- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- YouTube
- Mesterséges intelligencia topik
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
misi_belucci #3796 üzenetére
Nekem egy turbo és fume pattant be, de mivel eddig nem volt semmim, ezért még ez is örömteli.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
misi_belucci #3796 üzenetére
Megnéztem, kár volt...
Wheele már megvolt, mágnest adott és fume boost, ami szintén megvolt. -
DigitXT
Topikgazda
És ha jól látom, Gejgőke megint robogóval. Gondolom megint csak azzal lehet.
Szerk: ja és most jártam úgy, hogy nem mutatott végeredményt, szóval fogalmam
sincs, mi lett a tegnapi robogás vége? Top5-ben voltam (éjfél körül), annyit tudok...Szerk2: mivel már kalauzhal is a robogás mellett tette le a voksát: szakasz törölve.
-
ztibor
senior tag
Én a mai pályán se tudok célba érni, a kis kerekeknél elakadok, szóval részemről feladtam mára
-
AKIspest
tag
Igen, mivel Gejgoke nem tudott többször sem végigmenni, bepróbálkozott a robogóval. Ahogy látom, masok követték.
Támogatom azt a javaslatot, hogy a kisebb kavar miatt holnap (07/09) indulunk élesben a jeeppel.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
lovasalbi #3782 üzenetére
Én semmi jónak nem vagyok az elrontója, csak nehogy kiderüljön, hogy meg
lehetett volna csinálni a Jeeppel is... Mondjuk én is úgy jártam, mint te, hehe!Mindenesetre úgy tudtam, hogy a tegnapi Super Jeep volt az utolsó warmup...
Több vágás van benne, ilyen idők: 34.486->34.452->34.367->34.303->34.299*
Ez inkább "törölt" lesz, szóval nincs jelentősége, hogy robogó, vagy sem.*: messze nem volt elég a győzelemhez, de nem adta ki jobban, hiába toltam.
-
DigitXT
Topikgazda
Hát gyerekek, elvileg ma indul a No Tuning Cup! 2019, viszont csak a gyakorlás
volt játék és mese. Rögtön bekaptuk a Snow Castle pályát: szóljon, aki végigért!
Ha senkinek nem sikerül, akkor a szakaszt töröljük, és holnap is a JEEP lesz! -
törölt tag
Mekkora egy sz.r lett az heti event új ajándékrendszere. 158 pontom van. Holnap mehetek még egy ingyenest. Ahhoz, hogy meglegyen a 200 pontom amiért még +5 gyémánt jár minimum 20 gyémántért kéne vennem még 4 ticketet.
Régen 200 pontért már a lila láda volt 55k coinnal tuningokkal meg már nem tudom mennyi gyémánttal.
-
DigitXT
Topikgazda
Szuper.
Egyébként nem probléma, ha valaki hiányzik... Főleg, ha a végén fut
be, fel se tűnik. Ellenben HA pont az hiányzik, aki megnyeri a futamot, és csak
a második leszel emiatt, úgy érhet meglepetés. (Behelyettesíthető tetszőleges
eredményre, amivel már elégedett lennél, ám potenciálisan lejjebb csúszhatsz.) -
DigitXT
Topikgazda
A játékbeli neveket írtam, nem fórumos neveket. Már csak azért sem,
mert van pár nem fórumozó köztük.(Ill. utólag jelentkeztek olyanok
is, akik se nem fórumozók, se nem csapattagok, abszolút külsősök.)Ha előtúrod, hogy ki mikor jelentkezett, akkor átírom olyan sorrendbe.
(Sok sikert azokhoz, akik nem itt jelentkeztek, csak hallottam róluk.)Szerk: egyébként igazad van, egyszerűbb lenne felvenni a lista végéről
az újakat! De most már ez van, egyszer kell végignézni, ki hiányzik.Őket írtam most hozzá:
BandRS
Vida Öcsi
ZsoliElőtte meg nVidiaDriver és Nabla. (Utóbbi tag ide is ír, előbbi nem tag.)
-
ztibor
senior tag
nálam 21 ember van fent, és ahogy nézem legalább 27-en vagyunk.
Nem sok kedvem van végignyálazni ki maradt ki, pláne hogy van akinek teljesen más a neve a játékban mint ami a listában van. Nagy gond ha nálam nincs jelen mindenki?
Jobb lett volna jelentkezési sorrendbe rakni a listát és nem abc-be...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3770 üzenetére
Hát 12 gemet öltem bele, az 120 próbálkozás. A második időmet nem tudom hozni. Most jegelem a hüvelykujjam.
Képtelenség jobb eredményt elérni. Annyira picik a különbségek, hogy ezt überelni nem lehet.
Kész... Nálam a super jip ennyit tud.... -
AKIspest
tag
válasz
misi_belucci #3770 üzenetére
Egyetértek, erre most nekem sem lesz sok időm. Ami van, azt team és heti eventekbe tolom.
-
misi_belucci
tag
A NTC-ra Zsoli is jelentkezik, itt a linkje:
[link]
https://playhcr.com/invite?id=OpxM22
DigitXT, légyszi tedd be a blogra.
Nagyon komoly a mezőny, örülök ha majd egy dobogó összejön.
Mondjuk ez inkább ilyen téli estékre való játék. De megyek, amennyit tudok. Hátha... -
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3768 üzenetére
Jeep vs motocross event:
1. pálya
Jeep + szárny 11, tires 13, fume 7.
De a fume helyett lehet OC is. 476m-nél többet egyszerűen nem tudok.2. pálya
Cross
20/20/10/20
+ szárny 14, thruster 2, nitro 2.
Landing boost is jó lehet, de az nekem gyenge.3. pálya
Minden beállítás ua., mint az előzőnél.
Videó: [link]
Az időt már lefaragtam 48.9-re.4. pálya- szerencsejáték... Direkt szivatják a népet.
Jeep + tires 13, bukócső 5.
Videó: [link]
Ide tuti megoldás nincs, de szerintem a lényeg, hogy ne lendüljön be nagyon az autó, mert akkor nem áll meg és mögéd kerül a labda. Az meg nagyjából kiszámítható, hogy hogyan pattog a bogyó. -
DigitXT
Topikgazda
Célfotó alapján bagolyka nyert, mégis engem rakott előrébb 1 századdal.
Úgy néz ki, a VIP skin tényleg szívás, visszaraktam a jó öreg fásat, mindjárt jött
egy jó idő.(Persze ez csak vicc, mert egy kicsit más gázkezelést próbáltam.)
= PH! - No Tuning Cup! - 2019 =
Warm Up Session FINAL STANDINGS
===============================
1. DigitXT - 34.030
2. bagolyka - 34.041
3. kalauzhal - 34.121
4. tzsolesz - 34.315
5. EPER - 34.438
6. Gaborz1 - 34.527
7. ThisNoAll1 - 34.611
8. Freddy - 34.649
9. misi belucci - 34.854
10. Heathenreel - 34.949
11. P.Solberg - 35.039
12. Revans - 35.057
13. AKIspest - 35.078
14. odium - 35.081
15. droci - 35.249
16. Tibcsi - 35.626
17. TroRac - 35.782
18. Aksi - 35.991
19. Hege01 - 36.031
XX. AtiTheSnail - DNF
XX. Free - DNF
XX. [BH]Gejgoke(c) - DNF
XX. Runo - DNF
XX. nVidiaDriver - DSQSzerk: a linkelt fotó az időeredményemről nem a leintés után készült, de mivel akkor sem változott, "jó lesz az jeligére" benyomtam.
Amúgy hasznos lehet, ha valaki úgy érzi, hogy megfutotta a legjobbját, és többet már nem fog próbálkozni, hogy lő egy screenshotot, mert előfordul, hogy a leintés után már nem mutatja a végleges listát, hanem rögtön az új napi challenge jelenik meg a töküres listával. Nem szeretném, ha bárki eredménye elveszne egy ilyen baki miatt, szóval jó ha van egy fotótok, tuti ami fix!
Szerk: a DSQ-ra linkelt kép magyarázza, miért. (Utólag vettem fel a tagot.)
-
Speed®
titán
Cseszhetjük, ha a másik oldalon friss legendary maxiking osztja a 30kt és a többi hasonló felette..nekünk meg van egy UFOnk és alig pár öreg, akiknek van esélye ezt megugrani MF nélkül :S
A mocival extra szopatás, hogy akkoris képes leesni róla, ha tökéletesen landol az ember nagy repülés végén, marha dühítő tud lenni.
Első pályán 476mnél nem tudok feljutni, kinek mennyi a max?
-
Neck
veterán
Nekem a motor nem maxos, csak level 50,de!
Első pálya jeep szárny, fume boost, oc turbo, ha maxos a jeep, van elég tapadás, felvisz, 7500-8000 körül simán lehet csinálni.
Második és harmadik pályán nekem ezzel a gyenge krosszmotorral is sikerül 8k illetve 4-5k a hosszabb pályán, szárny, oc turbo, és landing boost - Ez utóbbi a rövidebb pályán nagyon adja.
Az utolsó pályán meg a bukókeret a lényeg, de mindig elrontom, ha nem rontanám el, 30k sima.
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #3762 üzenetére
Persze, MF.
Néhány napja vertek agyon, esélyünk sincs ellenük, akkora Prok..van jópár tagjuk, akikről virít, hogy csalók vagy milliomosok, kezdők fullfullos verdákkal stb., így nem nehéz 3000+al elhúzni. Fingeréknek persze mindegy..dőljön a lé, oszt ennyi.
#3751ben van linkem, de DigitXT oldalán is ott vannak sokan.
-
tzsolesz
nagyúr
Itt a linkem barátlistához.
-
tzsolesz
nagyúr
Azt mondod?
Mi is megkaptuk megint a LEGENDS-et, asszem egy csúcsról lejjeb csúszott top csapat. Ütnek vágnak minket.
Nem beszélve arról, hogy soha nem ment ennyire rosszul event mint most. Az alján kullogok. Nem érzek rá.
Nekünk már az új van..... Jip vs. motocross.Amúgy linked van itt valahol? Sőt, aki nem lát engem, az jelezze már, mert nekem még csak a fele sincs meg a húszból, az első hozzászólásban meg már nincsenek linkek.....
-
tzsolesz
nagyúr
Uff, sztem a buszos eredményem nem is lett olyan rossz. 🚌
Persze menthetetlenül le fogtok gyűrni, de most legalább nem az utolsó vagyok. -
DigitXT
Topikgazda
Szolgálati közlemény: kerülő úton megtudtam, hogy volt egy tag, aki véletlenül
11-es tuningot hagyott fent. Valószínűleg vele találkozhatott Speed(R). Mondjuk
sokkal egyszerűbb lett volna, ha nevén nevezi, és rákérdezünk, hogy ezt hogy?
Gyakorló futamon ejnye-bejnye (állítólag megkapta már Messengeren), élesben
pedig kizárás az adott futamból. Visszaeső/szándékosság esetén a kupából is!Sajnos a fél bandát nem ismerem, ill. a fele már nem itt kommunikál. Sőt, még
azok is inkább Messengereznek, akik amúgy regelve vannak ide is. Most hogy
azért van ez, mert kényelmesebb, vagy kinek éppen mi? Irreleváns. Sajnálatos,
hogy ilyen "szájkaratét" kellett nyomni azért, mert nagyon nem volt egyértelmű,
hogy kire gondolt a költő. Kérem a jövőben mindenki mellőzze a ködösítést! HA
valakivel gond van, akkor tessék nevén nevezni, rövid úton meg lehetne beszélni.
Ha van ide regje, azonnal meg tudja védeni magát, ha kell. Tévedni emberi dolog.
(Mind vádlott, mind vádló oldaláról előfordulhat...) Köszönöm az együttműködést!Igen: kérem, jelezzétek, ha gond van! Konkrétan! Jöhet akár videó is, DSQ, kész.
Egyszerű/nagyszerű. Nagy lesz a mezőny, előfordulhatnak problémás helyzetek.
Azt csak a gonosz énem jegyzi meg, hogy 11-es tuninggal még csak nem is egy
pályacsúcsot menni LOL. Nekem is volt, hogy véletlen ott állt a fullos Rally Car a
rajtnál, nézem, hogy ezt hogy? Van ám pause menü, meg EXIT gomb a játékban! -
Robertodr
újonc
Sziasztok!
Nagyon szívesen csatlakoznék a Teamhez, napi szinten többször játszom, Legendary 42 vagyok 462.000 ponttal. Kérlek, jelezzétek, hogy milyen teendőim vannak a tagsághoz! Előre is thx! Robertodr
-
DigitXT
Topikgazda
-
lovasalbi
csendes tag
Méghogy nem számít a skin! Feltettem a VIP skint, és másfél másodpercet javítottam (rögtön ellenőriztem nem maradt-e rajta tuning - de nem) :-)
Freddy/Bagolyka/Digit biztos 37 alá megy! -
DigitXT
Topikgazda
Nem kell hugyozni, se szélirányban, se szemben. Gyertek bulizni!
WC-n ülve dobtam össze ezt a kis videót, utólag hallom hangot vesz
fel a mikrofonról. Még jó, hogy nem fingott bele senki egy nagyot.Szerk: itt van képen is. Fogadjunk, hogy bagolyka* nyom egy 37-et?
*: vagy Freddy.
Tudnám értékelni, ha jönne HUN is oktatni.
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3750 üzenetére
Nem értek egyet, szerintem a kellemetlenség megérné a tisztaság fejében. De nem fogok széllel szemben hugyozni, ha nem akarjátok. Egyébként a ghostok zavaróak, az ezredmásodpercek ugyanúgy "izgik".
Azért nem kaptál linket, mert hibával elszállt a felület, mikor regelni akartam. [link]
-
DigitXT
Topikgazda
A mázli faktor nem függ a próbák számától. (Elsőre is bemákolhatod, ha nem
vagy teljesen fakezű, aztán 100 próbából se sikerül megverni, ha úgy jön ki...)Azért nem így szervezzük, mert ebben a kupában éppen az a fun faktor, hogy
milliméterekért küzdünk, és annyira együtt van a mezőny. Szóval esszenciája
a ghost - nem csak a végeredményben látszó ezredmásodpercek számítanak.Pont azért kértem be a nevezéshez a linkeket mindenkitől (apropó, tőled nem
kaptam), hogy mindenki lássa a többieket a listán, így potenciálisan tudjon jót
versenyezni: értelemszerűen egyszerre csak 5 játékos van a pályán, de ahogy
javítasz, úgy mész az egyre jobbak ellen (mindig a környékedről ad ellenfelet).
Kivétel az abszolút rekord, az mindig benne van, legalábbis úgy tudom...Bennem az merült fel, hogy erősen tuti-megmondó hangulatodban vagy, még a
kupán való indulást is bojkottálod, mert állításod szerint csalók járnak köztünk.
Hát mi ez, ha nem meghurcolás? Ja, hogy név nélkül lehet: lónak a faszát...Beveszem a leszarom tabit, nem indulsz, nem indulsz. Csak jó lett volna tudni,
kire kell figyelni, mert 20 játékosból mindenkire egyedül biztos nem fogok tudni.
(Nézd meg a korábbi kupákat 6-7 fix játékos volt, mind fórumtag. Ez más lesz.) -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3748 üzenetére
Az felmerült esetleg, hogy a próbafutam jellege okán nem akarom meghurcolni, csak a miheztartás végett, miszerint is kibukik a dolog, felhoztam a témát? Az a cél, hogy fairplay verseny legyen, ill. sokan vegyünk részt benne, nem az, hogy valakit megbélyegezve jól megmondjam a tutit.
A feltételezéseddel pedig, miszerintis végigmentem és úgy verem a tamtamot, tudod hova menj
Hogy téged ez idegesít..szedj leszaromtabitValóban, úgy rémlett nem volt elérhető ez az infó. Innentől már csak azt kérdezem akkor, miért nem így bonyolítunk futamokat? Drága..ellenkezőleg, sokkal több értelme van kevesebb próbával, kisebb a mázli faktor, legalább jobban kijönne a "pro faktor"
Elengedtem a threadet innen.
-
DigitXT
Topikgazda
És továbbra is nyomod, hogy "úriember", meg Pro. Mindezt névtelenül,
nulla bizonyítékkal. Mondtam, hogy írd le priviben, hogy mi a probléma,
de nem, inkább már "elengedted". Ezzel nem segítesz a jobb játékhoz!
(És szemmel láthatólag nem engedted el, hiszen továbbra is vádolod...)Az se derül ki, hogy végül megverted-e ezt a nagy csalót? Szóval lehet,
hogy a listában nem is előtted kellene keresni? Mivel NEM sokan voltak
előtted, ez eléggé felbővítené a kört. Főleg úgy, hogy akik előtted voltak,
azokat nekem mind beadta, s ott a videó, hogy teljesen korrektek voltak.Szóval keresünk egy csalót mögötted, akit vért izzadva megvertél, de Te
hótszentségesúristen, hogy véletlenül SE fejezted be extra tuningokkal?
Csak időközben ráéreztél a mikéntjére, ellentétben vele aki ugye fakezű,
s a legyőzése annyira kedved szegte, hogy inkább nem indulsz a kupán.Szomorúan olvasom soraidat. Mondhatni kezdesz felidegesíteni.
ha bővítenék a résztvevők listázott eredményeivel
Ez benne van. Mindjárt lövök egy screenshotot telefonról, és beszúrom...
(Ami nincs benne, hogy nem ad ghostokat, csak a kihívó ellen mész.)
Íme (lehet jönni lenyomni, garantáltan ugyanaz a tuning mindenkinek
):
Más kérdés, hogy pofátlanul sokba kerül, 10x annyi, mint a napi challenge,
minek következtében én se futok neki 80-100x ugyanennyi gyémántért. -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3741 üzenetére
Khm..egy szóval nem mondtam, hogy végigmentem, adott szakaszig néztem csak meg, mi kell, hogy annyira Pro legyek, mint az "úriember"..szóval hátrébb az agarakkal, ha kérhetem.
Szervezőként mit tehetnél? Semmit, nyílván, nem is firtattam ezt, tisztán a játék fogyatékossága, hogy nincs benne egyéni kupa létrehozásra lehetőség. Illetve az egyéni challange rész adná, ha bővítenék a résztvevők listázott eredményeivel. Fingeréknek be kell dobni, hátha lefejlesztik. -
tzsolesz
nagyúr
Most akkor volt csalás vagy nem?
Azért nekem nem mind1, mert ha az illetőt dobjuk, akkor én nem 20-ik, hanem 19-ik leszek.
Jah, várjunk csak, de mind1.
(csak tréfálok....)
Nah, békesség srácok.
-
DigitXT
Topikgazda
Na várjál, akkor a te időd volt csaló? Fasza! Mivel nem dobott minket
össze, nem tudtam megnézni, mit bűvészkedtél. De elmész a fenébe,
hogy kelted a hangulatot konkrétumok nélkül, majd közlöd, hogy nem
is úgy volt, ne találgassak. Mégis mi a frászt csináljak, szervezőként?
Máskor leszel szíves egy ilyen kirohanást alátámasztani rendesen.Ez mindenkire vonatkozik! Felnőtt emberek vagyunk (legtöbben 30+),
szerintem ilyen korban az ember már tudhatja, hogy alaptalanul nem
vádaskodik, ha meg biztos a dolgában, tesz mellé bizonyítékot, úgy a
célját is eléri hiszen alap, hogy, aki nem tisztán játszik az idejét bukja.Szándékosság(!) esetén nem csak az adott futamról zárjuk ki, hanem
az egész kupáról, ha közösségromboló hozzáállású, a csapatból is.
Ugyanez vonatkozik a játék hekkelésére is: nem hiányzik egy kollektív
büntetés a csapatnak csak azért, mert vki trükközik, Igen, volt ilyen is.Azt viszont senki ne próbálja meg, hogy "bizonyítékként" csaló idővel
egerészi fel magát a listán, aztán még neki áll feljebb!Köszi!
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3736 üzenetére
Nem értetted, amit írtam..és nem vádoltam senkit, szóval nem kell találgatni/nevesíteni, egyébként nem rájuk értettem. Mint írtam, tisztán voodoomentes részen. Egyértelmű volt, kipróbáltam utána 1-2 dolgot felhúzva és adta az adott szakaszt 1:1. Nyilván nem állok neki emiatt háborúzni, ha nem vagyok biztos benne
De elengedtem már, nem vagyok Pro ;p -
DigitXT
Topikgazda
Utólag láttam, hogy amúgy elég erős eredményt mentél, így kizárásos alapon a
két "jómadarat*" vádolhattad közvetve csalással. Rászántam az utolsó órácskát,
hogy megverjem őket végig videóra rögzítve a dolgot, hátha. Majdnem sikerült.
Azért is jó a videó, mert vissza lehet nézni, képkockánként, hogy hol szúrtam el.
Tessék megfigyelni mekkorát veszítek, ahol kénytelen kelletlen belefékezek.Egyértelműen valid eredményeket futottak... ez mondjuk nekem eddig is triviális
volt, azt hittem, valaki ismeretlen, nem fórumos arc hátrébb ügyeskedett. És áll,
amit írtam a gázelvételről... és az MF-ről, mert ekkora előnyt illett volna behúzni:*: azt nem hinném, hogy esetleg engem (csak mert előtted voltam pár századdal).
= PH! - No Tuning Cup! - 2019 =
Warm Up Session FINAL STANDINGS
===============================
1. Freddy - 38.734
2. bagolyka - 38.856
3. DigitXT - 38.870
4. P.Solberg - 39.259
5. [BH]Gejgoke(c) - 39.305
6. ThisNoAll1 - 39.461
7. kalauzhal - 39.492
8. misi belucci - 39.573
9. EPER - 39.743
10. TroRac - 39.802
11. Free - 39.956
12. Heathenreel - 39.998
13. AKIspest - 40.178
14. AtiTheSnail - 40.183
15. droci - 40.464
16. Tibcsi - 40.751
17. Aksi - 40.770
18. Runo - 41.029
19. odium - 41.038
20. tzsolesz - 41.175 -
DigitXT
Topikgazda
Ööö, debizony van ám pedálvoodoo.
Konkrétan nyomogatni kell a gázt:
ki néz hülyének kit?Ha elkapod a ritmusát valóban olybá' tűnhet, hogy
erősebb autóval megy az illető, mert különben hogy a fenébe hagyott ott?
A valóság ezzel szemben az, hogy jobban kezeli az autót, ill. a játékot...Mások nevében nem tudok beszélni: én max. videót tudok neked felvenni,
hogy én hogyan csinálom, aztán eldöntheted, hogy ez tiszta, vagy sem...
Nyilván nem fogom tudni felrakni a legjobb időt, mert oda azért MF is kell,
de ha minden (!) nekifutásomat videóra venném, akkor az is meglehetne...Kérdés, hogy szükség van-e erre? Én el tudom fogadni, ha valaki ennyivel
jobb nálam és akár emiatt rámosolygott párszor Miss Mázli is. Nem kéne
rögtön csalást kiáltani: volt olyan anno, hogy valaki elkapta a rajtot, csaló!De várjunk kicsit ne vádaskodjunk: kiderült, hogy nekem is megy, csak az
esetek 10%-ban maximum, ennyi szerencsefaktor azért van a játékban.
(Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor tényleg nem neked való a kupa, de
kérlek, hogy alaptalanul ne vádold a nálad jobb versenyzőket csalással.)
Szerk: ha azzal van a gondod, hogy emelkedőn nem a padlógáz nyerő, azt
még megérteném... de ha már több éve aktív játékos vagy, akkor nyilván jól
tudod, hogy ez ilyen, főleg tuning nélkül, amikor teljesen irreálisan pattog...
Ezt a pattogást / első kerék elemelkedését tudod gázelvétellel csökkenteni:
próbáld ki!És készülj fel, hogy más járművekkel még rosszabb lesz.
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3734 üzenetére
Természetesen nem a kinézetről beszéltem. Minden szinten azonosan érkezve emelkedőn lemaradni elég egyértelmű, mikor még semmi pedálvoodoo nincs az adott szakaszon. Az, hogy hülyének nézünk több éve aktív játékosokat, nálam leveri a biztit. Ha próbakör, ha nem..nekem ez nem fér bele, sry. Inkább hagyom is, nem fogok ezen idegeskedni, jó/tiszta versenyzést mindenkinek a továbbiakban.
-
DigitXT
Topikgazda
Na várjál, ez így nem vicces. Ha belengeted, akkor csak végig kéne vinni.
Nem tudok más módról, minthogy LVL1 minden mindenkinek... Tuning cucc
sincs, az kapásból látszik. Egy kósza LVL2 talán nem feltűnő - de lebukhat.Ha jól értem, ilyet láttál: vagy ilyet véltél látni, csak nem fejted ki, de azért a
kedved van szegve. Nem értem! Mint írtam volt, nem vicces... Ha valaki nem
azonos feltételekkel indul (értve alatta az autót: a kezét nem tudjuk levágni),
akkor DSQ lesz a jutalma: elég világosak a feltételek, a szigor is adott, nem
a te kedvednek kéne elmennie, hanem annak aki a fentiket nem értette meg!Ha nem nagy kérés, fejtsd ki priviben, mert legkésőbb hétfőn indulnánk.
Szerk: nekem rajta van egy fizetős skin, a teljesítményt nem befolyásolja.
Skin megkötés nem volt... és nem is szeretnék, épp elég nehéz néha felfogni,
hogy pont melyik autó billegését szabályozod, amikor egymás nyakába rajzol. -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3732 üzenetére
Leírtam, amit szerettem volna, nyilván okkal tettem, de nem fejtem ki.
Részemről már itt bukta, még el sem kezdődött, de a kedvem szegve,
egyszerűen alkalmatlan a játék arra, amit itt sokan szeretnénk elérni..
Miként garantálható ugye, hogy fixen azonos feltételek legyenek? -
DigitXT
Topikgazda
Ööö, konkrétan gyanúsítasz valakit a mostani gyakorlókörön csalással?
Csak mert az ilyesmit nem toleráljuk, így DSQ-t von maga után élesben.Gyorsan megnéztem, mi lehet a gond, 18 embert látok, reális időkkel, s
el is indítottam egy futamot: abszolút head-to-head mindenki. Amíg nem
kell elkezdeni trükközni a gázzal. Szóval abból az 5-ből, akiket nekem a
játék bead, nem tudok rámutatni senkire, hogy te erősebb autóval mész!Szerk: megjegyzem, volt már rá példa, hogy valaki véletlenül "kettesen"
hagyott egy tuningot. Jelezte becsülettel, hogy elbaszta. De kizártuk.Freddy: mi még nem tartunk ott, hogy bevezessük a BoP-ot, de ha nagy
lesz a felháborodás, hogy más liga, akkor ősszel jöhet a Handycap Cup. -
expander
senior tag
hallod Freddy ?!
-
Speed®
titán
Megjegyezném a no tuning cup kapcsán, hogy aki nem tud becsülettel küzdeni, ne szegje kedvét másoknak. Nem azért van kitalálva egy fairplay verseny, hogy itt is le kelljen nyelni a "Proságot".
Akinek inge, gombolja be. -
badaia5
tag
Nem lehet bekerülni valamilyen módon a teambe?
-
badaia5
tag
Sziasztok!
Szeretnék belépni a PH! hcr2 csapatba. Apika05 a nickem. -
törölt tag
Úgy nézem, többen sincsenek tisztában a notuning bajnoksággal
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mi ez a most induló event? Mik ezek a jutalmak?!
Meglepődtem.
-
DigitXT
Topikgazda
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
#07813632 #3699 üzenetére
Rendben! Akkor az összefoglalóból kitakarítottam az összes linket,
minden a blogra ment, max. nem mindenki indul majd - inaktív tagok
eleve fel se kerültek. Ha vki feltűnően mást csinál majd, mint a kupa
feladat, akkor ideiglenesen el lehet dobni, hogy ne zavarja a listákat.Szerk: sajnos nem tudok mindenkit, aki számít felrakni, csak azokat,
akik megadták a linkjüket, de mint írtam korábban, aki "titkolja", az is
tud indulni a bajnokságon, hiszen ha mindenkit felvesz, mindenkit lát,
és vica versa őt is látjuk, annak ellenére, hogy nem mi vettük fel.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest