- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Hja, 6 év "szoftvergarancia" asszem.
Xre/Sprintmobil kettőst elvitte a NAV szóval elég rossz árak vannak itthon most, egy hétig van még szlovák kedvezmény - 30€ OFF - de teljes áron már olcsóbb is lesz a Nord4, 400€ sok ezért... :/ 16/512es Nord4 449€
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
389$-ért van 12/256-os Oneplus Nord 4 külföldről, az nem jobb ajánlat mint ez a Poco X7 Pro? [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
válasz Cyberslider #171 üzenetére
És mennyi volt a kenyér meg a tej amikor a poco 3-at vetted
mert kb mindennek is felment az ára
csak az egyiket naponta veszed a telót meg több évente, így szembetűnőbb a különbség[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
kbyte1024
veterán
Nekem 32gigás kéne 5terrás tárhellyel. Tud valaki esetleg?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Cyberslider #168 üzenetére
A baj inkább az agressziv memoriakezeles,sok appot ugyis bezar h pl 10 gb szabadon van.de majd szetnezek mindenfele beallitassal,tuti van vmi ami miatt csinalja
-
veterán
válasz Cyberslider #168 üzenetére
A több sosem baj, ha van rá pénzed, akkor miért ne?
(persze simán előfordulhat, hogy egy adott telefon az életben nem fog 8-at sem használni)
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok! Szerintetek érdemes a 12GB ram-os változatot választani a 8GB helyett? Megéri a plusz pénzt?
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #166 üzenetére
Na ja ajánlanál valamit ami megüti a Barbifont?
[ Szerkesztve ]
-
-
kbyte1024
veterán
Esetleg Barbifon??
-
Tamás1966
csendes tag
válasz Luck Dragon #163 üzenetére
Kösz Dragon.
-
-
Tamás1966
csendes tag
Szerintetek az Oppo reno 12 pro az jó telefon. ??
Láttam róla videót youtubon, szerintem nagyon komoly.
Én mint átlag felhasználó, akár ezt is választhatom a Poco helyett??
Köszi a váladzokat -
Tamás1966
csendes tag
válasz BeganyMartin #159 üzenetére
Figyelj.
Nem tudom lefoglalni, mert nem engedi, mert magyar vagyok.
Nem fogad el csak szlovák adatokat.
Eljutok a kosárig, a kedvezményig, de azxadatok megadása már nem megy.
Te hogy csináltad ???
Tudnál segíteni esetlegbprivátban is akár ???
Neked Kassa van közel???
Nové Zámki nekem 100 km, de félő, hogy mire odaérek elfogy.
Kaptam emailt a nay tól, azt mondták, hogy adjak le foglalást.
Ez értem, de nem megy sajnos. Nem engedi a rendszer.
Bele őrűlök már ebbe.
Napok óta nem eszek, nem iszok, nem tudok aludni emiatt. -
-
BeganyMartin
újonc
válasz Tamás1966 #158 üzenetére
Szia!
NAY honlapon meg lehet nézni, hogy Szlovákiában melyik üzletben van épp készleten. Ott írja, hogy 15 percen belül átvehető vagy rendelni kell. Ha van a hozzád közel lévőben, akkor le tudod foglalni, küldenek e-mailben egy QR kódot, bemész az üzletbe lecsippantják és megkapod a rendelésed. Természetesen ott fizeted ki. Én most fogok indulni érte Kassára.[ Szerkesztve ]
-
Tamás1966
csendes tag
Atya ég. Ettől féltem.
Az a baj, hogy az Alza meg fölveri majd emiatt az árát, ha egyeduralkodó lessz.
Akkor marad Szlovákia. Szerintem az ottani gsm boltok kapnak hamarosan, mert a NAY üzletekben már van.
Vasárnapig tart az akció náluk. Utána terítenek szerintem.
Sőt. Annyira, hogy viszik mint a cukrot. Ezért nem merek elindulni.
Kimegyek, éppen elfogyott, jöhetek vissza. -
Tamás1966
csendes tag
válasz Fallbala83 #155 üzenetére
Sajnos jelenleg nem működik a kártyám.
Hát ez a legnagyobb bajom. De elképzelhető, hogy a héten rendeződik.
Ha működne már rég túl lennék rajta én is.
Borzasztó kellemetlen szituáció.
Részletezni nem akarom mert hosszú.
Nekem kiváló lett volna Szlovákiában az Euróval való fizetés. Van euróm bőven.
De bizonytalanra nem indulok neki 100 km.- nek.
Kimegyek, aztán ha éppen elfogyott, jőhetek vissza.
Fölöslegesen kocsikáztam. -
KorMil
csendes tag
Xiaominál dolgozó ismerősömtől kérdeztem ma, februárban jön Magyarországra, csak az Alzánál lesz kapható.
-
Fallbala83
csendes tag
válasz Tamás1966 #153 üzenetére
Tamás Gshopperen én kártyával fizettem az neked esetleg működne?
A töltő pedig úgy van hogy egy eu-s rendelet szabályozza hogy az itteni forgalmazók töltő nélkül is adhassák a felhasználóknak/a zöldek miatt/ a telót. a forgalmazók zöme európában nem kér bele töltőt ezért a dobozba.Bazsi84 ezért kapta töltő nélkül valszeg, viszont cserébe kapott 120w ajándékba.
Viszont a gshopper úgy tűnik töltővel adja. valszeg mert rá nem vonatkozik mert csak a raktára van európában. A teló alatt több honfitársunk meg is kérdezte a magyar nyelvet és a töltőt és azt a választ adták hogy mindkettő van a Globál verzióhoz
100% akkor lesz ha megérkezik... akkor megmondom -
Pantal
senior tag
Végül csak megrendeltem az X7 pro-t. 12GB/512GB. Megvan az X6 pro 12GB/512GB is. Youtube on nem sok direkt összehasonlító videót látok, szóval indítok egy youtube channelt, ahol tervezek benchmark, real teljesítmény, kamera összehasonlítást. Remélhetően holnap megérkezik, amennyiben igen, remélhetőleg a héten meg is lesz 1 (vagy 2) videó, posztolom majd ide a linket.
-
Tamás1966
csendes tag
Nekem már mindegy lenne. Van töltő vagy nincs töltő. Tök mindegy, csak telefont tudnék már valahogy szerezni valahonnan.
Minden zátonyra fut amit eddig próbáltam.
Nemis értem, hogy magyaroknak miért nem lehet szlovák vonalon rendelni, ottani bolti átvétellel.
Szálítás nincs külföldre, de a bolti átvétel miért nem működik ??? Ezt nem értem. -
Tamás1966
csendes tag
Figyelj.
Én a Youtubon láttam róla bemutató videókat, külföldieket.
Ott úgy kezdődik a dolog, hogy elkezdik kibontani a dobozt.
Nyitja a manus, és ott van benne egy szürke TpU tok, a vezeték, és a töltő fej.
Én ezt láttam, ezek originált dobozok, szerintem ezt így adja a Poco.
Furcsállanám ha lene olyan, amibe nincs benne. -
Tamás1966
csendes tag
válasz Fallbala83 #128 üzenetére
Pontosan.
Benne van a dobozban az adapter is és egy szürke tok is. Nem fukarkodik a Poco. -
Tamás1966
csendes tag
Ezen már túl vagyok, NAY nak írtam, de még nem válaszoltak
Nekem is az az érzésem, hogy a kis boltokban még nincs.
Egyébként az iff- nek mondanám, hogy az Aliexpresszen 148 ezet ft. Neki jó. Sajnos nekemcaz a bajom, hogy nem működik a kártyás fizetés.
Ha működne én már rég megrendeltem volna valahol.
A Szlovák üzletekbe lehet fizetni Euróval. Ezértvlenne nekem jó. A baj, hogy nem tudok rendelést leadni, mert csak Szlovák adatokat fogad el a rendszer, ezért a bolti átvételig el sem jutok.
Írtam volna nekik, hogy én boltinátvételt szetetnék, de nem válaszolnak. -
iff
senior tag
Néztem több videót a youtubon, és a legtöbb videóban van hozzá 90W töltő adapter
..........""..........
-
Tamás1966
csendes tag
Szlovákiábal a NAY üzletekben 360 Euró a kedvezményes kóddal.
Az a baj, hogy a hétvégén nagyon elkapkodták, és bizonytalan az üzleti készlet.
Én újpesten lakom, nekem a 2 - es úton Nagykürtös lenne legközelebb. Gondoltam átugrok, de mi van, ha lukra futok, és nem lessz.
100 km. Ilyen távot nem lehet megtenni bizonytalanra.
Kár, hogy Párkányban nincs üzletük, az nekem csak 60 km. Egyébként gondolkodtam a következőn. :
Ugye ezek a NAY üzletek, ez olyan mint nálunk a Média vagy az Euronics.
De természetesen Szlovákiában is vannak GSM boltok, mint ahogy nálunk is.
Mi lenne, ha átugranek Párkányba, és ozt a központba bemennék pár GSM boltba ???
Szerintetek ez működne ?? Vagy lehet, higy a gsm boltokba még nincs, ahogyan nálunk sincs. ?
Nem tudom. Tud ebben valaki véleményt mondani ?? -
Bazsi84
aktív tag
Igen,ha vársz kicsit,általában jobban járhatsz.Viszont előrendelésnél lehetnek olyan ajánlatok,ajándékok,amivel olcsóbb,mint egy év múlva lenne,vagy minimum hasonló.Akkor meg miért ne.
Pl nekem a 6-os pixelnél volt -15% szolgáltatói kedvezmény,illetve kaptam a google-től egy bose fülest,amit eladtam a teló árának 20%-áért.Így az -35% volt kapásból.
Most az X7 pro-nál a Xiaomi adott rögtön -40 fontot,erre pedig még egy -10%-os kupont,illetve +20 fontért-ért számítják be a leadott telóm.Egy óra múlva itt a teló 🙂
[ Szerkesztve ]
-
iff
senior tag
Igen az 256/12GB - 512/12GB nem túl sok a különbség. Ez áfás ár. A vámmal itt hogy van? 150€ -ig vámmentes. Ez EU-s raktárból jön? Még nem rendeltem innen, ezért kérdezem .Fekete vagy a fekete-sárga között nem tudok dönteni. 150000 Ft a határ amit telefonra szánnék . Poco x5pro 128/6Gb -ot váltana le.
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
veterán
Én sem,
de a bevezetésekor eddig vett telefonjaim jellemzően később olcsóbbak lettek.
-2022 augusztusban 570.000 Ft volt (!!) az iPhone 14 Pro 128GB előrendelési ára, ezzel a valaha volt legdrágább iPhone-széria volt, mégis fogyott, mi is vettünk. (Mediamarkt)
-2023 tavaszán 210.000 Ft-ért jelent meg a Samsung A54 8/128GB, Telekomnál egy kis 4.000 Ft-os havi díjú csomagra vállalt hűséggel 22x 7900 Ft volt (173.800), örültem mint majom a farkának, hogy milyen jó áron jutottam hozzá, aztán fél év múlva 150 ezerért már bárki megvehette, 160 ezerért akár a 8/256GB-ost ...
Igaz, hogy 2024-től hosszú távon nézve már általános drágulás van a (zuhanórepülésben) szárnyaló Ft-nak köszönhetően, de én pár hetet akkor is várnék. -
iff
senior tag
Sziasztok! Én a Poco X7 pro-val szemezgetek. Kerestem volna , hogy hol érdemes megrendelni a telót legolcsóbban, de egy helyet találtam, Lengyelországból szállítanak 165000Ft 256/8-as. Külföldről hol érdemes megrendelni??
..........""..........
-
D@niel
addikt
HyperOS-től kezdve a bootloader nyitáshoz emelkedtek a követelmények a gyártó részéről, most már aktív (az elmúlt 90 napban) miui-fiók szükséges a folyamathoz + más dolgok.
Emellett, léteznek olyan mediatek-es telók, amikre van custom rom (pl. Redmi 9), sőt, mtk-n gyorsabb a nyitás, de szó szerint ritka, hogy ezekre készülne valami/bármi: x6 pro kimaradt, x6-ra sok minden van (LOS, pixel-variációk, hyperos-variációk, crdroid, evolution x, stb.), és így tovább.[ Szerkesztve ]
『 poco f4 - 𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 - kernel:4.19.308-perf+ 』
-
veterán
válasz Tamás1966 #116 üzenetére
"...Ez valóban egy jó telefon..."
Az egyik telefonom egy Samsung A25 8/256GB.
2023 év végén mutatták be Android 14-gyel, én 2024 májusban vettem.
4+1 év támogatást fog kapni, 120Hz 1400nit fényerejű SuperAmoled kijelzője van, brutálisan jó a hangja a vonaton történő zenehallgatáshoz, szuper a fényképezője, és nekem 2 napot megy 1 töltéssel. 100.000 Ft körüli értéket képvisel.
Már 100.000 Ft körüli egyéb termékektől is (jogosan) várom el, hogy igenis jó cuccok legyenek, a másfélszer ennyibe (~150.000 Ft, ugye?) kerülőtől pedig azt hogy legyen szíves villantson, brillírozzon.
Ha ennyi pénzért bármelyik gyártó szart produkálna, elég nagy bajban lenne... -
Tamás1966
csendes tag
válasz meatball77 #114 üzenetére
Ezt most még senki nem tudja megmondani. Majd ha megkapják azok akik külfőldi oldalakról rendeltek, majd akkor ők tudak nyilatkozni.
Szerintem nem reklám fogás. Ez valóban egy jó telefon. -
meatball77
csendes tag
A kijelzőt dicsérik több videóban is. Tényleg jó vagy ez csak jól fizetett marketing fogás??
-
Szena67
tag
Lehet ezeket a pockokat rootolni? Létezik rájuk pl. LOS vagy egyéb főzött, nem a gyári rom?
-
bostone
addikt
válasz Luck Dragon #109 üzenetére
Én a realme-t sajnálom nagyon. Minden kategóriában volt egy érvényes ajánlata, kedvező áron.
-
bostone
addikt
Ha valaki nem márka fanatikus és nyitott minden irányba, sokkal több lehetősége a választás terén.
Az biztos, hogy az X7 pro egy kivételesen jó ajánlat, de játékra lehet szétnéznék a kézi konzolok világában. Minden hátrányával és előnyével tisztában vagyok ezen termékeknek, mégis izgatja a fantáziámat. -
-
bostone
addikt
válasz Luck Dragon #105 üzenetére
Eléggé megváratták a magyar közönséget a kínai prémium brand-ek.
Az itt tartózkodásuk remélem tartósabb lesz, mint legutóbb.
-
-
Tamás1966
csendes tag
Egyébként nézegettem az Oppo telefonokat, mert valaki azt mondta, hogy vett, nemis egy pro változatot, és nagyon jó. Ő csak egy 110 ezres Oppo 12- t vett, és azt mondja nagyon jó. Akkor milyen lehet az Oppo14 pro 200 ezerért. ???
Szerinted azok komoly telefonok ??? Van olyan mint a téma alany Poco ?? Az Alza árulja, meg pár kereskedő is. -
bostone
addikt
válasz Tamás1966 #94 üzenetére
A realme nem a Xiaomi család tagja. Az Oppo és a OnePlus kistestvére. Annyiban hasonlított a Poco termékekhez, hogy kedvező áron kínált magas minőséget, jól felszerelt készülékekkel. Pár éve a BKK kivonult európából, bár felröppentek hírek a visszatérésről, amióta a BKK megszűnt senki nem erősítette meg ezt az információt.
Letisztult, a nyers droidhoz hasonló rom volt a jellemző mindegyik BKK modellben. Kevésbé volt moddolható, mint ahogy a Xiaomi mobilok esetében szinte bevett szokás volt egy eu romot felhegeszteni átvétel után. -
gentlemann02
tag
-
őstag
válasz gentlemann02 #95 üzenetére
Igazából a kínai verzióban van B20, úgyhogy ha ezt is megnyírják, még mindig ott van az opció, hogy megveszed Kínából.
Talán a globál romot is rá lehet varázsolni, miután megjelent. -
gentlemann02
tag
válasz Tamás1966 #94 üzenetére
Hát ha marad ugyan az a specifikáció akkor elvileg jobb lesz. Ebben a cikkben olvastam róla:[link]
A Kínában elvileg 117000-ft nak megfelelő jüan-ba kerül.
Én megvárom a globális verziót hátha marad minden és jó ára is lesz "nem duplázzák".
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
Tamás1966
csendes tag
válasz gentlemann02 #92 üzenetére
Igen, most olvastam én is, hogy nagyon sokféle xiaomi modell érkezik. A Poco valószínüleg csak a kezdet.
Az aztán kérdéses, hogy lessz e valamelyik jobb, mint a Poco, mert az nem biztos.
Lehet, hogy az a Realmi neo 7 még jobb lessz ?? -
gentlemann02
tag
Nagyon jó kis telefonnak ígérkezik ,de még várok mert elvileg a Realme neo 7 is megjelenik a globális piacon. Ha egy árban vagy kicsit drágábban lesz mint ez, akkor szerintem nálam az lesz a befutó, persze ha a belsőségeken nem változtatnak.
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
janeszgol
félisten
válasz Komplikato #89 üzenetére
CPU-ban 18-20, GPU-ban bő 30% a különbség.
-
Komplikato
veterán
-
Tamás1966
csendes tag
válasz janeszgol #86 üzenetére
Pedig hidd el, hogy így van. Papírom is van róla, mert egy használt alma üzletnek adtam el.
Sem a telefonnal nem voltam elégedett , /IOS rendszer kezelhetetlen volt nekem az android után/, sem az alma áruház nem ismert olyan dolgokat, ami nekem nagyon fontos.
Aztán a Médiában láttam, hogy milywn gyönyörűek a Xiaomi telefonok, és hogy félárba vannak a Samsungal szemben, ezért döntöttem ez mellett. -
Tamás1966
csendes tag
Hát ez nagyon jó. 😃😄
December 10- én én is vettem egy ugyanilyen alap Iphonb15- öt.
Tegnap előtt, végre sikerült is eladnom, és csak 10 ezer ft- ot buktam.
Azt se tudtam hogy szabaduljak tőle. Végre sikerült.
Most meg már majdnem vettem egy xiaomi T14- et.
De most, hogy van Poco 7 pró, így mindenképpen várok, vagy kitalàlok valamit.Fallbala és Spiky. Nagyon ügyesek vagytok. Csak gratulálni tudok. De jó nektek.
-
Bazsi84
aktív tag
Igy van,nem is kell ezen vitázni.Egyik barátommal elutaztunk.Nezni kellene vmi filmet.Hat ott az ipadja,jó az? Mondom ott a nagy tv,az nem jó? De,tukrozi a ipadet.De nincs rajta jó film.Tolts le vmit.Hat azt azon nem lehet. 🙂 Jo,akkor letoltom majd en a kis Pocora es tukrozom.Olyan vigan vitte az 1080p-t semmi szaggatás,semmi problema.Csak hat ez ugye 150 font volt,mig az ipad nem annyi 🙂
-
spiky03
veterán
válasz Fallbala83 #74 üzenetére
Én is megtettem. Igaz nálam 2 ezerrel többe lett... 154...Lehet egyszerre kapjuk majd meg
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
veterán
Ez így van.
Egy alma-tulajnak a "POCO" név (is, mag a Huawei, meg Moto, stb is) nevetséges, nem is érdekli ezen készülékek tudása sem.
Egyik barátom épp most vett 300-valahány ezerért alap 128 gigás iPhone 15-öt.
60Hz kijelző, nem-bővíthető tárhely, kis akku, stb, ...
"-És...?... Nekem EZ tetszik, EZ kell."
-
Tamás1966
csendes tag
Mindegy. Nemis ez a lényeg.
A lényeg az, hogy nálunk egyelőre nem lessz elérhető.
Csak azt jó lenne tudni, hogy kinek az érdeke ez.
Kinek jó ez ? Ki szakít ebből miliárdokat, hogy mi magyarok semmiből jem vehetjük meg a legjobbat.
Vagy csak jó nagy késéssel.
Szerintem csak akkor lessz nálunk Poco 7, ha majd megjelenik a Poco 8.pro ultra. -
Tamás1966
csendes tag
Köszike a tippet.
A ghoosperen valóban van. Én valószinüleg azt választom, hogy átmegyek Esztergomnál Szlovákiába, mert ott is van minden üzletbe.
Ez nekem csak 60 km.
/Úgy hallottam, hogy ide Mo- ra csak Júniusban érkezik, az Iphon 16 pró népszerűsítése miatt./ Ez elég szomorú.
Azt nem tudom, hogy előre meg kell rendelni, vagy elég csak besétálni, és lekapni eggyet a polcról.
Nekem ez tuti jó lenne, mert van is Euróm bőven, és ott lehet kp- ban fizetni a pénztárnál.
Ezt irják legalább is.
Na utána járok. Elvileg van szlovákiában egy ismerősöm. -
Bazsi84
aktív tag
Na ebből a pár szóból nem jött át,hogy ez most irónia-e.. 😏 hát nem tudom,nekem nem gond ha egy új telónál rá kell fordítanom extra fél órát,hogy ne okozzon később problémát a használata.De tudom,van ez a rohanó világ nevezetű dolog körölöttünk.
Janesz
Nem tudom,h csak snapira van-e.A kezemben van az M6 pro,van rajta gcam,mukodik rendesen,csak nem találtam rá megfelelő beállitást,én meg nem értek hozzá,ugyh marad fotozasra a pixel 6 a Nate féle bigkaka beallitással.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz janeszgol #66 üzenetére
Próbáltuk automatában is, éjjeliben is, ugyanaz lett az eredmény.
Azért is lepődtünk meg, mert egy harmadik kollégánk most vett 14T Pro-t, és az nagyon jól kezeli ezt a dolgot, tökéletesen kihozta a szituból a maximumot (egy másik helyszínen).
Most épp a Samsung A25-nek feküdtek a fényviszonyok, de volt már ez másképp is.
Volt hogy a csillagos eget próbáltuk fotózni. Ott is vannak fokozatok, nem mindegy hogy mennyire világos/tiszta az ég, stb stb, iPhone 13 Pro és iPhone 14 Pro tökéletesen megcsinálta amit kellett, minden más meg elbukott. -
Tamás1966
csendes tag
-
Tamás1966
csendes tag
Bazsi 84, és Zadia.
Melyik oldalrólbrendrltétek meg a Pocót ???
Melyik oldal a megbízható ?? Gondolom, csak kártyás fizetés van, átutalásos nincs sajnos.
Nekem most csak az működne.
Egyébként 100%-os tuti telefon nem lessz soha.
Egyiknek a kamerája, másiknak az aksija, meg a szoftvere, stb.
Olyat direkt nem csinálnak, ahol minden tuti.
Bár most ez a Poco x7 pro eléggé annak tűnik.
Aztán minden majd mùködés közben derül ki.
A 14T- ről is milyen jókat mondanak, aztán látjátok.
A cs.zs- nek milyen rossz éjjeli képeket csinált.
Szerintem minden tipusnak van valami negatív pontja is. Erről szól az igazi üzlet. Így mindegyik tipust veszik.
Kinek mi a fontos egy telefonban, azt veszi. 🤷♂️ -
veterán
válasz janeszgol #57 üzenetére
2 héttel ezelőtt együtt dolgoztam egy kollégával (éjjeli műszak kint a szabad ég alatt), akinek 14T-je volt.
Én zsebemben Samsung A25 8/256GB + Redmi 9T 6000mAh 4/64GB.
Éjjeli képeket csináltunk (volna). Mindkettőnknek szilárd meggyőződésünk volt, hogy a 14T lemossa majd a másik kettőt, ezt az ára miatt is elvártuk tőle. A kérdés csak az volt, hogy mennyivel jobb, és tényleg azt gondoltuk, hogy sokkal.Nagyon csúnyán lebőgött a masina, csak erőtlen fos pacákat lehetett vele csinálni, éjjeli módban is és automatában is. Mindketten meglepődtünk. A Samsung A25 brillírozott, a sokéves Redmi 9T pedig ugyanazt művelte mint a 14T. Úgy tűnik hogy azok a fényviszonyok pont nem passzoltak a Xiaomiknak. Nem tudjuk hol volt a hiba.
A cél az lett volna, hogy előhúzod, katt.
Akkor és ott ez nem jött össze. Gyengén megvilágított hely volt, ahol tényleg nem látod hogy ki jön veled szembe. A Samsung valahogy felhúzta a fényeket, a 2 Xiaomi pedig nem volt hajlandó. Küzdöttünk velük, mint malac a jégen.A25: [kép] [kép]
R9T: [kép] [kép]
(a 14T ugyanolyan volt mint a 9T)[ Szerkesztve ]
-
Bazsi84
aktív tag
-
-
Bazsi84
aktív tag
Ne fájdítsuk honfitársaink szívét a hanyatló nyugatról.Tudod ez 2 havi bérem és most enni sem fogok hetekig.. 🤣
Gondolkoztam rajta én is,de nem bírom az ívelt kijelzőt.Illetve az M6 pro nekem tökéletes méret,az X7 pro is ugyanakkora,ugyh nem volt kérdés.
Vicces,de amúgy ha pár nappal később jelenik meg,akkor egy Oneplus 13-at vettem volna.De megjelent,megláttam az árat és rendeltem is miután megnéztem mi van benne.🙂 -
Bazsi84
aktív tag
Valaki légyszives világosítson fel.Olvasgatom a teló külföldi tesztjeit és mindenki ki van akadva a bloatwear,előtelepített játékok,stb miatt.Használok Poco-t,elején letiltom/letörlöm ami nem kell,letiltom a notificationt,10 perc alatt mindenhol ahol nincs rá szükség,majd használom a telót és soha nem kapok semmilyen kéretlen értesítést....mi bajuk van? Csak lusták? Vagy én nem értek vmit.
-
Tamás1966
csendes tag
Igen, de az x7 prónak szerintem akkor is jó az ára a tudásához képest, ha nem ad rá bevezető kedvezményt.
Mindegy, hogy 140, vagy azt mondja, hogy 170, de most 2 hétig 30 ezer kedvezmény.
Tök mindegy, persze így sok embernek jobban tetszene. Pszihikai ráhatás. -
őstag
-
-
Komplikato
veterán
válasz Tamás1966 #41 üzenetére
Amennyire én tudom ez attól függ, hogy kínai verzió vagy Global. A kínai verzió nem fog tudni magyarul, csak angolul. Továbbá kínai verzióknál ha jól tudom az NFC sem megy nálunk. Azért termék leírásában csak benne van, ha Global?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Jalsh0w
csendes tag
Szlovák alzan mar fent van, par napja múlva raktarra is kerül. 359 eur a x7 pro 12/512 verzio.
A nay.sk oldalon már kapható, ugyanezen az áron. -
Tamás1966
csendes tag
POCO rajongók figyelem.
A xiaomi hivatalos oldala az AliExpreszre irányít. Itt megvegető a Poco X7 pro, 148.532 ft.
Én még soha nem vásároltam külfölfi oldalról. Szerintetek ez működőképes dolog? Kosárba tettem, már csak regisztrálni kéne és fizetni.
Sajnos nekem ez most nem fog menni, mert a kártyám nem működik. Csak utalni tudnék, de lehet, hogy tud segíteni valaki.
Akinek ez működik, az ragadja meg. Sajnos csak feketét kínál.
A külföldről vett telefon tudni fogja a magyar nyelvet, vagy hogy van ez ??
Még soha nem vettem így telót. Hogy van ez a magyar nyelv???
Írjatok Poco imádók. -
Komplikato
veterán
Oké, így értem.
Az egy magyar sajátosság, hogy a régebbi generációs műszaki ciccok ára soha nem megy le?
Jelenleg rengeteg boltban az X5/X5 prot, de még az X4/X4 prot egy árban vagy többért árulják "akciósan", mint az X6/X6 prot. Kivéve amikor többért."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nonsen5e
veterán
válasz Komplikato #15 üzenetére
Mert a hardvert és az árat szeretem, de a xiaomis rendszert utálom, azt lecserélni meg a mediakeken nem lehet.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
Tamás1966
csendes tag
Szia. Megvagy vele elégedve. ? Az aksi ott sem rossz, es a 6 is elég erőss. Na és nagyon jó az ára. 110 körül.
Minden rendben van vele?
Lehet én is veszek X6 prót, aztán 3 év múlva csere. Nem mindegy , hogy mennyi pénzt tesz az ember bele.
Lehet érdemes kicsit olcsóbbat, és inkább gyakrabban cserélni. 🤷♂️
De egyébként azt olvastam, hogy a mostsni X7, az majdnem megegyezik a Redmi note 13 próval, csak kicsit kozmetikázva lett. A Kínaiak nem hülyék. -
nicu71
addikt
Ha nem vettem volna 1 hónapja x6 pro-t ,vinném mint a cukrot.Remek kis telefon és a sárga igencsak szemrevaló , akárcsak az elődje,de a vizallóság,combosabb aksi és hosszabb terméktamogatás miatt még jobb. Időközben kiderült, mégsem hosszabb 😀
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
bostone
addikt
Ott a izé... a internet. Ott má' mindent is lehet kapni, ki se kell lépni a ajtón.
Gyanúsan elkerül minket a 2025 poco invázió.
Is.Az F pro megkapja a csúcs snapit?
-
Tamás1966
csendes tag
Azt mondod Bazsikám, hogy a 14T is elég jó??
Én átlag felhasználó vagyok, nem fontos annyira a kamera, meg nem játszok orrvérzésig. Nekem elég lenne szerintem egy sima 14T is. Már nézegettem is a Médiában. Ott ki lehet próbálni.
A Pocót lehet, hogy ki se állítják a Médiába -
Bazsi84
aktív tag
-
veterán
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Fallbala83 #20 üzenetére
Xiaomi Uk.De Skóciában élek.
-
Bazsi84
aktív tag
Na hozzám már úton is van 🙂 349font az eredeti ár,-40 early bird,-10% kupon xiaomitol illetve -65 font a fel eve vett Poco M6 pro-ért.Igy 213 font(105000 huf) lesz a vége 🙂 Ajándék 120w-os töltő is jár hozzá.
-
Tetszik a Pro modell.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Plug Life
senior tag
No Snapdragon, no party
-
kbyte1024
veterán
Emberek, most kell megvenni mert lesz olyan euro arfolyam hogy a hajunk letesszuk.
-
Bobobalint
friss újonc
Sziasztok 8gb rammal mikor lesz kapható? Nagyjából mennyivel lesz az olcsóbb érdemes rá várni, vagy mostani áráért ajándék a 12gb ramos?
Leakarom cserélni Poco F3amat és ez a telefon jó vételnek tűnik. -
őstag
Látott valaki valami jó dealt a Pro verzióra?
Alina csak a simát találom magyar szállítással. 230 USD körül van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Fallbala83 #3 üzenetére
Szerintem az Alzán (és esetleg emag marketplace-en) hamarosan kapható lesz.
-
Fallbala83
csendes tag
Sziasztok! Csak gshopperen lehet rendelni?( ott már a 256/8 csak fekete van) vagy a hivatalos bemutató után más storban is elérhetővé válik?
-
mg1992mg
senior tag
válasz Krisztianson #1 üzenetére
X6 Pro tulajként mondom, és természetesen személyes véleményem, hogy az X7 Pro visszafogott kamera szigete sokkal jobban néz ki, mint a sima modell főzőlap szerű kialakítása, valamint a tavalyi modellnél is sokkal szebb.
-
Krisztianson
tag
Ejj, de kár azért, hogy az alap modell néz ki Pro-nak és fordítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó