-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
De amit Abu mondott...hogy majd a konzolokról kell BUTÍTANI pc-re a játékokat...a pletykák szerint az új konzolok kb 80ezer forintba fognak kerülni...egy 780 SLI 480ezerbe...és úgy kell majd butítani?És ez csak 2 videókártya,az meg egy komplett rendszer...én nagy PC fan vagyok,imádom fejleszteni a gépem mindig lázba hoznak az újabb csúcshardverek,főleg a VGA-k,de van egy határ...most ezek után térjek át konzolra?Szánalmas amit itt művelnek komolyan...Ez a tendencia már marad,vagy 1-2 év múlva talán ismét elkezdenek esni is az árak?Hiszen ugyebár régebben is volt egy korszak(8800 Ultra),amikor az egekben voltak az árak,aztán a HD 4000-es sorozatnál megint hihetetlen olcsón lehetett kártyát venni(megjelenéskor 35ezer forintért vettem a 4850-esem...mennyi lesz vajon a 8950?...)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Firestormhun #12098 üzenetére
Tesla K20X - 2688 Cuda Core
Emellett a Tesla (és Quadro) kártyáknak sokkal szigorúbb stabilitási és fogyasztási normáknak kell megfelelniük, mint egy GeForce-nak. Az ,hogy működik egy GPU-ban a szükséges mennyiségű egység még önmagában nem elég, ha ezt az előírtnál nagyobb fogyasztással vagy ingadozással teszi, akkor lapát...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Firestormhun
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12092 üzenetére
Ajjaj nagy itt a zavar.
GK110 legjobb példányai Titánba kerülnek
GTX Titan : 2688 Cuda Core
Tesla K20 és GTX 780: 2496 Cuda CoreNincsen semmi csiszolás, csak letiltott egységek.
...
-
deicide
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12095 üzenetére
Az lesz reális, igen.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #12087 üzenetére
Valahol lemaradtam...ha a "csiszolt" neked azt jelenti,hogy butított akkor nem szóltam..
(#12094) KillerKollar
Mer kockásra kartellezik a piacot már elég régóta...Azért marha drága lesz ez így... 700 dolcsi?Az kb 560-600 angol font...a Titánnak kéne ennyinek lennie..
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
deicide #12093 üzenetére
Ha az arányok maradnak, akkor szürkéknél olyan 210-220k közt kéne lennie majd 780-asnak.
KillerKollar: Nagy dilemma ez, ha az ember mindig a leggyorsabbat akarja...
TTomax: Csiszolt - Egy régebbi modell átdolgozott változata.
Közel azonos teljesítmény alacsonyabb fogyasztás és ár mellett szerintem nem rossz, még akkor se, ha mindettől függetlenül k*vadrága...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
KillerKollar
őstag
válasz
Firestormhun #12091 üzenetére
Megvárnám akkor már inkább a HD 8000-eket de azok meg ősszel jönnek csak...nem értem miért nem egyszerre adják ki a kártyákat így mindig az lesz hogy most kijön az NV,ősszel kiad valami gyorsabbat az AMD de utána fél évre rá megint jön az NV valamivel ami veri az AMD-t és így megy tovább,fél évente egymásra licitálnak,de pl ha az embert csúcskártyát vesz akkor az az elvárása hogy legalább 1 évig az legyen a csúcs és ne legyen jobb,ezért most ha kb 1 hónap különbség lenne a GTX 700-asok és HD 8000-esek között megvárnám és azt venném amelyik a leggyorsabb legjobban megéri...bár ha ott is 240 lenne a 8970 akkor egyiket sem...
-
deicide
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
KillerKollar #12089 üzenetére
Mint utólag írtam, az ARES/MARS limitált volt. Előre megmondták, hogy 1000db lesz belőle, melyeket fel is számoztak, illetve -tudtommal- adták mellé a bizonylatot is... A Titan nem rendelkezik ilyesfajta limitációval. Az nem más, mint egy átdolgozott Teslka K20-as kártya. Azok a GPU-k végzik Titan-ként, amik nem feleltek meg az előírásoknak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Firestormhun
senior tag
válasz
A GTX 780 egy butított Titan, a GTX 770 meg egy gyári OC-s GTX 680 boost 2.0-val.
[ Szerkesztve ]
...
-
KillerKollar
őstag
válasz
Jó értem én,de nézd meg annó az Asus ARES-t...egy 5870 CF volt tehát gyakorlatilag egy tuningolt 5970-nek felelt meg fél millió forintért amikor annó az 5970 volt 150ezer mondjuk.Szép idők,pedig még annó mennyit sírtak hogy mennyivel drágábbak lettek mint a HD 4000-esek...Na mind1.A Titán is egy különleges kártya mint az ARES...nem GTX 600 és nem is GTX 700 de gyorsabb mind2 1 GPU-s csúcsmodelljeinél és elvileg nem készül belőle olyan húdesok...de a 780...az csak egy 1 GPU-s kártya a 700-as sorozatból...
-
deicide
veterán
válasz
KillerKollar #12086 üzenetére
Biztos, hogy 240 körül lesz, pontosat nem mondhatok holnapig, de látom, hogy mennyiért kaptuk a gyártóktól.
A Titan-nál ~250 dollárral olcsóbb, de az előzetes specifikációk alapján ahhoz közeli teljesítménye lesz. Azért az nVidia csak tudja, mit hová érdemes áraznia, hogy fogyjon.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
KillerKollar #12086 üzenetére
A GTX780 elvileg egy csiszolt titán.
Amúgy meg a Titan semmilyen limitációval nem bír. Nem exkluzív kártya, nincsenek számozva a legyártott darabok, és nincs limitálva a kibocsájtott darabszám se, csak szimplán kevés az alapanyag és drága... Ha limitált kártyát akarsz, arra ott van példának az Asus MARS/ARES vonala. Na az limitál! Előre megmondják, hogy ennyi darab lesz és kész. Ha lenne rá kereslet még 1 évvel a piacra dobás után is gyártanák a titánt,. mert bár kevés a selejtes Tesla, azért lesz belőle később is...
deicide: Ráadásul a Titán a limitált volta miatt könnyen kikoptatható a piacról, és akkor nem marad házon belül konkurencia se.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
KillerKollar
őstag
válasz
Firestormhun #12085 üzenetére
240k ez most vicc?...a Titánt már 270-280ért lehet kapni...És az elvileg egy hűdelimitált hűde exkluzív akármi ez meg azért mégiscsak egy sima 1 GPU-s kártya...Arról nem is beszélve hogy a 700 dollár 15%-al több mint a 600,a 240k viszont 30-al mint a 170 k ebből kiindulva ha 600 dollár esetén lenne 170k akkor 700 dollár esetén ~195 és nem 240...Úgyhogy akkor inkább 800 dollár ha 240 lesz,viszont akkor senki nem fogja megvenni ezt a szart...a Titán egy egyedi presztízs kártya,ami fanatikusoknak készült,a 780 viszont egy "átlagos" csúcskártya amiből minden évben jön új ráadásul ez még nem is új architektúra,azok akik abszolút fanatikusok és csúcsgép kell nekik nem veszik majd meg mert már vettek Titan SLI-t vagy ha nem de látják hogy csak ekkora az árkülönbség akkor majd fognak...Az átlagabb felhasználók meg akik még vettek egy single 680-at a gépükbe biztos nem ezt veszik majd hanem a 770-et ami majdnem fele ennyibe kerül és azért annyival nem lassabb mint a 780...
[ Szerkesztve ]
-
Firestormhun
senior tag
válasz
KillerKollar #12084 üzenetére
Deicide 240k körüli árat írt, ezért a $699 esélyesebb. $599 MSRP nálunk bruttó 170k körül lenne.
...
-
KillerKollar
őstag
válasz
Firestormhun #12083 üzenetére
[link]
Eszerint elvileg "csak" $599.De ez sem hivatalos bejelentés még ahogy írják.[ Szerkesztve ]
-
Firestormhun
senior tag
-
KillerKollar
őstag
Nem tegnap kellett volna hivatalosan megjelennie a GTX 780-nak?Hol vannak a tesztek?Hivatalos ár?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
-Solt- #12079 üzenetére
Csinálok erről egy összefoglaló írást. Csak nem ezen a héten.
(#12080) siriq: A konzolnak nagy hatása van a PC gamingre. Ha nem vetted volna észre a fejlesztők ezekre a gépekre fejlesztenek elsődlegesen és onnan portolnak PC-re. A Metro LL-ben is gyönyörűen ott van az auto-aim, amitől agybajt kapok egér mellett.
(#12082) KillerKollar: Amellett, hogy nyilván nem tudom miről beszélsz a hét további napjaiban talán lesz valami.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
siriq
őstag
válasz
BomiBoogie #12078 üzenetére
A konzol hogy jon az NV topicba?
Kerdezem.Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #12047 üzenetére
A topik címe: NVIDIA találgatós topik (Kepler/Maxwell)
Megkérek mindenkit, tartsa magát ehhez! Köszönöm.
A nem idevaló hozzászólások törlésre kerültek.
Szerk.: Már május 19-én is jártam itt ezért...
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ilyen azért nem volt eddig, mert sosem jött olyan konzolgeneráció, ami a technikai tudás tekintetében masszívan fejlettebb annál, amire egy mai PC képes lehet.
Igen az első körben érkező játékoknál még a nem mennek le a konzolok API-ja alá, de az első gond eleve ott keletkezik, hogy a konzolok API-ja sokkal fejlettebb, mint a PC-s grafikus API-k. A második kört meg annyira ne várjátok, mert az meg maga lesz a halál a PC-nek. Sosem fog egy dedikált grafikus kártya olyan gyorsan kommunikálni a CPU-val, amennyire a konzolok integrációja. Nem mellesleg PC-n elvben lehetséges a GPU-val megosztott rendszermemória, de ilyenkor a PCI Express sávszélességével éri el az adatokat a dGPU, ami sokszor lassabb, mint a konzolok elérése. A VRAM sebessége már nem lesz tényező, mert az nem rendszermemória.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
deicide #12069 üzenetére
A PC exkluzív címeket eleve a PC-s korlátozásokra tervezik. Ez csak a konzolos portokat érinti.
Tök mindegy, hogy mit tud a hardver, ha a fejlesztő az API-ra írja a programot. Ilyenkor az számít, hogy mit tud az API. A PC-s hardver mindig gyorsabb lesz, de sose tudják majd az API-ba épített korlátokat átugrani. A konzolok hardvere sosem lesz olyan gyors, mint egy top PC, de a fejlesztő mindig képes lesz azt a tudást használni, amire a hardver konkrétan képes. Utóbbi elv mára masszív előnybe került. Ettől a portolás még lehetséges, csak le kell butítani a PC-s játékokat, amíg a szoftveres oldal a PC-n nem zárkózik fel a konzolos szinthez.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #12067 üzenetére
Egy dolog a hardver és egy másik, hogy előtte az API funkcionálisan mire képes. Már nem csak a jóval nagyobb többletterheléssel küzdenek majd a PC-k, hanem azzal is, hogy a shader modell 5.0 sokkal a konzolok mögött lesz a programozhatóság tekintetében. A konzolok shader modellje sokkal fejlettebb. Persze ezt egy új API-val egy szintre lehet hozni, de a mostani DX11.1 is egy buta valami a konzolok API-jához képest. Amikor a portolásra kerül sor, akkor a konzolon működő effekteket le kell butítani PC-re, mert a PC-s grafikus API a beépített korlátozások miatt képtelen futtatni azokat teljes valójukban.
(#12068) -Solt-: A hardver nem, de a konzolok hardverét annyira tudod használni, amennyire az csak lehetséges. A PC-s hardvereken nagyon korlátozottan lehet használni, mert nem számít, hogy egy GPU mit tud elvben, ha fölötte az API nem tudja ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Pipó
őstag
Ilyen sosem lesz. Korábban sem volt. Mire a kifejezetten az új konzolokra fejlesztett játék elkészül az kicsit több, mint egy év. Az új konzolok megjelenésekor kapható játékok nem fogják kihasználni a konzolok tudását, mert a fejlesztésük már most előre haladott állapotban kell hogy legyen.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
deicide
veterán
A PC exkluziv címeket ez gondolom nem érinti, a többi pedig mostanság is konzolport szinte mind. Vagy lefelé butítani nehéz egy játékot? Egyébként nem gondolom, hogy annyira erős lesz az új generáció, hogy egy mai 7870/7950/670/680 és a következő nemzedék ne vegye fel vele a versenyt. Csak ugye ez a VGA vásárlók kis százaléka, akikért biztosan nem fognak portolni, a nagyobb tömeg a középkategóriát veszi inkább, ott elég sokan fognak inkább a konzolok felé fordulni, ami szintén a PC játék elhalását vetíti előre. De azért már párszor temették a PC-t, mint játékplatformot...
-
-
deicide
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12061 üzenetére
Hát, én hiába mondom, ha a többségnek elég az is, amit egy tablet/smartphone nyújt. Emiatt én is jóval többet kell fizessek a 780akért
-
Pipó
őstag
válasz
deicide #12058 üzenetére
Azért elképeszt, hogy hová jutottunk. Ez a 4. leggyorsabb kártyája lesz az nv-nek (Titán, 780, 690 is előtte lesz) Nem is olyan régen (2-4-500-as sorozatban) egy negyedik kártya bárki számára elérhető áron indult. Most meg talán az utána jövő se lesz az.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
fatallerror #12053 üzenetére
Mire alapozod, hogy annyit ér szerinted? Kiskerben még mindig 130 körül kezdődik a Gtx680. Ahhoz képest ez ajándék 130-ért..
I am having fun staying poor.
-
-Solt-
veterán
válasz
Ez jó lenne, de kevés esélyt látok arra, hogy olcsóbb legyen a 680-nál... főleg úgy, hogy gyorsabb nála! Adja Isten, hogy így legyen, de egy fillért nem tennék erre...
www.smart-bus.hu
-
Def26
félisten
válasz
Mikor jelenik meg?
Köszimüszi.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
fatallerror
addikt
gtx 770 tesztelve
10-12%-al gyorsabb a gtx 680asnál
350-400 dollárért (forintban ez 115-130e) fogják árulni, 90-100 ezret ér szerintemdon't tell me what i can't do!
-
Drizzt
nagyúr
Kiváncsian várom. Főleg az árát. Én pár hét alatt 180K-ra fixálódó GTX780 árra tippelnék(tehát nem a kezdőárra gondolok).
I am having fun staying poor.
-
Taposo
aktív tag
válasz
fatallerror #12048 üzenetére
És arról még nem lehet tudni hogy ezt a funkciót is tartalmazni fogja-e a 700 széria ?
-
fatallerror
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A topik címe: NVIDIA találgatós topik (Kepler/Maxwell)
Megkérek mindenkit, tartsa magát ehhez! Köszönöm.
A nem idevaló hozzászólások törlésre kerültek.
-
fatallerror
addikt
don't tell me what i can't do!
-
tombar
senior tag
válasz
#35434496 #12029 üzenetére
azért figyelembe kell venni azt is h ez egy felső kategóriás "félprémium" termék. ezt azért lehet mutogatni, menőzni vele. nyilván nem ez funkciója, de ezért az árért ez a minimum. kíváncsi leszek a tuning potenciáljára. a gk110 nem egy limitált fajta
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
törölt tag
GTX 780 Launch Price:599 USD
[link]
-
Firestormhun
senior tag
-
Rexcor
őstag
Ha a 680 megy olyan órajeleken mint a 770, sőt core clock-ba még jóval többet is (1275-1300Mhz) akkor eladhatom 770-ként?
Végül is ugyan az a 2 kártya. -
deicide
veterán
válasz
fatallerror #12023 üzenetére
Tapintásra azt mondanám, hogy fém, csak fekete.
-
deicide
veterán
válasz
fatallerror #12020 üzenetére
Úgy értem, eredményeket mondani, specifikációkat, ilyesmi
2560x1440-hez kell az erő.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
fatallerror
addikt
a sok 3as megzavarta az írót és szerintem a far cry 3ra gondolt
ti azokkal a játékokkal tesztelitek amiket a múltkor felsoroltál a hogyan teszteltek cikkben?#12018) deicide : de azért beszélsz xD bár nem tudom h mihez kell neked 2 780as xD
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KillerKollar #12016 üzenetére
A Max Payne 3 mióta Gaming Evolved title?
-
deicide
veterán
válasz
fatallerror #12017 üzenetére
Ráadásul 2db
Csak beszélni nem lehet róla.
-
fatallerror
addikt
válasz
KillerKollar #12016 üzenetére
végül is ahogy írtam teljesen mind1 mert drágább lesz így is úgyis a 7970 ghz-nél
hát mert ő belső ember, így már 780asa van
-
KillerKollar
őstag
válasz
fatallerror #12015 üzenetére
"GeForce GTX 770 will be 10 to 20% faster than Radeon HD 7970 GHz Edition. Obviously the performance gap will shrink in Gaming Evolved titles: Tomb Rider, Crysis 3 and Max Payne 3. So it’s safe to assume both cards will offer a very similar performance."Összességében inkább ugyan olyan gyors lesz,ez a 770 csak egy kicsit tuningolt 680 a speckók alapján.
deicideeked hh azt írja a profilodban h GTX 780 SLI-d van? o.O Okés hogy azt fogsz venni ha kijön de jelen pillanatban még meg sem jelent.
-
fatallerror
addikt
válasz
deicide #12014 üzenetére
gtx 770 10-20%-al gyorsabb a 7970 ghz-nél
ha ez igaz erre az amd árcsökkentéssel reagál gondolom szóval a már eleve "jó" árú 7000es kártyáikat aki a nyáron beszerzi az a legjobb bizniszt csinálja majd szerintem
persze ha jóval többe fog kerülni mint a 7970 ghz akkor nyilván nem csökkent árat az amd[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz
Sanguinius #12011 üzenetére
Miben tévedtem? Nem mondtam semmit az árral kapcsolatban... annyit mondtam, hogy sok a pletyka!
Ha 200 ezer, akkor az kb reális, mert akkor nem csak teljesítményben, de árban is a GTX680 és a Titan közt lesz... Induló árnak a 200 ezerrel bőven kiegyeznék!
www.smart-bus.hu
-
Sanguinius
csendes tag
válasz
-Solt- #12010 üzenetére
Nos akkor sajnos tévedtél.
Az első lépcsős ár 200k jelenleg, az "utcán" drágább lesz induláskor.
Legalább is egy bizonyos márka, talán a többiek az infarktushatár alatt lesznek valamivel.
Ne érts félre nem a kiskereket hibáztatom, eszméletlen magasnak tartom az induló árat, ár érték arányban az Nvidia felsőkategória bűnrossz....
Mondom ezt úgy hogy 680 Gtx van a gépemben...
A következő AMD kártyáig vastagon sápol a ződ csapat, amit az itthoni adó és legendásan erős pénzünk tovább gerjeszt.
De meg kell mondjam piszkosul egyben van az új kártya, a szememeben igazi műremek, nagyon erős a "NEED" faktora...
Szóval 680 GTX for sale......
Igazi Hitvalló darab lesz a racionális gondolkodást pofán rúgva....
Összemérem veled a kardom.
-
-Solt-
veterán
válasz
Sanguinius #12008 üzenetére
Ami árakat írtam, azok kiskerárak...
Nem ördögtől való a kisker, te sem ingyen dolgozol!
www.smart-bus.hu
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Sanguinius #12008 üzenetére
Ezért nem vásárolunk kiskerben
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-Solt-
veterán
válasz
Sanguinius #12006 üzenetére
A GTX680 130 ezer körül van, a Titan 280 ezer körül. Kezdésnek egy 200 ezer körüli ár lenne a "reális", de már ezt is nagyon sokkalom ahhoz képest, hogy anno a GTX680 150 ezres áron nyitott...
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz
Sanguinius #12004 üzenetére
Az ár még kérdéses... sok a pletyka...
Ha tényleg 500 euro lesz, akkor egyértelműen inkább ez mint a Titan... viszont, ha a másik pletyka az igaz, és 750 euro lesz, akkor már árnyaltabb a kép!
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz
Sanguinius #12002 üzenetére
Na jóóóó... azért a Titanban is van egy jó 30% plusz...
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz
KillerKollar #11994 üzenetére
Ha jól értem itt 500 euro-s árat írnak a referencia modellekre... az nem hangzik rosszul.
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Sweet.tv - internetes TV
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce RTX 2060 Super Dual Evo V2 Advanced 8GB GDDR6 256bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- MSI és Inno3D RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest