-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
A Porschét hívjátok többen Porkának?
Mert ha ez igaz, akkor ez nálam egy sokkal komolyabb trigger pont, mint mikor az angolok pors-nak ejtik. Persze az én egyéni személyes nyomorúságom ez, de nem tudtam, hogy egy a szívemhez ennyire közel álló márkát így meg lehet alázni a nevében. Ferkától, Merkától, Bömöstől is a hideg ráz, de ez még azokat is messze túlszárnyalja.
[ Szerkesztve ]
-
-
biker
nagyúr
válasz GalaHU #73732 üzenetére
"4. Aki túl könnyűnek gondolja a fotelből, annak érdemes ránéznie, hogy nincs-e a könnyítések között a Stability bekapcsolva, mert az nagyban leveszi a terhet."
fotelből
mindent kikapcsoltam első mozdulatra, és túl könnyű akkor is, bár csak fwd hunyadi és golf volt nekem még, most a patch óta el se indul, szóval gond egy szál se márElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
GalaHU
őstag
Végre volt időm egy pár órát játszani az ACE-el, tömören a tapasztalatok:
1. Szerintem sokan félreértik magát a megjelenést is. Ez egy nagyon early acces, arra szolgál hogy megmutassa honnan fog indulni a majdani játék fejlődése, mennyi potenciál van benne. Egyfajta Kickstarter-kampány, ami arról szól hogy a majdani teljes játék árának a felért már a tiéd lehet, (mint egy kickstarteres finanszírozás) de addig is használhatod és természetesen ingyen megkapsz az 1.0-ig minden bővítést. Sokkal szimpatikusabb megközelítés, mint a LMU, ami még kész sincs, de máris fizetős DLC-kkel kuncsorog...
2. Egy átlagos EA játékhoz képest bőven jobb állapotban van és tartalom is akad. A Rennsport konkrétan egy fél darab semmi volt ehhez képest mikor először elérhető volt (azóta is döglődik szegény) és tartalmilag a LMU-ban is kevesebb volt megjelenéskor.
3. Pár percet szenvedtem a kormány beállításaival, elég érthetetlen hogy miért nem a Content Manager formuláját használják, akkor rögtön látszott volna hogy Inverted-pár tengely. De utána már minden rendben ment. Sajnos nincs még hozzá Simagic-profil és a játékon belül is van még bőven mit csiszolni az FFB-n, de az irányítással semmi bajom.
4. Aki túl könnyűnek gondolja a fotelből, annak érdemes ránéznie, hogy nincs-e a könnyítések között a Stability bekapcsolva, mert az nagyban leveszi a terhet. Ezen felül az első 1-2 órás anyagokban -amikor csak utcai kocsik voltak- nem csoda hogy stabilak voltak a verdák, mert mindegyikben benne van a gyári TCS és ABS. Az esti patch után már egy kupás Porka egészen más kávéház.
5. Maga a fizikai motor számomra nagyon hasonlít az eredeti AC-re, rögtön otthon éreztem magam!
6. A hangok sajnos egyelőre siralmasak, nem ezt várta az ACC után. A Porkának és a GT2-es Mercinek még csak-csak elmegy a hangja, de a többi a GT5-ös időket idézi. Ezen biztos fejlesztenek majd.
7. Grafikai bugba én nem futottam bele, de ez a különböző konfigurációk miatt mindenkinél más lesz. Ha kifut a progi akár egy pillanatra is a RAM-ból/VRAM-ból akkor hamar megvan a baj.
8. Grafikai teljestmény viszon érdekes. Én 3440x1440-ben minden maxra húztam a 9800x3D-4090 kombón, mondván hogy bírnia kell. Ennek ellenére csak 70-120 közötti ingadózó fps-t kaptam. Nem akadt be soha, a g-sync úgy tűnik jól működik, de ez akkor is meglepő. A skálázódás se az igazi, hiába vettem lejebb a grafikát, nem lett jobb a helyzet. Nem vagyok nagy híve a DLSS-nek, de itt mintha nem segítene szinte semmit. Performance vagy Quality egyremegy, gyorsabb nem lesz, max picit szebb. Ezen még biztosan optimalizálnak, bár a képi világa nekem így is bejön
9. AI tekintetében néha nagyok okosak, máskor meg simán letartolnak, szóval ez sincs kész.
Összességében elégedett vagyok, nagyon sok potenciált látok a játékban és szerintem hozza is azokat amiket a fejlesztők erre a fázisra ígértek. Az hogy a hype-ban felhergelt várakozások az egekbe emelték az elvárásokat, arról nem ők tehetnek...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
-Rolika-
senior tag
válasz szacsee #73725 üzenetére
Köszi
link a fóliázást ezzel csináltam. A legjobb eredmény akkor lett volna ha szétkapom teljesen, de arra nem voltam hajlandó. Meg a rig elején a pedáltartónál más a fólia. Az még temus fényes, az alis meg matt.
link ez pedig az a gumi ami a hornyokban van.
Mindkettőből rendelnem kell még, mert nem lett elég.Emunem: ha sok helyem lenne, akkor 32-es monitorok lennének ehhez is le kellett cserélnem a kanapét, hogy elférjen.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Bandit21
addikt
A 0.1 ment fel nekem elsőre pár pereccel délután 5 után tegnap. Abban nem volt benne minden kocsi.
Aztán jött egy 100 mb alatti csomag és utána jött a gt2 Merci és a többi erősebb kocsi. Az volt a 0.1.1?
Mert nekem a játék azóta is 0.1 -et ír.Eddigi nagyobb hibák, nem tetsző dolgok nálam:
Car Setupba bele mentem megnézni, és in game töltés be akadt nem tudtam vissza menni a box menübe (ACC ha practice közbe rá nyomsz hogy setup és nem csinálsz semmit és vissza akkor tölt egy villanás időt akkor ad új szett gumit na itt ez a villanás fagyott meg egy AC Evo logóval)
Úgy látom mintha nem fogyna a benzin.
Lehet a gumi se ?
De egy flat spot simán összejött a kupás Porscheval és az pl gyönyörűen átjött.
Mondjuk 10 perceket mentem annyi idő alatt nem tud elfogyni a gumi.Az autó listában az összes livery zavaró.
Autó választás után igazán vissza rakhatna oda ahol lehet nyomni hogy induljon a menet.
Helyette bejön a garage/ rental köztes menü. Minek?Médium presettel ultra quality fsr el 100-200 közt szórt az FPS.
Játék közben a proci gyakorlatilag alszik, 30% fölötti load ot nem láttam, 2.1-2.6 GHz közt pihen. A vga meg 99%. Ok ez lehet VGA limit is, de optimalizálni is lehet meg.Ami féltünk bár rövid időt próbáltam hogy egyedül körözés és kb 20-25 fős grid közt nem láttam igazi FPS eltérést. /Egy rajtot toltam le és azt hittem diavetites lesz de nem/
A radar mintha más lenne mint ACC ba, annál az egy rajtnál láttam a tömeget de valaki hirtelen úgy jött nekem hogy a radaron nem láttam.
Befejezem a listát mert rájöttem hogy ez itt off.
Nem kéne egy AC Evo topic?[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
biker
nagyúr
[link] eddig legalább elindult az AC EVO
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Mosqu!to
addikt
válasz Bandit21 #73718 üzenetére
Két éve kerülgetem a cockpitet, pedig iracing tagságot is megvettem black fridaykor, de még nem ültem le azóta se vezetni Ez most beültetett, de minek.. Mindenesetre lassan de biztosan szeretnék visszatérni, bajnokságokban indulni.
Első tapasztalatok:
- átláthatatlan menük az input konfigurációra, hülyén listázott pályák (minden ömlesztve, variációk miatt duplikálva), hasonlóan az autóknál (minden decal + autóként jelenik meg)- hemzseg a bugoktól, villogó fények, pályaváltás után teljes sötétség, csak a hud jön be, szörnyű sínen húzott a létezésemet figyelmen kívül hagyó AI, ez gyakorlatilag egy béta teszt előtti állapot, tényleg v0.1 szint.
- fizika nem tűnik rossznak, legalábbis "van". FFB szintén működik, nem 0 állapotból indulunk. Hangok sztem tök jók
- triple screen 1440p, max beállítások, 7800X3D + 4090 egyedül 80-90 fps, 20 fős mezőny közepén 60 körül. Ezen még bőven lesz optimalizáció, szerintem simán jó lesz.
Ezzel ilyen állapotban szerintem játszani nem igazán lehet, főleg hogy jelenleg practice és quick race van csak, nincs online, nincsenek feladatok, de érdemes lesz rá vissza-vissza nézni, ahogy fejlődik. Ha ügyesek a fejlesztők, akkor az aktuálisan "tesztelendő" kontentre mindig kiadnak majd feladatokat, így masszív adatmennyiséget tud majd generálni nekik a gamer sereg.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Win-T
senior tag
Gurultam négy óra hosszát nagyjából. Én csak lelkes amatőr vagyok, nem eltartott kisujjal tekerem a kormányt és mint ilyen laikus baromira élvezem a vezetést benne. Ha élethű ha nem.
A gépi ellenfél ellen is egész szórakoztató menni. Nem tudom, hogy direkt vagy az AI bénasága miatt (bár utóbbira tippelek), de tök váratlan balesetek vannak, nem a szokásos hibátlan vezetés megy a géptől rajttól a finisig.
Jó lesz ez ha a tartalom is megduzzad később (és ha engedik a moddingot majd akkor meg pláne).[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz Bandit21 #73714 üzenetére
Mentem még egy 10 percest, ez az utsó lett a legjobb kör. Nyilván sok van még benne, és setuphoz se nyúltam, de a múlt héten Imola volt lfm-be és versenyre nem mentem be munkahelyi stressz miatt de pihenni este pár km összejött practice szerveren, és ha gt3-al setuppal megyek 41 elejét, akkor ha gt2-vel a második 10 perc végén 44,1xx-et, akkor ez egy jó game.
-
Mosqu!to
addikt
Inverz inputokat hol fordítottátok meg?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Laby
őstag
Annyira felesleges vitatkoznotok vele mindig mindenen oldalakon keresztül, ismerhetnétek már…ha ignorálná mindenki, több értelmes tartalom lenne a csoportban.
Szerintem elég lenne csak akkor reagálni, amikor valaki segítséget kér és félrevezeti a szokásos dolgokkal.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Bandit21
addikt
Megvolt az első 3 köröm a Mercivel Imolában.
Az utolsó 2 1:45 volt mindkettő és ez nehéz.
A Porka kupás, mint acc-ben a Merci gt2, az is van acc-ben, mindkettőt rohadalom nehéz vezetni. Eltérő okokból eltérő fizikai tulajdonságok miatt.
Vállalva, hogy 3x 10 percet mentem eddig vele (első a golffal második a ferka, porka most meg a merci) de ez mind totál eltérő érzés volt, és az eddig próbált legjobb sim-ek jöttek elő érzésre minddel.Aki sokat ir-ezik nézze már meg az mx5-öt (meg az is akinek a garázsba áll )
-
Bandit21
addikt
válasz Lac-coo #73711 üzenetére
Én most mentem Imolában 5 kört a 488-al majd a Porkával.
Nekem nagyon bejön, rf2/lmu szintű gumi sim.
A Ferrari táncol, ideges, a Porka meg mint egy speedezett mongúz.
Az első golf próba után csak azt éreztem, hogy jól hozza az utcai autó nehézségét, súlyát, az utóbbi kettő után pedig, hogy a versenyautó is megvan.
A ferka gyors de meg lehet fogni a porkával viszont már fékezni is csak ésszel lehet. utoljára ezt épp az lmu-ban éreztem.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Lac-coo
őstag
Amúgy még csak annyit fűznék hozzá, én azt hittem valami sokkal-sokkal profibb/ kiforrottab dologgal állnak elő Kunosék, ilyen sikeres AC és ACC után ...
I love latte-avokado !
-
Bandit21
addikt
válasz Lac-coo #73706 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavar ha 100 ből én vagyok az egyetlenegy akinek tetszik.
De ha a másik 99 -ben 1 aki próbálta a maradék 98 meg "látta" hogy nem jó de nem próbálta akkor abból értelmes eszmecsere nem lesz.
Annyit próbáltam sugallni hogy próbáld ki magad és utána írd le szerinted milyen. Mert az érdekes. A "yt láttam és az alapján szar" az meg nem.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tome0001
Topikgazda
Simhub frissítés is van (9.7.0) az AC Evo végett
-
Lac-coo
őstag
válasz Bandit21 #73703 üzenetére
Dehogy . Játszottam én már eleget laza szimekkel, sok hanyagul megcsinált dologgal bennük... Most már profi felé megyek , van az LMU, nekem az szim, ez ránézésre sem az, Nyilván mások az elvrásaink, engem nem kell meggyőzni, én sem akarok senkit. Ha nektek jó ok ... .Részemről ennyi .
I love latte-avokado !
-
GalaHU
őstag
-
Win-T
senior tag
Eső szépen megzabál 40-50 fps-t a 100+-ból, 20 autó mellett. Startnál még 50 alá is benézett, pedig csak drizzle volt. Lehet kelleni fog az a DLSS.
Esőgumit ti sem találtatok? (Vagy az csak versenyautókhoz jár, utcaihoz nem?)
-
JulesTS
őstag
válasz JulesTS #73698 üzenetére
Az összes vezérlő neem is inverzbe volt...
Mentem egy kört, az tény, hogy nincs kész, de a Rennsport bétánál sokkal előrébb tart. Nekem tetszik.
Egy kört mentem: belső majd külső nézetben AMG GT2 Imola:
https://youtu.be/JzAGy5QgF0Q -
JulesTS
őstag
0.1.1-es verzió most jön le:
"Hello simracers -
Version 0.1.1 of Assetto Corsa EVO is now live. Your support has been overwhelming, thank you! While we resolve the server overload issues to enable online mode for all, we have enabled all cars in offline mode, so that your experience is less limited.
You will now be able to choose from all 20 car models contained in Early Access v0.1 in the Garage.
We are working non-stop in order to bring the game online again and allow for Special Events, Driving Academy and game economy to be playable as well.
Thank you for your patience
The KUNOS team."
-
zozek
tag
Szerintem nem lesz ez rossz Elsőre csak 19 Gb volt kevés autóval,aztán nem rég kiléptem töltött tovább és lettek már erősebb gépek is. Volt pár grafikai bug-om,legalábbis remélem nem vga mem hiba. Az esőben pár dolog szemcsésedett meg vibrált. Aztán minden vörös árnyalatba is borult. 7800xt-m van.
-
Bandit21
addikt
válasz Lac-coo #73683 üzenetére
Ok de az csak alapvetés hogy ha SIM akkor arról írunk amit próbáltunk. Yt alapján véleményt mondani nem annyira meggyőző érv.
Én mint sokszor a fő sodor ellen beszélek...
Számomra élvezetes volt.
Azon túl hogy szokatlan a menü és a VGA részt optimalizálni kell (hozza téve hogy médium volt az alap és jól nézett ki) most hogy altatom a Fiam van időm a sötétben agyalni és arra jutottam hogy én csak hátsó kerekessel megyek jellemzően gt3 de a golf R amit próbáltam tökéletesen hozta a versenyautóhoz képest buta orr tolos utcai gumisan suta feelinget.
Mindent pont úgy csinált ahogy azt kell túl ment négy kerékkel sodródott orrát tolta a kerék vető megzavarta az egyensúlyt stb.Szoktuk beszélni hogy 3rd party helyeken nem veszünk játékot nekem ez a steam 32 euro a fájdalom küszöb alatt van tőlem a kunos csapat csajozni is mehet belőle ha utána jobb kedvük lesz.
Az infláció+ árfolyam dolgokat mellé téve év végén lehet 60 lesz mai értéken a 32 eur amit most kérnek érteHa jót/ jobbat akarunk belőle szerintem hasznosabb ha marad használjuk több a feedback és csak jobb lesz tőle.
Számomra a Renn és az LMU az elején sokkal nagyobb csalódás volt.
Az LMU a fagyás akadás miatt a Renn a kormány razas ütés miattEzzel nincs ilyen bajom a közepes gépemmel simán találtam olyan beállítást amivel szép és 100 körüli FPS
Ez médium és nem high / ultra... Nem baj.Senkit se akarok téríteni mehet a refund tőlem de nekem nincs komoly bajom vele.
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz zsalesz #73684 üzenetére
A beállítások után rá kell nyomni az Apply-ra (mindegy mit állítasz) különben elfelejti.
Nekem az irányítás (az inver után) teljesen jó, minden eszközt kezel: Simagic komplett, Aiologs, MT buttonbox, stb.
Mondjuk várom a Dash támogatást és a Simagic natív supportot.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Win-T
senior tag
Azt melyik beállítás szabályozza, hogy minél jobban tekerem valamelyik irányba a kormányt annál nehezebb lesz?
-
fatal`
titán
válasz zsozsa74 #73678 üzenetére
Nem lesz ilyen menüpont, mert nem a régi sdk-t használja, pont azért hogy egységes legyen. Beállítod a meta softwaret default openxrnak és azzal indul, nem steam. Ha vd akkor meg VDXR.
Ha a SteamVR az OpenXR runtime akkor abban fog indulni. Sajnos időnként átállítja magát (pl. ha régi játékot indítasz SteamVR módban), vissza kell ilyenkor állítani a meta softwaret.
Semmi varázslat nincs, az OpenXR egy API és megmondod hogy milyen runtime futtassa, ebben az esetben a link softwaret kell beállítani. Néha induláskor kérdezi is, hogy ha nincs beállítva. Mondjuk ezt kezelhetne jobban az OS.
-
zsalesz
tag
Valaki a H váltót működésre tudta bírni? Hiába rendelem hozzá a fokozatokat és mentem el, olyan mintha elfelejtené...
-
Lac-coo
őstag
válasz zsozsa74 #73674 üzenetére
Egy szimolátor azért szimulátor mert megbírkozik mindnenel. azt nem kell autónként, napszakonként , guminként állítgatni, félévente új gumit izzadni alá , sb... Ledobja az ember az autót az útra, van hőfok ,tapadás, geometriák és müködik akár milyenek is a feltéttelek, gumiméretek, guminyomások autógeometriák . Azért hívják szimulátornak, hogy szimulálja magának. Ha már évekikg kell kísérletezni vele autónként azt megette a fene.
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
sentry0
tag
válasz zsozsa74 #73674 üzenetére
Most látom, már van egy kisebb frissítés is.
Egyetértek. Szerintem ígéretes, és jó lesz ez. Csak hónapok fognak eltelni, mire rendberakják és közel lesz egy elfogadható early access-hez. És szeirntem is kell 1 év mire ez tényleg kész lesz/lehet. Ha jól emlékszem 2025 végére ígérték az 1.0-ás verziót.
Szerintem jövő tavasszal ez egy komoly simulátor lehet a kategórájában (fun sim. Mert ahogy írtad, ennyi kategóriában, ennyi autóval nem ez lesz mindenben a legjobb. De nem is normális aki ezt elvárja. )
szerk: steamen jelenleg 1049 értékelésből 45% pozitív.[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz fatal` #73675 üzenetére
Az, de én azzal nem tudok mit kezdeni. Mondhatom úgy is, hogy nem értek ehhez. Nekem legyen ott egy menüpont, hogy Oculus VR, aztán csá. Azért van erős gépem, hogy vigye, nem akarom kitanulni az Open XR varázslást. Stb..
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
PapírVilla
tag
Frissít...
-
zsozsa74
őstag
0.1 a verziószám. Azért szerintem még adhatunk neki esélyt bőven.
Csak szerintem itt is az lesz, mint amivel az AMS2 is küzd, a végtelen körülmény (időjárás-napszak) kombinálva egy tonna autóval és pályával és különböző erősségű AI-kkal. Szinte lehetetlen vállalás. Ez nem ma-holnap lesz kész, és szerintem nem is az 1.0-val. Nekem mindenesetre tetszik vezetésügyileg.
-
Lac-coo
őstag
videók alapján nekem ez nem igen tetszik. Még egy hátulkormányzós, ha kell ha nem fardobálos vacak.... ez már 10 éve is uncsi volt. virágboltiban rámézek ha lesz ,de ez gatya....
I love latte-avokado !
-
biker
nagyúr
válasz sentry0 #73670 üzenetére
0.1 a verziószám
driver profilet elfelejti, hud beállítást elfelejti, hang hullámzik, grafika hullámzik random akad, jardier szerint 9/10 a fizika, szerintem arcade, kizárt hogy ennyire jól vezetek, amit itt tudok
nincs 20 autó ami igérve volt
rennsport beta kulcsot mikor kaptam olyan ez isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
zsozsa74
őstag
Hát az Oculus VR natívan nincs benne még, így meg Steam-ből indítva rosszul rakja össze a két képet és kiégeti az ember agyát. Sajnos nekem a VR egyelőre kuka. Marad monitoron.
-
sentry0
tag
válasz zsozsa74 #73666 üzenetére
Hidd el, hogy nálam minden inverz volt! És közben Galával is dumáltam, ugyanez. Na most lehet, hogy ez a Simagic cuccok sajátja ennél a szimnél.
Nekem Moza van, és nekem is inverzben volt az egész. Szerencsére hamar rájöttem, és gyorsan megtaláltam, hol kell megfordítani. Azért vicc ez, mert az AC/ACC-hez való FFB profilt töltöttem be a Moza Pit House-ban.
Én napokban eldöntöm még, de valszeg refund lesz. És inkáb akár teljesen áron megveszem ha kész. Vagy előtte 40 euroért. Ez alfa verzió maximum. Brutális gépigénnyel. FFB és a fizika viszont ígéretes, kocsik brutálisan kidolgozottak. A többi félkész. -
mmdms
addikt
Megvettem, egy 2060 nem tudja futtatni, 19 fps nél több nincs akármit csinálok.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
PapírVilla
tag
A 20 db. autó hogy jön ki? Színvariációkkal?
-
zsozsa74
őstag
válasz zsalesz #73665 üzenetére
Ezért kerül gyakorlatilag fél árba. Megmondták mit kapunk ennyiért. De akinek kevés a tartalom és nem szeret a bugikkal küzdeni, ráér visszanézni, majd ősszel, vagy télen, amikor kijön fullban. Mindenesetre most jó áron megvehette.
-
zsozsa74
őstag
Hidd el, hogy nálam minden inverz volt! És közben Galával is dumáltam, ugyanez. Na most lehet, hogy ez a Simagic cuccok sajátja ennél a szimnél.
Amúgy belövögettem nagyjából az FFB-t saját szám íze szerint és nagyon jókat lehet vele menni, nekem tetszik. Rátettem ultrára, néha egy pillanatra megakad, de szerintem ezt is majd kikapalpálják. Nekem tetszik. Most rápróbálok VR-ban is.
-
zsalesz
tag
Húha... AC Evo Early Access.. Nem kicsit.
Kíváncsi leszek hányan fognak élni a refund lehetőséggel. Mert mikor az LMU indult akkor aztán a többség ki volt akadva, hogy játszhatatlan.
Hát szerény véleményem szerint ennél játszhatóbb és mindenekelőtt felhasználóbarátabb volt.
Egyenlőre ez így nagyon sovány sajnos... -
kzolee216
senior tag
válasz szacsee #73631 üzenetére
Hat nekem volt vagy 10 probalkozas, mert elsore nem pipaltam be a tripla kijelzot, csak a vegen. 10x se indult el utana, torolnon kellett a konfig fajlt. Utana sikerult beallitanom, de az fps szamokrol inkabb nem nyilatkozok, mert hasznalhatatlan 3 kijelzovel. Ha ilyen marad akkor meg gepet kell fejlesztenem hozza .
Egy kijelzovel 1440p-ben hozza fixen a 90fps-t verseny alatt, de ott is be kellett mar kapcsolnom hozza a dlss-t -
Årpi
őstag
Én Instant Gamingen vettem meg 22.89 euróért Valami random országot kiválasztva maradt ennyi az ár, nem rakott rá plusz áfát, tökéletesen be tudtam aktiválni steamen.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Bandit21
addikt
Nemsoká yt beveszi, első fél köröm hibával, kicsúszással. Kormányt be kéne állítani.
-
tome0001
Topikgazda
Hol vannak az előre beharangozott GT3-as Porsche-k és a GT2-es AMG-Mercik?
-
senior tag
Van valakinek ötlete,hogyan lehet konfigurálni x y z tengelyeket és forgásokat. Nem tudom összehangolni a pedálokat kézit kormányt.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
zsozsa74
őstag
Hát én egyelőre el sem bírok indulni. Magától adja a gázt, ha benyomom a pedált, elveszi. A fék is úgy néz ki, mintha be lenne nyomva és ha benyomom, akkor nem fékez. De a kocsi sehogy nem indul.
Lehet, hogy majd pár frissítés után visszatérek...
Közben megoldottam... LOL Miért van alapból Invert axis-ra állítva minden? És jól eldugva a menüben...
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Húúú... aki vágja az ilyesmit karmoljon már ide egy Fanalab és ingame beállítást CSL DD 8nm-hez ami neki bejött. Én tök hülye vagyok ehhez, fogalmam nincs melyik csúszka mit csinál. Beállítottam az elsőt ami szembejött a neten, de ott még tök más opciók vannak írva mint a megjelent verzióban és az a gyanúm ennek nem egészen ilyennek kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz PapírVilla #73634 üzenetére
Melyik pályán mivel volt ez? Én golf r-el imolán ismerkedem vele.
Gépigényes eléggé. Minden mediummal indul, úgy volt 70-100 fps.
Gondoltam megnézem minden max, fsr off. Hát 30 -40 fps ment.
Remélem driverben utána mennek majd azért (5700x3d meg egy rx6800 3440-en) Nem szebb annyival talán mint amennyivel lassabb az acc-nél. De ezt csak így első blikkre.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
sentry0
tag
válasz Mitrogabesz #73625 üzenetére
Miért meglepő? GTA 5 hány év után jelent meg PC-re? GTA6 kapcsán is ha jön 1 éven belül PC-re a konzolmegjelenés után, az már kb hihetetlen nagy csoda lenne. Tippre 2 év is el fog telni.
-
PapírVilla
tag
ACE
DD kormányokkal vigyázni, mert néha elsüllyed az autó a pályán és berántja a kormányt is![ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
Arról esetleg van már infó, hogy a további tartalmakat ingyenesen fogják bele rakni vagy fizetős DLC-ként?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Bandit21
addikt
Nagy levegő és enter
-
zsozsa74
őstag
Ahogy tölti le, nézem Jardier streamjét. Azért ez még egy bug fest erősen. Nagyon vicces dolgok történnek. Na persze ezért early acces óccsóért.
-
zsozsa74
őstag
válasz Mitrogabesz #73625 üzenetére
Tippre, mert a korábbiak így voltak valahogy. De csak a fejlesztők a megmondhatói...
-
zsozsa74
őstag
válasz Mitrogabesz #73623 üzenetére
Biztos jön, miután kifaszázták a pc-s verzát. Pár évecske. Mint a korábbi AC-knél.
-
Steve1207
veterán
válasz Bandit21 #73621 üzenetére
37%-nál tart, teljesen jó ár amúgy az LMU-s ea bevezetést látva. 35-re tippeltem volna, ha még meg is akarják idővel emelni a korai fázishoz mérten. Korrekt ez, így is úgy is hibákat kell már pár éve jelenteni mindennél a végső kiadás után is akár egy évig, akkor legalább legyen olcsóbb
.
-
Bandit21
addikt
Na, kinek jön már ? 31 juró volt akciósan... mármint a steam-en, meg is lepett.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy miért van x tengelyen a kézim meg a fana kormányom? Így nem tudom beállítani. Mivel lehet ezt átállítani? Diview programot nézegetem de nem jutok előrébb vele.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
f3rdzs0
senior tag
AC EVO csak nem akart négykor megjelenni. Viszont Humble Store-on €32 euró (20% kedvezménnyel), szóval szerencsére nincs túl árazva. Azt mondjuk sajnálom, hogy a Humble Choice-t már megállítottam erre a hónapra (hogy később ne felejtsem el), szóval buktam extra 15% kedvezményt
f3rdzs0
-
senior tag
A mára ígért szállítás helyett egy új részemről soha nem látott üzenet a híresen hírhedt júpíesztől... már látom előre, mikor jönnek az első EVO játékélmény beszámolók, én meg itt lesek pedál nélkül....
Szerk: elküldés után 5 perccel jött a futár.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz -Rolika- #73609 üzenetére
Mész három kört két ilyen ventivel szemben, aztán kikapcsolod, és rögtön nyertél fel mp -et.
Amúgy egyszer kipróbálom valahogy mert a primer sebességérzet valóban a szél az arcon (futás, bringa), és azt nyilván visszaadja.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
aktív tag
válasz JulesTS #73589 üzenetére
Nem sajnos, becsapós a kép, jóval kisebb, mint a pedáltartó.
Viszont a két oldalsó furatnak ugyanaz a távolsága, mint a váltótartó állvány oldalán található kéziféktartó furatainak. Erős a gyanúm, hogy ez egy kézifék forgató, de még nem legóztam össze, hogy hogyan, illetve kell-e hozzá az az L alakú, sok furatos profil.
-
JulesTS
őstag
-
-Rolika-
senior tag
link
Felkerültek a ventik. Még lehet majd csiszolgatok rajta, de úgy néz ki, hogy a helye már megvan. Viszont be kell szereznem erősebbeket, mert ezek az 1800rpm-esek elég gyenguszok.
Ezúton is szeretném megköszönni mégegyszer Gala-nak a szuper cuccokat.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
tome0001
Topikgazda
A Fanatec most 100€ discountot ad a DD Pro bázisra.
Ami érdekesség, hogy ez még QR1-es bázis oldali csatival jön, gondolom ezeket akarják kiszórni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC távirányítós drón szett - újszerű, garanciával
- AMD Gamer PC - Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RX 5700 XT / 512GB NVME / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA