Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Ezzel csak annyi a probléma, hogy a hosszútávú versenyeken nem 1 pilóta vezeti végig a versenytávot, hanem 2-3. Namost fogalmam sincs, hogy mikor lesz nekem vagy 30 órám összesen arra, hogy versenyezzek egyhuzamban, (mert ugye csak eszel, iszol, budizol, pihensz, stb közben) és így sztem esélytelen hogy elkezdjem majd bármikor is ezt a versenyt, pedig nagyon izgatja a fantáziámat....
MOD: lehetne belerakni mondjuk legalább 3 órás etapokat, vagy akármennyit (hogy ennyit minimum egyhuzamban teljesítened kell). Amúgy nem tudom,a PS3 bírja e egyáltalán eddig meghibásodás nélkül, csúcsra járatva
-
telya
aktív tag
válasz
wrathchild #1693 üzenetére
egyebkent (bar eleg nehezen) egy fullra tuningolt pagani zondaval is megnyerheto a like the wind. a zonda pedig megnyerheto b-spec gt world championshipen. elegge szenvedes vele megcsinalni, de nem lehetetlen. ha meg megnyerted, a minolta-val jo leszel kesobb hasonlo versenyeken. megkesobb meg a formula gt-vel
(sokkal kesobb meg a red bull x2010-el.. annal tovabb mar nincs semmi.)
-
nokia párti
őstag
válasz
wrathchild #1693 üzenetére
A "like the wind"-re én a használtak között megtalálható forma1-es autót ajánlom, és így két legyet ütsz egy csapásra. Ugye megcsinálod ezt + a formula bajnokságot is.
A Toyota 7-est pedig szintén a használtak között fogod megtaláni. Tudom nem könnyű kifogni, de légy türelemmel, és mindig figyeld meg a hírdetéseket, minden egyes verseny után, olyan 4,5 milla lesz az ára. S.E-kal pedig semmi bajom, még volt is egy k550i-m jó kis teló volt. -
wrathchild
tag
válasz
nokia párti #1610 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Újabb problémám adódott!Az 5.26 millás Mazda 787, vagy a Minolta Toyota (nem emléxem, melyik) a Like the wind-el nyerhető, ez oké.
De mivel nyerhető a Like the wind, főleg a második futam? Remélem nem kell venni hozzá 5.1 millióért egy gépet?A nagyobb gondom a Historyra a Toyota 7.
Sehol nem találom, se használt, se új, se megnyert autók között!! Sőt, egyáltalán History-s Race Car-t sem sehol.
Úgy láttam, a Toyota 7 nyerhető valahol B Spec Level 21 körül, de a B Spec értelmét most sem fogom fel és nem tolomHa ezekben is tudsz segíteni, örökre leteszem a Sony Ericsson-t!!!
-
Andrew_31
Modder
Volna még mit fejleszteni a játékon, de azért én elvagyok vele.
Lassan 31-es szintű vagyok, a B-spec-es pilóta meg már lassan eléri a 34-et.
Már megcsinálta a 9 órás versenyt és már az összes arany.
Még a Historic Racing Car Cup is. Végre.
Nem volt kedvem a több órás versenyekhez, ezért tolom a B-spec-et.
Most már fasza, egy munkanap 1db 9órás verseny. -
heihachi
addikt
Na srácok én ma megváltam a GT5-től, köszi mindenkinek a topikban a türelmét és a segítségét.
Talán ha már kint lesz sok-sok patch, akkor még egyszer újra beszerzem, de egyelőre bőven elég volt belőle. Nektek további jó szórakozást hozzá!
-
heihachi
addikt
Egyszerűen hihetetlen, hogy ezzel a faszsággal foglalkoznak ahelyett, hogy azokat a dolgokat pakolnák bele, amiknek már kiadáskor is benne kellett volna lennie
-
v!ct0y
veterán
válasz
SuNrisE010 #1672 üzenetére
A like the wind sorozatba lehet megnyerni
-
SuNrisE010
tag
Toyota Minoltát honnan lehet szerválni?
-
sz_abika
addikt
Ejj, de jót tornáztam a 155ös alfámmal a Nürgburgringi 4 óráson.
2 óra után vezettem 15mp-el a nálam 130 lóerővel erősebb Amuse S2000 előtt
Aztán elnézett valamit, nem ment be a boxba és a kopott kerekeken kapott 1:30at egy kör alatt, aztán ezt eljátszotta még egyszer és végül 4perccel nyertem \o/ -
Lacika_
aktív tag
Ezt úgy oldottam meg, hogy szétszedtem a pedált és egyszerűen felcseréltem a féket és a kuplungot, a puhább rugót átraktam a fékhez. és távtartókat is raktam be, hogy rövidebb legyen a pedálút. így komfortos a vezetés és tudok hirtelen teljes féket nyomni.
a Redbull X1 megvan már valakinek? kölcsön szeretném kérni a bspec pilótám számára
-
Katsu
aktív tag
válasz
nokia párti #1665 üzenetére
Hali Nokia,
Most mi van?
G25-öm van, ráhibáztál.
Bár sokat nem értettem belőle, de a segítő szándékot kiéreztem. Köszönöm.Paja,
Köszönöm a választ.
Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Esetleg azt még meg tudjátok mondani, hogy ha kormánnyal játszom, akkor a pedálok funkcióit meg tudom változtatni? Pl.: kuplung legyen a fék? Illetve a váltókar legyen a kézifék, mert a pillangóval szeretnék váltani.
Előre is köszönöm.Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Ne csigázzatok már tovább, így már alig várom, hogy a kötelékbe lépjek én is. Ma meg is vettem volna, de a környékemen nem kapható sehol, éppen elfogyott mindenhonnan. 20k-ért meg nem vagyok hajlandó megvenni MM-ben vagy a fukaréknál...
Szóval most várok kicsit és jövőhét közepén talán már lesz. -
Djuree
félisten
nem kell hozzá semmi tudás. én semmit nem állítgatok, csak a végsebességet a váltóáttételeken keresztül. de ezt sem manuálisan kell, csak beállítod mekkora végsebességet szeretnél, és állítja magától az áttételeket (ezt muszáj állítani, mert enélkül nem lehet nyerni, gyorsabb lesz mindenki mint te, még gyengébb kocsival is)
egyszerű mint a fakutya...
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Mostanában szemezgetek a játékokkal, többek közt ezzel is. Nagyon szeretem az autós játékokat. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire kell tudnom, hogy mit állítgatok a játékban? Ilyenekre gondolok, mint keréknyomás, kaszni könnyítés stb...
Én nem tudom, hogy mi milyen hatással van a kocsi tulajdonságaira, úttartásra. Enélkül is játszható ez a játék? Vagy előbb meg kéne tanulnom egy-két dolgot? Esetleg van oktató rész is ebben a játékban?Előre is köszönöm a segítő szándékot.
Üdv: Katsu
-
Akos96
senior tag
Melyik verseny ismételgetésével lehet jó gyorsan szintet lépni? 27-es szintű vagyok, a Formula bajnokság és a Historic Racing Car Cup van vissza (meg az endurance-ok).
-
sz_abika
addikt
Féltem, hogy a kitupírozott Golf I-esem megeszik majd az új eventseknél, a nála 30 pacival erősebb kocsik..hát nem.. a pálya felén egyedül autóztam.
8:10.2-t jöttem vele, úgy hogy ki lett belőle felejtve a váltó csere, és 192-nél megállt az óra -
sz_abika
addikt
Bspec American Champra valami tipp?
Panozzal és Cadillec Ciennel is felsültem eddig, Chaparralom meg nincs :/ -
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1649 üzenetére
Keveset játszom vele, de garantáltan felbasz
Ennél már csak NFL játék bír jobban kiakasztani... -
sz_abika
addikt
Bah...összegrindeltem Like The Wind bspecen vagy 700k creditet, kilépés nélkül...lefagyott a game, ment a reset, mikor visszalépek a gamebe, látom, hogy nem lett mentve.
Fasza! -
-
AMD_ok
őstag
Megcsináltam 3 seriest, elértem a 25. szintet és nekem is beadta az 1. ending movie-t. Megvannak az új eventek, jó sok lóvét lehet velük kaszálni. Ha lejárnak (27-én), jön megint új helyettük?
-
dudikpal
senior tag
válasz
nokia párti #1642 üzenetére
Jó kérdés. Sztem még $onyéknál sem tudják.
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1634 üzenetére
Állítólag a következő patch tartalmazni fogja.
-
AMD_ok
őstag
válasz
sehogy,de ha elmented,akkor azt csinálsz vele,amit akarsz
-
Djuree
félisten
válasz
nem lehet
újabb baromi nagy érthetetlen kihagyott ziccer
lassan érik első logout cikkem: a legjobban várt ps3-as autós játék, 5 évig fejlesztették, ehhez képest olyan dolgokat tudtak kihagyni, hogy az ember arca leszakad...tuti hogy direkt hagyták ki ezeket, mert ha nem akkor ezek tényleg idióták...csak a forzát kellett volna másolni...a hülyeségeket kivenni belőle (idővisszatekerés), meg hozzátenni kicsit (időjárás, jobb graf) és kész a mindent vivő gém...ehhez képest nagyon nem ezt kaptuk...hangsúlyozom még így is jó játék, elvagyok vele én is mint ti, de lehetett volna sokkal jobb is, majdnem semmi pluszmunkával... -
dudikpal
senior tag
válasz
Nem lehet sajna...
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1636 üzenetére
Hát de minek az ? De a térkép 4 féle, fajta változatban rajta van.
-
heihachi
addikt
válasz
Erre még én se jöttem rá. Szerintem nem lehet
-
nokia párti
őstag
Hogyan kell beletekerni a visszajátszásokba?
-
v!ct0y
veterán
Ennek a mitsubitsi imiev-nek olyan erotikus hangja van
bas.za a fülem
-
Vazallus
tag
Saját zenét hogy lehet beinvesztálni?
-
dudikpal
senior tag
A pályarajzoknál miből tellett volna odabiggyeszteni a rajt/cél vonalat?!
Biztos nagy meló lett volna... -
kisJack
aktív tag
válasz
nokia párti #1628 üzenetére
De sügér vagyok, köszi!
-
heihachi
addikt
Na én most próbálkoztam egy time triallal, bár mondjuk kessem egy fillér sincs, szóval a meglévő autókból kellett gazdálkodnom, de így a 461 helyre voltam csak jó, azért egy fitying sem jár meg xp sem
Megvettem a forma autót, körbe se tudok vele menni
Asszem az a verseny (is) kimarad nálam, de ezzel az autóval fogom keresni a pénzt a like the windban
Emellett megvettem a Mazda 787B-t, hát az a gép brutális. Mondjuk annyira nem maradt kessem, hogy el kellett adni vagy 10 csoffadt autót, hogy egy rendes gumit vegyek rá
Kp állományom: 184
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #1619 üzenetére
csak a kipörgésgátló vagy mi, nem tudom mi a játékban a neve, muszáj, mert enélkül csúszkál össze vissza a kocsi. én meg inkább élvezni akarom a versenyt, nem szenvedni
nekem az arcade stíl jobban bejön, nfs rulz
így általában nyerek is, és így nem leszek ideges-->nem vágom bele a joy-t a tv-be-->nem megy el a pénzem új tv-re-->költhetem másra a pénzem-->boldog vagyok
amúgy jobb lenne ha ilyen segítségeket nem is raknának bele. semmit. abs-t is minek lehet kapcsolgatni, ma már egy trabantban is benne van. legyen egy fix értéke 'oszt kész. így meg én ki is használom a segítségeket, ha már benne vannak, és lehet őket használni, és bünti sincs. itt megint a forza jobb rendszere jön elő, minél több segítséget használsz annál kevesebb pénzt kapsz a verseny után. így a jó. itt nem értem miért nem alkalmazzák. egy ilyen "profi" csapattól elvárná az ember hogy ilyenre is gondoljon. -
blazsey2
senior tag
válasz
SpeedyGTlove #1616 üzenetére
Írd be ide a PSN:id-et,csak úgy tud bárki is felvenni.
Djuree:én azt tapasztaltam hogy számít,főleg kanyarból való kigyorsításkor. -
sz_abika
addikt
Nem tudom, en pont az ellenkezojevel talalkoztam.
FGT Suzuka valtozo idojaras...szaraz palyas gumira valtottam miutan mar alig vert fel vizet az idealis iv...nem ment, boxba mentem intermediate-re, amivel egy fokkal jobb a helyzet.
Ha viszont menetkozben kezd el esni az eso es a gumik mar idealis homersekletuek, akkor talalkoztam ezzel, hogy nem sok minden valtozott. Igaz amint visszahultek a gumik, mar csak a soderagyban fordultamA BSpec + eso az meg halalos kombo.
Japan bajnoksagban FGT-vel alig logott meg a Japan GT autok elol -
SpeedyGTlove
csendes tag
Sziasztok Gt fanatikusok.
Uj vagyok a ps 3 vilagaban csak par honapja vagyok tag de a Gran Turismo vilagaban nem. Ami eddig megjelent mindet vegigtoltam.
Ennyit bevezeteskepp:-)A jatek meses hiaba kapott sok hideget de a meleg joval tobb foleg azok szamara akik orok huseget fogadtak a gthez.
Segitseg kellene hogy hogyan tudnek baratokat szerezni ps neten vagy min..... es a gtben.
Pls help szeretnek jatszani en is, ha vki szivesen felvenne akkor nagyon boldog lennek.Adatok a Gtben: a-spec:28. b-spec21
Fejlodes alatt allok bar keveset jatszom sajnos:-(:-(:-(:-(irjatok batran: sziasztok....
I.love.galaxys&Gt.all
-
Djuree
félisten
válasz
sz_abika #1613 üzenetére
én is. így túl könnyű pénzt keresni is, már spórolnom sem kell, elveszett a gyűjtögetés élménye. mint ha egy csít lenne...legyen benne limit, de azért ne olyan durva mint régebben, kicsit engedjen többet fejleszteni, hogy legyen is esélyem nyerni
ti figyeltétek már hogy az esőgumi nem számít? esőben mentem, sima majd eső gumival is, ugyanazon pályán 2x egymás után. mindkettő ugyanúgy viselkedett
érdekes...mondjuk lehet a segítség be volt kapcsolva, anélkül lehet lett volna különbség...
a seasonal eventeknél a race-en kívül a többi verseny mit ad? mert sem pénz se xp nincs jelölve, meg sem csináltam 1-et sem...
-
blazsey2
senior tag
Jöttek új eventek.
1-Mitsubishi i-MIEV-Deep Forest Raceway/5 kör-CR:300000 EXP:30000
2-Volvo C30-Grand Valley Speedway/5 kör- CR:450000 EXP:50000
3-Dodge Challenger SRT8-Daytona Road Course/5 kör- CR:500000 EXP:60000
4-VW Golf-Nürburgring Nordschleife/1 kör- CR:750000 EXP:90000
5-JGTC SUPER GT-High Speed Ring/8 kör-CR:1500000-EXP:120000
Limit nincsen. -
nokia párti
őstag
válasz
wrathchild #1609 üzenetére
Nem befolyásolja hála Istennek!
Hát még kéne gyűjtened szerintem jó sokat. History-ra Toyota 7 lesz a te autód. A gran turismo all starts-ra pedig én ezeket ajánlom: Mazda 787 (a kedvencem) Minolta toyota, sauber mercedes, nissan r92, Toyota GT-one.
Még, ha ki nem állhatod a B-spec módot, akkor is van egy nagy előnye: Sok pénzt tudsz szereztetni a pilótáiddal, és még fáradnod sem kell nagyon.
-
wrathchild
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
Megakadtam és kicsit kilátástalannak tűnik a tovább haladás
B Spec teljes mértékben hanyagolva / 2db futamot bírtam/ és ez így is marad.
Remélem ez nem befolyásolja, hogy lépkedjek egyre előrébb az A-ban...???"A" Spec, Level 21, Expert Series, 3,6millió zloty.
Megvan a Turbo+Tuning Car+Poliphony Digital Cup.
A többire nincs autóm.Valószínűleg egy komolyabb gépet kéne vennem, amivel viszont jelentősen leapad a zlotyállományom, de nézegetve a versenyeket, egyik sem fog hajdejól fizetni.
Így jól meg kéne gondolni, most mit veszek.Milyen autót javasoltok /pl a Historic versenyre, vagy Gran Turismo All Stars-ra/, amit több versenyre is tudok majd használni, valamint légyűjtésre melyik verseny lenne alkalmas?
A Gallardo Trophy-ra külön vennem kell egy gépet, vagy útközben nyerhető?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest