-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
A Not so Good Draw Distance mod-ot én is néztem, viszont van egy elég nagy problémája, amire a fejlesztő se tudott még rájönni, hogy mi okozza.
[link] link a videóhoz, a fejlesztő által.#34342 Jorus A dobókés/balta + kard az egyik legerősebb build a játékban. Jelenleg ilyen build-el játszom, és idő után kb. alig van kihívás a játékban, very hardon 1-2 perc a Chimera 54-es szinten. Chimera után pedig még könnyebb lesz a játék, mert a kraftolható mod-dal szerintem egy két mod slotos katana erősebb, mint bármelyik másik ikonikus kard.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
nagyúr
A mostani karim dobókés + kard komboval ment végig hardon, szóval ehhez képest bármilyen másik build csak könnyebb kb. 😊 Leszámítva persze Proci spéci build nélküli karijait. 😁
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
mvkly
senior tag
Kíváncsi leszek a pisztolyos karidra, mindig szemeztem egy CyberCostner build-el. Most újra meghoztad a kedvem Csak sok helyen azt olvastam, ez igazán a stealth/sandevistan/camo trióval működik, nem afféle Fegyvertársak mintára. Utóbbival egy Sasquatch, Oda, Smasher elég melegnek tűnik min. hardon.
-
nagyúr
válasz CPT.Pirk #34260 üzenetére
Még csak most volt időm megnézni.
Nagyon jó volt! Főleg, mert a mostani végigjátszásban késsel, karddal megyek csak. Sajnos már csak a főküldi van hátra kb. Olyannyira tetszett egyébként, hogy kénytelen vagyok új karit indítani. Illetve a mostani karakter marad, csak visszamegyek az első mentéshez, és pisztolyos build készül szerintem. Eleinte kicsit furcsa volt a videóban a Panamre hasonlító, göndör hajú, dundi V. de a közepére megszoktam.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Nagyon birizgálja az agyamat, egyszer itt már megkérdeztem. Nálatok sem lehet már interakcióba lépni azokkal az árusokkal akik ilyen üveg "dobozkában" újságok előtt állnak és 2.1-ben hozzáadták, hogy 20.000 Eurodollarjuk volt és el lehetett adni nekik cuccokat. Nah ez 2.2-ben olyan, mint előtte, csak "beszélni" lehet velük. Nekem nagyon sokat rontott az élményen. Légyszi válaszoljatok, hogy ti is észrevettétek-e ezt a változást, vagy csak nekem buggol a játék.
-
cyberkind
félisten
Nekem csak ilyen van, meg az eredeti, E3-as hud és gameplay elemek, mint ez a kocsi is.
Ha valaki kedvet kap a fullos E3-as dologoz, annak el kell felejtenie nagyon sok LOD modot, mert ez a mod, nem kompatbilis a Mod Settings-el, ami kihozza a menüben a scriptelt modok beállításait.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Ez komoly
Mondjuk azt nem értem, hogy például a draw distance részt miért nem lehet beletenni alapból a játékba/játékokba. OK, kell hozzá erős VGA, de legyen ez az "überb@szó" beállítási opció, vagy alapból legyen inaktív egy adott minimum VGA alatt, stb...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Alpi.
addikt
válasz abridabri #34331 üzenetére
[Mind a Rivatunert használják, Capframe is.] Afterburner is azt használja.
Rivatuner már akkor volt, mikor ezeknek a progiknak a készítői még gyerekek voltak.
szerk. : Hwinfo lehet, hogy hasonló. Volt valami ős cucc, nem tudom, azzal milyen rokonságban van.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
válasz abridabri #34329 üzenetére
[CapframeX] mindent tud a frame mérésről.
-
Alpi.
addikt
válasz 4264adam #34307 üzenetére
Na, végignéztem a modokat, de szvsz könnyebb, ha belinkelgetem, mert pastebin-el ugyan úgy ki kell kersnem a nagy részének a nevét, mert a file névről necces beazonsítani.
Kiszedegettem azokat, amik a látványt javítják.
1. : [Ultra+] - az egész alapja kb.
2. : [Not so good Draw Distance mod] - A nevével ellentétben egész jó. Szeretem, amelyiknek van menüje a játékban és állítható, bekapcsolható, kikapcsolható.
3. : [Improved Vegetation mod] - Szintén van ingame menü.
4. : [NVFlods] - Ez egy általánosabb LOD. Autók, stb. Már csak amiatt is kéne, mert sokkal több kis repülő (autó) jön, megy és azok az óriási, égig érő fényreklámok meg tényleg az égig érnek és még Badlands-ből is látszanak.
5. : [Increased Level of Details Distance - Draw Distance] - Ez nálam most épp alapon van, de (mivel ennek is van ingame UI) egy jó LOD mod.
[Improved Environment LODs] - Ugyan az a story.
6. : [Better Windows] / [Clear Windows ] Üvegfelületeket módosítja. [Blur Begone (Clear Materials with Refraction)] - Ez az átltszóságot növeli.
7. : [Wind Begone] - Nem mozog a haraszt, ha nem fújja a szél mod. Enélkül kb. sose lesz éles a növényzet.
8. : [Light Beams Fix] + [Improved Vehicle Lights Draw Distance] apró kis hülyeségnek tűnnek, de szerintem nagyon sokat dob helyenként. Enni meg kb. nem kérnek, szóval nálam alap.
A végére maradt az egyik legfontosabb, a "Lighting Mod", ami egy globális megvilágítási modell. Mindenre hatása van, de ez full szubjektív. Meg kell nézni párat és ha valamelyik tetszik, akkor ki kell próbálni.
[Ebben a videóban 10 népeszerű(bb) mod van.]
Én egyébként egy California / Nova keveréket használok.
[A fenti modokkal ilyen LOD-om van.] Nem túlvilági, de azért nem is rossz. sztem'. Igyekeztem úgy válogatni, hogy legyen egy pici javulás, de azért ne negyedelje az fps-emet.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
Ezek a debug eljárások.... !
Nálam volt, hogy eltüntek a járókelők és az autók az utcákról. Ide, oda utazgattam, bementem a házba, kijöttem, aludtam, mindent is megpróbáltam, de semmi. Rákerestem neten és láss csodát, volt pár találat. Az egyik helyen írták, hogy meg kell nézni a Lizzy Wizzy braindance-et és helyrejön.... Megnéztem és megszünt a hiba. Az is rontja el, egyébként.. Előtte néztem meg, valóban, de utána valamit még ügyködtem és sose kötöttem volna össze vele, ha nem olvasom..
freeknight : A 0% hangerő az elsők közt volt, amit megpróbáltam. Ez ugyan úgy beköszönt.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #34325 üzenetére
zseniális avatar, és topichoz illő
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
freeknight
őstag
Ami a videón van, nem bug.
A játékban már két rádió van. Az egyik az autórádió, amit lenémítottál, ott nem is szól zene. A másik a rádióport, ezt gyalog hallgatod, ez szólal meg azonnal. Ezek teljesen függetlenek egymástól.
A jobb alsó sarokban látod is, hogy mozog a visualizer ikon, mikor leszállsz a motorról. Z, vagy kiosztástól függően Y billentyű nyomva tartásával kikapcsolható.
Vagy egyszerűbb, ha teljesen lenémítod a hang menü alatt, "rádióport hangereje" csúszka.
Nálam is mindig ez szokott lenni, de ez nem bug, hanem feature[ Szerkesztve ]
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Šolaire #34321 üzenetére
Nekem olyan bugom volt, hogy a Berserk cyberware effektje egyszerűen a mentésre beragadt, és nem tudtam 25% HP alá esni, hiába vettem ki a berserket, tettem vissza, kapcsoltam be és ki, egyszerűen nem tudtam meghalni Szerkesztenem kellett a mentést, hogy működjön rendesen.
No Sana No Life
-
Šolaire
veterán
válasz freeknight #34315 üzenetére
Sziasztok benéztem kicsit ide. Nekem is volt bug véget ért az interakció valamelyik küldinél
Bárhová mentem nem ment a dupla ugrás, fegyót nem tudtam elővenni azt írta, hogy művelet blokkolva. Csak régebbi mentés visszatöltése segített mert a friss mentés elmentette a bugot is.talán takemurával volt találkozóm.
Egyébként a fő sztori meg ami zenét toltak alá a srácok közben brutál és letehetetlen ez a játék.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Raymond
félisten
Itt az ido bongeszot valtani?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Alpi.
addikt
válasz proci985 #34317 üzenetére
Ki tudtam kapcsolni aktuálisan vagy ahogy Vesa is írta, hiába húztam le 0-ra a hangerőt, random módon újra bedobta.
Szedtem le egy zene modot is, ahol külön lehetett a típusokat állítgatni (pl.: tv, radio, mindig off, random, stb.), de lepattant róla az is. XD
Ja, egyébként kapcsoltam kifele mindig, csak egy pont után már kibírtam röhögés nélkül...
[Tudtam, hogy valamelyik videon rajta lesz ! XDD][ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
Alpi.
addikt
válasz freeknight #34315 üzenetére
"már autón kívül is be lehet." - így gyalogosan is szólt a beragadt zeném.
-
freeknight
őstag
Ilyet én nem tapasztaltam. 2.2.-ben is benne van már pedig vagy 70 óra, és nálam az 5 végigjátszás alatt 1.0 óta tényleg minden szar beragadt, ami csak beragadhatott. Időjárás, zene, idő, UI elemek, minden.
Nem csak véletlenül bekapcsoljátok a rádiót? Most már vigyázni kell, már autón kívül is be lehet. Az már előfordult velem is többször, és a rock rádiót szokta, véletlenül sem olyat, amit hallgattam. -
Alpi.
addikt
válasz freeknight #34313 üzenetére
"viszont 2.0 óta javítva van, ezt én is meg tudom erősíteni."
Nekem is beragadt egy szám 2.2-vel. Előtte sose volt.
Random helyzetekben (szinte mindig) bedurrantja...
Ha kiszállok az autóból, azért, ha vége a telefonhívásnak, azért...
Szerencsére én hétvégén letoltam a végjátékokat, de ja, nekem is leolvadt tőle az agyam.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
freeknight
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
CYBERPUNK 2077 – 1980-as évek élőszereplős filmje [link]
AI, de igen jól néz ki.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Vesa
Topikgazda
Nem tudja valaki, hogy a fenébe lehet lelőni egy beragadt music track-et? Rettentő idegesítő, utoljára 3 éve volt ilyen hibám, azt hittem már kijavították. Beregadt egy rettenetes hörgős rock zene, ami hol elindul, hol néha abba hagyja, de inkább folyamatosan megy. A zene hangerejének nullára állítása sem csendesíti le, max. hangerőn bömböl. Most ott tartok, hogy nem tudok már játszani sem, annyira idegesít. Keresgélek a neten, de nem találok értelmes megoldást. Remélem emiatt nem kell újra kezdenem, mert hatodszorra már nem szeretném elölről kezdeni az egészet. Most kb. 40%-nál járok.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
proci985
MODERÁTOR
Ez igaz, de Cyberpunknál pár textúra (pl betontextúrák, fél badlands) érthető okokból lowpoly. A város közepéhez képest ezek rondák, szóval ha kimész a térkép északkeleti szélére, az egyszerűen nem néz ki annyira szépen, mint Japantown belvárosa.
Viszont a 20GBs 7900XTvel ilyen 12-16GBket eszik framegen nélkül is, szóval megjelenéskor max a 3090 bírta volna el.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
4264adam
veterán
-
Alpi.
addikt
válasz 4264adam #34307 üzenetére
Másik, újabb dll verziókat.
[Pl. Innen]https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
cyberkind
félisten
Van valami értelmes 4K textúra a férfi V-re, netán ay E3-as külső megalkotására mód? (mod az van, csak kell hozzá a save editor )
-
4264adam
veterán
[Ghostling]
Ilyen típussal találkozom ami a DLSS RR miatt van meg, és nagyobb sebességű forgalomban résztvevő járművek árnyékánál / hátsó lámpa fény által húzott Ghostling -
Alpi.
addikt
A hasztalanul nagy text felbontásra jó példa a The Last of Us. Mikor megjelent a pc-s verzió, felrobbantotta az internetet, hogy 1080p-be sem elég a 8 GB ultra text beállítás mellett. Ez akkorát ment, hogy még a piacon is erről beszéltek a nénik. Mivel én akkor pont egy 8 GB-os vga-val, 1080p-ben toltam, megnéztem, miért is igányel ennyi vram-ot. Készítettem pár screenshot-ot 10 cm-re dolgoktól high és ultra beállítással is. (faltól, asztaltól, stb.) Akárhogy nézegettük, bele zoom-olva is, nem láttunk különbséget. Ergo, az ultra nem középkategóriás vga-val 1080p-ben jászóknak készült.... Persze, ez az info soha, sehol nem bukkant fel. Ezek miatt hányok a mai médiától. Már nem készít senki tartalmat azoknak, akik hajlandóak végignézni egy 3 percnél hosszabb vidit vagy nekiállni egy 5 sornál hosszabb cikk elolvasásának.
Nem tudom, mi lenne manapság, ha úgy pofon csapna egy játék, mint anno a Crysis. Ott közölte, hogy az Ultra-hoz 1 GB vram szükséges. Amikor a 8800-as széria volt az aktuális csúcs, ahol a GTX / Ultra 768 MB-nyi vram-ot kapott !
Most rákerestem a GTX 280 töb, mint 1 évvel a Crysis után jelent meg. Mintha ma egy játék közölné, hogy az ultra opció 48 GB vram-ot igényel. Lenne ám ribilliő ! Felrobbanna az internet, tuti !https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
4264adam
veterán
Még ha meglenne oldva a DLSS okozta ghostling akkor teljes lenne az élmény mert a HDR is tökéletes RenoDX-el.
Blur-t is kiiktattam mod-al ahol lehet.
Melyik LOD-ot javaslod 12GB-ra ahol jelenleg van 1.5GB szabad hely? Persze még Dogtown előtt vagyok.
DLSSQ + 1440p + RT Medium + High PT Off. -
Alpi.
addikt
válasz 4264adam #34297 üzenetére
Igen, a text méret csak az egyik komponense a látványnak. A fölöslegesen nagy text-ek ráadásul semmit nem javítanak, cserébe az erőforrásokat zabálják. Ilyen szempontból a HD Reworked nagyon átgondolt, profin megvalósított pack. Csak azok a text-ek vannak benne, amikre ráfért egy kis javítás, dobnak a látványon, ami jó alapból, ahhoz nem nyúltak. Sajna sok olyan text moddal találkoztam, amiket ilyen "fogjuk az egész text mappát és skálázzuk fel mondjuk 8K-ba" sémával készítettek. Ezekkel egy 10 éves játék úgy tud kinézni, mintha csak 7 éves lenne, de annyi erőforrást (leginkább vram-ot) kér mintha 3 év múlva jelenne meg csak. Az, hogy meddig okoz javulást (legyen ez bármilyen aprócska is) az még attól is függ, hogy milyen felbontáson játszunk. 1080p-ben ugyan úgy fog kinézni egy 4K-s és egy 8K-s kép is. Ok, játékoknál ettől függetlenül még javíthat a látványon ha távolabb van az objektum, mert egy nagyobb felbontású kép tovább marad szép, ahogy skálázódik lefele a felbontása, de erre való a LOD módosítás. Nyilván itt, utólagos modolásnál nagyban befolyásol, hogy mire van egyáltalán lehetőség.
Korlátoz(hat) még az, hogy milyen vram használat / pufferméretek vannak megadva az engine-nek. Ez nagyon változó, de kb. mindig vannak dinamikus és fix. méreten maximalizált pufferek. Aktuális, játékbeli beállításoktól függőn változnak és ha nincs mód ezek felülírására sok esetben netto hülyeség növelni bizonyos dolgok vram igényét, mert egyszerüen nem fogja tudni betölteni és jobb esetben semmi sem változik, rosszabb esetben jönnek a bugok. Pop-in, bizonyos tárgyak borzasztó pixelesen jelennek meg, stb.
Ez egyébként a már emlegetett Ultra plus mod-ban nagyon jól meg van csinálva ! Nem véletlenül van opció a vram méret megadására is !
Legvégül meg lehetnek bármilyen jók a text-ek, ha ráengedsz egy TAA-t mondjuk, az fixen megoldja, hogy mindenre rákerüljön egy kellemes kis "blur" effekt ! Kiváló élességtagadó eljárás...
DLSS-nek hála ez már nem kísért egy ideje....https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
4264adam
veterán
válasz CJ4567 #34292 üzenetére
Ultra Reworked Mod helyett Balanced raktam be, PL nem mentem be de megfejeltem a 12Gb-ot volt egy két mikro dropp frametime emelkedés. Balanced Mod érdekes hogy 1-1.5Gb-al kevesebbet eszik.
Ami nagyon lenyűgöz az a Redmod grafikai mod.
Fallout4-ben a sima fegyver modok 1-1.2GB 4K-ban és nem néz ki ilyen jól.
Itt pedig még az autó mod külső belsővel is 30Mb max és tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! 2.2-es Patch óta nem árulnak megint cuccokat a random árusok. Ti is észrevettétek ezt? Nem nagy dolog, de nekem sokat dobott a játékélményen. Ha nektek is így van kérlek erősítsetek meg benne. Előre is köszönöm.
-
CJ4567
nagyúr
Kiderült, hogy ami az alapjátékhoz elég volt GPU alulfesz, az a PL-ben gyorsan megadja magát
Ránéztem most az Ultra Plus bug reportokra, egy ekkora mod-nál sajnos előfordulhat ez, viszont a reportok nagy része még a régebbi verziókra ment.
A Westbrook-os crash érdekesen hangzik, megpróbálom letesztelni, hogy nálam is előfordul-e.Extra Iconics, ezt a modot is nézegettem, csak katanás build-et játszom, így egyetlen fegyver lett volna, amit ki is tudok ebből használni Bár az a Ghost Blade érdekesnek hangzik. Az meg teljesen mindegy már, hogy túl erősnek hangzik papíron, mert a katanák így is brutálisan erősek very hard-on is.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Vesa
Topikgazda
válasz CJ4567 #34292 üzenetére
Pont nézegettem a listádat -egyébként thanks!-, és az első modnál már elriasztott, hogy 108db bug reportja van, ebből több CTD-vel kapcsolatos. Sajnos ez a modolás átka, főleg, amíg aktívan jönnek ki patch-ek a játékhoz és megkavarnak dolgokat.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz 4264adam #34280 üzenetére
Ha valami Nexuson nem ilyen néven van fent, akkor elnézést, a letöltött modok nevéből indulok ki.
Nálam a kötelezőkön (RadioEXT(ehhez a rádió modokat Nexusról lehet szedni, mindenki saját ízlésére.), Browser Extension Framework, Material and Texture Override, Mod Settings, Native Settings UI, Virtual Car Dealer, Redscript, Cyber Engine Tweaks, ArchiveXL, Codeware, Red4ext, TweakXL) kívül ezek vannak telepítve:
[pastebin link, mert túl hosszú lenne hozzászólásként]
Azt hiszem ennyi van jelenleg telepítve.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Raymond
félisten
válasz Maelephant #34287 üzenetére
Ha az amelyikre gondolok akkor annyi hogy nagy segget csinaltak neki, szerintem az eredeti modell jobb, ez olyan fake Brazilian buttlift stilus ami a moddal jon.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
4264adam
veterán
válasz CPT.Pirk #34282 üzenetére
Köszönöm
Cyber Engine Tweaks
RED4ext
ArchiveXL
Codeware
redscript
TweakXLGondolom ez a 6db az alap compiler. És ezután mehet miden is:
Native Settings UI
Mod Settings
Better Vehicle Handling
Material and Texture Override
Browser Extension
Virtual Car Dealer
2024 Ford Mustang GT
1993 Nissan 240SX (S13)
Vehicle Pack - BasicCyberpunk 2077 HD Reworked Project
Panam Body Enhanced 2.2
Panam Romanced EnhancedEzek vannak most amiket aktívnak látok első 1 órában.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Raymond #34270 üzenetére
2.2-n bizonyítottan működő, olyan, ami nem öli meg a mentésed idővel jelenleg nincs.
#34272 proci985 Én próbáltam pár megvilágítás modot, és arra jutottam, hogy valahogy egyik se szebb, mint az alapjáték, mert azzal kezdik, hogy teljesen megölik a zöldes-sárgás filtert, ami tökéletesen illik a sivatag közepén levő városhoz, és elveszti a játék az egyéniségét.
Cyberpunk 2077 - Ultimate LUT Comparison (12 Most Popular Graphics Mods Compared) Ez egy elég jó videó, a legnépszerűbb modokat összehasonlítja.
A HD Reworked mod 2K-ban, RT nélkül 10GB-ba belefér, viszont RT-el tippre a 12-14GB simán reálisnak tűnik, mivel a 10GB-ba nagyon éppen fér bele az alapjáték high textúrákkal bekapcsolt RT-el, de közepes ajánlott.
Fun fact: Ha valaki nagyon min-maxolni akarja a VRAM-ot bekapcsolt RT mellett, 10GB-os 3080-al, a HD Reworked balanced verziója még közepes textúraminőséggel is jelentősen szebb, mint az alapjáték közepes textúrái, és szinte ugyan annyi VRAM-ot használ.No Sana No Life
-
4264adam
veterán
válasz proci985 #34272 üzenetére
+1
Tegnap este kezdtem neki a modolás tanulásba itt is. FO4-ben már megy egész jól 400-600mod Nexus+Discord.
2.12 miatt utána kellett olvasni kicsit mert visszafelé a Cyber Engine Tweak és Red4ext 2.2-es verziók nem kompatibilisek így. De nagyon tetszik ez a drag and drop jelleg és hogy a logok olvasásával tudom mi fut és mi nem (igaz nem teljesen).
Ugyan a HD Reworked Mod-ot nem írja, de tudom működik mert már indítást követően 11+GB van foglalva a Vram, Ultra Quality + 1440p + RT Medium + DLSS QBe is kapcsoltam a frametime MSI AB görbét, kicsit tesztelni kell elég e a 12GB Vram vagy fogok kapni droppot a Vram palfon miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nesh_019 #34266 üzenetére
Ezek a fizetos-pantheonos ultrarealistic LOD modok felejtosek. Kinyirjak a jatek sajat art directionjat es valtozatossagat.
Igen, lesz egyetlen helyzet, amikor nagyon jol tudnak kinezni, de ha megnezed, valahogy az osszes ezekkel keszitett videon csak szort feny van, a nap sose sut.
Dreampunk mod ugyanez, nincsenek arnyekok. Ha youtube video alatt az elso hozzaszolas patreon link, akkor lepj tovabb, cash grab az osszes.
[link] HD reworked mod nagyon jo, de vigyazz vele, mert a full verzio 12-16GB Vramot is megeszik 2Kban. Elvileg van belole balanced.
-
CJ4567
nagyúr
Trash Begone (Optional Blowing Debris and Cockroach Removal)
Remove Leaves Debris
Ezeket találtam hirtelen.
Nesh019: Azok a modok, amik csak a megvilágításhoz nyúlnak (LUT modok, pl. Dreampunk, stb), minimálisan nyúlnak a teljesítményhez hozzá. Én csak az Ultra Plus modot használom, mert idáig bármilyen megvilágítás modot próbáltam, mind csúnyább volt, mint a vanilla.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Vesa
Topikgazda
Egyfajta "cleaning" modról nem tud valaki? Amivel rendet lehet tenni NC-ben és ki lehet pucolni a dzsuvát?
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Arra gondoltam hogy lehet hogy én is moddolnám kicsit a játékot.
Kérdésem az lenne hogy milyen modokat ajánlotok?
Nekem ez a New Level Cap tetszik jelenleg a legjobban,
De az is fontos kérdés a számomra hogy éppen benne vagyok egy 50% játékban, a moddokkal is végiglehet vinni a játékot/folytatni a játékot?Ti milyen modokat használtok?
Nekem ezek a ultra realisztikusak is tetszenek csak nem tudom hogy birkozna meg vele a 4060 ti
[link]vagy a dreampunk:
[link]Ilyen moddal is végigjátszható teljesen a játék?
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
4264adam
veterán
Kedves Alpi!
Pastebin-t megosztanál velünk ha szépen kérem?
Tegnap kezdtem el a modolást és egyszerűbbnek találom itt a Nexus-ról mint a Skyrim és Fallout4. Complier logban szépen követhető indításnál melyik plugin indul el így abból tudnánk miket használsz és neked sem kellene egyesével linkelni[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
A város jól néz ki, de a bárban nekem már sok a padló. Olyan, mintha nettó tükőrből lenne az a sáv, sőt, már olyan hatást kelt, mintha a padló alatt lenne még egy szint. A külső részeken sokkal szebb az egész. Itt is látszik mennyire nehéz egy ilyen játékot belőni és megtalálni az optimális hatást. Ami szép kívül, az nem biztos, hogy belül is jó lesz, vagy fordítva. Reshade modok között is van olyan, ami csak bizonyos helyzetkben szép, de ott viszont nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
válasz tibaimp #34240 üzenetére
Üvegfelületekre van mod, ami sokat dob a látványon. Az épületek üvegei sem igazán üvegszerűek alapból. Olyan tejüveg félék.
Elképesztően jól néz ki egy kis plusz Lod-al ! Nincs elmosódott növényzet, végtelen mennyiségű ablak és égig érő fénypászma a belváros !
[kis ízelítő video] Nem tudom, mennyire látszik, de sokkal kevésbé zajos így a kép, mint natív PT-vel.[ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
válasz CJ4567 #34238 üzenetére
Én is azzal tolom ! Próbáltam "full feature" PT-vel, de nagyon zajos. Ezzel az Ultra+ -os PT + RT -vel viszont nagyon szépen működik ! Szedtem mellé még egy sor text és lod mod-ot, így most konkrétan bex@rás a látvány !
(karácsonyra újítottam egy vga-t és egy monitort. 1080p-ről 3440x1440-re léptem.)
[Nomád tábor milliő] [Nomád tábor milliő 2]
Ez meg egy kis városnéző túra. A video eleje és vége.minimális spoiler tartalom https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Vesa
Topikgazda
válasz sixpak #34251 üzenetére
Na de majd a mini Dubai... (nem hagyhattam ki)
Mr.Csizmás
Szerintem is annyi a megoldás, hogy nem a történelmi belváros közepén kell elkezdeni ezeket felhúzni. Azokat fel kéne újítani rendesen és megőrizni, de nem úgy, ahogy most van, a putri körgangos, omladozó hányadékokkal. A bálnát is sikerült odatenni, ahova semmilyen szinten nem illik a városképbe.
Ellenben, ezt a részt leszímtva, felőlem az egész főváros mehetne a levesbe és szívesebben látnék a roskadozó rettenetek helyett új, modern felhőkarcolókat. A beton panelrengetegekről nem is beszélve. De ez nem fog bekövetkezni.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Rony949 #34252 üzenetére
sokkal jobb, hogy a belváros 80%-ban 100+ éves épületekből áll, 60-80 éves szétrohadó közműrendszerrel és külsővel.
------------
persze ettől nem oda tenném a felhőkarcolókat, hanem a budai oldalra, ahol van sziklás alap is.[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sixpak
nagyúr
válasz Rony949 #34252 üzenetére
Nem, a betondzsungel nem ez, hanem a több 10.000-es komcsi barakkok/lakótelepek, a panelek, az betondzsungel, de a felhőkarcolókat ne hasonlítsuk már ezekhez.
Persze, ennyi erővel visszatérhetnénk a barlangokba is.
Meséld már el, hogy melyek azok a szép dolgok BP-en, amelyeknek a látványát nem tudnád élvezni tovább, ha néhány pompás 2-300 méteres torony épülne.
Gyakorlatilag az összes ország rájött arra, hogy a felhőkarcolók státuszszimbólumok, ha látsz képet a DC tower-rel, akkor tudod, hogy az Bécs.
Mindegy, nem vagyunk egyformák, pusztuljanak tovább a 200 éves épületek.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
BLACK DOG: A Cyberpunk 2077 Fan Film | Where's Johnny [link]
Ez most jött ki 3 napja, a játékban készült fan film, ami beillene egy új ending DLC-nek is. Onnan indul a sztori, hogy V és Johnny is visszautasították, hogy Alt-tal menjenek a Mikoshiban. Zseniálisan jó lett.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nagyúr
Megjött a kedvem ettől a képtől valahogy egy pisztolyos builddel való végigjátszáshoz....
Forrás
Fotós: Bernát TamásEladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Proci lenyomta alap kiberverrel és perkek, pontok nélkül very hardon.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
mvkly
senior tag
Próbált már valaki cyberware-mentes végigjátszást?
Asszem még arra is van trükk (nem mod), hogy a szem implant se kerüljön be, mikor Vic az elején dolgozik V-n. -
CJ4567
nagyúr
válasz tibaimp #34240 üzenetére
A PT itt apróságokat tesz hozzá a képhez, a változások nagy része a sima RT-t érinti, mint az üveg, a fém tükröződése, stb.
Szerintem abszolút megér a mod egy próbát, a sima raszterizált rendert is kicsit feljavítja, és állítható az RT, PT minősége is, meg van RT+PT mód is. Ha nem tetszik, simán törölhető, és semmi nyomot nem hagy maga után.Kicsit sok néhol a napfény most már De így most már hozza a RT azt az ugrást, amit elvár az ember.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
tibaimp
nagyúr
válasz CJ4567 #34238 üzenetére
Igen, jogos ! Miután letöltöttem a képeket és egymás után váltogatva néztem, feltűnt, hogy a kép szélén lévő, az oldalsó nagy üvegfelület, és a vendégek alatti hosszanti üvegfelület, mennyivel életszerűbb a PT+RT-n. Ezt meg kell néznem itt nálam is mod nélkül milyen, mert nem rémlik hogy játékbeli "sima" RT-vel ilyen homályos lenne.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
CJ4567
nagyúr
válasz tibaimp #34237 üzenetére
Ez nem teljes PT, hanem RT, viszont a megvilágításhoz beveti a PT-t is. Alig lassabb, mint a sima RT Viszont itt azt látod főleg, hogy az Ultra Plus mod az üveget, meg a tükröződéseket rendesen helybe hozta, sokkal hihetőbb az összhatás. És máshol is egyszerűen gyönyörű a játék
cyberkind: Nem tudom, amiket láttam idáig, azok 2.2-n gondokat okozhatnak.
No Sana No Life
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MasterDeeJay #34234 üzenetére
jo oreg R9 290X OC, nekem is van meg itthon egy vizesblokkal, bar ez csak a 4GB kiszereles. sajnos a parja elfozte a ramjait.
-
Poénkodok kicsit 10 éves kártya R9 380-as, Rebar, FSR, Frame gen mindent betoltam amit lehetett. Xeon 2618Lv3, 1x32Gb ram.
-
CJ4567
nagyúr
válasz 4264adam #34220 üzenetére
Na, megérkeztem az ellentéttel is, megvan végre az, amit vártam a RT-től a játékban
Telepítsd fel a Cyber Engine Tweaks mod-ot, majd hozzá az Ultra Plus mod-ot, be kell majd állítanod egy hotkey-t a CET-hez, de ezt első indításkor el tudod végezni. Majd RT+PT-re állítsd be (RT mellé PT bounce lighting), nálam a vanilla ugyan olyan gyors volt, mint a fast, viszont a távolban láthatóan szebb a vanilla. Ez a mod elég sokat javít a játék kinézetén RT-el, és alig fut rosszabbul, mint a modolatlan, sőt, néhol jobban is fut. És PT minőségét is tudod állítani, használható az 1.6-os, 2.0-s, és 2.1-es PT renderer, mindegyik állítható minőséggel.
Rast:
Vanilla RT (tükröződések, árnyékok bekapcsolva, RT megvilágítás közepes)
Ultra+ RTPT:
Na ezért már megéri beáldozni az FPS-t, úgy érzem.No Sana No Life
-
looser
addikt
Kedvenc "lány" szavazás fb CP topicban :-)))
Többek között: Saburo Arasaka, Dum Dum, Takemura és Skippy :-)))
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
-
cyberkind
félisten
Erre létezik valami megoldás?
-
válasz 4264adam #34220 üzenetére
RTX3080-asról váltottam 7900XT-re, PT-ről kellett lemondanom RT maradt, nem egy nagy érvágás. Bár amilyen vaksi vagyok még a nem RT és RT-t sem látom rendesen képről melyik melyik. Szóval volt hogy úgy játszottam és csak úgy tűnt fel hogy kevesebb a kártya fogyasztása (fix 60fps-el játszom fullhd/1200p ablakban)
FSR sem annyira szörnyű.
FrameGen Ghosting 'Fix' for FSR 3.0-3.1 FG MODS[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz CJ4567 #34219 üzenetére
Kérlek nee… Ne mond hogy nem kell RT NV tulajokként 4070S helyett akkor 7800XT kellett volna
Kipróbálok majd én is sok variációt.
Sőt ami sokat dobott most az a valós HDR képes monitorom, 1110nit csúcs valóban légvédelmi fény, nem szabad 50cm ülve kihasználni de így bőséges a 700-800nit is , közel 9000:1 kontrassztal
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz 4264adam #34217 üzenetére
A DLSS RR-t én nem szeretem, olyan érzést ad a képnek, mintha egy olcsó kínai telefonnal készített képet néznék.
A Stalker 2 után elkezdtem nemrég egy végigjátszást, és egy ideig RT + DLSS balanced, majd DLSS quality-vel toltam, majd inkább kikapcsoltam teljesen a RT-et, a felszabaduló VRAM-ot a HD Rework Mod-ra fordítottam, és számomra jelenleg így a legélvezetesebb a játék. Szép éles textúrák, maga a játék grafikája RT nélkül is szép, és a monitorom is ki van használva, tükörsima a játék.
PT ami tényleg jó lenne, de ahhoz a 3080 édeskevés
Ajánlom, hogy a legújabb DLSS DLL-t használd, a DLSS Swapper-el gyerekjáték, sokat javít a képminőségen.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
cyberkind
félisten
A Path Tracing bekapcsolásával a játékos árnyéka tényleg olyan szinten bugos, hogy kb egy bábút látunk árnyékként, amiről lejár a haj meg kimozdul a kéz? Van erre valami megoldás?
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
DLSS és RR okozta Ghostling effektusokat ki milyen eljárással minimalizálja?
1440p + DLSS RR + DLLS Q használtam 28 órán keresztül, kicsit mindig is zavart a vezetés közbeni fekete ghostling az előttem lévő autóknál (gondoltam VA monitor miatt), majd észrevettem, hogy a haj texture több szereplővel is hibázik --> ekkor jöttem rá, hogy a DLSS okozza a gondot.
Natív 1440p-ben használom most, 50-80FPS között, de még Dogtown-ba be se mentem. Hibák és ghostling megszűnt. Konkrét megoldást nem találtam.
Az biztos, hogy a DLSS RR okozza : Valaki a DLSS 3.5.10 dll illesztést javasolja / más ezt: [Disable sharpening mod]utóbbi Phantom Liberty-n nem fog működni.
-
tag
Van rá lehetőség, hogy egy régebbi mentést visszatöltsek? Nincs már a listában sajnos...
-
Orgi
addikt
válasz kovsol #34212 üzenetére
Ja, mindent próbáltam, minden maxra van húzva, ki alt-tabolva váltogatva a fülés és a külső hangkártya között egyiken sincsen semmilyen hang. Minden más játékban, Win alól bármit csinálva minden van, csak és kizárólag 2.2 után a Cyberpunkban nincsen semmilyen, még menühang se, már az intrónak sincsen hangja
-
Orgi
addikt
válasz Mr.Csizmás #34210 üzenetére
Itt jelenik meg mindkét hangeszközöm, az usb-s füles és az usb-s külső hangkártya is, de bármelyikre váltva is süket a játék, minden más meg megy
-
Orgi
addikt
válasz Mr.Csizmás #34207 üzenetére
Nekem nem történik semmi ha megnyomom ezt a kombinációt
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Egy ideje (1 hónapja) félre tettem a játékot, de most folytatni szerettem volna, viszont 2.2-es patch óta semmilyen hang nincsen. USB külső DAC-om van, illetve USB-s saját hangkártya résszel rendelkező fejhallgatóm és egyikkel sincsen semmiféle hang. Nem állítottam semmit a játékon sem (máshol sem) és bármire állítva a sound beállításokban a hangot (home cinema, fejhallgató, stb.) ugyanígy nincsen semmiféle hang a játékban. Minden másban tökéletesen működik minden -
looser
addikt
Porfelhő és eső, gyönyörű kombináció :-)
BÚÉK!Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
CJ4567
nagyúr
Bárki belefutott már abba a problémába, hogy Berserk használata után egyszer csak örökké ráragad a karakterre az az effektus, hogy nem mehet 25% HP alá? Elvileg a mentést szerkesztve megoldható bugról van szó, csak jó lenne egy szebb, egyszerűbb megoldás arra, ha megint előjön a probléma
No Sana No Life
-
proci985
MODERÁTOR
en probaltam, szetmoddolt new gamevel.
van kb 10+ oranyi (!) szinte atugorhatatlan cutscene aminek egy resze nem mukodik masodikra. legyen az raw BD (his own choomba
!) ami játékmechanikailag nem jó. erre jön ami lore szinten nem működik, avagy act1 alatt V tényleg amatőr: a Maelstrom találkozó a Dogtown DLC alatt kb egy átlag kedd délután.shot him gyakorlatilag a skip to DLC erre megoldás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- LG monitorok
- PlayStation 1 / 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P52,15.6",FHD,i7-8750H,24GB DDR4,512GB SSD,P1000 4GB VGA,WIN10
- Lenovo ThinkPad P52,15.6",FHD,i7-8850H,32GB DDR4,512GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN10
- Apple iPhone 14 Plus, White, karcmentes, független, 128Gb, garanciális
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító