Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
Egyébként Én is ezen gondolkodtam, hogy valaki mastered kormányhasználó tudna ekkora előnyt csikarni Top10 be?
Mert kontrollerrel nem tudom elképzelni, hogy TCS-sel meg brake balance-szal tudásból lehoz egy pályán - 3 sec-et.
Ha replayt látni lehetne, az sokat segítene, mármint a top10-ét.Jakab66hun: Nekem van egy olcsó kormány+pedálom, elég noname, Euro Truck Simulatorhoz jó volt, de ps4-et eleve nem is nagyon kommunikál, plusz versenyben inkább hátrányos, mint előnyös azzal játszani.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
John_Deere #8096 üzenetére
Én a közép kategória aljáról vettem egy t150 es kormányt, ez már tud 1080 fokot, illetve bővíthető H-váltóval és hozzávaló pedál sorral. Meg vagyok vele elégedve. Persze én is tudom hogy vannak sokkal jobbak, és ezt csak ilyen hobbi cuccnak ajánlanám. Aki komolyabban versenyzik, online bajnokságok stb. annak már kevés lenne a pontossága és az ff válasz ideje, sebessége szvsz.
-
törölt tag
válasz
John_Deere #8096 üzenetére
Kormány, manuális váltó, ezek elég nagy előnyt jelentenek ha tud bánni velük az ember. Én inkább azt nem tudom elhinni, mikor csak 1-2 másodpercre vagyok a top 10 időtől. Hát olyan nincs hogy én annyira gyors legyen! Maximum a kis oválon
-
John_Deere
tag
válasz
Jakab66[hun] #8095 üzenetére
Egyébként 0 TCS-sel, full-pro vezetési stílusban (tehát no-assisttal) Nekem még kifejezetten kihívás a játék, normál versenyeken például 2 alá nem merem engedni a TCS-t, mert nem tudom mindig megfogni a legtöbb autót.
Viszont, ha már itt írok, kíváncsi lennék, hogy amikor odateszem Magam egy pályán qualify-ban, és látom, hogy Top 1 idő még úgy is 3-4 másodperccel jobb, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem tőgázon nyomta végig valami cheat-tel.
Szerk.: joystick-kal játszom, persze, de kíváncsi lennék, ki milyen kormányt+pedált ajánlana a játékhoz, mert hosszú távra tervezem játszani és nagyon érdekelne.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
John_Deere #8094 üzenetére
Pontosan ahogy mondod. Így max az idővel tudsz versenyezni. Mondjuk én tegnap vettem meg, szóval még messze a Nordschleife, de már várom a percet mikor megnyitja kapuit számomra is!
-
John_Deere
tag
válasz
Jakab66[hun] #8093 üzenetére
Való igaz, hogy a verseny eléggé bekorlátozott, bár, egy Nordschleife 2 körrel is eléggé időigényes egy N100-as autóval, csak az AI lenne jobb.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
John_Deere #8090 üzenetére
A látvánnyal nekem sincs gondom. Az ég világon semmi.
-
John_Deere
tag
[link]
A profilom, a nevemmel, aki érdekelt, nyugodtan vegyen fel. -
John_Deere
tag
válasz
Jakab66[hun] #8083 üzenetére
Azért az autó-nézegetésnél bef*stam, mennyire részletesen vannak megcsinálva az autók.
Pláne.: A Ford F-150-et vizslattam sokáig, ahhoz hasonló autóm van, csak picit nagyobb, hát 1 in 1 full-real, ha lennének különböző hátterek, meg nyilván a Ps Vr nagyobb felbontást tudna, simán napokat eltudnék ott cseszni...Üdv mindenkinek, örülök, hogy itt lehetek.
Johndeerehun vagyok, a játékban megtalál bárki, aki szeretne csatlakozni. Szinte minden délután tolom, még csak 1 hete, de 25 szintű vagyok és igyekszem fejlődni.
C/A ráták.
Szerk.: izé, a nevemre már nem is emlékszem pontosan, hogy hogy van írva, de délután leírom. -
törölt tag
válasz
Jakab66[hun] #8087 üzenetére
Nagyon nem hiszem hogy bővítenék, egyszerűen ennyit tud a gép.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Oppenheimer #8086 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor innentől egy olyan frissítésért imédkozom, amivel bővítik kicsit.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #8085 üzenetére
Ha professionalban nyomod, akkor nem lehet tovább emelni. Igen, sajnos az AI nagyon retek és a VR mód nagyon hiányos.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Oppenheimer #8084 üzenetére
Természetesen ettől független tetszik a játék, és sokat fogok vele játszani, de a VR része így egy picit csalódás. Nagyon jó élmény, de így hamar meg lehet unni, mert az az egy ai is nagyon gyenge. Az ő tempóján sem lehet emelni?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #8083 üzenetére
Aha
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok! Én is megvettem a sportot, a VR miatt, de picit csalódott vagyok. Semmi beállítási lehetőség nincs a versennyel kapcsolatban? Mindig csak 1 ai ellen, 2 kör? Előre is köszönöm!
-
wolf13
őstag
Még a játék megjelenése után kaptam egy szerződést az Auditól, amit alá is írtam.
Az pontosan melyik részére a vonatkozik a játéknak , és mi célja ? Akkor gyorsan tovább nyomtam, de azóta is ott virít a 4 karika.
-
hitchins
őstag
válasz
hyperspace #8071 üzenetére
En nem tudtam errol az oldalrol, de tok jo koszi!!
-
törölt tag
válasz
hyperspace #8073 üzenetére
Ez beszédesebb szerintem: alig 70,000 játékos naponta a Daily Races játékmódban. Ezt oszd le a régiókra, a különböző időpontokra amikor játszanak, az SR szinrekre, még hárommal-öttel a Daily Racek és az FIA teszt bajnokságok miatt... Nem sok játékos közül válogathat a rendszer mikor ellenfeleket kell dobnia.
-
hyperspace
őstag
válasz
ProEvoFan #8072 üzenetére
Ebben szerintem benne vannak azok az emberek is, akik már használtan vették. Szóval szerintem három millió alatt lehet kicsivel, ha mondjuk 10% a vétel után jött rá, hogy ő az ilyet nem is szereti. Ja meg ugye a bundle. Munkatársam karácsonyra megkapta a játékot PS mellé, egyszer játszott vele fél órát. Eszerint sokan vannak lvl 5 alatt, ebből sok mindenre lehet következtetni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hyperspace #8071 üzenetére
Ez rengeteg játékos (ha jól értelmezem).3,229,100 példány fogyott már?Az derék...
-
törölt tag
válasz
lucky750 #8067 üzenetére
Magyarországon nem tudsz plusz Sony garit venni PS4-hez, csak néhány helyen boltit, azt is csak a konzol vásárlásakor. Az amúgy olyan 7000 forint évente.
(#8069) hitchins: A Sport mód köridők és DR-SR szintek alapján rakja össze a lobby-kat, nem tudod barát listával befolyásolni.
-
hitchins
őstag
A baratlistan levoket (ha azonos a szint) sport modban is osszerakja?
Mert jonnek en is de en lobbiban nagyon ritkan tolom. Azt a keves idot ami van leginkabb napi versenyeken tolom. -
hitchins
őstag
válasz
#42308056 #8066 üzenetére
Hat engem nem erdekel mennyien veszik. Annyian biztos veszik hogy, megerje a a cegnek. Radasul ha nem igy lenne akkor is egy fontos cim a platformon igy a sokaig tamogatva lesz. Felhasznalobazisa is mindig lesz es lesz kivel jatszani. Ha pedig igy van pont nem erdekel hogy x millio vagy x millio vagy 2x millio ember jatszik vele.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #8061 üzenetére
Van azért hogy eldobálja az embereket és az is megesik hogy laggol valaki, de szerintem egész megbízható a dolog. A jó oldala annak, hogy alig veszik az emberek a játékot
A pole tényleg nagyon mák kérdése, a győzelem kevésbé, de nyilván ha 2 másodperccel gyorsabbakkal tesz össze akkor semmi esélyed. Ez elég frusztráló a játékban, a nyamvadék arany trófeák igazán járhatnának 20 pole és 20 győzelem után, mint ahogy a játék is annyi után adja a fullos győzelem/pole kupát. Az 50-es szinthez úgyis hónapokig megállás nélkül kell nyomatni a játékot, nem értem miért kellett ilyen brutál arany trófeákat tenni bele.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #8060 üzenetére
Pár napja kezdtem el játszani, és a napi versenyekben már van három győzelmem meg 4 pole.De ez mind szerencse, kurva nagy szerencse kérdése...ma délelőtt egyszer sem volt jobb rajtrácsom, mint az ötödik hely, és verseny alatt is 5-6. helyen végeztem, mert nálam sokkal jobb játékosokkal rakott össze.Délután már megint volt pole és egy győzelmem.Nem tanultam meg jobban vezetni, csak szerencsém volt akikkel összerakott a gép, azok még gyengébbek voltak nálam.Full mák.
Mindig ennyire jók a szerverek?Hihetetlen.Semmi lag, semmi akadozás...el sem hinném, ha nem látnám.
Felvettem barátlistára kb mindenkit aki írt. -
törölt tag
Valahogy feljutottam BS kategóriába, wow
Még BA-ban mentem pár versenyt előtte, ma meglehetősen tisztán nyomult mindenki. Tök durva volt hogy még tudtam csinálni előzéseket, ha mögöttem volt valaki úgy fékezett hogy nem szaladt belém, ha mellette voltam nem akart letolni a rongyos 8. helyért. Csak azt sajnálom hogy esélyem sincs az első helyért versenyezni, Nürburgringen iszonyú lassú vagyok és még a játék is hozzám való (5 másodperccel gyorsabb) ellenfeleket dob be.
Bár ne lenne ez a 91 győzelmes trófea, nekem mindegy lenne hányadik helyért megyek egy izgalmas versenyt ha tiszta és tényleg jó csatát lehet nyomni. Így meg rá vagyok görcsölve az első helyekre
Engem is jelölhettek ha gondoljátok, ugyanez a nevem. Van pár regisztrációm különböző régiókból, a brit erahurka vagyok.
-
Callisto
őstag
Na majd este szépen Desumort jelölgetni fog titeket.
-
Black&White
addikt
Ha már így belejöttünk: GiannicheddaHUN
-
KaitouP
nagyúr
Aki szeretné, engem is jelölhet: GhostPetyaHUN
-
Yasofix
csendes tag
(#8043) ProEvoFan (#8045) EclipseGT (#8046) hyperspace : jelöltelek én is benneteket.
Én is szívesen látnék magyar időket, jelölhettek engem is : JonasG_82 -
lbandi777
aktív tag
válasz
hyperspace #8051 üzenetére
A lényeg,futsz bármilyen kocsival 1 jó kört amivel 10-en belülről rajtolsz gr3 kategória,de amikor versenyre mész vagy a gtr-t vagy a mclaren-t válaszd mert ők fogyasztanak a legkevesebbet relatív erős motorerőnél is.
-
hyperspace
őstag
válasz
Oppenheimer #8047 üzenetére
(#8050) lbandi777, van az tudásszint, amivel ezt meg lehet csinálni, és bár nem próbáltam még, szerintem nem vagyok ott. Kategória és pályafüggő is lehet. De a mai versenyen kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #8047 üzenetére
De nyerni biztos hogy nem fogsz így. Egy kiállást érdemes betervezni a gumik miatt. Nálam 3 kört mentek amúgy ezen a Willow Springs versenyen a gumik, utána 3 másodperccel rosszabb voltam és egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Kiállás nélkül jégpálya lett volna az egész.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
hyperspace #8046 üzenetére
Dehogynem. Mindig így javítok 6-10 pozíciót. Fogyasztást 3-asra állítod és lehet csapatni. Gumikopás szívás mert végére tapadás elég rossz, de működőképes taktika nagyon is.
DrChickenLord
-
<Lacy85>
addikt
Ha már zenekart alapítunk, akkor jövök én is dobosnak.
PSN: Laccy85Mondjuk most újra elkezdtük tolni a World of Warcraft-ot, de azért próbálom nem hanyagolni a GTS-t.
-
Callisto
őstag
Szintén zenész. Jó lenne látni egy magyarokkal teli ranglistát és kinek hogy megy, hol tart. Bár én csak casual vagyok, de ha nem gond egy ismeretlen GTS-t is játszó ismerős a PSN-en, akkor Desumort a nick.
-
Viper26
nagyúr
válasz
hyperspace #8039 üzenetére
Szegény fotel.
Ott már van kötelező kiállás?
-
hyperspace
őstag
Igen, csiszolni kell még pár dolgon. Szerintem a legtöbben már futottunk bele ilyen hibákba.
Hétvégén volt Gr.4-es 12 körös verseny Willow Springs-ben. Épp a boxba akartam menni, kicsúsztam az utolsó kanyarból kijövet a sóderba. Azt gondoltam nem akkora baj, jó lesz erre is a boxutcába. Hibáztam. Egy bucka hatalmasat dobott az autón, és berepült a boxba az autó. Ezt a játék nem tudta értelmezni, és visszarakott a pályára, a boxkijárat mellé, tankolás és kerékcsere nélkül. Nyugodt ember vagyok, de le kellett tennem a joy-t, és a fotelem karfáját kezdtem el ütni, hogy ne legyen anyagi kár. -
Peat76
őstag
Tegnap azt hittem feldarabolom a gépet meg a lemezt baltával! Rohadtul felidegesített ez a szemétláda büntető rendszer! Reggel még B B, aztán pár Subaru daily race után C D! Két versenyen kanyarban épphogy összekoccantunk és mindkét alkalommal 10 másodperc büntit kaptam,na meg ugrott a B B! Behozom a baltát és szét*****m az egészet! Mi lett a vége D E!
Ezt javítsák, ne a qrva autókkal vakítsák a népet! -
busman
veterán
Mentem néhány online versenyt.Nem gondoltam ,hogy ennyi gyökér van. Mindenki az első kanyarban akar nyerni. Persze kilöknek, a büntetést meg te kapod.
Mindegy eddig összejött 5 győzelem,de baromi nagy türelem kell hozzá. -
ProEvoFan
nagyúr
Nézegettem a trófeákat.
Azért az a három online arany trófea beszarás mennyire nehéz.
Nyerjél többet, mint Schumacher. 91 győzelem...
Menj több versenyt, mint Barrichello. 322 online verseny...mondjuk ez még vállalható.
Ayrton Senna 65 első rajthelyét szárnyald túl...Megvettem a játékot a decemberi karrier patchnek köszönhetően.Egyelőre csak offlinban tolom.Röviden: kurvajó játék lett.Driving school minden aranyra meglett ma.Mondjuk ez nem nagy szám, de élveztem
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#42308056 #8022 üzenetére
Érzés, megszokás.
Én akkor szoktam szívni, amikor kerékcsere után visszajövök, és teljesen megváltozik a kocsi tapadása, meg a féktáv is.
Akkor vannak érdekes kanyarvételek.(#8021) Viper26: Nemrég még én is azt hittem, hogy "D"-ről soha nem fogok feljebb lépni, de csak gyakorlás kérdése.
-
busman
veterán
válasz
Unbaised-Ben #8024 üzenetére
Szerintem arra nincs elég üzemanyag.
-
busman
veterán
Nürburgringre tudtok valami jó autót ajánlani? Folyton szívok az utolsó challange- en. M6 folyamatosan lerágja a gumikat.
-
törölt tag
Nem értem ezeket a segítségnek bekapcsolható bójákat miért lehet fellökni baromi zavaró mikor azokhoz időzítem a féktávokat erre egyik körről a másikra eltűnnek mert valaki átment rajtuk, én meg megyek ki a homokba mert nem fékeztem időben...
Ha mindenki egyénileg kapcsolhatja be vagy ki, akkor miért lökhetik fel más pilóták? Baromi idegesítő... Willow Springs utolsó kanyarjában most mihez nézzem a féktávot? Tök üres a pálya...
-
<Lacy85>
addikt
No. Gr.3-as futamon bezsebelve egy 3. hely. 9.-ről indultam. Szép lassan kúszik a "B" felé az a driver rating.
-
<Lacy85>
addikt
Hát ez a mai Gr.4-es verseny jó volt. A végére mindenki kicentizte a benzint, mert a 6. kör utolsó harmadában már kb. csak fél gázzal mentem, de sokszor még így is nőtt az előnyöm.
Senki nem merte nyomni neki.
De legalább a 2. hely meglett.Amúgy csak nálam ilyen agyhalottak a franciák? Folyamatosan ők kezdenek el lökdösődni a versenyeken.
Egyiket csúnyán megszivattam.
Előztem volna, ő meg elkezdte felém kormányozni a verdát. Finoman lefékeztem, így a kocsim orrával gyönyörűen keresztbe is fordítottam az úton. Így járt. -
hitchins
őstag
válasz
Yasofix #8007 üzenetére
Discover menupontban tudsz keresni letolteni liveryt az autokhoz. Search ful alatt lehet a konkret tipusra valot keresni. (csak ugyanilyen autora teheto ra) Azt fel tudod tenni a kocsira de csak egy az egyben, modositani szerkeszteni nem lehet.
A livery editorban vagy garazsban tudod kivalasztani. (nem tudom most biztosan melyik) Csak jobb felso sarokban at kell valtani hogy ne a sajat terveket mutassa hanem a letoltotteket. -
Yasofix
csendes tag
válasz
KaitouP #8005 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdésem volna...
Egy már más által megkreált autó design-át nem lehet "átmásolni,átültetni" saját autóra.
Sajnos nem vagyok túl jó benne és időm sincs rá, de nagyon tetszik pár kreált design.
Azt tudom, hogy car livery-be le lehet tölteni, és meg is lehet nézni, de saját autóra is szeretném.Ui.:
Tegnapi online versenyen (10 körös) olyat tapasztaltam amit eddig sosem.
3 versenyt mentem. Elsőre az időmérőm nem lett túl jó (13.hely), középmezőny lévén elvéreztem többször is futamon belül (2X-er kitoltak pályáról, 1X 10mp-es bünti), maradt is a 13. hely. Mondom ezt nem hagyhatom annyiban, de jött egy telefon és nem tudtam időmérőzni következő versenyre úgyhogy 12. helyről indultam, az eredmény nagyjából ugyanez. Na mondom egy utolsó. Tudtam, hogy jobb is lehetek, sikerült is 4.helyet megcsípni időmérőn (az első hely egy magyar srácé). 2. körben 3. helyről kilöktek 6. helyre. Nagy nehezen felküzdöttem magam 2.helyre, de addigra a magyar srác 12 mp-re volt előttem. Az utolsó kör elején elkezdett nagyon apadni az előnye, először nem is tudtam mire vélni, aztán a kör felénél beugrott, hogy be akar várni. Úgy is lett, már alig volt hátra és 2 mp-en belül mentem mögötte, tudtam már hogy direkt csinálta. Ha genyó lettem volna meg is előzhettem volna, de partner voltam a két magyar "kéz a kézben" épphogy gurulva átcammogtunk a célegyenesen. Igazi fair play game volt!
Bocs, hogy kicsit hosszú a sztori, de meg akartam osztani veletek. -
bandiie
aktív tag
Valahol osztogattak GT Sport autóillatosítókat megjelenéskor... Nincs valakinek egy felesleges? Megvenném. Vagy valahol lehet ilyet szerezni?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Yasofix #8003 üzenetére
Bármilyet nem, a GT weboldalán a játékos profiloddal belépve tölthetsz fel svg fájlt, ami nem haladhatja meg a 15 (vagy 12, most nem ugrik be pontosan) kB méretet. PNG képből lehetne svg -t kreálni mondjuk Adobe Illustatorral, de kell butítani/optimalizálni a végeredményen, mert jóval nagyobb méretű az svg általában.
Használhatod mások által feltöltött decal-okat is, amiket a Discover funkcióban találsz. Ezeket a Livery Editor funkcióban tudod használni.
-
wolf13
őstag
Mai napi 10 körös Maggiore:
6. helyre qualifikáltam magam. Szépen is indult minden, feljöttem a 2. helyre , leggyorsabb kör, ledolgoztam kerékcseréig 3 seccet. Be,ment az előttem haladó, én még + egy kör, mögöttem már mindenki túl volt rajta.
Még így szar gumikon is tartottam a 2. hoz képest a távolságot. 6. kör végén kimegyek , tankolás 5 körre , kerékcsere. Visszajövök 2-nak. De közvetlen a seggébe. Szóval az esély nagyon meg volt. Így toltam neki, tudtam , gyorsabb vagyok. Erre csörög a telefon, gyorsan lenyúltam, kihangosítottam. (itt érti meg igazán az ember mikor Kiminek is eldurran az agya) Kicsit le is sodródtam. 4 másodpercre távolodtam. Na akkor újra nekiestem. Gondolom ő is hibázott , mert fél kör alatt ismét 2 sec volt a távolság. Még két kör és közeledek. a 8. kör utolsó szakaszában felvillant a felirat. Még 1 körre való üzemagyagom van. Na itt aztán majd szét vetett az ideg. Így nem mertem kockáztatni, vissza kellett vennem a tempót. 6 másodpercre értem célba.
Köszönöm az üzenetet hornakee-nek, hátha olvassa, sajnos akkor és ott valahogy nem találtam a köszönöm bindet. Én is gratulálok a leggyorsabb körhöz.
-
Yasofix
csendes tag
Sziasztok!
Segítene valaki abban, hogy lehetséges e bármilyen feltöltött képet autóra rátenni? És ha igen, akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó használt Xbox series X
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest