- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- YouTube
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DigitXT #3697 üzenetére
DigitXT ha nem nagy kérés, akkor kérném és javasolnám, hogy minden indulónak a linkje kerüljön fel a blogra, még azé is akié már benne van az összefoglalóban. Elég nehezen tudom követni, hogy ki kivel van és ki az akit még nem vettem fel de kellene. Meg nem tudom ki az akit feleslegesen vettem fel. Szerintem más is így van ezzel, amit megoldhatna ha mindenki, aki "számít" a blogon lenne.
-
ztibor
senior tag
-
DigitXT
Topikgazda
Szerintem valahogy belekalkulálja az aktuális időt, és azért: én is észrevettem.
Ettől még működik a régi linkem, meg az új is. Aktualizáltam a listát, írjátok még,
aki szeretne csatlakozni! (Nyilván közben is lehet, de jobb előre rendbetenni, meg
az összefoglalóból is felvehető bárki, csak ott vannak sokan inaktív tagok. Ezeket
lehet, hogy majd kigyomlálom, hiszen hiába friend, ha min. fél éve nem játszott...) -
hege01
tag
Itt lenne az én linkem is : https://playhcr.com/invite?id=qJDg31
Valahogy nekem bugos ez a friends dolog, hol látszanak a már felvett emberkék, hol nem. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
lovasalbi #3691 üzenetére
Engem amúgy gépről valami Windowsos boltba irányít (telóról a Play áruházba),
és meglepve látom, hogy Win10-en elvileg játszható lenne PC-ről is... Olvastam,
hogy van, aki játszik PC-n, csak nem tudtam, hogy hogyan: most már értem.Kínomban létrehoztam egy blogot, mert ott lehet rendesen (is) linkelni.
https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Nézzétek meg, hogy indítja-e rendesen a játékot, és felveszi az adott embert?
Ha igen, úgy várom a további nevezéseket, hogy mindenki lássa a versenyzőket!Szerk: ha valaki már szólt, csak kihagytam, elnézést, rúgjon nyugodtam belém!
(Nem szándékos, csak már nagyon nem látok ki a fejemből, kicsit késő lett lol.)Szerk2: ráböktem droci-ra, indult a játék, és látom a listában, úgy néz ki műxik.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
lovasalbi #3691 üzenetére
Ezért akartam az átalakított linkeket beszúrni, mert azok közvetlenül a játékot
indítják, és akkor garantáltan bekerül az ember a listába... Csak a fórummotor
nem támogat más protokollok linkelését, mint http/https és ftp... Azt mondják,
biztonsági okai vannak. Hát nem tudom, bizonyára biztonsági kockázat lenne,
ha hagynák, hogy felvegyük egymást a játékban kényelmesen 1 kattintással... -
lovasalbi
csendes tag
válasz
tzsolesz #3683 üzenetére
Igen, közben valóban sikerült (a linkedre vagy 15x kattintottam, aztán egyszercsak bekerültél a barátlistámba).
A 4db alaptuning lvl1, a kiegészítő tuningelemek nélkül. A járművek sorban a kis jeep-től fölfelé naponta ugorva egyet. Mivel mára volt a rajt tervezve, ezért én neki is indultam volna, de egyrészt nem tudom teljesíteni a pályát, másrészt - mint Digit írta - a kezdés el van halasztva. Az összefoglalóból gyakorlatilag bárkit fel tudsz venni, max pár nap után törlöd azokat, akik nem vesznek részt a kupában. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
lovasalbi #3689 üzenetére
Ez előfordulhat élesben is, de szerencsére még nem kezdtük el, nincs meg a lista
a nevezőkről: Freddy és bagolyka még semmit nem mondott, pedig nélkülük nincs
kupa.(Igaz, az ő linkjük régen elérhető az összefoglalóban, szóval felvehetők az
újaknak is.) Persze próbafutamot tarthatunk, és ha tényleg bukós, akkor skip lesz. -
lovasalbi
csendes tag
Nekikezdtem a No Tuning Cup-nak, illetve nekikezdtem volna... Nem tudok az első emelkedőn átjutni :-)
-
Neck
veterán
Nem tudom, kinek van meg, de kaptunk kompenzációt a maintenance miatt. A % jelre kell nyomni, ami normál esetben az akciókat mutatja, és adja a 200 gemet meg asszem 24h ládát nyit.
-
AKIspest
tag
válasz
#97706752 #3686 üzenetére
Tök jól leírtad, nagyjából értem is. Tehát az összes alkatrészt le kell venni 1esre, illetve ne tegyünk fel semmilyen tuning alkatrészt, igaz?
Aztán pedig nyomjuk a daily versenyeket?Még az nem világos, hogy kiket kell felvennem, azaz pontosan kik vesznek részt. Beírnám ezt a Messenger csopiba is.
-
törölt tag
válasz
AKIspest #3685 üzenetére
Ha valaki a link alapján felvesz barátnak vagy te veszed fel, akkor a játékban a friendsnél a napi vagy a hetire kattintva látod a nevét. Gondolom majd lesz egy lista,hogy kik neveznek be. Ha ez a lista stimmel a játékban látott nevekkel akkor jó. Ha valakinek a nevét nem látod akkor vagy neked vagy neki fe kell,hogy vegyen. Ezután ha elindul a verseny első napja,akkor onnantól sorban lehet menni a kocsikkal. Az első nap a kis piros jeppel a második nap a robogóval és így tovább. Valaki meg majd összegzi a nap végén az eredményeket és közzé lesz téve. Az autókon nem lehet semmi tunig. Se az alap se az extrák. Így egyenlőek az esélyek. Az ügyesség dönt meg a mázli. A pályákat meg a gép dobja random minden nap.
-
AKIspest
tag
Még mindig nem teljesen tiszta nekem ez a jelentkezés a No tunning Cup-ra. Rákattintottam az Add friends-re, majd Send link-re. A linket bemásolom ide:
https://playhcr.com/invite?id=5J53Oj
Most ilyenkor mi van? :-) Nekem is fel kell vennem egyesével mindenkit valahogy?? Bocs, de ehhez (is) tök hülye vagyok.
-
-
tzsolesz
nagyúr
-
Roshan
tag
Messerger csoportba valaki felvenne?
-
tzsolesz
nagyúr
Ööööhhhhhh, ez kemény. Elég erős ellenfelet kaptunk. De érdekes módon fogjuk őket. Furcsának találom az egészet, lehet hogy ők is mást játszanak? Németek amúgy...
De jah, tökre igazságos.... Ez tuti hogy bug.
A bányában mi is megyünk, az a második pálya, távolság.... Nem rég mentünk ott egyébként, az elején a nagy kerék ami visszafelé forog, stb....UI: beszállnék én is a no tuning bajnokságba.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #3672 üzenetére
Tudom, hogy nem kapok rá választ, de ehhez képest miért lett más a mostani team event?
Basszus, még jó , hogy a járműválaszték maradt.
Az hagyján hogy változott a pályaösszetétel, de még az első versenyszám sem egykerekezés, hanem ugratás lett. -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
törölt tag
Megy a játék!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3664 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem már ma nem lesz ebből semmi..... Most hogy már pihengetek, 5 percenként nézem a játékot... Már letoltam kb 70k adventure-t, az új racing truck-al. Mindent 7-sre toltam rajta, és van hozzá whell boost-om, más nincs. Pont ma akartam ládákat nyitogatni, hogy az új eventre összeszedjek hozzá pár cuccot, főleg szárnyat, meg OC boost-ot, mert ugye benne van.
A hegymászós pályára tökéletes lesz. Még így is brutál erős hogy nem sok fejlesztést eszközöltem rajta, mert elviekben farmolnék, és már ezen a 250-300k-n is húztam a számat, de egyszerűen nincs meg se a super motorbike, se a "lambó". Ezt választottam a traki, a chopper, és a hójáró mellé.... Majd csak lesz valami.
Már amúgy lejárt volna a verseny is 20:40-kor, meg ugye oda van 3x2 team ticket, meg a többi hóbelebansz.
Nagy kérdés még, ezt hogyan fogja kezelni a Fingersoft. Mert amúgy sehogy nem lesz igazságos már... Ha kitolja a játékidőt, meg a ticketek is visszaadja az sem jó, mert én már szerettem volna elfelejteni ezt az ugrabugrát.... Mi vezettünk, tehát nekünk az is jó lenne, ha az akkori állapot szerint vége lenne, de az ellenfélnek viszont meg pont nem .....
Ez így elég gáz lesz, akárhogyan is lesz...... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3662 üzenetére
Alapvetően türelmes ember vagyok.
Már itthon a holnapra tervezett házimunkát is megcsináltam.
Paradicsomot gyomláltam, karóztam, járdaszegélyt kapáltam, füvet nyírtam, ruhát hajtogattam, porszívóztam, takarítottam, mostam, mosogattam. OK, most több mindent bevállalok mert feleségem anyakönyvi szakvizsgára készül, és most a gyerekeket is én presztrálom többet, DE!!!Most már jó lenne csapatni egy kicsit. 😫
Ha estére ujra lehet tolni, lehet be is alszok rajta már. 😆Ui: Ráadásul az igazi autóm is szerelönél rohad már 3 hete, még azért is elvonási tüneteim vannak pluszban. 😀
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Észre, csak nem akartam vele szítani a tüzet, írtam már eleget.
DigitXT
Attól még valami "félhivatalos" (Twitter vagy bármilyen más platform) oldalról jöhetne tájékoztatás, hogy ez most 8 óra lesz, 2 óra lesz, 3 nap lesz. A nagyságrendeket azért érzik ők is. Amcsiban pont éjszaka volt mikor lelőtték ugye? Arról nem beszélve, hogy hétvége van... Háááát, lehet reggelig nem játszunk srácok. -
rocket
nagyúr
Eszre vettetek, hogy az update ota SP event kepernyojen mar 7 rewardnak van hely?
Szoval varhatoan jon az ujabb greed a Fingersofttol, es a reklamert 1 menet csak a csali, vegen jon 1000-es lada valami bohoc nyeremennyel, meg 5-6 oras jatekidovelEz az SP Event nem ertem, miert 3 perces, igy 9.5-es atlaggal szamolva 53 gyozelem kell 500-as ladahoz, ami 159 perc, 1 perc boven eleg lenne, ez alatt 2-3x lehetne menni minden palyan.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3652 üzenetére
Nem ketyeg semmim, de pont leszarnám: az valóban bosszantó,
hogy nem lehet versenyezni (már hosszú órák óta), de azért még
nem dőlt össze a világ... Ellenben ha engedik tovább menni azt a
verziót, ami véletlenszerűen bannol játékosokat, rosszabb lenne!Szerintem most ilyen tűzoltás folyik, így nem tudják, meddig tart.
(Amit most reklamáltok, azt úgy hívják, tervezett karbantartás.)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
dastier #3656 üzenetére
Hack-elt apk-val játszanak. Mikor költessz, nem lefelé csökken a coin, és a gem, hanem növekszik. 10 perc alatt 40 millió coinod van, és 45000 gemed. Plusz fel van nyitva az összes adventure pálya és jármű..... Ez csak egy példa, nekem volt vele dolgom. Király meg minden, de csak addig a 15 percig amíg fennt volt, accountot sem fűztem hozzá, mert csak kíváncsiságból néztem meg, mikor hallottam a sok csalóról....
Ez csak egy féle, van több is.....
Nem érdemes vele eltolni a saját játékodat..... Így a jó hogy meg kell mindenért küzdeni, és van célja az embernek.... -
dastier
tag
484-nél jàrtam a timeattack-on...remélem helyreáll a rendszer mielőtt vége lesz az eventnek...
-
Sunyista
tag
Meg azért szólhatnának erről ingame, hogy mettől-meddig, meg hogy egyáltalán tervezik. Ez így elég amatőr.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3651 üzenetére
Megtörtént a banolgatás tévesen... Szóval ennek már mindegy.
És nem a mostaniról van csak szó, hányszor volt leállás már? Csak a mostaniról jutott eszembe, mivel pont a 24 órás ládám ketyegett le.
Amúgy meg nem hinném, hogy túlreagálás lenne. Persze, akiknek ketyeg éppen valamijük azok könnyen beszélnek ilyenkor. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Tudni, hogy meddig szívatják a népet? Na ez sem éppen az egyenlő bánásmód fingeréktől... Ha maintenance van, akkor fagyassza be a ládaórákat... Régen is volt 6-8 órás karbantartás is, nekem lepörgött a 3 órás láda, valakinek meg pörgött a 6-8 órás láda folyamatosan. Mi ez, ha nem fix kibaszás és veszteség a másikkal szemben?!
-
törölt tag
Sajnos nem sokat tudtam hozzátenni, elég húzós napjaim voltak mostanában, remélem a következőkhöz már jobban oda tudom tenni magam!
-
hege01
tag
Grat mindenkinek!
Most probáltam menni az uj eventen. Kibaszott a csapatbol, hogy cheatelek. Ilyenkor mi van?
Ja és persze nincs semmi trükk az acc.-omban.
Jönnék vissza, csak írnom kell a supportnak. -
DigitXT
Topikgazda
Nem hagytak aludni a teknőcök. Hajnalok hajnalán 65 ponttal vezetnek?
Nosza!
Megjegyzés: 1-es szintű Thruster baromi gyenge, de legalább sokáig tart, LOL.
Megjegyzés: azért ehhez kellett MF is, de jobb volt, mint a Chopper bármikor.
Megjegyzés: ezen nagyon sokat buktam, távban, de pontszámban szinte semmit!
Na, ekkor már örült a fejem, hogy végre, mikor egyszer tényleg kellett, jött a 10K!
Más menetben persze ez is volt már ~8K. De örültem, hogy ennyi* meglett most!
Három okból: egyrészt átléptem a bűvös 40K-t, másrészt a 42 az egy jó szám.
Harmadrészt pedig ezzel tudtam, hogy teknőcöket fogok előzni, és az kellett...5 pont előnyre fordítottam, kár hogy nem párszáz ponttal több. De kitart a végéig?
*: persze bosszantó, hogy az a párszáz pont is helyezéseket jelentett volna.
De kár ezen rágódni, hogy mi lett volna, ha... Ha az a volna ott nem volna. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #3635 üzenetére
Helyesbítek, a ráfrissítés nem elég, úgy kell csinálni, mintha szerkeszteném az URL-t, és ott nyomni entert, akkor bedob a játékba, ahogy kell. Elmennek a fenébe. Tudom, ez ilyen biztonsági dolog akar lenni, hogy kelljen hozzá a felhasználó AKTÍV kattintása, hogy megnyissa, de nem lenne egyszerűbb, ha ide a fórumba be tudnám tolni a direkt linket, és akkor ez is meglenne? Ráraknám a névre, és nem kéne nézegetni, mindenki felvenne mindenkit (akit még kell) pár kattintással.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #3630 üzenetére
TESZT: https://tinyurl.com/yy7gp323
Szerk: ez már majdnem jó. Oda irányít, ahova kell, de magától nem nyitja meg
a játékot, ha ráfrissítek az oldalra, akkor igen... Tököm tele van már ezzel.De, hogy ne csak OFF-oljak, ilyet láttatok már? Ugyanannak az embernek két
ghostját lőtte be a játék ellenfélnek.Az egyik végül nyert. Kicsit skizo, nem?
-
válasz
misi_belucci #3633 üzenetére
Sorban haladunk a gépparkon.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #3629 üzenetére
Baszki nem megy a linkelés az összefoglalóba. Belerak egy http://-t erőszakkal,
hiába veszem ki. Tényleg kakukkosóra ez, nem az atomóra. Akkor egy HSZ-ben
kell gyűjtenem, mert ott mintha nem b.szta volna el a linket. Írok a fejlesztőknek.No Tuning Cup 2019 nevezők: DigitXT, TroRac, ...
Szerk: ne szórakozzunk, már itt se megy???
Szerk: utólag megnézve már
múltkor sem volt jó, csak annak nézett ki. Ha meg berakom szövegként, akkor
nem kattintható mondjuk Opera böngészőből mobilon. Meg vagyok ezzel áldva!playhcr://play/invite?id=XXEQ53
playhcr://play/invite?id=n1eyPy -
DigitXT
Topikgazda
válasz
AKIspest #3627 üzenetére
A Friends menüben ott van az az Add friends gomb.
Csak működése kretén:
az a bazinagy Send Link gomb generál egy kódot. Ez jöhet nekem priviben, én
majd generálok belőle (direktben) kattintható linkeket a topik összefoglalóba.Annyi lesz (mindenkinek) a dolga, hogy akit nem lát a nevezők közül, a nevére
kattintva (telefonról) felveszi a saját barátlistájába. (Ha lesz 20 induló, akkor ez
fejenként ~10 kattintás, mert, ha pl. én felvettelek, neked nem kell engem...)
DJ. Ru$y: át fogom írni közvetlen kattinthatóra, mert ez az átirányítós nagyon
meg tudja zavarni az embert, még nekem is több próbálkozás volt felvenni vkit.
(Amíg rá nem jöttem, hogy mi baja van és miért dobálja fel folyton a Play-t.)
Szerk: az összefoglaló linkje pedig ez (ha valaki nem asztali nézetben nézné):
https://prohardver.hu/tema/re_hill_climb_racing_2_bemutato_android_ios/index.htmlSzerk2: aki anonim akar maradni (anno írtad, hogy összefoglalóba ne írjalak!),
egyetlen esetben teheti meg: ha garantálja, hogy ő maga vesz fel mindenkit...
(Azért a játékos nevet beírhatom, remélem, mint No Tuning Cup 2019 indulót.) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3623 üzenetére
Próbáld a choppert a supercar helyett, start-tal. Hátha.
Akik meg nem mennek pont egy ilyen ellenfélnél azt nem is értem... Oké, ha egy piti ellenfél van akit porba döngölünk, oké, hogy ülnek a babéron, na, de most?! Fel kellene tölteni a szabad helyet. Valakinek valami opciója jó játékosra nincs?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3622 üzenetére
Mindenesetre jelenleg 9 pont hátrányban vagyunk a tekikel szemben.
Ezúton is kérném az összes csapattagot, hogy fusson neki legalább egyszer!
Vicc, de az a 38K most kb. semmire nem elég: 16. vagyok és 7 (hét) teki jobb.Kérdezted a járműveimet, rendre:
Tank: 20/20/12/20 TH1,W15,LB7
Supercar: 20/20/1/20 OC6,W13,FUME7 (szarul megy)
Bus: 20/20/20/20 W15,TH3,FB3 (ezzel megy 10K simán)
Moonlander: 20/20/20/20 M15,CB2,WB8 (ezzel is, néha)
Super Diesel: 20/20/20/20 TH4,W15,JS9 -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3621 üzenetére
Nekem nem, mert én nem fizettem eddig sem egy forintot sem, és ez után sem fogok, megnézem a videókat és kész. Unalmasnak azt nevezem, amiben nincs kihívás, szerintem a mostani event elég jó, mert van mivel kísérletezni, néha motor, néha rally, néha super car, ez nem unalom, de amikor a Buggyval pörgök a holdon, na azt már párszor untam.
"Tudnám értékelni, ha szimplán ügyességgel lehetne többet kaszálni.
"
Naugye. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3619 üzenetére
De ezzel nem nyeri meg helyetted a versenyeket. Ha már P2W, akkor a
tuningládák sokkal problémásabbak szvsz... Gondolod, akinek minden
fullos, az csak farmolt? Max. aki évek óta folyamatosan, minden nap...
A többiek szépen veszik a járműspecifikus ládákat: én mondjuk nem.Amúgy az, hogy lerövidíti a játékidőt, annak is előny, aki nem fizet, mert
annál kevesebb ellenfelet kell lenyomni.Korábban arra panaszkodtál,
hogy unalmas annyiszor nekifutni: lehet, hogy pont neked találták ki?Szerk: az idő pénz. A farmolás, amit unsz, időrabló, és nem szórakozás.
Abban egyetertünk, hogy vannak bajok ezzel a modellel, a nyeremények
késleltetésével (ládák), pénzért való gyorsabb nyitással (gyémánt), meg
úgy általában az árakkal (többszázezres tuning alkatrészek = farmolás).Tudnám értékelni, ha szimplán ügyességgel lehetne többet kaszálni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3617 üzenetére
Utolsó hozzászólás, és befejeztem. Nem erről beszélünk... Hanem arról, hogy fizess és nyerhetsz, az, hogy csinált magának a gem helyett egy alternatívát az eventre, vagy gemet veszel ezzel tudsz bele többet tolni, vagy minden hónapban prémiumot amivel meg duplázod.
És ez már csak a minél több lóvéról szól, nem pedig a játék fejlesztéséről, élményről. A duplázással nem mellesleg lerövidíti a játékidőt, vagyis időt veszel pénzért.
És én végig erről beszéltem, nem arról amiről ti, csak senki nem akarja megérteni / elfogadni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3616 üzenetére
De hiszen mindenki számára elérhető az opció, csak fizetni kell érte. Ugyan úgy lehet venni pénzért gemet, amivel további ticketeket lehet venni hozzá. Na már most annyi történt hogy kevesebb gmet kell elkölteni ticketre ahhoz, hogy ugyan annyi sárgatallért kapjunk. Ez egy opció. Ez csak az egyén saját fejlődését segíti elő.
De jó is így, mert aki csak nem régen kapcsolódott be, és lemaradt a játék bugjaiból/kiskapuiból származó előnyökről, az most jó pénzért gyorsabban fejlődhet.
Én is igazságtalannak tartom azt, hogy régen többet adtak a ládák, meg olcsóbbak voltak a cuccok stb... Sokan említették itt, hogy akkoriban sokkal könnyebb, és gyorsabb volt fejlődni.
Most bitang nehéz a nulláról kezdeni, ezt bizton állíthatom.
Én a VIP val segítek magamon egy picit, 1700 Ft egy ebéd ára, rossz esetben még az ásványvíz sincs benne.... Nekem ennyit megér.... -
-
DigitXT
Topikgazda
Most, hogy megvan a Racing Truck (mindenkinek?!) elvileg semmi akadálya akár
2019.07.01-jén kezdeni az újabb, várva várt No Tuning Cup-ot: nevezés feltétele,
hogy lássuk egymást a barátlistán... Nem elég, ha mindenki engem, egymást is!
Ennek azért van jelentősége, mert ha nekem nem adja be a végeredményt, bárki
aki épp arra járt/utoljára javított, tud screenshotot csinálni az időeredményekről...Extrém példa: csak én vagyok a listájában, úgy látja, a futamon ketten indultunk.
Ez eleve rossz az élmény miatt, de a végeredményt is értékelhetetlenné teszi.Mivel vannak renitensek a csapatban, akik a fórumot csakazértse látogatják, ezt
az infót a játékban is hirdetni fogom. Nem kell fórumtag(!)nak lenni a versenyhez,
de barát linket kérni fogok mindenkitől, és itt tudom átalakítva kattinthatóvá tenni.
Ahhoz, hogy vki felkeresse az összefoglalót, kattintgasson, nem kell regisztrálni.Hogy mennyire nem teljes még a kör: napi challenge-eken én 5-6 ismerőst látok.
(Rendszeresen.) Lehet, hogy mást nem érdekel (én se mindig indulok!), de azért
a csapatban vagyunk 50-en: ha élesben megy, pontokért, aki kimarad lemarad...Szerk: mondanám, hogy hirdetem a Messenger csoportban is majd (ha végleges),
de mivel anno kiléptem, és nem találtam módját a visszalépésnek, majd AKIspest.Szerk2: természetesen nem kizárólag a PH! csapattagoknak szól, szóval aki más
csapatban van, de ír ide, egész nyugodtan jöhet!Nem fogja megbánni...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3608 üzenetére
tzsolesszel értek egyet a kérdésben: többet mehet, aki fizet, de ezzel semmilyen
hátrányba nem hozza az ellenfeleket, és hát nem ingyenes a játék, hiszen vagy a
rengeteg időd megy el, amit beleölsz a faromlásba, vagy "segíted magad" pénzzel.Pontosan ez az üzleti modell. Ingyen ebéd nincs. Persze, ha csak jót bohóckodni
akarsz, akkor nem kell egy fityinget se ráköltened, de a csapatverseny igazi P2W.
Ennyi erővel lehetne rá mondani, hogy undorító, pedig nem az, csak így működik...
Ha valami, akkor a random dobált tuningcuccok az undorítóak + a szerencseládák,
utóbbi főleg pénzért. Valami kéne, fizess. És vagy megkapod, vagy nem. Ez durva! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3608 üzenetére
Meg is lett a 150-es láda, és még gemet sem kellett vennem.
Hát van benne valami amit mondassz. De mindaddig amíg nem a másik versenyző kárára megy addig nem kell aggódni. Akkor lenne probléma ha versenyek kimenetelét befolyásolhatná ha valaki pénzt tesz bele. Teszem azt másodpercet vonna le a végén stb...
Én úgy gondolom hogy 1700 HUF/hóért igenis megérdemli a júzer a több sárga tallért IS.... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3607 üzenetére
"Nem elég hogy duplázza a pontokat a heti event kupánál"
Ez itt ni... Nem arra gondoltam, hogy a hirdetést ki lehet váltani, mert azt eddig is tudta a prémium.
Csak, hogy értsd: alapból ugye mehetsz 4-5 alkalommal kb. na ez az utolsó előtti ládára sem elég ugye, szóval vagy veszel gemet pénzért juhu, vagy veszel prémiumot és akkor kevesebb gemet kell venned juhu. Hát nem tudom, nekem ez nem pozitív. Biztos azért, mert ingyenes játékként tekintek rá... -
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest