Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Ez a stock car versenyek komolyak voltak ^_^ Egy hiba és ugrik minden.
Amúgy jó a társaság, nincs több lökdösődés mint egy WTCC futamon
Várom a pünkösdi futamokatui:
Pitstopos versenyt szerretnék nagyon ám. 30 perc alatt vezethetetlenné válik a soft, egy combosabb autón még hamarabb is. Egy 25 körös fuji, vagy nürgburgring.... -
Overlocker
veterán
6 körül én is be tudok csatlakozni aztán F1-ig tolhatnánk! Utána pedig F1 után bármeddig jó!
-
sz_abika
addikt
Na hirtelen nagyon szetszaladtunk...
Delutan, ugy 4 ora magassagaban egy 1 oras le mans/nurg, lemans autokkal mondjuk?
Vagy akarmi, de most idom is van nekem is es jo a brigad is -
nokia párti
őstag
Hi, nyomtam egy szerót, gyertek.
-
v!ct0y
veterán
20 kör Le mansban ?
-
sz_abika
addikt
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/06/11/oriasi_baleset_a_le_mans-i_24_orason/
[ON]Szabad az időm és szabad a PS is...szervezkedjünk valami onlinet, vagy menjek eventekhez?
[/ON]
-
v!ct0y
veterán
válasz
->Raizen<- #2882 üzenetére
Pedig jó volt a verseny. Csak 3-an bírtuk végig az 55 percet
-
->Raizen<-
veterán
Na vettem egy kereken 700 pp-s versenyautót amivel te is toltad mert nem volt olyan kategóriájú gépem! Pedig jó lett volna ma az esti 15 körös futam csak a corvettel nem volt értelme folytatnom. Ma gyúrtam hogy legyen kis pénzem (9 millió csalás nélkül seasonal eventek csak) és megvettem azt a pár kocsit is ami még nem igazán volt meg most már mindenféle kategóriában van legalább egy autó.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #2878 üzenetére
Megyek és összeszedjük az embereket.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #2875 üzenetére
Bár inkább egy Le mans
15 kör 700 pp. Mert az most megy az eurosporton
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #2875 üzenetére
nekem jó lenne
-
v!ct0y
veterán
válasz
->Raizen<- #2868 üzenetére
Lehet este is egy party én ráérek
-
v!ct0y
veterán
válasz
Overlocker #2870 üzenetére
Jelszócsere kötelező először is, Aztán frissítsd a ps-t aztán pedig a gt5 öt és mehet is a móka
-
Overlocker
veterán
Gyerekek van monitorom, tudok csatlakozni!
Másfelől, a NAGY DOWN óta nem volt frissítve a PS-em...mik a teendők, mire figyeljek?
üdv
-
nokia párti
őstag
válasz
->Raizen<- #2868 üzenetére
Most lett vége nem rég, voltunk vagy 10-en.
Jó kis móka volt. -
->Raizen<-
veterán
Gyerekek ma lesz verseny? Más: Az f1 időmérő késő este lesz addig tolhatnánk!
-
Gebriel
veterán
Nagy versenyek mennek...
-
v!ct0y
veterán
Egy két használható beállítás a seasional eventekhez.[link]
-
Osiris
őstag
válasz
Gebriel #2863 üzenetére
Én is tudom, hogy az aszinkron váltóknál duplán kell kuplungolni (régi teherautóknál leginkább), de a játékban egy Renault Clioval és egy Alfával tapasztaltam ezt, illetve ahogy már írtam más játékokban ilyennel még nem találkoztam, ebben is feleslegesen van benne, ha ez az akar lenni. Persze aki automata kuplunggal nyomja annak biztos nem zavaró.
-
Gebriel
veterán
Erről nekem egy filmrészlet jutott eszembe.
Dom, Braien-nek:
- Gatyi módon váltasz dupla kuplung nélkül.. -
Osiris
őstag
Nem ismeretlen a probléma: itt is erről van szó. Ekkora hibát benne hagyni egy ilyen játékban elég gáz szerintem. Ráadásul az előbb linkelt fórumon nem mai a téma hanem tavaly októberi. És a dolog nem kormány függő.
-
-
Gebriel
veterán
A v1.1 honnan tudom leszedni?
-
nokia párti
őstag
Nekikezdem a 172 körös Suzukának 100. körbe vagyok de még mindig esik, már a kezdetétől fogva. Kipördültem már vagy 175x , el fog valamikor állni az eső.
Mondjuk így is vezetek 10 körrel. -
redXIII
senior tag
Na felment ma az 1.10-es patch,utánna olvasom a hirekben,hogy telepités elött fell kell tenni a 3.65-ös fw.Na mondom f..za.Frissitek,azóta kikapcsol a gép random.
-
¤Demes¤
tag
válasz
Gebriel #2852 üzenetére
Amit nem írnak, hogy néhány dolgot 'optimalizáltak' - ilyen apróságok hogy mostmár körrel kilép egy menüből, nem a kilépés gombra viszi a kurzort, meg a menük is gyorsultak.
A settings-ben alkatrészmegvevős pedig nagyon jó, Online versenyeknél az volt a legnagyobb gondom, hogy néhány kocsiról pont ez-az hiányzott (főleg gumi)
-
Gebriel
veterán
-
sz_abika
addikt
mar ertem miert nem tudom fogni a kormanyt rendesen..multkori kis bicosbaleset eredmenyekepp ma megallapitottak h egy csont darab le van torve a huvelykujjamnal....
-
¤Demes¤
tag
Pontositok: ha mar sebessegbe raktatok, akkor kuplung kiengedese elott mar lepadlozhatjatok. Csak elotte nem szabad.
-
¤Demes¤
tag
válasz
nokia párti #2846 üzenetére
neki csak (ugy ertettem) 1-2 kozott van baj.
nekem is G25 van, teljesen hibatlan kuplunggal es H valtoval
figyelj arra, hogy ne engedd fel tul hamar a kuplungot, es ne adj kozben tul nagy gazt, mert nem fogja bevenni (ahogy a valosagban is nehez kuplung nelkul. csak ott szet is torik a valto cserebe)
-
¤Demes¤
tag
őszintén szólva én ilyet még nem láttam.
mármint pontosan tudom miről beszélsz, akkor szokott előfordulni, mikor túl hamar engedem fel a kuplungot.de eddig nem tunt fel, hogy kifejezetten 1-2 kozott lenne baj, az is siman ment.
Te fullgazon allsz valtas kozben? mert nekem azt nem szokta szeretni
de lehet szimplan kicsit tobb idot ker 1-2 kozott...
most nincs tobb otletem
-
nokia párti
őstag
Hy, nekem G25-m van és teljesen ugyanez a problémám ,amit leírtál.
Fogalamam sincs mi lehet ez, de bárhogy váltanék kuplungal egyszerűen noneba (üresbe megy át) . Szóval nem nálad van a hiba, ez valami kis gondocska, de ha péládul pillangóval váltok, akkor teljesen normális, szval ezt én se vágom. -
Osiris
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam végre rendes kormánnyal és H váltó+kuplung használatával a játékot. A licenszeket csinálom, annak is a az első 5 részével vaogyok kész. Azt vettem észre, hogy valamiért a 1-esből 2-be váltás nem igazán akar menni: nem veszi be az autó a 2-est, ha gyorsan váltok pedig szerintem rendesen kuplungolok. Kénytelen vagyok várni egy kicsit mielőtt berakom kettesbe és még a gázt is el kell venni. Ez normális? Próbálta már valaki a kézi váltást, nem autómata kuplunggal? -
vaksi8
senior tag
válasz
->Raizen<- #2840 üzenetére
Igy van őrüljél neki.
Amúgy meg nem tudom mit kötekedsz állandóan,amikor kocsi kellett én kölcsönöztem neked elsőnek,amikor a csalást kellett mutatni én vittelek(ahoz is béna voltál)
De sebaj béreld csak ki a második helyet többnyire úgysem fut másra és utána mindig megtudod magyarázni az okát,ha meg sikerül(egyszer-egyszer) akkor meg nagy a szád.
De az a lényeg hogy jó játékos vagy és fair! -
¤Demes¤
tag
válasz
nokia párti #2837 üzenetére
De lehet tuningolni. Motort nem kell, de ég és föld a különbség ha lecseréled:
Flywheel-t, clutch-ot (tizedannyi idő alatt vált)
Full custom váltó, 180km/h végsebességgel
szintén full custom (lehet elég az adjustable ride height) felfüggesztés, mondjuk 4egységgel erősebb első és hátsó rugókkalÍgy, és ha olyan 1:03.5 körüli időket tudsz menni, akkor simán meglesz.
Esetleg még segíthet, ha raksz a motorra chipet, meg racing légszűrőt, esetleg sportkatalizátort, mert minimálisan viszik fel a motorteljesítményt (amit utána vissza kell szabályoznod) ellenben a nyomatékod valamivel nagyobb lesz.
Ez minden amit mondhatok, nekem is volt vagy egy-másfél óra, de manuális váltóval baromi jól szórakoztam
-
vaksi8
senior tag
válasz
->Raizen<- #2835 üzenetére
Te már megint miről beszélsz??
Marha komoly hosszú távu versenyek voltak..egy 15 kőrös aztán annyi.
Tudtommal egyet nyertél csak.Az utolsó futamról meg ne is beszéljünk inkább.. -
->Raizen<-
veterán
Le is voltál maradva rendesen! Ha komoly hosszú távú verseny van nem birja az idegrendszered.
Köszi srácok nagyon odavert a ma esti pár verseny hoztam a 2. helyet kibéreltem az utolsó előtti versenyt meg megnyertem.
A time trial seasonal nem semmi! 1000 000-t ad mindkét pályán ha első helyet megszerzitek. -
vaksi8
senior tag
Ez azért már jobban hasonlitott a verseny szinvonalhoz,mint az elöző megrendezett.
-
nokia párti
őstag
Na ez jó kis multi volt, az utolsó vettelesnél , majdnem nyertem, csak 1,6 mp-vel maradtam le.
-
¤Demes¤
tag
Új Seasonalok irtó jók!
mindenkinek sok sikert, első kettő már megvan, Subarusat majd holnap
(akinek van G25, ajánlom a manuális váltót, első kettőnél kifejezetten fasza, bár nem könnyű persze) -
->Raizen<-
veterán
Irjatok rám norgu87 vagyok közbe veszek két kocsit akkor meg seasonal eventet megpróbálom a legújabbat.
-
v!ct0y
veterán
Első hsz-t olvassátok el
-
v!ct0y
veterán
Ki jönne egy 20 körös JGTC versenyre ?
-
vhunor
őstag
Egy estét szórakoztam vele, az első néhány alkalommal azt hittem, körbemenni sem lehet, de néhány óra után már az első helyért küzdöttem. Nem egyszerű az tény. Direkt megnéztem az Top Gear Elise tesztjét, tényleg virgoncnak tűnik az autó, de azért nem ennyire, sőt kifejezetten dícsérte Clarkson.
-
sz_abika
addikt
* The search range of opponent AI has been expanded and their intelligence algorithm has been improved.
Na erre kíváncsi vagyok.
Isten áldja a hosszu hétvégét \o/ - több mint egy hónapja nem fogtam kormányt se, meg ps3t se a kezeim között :/ -
Gebriel
veterán
Meg van a kormány.
Már csak hely kell neki, míg nem jön meg ő.Ezeket az eventekethez adnak autót vagy "vinni" kell?
-
Gebriel
veterán
válasz
nokia párti #2806 üzenetére
Szolj anulu-nak.
-
v!ct0y
veterán
Ez a Lotus-os nagyon nehéz csak 6. lettem.
-
dilipok
veterán
válasz
nokia párti #2806 üzenetére
amig nem lesz mentes, en bele sem kezdek...
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #2804 üzenetére
Jaja és elvileg megint nehezek viszont sok lóvét ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- eBay
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest