Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
Node most akkor lesz kocsikhangja update vagy nem?
-
Studi
veterán
Csak én érzem úgy, hogy a frissítést követően kisebb lett a kormány ellenállása? Hiába van fent maximumon a FF erő, gyengébbnek érzem.
(Logi G25)
-
james001
veterán
Na már Kaz is jeges vizezik
-
bognar110
őstag
Na a frissités le jött 10gb volt
Na az hagyján most telepítem erre an error occurred during installation telepítés közbe ezt dobta ki
-
GTplayer
csendes tag
-
bognar110
őstag
Közben be szereztem a GT6 ot. első benyomásom pozitív nagyon sok mindent lehet állítani külön gombon van a fék kézifék meg a hátra menet
A grafikával is meg vagyok elégedve, némelyik autó kicsit kocka de el megy szép az aszfalt... Egyébként telepíteni nem kell ?
-
Elims
veterán
válasz
GTplayer #6082 üzenetére
"Szerintem tobbet jatszottam gt5/6 mint ti egyuttveve."
Ne butáskodj.. :-))) Főleg vakon ne.Gőzöd nincs,hogy ki mennyit játszott itt vele.Ha meg tudnád nem írnál ilyet.
"...nem is akarok vitazni"
Nem is úgy nézel ki.
"miert jobb az 5."
Legyen elég annyi,hogy Mert!
Itt ez ki lett már tárgyalva iszonyat sokszor.Ha visszaolvasol 2-3 oldalt megtalálod,ha meg nem akkor élj a te tudatodban.James: Lenne rá 5e-m,hogy az.90%.
Szerk.: Nem,nem 90.Most néztem meg. "0 napja"
100%! -
GTplayer
csendes tag
"Mi a valóst írjuk le,te meg amit gondolsz."
Milyen valost? Annyit irtatok, hogy jobb az 5. Szerintem tobbet jatszottam gt5/6 mint ti egyuttveve. De itt nem is ez a lenyeg es nem is akarok vitazni csak kerdeztem miert jobb az 5. De ha mar valakinek tetszik valami akkor mar "elvakult" ahogy James haverod mondana.
Amugy a community feature teljesen hianyos a 6-ban...sajnos.
-
Elims
veterán
válasz
GTplayer #6080 üzenetére
"Amugy itt jatszik valaki online vagy csak megvitatjatok mennyivel jobb az 5 , mint a 6."
Nem,itt csak te játszol online a 6-tal.
'Hát hallgasd meg... Te olvasod is amit írsz???
Keményen kétlem.
Mi a valóst írjuk le,te meg amit gondolsz.
De nem is baj ez ill. nem is lenne ez baj addig amíg a másikat el nem kezded fikázni.Főleg olyat,aki egy hangyányit jobban sejti a dolgot mint te.
Szóval érted.. ?James: Hagyd,nehé-néha mindig(!) jön egy "jófiú".
Bánná a fasz csak ne kóstolgatna. -
GTplayer
csendes tag
válasz
james001 #6079 üzenetére
Palyaszerkeszto ma erkezik.
Endurance versenyek : Ez jogos, hogy miert nincs nem is ertem.A legfontosabb reszerol nem is beszelve: a fizika sokkal jobb, mint az 5-ben.
Ingyen dlc? Minek? Auto, palya tekinteteben nem panaszkodhatsz na. Biztos sokmindent szeretnenek belerakni a jatekba es erdekli is oket mi a helyzet. De meg kell erteni, ha nagyon rafokuszalnak akkor 2017-ben jon a gt7 annak meg nem orulnek (Ezert vettem ps4 et).
Audio resz meg lehetne modernebb valoban. (Nekem azzal a gagyi utkozeshangal van bajom, iszonyat gaz)
Amugy itt jatszik valaki online vagy csak megvitatjatok mennyivel jobb az 5 , mint a 6.
-
james001
veterán
válasz
GTplayer #6078 üzenetére
A te válaszodból ítélve te se lehetsz több
De csak miattad felsorolom mikre gondolok:
- pályaszerkesztő: Már a GT6 megjelenése előtt mondták mennyire szuper lesz és sokkal "fejlettebb" lett mint ami a GT5-ben van,csak azt elfelejtették mondani hogy bocs de amikor kijön a játék akkor még nem lesz elérhető.
- Endurance versenyek: Sokan ezeket is várták,azt kaptunk cserébe 24 perces meg 15 perces versenyeket,amiknek nem sok értelmük van.
- Ingyenes DLC-k havonta: Nem a Vision GT-re gondolok itt,hanem Kaz mondta hogy havonta kapunk ingyen DLC csomagokat amiben új/régi autók,pályák lesznek,esetleg festékek vagy matricák.
- Motorhangok: Ezt mondjuk már Kaz elmondta hogy lesz belőle egy patch,de elmondása szerint csak a GT7-ben lesznek igazán realisztikusak.
Stbstb most nincs kedvem többet írni.
De igazából nekem mindegy hogy mi lesz a 6-al,nem lepődnék meg hogyha amiket felsoroltam meg egyéb dolgok nem valósulnának meg... Vagy majd a GT7-ben -
GTplayer
csendes tag
válasz
james001 #6077 üzenetére
Szoval ha komaz valamit az ember akkor mar egybol " elvakult"...aha ertem.
Mitol lett volna nehezebb az 5? 2X kiporgettem + platina.
"Meg most beindult a Vision GT ez igaz,de semmi más nem. És igaz hogy autós játék és kell több autó bele de azért más dologgal is felfrissíthetnék már.
De ahogy látom te bele vagy vakulva a GT6-ba,úgyhogy hiába írom ezeket"
Konkretan milyen "mas dologra" gondolsz? Hany eves vagy 15 XD Nekem vannak erveim, de neked.
Ha normalisan nem vagy kepes valaszolni inkabb ne is irj HAHA
"Már leírtam párszor mennyi minden baj van a GT6-al,pl itt is"
Rendben
Hol vannak a beigert dlc k? Milyen dlc? Gondolom ingyen kene minden...
Palyaszerkeszto mar erkezik, de gondolom ez sem eleg.S ha megnezem konzolon a piacot a gt6 a legjobb forza 5 a 14 palyaval egy vicc, de gondolom lehet venni car passt ahogy eddig
Szoval igen nagy lehuzas ez a gt6.
-
james001
veterán
válasz
GTplayer #6075 üzenetére
Már leírtam párszor mennyi minden baj van a GT6-al,pl itt is: [link] GT5 se perfekt,de mégis többet nyújt mint a GT6,és nem mellesleg nehezebb is (na jó a coffee break challenge-ken kívül). Meg most beindult a Vision GT ez igaz,de semmi más nem. És igaz hogy autós játék és kell több autó bele de azért más dologgal is felfrissíthetnék már.
De ahogy látom te bele vagy vakulva a GT6-ba,úgyhogy hiába írom ezeket -
GTplayer
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=26g1Rmw9Ank#t=35
Errol beszelek
-
GTplayer
csendes tag
válasz
Tegla80 #6013 üzenetére
Nem kotekedesbol, de semmi konkretumot nem irtal...csak annyit, hogy a GT5 jobb.
Kicsit jobban kifejthetned ezt.Sokan elfelejtitek a VGT projectet, kb 30 autot kaptunk megjelenes ota koztuk a Senna verdakat.
Alapbol szebb a 6 (este foleg latni a kulonbseget, a reflektort nagyon jol beallitottak)
Tobb lehetoseg (tuning,setup)
Gyorsabb toltesi idok
Magyar
Tobb palya, tobb auto azaz (kb 350 fullosan lemodellezett auto)
Attekinthetobb menurendszer
Kevesebb fotohelyszin van
Az online reszevel valoban voltak gondok, de ugy 2 hete rendberaktak!Ehhez kepest mit tud az 5? Tobb verseny van benne? Korulbelul ennyi...
Ezt az oldalt ajanlom aki informalodni akar http://www.gran-turismo.com/hu/
-
GTplayer
csendes tag
válasz
bognar110 #6071 üzenetére
Persze, hogy lehet...de plusz tartalomrol maradsz le s ficsorokrol. Pl VGT Project (Ilyen jatekban meg nem volt) ma jon a 6. reszhez a palyaszerkeszto.
Aki most venne gt jatekot mindenkepp a 6 vegye.
Mondjak itt, hogy tobb volt a tartalom az 5 ben. Max tobb verseny volt azt ennyi. A 6 sokkal jobb ONLY GT6.
-
Elims
veterán
válasz
dilipok #6070 üzenetére
Talán a forza egy nagyon picit szebb.De ez is csak talán és kinek melyik tetszik.A gt meg szerintem realisztikusabb.Mondom ezt úgy hogy a forza-kkal közel sem játszottam annyit mint a gt-kkel.
Bognar: szerintem ha van internetkapcsolata a gépnek akkor bizony próbál majd leszedni frissítéseket.Úgyhogy ha ezt elkerülnéd inkább ne adj neki internetet.
De lehet,hogy van más megoldás is,inkább várj hátha ír még vki vmit. -
bognar110
őstag
gt5/6-ban első indításnál nem vagyok köteles le tölteni a frissítéseket ? Szóval frissítések letöltése nélkül is lehet játszani karierr módban ?
-
dilipok
veterán
válasz
sz_abika #6069 üzenetére
ertem en, hogy kotelezo huledezni, de akkor is. Legyunk mar realisak
Nekem ugyanolyan nagy elmenyt nyujt mindket sorozat. Van ami a gt-ben jobb, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a forza is van, amiben jobb mint a gt. En ezt tenykent kezelem, sok-sok oraval mogottem mindket vonalon. De egyebkent
nem problema, ha leirjatok, hogy miben is jobb egyik vagy masik, csak ne ilyen vak modon, hogy marpedig csak a gt -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
bognar110 #6064 üzenetére
Azért egy Gran Turismo nem egy grid/forma1/forza kategória. ;-) Ez ahogy a szlogenje is írja:
"Real driving simulator." :-)
Ezzel nem azt mondom,hogy a többi szar csak ha szimulációs autóverseny akkor egyértelműen GT.
Ha árkád akkor meg a többi,forza/grid/nfs.Az 5-öt már 2e Ft-ért meg lehet venni és annyit nagyon megér!
A 6 online részénél Tegla fórumtársunk panaszkodott dolgokra és ha ő azt mondja,hogy szar akkor az bizony az.Ő is nagyon benne van a dologban,cockpit-tel,komoly tudással..
Így viszont 100x inkább gt5.
Persze te tudod.. :-) -
bognar110
őstag
Értem kár hogy az onnline része már nem megy
Ennyi autós játékot egyenlőre nem akarok. Meg van az f12013 grid autosport.. ezek mellé szeretnék 1 szimulátor szerűséget mint a GT5-6, tervbe van a next gen projeltem is. Meg jó lenne onnline játszani de akkor GT5 egyenlőre ki lőve, max várok ha kapok valami jó ajánlatot be szerzem a gt6-ot. Ps előtt xboxom volt ott forza4 el játszottam és nagyon tetszett, autós játékkal még nem játszottam ennyi mint a forza.
-
Elims
veterán
válasz
bognar110 #6061 üzenetére
Szabika egy igen profi sofőr ezekben a gran turismo-kban viszont ezt a dolgot rosszul látja,így ezt az írását ne vedd készpénznek. :-)
Az 5 a grafikán kivül Mindenben oda-vissza veri a 6-ot és még finoman fogalmaztam...
Nem azt mondom,hogy a 6 szar,de az 5 jobb,fizikában is. (6-ban vannak egész furcsa dolgok a ma napig,patch-ek ide,patch-ek oda.
Tud furcsa mozgásokat végezni a kocsi.....jó ill. az 5-től jobb fizikát soha nem mernék rá mondani.)Az 5-ben viszont sajnos megszüntették az online módot. :-//
Szerezd be azt,vidd egy darabig minden részlegét majd szerezd be a 6-ot és írj nekünk véleményt.
Az 5-tel kezd légyszives és legalább a 40%-ig vidd el. (Pikk-pakk elérsz odáig) -
bognar110
őstag
Értem köszönöm a válaszokat akkor felejtős a dolog esetleg gt5 öt be szerzem. Annyira nem gáz a mobilnetem 10gb os adatforgalom van rajta havonta..... grid autosportot vele töltöttem le. Mondjuk annak nem örülnék ha ilyen 1gb os patchek jönnének ki havonta gt6 hoz. GT5 el játszik még valaki ? Mi a különbség a gt6 és a gt5 között ?
-
Elims
veterán
válasz
bognar110 #6057 üzenetére
Kizárt.Ne adj érte 30€-t. Talán a 2/3-át bontatlanban.
Ha mobilneted van akkor vagy internet nélkül használd vagy keress a patch letöltésekig vmi wifi-t. De ahhoz meg vinned kell a gépet/szerezned kell "megjelenítőt".Ha még nem próbáltad a gt5-öt akkor inkább arra próbálj rá szerintem.
-
Tegla80
addikt
válasz
bognar110 #6057 üzenetére
30eur tuti nem adnek lemezesert.....
Itthon bagoert kaphatsz....
(Plusz ha megtartosan tervezed akkor a digitet javaslom.A gt6 mar nem telepit annyit mint a gt5,igy szinte vegig lemezrol megy..... zavaroan hangos volt nekem ...... sztem a digit sem tobb,bar nem neztem eur arat....) -
bognar110
őstag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy gt6 hoz mekkora méretű frissítések szoktak érkezni ?
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
dalek
tag
Valaki segítsen, mert megbolondulok és kivágom az ablakon a ps-t! koszi
Az a helyzet, h a GT6 1.11-es update-et raknám fel. 7. probálkozásra le is töltötte.
Elkezdi intalálni, de mindig megszakad a telepítés. 6x történt ez hétfőn akartam játszani, ma csütörtök van
Letöröltem merevlemezről az adatokat, stb de nem és nem működök.Van valakinek ötlete, mit tegyek?
Köszi -
james001
veterán
GT6 1.11 update Ahogy látom megint sok újítás...
-
mlinus
őstag
vicc.. gondoltam lefekvés előtt gt6ozok egy picit (sajnos reggel 5-től meló) dehát ennek lőttek mert már másfél órája updétel (legutóljára márc környékén játszottam vele)
pedig 240 megás upc van, de hát úgy saccra kb 1 mbittel szedi. nagyon tré, szerencse hogy a ps4en a letöltés azért valamennyire gyorsabb..
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
telepíteném a játékot?
lemez berak, updateket letöltötte, majd az install rész valami iszonyat tetű.
Ha ezt így folytatja még beletelik 3 órába is akár ahogy számolom.Normális ez?
-
james001
veterán
Gran Turismo app Pff csak almára van
-
SylarHUN
senior tag
Mi van ebben a patchben 21xx mb?
-
SylarHUN
senior tag
Egész kellemes 3 órás kis elfoglaltság volt ez az új patch.
Mit tud ennyit szöszmötölni?Háááát ezek az új koncepció autók mennyire gagyik. Én szégyenlem magam a tervezők helyett.
-
sz_abika
addikt
Kurva jó hogy az ehavi bajnoki forduló napján teszik ki a patch-t és mi megy tönkre? Az online rész.
-
Sundesz
addikt
Letöltöttem és feltelepítettem én is ezt a 2 GB-os patchet, 3 óra múlva játszhattam is a játékkal.
-
james001
veterán
válasz
Tegla80 #6025 üzenetére
De amúgy tényleg én ezen se lepődnék meg ha a GT6-ot már leszarnák és inkább a GT7-re fókuszálnának,amibe már úgyis mivel PS4-re készül több mindent tudnának "belepakolni"...
Egyébként augusztusban szerintem visszaveszem a játékot már tényleg,nyomnék pár kört már az Aventador-ral -
rfjanika
tag
válasz
d.véderjoe #6022 üzenetére
tök jó ez a sok francos concept autó. ahelyett hogy mást javítanának
-
d.véderjoe
tag
Megjött a GT6 update 1.10. Aston Martin DP-100 és a Nissan Concept 2020 elérhető a Vision GT-ben.
-
sz_abika
addikt
válasz
Nayrobi #6012 üzenetére
Vannak ligák persze, országos bajnoki is fut, meg mellette kis lazább futamok (lásd lent)
De most tényleg nyári uborkaszezon van, a kemény mag elszokott más játékokhoz amúgyis.
Aki nem a kezdetektől vette GT6ot, annak tetszik - aki meg december óta tolja, az meg végigszívta a fél évet :/ -
Elims
veterán
válasz
Tegla80 #6013 üzenetére
Így van,teljesen korrekt írás! És ami a komoly,egy tényleg hozzáértőtől.
Ez a 6 nekem is csalódás.Egyetlen pozitívuma az 5-tel szemben,hogy egy picit szebb a grafika.Ez tény.
Viszont az is tény,hogy a fizikán/menürendszeren/nehézségi szinten (néhol nincs is,néhol meg csak az van)/stb./stb.
De ahogy írod is,az a lényeg,ha vkinek tetszik.Nem akarunk senkit lebeszélni ha már megvette.Ez a gt7-es téma meg rendesen gázos téma.Még a 6 sem jó,minek csinálják a 7-et.Nagyon korainak látom.
Én természetesen azt is megveszem,de majd csak akkor ha 4-5e Ft. lesz.A kormányt is megvettem és már több mint 2 hete a dobozában van. :-/ Mondjuk eladni biztos nem fogom,de vhogy kicsit sem "hajt",hogy gt6-ozzam vmennyit.Talán majd a dirt3-hoz jó lesz.
-
Tegla80
addikt
válasz
Nayrobi #6012 üzenetére
Jo,h Te igy latod.....
En es joparan xarunk mar ra jo ideje,mert csalodtunk benne......
Xar az online,nagyon nem stabil(nem 3koron,hanem egy oras futamra gondolok) es igy ertelmetlen szamomra a jatek..... nameg messze nem hozza a GT5 ot sem,nemhogy jobb lenne sztem.... nem felkesz,hanem 1/4 re van csak kesz....Semmi sincs meg abbol amit igertek...vagy a GT5 ben jo volt es mukodott.
Jah es Yama azt mondta,h erdemi dolgok mar nem is fognak ra jonni,csak egy hang pecs es kisebb javitasok........mert Ok mar a GT7 en dolgoznak..... (En mar azt varom,de vegyes erzelmekkel....)
A kulonbozo oldalakon,mindenhol ubiszezon van,mert kb 5-7 racer/race az arany ami az erdektelenseg kategoria mar nalam...... (meg sokaknal)
osszefoglalva,kb ennyi....
Sok sikert amugy,ha neked oromot okoz.... -
Nayrobi
őstag
Végre sikerült beszereznem a 6. részt, nem tudom hogy miért gyűlölik sokan, szerintem méltó folytatása az előzőnek, számomra pont azokon a területeken javult a játék, amik az előző részben kevésbé sikerültek jól vagy nem tetszettek. Indítanak valahol bajnokságot vagy ti szoktátok online tolni? Megjött a kedvem a ligázáshoz, pedig 3 éve abbahagytam
-
-
d.véderjoe
tag
Itt a megoldás.
-
szaszura
csendes tag
Szia!!Röviden a történet a következö:Újonann vettem a GT5 AE -t,valamikor tavaly december elején.Ahogy kell a hozzá kapott kódot aktiválva megkaptam és letöltöttem hozzá a cuccokat.Toltam bele pár órát közben olvasgattam hivatalos oldalon hireket érdekességeket,és ott irták hogy hamarosan lelövik az 5 szervereit.Asszem ez május 31-én meg is történt.Ekkor jött még egy utolso frissités ami gondolom kivett minden online szolgáltatást a játékból.Na én viszont nem frissitettem és ha kilövöm a netet nem is nyaggat vele és az összes jóság megmaradt használható élvezhetö!!!!!
-
Elims
veterán
válasz
szaszura #5995 üzenetére
Neked hogy van,fel van vmi telepítve a gt5 ae-ből?
Nekem most fel van minden és hiába húztam ki a net kábelt ugyanúgy jön be.
:-(((((
Ez így egy igazi szopás. :-((((( Miért így csinálták meg..? Vagy ha mégis így akkor miért nem küldtek egy keményen fugyelem felhívó email-t Mindenkinek,tele piros szöveggel,hogy "Figyelem,ha nem telepíted ez és ez lesz!!!"
Így nagyon gázos. :-(((
Esetleg a polyphony digital nincs email címe?Én már kerestem a múltkor,de nem találtam.
Írnék oda is.Biztos,hogy nem változna semmi,de hátha írnának vissza vmi kiskaput... :-(((
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külpolitika
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Google Maps
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest