Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Demes¤
tag
válasz james001 #2497 üzenetére
Nekem amúgy 13 óra környékén kiírt valami olyat GT hogy 'replay recording stopped'
Majd megnézem pontosan hány órásra írja végül a replayt. Meg hát azért egy keveset lehetne ezen fejleszteni, eléggé idegesítő hogy nem lehet benne tekerni, csak a legelejére.
Egyáltalán valahogy ki lehet importálni azokat a videókat? Jó lenne ha lehetneOverlocker: Kb 4-5 óra után sötétedik be, meg gondolom amúgysem teljesen felkészületlenül állnál neki, szóval nem vészes az esti vezetés. Persze, szokni kell, én is izgultam hogy milyen lesz, de tényleg teljesen jó Újra meg kell találni pár viszonyítási pontot, ami esetleg este nem látszik, de általában jól láthatók a dolgok.
(persze ez még csak LeMans-ra vonatkozik) -
ballor.hu
tag
Először én sem gondoltam, hogy meg fogok csinálni 24h-s futamot, de végül letoltam az elsőt. A nürt, majd később. Írásom a meccsről: [link]
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
james001
veterán
válasz nokia párti #2493 üzenetére
Bármennyire meglepő mindenkinek így van,sőt más játékoknál is toltam már 24 óránál többet is,régen olyan kocka voltam hogy az már kiabált. Mára már csökkentettem a túlzott játszást,a számlák miatt
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz nokia párti #2488 üzenetére
GT4-ben a 24 órás nürburgring-et rendesen végignyomtam a-spec-el,semmi b-spec Mondjuk miután megcsináltam eléggé hulla voltam
De am ez a GT5-ös b-spec ez marhára fos,legalábbis a sofőrt illetően. Az első versenyt még tök gyorsan megcsinálta de utána az összes versenyen bénázik,vagy 5-ször kell egyet megcsinálni hogy aranyra összejöjjön. Most lvl. 4-en van,remélem később már jobban teljesít...
Ja és sikerült a Kubelwagen-es aranyrahttps://psnprofiles.com/kazama001
-
v!ct0y
veterán
válasz nokia párti #2488 üzenetére
Fas.t 4 órás azt se tudom végig ülni Minden boxkiállásnál lehessen menteni és az mindenkinek megfelelne
-
nokia párti
őstag
válasz james001 #2487 üzenetére
25-ös szintől adja be mindkettőnél, és képzeld van olyan a spec-ben, hogy neked kell végignyomnod 24 órát. Szóval lehet, hogy nem lesz meg sok embernek a játék 100%-ra.( nekem sem,ha így marad) Remélem kitalálnak valamit, mert ez így lehetetlen.
Például valami 4órás mentés jól jönne.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Na sikerült tegnap megcsinálnom a top gear test track-os pályákat,bár a Kubelwagen-t még nem próbáltam. Dehát így is a Lotus csak bronzra sikerült,annyira irányíthatatlan a verda hogy az már fáj
Amúgy az endurance-ok mikortól érhetőek el? Most lvl. 19-en vagyok de már csak egy verseny és lvl. 20.
Kíváncsi vagyok milyen endurance-ok lesznek majd.https://psnprofiles.com/kazama001
-
sz_abika
addikt
válasz Overlocker #2481 üzenetére
Álat, pedig ez a pálya egy rémálom volt a TOCA sorozatban
PSN: xszabikax
-
james001
veterán
válasz Overlocker #2481 üzenetére
Lotus-szal azóta nem próbálkoztam,de a Lambo-s végre sikerült,most az a-spec versenyekkel szenvedek.
Am jó videó,biztos te vezetsz benne..https://psnprofiles.com/kazama001
-
¤Demes¤
tag
Ha majd visszajön a PSN, tudnátok adni fölösleges Matt Fekete festékeket?
Nem tudom ezek pontosan mennyit érnek, de szívesen fizetek érte valamitVégtelen kell, szóval mindenki akinek van, az szóljön!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Lehet hülye kérdés a következő,de azért megkísérlem: Nincs a neten valahol magyarul leírva hogy a tuningolásnál mi-micsoda és hogy érdemes tuningolni a kocsinkat? Mert most lehet elcsesztem a viperemet valahogy mert rohadt nehezen kanyarodik,de a tuning előtt tök szépen ment...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
¤Demes¤
tag
válasz james001 #2471 üzenetére
Nyugi. Az tényleg király lesz
De a másik kettő TG challenge-hez iszonyat sok mázlit kívánok
24órás versenyek közül én még csak LeMans-t toltam végig, szerintem kifejezetten jó volt. Most épp gyúrok lv40-re, hogy jöjjön a Nürburgring. Egyenlőre nem tűnik annyira parának, bár ha este lesz, vagy leszakad az eső akkor azért lehet jó nagy szívás lesz...
-
sz_abika
addikt
Lambonak annyi a titka, hogy a fékerőeloszlást 6-3ra tedd, mert féktávon nagyon ideges. Amúgy nem para
Samba bust meg ahogy írták, szélárnyék to the max.PSN: xszabikax
-
james001
veterán
válasz nokia párti #2468 üzenetére
Én most egyenlőre nem a százalékra hajtok hanem pénzre meg xp-re
Megpróbálom amit tanácsoltál kössz!https://psnprofiles.com/kazama001
-
nokia párti
őstag
válasz james001 #2467 üzenetére
A lambos-ra konkrétan nem emlékszem, de ha az amire gondolok, akkor az nem volt olyan nehéz( legalábbis nekem). Na a Lotusat azt sosem felejtem el pfffff. 3 napig idegeskedtem vele nagyon nehéz tényleg. Igazából ott 3 dolog dönt, szélárnyék, gázadagolás a kanyarokban + amit nem tudsz irányítani az az AL. Egyébként is az az autó egy kalap szar szóval tényleg felvan adva a lecke. De én azt vettem észre, hogy a special eventek nem adnak %-ot.
Próbáld meg bekapcsolni a lotuson az ASM-et, akkor könnyebb lehet...[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Nem gondoltam voltam volna hogy így felb@sz a játék agyilag,de sikerült neki.
A jogsiknál,az IA-n belül az uccsó tizedik nagyon felidegesített,ez a Lambo valahogy kezelhetetlen a kanyarokban,állandóan kicsúszok vele...
A másik meg a special events-ekben a top gear test track-os versenyek a lotus-szal és a szamba busszal...
Gondolom ti már megcsináltátok és nincs vmi tippetek hogyan lehetne egyszerűen megcsinálni?https://psnprofiles.com/kazama001
-
N0RB3RT
tag
Tulajdonképp a platinához nem kell az a-spec endurance versenyeket teljesíteni, elég a b-specben megcsinálni. Az endurance series trófeát is beadja ha megcsinálod bspecben, viszont a 100% eléréséhez kell az aspec összes versenye aranyra, én csak ezért csináltam meg a nur24-et, hogy meglegyen a 100%-os game progress. Az igazi platina gyilkos feladat az nem az a-b spec lv40 hanem a vettel chellenge, egyszerűren képtelenség basszus, földöntúli képességre van szükség. Én személy szerint kezdek lemondani a platináról mert nem tudom teljesíteni az aranyhoz kötött időd. Pedig már csak a standard gold trofi van hátra és meglenne a platina de nem tudom milesz..
- Gran Turismo 5 -
-
N0RB3RT
tag
válasz nokia párti #2462 üzenetére
Nürburgring24h nagyon nagyon nehéz, 1x megcsináltam de soha többet. Lemans24h élvezhetőbb, már háromszor csináltam meg. Ha egyszer megkapjuk az in-game-save lehetőséget, újra nekikezdek.
- Gran Turismo 5 -
-
nokia párti
őstag
Sikerült valakinek megcsinánli a 24h-s endurance versenyt?
-
james001
veterán
Hiába csinálok playlist-et,így is csak egyet játszik le mindig,nem tudom miért
Na mindegy,a játékban is vannak jó zenék (Sub Focus pl. ),jók lesznek azok is,nem akarok többet szenvedni ezzel.
Psp-s verdákat is megnéztem és igen csak az árkád módba rak,pedig ha rakna karrierbe is sokkal könnyebb lenne végigvinni a versenyekethttps://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
Csáo mindenki,
Tegnap én is büszke tulajdonosa lettem egy GT5-nek (bár kicsit késve...) hála Anulu kollégának ( ),és így már én is betudok szállni majd a multiba ha természetesen visszajön a drága PSN
Meg lenne egy-két kérdésem:Az egyik az hogy hogyan lehet zenét berakni a játékba? Már megtaláltam a Music Library-t és azon belül a saját számaimat,de csak egyet rak be mindig Hogy lehetne azt hogy több számot rakjon be?
A másik meg az hogy olvastam a kézikönyvben,hogy belehet rakni a psp-s gt-ből is verdákat,de azt nem írja hogy a karrierbe rak vagy csak az arcade módba rak? Mert ha csak az arcade-ba minek szenvedjek vele
Nos ennyi lett volna,remélem hamar visszajön a PSN hogy tudjunk versenyezni egyet majd.https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
sz_abika
addikt
Új eventseket akarok Q_Q
-
v!ct0y
veterán
Visszanyomhatnák már azt a rohatd psn-t...
-
sz_abika
addikt
Mikre nincs idejük
-
sz_abika
addikt
válasz Overlocker #2447 üzenetére
Az autóülés drága ha azzal együtt gondolkodsz
A másik része 10000 körül kijönPSN: xszabikax
-
¤Demes¤
tag
válasz Overlocker #2447 üzenetére
Sok sikert!
Minőségi cockpit mindig jól jön
-
Overlocker
veterán
Nah, úgy néz ki faterral majd nekiállunk csinálni egy cockpit-et. Valamilyen gazdaságos, de mégis minőségit szeretnék.. Ha összejön, akkor talán később rendelésre is tudunk csinálni... a cél a minnél alacsonyabb ár
-
karakpecze21
senior tag
-
vhunor
őstag
válasz karakpecze21 #2444 üzenetére
Én ilyet használok, a kormányváltót leszámítva (az sokkal jobb kialakítású volt a régi MOMO-n, rendes pillangó, fémből) nagyon elégedett vagyok vele.
-
karakpecze21
senior tag
Köszi a tippet, sajnos ez nekem jelenleg drága.
Nézegettem használtan is amit ajánlottál, de nem sokkal új ár alatt szeretnék eladni.Lehet akkor az lesz, hogy várok még egy pár fizut és akkor megveszem ezt.
Mondjuk annak sincs értelme, hogy hamar-hamar veszek egy olcsót és az meg esetleg olyan vacak, hogy kidobott pénz.Gondolom a strapabírósági magasan jobb egy ilyen nevesebb cuccnak, mint egy gagyibbnak.
Amúgy baromira jónak néz ki ránézésre.
Köszi. -
vhunor
őstag
válasz karakpecze21 #2442 üzenetére
Logitech DFGT-t akartam javasolni, de most látom az árgépen, hogy valamiért nagyon elszaladt az ára...
-
karakpecze21
senior tag
Tudnátok nekem valamilyen kormányt ajánlani PS3-hoz?
Olyan kellene ami olcsó és jó. Tudom, olyan nem létezik.
De komolyan, valami olyan kellene ami már jobbacska, de mégsem kerül egy vagyonba.
A következő fizunál talán tudnék venni egyet, ha nem túl drága. -
Overlocker
veterán
Thx srácok , majd feltöltöm, igaz ez még mindig nem tökéletes, viszont van benne egy négykerekes megcsúszás amit megfogtam Van hogy, egy kanyar hiba teljesen kizökkent a ritmusomból és a következő egy-két kanyart biztos nem veszem úgy, ahogy kéne, majd meglátjátok a vidi-ben... 3:40 alatti idő a cél... Kb az első 3 szektor, amire azt mondom hogy elfogadható..
Jah és a fő problémám, valahogy fixálni kell majd a kormányom, addig sztem esélyem se lesz 3:40 alá menni, mert csúszkál a felfogatásnál és mindig menetközbe rángatom vissza a helyére..
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz Overlocker #2436 üzenetére
Én mentem vagy 5 percet joyyal
-
sz_abika
addikt
-
AMD_ok
őstag
válasz Overlocker #2436 üzenetére
-
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #2434 üzenetére
Nürburgring Nordschleife + Red Bull X2010 (stock, minden OFF, ABS:1): 3:44.493
-
sz_abika
addikt
Közben megjött az official red bull footage is
http://www.redbull.hu/cs/Satellite/hu_HU/Video/Red-Bull-X2010-Challenge---Budapest-021242999633945
-
AMD_ok
őstag
válasz Overlocker #2430 üzenetére
Sajnos nem , de ha visszakerül a gép, természetesen próbálkozom
-
¤Demes¤
tag
válasz Overlocker #2425 üzenetére
Persze, kinnmarad
Kell egy 'sima'? Bár nem tudom hogy annak tudnád-e a beállításait állítani...
Amúgy jó lenne ha számolná mennyit raktál bele, 0km-esen kaptad és visszakapom 10k-val, apró értékvesztés -
AMD_ok
őstag
válasz Overlocker #2417 üzenetére
-
Plutor
aktív tag
-
vhunor
őstag
válasz sz_abika #2419 üzenetére
Pont múlt héten GT5-öztem egyik barátomnál MOMO-val és azon rendes pillangó van, ahhoz képest az én DFGT-men két kis váltóbiszbasz nem túl ergonómikus...
Szombaton megcsináltam a Lotusos eventet ezüstre (2. hely), elég jól ráéreztem és elkezdtem hajtani az aranyat de éjjel 1 volt és miután egymás után kétszer is az második körben a gambonnál csúsztam ki, inkább hanyagoltam a témát .
Arra nincs valami lehetőség, hogy az AMG eventnél az SLS futamoknál fusson előttem ghost car valami arany idős replayből?
-
Vazallus
tag
VW lupot keresek!
Tudna küldeni valaki mert sosem látok egyet se!"Mr. Salieri sends his regards"
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy dfgt kormányom van ps3 hoz és valami állvány vagy tartó kellene hozzá.Ha valakinek van jó ötlete elérhető áron,megköszönném![ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz Overlocker #2413 üzenetére
én sosem tapasztaltam nagyobb tempót tőle ^_^
kigyorsítás miatt lehet jobb végtempót elérni és ez lehet kapcsolatban a skiddel imo
-
Overlocker
veterán
valaki #2406-ra?
-
sz_abika
addikt
Keressétek a regionális lapokban a cikket az eseményről.
Kiemelném a "Grand Tourismo"-t és a "Play Stationön" szavakat.
Az már csak hab a tortán, hogy az egyik bennfentes srác köridejét irták mellém, pedig mondtam a telefonban az ujsagírónak, hogy 1.04.7 volt nekem :'DPSN: xszabikax
-
¤Demes¤
tag
Victoy - Csomóan jöttek úgy hogy fogalmuk sem volt a játékról...
Én csak a vigyaszágas jelentkezésre jutottam be - szal ott helyben kellett menni. Ami nem lett volna baj, mármint kormány marhára zavart, mert 'idegen', de a nagy sokk akkor jött mikor leültem - Basszus be van kapcsolva a 3D
A kinti kis képernyőkön ez iszonyatosan zavart...:S
Első kör végén belecsapódtam a falba a sikánban, ezért rögtön piros lett a kövi köröm - ki is csúsztam, de 1:14-el nem jutottam be, mert aki 1:50-et (komolyan legalább 7en 1:40-1:50 kürüli) de 'fehér' kört ment, az jutott be. :S Hát ez van...Grat a 4.8-hoz!
Otthon végül milyenek sikerültek Skiddel?[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Na ezt most nem értem.. átállítottam a SRF-et ON-ra és semmi, nincs meg a + végsebesség
-
Overlocker
veterán
válasz ¤Demes¤ #2396 üzenetére
Te hol voltál?
Én elizgultam is, meg a mozi is zavart szerintem, az csak filmre való Piros 1:14-et mentem selejtezőn. Kint gyakorláson 1:06.077, majd a szar selejtező köröm után kimentem és 1:05.207-et.. rosszkor rossz időben... :S
sz_abika: Jó volt a film, a moziterem arra való
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest