- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Padavan firmware
- Linux Mint
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1898 üzenetére
Részemről mehet a NoTuning cup, úgyis egyre jobban kezdek lemaradni a fejlesztésekkel, mert mostanában nem játszok annyit. Kicsit nekem ellaposodott a játék. Ez a kínai event nem volt rossz, el is lehetett volna menni könnyen az 500-as ládáig, de ez a menetenként 6 perc sok volt, nem mindig volt kedvem majd fél órát rászánni naponta emiatt (a néhány újra töltés miatt a végén meg ennek a többszörösét). A tuning fejlesztések meg, amik érnek is valamit olyan baromi lassan jönnek, hogy nem igazán motilvál ez sem a játékra. Arról nem is beszélve, hogy rákattantam a Top Drives-ra.
-
DigitXT
Topikgazda
Na, a két új kollégával kicsit megváltoztak az erőviszonyok.
Ha eláruljátok, hogy melyik link melyik játékbeli névhez tartozik,
beírom az összefoglalóba. Esetleg ideje új No Tuning Cup-nak? -
F-ECT$
titán
válasz
DrojDtroll #1896 üzenetére
Talán 13. Végig sikerült 9 pontokat szerezni és néhány 10-es is befigyelt.
-
F-ECT$
titán
509 pontom lett az event végére, 2 max 3 ráfizetéssel.
-
rocket
nagyúr
válasz
AtiTheSnail #1877 üzenetére
Ezeknek elgurult a gyogyszeruk, fele ennyiert meg elmenne, igyis tobb, mint egy day1 AAA jatek ara lenne eves szinten, de majdnem 40k vicc
Elkepeszto milyen kapzsisag megy az elmeletben F2P jatekoknal, es ugytunik ez az uzleti modell lassan atveszi a szerepet mindenhol, mert van annyi balna user aki fenn tudja tartani ezeket a kapzsi jatekfejlesztoket a felszinen.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DrojDtroll #1889 üzenetére
Pedig jópofa. Próbáltátok már direkt elb*szni a sárkányt rükiben? Jól felfordul...
-
AtiTheSnail
kezdő
Family csomag, 48 euro fel evre de 6 fele oszlik
-
sz_abika
addikt
válasz
AtiTheSnail #1884 üzenetére
Hogyé annyi a félévesed?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
AtiTheSnail #1884 üzenetére
Megjött nekem is droidra 3299 Ft/hó.
-
Scale
őstag
válasz
Kabaré szint...
-
AtiTheSnail
kezdő
Ahhoz képest, hogy a Spotify előfizetésem 2500 körül van fél évre, ez elég húzós
Nyilván nem akarják, hogy a tehetősebb játékosok nagyon elhúzzanak, vagy ha igen, akkor már ne legyen olcsó nekik
-
válasz
Na mára nekem is megjött a VIP, 3299 forint/hó (android).
-
Véreshurka
senior tag
Hali!
Én is beszállnék a fórumozók közé.
-
AtiTheSnail
kezdő
lesz androidra is
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lehet ez only HarapottAlma tulajoknak van. Droidon nem fizetnek ilyen huncutságért, gyanítom ez lehet a koncepció.
-
F-ECT$
titán
válasz
Nekem ilyen lehetőségem nincs, gondolom most vezették be, és még nem mindenkinek dobja fel a lehetőséget. De az tuti, hogy nem fizetek elő rá...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
AtiTheSnail #1874 üzenetére
Droidon én még nem láttam VIP-et, az a reklám eltakarítás lenne?
-
válasz
AtiTheSnail #1874 üzenetére
VIP? Ez micsoda?
-
AtiTheSnail
kezdő
Nektek mennyibe kerül a VIP havi díja? Csak azért kérdezem, mert észrevettem, hogy Iphone-ra minden sokkal drágább, pl a tankos bundle nekem 5990 (asszem, kb) haveromnak az Androidján meg 2000 körül volt... elég igazságtalannak tartom. A VIP nekem 3290/hó lenne.
-
zeon.hu
nagyúr
Egy kollégámat felvettem a csoportba (nincs jelen a fórumon),
Jay néven játszik.
Itt a linkje: [link] -
Scale
őstag
Eddig tetszik az event, a zombies halovíni eventre üt, az is elég jó volt szerintem
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
AtiTheSnail #1867 üzenetére
Ez ugyanaz a patch, csak eddig nem voltál kötelezve rá, igazából most sem, ha nem érdekel az event.
-
AtiTheSnail
kezdő
event kint, frissites kint, ahogy nezem legendary lesz max 1-2 rafizetessel
goldfarm? az orra akasztasra gondolsz? az nekem mar az elozo patchnel se ment :/ (=nem farmoltam)
-
rocket
nagyúr
Kenyszeritett frissites is jott, lottek a gold farmolasi lehetosegnek.
Masfel honap alatt sikerult megoldaniuk a greedy jatekfejlesztoknek -
zeon.hu
nagyúr
válasz
DrojDtroll #1864 üzenetére
"Chinese new year" feliratból gondolom
-
AtiTheSnail
kezdő
A kiskép alapján vizes pályára számítok, amúgy is a snowmobilet húzom jelenleg.
-
Scale
őstag
válasz
DrojDtroll #1860 üzenetére
Gyémánt éhes
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
DrojDtroll #1860 üzenetére
中国
-
DrojDtroll
veterán
mire számítotok?, milyen lesz az új event?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DrojDtroll #1858 üzenetére
A sziklák érzékelési zónája elég nagy, rágurulsz lassan, akkor lesik visszatolatsz, aztán akármelyikkel át lehet esni simán. Én a buggy-t javaslom.
Sejtettem, hogy erre gondolsz, ezért is kérdeztem, hogy hova kell láva járásra autó.
-
DrojDtroll
veterán
Köszi a tippet, megpróbálom majd
-
AtiTheSnail
kezdő
oda nem kell snowmobile, kozepesen lassu tempoval le tudsz ugy ugrani h ne ess bele es a fejedet se baszd a sziklaba
edit: most latom csak, ahogy DigitXT is irta -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DrojDtroll #1855 üzenetére
Egyetlen lávás helyre emlékszem azon a pályán: szimplán nem kell beleesni.
Első lépésben leszakítod a gerendát, második lépésben meg simán leugrasz. -
Gaborz1
senior tag
Nemsoká jön frissítés.
[link]
Ahogy néztem kapunk 2 új BEACH kupát(6 pálya). Más újdonságot nem bírtam felfedezni. -
AtiTheSnail
kezdő
válasz
DrojDtroll #1849 üzenetére
Szia,
a SnowMobile-al tudsz menni a láván ugyanúgy ahogy a vízen.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DrojDtroll #1849 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint mindegyiket öli a láva. Mire kell "lávajáró"?
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
van olyan jármű ami állja a lávát?
-
rocket
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #1844 üzenetére
Engem is kidobal, zsinorban 6x dobott ki 2. gyozelem utan 3 versenyes kupaban, ilyenkor meg elorol kell kezdeni.
Iden legalabb 70x csinalt mar ilyet, persze reklam kozben meg 1x nem dobott le.
Eloszor azt hittem a wifi vacakol azert csinalja, de stabil a wifi, ugyhogy szerver oldali gond. -
válasz
DigitXT #1845 üzenetére
A figura az nálam is borzasztó tud lenni, egyedül mondjuk még csak a Buggy-val tapasztaltam, azzal pörgök a legtöbbet és úgy veszem észre maga a pörgés váltja ki ezt a bugot, ami először vicces, de azután már a későbbiekben nagyon idegesítő, mert tényleg instabilláv válik a járgány és pörögni sem akar ebben az állapotban.
Ezen a mostani Moon Event-en meg amikor kiakad így, olyankor jórészt fele pontot sem szerzem össze az adott menetnek, amit normál esetben tudnék.
Legalább nálam nincs offline-ozás.Itt egy látványos kép a fentebbi bug-ról:
Legalább nem halunk meg, amikor így haladunk az autóval talajon.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nagyon nagy taps a fejlesztőknek 2 darab lehetőségem nullázódott le az eventben, valószínűleg szerver oldali probléma miatt. Mind a 2x volt 800+-os eredményem amivel az egyiket nyertem volna a másodikban fix 9 pont, erre mind a 2x OFFLINE lett a játék, mire visszamentem nem, hogy egy kisebb összeg, 2 db kötőjel volt a nevem mellett... Komolyan mondom vicc.
200-ra rámehettem volna, mert elég jól adta. Így viszont kár vele foglalkozni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
AtiTheSnail #1842 üzenetére
-
AtiTheSnail
kezdő
Hello mindenki!
Örülök, hogy találtam az általam bőven túl sokat játszott játékhoz aktív magyar fórumot. Így legalább még több időt ölhetek bele
Ha gondoljátok vegyetek fel, link alant, örülnék neki
https://playhcr.com/invite?id=qb7w8Y
Továbbá láttam itt ment a spekulálás a ládákkal kapcsolatban, én meg voltam olyan hülye nem rég, hogy két "turnust" is (két 24 órás láda közötti időszak) naplóztam. Ha valakit érdekel itt az eredménye, a második időszak is kb ugyanilyen, kevés eltéréssel:
24 3 3 3 8 3 3 8 3 3 6 3 3 3 3 8 3 3 12
3 3 8 3 3 3 3 8 3 3 3 3 6 3 3 8 3 3 3 8
3 3 3 3 8 3 3 3 3 8 3 3 3 3 3 8 3 3 3 3 3 12
3 3 3 3 8 3 3 3 8 3 3 3 8 3 3 3 3 8 3 3 3 8
3 3 6 3 8 3 3 8 3 3 3 3 8 3 3 3 3 8 3 3 3 24 -
-
rocket
nagyúr
válasz
sz_abika #1835 üzenetére
Ez csak szerencse kerdese, semmi koze a szint lepeshez.
Most leptem szintet, boss elott kinyitottam egy 3 oras ladat (ezen kivul ket 8oras volt meg aktiv), hogy legyen ures hely, gyozelem utan 3 orast adott, folytattam a jatekot nyertem 6 kupat ugy, hogy kinyitottam mindig amit nyertem, 8, 3, 3, 3, 3, 3 oras ladakat adott.
-
F-ECT$
titán
Ezeknek a "Boss level"-eknek mi értelmük van? Legalább lennének nehezek vagy valami...
-
-
zseko
veterán
válasz
DigitXT #1825 üzenetére
Több játéknál is fizettem már ugyan, de mindig csak a minimálisat. Szerintem összesen ha 4000-nél tarthatok így. Megfordult itt is a fejemben már, hogy megveszem ezt vagy azt mert olcsó, de inkább mégse
Én sajnálom rá, ez van
Nem mutatja. Összeadtam számológépen
Egyszer összeadtam ugyanígy a Steames vásárlásaimat is. Na azt nem kellett volna...
-
DigitXT
Topikgazda
Az a szar, hogy simán bepaliznak vmi jó(nak tűnő) csak 700 Ft ajánlattal.
Nekem pl. a Sports Car skinje, meg a Sukár Dieselé nagyon bejött. Pech?
(Aztán amikor kb. 10000 gyémántot adtak olcsón*, az is meggyőző volt.)*: kb. 2K volt, most nem emlékszem, hogy mennyi lett volna akció nélkül,
de sokszor ennyi. Tehát kvázi megérte, így nyugodtan tudok versenyezni,
nem kell számolgatnom, hogy sok-e pl. 20 gyémánt +4 db nekifutásért...Szerk: az áruházban mutatja az össz. IAP értéket? Hol lehet megtalálni?
-
-
F-ECT$
titán
válasz
DigitXT #1822 üzenetére
Oh, én vettem egy 700 Ft-os csomagot és kész. Nem is nagyon érzem, hogy olyan sokáig fogok még vele játszani mivel van 3 maxos autóm, innen már csak a kocsikra szerelhető cuccok fejlődhetnek, de azok meg olyan rohadt lassan, hogy szerintem gyorsan rá fogok unni az egészre.
-
DigitXT
Topikgazda
Ennek örömére én nem frissítek, hanem újra "farmoltatom" a jelenlegi
verzióval a hószán tuningjára elköltött milliókat. Ha pár napig tart, hát
addig tart. De eleget költöttem már rá igazi pénzt, hogy kapjak vmit...
Basszus, összeadtam... nem kellett volna: 14KHUF összesen, durva! -
Fr0z3n
őstag
Meg javítva lett a végtelen pénz, én legalábbis nem tudok a kocsi orrán egyensúlyozni
-
Gaborz1
senior tag
Frissítés!!!
Új advernture pálya: Beach -
F-ECT$
titán
Long jump. Saját kocsi. 7 napos. Asszem rámegyek a 400-ra.
-
athomi
veterán
Hogy a túróba siklanak egyesek végig a vízfelületeken?
-
Az utóbbi Event-ekből kiindulva valami nagyobb külföldi fórumon lehet voltak panaszkodások, hogy balansztalan az, hogy a régebbi játékosok előnyt élveznek a táposabb saját autójukkal az újabb játékosokkal szemben (valahol érthető is) és lehet annak az eredménye ez a mostamában jellemző dolog, hogy mindenki ugyanolyan erős és felszereltségű járgánnyal indul, így innentől kezdve nem azon múlik, hogy ki mennyi időt ölt már eddig a játékba, hanem, hogy ki ügyesebb.
Ez pedig így jó is szerintem. Abból is jó, mert kevésbé van kényszer, hogy ritkábban használt külső tuning cucc fejlesztésre szórjam a pénzt.
-
-
F-ECT$
titán
No mivel kell menni a mostani challengen?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Mac Mini M4 16/256GB bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest