- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Na, a labdavezetés kinek hogy jön be?
2 ticket, 6 perc/futam...
Szerk: 24 órás újratöltés, és 8 napon túl gyógyuló, fájdalmas esemény. -
zeon.hu
nagyúr
Havi jutalom konkrétan semmire nem való...
-
Gaborz1
senior tag
Amúgy nincs kedvünk gyűjteni az eventekről az egyéni legjobbakat?
Így mindenki kaphatna egy kis támpontot, hogy amit elér távolságot, időt az mégis mennyire erős.
Mert pl. vannak az eventeken erősebb meg gyengébb futamok is.
-
Gaborz1
senior tag
Hogy megy az event srácok?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Remélem valakinek az anyukája csuklik, megint focis event lesz...
-
zeon.hu
nagyúr
Másnál se megy a szerver?
Napok óta ránézni se volt időm, most meg 1 órája semmi. -
perge666
veterán
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
perge666 #2579 üzenetére
A jaszkarizás? Az felesleges menőzés, aminek pofára esés a vége.
Idézném Tóth Janikát, navigátori szerepéből: "Nem kell jaszkarizni,
nehogy megcsússzon és megpadkázd!" Amire persze, véletlenül, a
DiRT3-ban pont odavágom a gépet. Nagy kedvencem ez a videó.
Az eredeti is, de a saját vágás több helyen elég jól "kiadta" sőt még
az idő sem volt rossz, de vicces, ahogy "lekicsinyli". Iszonyat sokat
próbálkoztam, mire vmi használhatót összekapartam, kontrollerrel.
Csak illusztrációként az egyik ~5 perces mix, amikor sosem adja ki.Ui: a fàradáson kívül, ha közben fejleszted a járgányt, megtréfálhat!
-
F-ECT$
titán
-
-
perge666
veterán
Üdv.
Tegnap leszedtem a játékot,kipróbáltam,max.5 percet játszottam,mondom jó lesz az.
Ma indítom,kb.1 órán át sikersorozatom volt,gondolom az eleje direkt ilyen,és most rendesen elkezdett szivatni,vagy csak én fáradok.
Kicsit szüneteltetnem kell,megyek gyerekkel meg asszonnyal levegőzünk egyet az erdőbe,aztán meglátom hogy megy.
Nem gondoltam hogy ennyire fog tetszeni,nem játszok telefonom csak a Shakes and Fidgetet,de ez most lehet megváltozik. -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Régen only Sport Car játékot toltam, 1000 éve nem dobott hozzá normális tuning alkatrészt, mivel a Rally Car-hoz meg adogatta, így felhúztam a Rally Car-t abból ami volt, plusz a napokban beletoltam közel 100e scrap-et is. Elkezdtem használni állandóban, erre mit csinál a "random" dobálja az overcharged turbo-t meg hasonló dolgokat a Sport Car-hoz.
-
rocket
nagyúr
8 oras special offer 1millio gold, 10000 gyemant, 2 rally car legendary lada 9k ft.
-
rocket
nagyúr
Megjott az uj event, jeep vs buggy es 17 orakor indul.
-
rocket
nagyúr
Mostmar Event se lesz?
Ilyenkor mar mutatni szokta a kovetkezo mikor kezdodik, de most azt irja "no events".
Remelem nem "rugolab" event lesz es meg azert nem mutatja,mert az uj updattel jon ez a toltelek rare alkatresz.Aztan johet, majd a fogyasztas csokkento legendary, hogy evek alatt se lehessen kimaxolni alkatreszben egy ertelmes jarmuvet.
Miota landing boostokat scrapeltem, folyamatosan azokat kapok ha nyitok epicet, plusz snowmobile fuel boostot is scrapeltem, kovetkezo alkalommal mikor jott legendary azt adott, jok ezek a "random" lootbox rendszerek.
-
DigitXT
Topikgazda
Erre most bedobnak egy ilyen himihumi ugrató teleszkópot, hát nem tudom...
Persze azt adogatja mindenhez. Kipróbáltam. De valahogy nem győzött meg!
Biztos jó lesz valamire... Max. ha másra nem csinálnak neki eventet.Szerk: egyébként az árazás vicc. Maxolnám az OC turbót. Csak 240K lenne.
-
Speed®
titán
válasz
zeon.hu #2551 üzenetére
Amihez meg kellene, az nem jön..a scrap is csak azért lett kitalálva, hogy kasszához terelje a népet, ráaadásul nevetséges a "hatékonysága". Mikor egy lvl6ra ugráshoz 40e kell, az a maxipofátlanságon túl van. Részemről megrekedtem jó ideje, a fun factor már elveszett, csak az eventek hoznak néha némi kihívást/kikapcsolódást, a farmolás olyan szinten végeláthatatlan és unalmas.
-
zeon.hu
nagyúr
Azt, hogy meg nem vásárolt járgányokhoz ad tuning alkatrészt, már megszoktuk. Végülis ha egyszer mégis megveszed, lesz hozzá.
De hogy olyat is ad mostmár a ládákban, ami maxon van, ahhoz pofa kell! -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #2549 üzenetére
Nézőpont kérdése..az alap verdáktól hamar őszülök, ill. nem annyira komoly a fizika, hogy nagyon a technikán múljon a végeredmény, mázlifaktor sokszor az öröm feltétele. De majd ha mobilról leszek asztali nézetben, jelentkezek.
Jaja, én is ezért offoltam, de végül be kell érnem annyival, hogy nem látom a csicsásított 80 karakteres megoldásokat.
-
DigitXT
Topikgazda
Pont azért szoktunk (2 alkalom már szokás?) No Tuning Cup-okat rendezni, mert
akkor mindenki indulhat, nem kell semmi tuning a járgányra. Úgy izgalmasabb is.expander: nem, csak kikapcsolta a "Show Player Names" opciót. Én anno erre
azt hittem, hogy akkor nem mutatja a neveket, nem zavar futam közben, de nem.
Helyette ez van. Szerintem marhaság... Max. ha vkit zavar a sok FCK TRMP stb. -
expander
senior tag
mi ez a sok playerXX ? botok?
-
DigitXT
Topikgazda
-
-
zeon.hu
nagyúr
A scrap 2 nap 18 óra múlva jár le
-
DrojDtroll
veterán
Megkaptam májusra az április chest-et. Én voltam akinek az első futama dnf volt és megkaptam az előző season xp-jét. Már kijavították ezt a bugot.
-
rocket
nagyúr
Azert durva, hogy csendben ~20%-os aremeles volt Android shopban forintban. (kivancsi lennek minden regioban valtoztak-e az arak)
8 oras extra akcio nalam most 1000000coin, 10000gyemant es 2 Supercar legendary lada 9000ft-ert, elgurult ezeknek (is) a gyogyszere
Holnap minnel messzebb repkedos event indul, lehet fulket lovoldozni annak aki erre vagyik
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #2520 üzenetére
Azt hittem majd itt összecsapunk, mert előtte pont láttalak a listában.
MF for president! Azért nem teljesen: számít, mikor kezded nyomni. Ha kiadja,
akkor viszonylag konzisztens a mérés: +/- pár ezredes időket lehet így repülni! -
rocket
nagyúr
válasz
zeon.hu #2514 üzenetére
Ezen nincs mit gyakorolni, azt csinalom amit irtatok megse mukodik
Mult honapban igen, akkor CEST hajnali 2-kor jart le, es lehetett nyitni, majd nem sokkal kesobb ujra lejart, es ujra lehetett nyitni.
Nalam most CEST 10 orara irta a lejaratot, akkor ki is nyitottam, utana 30 napot irt.
-
rocket
nagyúr
-
zseko
veterán
Én már arra sem megyek rá. Most lett meg a 20e-es, de az is csak azért, mert 1-2 ezer kellett már csak hozzá, és futamokból pont meglett.
Érzésem szerint pedig egyik frissítésnél, kb. mikor a chopper jött, belenyúltak az autómba is, mert feltűnően rosszabb időket mentem utána, voltak pályák ahol akár másfél-két másodperccel is, mint előző nap.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SSD kibeszélő
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest