- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobilinternet
-
IT café
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRAzyCOPhu köszi a játékot!
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Egy jó random csapattal első!
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Enigma1945 #19759 üzenetére
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Még mindig jó a PP-29
-
bul07
nagyúr
válasz
F e Z o #19760 üzenetére
Hát elég drága ahhoz képest hogy Steam-en dec 12-től jan 9-ig 4.79€ volt
Kb ennyit is ér, nem többet, ha ér még valamit
És mostanában elég sűrűn volt ennyi [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zsolesz1885
tag
válasz
Még nincs tapasztalatom Epic-en keresztül EA játékkal, de Steam-en keresztül igen. Ott nem volt problémám, de az tény hogy kell hozzá az EA app, hiszen EA fiókkal tudsz játszani mivel oda menti az összes elért eredményeidet.
Igen, ez igaz hogy a háttérben futnia kell mindkét appnak, de nekem mindig fut 3 is egyszerre, Steam,EA,Epic és nem volt még vele problémám. Nálam eddig minden rendben és jó szinkronba megy. De amúgy a Rockstar-os gémek is ilyenek.
Megveszem a BF4-et aztán kipróbálom milyen az Epic-es "verzió" és beszámolok róla.
[ Szerkesztve ]
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
F e Z o
veterán
válasz
Már ne haragudj, de ennyiért akkor is ajándék.
Nem tudom milyen géped van, de kétlem, hogy bármelyik szoftver is fogná a a mostani gépeket...Nálam a háttérben szerintem még a jóisten is fut, még sincs semmi gondom.H2O über alles!
-
Enigma1945
őstag
válasz
Zsolesz1885 #19758 üzenetére
Nem akarok senkit lebeszélni!!
DE!!
NE VEGYÉTEK MEG!
Saját tapasztalat!2 okból:
1: Epic, és EA App-nak egyszerre nyitva kell lennie, ha az egyik nincs nem fut a játék. ( Én pld amolyan mondó vagyok, hogy minek fusson annyi app a háttérben? Több erőforrás marad a játékra. Esetleg gyengébb géppel rendelkezőknek jöhet jól ez )
2: Az Epic store-ról vásárolt BF5 nekem SOKKAL ROSSZABBAN FUT! Nem tudom miért!!
Az EA appos BF5 sokkal szebben futott! Kb ugyanaz, mint a STEAMES COD WZ sokkal rosszabbul fut, mint a Battle netes!!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Zsolesz1885
tag
EPIC akció most a BF gémekre ha valakinek kéne:
BF4 - 749 Ft
BF1 - 749 Ft
BF5 - 849 Ft
BF2042 - 2998 Ft"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
Kezdek belejönni.
-
Lendova
őstag
kleman79HUN ~16 perces teljesítménye:
All fiat goes to zero.
-
Na végre első! Több mint fél év kihagyás után ez nehéz volt.
-
Hosszú kihagyás után visszatértem. Mi most a “meta” fegyver? PP-29-el hagytam abba így azzal mentem két kört tegnap.
-
F_Zolee
veterán
De imádom, hogy ha én lövök meg valakit(helit) irányított rakétával röhögve elmegy de nekem elég 1 is és halok...
-
IntelKiller7
veterán
válasz
CptAdamica #19747 üzenetére
Véletlenek nincsenek.
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7 #19746 üzenetére
Na igen, Enders is leleplezte!
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
IntelKiller7
veterán
válasz
CptAdamica #19743 üzenetére
Battlefield 3 Remastered
-
válasz
CptAdamica #19741 üzenetére
Őszintén, mivel egy egy rész megjelenése után mindig kihal az előző topic, bőven elég lenne egy "általános" BF topic ide.
Picit feleslegesnek és redundásnak érzem mindig újat nyitni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Lendova
őstag
válasz
Enigma1945 #19730 üzenetére
Olyan nem lesz, hogy mindent lehessen rombolni. Nem jó az, ha annyira le lehet gyalulni a pályát, hogy mindenen át lehet látni és sehol sem marad fedezék. Rontja a játékélményt.
All fiat goes to zero.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dtomka #19742 üzenetére
Amúgy, ha végig vesszük, akkor a BF4 volt az utolsó számozott rész, után jött a BF1, ami a világháborúra utalt, majd a BFV, ami a victory-ra, majd a BF2042, szóval ez ha számozott lenne, akkor BF5 lenne, de ezt már tényleg senki nem tudná követni, szóval lesz simán Battlefield.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Dtomka
veterán
válasz
CptAdamica #19741 üzenetére
Én sem, láttam 7 nek nevezték korábban a 2042 a 6 volt emiatt gondoltam legyen 7.
Ha nagyon zavaró akkor gondolom módosítható. Valószínű Battlefield lesz a neve az első infó alapján. -
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7 #19740 üzenetére
Én már nem tudom követni, néhányan BF6-ként hivatkoznak rá.
Amúgy szerintem csak simán Battlefield-nek fogják hívni.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
CptAdamica #19738 üzenetére
Az ez.
-
Dtomka
veterán
válasz
CptAdamica #19738 üzenetére
A 6 ez a topic, a köv rész a 7:
BATTLEFIELD 7 Play Test Gameplay Reveal[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #19726 üzenetére
Jó lenne nyáron egy Beta és ősszel meg is jelenne
#19727 CptAdamica
Egy ideje van már topicja:
Battlefield 7 - PROHARDVER! Hozzászólások -
F_Zolee
veterán
válasz
Enigma1945 #19734 üzenetére
Na igen. Ez azért nem életszerű, hogy ennyire kell darálni és a másodpercek töredéke dönt csak. Berohannak valahol vagy épp én mennék valamerre de sokszor fekszek 1mp alatt. BF3 még éppen jó volt ebből a szempontból. Nem tudom miért kell erőltetni ezt a fajta rohanást.
Plusz volt most kis ideig air - ground superiority. Ezért szeretném a bf-et, hogy legyen jármű harc de erre csak mindenféle más módok vannak minél kevesebb járművel... -
Zsolesz1885
tag
válasz
Enigma1945 #19734 üzenetére
A BF sajnos (vagy nem sajnos) sosem a lassúságról szólt, taktikáról meg végképp nem. Sokszor már a 4 fős squad sem tart össze, nem hogy egy egész team.
Az új rész ahogy elnéztem a kis videóban kb ugyan ezt fogja adni, csak a pálya lesz más. Na mindegy, megyünk ezzel is.
-
Enigma1945
őstag
válasz
@rglaaf #19732 üzenetére
Én pedig pont hogy ezt a nyugis tempót csípem, van időd körülnézni, mit hova hány méter stb.
Én azt vettem észre ha folyamatosan csak futok és nem nézek úgy annyira szét mindig leszednek akár pont az orrom előtt is 🤷Természetesen mindig jól jön amikor van egy pörgősebb játékmenet, pld véded a B zászlót és jön az ellenség tankkal és infantryval hogy beszedje, te pedig elkezdesz védekezni.
Én mindig is úgy voltam vele aki pörgősebb játékmenetet akar az menjen kisebb pályára, vagy tdm-re.
De egyébként teljesen egyet tudok érteni a hozzászólásoddal sajnos ehhez már hozzá kell szoknunk hogy gyors játék menet lesz.
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
@rglaaf
veterán
válasz
sixpak #19731 üzenetére
Nem tudom milyen lesz uj bf de régi nyugdijas tempóra ne nagyon számitsatok
Sokan hozzá szoktak 2042 gyors darálós tempójához
Sőt már én is hozzá szoktam hiába konzolon tolom
Jobban tetszik hogy nincs nagyon kempelgetés semmivel mert pillanatok alatt szétszedik
Multkor feltettem BF4 hát kín lassú az egész persze akkor jó volt de minden felgyorsult igy a játékok isPSN:BiZzare_0 ️
-
sixpak
nagyúr
válasz
Enigma1945 #19730 üzenetére
A 2042 nevű szörnyűség után egy BFV szint is megváltás lenne nekem....bár azzal játszottam a legkevesebbet.
A BF1-be viszont erősen 4 számjegyű órát toltam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica #19727 üzenetére
Meg.
Én nem nyelek csönben.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz
Curtain #19724 üzenetére
Szerintem késő ősszel idén jelenik meg (pl november) az ünnepi szezonra időzítve.
Nyár elején várható kb a trailer, nyár végén, ősz elején valami public teszt.
Persze, ha nem csúsznak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Curtain
senior tag
Azt lehet tudni hogy mikor jön körülbelül? Idén van rá esély vajon?
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica #19718 üzenetére
Nagy semmiről szól
Tesztelés meg ez meg az, meg játékosok véleménye, aha
Az utolsó pár rész megmutatta hogy mennyire fontos a játékosok véleménye.
Előző részeknél is volt ígérgetés nem is kevés aztán meg ........[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sixpak
nagyúr
válasz
CptAdamica #19720 üzenetére
Igéretes....de a 2042 is az volt...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Enigma1945
őstag
válasz
Nagyon tetszett, tudtam érdemes AM5 gépet építeni
Mással ha nem is, ezzel biztos nyomni fogom!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7 #19719 üzenetére
Felcsavarjuk a hopium adagot!
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Uuuuu nagyon nekem is a BF3-at hozta, foleg a zene miatt. De kivancsi vagyok. 😀
-
CptAdamica
veterán
Introducing Battlefield Labs | Battlefield Studios
Utolsó fél perc az érdekes, eléggé BF3 feeling.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Zsolesz1885
tag
válasz
CptAdamica #19716 üzenetére
Most aztán nagyon kíváncsi vagyok merre mennek el, mit találnak ki.
-
CptAdamica
veterán
-
F_Zolee
veterán
De jó, hogy az all out superiority vagy minek hívják ahol minden jármű van a komplett squad beül mellém a nightbird-be ahol ebben a módban nem is lehet gyalogosan lenni.
3 ember ahelyett, hogy tankozna vagy repülne inkább beül valaki mellé.
-
Dtomka
veterán
Már működik.
-
oldY
csendes tag
Minden BF. server Off...
>>> Az élet egy sz@r játék, de a grafikája az nagyon ott van !!! <<<
-
R3laX
addikt
Nálatok is döglött? 3 órája még ment.
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee #19700 üzenetére
Egyetértek. De alap lehetne, hogy játék indulásakor egy alkalmazás ellenőrzés, a valós cheat progik telepítése miatt 1 hónap account ban. 3. ilyen próbálkozás után végleg bannolni a profilt. Így a csíter be sem kerülhetne az online harcmezőre és nem kellene szavazni sem.
Példa: A Rockstar Meg tudta oldani, hogy a játék mindenkinél ugyanolyan legyen az online-ban? A csaló progikat is meg lehetne találni és még AI sem kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN