Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
most már tényleg jöhetne valami újdonság. A super diselt kimaxoltam, 700k-t gyűjtöttem 70 kristályt. Más gépet egyelőre nem látom értelmét tuningolni, ezzel is mindent meg tudok csinálni. Agyaltam megint hogy veszek kristályt de minek....
-
Gubbba
tag
Ez is jó kérdés. Ráadásul a frissítések nem is egyszerre lesznek elérhetők mindenhol. Nemrég volt, hogy itt a fórumon már linkelte valaki az apk-t, ami hivatalosan még nekünk nem is volt elérhető a Play Store-ból, de így simán fel lehetett telepíteni. Mondjuk a legbosszantóbb hiányossága a játéknak továbbra is a ranglisták totális összevisszasága.
-
Gubbba
tag
Az egyébként másnak is feltűnt már, hogy a napi és heti challenge-ben még mindig csak azokat a pályákat adja, amik már a legelső verzióban benne voltak? Tehát se havas, se bányás, se Fingerstone GP pályák nincsenek. Az eltérő verzióval játszók miatt lehet (de ott az autók is gondot okozhatnának), vagy csak senkinek nem jutott még eszébe a fejlesztők közül javítani ezt?
-
Criminal017
őstag
-
-
Hmmm, én 52-es vagyok. Hát az első pár hónapban intenzíven játszottam a játékkal, mostanra már eléggé lecsillapodott a dolog, már nem is nagyon nyitogatok ládákat. De régebben tényleg sokat mentem Time trialokon.
Más: egy másik fórumon megtaláltam egy madzsar felhasználót, Bearnie16, sokszor látni őt is a ranglistákon. Lehet h hozzá is adott titeket az ő listájához, mert elküldtem neki a Google doc-ot az Invite linkjeinkkel, meg a topikban linkjét is, h nézzen be ide.
-
Most kaptam meg a "racing god" achievement-et.
10 ezer verseny megnyerése.
#getalife
-
zeon.hu
nagyúr
Én még mindig a fentebb írt hibával kínlódok.
Kipróbáltam másik telón is és ugyanilyen, szóval nem hardver hiba.
Így viszont reggelente már ezzel elveszi a kedvem ... -
DS39
nagyúr
Miután fullra toltam Super Dieselt, elkezdtem fejleszteni a Formulát, hát vicces egy jószág, kb olyan mint egy csónak vagy egy szánkó kerekekkel. 😀
-
Woodslave
félisten
van vkinek valami infoja hogy várható-e valami update?
-
zeon.hu
nagyúr
Másnál is bugos a "watch a video" ingyen láda nyitogatás?
Néha csak egy fekete képernyő jön be és onnan se előre, se hátra. -
DigitXT
Topikgazda
Nekem nem fizetős a Formula. Gondoltam elkenem az amcsi száját,
ne legyen már oda meg vissza attól, hogy pár századdal megvert, de
mivel kegyetlenül mázlifaktoros a történet nem sikerült még: minden
ok nélkül leakad az orra, néha nem is feltűnően, csak belassul picit...
Ha szerencséd van, akkor ugratsz nagyot! De ha nem elég nagy, és a
sziklához érsz, abból nem lesz WR, mert nem mindegy, hova érkezel!
(Vica versa, ha túl nagy és a falhoz érsz, az is lelassít, vagy fejbevág.)Jól írja athomi: a két véglet közé érkezni 100-ból egyszer ha sikerül...
(És akkor utána még ne rontsd el a végét.) Simán verhető az a WR.Nem könnyen, de simán: tuti kihozható még pár tized. Némi mázlival.
-
DigitXT
Topikgazda
Tessék a
17.813 challenge: sokáig WR volt, április 14 óta, most nézem,
hogy már ketten lenyomtak. (Azért valljuk be, kell hozzá némi MF is.)
Szerk: ezek hülyék! Kivettem a linket, mert teljesen mást* hozott be.
Úgy néz ki nem egyediek az azonosítók/felülíródnak.Döbbenet...!
*: más játékos, más pálya, más autó... (Röhej a köbön, béna fejlesztők.)
-
DigitXT
Topikgazda
Tankos őrületet érdemes megnézni, felraktam challenge-be (watch replay).
Először is kicsit összegabalyodott a lánctalp, aztán áramvonalas lett a vas.Átfért így itt, alul, tehát nem ráugratva a konténerre:
Komolyan mondom, ennek ilyennek kéne lenni gyárilag. (Elvégre egy tank:
francnak dugja ki a fejét a vezető, nem is tud úgy vezetni, és túl magas.)
-
zeon.hu
nagyúr
Nagy a csend mostanában
-
Scale
őstag
Amikor volt update a játékhoz akkor keresgéltem, hogy írnak-e twitteren/facebookon/oldalukon/redditen bármit is de nem találtam semmit róla, jó ideje nem is posztoltak.. egyedül a google play release notes-ban volt írva, hogy mi van az updateben.. Kicsit hanyagolják a community-t úgy érzem.
-
DS39
nagyúr
Nekem ma reggel connection failed üzenetet dob a játék. A net kapcsolattal nincs gond, csak ez az alkalmazás nem érzékeli.
Wi-Fi, app, telefon is újraindítva.
Van megoldás, ismert bug?
Szerk. Akkor központi hiba lesz.
-
Scale
őstag
válasz
Woodslave #928 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék mert az ilyen hill climb kupán meg big air-en kb bronz játékosokat ad be ellenfélnek de egész gyors kocsival. Amikor néha meg nem annyira kifejlesztett kocsival megyek akkor meg hasonlóan lassú autóval rendelkezők jönnek de a legnagyobb rangból. Szóval nagyon randomnak tűnik.
-
Woodslave
félisten
én korábban tényleg azt hittem majd lesz később egy magasabb szintű ranked kupa ha bizonyít az ember.
Mondjuk arra kiváncsi lennék hogy ad ellenfelet. Teljesen random, vagy valamilyen módon az ember idejéhez igazítja? Mert van párszor erős mezőny ahol csak nézek, de legtöbbször nem okoz gondot nyerni.
-
Nektek a fingerstone gp-n frissülnek az idők? Tegnap reszelgettem az időim, de mára már sok ezredik vagyok, kivéve a harmadik pályám. Az első pályán DigitXT az első barátlistán, kb hét tizeddel jobb az ideje, mint a lokál elsőnek (legalábbis amit nálam mutat), aztán a smooth curves-nél globál harmadiknak sorol, de nem hiszek én már ennek a játéknak.
-
-
DigitXT
Topikgazda
Én a kicsiket meghagynám reklámos nyitásra, a nagyok meg elvannak,
amíg nem játszom: amit igazán megérte nyitogatni, azok a karácsonyi
ládák voltak. De ha tele van mind a három hely és akarsz még játszani,
mindegy melyiket, de érdemes nyitni, hogy adjon még valamit.Nem számoltam ki, hogy mi mennyit ad: mostanában nem is szokott a
három hely megtelni, mert kevesebbet nyomom a kupákat: mivel régen
nyitottam ládát, így alig fogyott gyémántom (napi párat adni is szokott). -
Scale
őstag
Amúgy gyémántból milyen ládák érik meg ár/érték arányban a nyitást? Vagy ne is foglalkozzak ilyenekkel, mindig nyissam ki ami van és kész?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Woodslave #911 üzenetére
Az OP-ot meg a Monsterrel kapcsolatban magyarázták el.
Mondjuk a WoT-ról csak hallottam, de sokan játszanak is vele.A lényeg az, hogy vén faxok vagyunk, a Formula meg egy röhejes
gép lett, mert összkerékhajtású, így a Monster felségterületére is
be-bepillant, ahogy elnéztem a TT eredménytáblákat. Bosszantó!Főleg, ha most megy valaki űridőt, aztán nerfelés után törlik neki,
és soha nem lesz újra mért ideje, mintha nem is játszott volna.Szerk: ráadásul még egy ennyire kiszámíthatatlan MF-fel működő
vacakot nem láttam a játékban.Bármin elakad, pattog, szétesik.
De ha "kiadja", akkor űridő. (Valahogy nincs kedvem sokat hajtani.) -
Gubbba
tag
Biztos öreg vagyok már, de ha ez lenne az első hsz amit ebben a topicban elolvasok egy büdös szót nem értettem volna belőle.
Amúgy a verdákkal kapcsolatban én azt az utat jártam be, hogy a jeep-et, a robogót és a motocross-t csak addig húztam fel, amíg reklámokkal ingyen lehet. A super jeep volt az első amit fullra húztam, és azzal jó sokáig el is voltam. Aztán jött a sportcar, jó drága volt, de amíg a formula meg nem jött az is hasznos jószág volt. A mostert sosem szerettem igazán, a super diesel jól kezelhető, tényleg igazi mindenes, a kupákat legtöbbször azzal nyomom. A formulánál egyelőre az ingyenes fejelsztési fázisban vagyok, így a napi/heti challenge-eknek sok értelme nincs is, mert már elég sokan nyomjátok azzal.
-
DS39
nagyúr
azonos szinten már erősebb nyilván, csak valahogy azt gondoltam, hogy már 5-ös szinten verni fogom vele a Super Jeep idejét
Amúgy a SJ-ét szeretem, jó kis pattogós verda, a szűk szurdokokból kijönni könnyebb vele, mint egy nagyobb autóval. De nagy hátránya, hogy csak hátsó kerekes, így ha meredek emelkedő közepén elfogy a szufla, esélytelen vele megkapaszkodni.
Most már csak a Dieselt fogom fejleszteni, a SJ-nél a következő szinthez már majdnem 80 ezer kellene, (4x19), annyit már nem éri meg beletolni.
-
DigitXT
Topikgazda
Húzd fel fullra mindkettőt, aztán meglátod a különbséget...
Super Jeeppel nekem egyik pályán sem sikerült egyéni csúcsot
futni. Ellenben Super Diesellel 5 pályán is... Továbbá rengetegen
az a második legjobb gép (legalábbis a Formula érkezése előtt),
ami nagy szó, mert van közte ugrabugra pálya és sima gyors is!Persze: ízlések és pofonok...!
De a számok nem hazudnak:
magyar csúcsokat sem igazán futottak vele, WR-t pláne nem.
De legalább Adventure-ben sem lehet vele túl messzire eljutni.
Szóval összességében biztos vagyok benne, hogy nem erősebb!Motoroknál a Motocross képes nagy eredményekre.
A Scooter
az csak simán buligép, úgy repked/lobog mögötte az emberke.Coin "kidobás" lehet minden, amit bármire költesz, amilyen gépet
nem szeretsz + nem használsz. Akár a legelső Jeepnél is ez van!
Statisztikailag (szvsz) legjobban a Super Diesel éri meg, és azzal
lehet legkönnyebben nyerni is, mert általánosan jó... Aztán ott van
még a Sports Car, ami gyors pályákon jó... de sokkal drágább volt
a tuningja. Hasonlóan a Monsterhez, ami egy picit mindig jobb, ha
ugrabugráról van szó, mint a Super Diesel, de kegyetlen drága volt.A legújabb Formula meg sorra veszi el a Sports Car rekordjait...
Persze hisz' be kellett dobni valamit 4,2M coin elköltésére, ugye...
Mellékesen a többi autó meg elkezdett sz*rabbul viselkedni. Éljen!
Nem vicc: még a Jeep is jobban hanyatt akar esni!Röhej a köbön.Szerk: amennyire emlékszem, olcsóbb mindig megvenni az éppen
elérhetővé vált új kocsit, mint fejlesztgetni a régit, s egy-egy picike
tuning, amúgy sem szokta megváltani a világot. Szóval én mennék
végig az összesen, ahogy eddig is, ha újra kellene kezdeni... De a
fullozáshoz szükséges pénzt csak a legjobbakra farmolnám össze.
Tehát azokra, amikkel praktikusan a leggyorsabbnak lehet lenni. -
DS39
nagyúr
A rangjaim és a rekordok nagy részét a Super Jeep-pel értem el. (Level 14-en van most)
De vettem egy Super Diesel-t, hogy majd az milyen ütős, hát eddig csalódás, 10-es szinten van, de még mindig nem jobb mint a Super Jeep, sőt van ahol 2,5mp a lemaradás. (egyetlen előnye hogy AWD)(ami totál coin-kidobás, az a motorokra költés)
-
-
Gaborz1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E15 - Intel N2840 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest