkodjatok el.
3. Busz: turbó, szárny és fume boosttal 1000m fölé lehet jutni. Advanced level, ha a szárny mellé a landing boostot és a rugót teszitek fel. Gejgoke ezzel már 1400m fölött (!!) is járt, nekem ez a módszer viszont nem megy.
4. Még ez a legképlékenyebb: elvileg a Monster és a jeep is jó. Figyelni kell a cuccokra az utánfutóban, mert 1 ilyen vacak fél mp-et jelent. Minimális gyakorlás nem árt az I hate water utcsó pályáján, de ugye az utánfutó miatt teljesen másképp fog viselkedni a jármű élesben.Végül a toborzáshoz is hozzászólnék. Ahogy az első bekezdésben írtam, nem feltétlen van mindenkinek ideje/kedve egy sokadik fórumot is követni, de a többi új taggal (Hun, Matt, Aksi, Puttolni) Gejgoke és én is tartjuk a kapcsolatot. Vállaljuk a stabilan magas pontszámokat is. Szóval csak azért, mert vki nem regisztrált, de folyamatosan jó eredményeket hoz, én nem szeretném, ha ki lenne téve. ;-)
Egyelőre ennyi. Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
AKIspest
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #3159 üzenetére
Miután még mindig a második* legjobb az időm (18.387) leírom, hogyan:
ahogy mindenki más.(Fel kell repülni a második beton tetejére.
)
Amiben extra a megoldásom, hogy a Thruster által kifogyasztott benya
miatt használhatóvá válik a Fume Boost. Sőt, még a víz alatt is.Tuningok: Start Boost (10), Fume Boost (10), Thrusters (3/4, egyelőre)
*: magyarok közt, Super Diesellel.
Szerk: sajnos élesben 1 másodpercceel rosszabb lettem, összpontszámban
sehol nem vagyok, nyilván azért, mert a Super Diesel kéne a távolságra is. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gaborz1 #3158 üzenetére
Szerintem ilyen (ős)tagoknál ilyenre semmi szükség!
Ha valaki mondjuk 2 hétig
nullát hoz, akkor az talán feltűnik. Akkor majd kérdezek, mi a helyzet! Megunta-e
a játékot végleg? Azért van a fórum. Bennem az sose merült fel, hogy őstagoknak
magyarázkodnia kelljen, sőt, számomra ez kifejezetten idegen. Ez csak játék. És
semmi közöm hozzá, hogy ki, mikor, miért nem ér rá pár napig játszani vele.Sem kapacitásom nincs ezt nézegetni.
Próbálom persze, vannak screenshotok
az eredményekről! Csak rohadt nehéz azt kiszúrni, hogy ki az aki oda se szagolt,
mert ez a hülye játék nem sorolja fel őket a végén. Külön meg kell nézni, hogy ha
van 50 tagunk, és 96. az utolsó a listában, akkor ki volt az a 4 aki, el sem indult...
Fárasztó na! Akkor érdekes, hogy ha kellene a hely egy új fórumos tagnak. Akkor
tudok teljesítmény alapján válogatni nem fórumosok közt. Többet nem tudok tenni.
(És itt teljesítmény alatt leginkább azt értem, hogy érdekli-e ez a csapatverseny...)Ui: az összefoglalóban is vannak már régen ide se szagoló tagok, szerintem kicsit
aktualizálni is kellene. Kivenni azokat, akik mondjuk 1 éve már nem játszanak, így
teljesen felesleges őket a barátlistán tartani. Ellenben szeretném, ha a csapatagok
bekerülnének, vagy legalább felvennének (nekem ott a linkem), mert sokat segítene
látni, hogy hol tartok pl. TT-ben, ha rászűrök a barátlistára... Példának okáért a mai
időmérős pályán, ezt délután néztem egy híján enyém lett a legjobb magyar idő.
És kíváncsi lennék, hogy ebből tudnak-e profitálni a barátlistán lévők / hol tartanak? -
Gaborz1
senior tag
válasz
misi_belucci #3157 üzenetére
Akkor jelzem is.
Holnap üzleti útra megyek, így korlátozottan tudok csak rodeózni szombatig.
Persze amikor tudom lenyomom a 2 ticketem.
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Nyilván a csapat neve is PH!, ezért a fórumtagoknak helye kell, hogy legyen!
Ezért is alapitottad annak idején a csapatot.De azt is el kell ismerni, hogy a nem fórumtagok nélkül biztos nem itt tartana a csapat!
( Az induláskor nem tudom, hogy bárki is gondolta volna-e, hogy ott leszünk a ranglista legelején...)Talán egy "szabályt" javasolnék:
Ha valaki bármilyen oknál fogva nem tud játszani pár napig, az jelezze előre.
Akár itt, akár chaten.Hogy kit lehetne kirakni adott esetben?
Hát ezen el lehet moralizálgatni.
Vannak még olyan tagok, akik a "nagy toborzás - gerillázás" idején jöttek a csapatba, de elég gyenge pontokat hoznak + nem is igen fejlődnek.
Talán őket.De nekem nincsenek ilyen nagyratörő, "globál-kapitalista" terveim, hogy csak azért rúgj ki valakit, hogy a csapat mondjuk 2 helyet előrébb lépjen.
Azzal egyetértettem, amikor az 5-7 inaktiv játékos ki lett rakva. Örülök, hogy ilyen jó tagok jöttek a helyükre.Ez a team event még nagyon az elején jár, még sokat fog rendeződni. Emberek jönnek-mennek, szerintem a top csapatokba még sok jó játékos szeretne beférni (gondolom hozzánk is).
Van egy ötletem:
Mi lenne, ha valaki belépkedne más csapatokhoz, és ott a chaten próbálna elcsábitani embereket?Az ilyen limitek meg tényleg csak a szórakozás rovására menne, mint pl. minimum heti 100km vagy 25000 pont.
Meg szerintem a csapat nagy része meg is tesz minden tőle telhetőt. -
törölt tag
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Szerintem a lényeg a csapatszellemiség és fórumtagság. Csapattaknak kell tartani azt is aki kevés kilómért megy az átlaghoz képest, de minden eventnél próbálkozik, hogy pontokat szerezzen (az nem számít mennyit sikerül). Még ha néha nullázik is az se gond (mindenkinek van valódi élete). Jó megoldás lehet az ha egy táblázatban van vezetve ki hányszor nullázik és fel lehetne állítani egy olyan szabályt (a fer játek és a mindent beleadó tagok igazságérzetének védemében), hogy pl. ha 5ször nullázik egymás után és van jelentkező akkor mennie kell. Persze ha itt jelzi, hogy nem tud játszani egy darabig valami miatt az méltanyolható.
A másik a fórum. Fórumtagnak tekinteném azt is aki csak olvassa (nem mindenkinek van mondanivalója) vagy a később regisztrálókat. Mivel a csapat létrehozását a fórum ihlette valamilyen szinten, elvárható lenne az, hogy minden tag elérhető legyen itt. Aki része akar lenni a legjobb
magyar csapatnak az ennyit igazán megtehet. Még az is elég lehet ha a haverja írkál a nevében.
Egyébként tökre örültem, amikor eltüntek a nullázók és jöttek a profik. Feldobta játékot és faxa eredmények jöttek össze. De! Arra azért szerintem figyelni kéne, hogy semmiképp ne legyen rendszer az, hogy jelentkezik egy top játékos és emiatt mennie kell valakinek. -
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Én vagyok ennyire tudatlan, hogy erről a rugós boost-os pattogtatásról nem tudtam, hogy nem áll le tőle a számláló?
Egyébként nekem tűnik fel, hogy hiába nincs benzin, a super diesel még jóval ezek után is gyorsul, stb?.....
-
-
tzsolesz
nagyúr
Más. Gondolom már ti is az új eventet nyomjátok.
Kérdés, mit lehetne kezdeni a második pályával? Mi lenne az az eszköz, vagy teknika, csel, bármi, amivel azt küszöbölnénk ki, hogy a meredekebb részeken ne zuhanjunk vissza?
Megpróbálom most azt, hogy felveszem, és utána saját magam elemezem ki, hogy hol rontottam pontosan, és mit kellene másképpen csinálni..... Most azon gondolkozom, hogy súlyt rakok az orrára..... Szerintetek jó ötlet?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Egy 50 fős csoport egyébként is kevés lesz. A játék felhasználó köre rohamosan bővül.
Mondjuk a Hungary's top is venne most fel tagokat, ezt a magyar Hill Climb Racing 2 Facebook csoportba írta tegnap egy felhasználó (én csináltam unalmamban amúgy)... A második legjobb magyar csapat. Aki nem fér be az mehet oda is, már ha erős csapatban szeretné addig is kamatoztatni a tudását, amíg nincs a PH!-ban hely.
De jöhet az "A-Team"-be is. Most is 3162 ponton állunk, 1709 serleggel. -
DigitXT
Topikgazda
Azt amúgy ki kéne találni, hogy milyen elvek szerint csinálhatok helyet 1-1 új
jelentkezőnek. Eddig az volt, hogy a nullások közül lett felszabadítva, de pl. a
legutóbb olyanok nulláztak (miközben mások hősiesen javítottak a jutalomért),
akik egyébként közepesen jó eredményeket szoktak hozni. 1 ilyen eset miatt
tuti nem akarok leértékelni senkit. De ha mondjuk napok óta nem jelentkezik?Prioritásaim:
- PH tag, azaz lehet vele itt kommunikálni (a chat mostanában iszonyat bugos)
- rendszeresen játszik (hoz pár pontot csapatversenyen, persze tudása szerint)
- régóta játszik és képes komoly eredményekre (ez nálam az utolsó szempont,
bár a csapat értéke szempontjából a legfontosabb: a szórakozást ne rontsa el!)Szóval összességében én nem szeretnék semmilyen limiteket, s l'art pour l'art
kirúgásokat. Már csak azért sem, mert ha mondjuk pár napig nem érek rá, hát
rúghatnám ki magam, LOL. Volt már ilyenre példa... DE! Ha van tuti jelentkező,
akkor 1-1 embertől meg kellene válni. Ilyenkor a leggyengébbek közül célszerű
válogatni, de fenntartom, hogy régi PH-s tagok akkor se lesznek kirúgva.Remélem ezzel egyet tudnak érteni a friss tagok is! Várom a javaslatokat!
(Van egy konkrét jelentkező, akinek egyelőre azt kellett mondanom, hogy még
nincs hely, ám meglátjuk mit tehetünk. A 49/50 az ellenség megtévesztése.)
-
DigitXT
Topikgazda
Kíváncsi leszek, hogy most, erősítéssel mennyi lesz! Ugyanazon polákok, de
már nagyobb a csapat értékünk náluk (2 ponttal), érdekes lesz a végén...
Szerk: vagy nem is ugyanazok? Ismerős a nevük, de nem találom a képeken.
Szerk2: na jó megvan, mégsem ugyanazok, de annak idején csúnyán elvertek:
Ezek most is problémásak lennének, hiszen Top10-es banda még mindig. -
tzsolesz
nagyúr
Igen, így már világos akkor.
Beneveztem ebbe a vip-ba én is. Jó az a 60 gyémánt naponta.
Most amúgy sikerült javítanom is 19600 pontra 16200-ról. Kicsit begyakaroltam a city water pályát a super diesellel,
meg megjegyeztem hány méternél kell lassítani az utolsó vizes pályán a kis jippel. A hegymászós, buggy-s pálya továbbra is teljesen lottó hogyan sikerül. Azt nem igazán tudom irányításom alá vonni még. Most az is sikerült valamelyest.... -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3133 üzenetére
12 óránként tudsz 2 ládát nyitni reklámmal (3 órás ládát). Hajnal 2 és 14 órakor "nullázódik" az idő.
Tehát délelőtt és délután van 2-2 nyitási lehetőség.
Scrapnél ugyanez. Ott viszont 8 órát tudsz lefaragni az időből.Szerintem ez régóta nem változott.
Mondjuk én gané módon a reklámot sem nézem, csak elinditom. Aztán addig beszélgetek vagy Youtubozok a pc-n...
Ezekkel a tippekkel nagyjából a legtöbbet tudod kihozni a játékból (ingyenesen).
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3133 üzenetére
Csak neked...
Minden nap kétszer két lehetőséged van, régóta.
Lehet, nem vártál (még) eleget? Amúgy még kétszer szokott dobni a ládába
reklámmal kinyitható 5000-es bónuszt.Továbbá, a Scrapper is gyorsítható
8 óra várakozási idő lefaragásával naponta kétszer természetesen reklámért.Na, mondjuk nekem ezért tetszik a VIP, mert már nagyon idegesítettek ezek
a reklámok, s néha nem is használtam ki a lehetőséget, most meg egy klikk.Hogy megér-e ez 1700 Ft-ot: nem biztos. Számtanilag igen, mert kb. ennyi a
gyémántvásárlás normál ára is. Ugye naponta ad egy 60 gyémántos ládát, az
~1800 gyémánt havonta, ~1 Ft/gyémánt. Ennél olcsóbb csak ha akció van. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3132 üzenetére
Csak nekem tűnt fel, hogy egyre kevesebbszer van lehetőség videóval kinyitni a ládákat?
-
misi_belucci
tag
válasz
misi_belucci #3129 üzenetére
+ tipp:
Adventure-n 12 óránként ad 3 "küldetést".
Pl: reggel 6-kor, meg 18 órakor.
Ha éppen nincs időm játszani, akkor is elinditok egyet,majd hamar hanyatt esek. Aztán akkor játszom le, amikor van időm. Mert a 12 órát az első próbálkozástól számolja. Igy itt is szinte mindig ki lehet maxolni az időt.
Adventure-ra (ha lehet választani) mindig rally car + oc, hólánc, mágnest használok. Ezzel lehet tolni nyugodtan és legtöbbször, legmesszebbre jutni.(#3130) ztibor
Talán még a jump shock bedarálható, legalábbis én nem tudom használni.
Ugratásnál jól jöhet, de nekem legtöbbször lelassul az autó, aztán tudok csak elrugaszkodni. Szóval csak hátrébb vagyok vele. Persze lehet, hogy csak meg kéne tanulnom használni. -
ztibor
senior tag
Tuning kérdés. Szerintetek mi az a tuning alkatrész, amit sose fogok használni és belehet darálni?
Jöhet általánosságban is vagy járműre lebontva is. -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3128 üzenetére
Ja, korábban voltak a játékban ilyen bugok, hogy függőbe állitottad az autót, aztán csak számolta a coint a wheelie-zésre, amig ki nem fogyott a benzin. Ezekről én is lemaradtam sajna.
Kb. 4-5 hónapja lett kimaxolva az összes járművem, meg a leggyorsabbakhoz a tuning alkatrészek is.
Azóta csak gyűjtögettem, vártam egy új autóra.
Aztán jött ez a team event, és kaptam 13-14 "új" járművet.
Csak a tuningokra elköltöttem kb. 15m coint, 190e scrapet meg 2000 gemet.(az elmúlt másfél hónapban oda lett a vagyonom)
Tippek:
Először a rally cart kell kimaxolni ( + oc, hólánc, coin boost, nitro)
Ez a "mindenre jó" autó. Gyors, könnyű irányitani, jól kapaszkodik felfele, védi a fejed...
De a team event miatt most mindre kell költeni.A 8 órás ládák akkor mennek, amikor alszok v. dolgozok. Igy szinte mindig ketyeg az idő.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3125 üzenetére
Én is csak ezzel játszok azóta telón. Volt olyan hétvége amikor a coint gyűjtöttem, hogy csak az evés idejére tettem le.
Ezért lettem hirtelen Legendary 10 (minjárt11), pedig kb 1 hete azért alaposan visszavettem belőle.
Akik korábban kezdték, állítólag könnyebb volt farmolni a coint, sajnos én csak most áprilisban szedtem le, és hát nah, eléggé seggelni kell ahhoz hogy egy járművet épkézláb szintűre felesszünk. nem beszélve arról hogy amióta van ez a team, azóta az összes coinom ebbe ölöm. De most ennek vége, 1 az hogy már nincs több, 2 hogy nem minden a fejlett jármű, ha a kiegészítő tuningok nincsenek még felnyílva. Így kicsit ráérősebbre veszem. Most elkezdek újra coint gyűjteni, mert most meg nincs. Elment kb 1.5-2 millió ezekre a versenyekre.... Közben meg annyira nem toltam a ládagyűjtögetést.
Amúgy ezek a 2250 coin-os ládák csak szerintem nevetségesek egy olyan játékban, ahol ha már valamennyire fejlett járműveid vannak egy fejlesztés 64K coin? Mert Gold szintnél még OK, de később igazi röhej szint.... -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3124 üzenetére
Nyilván azok, akik már megjelenéstől játszanak, azok nagy előnyben vannak.
Én csak valamivel később kattantam rá a játékra, de azóta átlag napi 1 órát nyomom.
(gyakorlatilag csak ezzel játszok telón + néha valami logikai...)Pénzt elvből nem költenék egy ilyen fizess, hogy fejlődj tipusú játékra (egy "normális" játék PC-re vagy konzolra más tészta.)
"Reklám nézegetéssel" is szépen lehet előrehaladni. Aztán jutok, ameddig jutok. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3122 üzenetére
Ez a jó szó, csak nem tudtam megfogalmazni. Nem adja ki.
Továbbrepül, pont rossz helyre, és a többi.
Természetesen az is benne van, hogy még nem rég raktam újra fel a játékot. Kb. 2-3 éve volt fennt, de nem kapcsoltam fiókhoz, így az elveszett. Akkor csak adventure-al toltam, mert kikapcsolt, lekötött. Aztán tavaly újra felraktam, és 3-4 hétig bohóckodtam vele, de ment a levesbe megint.
Most (2 hónapja) újra felraktam, és facebook-hoz kapcsoltam, kicsit másképp nézek rá, sokat fejlődött a játék..... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3120 üzenetére
Van egy pálya, ahol nagyon "adja" a WB a Super Dieselen, Top10 időre jó,
amikor egyszerre aktivizálódik a WB a FB és az OCT is, úgy hasít.MÁS: egyszerűen nem tudok írni a chatre... Szerk: azóta sikerült. Bugos!
DJ. Ru$y: buherálták már a járműveket az update-ek során, de most nem
vettem észre ilyet. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3121 üzenetére
A járműveket nem buherálják az updatekben szerintem. Az, hogy nem adja ki a pálya... Van ilyen. Nekem sem adja ki most a motoros, pedig javítani kellene még.
A pénz beszél dolog pedig így van, ők sem a reklámokból élnek, hanem "pár" nagykutyából, akik szinte bármennyit hajlandók beleölni.Az pedig, hogy te később kezdted a játékot, és ezért lemaradásban vagy a jelenlegi csapatodban a többiekhez képest, az egy másik dolog. A játék ezer éve játszható és ennek megfelelően vannak izomtibik akik ezer éve tolják is, nyilván ők nem 2 ponttal lesznek jobbak nálad, vagy nálam.
Az, hogy ezen idegesíted magad, vagy hergeled magad...Ez egy játék, én megyek amennyit tud, megpróbálok minél többet beleadni a csapatnak, de, ha nem adja ki, akkor nem adja ki ez van, már nem "őrlődök" ezen...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3119 üzenetére
Mind1, most is elbasztam...... Az utolsó pályát képtelen vagyok megcsinálni már, de ez a hét így megy le, nem jutok végig, mert valami gebasz van. Az első 3-4 alkalommal szépen végigsuhantam vele, de már nem fog menni többet, érzem.....
Most máshol volt a gond, fennakadtam a hajó farán.Illetve belesüllyedt a hajóba az utánfutóm, egy bug miatt.
Úgy tűnik egyre inkább nehezebb feladatokat találnak ki a fejlesztők. Ami abból a szempontból nem kedvező, hogy megszerettessék az emberekkel a játékot, ettől inkább el megy a kedvük, hisz nincs sikerélményük. Másrészt az van, hogy nyúlj a bankkártyádhoz, és tegyél bele vagy 20K-t, ha jobb járgányokat akarsz. Számomra egyre inkább ez jön le. Szinte minden upgade-el rontják a járművek képességeit is..... Nálam tuti.
misi_belucci: Igen, váltottam, és így mentem végig most rajta.
A távolság is éppen tűrhető lett a busszal. -
misi_belucci
tag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3117 üzenetére
Az újat nyomjátok már?
ha igen, akkor kérek szépen tanácsokat, esetleg tapasztalatokat.
Még mindíg a super diesel-el nyomatom az első pályát, Buggy-val a másodikat, a busszal a harmadikat, és a kis jip-el a negyediket. Annyit fejlesztettem rajta, hogy nem figyeltem eléggé, és nekivágódtam a kőnek, ami lecsúszott, és persze nem értem alatta át. pedig most a 20K meglett volna, mert mindenben javítottam.
A super diesel overcharged turbóját, meg a wheelie boost-ját úgy felhúztam, folyton fékeznem kell, mert hanyatt akarja baszni magát tőle, ezért aztán ott is romlott az időm.
Már nem tudom, de 3-4 szintet még toltam a diesel-nél mindenen, meg a kis jip-nél is. Szép összegbe került megint csak, de meg is szívtam újra csak.....UPP: a super diesel-re tettem súlyt, és levettem az OT-t. 23.78s lett az időm, 24.3s-ről. Az a baj, hogy csak 2 eszköz fél el még csak rajta.....
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3114 üzenetére
Hát igen, ilyen ez a játék. Velem is volt olyan, hogy fejlesztettem az autón és mégis "lassabb" lett.
Valójában az van, hogy egy alap autóval (vagy kezdetlegesen fejlesztett autóval) szinte csak teligáz, aztán cél.
Egy fullos, vagy közel fullos járgánnyal már sokat kell játszani a gáz/fékkel.
+ "meg kell tanulni" a pályákat, hogy melyik dombot kell átugratni, vagy a dombtetőn fékezni...A team eventen nem sok lehetőség van gyakorolni a kevés ticket miatt, de ettől szép.
Meg szerintem senkinek sem állandó a teljesitménye, néha jobban kijön, néha nem. Az, hogy mind a 4 vagy 5 pálya összejöjjön, az nagyon ritka.
Ebben a motoros eventben nekem is volt 32k, 31k, 30k a legjobbam az adott csapat ellen. Most összejött 34,5k az elején, azóta se tudtam megközeliteni.Sok idő, ( + sok "munkaóra"
) kitapasztalni a játékot.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Na, ma 10 órakor véget vetettek a jó világnak. Addig nem engedte elindítani sem a játékot amíg le nem frissítettem. Szóval dupla nyeremények pápá.
-
tzsolesz
nagyúr
El vagyok átkozva. Most beleöltem 400K coint ebbe a hétbe is. A coin elköltése nélkül 16300 pontot csináltam. +100k coin 14000 pont, +200k coin 12500 pont, +100K coin 11800 pont.
Asszem feladom......
A múlthetibe beletoltam 500k coint, és a végére 5-6K pontot tudtam csak csinálni. Minden járművemet elrontottam ott is.....
Amibe eddig nem ütköztem bele, abba most igen, de megszokni nem tudom, mert 4 óránként az a 2 alkalom az semmire nem elég...... Az utolsó pálya a legszarabb..... Oda nem lehet készülni. -
AKIspest
tag
Sziasztok! Köszi itt is a befogadást! Örülök, hogy sikerült ledolgoznunk a hátrányt az előző menetben, szép győzelem volt. Remek lesz a csapat, az már látszik!! ;-) A mostaninál nehogy elhasználjatok plusz jegyet! Simán vezetünk, a 3000p is meglesz. Ha ilyen ütemben haladunk, akkor lassan TOP10es ellenfelet fogunk kapni, ott majd szükség lesz ezen jegyekre. :-))
Vki kérdezte lentebb: a 4.pályán 216m-nél nekem van egy módszerem arra, hogyan kapcsoljon be a turbó (nálam 5ös szinten van). Amikor 207m körül felveszitek az utolsó érmét, van ott egy kis hupli a pályán: itt nyomjatok egy féket egy pici pillanatra, majd full gáz! Ha minden igaz, pont akkor fog bekapcsolni a turbó, amikor a levegőben vagytok, és pont rálök a 217m körüli tetőre. Utána azért óvatosan induljatok vele, de ha elértétek a következő nagy emelkedő alját, akkor onnan mehet a padlógáz. Nekem ezzel a módszerrel mindig sikerül. Én a kerék és a turbó mellett a fume boostot teszem még rá, de csak nagyon ritkán aktiválódik, sajnos.
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3107 üzenetére
Nemtom, mi még a motoros eventet nyomjuk holnap estig.
Csak én már a "jövőbe tekintek".
De azóta lefaragtam 20.6 mp-re.
Strandos pályán a super diesel lesz a nyerő.
A 4. viz alattira meg talán a monster.De persze ez attól is függ, hogy kinek mi van jobban fejlesztve ( autó + tuning).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3106 üzenetére
Az hány pont úgy? A busdzal nekem a legjobb időm 27.2s. A super jippel 24.5s.
A monster az nekem kb 29s. Az fejletlen.
Igy most a super jip lesz majd az első pályán nálam. Kérdés, hogy a 24.5s hany pontra lesz jó?
Másik: Mivel érdemes a strandos pályát csinálni? Busszal, vagy monster el? Vajon melyikben van több szufla? -
misi_belucci
tag
válasz
misi_belucci #3105 üzenetére
Ja a 4. pálya: I Hate Water 3. pályája
1. pályán mentem a busszal egy 21.2-es időt TT-n.
Az első plafonnál le kell verni a busz tetejét, aztán a vizből kiérve a domb végén trusterrel kilőni.Esetleg monsterrel lehet még jó időt elérni, ha fullos a nitro + coin boost + oc.
-
misi_belucci
tag
Nahát!
Videó a következő eventről!
1. Cup of City Water első pályája
Ide talán jó lehet a busz (szárny + truster). Először a viz alatt, utána pedig átugratni a 2. "plafont".2. Hegymászás- ide nyilván a buggy lesz jó
3. Beach pálya az adventureből
Gondolom s. diesellel4. Hát itt fogom elküldeni legtöbbször a fr*ncba az egészet...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3103 üzenetére
Hogyhogy hogy? Ha elveszed a gázt, leesik a fordulat.
Ha ez nagyon rövid
ideig történt, akkor nem indul újra a Boost "számláló", nem kapcsol majd be:
ha elég ideig veszed el, eléggé leesik a fordulat, akkor újraindul, és kb. 2 mp
múlva aktivizálódik. Ergo azzal kell játszani, hogy mikor kezded nyomni neki,
hogy pont akkor kapcsoljon, amikor az neked jó (így átsegítve az akadályon).Egyetlen trükkje van, hogy a levegőben* szintén nem lehet elsütni. (Már vagy
egy éve, amióta ezt kicsit kiherélték, hogy nehezebb legyen vele repkedni...)*: a földön kell lennie a keréknek, amikor elkezdted** nyomni, utána nem baj,
ha repülsz, be fog indulni. Csak kisebbet lök, mintha a földön lenne a kerék...Ui: ugyanez pepitában, amikor hosszadalmasan kell menni felfelé, és egyszer
bekapcsolt, de utána (magától!) többet nem. El kell venni a gázt egy pillanatra,
majd rögtön megint lehet nyomni, így nem veszítesz lendületet, és újra megtol.
Ezzel elég könnyen fel lehet jutni 300 méter fölé a 10000 ponthoz. Egy viszont
nálam sem működik... a Fume Boost mintha teljesen véletlenül segítene kicsit,
vagy éppen egyáltalán nem a végén. Ezt is kiherélték, ez is működött (még az
elején) tökéletesen a levegőben is, így igen jól lehetett vele repkedni.Nyilván
a fejlesztők szerint túl jól is, ezért elvették, és csak a földön aktív. (Lehet, hogy
abban nem biztosak, hogy a Monowheelnek mikor van a földön a kereke, LOL.)**: speciális esete, hogy a levegőben kezded nyomni, de csak az első földet-
érés után két másodperccel tol meg: ez most az ugratós feladatban jellemző.
Superbike-kal indulok neki, és ha kiadja meg szokott lenni a 6000 pont. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3102 üzenetére
Hogyan?
Amúgy lement az utolsó 2 köröm is. Hál istennek.
5600 pont volt az utolsó eredményem.
20k-ról indultam. Szerencsére az utolsó versenyben még tudtam produkálni egy 15900-as eredményt, de utána csak 14, 13, 12, 10, 12, 7, most meg 5600..... Ennyire gyűlöltem csak. Le sem akartam játszani már. Annyira rágörcsöltem..... Pfujjjj.....
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest