- Milyen NAS-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Facebook és Messenger
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #4994 üzenetére
kis jeep-pel megyek mindenhol amúgy
Én is. Első voltam, beadta a ghostodat, ez kicsit meg is zavart, gondoltam
kéne egy közös screenshot, így nem nagyon sikerült javítani, ám elnézve a
montázsodon lévő számokat, nem lettem volna kisegítve mondjuk ezzel...
Szerk: 900+ méter az igen derék, annak meg a közelében sem voltam itt. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Freddycom #4332 üzenetére
Mindenki magából indul ki.....
Más: Foglalkoztat még rajtam kívül valakit, hogy hogy jön ki mennyi pontot vesztünk/nyerünk egy-egy meccs kimenetelétől függően?
Megbukott az a hipotézisem, miszerint a 4 pályáson 180, az 5 pályáson pedig 225 a maximum, tehát pályánként 45.
Csak én gondolom azt hogy még a Fingersoft sem tudja?
1 biztos, nagyon is számítanak a következők:
- a rangsorban mekkora eltérés van a két csapat között
- ez az eltérés lefelé vagy felfelé van-e
- hány pont különbséggel verjük/vesztjük a versenyt
- mennyi nyereményküszöb eltérés van (1400, 1800, 2200, 2600, 3000)Mit kellene még számításba venni? Gyanús, még a láthatatlanul is ligákra bontás a háttérben. TOP10, TOP 50, TOP100, TOP200 stb... Ha nem azonos ligából való a két csapat akkor lehet brutál nagy pontot nyerni/veszíteni.
Mostani event: -
Speed®
titán
válasz
Freddycom #4321 üzenetére
Nem szokásom ragequietelni
Szimplán lerántottam az éjjeliszekrényről..ennyit a 9H üvegről :S
-
DigitXT
Topikgazda
-
misi_belucci
tag
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2935 üzenetére
Impresszív.
Most viszont minden tudásra szükség lesz a horvátokkal szemben. Ranglistán 7. csapat, de jó lenne lenyomni őket: egyelőre elég szoros. bagolyka oda tette magát, ahogy kell, ha esetleg van tippje, tegye meg: próbáltam átállni az utolsó futamra a motorra, mert tényleg lehet vele jót menni, de nem adja ki. Ami még bosszantóbb, hogy cserébe a Rally Carral rosszabbat tudok csak ugratni.
tzsolesz: fullos buszt, rakétameghajtással. Úgy át lehet dobni, s kaszálni sokat.
-
rocket
nagyúr
válasz
Freddycom #2774 üzenetére
Ja, kozben kisakkoztam mizu , bug
Boggy Road 2. palyaja, elso ugratonal van 2 lakokocsi, es alapbol a 2. ketfele szogben szokott allni, emiatt vagy raugratsz, vagy neki mesz oldalrol (ez tunt ugy, hogy nekem ugrik a lakokocsi, mert maskor siman raugrattam es mentem tovabb)Varjatok mar nagyon a tojaslabdas eventet?
-
válasz
Freddycom #146 üzenetére
"Úgy kell csinálni, ahogy, mondod, kilépsz, törlöd a folyamatot, visszalépsz és megkaptad a karácsonyi ládát, ráadásul a következő verseny is mindig a karácsonyi kupa lesz. Azért érdemes ezt a versenyt ismételni mert ezt kevés idő/kevés gyémánt kinyitni, ellenben sok pénzt ad (vagy a mikulásos sapkát, fejet, felsőtestet, nadrágot)."
Régi, szép idők, mikor tizenakárhány milliókat grindoltam össze, azóta is azokat a pénzeket költöm (meg a kezdeti keméynmag közül sokan mások).
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2761 üzenetére
Én is éreztem így, hogy fakezűekkel versenyzem, de elnézve ezeket a távokat...
Egy-két hiba be szokott csúszni, de a legjobb távjaim is 20 méterrel elmaradnak
ezektől a képektől... Az átlag 66 méter hátrány (lenne, ha mindig ezeket futnád),
noha átlag 54 méterrel nyerek a "fakezűek" ellen. Amúgy elvileg nem ghostok.Szerk: a lényeg az, hogy egy komolyabb bénázáson kívül (42. hely
) maximum
két futamon nem nyertem újratöltésenként, és akkor is 9 pont volt az eredmény...
10 körön összesen 14 pontot buktam. De közel sem ekkora távokkal. 800+ sose! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Freddycom #2709 üzenetére
Mert megvan neked valószínűleg. Csontváz van most a ládában.
athomi
Érdemes? Ez jelen eventnél kérdés? 11 lehetőséged van minimum, de, ha időben indítottál 12. 30 pontos átlaggal számolva is, 330 vagy 360 pont ingyen kell még 170 vagy 140 pont, ami 6 vagy 5 beköltés, összesen 120 vagy 100 gem, ezt a mennyiségű gemet ládákból simán ki lehet termelni. Sosem vettem még gemet, és van 4600, tény, hogy eventeken kívül másra nem költök. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2520 üzenetére
Azt hittem majd itt összecsapunk, mert előtte pont láttalak a listában.
MF for president! Azért nem teljesen: számít, mikor kezded nyomni. Ha kiadja,
akkor viszonylag konzisztens a mérés: +/- pár ezredes időket lehet így repülni! -
rocket
nagyúr
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2401 üzenetére
Azért a nagy számolgatásban nem árt tudni, hogy 110 misit simán el lehet
baszarintani a tuningokra, úgy, hogy a Choppert még nem is számoltam ki.Szerk: nálam már ki is dobta az Excel, hogy a busznál a Landing Boostból
kicsit túltolta a játék... Igaz, soha nem fejlesztettem, sőt, talán már dobtam
a darálóba is belőle, de így is 144 db van belőle, a maxhoz meg 134 kell.
Meg persze potom 520 000 coin... De minek maxolnám, ha sose kellett? -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2357 üzenetére
Csak egy foskompresszor van.
A különböző szintek időigénye más. Meg más
arányban generálnak alkatrészeket, és más mennyiség kell aztán a kraftoláshoz.Pl. 200 szürkéből pont 200 fogaskerék lesz. Viszont 2000 kell más gyártásához.
(10 fogaskerék/db) Sárgára többet ad (200->1000), viszont arányosan több kell
a gyártáshoz. Szóval sok fosból sokára lesz vmi használható. De legalább van...
Az lenne az igazi, ha a már felszerelteket vissza lehetne váltani pénzre, és azt is
bezúzni: annyi fosra költöttem anno feleslegesen, hogy arra nincsen szó. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2000 üzenetére
Sebaj, kalauzhal átvette a helyed.
Hatalmasat csatáztak bagolykával.
Az utolsó pillanatban azonban nekem is "kiadta", és sikerült egy 39-es idő!
Fel is raktam challenge-be. Nem mondom, hogy nem kell MF... A kerék utáni
emelkedőn pl. rengetegszer buktam el az addig elég jól alakuló eredményt...Nem pötyögöm be most mobilról a listát, csak a képeket szúrom be...
-
DigitXT
Topikgazda
-
DigitXT
Topikgazda
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest