-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
42 Graphics Cards! Hands-On With RTX 5090, RTX 5080, RX 9070 XT, RTX 5070 and More
Atyaisten, azok a 5090 szörnyek
És úgy tűnik megint csak az MSI kínál két ventilátoros megoldást. Nekem fontos tényező volt, hogy kis méretű gépet építsek, ezért maradtam az mATX méretnél, de nagyon nehezen találok alternatívát. Az biztos, hogy a 2070 megy, de hogy mire, azt passzolom. Eddig az MSI 4070 Ti Super OC Ventus 2x kártyával szemeztem, lévén ahogy láttam az a legerősebb kártya kis méretben, bár nem tudom mennyivel lesz jobb az 5070.All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest