Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #1599 üzenetére
De legalább ne dobálna hozzá lófütty tuningalkatrészeket.
Tudom, egy kicsit OFF cikk... De a ládák itt is erre hajaznak... -
-
-
Gaborz1
senior tag
Érdeklődtem a készítőknél erről a VIP dologról és ezt kaptam tőlük válaszul:
Thank you for contacting us!
VIP will be soon available for everyone.
Please be patient.Mit gondoltok, ez lehet majd a karácsonyi nagy durranásuk?
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1576 üzenetére
Jaja, ez érthető, de alapvetően nekem ez a játék (is) amolyan WC-n ülős kategória. Tehát egyhuzamban 5-10 percnél azért ritkán játszom vele többet. Az adventure meg ugye pont nem erről szól. Már attól is elmegy a kedvem, ha 5000m környékén a rekordom előtt beleállok a földbe, eszemben sincs még egyszer nekifutni, főleg, hogy a jutalom igen csekély. Több értelmét látom az eventeknek és a ládák nyitogatásának.
Az új holdas eventen nekem még az air control tűnt egész hasznosnak. Bár nem nagyon fejlesztettem egyik járműnél sem, de egész jó kis dupla/tripla szaltókat lehet vele nyomni. Gondolom fejlesztve még ennél többet is. Amúgy jó érzékkel csinálnak olyan eventeket, amiknek hatására az eddig nem használt tuning alkatrészeket mégis fejleszteni akarod. A távolugrásig nem érdekelt a szárny, vagy a fume boost, az air control is tök feleslegesnek tűnt eddig.
-
DigitXT
Topikgazda
Mondjuk az első részben őrült pénzeket osztogatott még az Air Time-ra is,
tehát Rally autóval a Holdon (vagy hol) repkedve pikk-pakk milliomossá vált
akárki.Sőt, az új pályák feloldás után, kb. az első menettel megtérültek.
Csak ez, amit most csinálnak, meg a ló másik oldala: farmolás "éhbérért".
(És ládanyitogatás, valódi pénzért. Pff... Jó, hát nem kötelező, tudom...)
-
DigitXT
Topikgazda
Na igen, amikor egy nekifutásra elszaladtam 18 km környékére, volt valami 600K.
Kár, hogy ezeket a pénzeszsákokat nem lehet többször felszedegetni... -
DigitXT
Topikgazda
Igazából azóta nem is igen használom a Fume Boostot, de döntöttem rekordot:
a Coin Boost, bár kevesebbet visz előre, de azt legalább "folyamatosan". Ugye
végeredményben adott időd van tankolástól tankolásig, hogy ne fogyjál ki.Mivel a Buggy kemény jószág, gyakorlatilag csak a benyakifogyás állíthat meg.
Kivéve, ha nem, uis vannak ügyességi részek a pályákon. De odáig el kell jutni:
szerintem ez benne jó. Eljutni valameddig, aztán továbbjutni, vagy sajnos bukni.
(Utóbbi esetben el szoktam mormolni egy-egy káromkodást, mert 10 perc fölött
van egy komolyabb táv akárhol - és akkor még hol vagyunk 20 km környékétől!)Ui: tudom, hogy hiába mondom, és nem is kell, hogy te is szeresd ezt a módot.
Csak leírtam, hogy mi az, amiért én hajlandó vagyok néha nekiveselkedni.F-ECT$: Coin Boost, bár sok jelentőségét nem láttam: ugrálni kell összevissza.
Nem specifikusan az event miatt raktam rá, csak rajta volt. (Adventure miatt.)
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1573 üzenetére
Igazából az adventure-nek már eddig sem igazán láttam értelmét. Azon igazán alakíthatnának valamit, mert jelenleg max arra jó, hogy elüsse az ember az időt ha épp offline tud csak játszani. Pénzt alig ad, a challenge ládák sem igazán vonzóak (néhány alap tuning alkatrész van csak benne), csak akkor csinálom meg ha néha egy párszáz métereset bedob (pedig 4-5ezer a max, amit szokott, mert a rekordokkal sem igazán foglalkoztam). Már a Fume Boost kiherélése miatt is volt morgás, hogy a korábbi adventure rekordok megdönthetetlenek, a mágnes lebutítása újabb szöget ver az adventure amúgy is mélyre ásott koporsójába.
Az eventek jók, és értem én, hogy a tuning alkatrészek kitalálásakor event még nem volt, és némelyik eventet túl könnyűvé tenné némelyik tuning, de akkor sem szerencsés ilyen módon belenyúlni a játékba utólag. -
Scale
őstag
Jaja, nekem is tetszik. Bár ez tényleg hülyeség szerintem, hogy globálisan gyengítették a mágnest, simán lehetett volna csak az eventen.. Most tuti, hogy költeni fogok az 500-as ládára, most 100 alatt meg fog állni, bár nem tudni mennyire lesz könnyű megint 9eket szerezni, de ha az nem megy akkor se kell nagyon temérdek sokat rákölteni.
-
Gubbba
tag
Jópofa az új event és így már értem a mágnes gyengítésének okát, bár szerintem szemétség, és ezzel megintcsak az adventure módot ölik meg, mint a fume boost gyengítésével a távolugrás miatt. Mondjuk eddig is az adventure-t nyomtam legkevésbé. Tuti, hogy lesz adventure pálya és cup race is a holdon előbb-utóbb. Az 500-as ládához megint gyémánt kell majd, de mivel 12 napos az event, talán nem sok.
-
Scale
őstag
Hát én is néztem ezt az új legendary upgradet, én is ettől félek. Ez számomra olyan lesz minthogy akármikor kapok overcharged turbo upgradet az biztos a buszhoz lesz, ahhoz már kb level4-en lehetne az upgrade ha fejleszteném.. Kár volt megvennem a járgányt és akkor nem kapnék hozzá.
-
Gubbba
tag
Hátha lesz később adventure pálya is belőle meg kupa is. Ha jól emlékszem tavaly a havas pálya is karácsonykor jelent meg először csak kupaként, aztán lett belőle később adventure is.
Erre a moon event-re kíváncsi vagyok, egyelőre a moonlander-t sem lehet használni, csak az event indulása után. Az új tuning alkatrész a thruster viszont egy újabb legendary ha jól látom, így még nehezebb lesz gyűjteni a coin és fuel booster-eket, a thruster pedig így a youtube videok alapján leginkább a cup race-eken tűnik használhatónak, mert elég hamar lenullázza a tankot.
A magnet balance pedig állítólag kb azt jelenti, hogy gyengítették, legalábbis máshol már panaszkodtak rá.
-
Gaborz1
senior tag
Tölthető a frissítés.
v1.10.1
- Moon update! Stunts in Moon
- New vehicle: Moonlander
- New legendary tuning part: Thrusters
- New Hill Climb event content
- Coin magnet tuning part balancing
- Bug fixes -
Gaborz1
senior tag
Na itt az új járgány, bár a frissítés nálam még nem elérhető.
[link]Ehhez kapcsolódóan egy kérdés, hogy erről a VIP dologról tud valaki valamit?
-
Scale
őstag
Úgy látom elfogyott a lendület az eventek tekintetében, már egy napja üresség tátong a helyén..
-
Scale
őstag
Én jól megnéztem magamnak azért. Bár nem toltam bele végül gyémántot mert valamiért úgy gondoltam ,hogy majd meglátom mennyit tudok gyűjteni az utolsó ingyenes alkalomig aztán tolom bele a 160 gyémántot és szerzem meg az 500 pontot a végén. Csak arra nem gondoltam, hogy ez 32x3 perc összesen amit igénybe vesz, és már nem volt rá időm se kedvem
-
Mennyei érzés, mikor direkt előregyűjtök Event-ben annyi pontot, hogy a mai 4 ticket lejátszásával simán meg lesz az 500-as láda, erre mikor most lépek be, pofámba b@ssza, hogy vége az Event-nek...
Mikor ért mégis véget ez a szerencsétlen szarság?
Hagy tudjam, hogy kb mennyi órát vagy percet csúsztam. Simán úgy gondoltam valamiért, hogy majd valamikor délután lesz vége neki... -
Gubbba
tag
Ha leggyorsabb autó kell, akkor a formula és/vagy a rally car megkerülhetetlen sajna, az áruk is ennek megfelelő. A rally nagyjából 1 millával kevesebbre jön ki amúgy, ami azért nem kis pénz (és ennyivel nem gyengébb a formulánál, nálam nagyjából hasonló arányban hol az egyikkel tartom a pályacsúcsot, hol a másikkal, és a rally még nem fullos). A különbözetből majdnem fel lehet húzni a superdieselt is. Ez utóbbi a távolugrásban abszolút nyerőnek tűnik eddig.
Jelenleg én úgy gondolom, hogy a Buggy + SuperDiesel + RallyCar nagyjából minden igényt lefed és így hárman megvannak kb 6 millából. Ez nem kevés, de ha azt nézzük, hogy a formula önmagában 4 felett van és az event-ekben/adventure-ben elég haszontalan, akkor nem is vészes.
-
athomi
veterán
Halihó! Rég jártam erre.
Igaz hónapok óta nem játszok, de megy vissza garanciába a telefonom és azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom a meglévő profilomat megtartani, amit majd visszamentek az új telefonra?
Csak egyszerűen kössem össze a fb-kal vagy a gmail-es fiókkal és menni fog?
-
Scale
őstag
Jók a jelöltek
Én most a rally-t húznám, bár a super dízel meg tényleg a mindenes, mindenhova jó, adventure-re is. Bár ha már a buggy maxos akkor azt lehet használni minden adventure pályára elég jól.
A rally talán jó választás lehet, de jó ha tudod mielőtt belekezdesz, hogy bazi drága. -
F-ECT$
titán
Buggym maxos lett (kivéve a rács). Mit érdemes most húzni figyelembe véve azt, hogy az eventeken is szeretnék jól szerepelni? Diesel, rally a 2 jelöltem.
-
Gubbba
tag
Ez jó kérdés. Azt, hogy az adott pályán mennyi a rekordod azt sajna nem látod az event közben. Pedig jó lenne ha kiírná viszonyításképp, hogy mennyit tudtál már azon a pályán és főleg melyik autóval (ha a beállítást is kiírná az lenne a legjobb
, ezt amúgy a sima time trial módnál is nagyon hiányolom). Gyanítom, hogy az első 4 próbálkozásból egyik sem volt saját rekord, így ezt nehéz megmondani.
-
Gubbba
tag
6 újratöltés, azaz 120 gyémánt alatt sehogy sem lehet megúszni, még akkor sem ha végig 10 pontos meneteket csinálsz (ami szerintem kb. lehetetlen), de akkor is meglehet ennyiből ha legalább 32-szer megvan a 10-es a többi pedig 9-es. Viszont ha a 9-es megy stabilan, akkor is elég lehet 7 újratöltés, azaz 140 gyémánt. Mondjuk ehhez max 4db 8-as "csúszhat be", azért ez már reális szerintem. Nem rossz ár ez egy legendary ládáért.
Érdekes amúgy az új event, ilyen még nem volt. A megszokott pályákon van 3 perced, hogy a leggyorsabb legyél. Ennyi idő alatt nemigen fogok azzal szenvedni, hogy hangolgassam a formulát. A nem teljesen fullos rally car-ral simán megvolt a 4x9 pont első nekifutásra, nekem ez elég. A rally car-ral amúgy már sok helyen megdöntöttem a korábbi formulás időimet, és nem kell a leszorítóerő meg a felfüggesztés hangolásával szarozni, úgyhogy ebben az eventben (max néhány spéci pályát leszámítva), szerintem a legjobb választás.
-
F-ECT$
titán
Mindenki diesellel nyomul itt, miket tesztek fel?
-
Gubbba
tag
Variáltak a ládákon is, mert nincs 500-as, csak 10-25-100-200. Így bőven elég lesz az egy hét végignyomni gyémánt nélkül. Azt nem tudom, hogy a 200-as az megegyezik-e a korábbi 500-assal, mindenesetre úgy látom ugyanazt a ruhát adja, ami már megvan az első Long Jump eventből. Lehet csak szerencsém volt, de az első 4-es próbálkozásból 39 pont lett, kicsit könnybbnek tűnt.
-
F-ECT$
titán
válasz
Freddycom #1519 üzenetére
Az én messze nem maxos járgányommal elért eredményeit inkább be se írtam.
Mondjuk szerencsére az ellenfeleket is úgy válogatta, hogy volt lehetőségem 9-10 coinokat is nyerni.
Így végül 6 plusz befizetéssel meglett az 500-as láda, ami már csak a gyémánt -> gold váltás miatt is megérte volna, de voltak benne egyéb cuccok is.
Viszont ahogy látom, ez a jumpos event nem annyira fekszik a homokfutónak.
-
-
F-ECT$
titán
Közben az eventen 240 tallérnál (?) tartok, és még van 3 nap, azaz költés nélkül ~320-ig jutok el. Ez azt jelenti, hogy kb 9x kellene jegyet vennem. Vajon így megéri a 180 gemet az a láda?
-
F-ECT$
titán
Az mitől lehet, hogy az autó néha elakad tök síknak tűnő úton 1-1 ugratás után? Bug, vagy csak én nem látom, de van ott valami kis "úthiba"?
-
Gubbba
tag
Annyira nem vészes csak akkor zavar ha eszembe jut.
Buggyval volt a 4 10es, a rally car még nem fullos. De van mikor 4-5 rally car is megelőz, szerencse is kell a gyengébb mezőnyhöz. Azért a 9esek stabilan mennek. A New Record is feltűnt csodálkoztam is rajta, hogy most mihez képest?
Én meg azt vettem észre hogy nem teljesen realtime a halloweenes event. Véletlenül 5mpcel a lejárat előtt nyomtam a join-ra és kb 2 percem volt próbálkozni. Az utána jövőknél már 2perc körül járt az óra mikor join-oltam de megadta a teljes időt próbálkozni. -
Akkor kár volt szólnom.
Az a 4/10 meg elég szép eredmény, csak nem te is Rally autóval nyomod?
Ma nálam is gyakoribb volt a nyerés (én a Buggy-val tolom), lehet ma pudingabb játékosokat fogtunk ki mindketten.Ja meg egy kis bug, szintén a zombis meneteken. Olykor kiírja menet közben, az első néhány, könnyű safehouse-ig menő meneteken, hogy "New record". Az ne zavarja, hogy már kb századjára megyek végig azon a szakaszon sikeresen a héten.
-
Titeket amúgy nem zavar a zombis versenyeken az, hogy a kamera időnként hol távolodik, hogy pedig visszaközelít? Tudom persze, hogy a zombik miatt csinálja, de így, amikor eltávolodik, akkor az autónk kikerül a képernyő szélére, pont arra a részre, ahol takarásban van az olyan játékközbeni kiírásoktól, hogy "Air time", Wheelie", meg ilyenek és akkor találd ki, hogy most fejre akar-e állni éppen szerencsétlen autód vagy nem.
Meg azzal is kezdhetnének valamit már, hogy adventure versenyeken, ha rükvercben megyünk és úgy fogy ki a benzin, akkor ne legyne instant "Out of fuel", hanem engedje akkor is továbbgurulni a járgányt, amíg az meg nem áll. Nem véletlenül haladok ugyanis olyankor rükvercben, már jó párszor simán fel tudtam volna úgy venni az életet mentő benzines kannát, ha nem lenne ez a hülyeség a játékban.
Fejlesztőknek hiába írok... eddig még egy levelemre sem méltóztattak válaszolni.
Esetleg valaki tőletek, akinek szoktak válaszolni, írhatja nekik javaslatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Battlefield 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest