- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Spotify
- Bittorrent topik
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos96
senior tag
Sziasztok!
Engemet az érdekelne, hogy a versenyautóvá átalakítható kocsik közül melyiket éri meg (19-es szint körüli versenyeken is "szalonképes" lenne) átalakítani (GT Auto-s megoldásra gondolok)?
Illetve 1 millióból milyen autót vegyek? GT-R versenyautóra gondoltam, abból van 19-es szintű. -
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1298 üzenetére
Forma 1 2010-ben jobb? (ha játszottál vele)
-
nokia párti
őstag
Ez az F1-es kocsi egy kalap kaki. Ráteszem a racing soft gumikat, akkor se lehet normálisan írányítani. Megpróbáltam kormánnyal, és joyal egyaránt, bármennyire óvatos vagyok a kanyarokban, akkor is kipördül. Bekapcsoltam az Asm-et, hogy legyen valami segítség, de persze így is rossz. Annyival jobb, hogy nem pördül ki, csak csúszkálok a kanyarokban, és megelőznek.
A gt4-ben is gyűlöltem, most is.
-
babli
tag
-
blazsey2
senior tag
-
sz_abika
addikt
Csak a 24 órás versenyeken van save and exit?
Ma nincs szabad 4 órám a mazda versenyre, de gondoltam elkezdem és majd folytatom, de megláttam hogy nincs ilyen
Remélem a 9órásra azért akad, mert már Laguna Secaban is fejjel lefele a kanapén, joyyal vezettem a subarut kínomban -
dunc
nagyúr
válasz
nokia párti #1289 üzenetére
Te Állat
-
dunc
nagyúr
válasz
nokia párti #1286 üzenetére
Biztos megsérült a lemez amikor dobáltad.
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1286 üzenetére
Szerencsére még nem.
Nem lehet hogy túlmelegedett a géped? -
nokia párti
őstag
Special events, gran turismo rally, advanced. Megcsinálom az első pályát 4 perc vmennyire, erre meg lefagy amikor beérek a célba. What is this?
Nem reagált semmire, csak a Playstation gombra, hogy quit game, azt i vagy fél óráig végezte. Ezt 3x egymás után. Valakinek volt hasonló gondja?
-
v!ct0y
veterán
-
blazsey2
senior tag
-
AMD_ok
őstag
Sztem jobb,mint a Forza, azzal majd 1 évig toltam. Mondom, kormány+pedál kellene,azzal ki tudnád teljesen élvezni a játékot (mindegyik autót teljesen másként kell vezetni,ami kontrolleren nem annyira jön ki sajnos)
(Persze a Forzát én is kontrollerrel nyomtam, tehát tudom,milyen azzal játszani,ezért sokkal nagyobb élmény ez) -
Djuree
félisten
válasz
metalstorm #1277 üzenetére
nem nagy szám, énsem erre számítottam, nem rossz, de nem is olyan nagyon jó. forza után sztem visszaesés kicsit, de elvagyok ezzel is
-
Djuree
félisten
bajnokság utolsó versenye. elég lett volna egy 4. hely, erre lemerül a joy-om és megelőz mindenki, mire rádugtam tölteni esélyem nem volt, kb. 1 óra kemény izzadás feleslegesen. nem sok kellett hogy a tv-ben landoljon a joy...
nem tudom miért nem áll meg ilyenkor a gém mint ahogy boxon, szánalmas... -
nokia párti
őstag
válasz
metalstorm #1277 üzenetére
Teljesen megértelek, nektek akkor nem jönnek be a szimulátorok- félszimulátorok. Tudom ízlés dolga.
"Hát 14...én meg 39. De ez miért számit?"
Általában az általam említett korosztály tartja nagy számnak ezt a NFS sorozatot. Bár meg kell említeni, hogy nekem is bejött néhány rész a NFS-ek közül, mint árkád, de mint szimulátor. -
metalstorm
aktív tag
válasz
nokia párti #1276 üzenetére
Hát 14...én meg 39. De ez miért számit? Hidd el sok játék tettszik neki is,nekem is! És tényleg csak nem értem miért nagy szám! Nem akarok senkit megbántani...
-
nokia párti
őstag
válasz
metalstorm #1275 üzenetére
Kinek is nem tetszik, neked vagy a gyerkednek? Meg mennyi idős is? Gondolom olyan 12 vagy az alatti... Így mondjuk talán meg is értem.
-
metalstorm
aktív tag
Gran Turismo 5 Prologue
Sziasztok! A fenti játékot is kapta a gyerekem karácsonyra a PS3-hoz...
Ez a játék miért olyan jó? Éles szép konturok ami már annyira mű....
Bocs attól akit ez talán bánt de tragikus...
Fel is van adva PH-n... szinte bármire cserélném,NFS Hot Pursuitra rá is fizetnék! -
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1265 üzenetére
A pilóta helyett inkább téged kéne visszahűteni a piros csíkból
Én meg ma is tanultam valamit
'86os Porsche + Grand Valley 300km + 5/4 tanknyi benzinmennyiség = 60. kör fele 80km/h-val való megtétele#1270:
Most néztem top geart 407et menne a veyron elvileg...lemansban 381-ig bírta, igaz elfogyott az egyenes
Remélem jön majd a németországi tesztpálya, a nagy ovál -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1270 üzenetére
Aerodinamika ? És la sarthe no chicanes
-
nokia párti
őstag
Ez a GT5 tényleg nem a valósághűségéről híres. Vettem még a játék elején egy F430 scuderiát,de alig használtam szinte 170 km votl benne. kíváncsi voltam mennyivel meg a játékban, mert a való életben 340 km/h. Na mennyit mentem vele max? 315 km/h.
Na, ha ez nem volt elég még, akkor mondok egy másik bakit is. 6 millám volt gondoltam bevásárlok egy kicsit, vettem egy enzot meg egy mclaren f1-et. Meg szerettem volna tudni milyen gyorsak a játékban, mert itt is a való élethez viszonyítva a mclaren gyorsabb. Gyorsan irány a fuji pálya mennyit mennek az egyenesben mclaren= 305 km/h enzo= 309 km/h, na leestem a székről.
-
Djuree
félisten
na rájöttem miért nem ment a kocsim soha megfelelő sebességgel, holott simán ment volna többet is, nem a tcs fogta meg, hanem a sebváltónál a max sebesség volt lenyomva gyárilag
de mire rájöttem. így simán hozom azokat a versenyeket amiket eddig nem tudtam. ha ezt hamarabb tudom, nem kevés szarakodástól kímélem meg magam...
-
Djuree
félisten
válasz
engem az egyik kemény verseny baszott így fel ma. nyomom a versenyt, végig szenvedek, tökéletesen megyek, 2m-rel mögöttem a másik kocsi végig a verseny alatt, vért izzadtam hogy magam mögött tartsam, nem hibáztam sehol, erre uccsó kanyarban kicsúszok
repült a joy a szoba másik végébe, szerencsére bírja, meg nem erővel dobtam -
v!ct0y
veterán
Jók ezek a segédletek a 2. eventekhez[link]
-
Vazallus
tag
válasz
Szerintem nyugodj meg jegeld a gémet LEGALÁBB szilveszterig!
-
nokia párti
őstag
válasz
blazsey2 #1264 üzenetére
Nah, megpróbáltam úgy ahogy mondtad kb egymás után vagy 10szer. 2. hely meg lett csak 8mp-el maradtam le az elsőtől. Amúgy is csak, azért lett 2., mert kipördült előttem vagy 3 kocsi. Szóval így sem megy. ÁÁÁÁÁHHHH, kivettem a ps-ből a lemezt és hozzá vágtam az ablakhoz. Még az volt a szerencse, hogy a függöny megfogta.
Azt hiszem pár napig félre teszem, nem akarok kidobni a kukába 13 ezret. -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1261 üzenetére
Ésszel kell nyomni nokia
De a viccet félretéve megfelelő időben kiadott utasítások a robinak,ne legyen folyamatosan a csíkja pirosban.És ha állítottál a váltóáttételen állítsd vissza 400-ra.
Az én pilótám simán behúzta -
dunc
nagyúr
válasz
nokia párti #1261 üzenetére
Hamar ki lehet nyírni a gumit,ha pl nem vagy elég óvatos a gazadásnál stb.
-
nokia párti
őstag
Valaki az 1256hsz-ra? Egyszerűen megpróbáltam már minden beállítással, akkor se sikerül. Meg én ezt se értem, hogy hogy kophat el 6 kör alatt teljesen a gumim? Ellenfeleknek meg még a fele se kopik el annyi alatt. Ez hogy van?
Tudnak varázsolni? Már lassan azt is megpróbálom, hogy a fejemre állok és a lábammal tapsolok neki, hátha az használ.
-
Marked
tag
válasz
nokia párti #1254 üzenetére
A "GTAuto" menü alatt a karosszéria és motorjavításnak van valami értelme? Egy Paganinál már csillagászati összegekbe kerülnek, 500.000 külön-külön. Érdemes megcsinálni? Versenyekre mindig sérülésmentes az autó.
-
nokia párti
őstag
Aki nyomja a B-spec módot, az legyen szives segítsen már. Hogy kell megcsinálni a nascar seriesben a grand walleyos pályát? Egyszerűen 2. helynél nem megy jobbat, ez volt 21es szinten is és most 25-n is. Mi a recept?
-
Marked
tag
válasz
nokia párti #1252 üzenetére
Kössz a tippeket, szerintem akkor ráfekszem a B-Specre is. Amúgy te milyen szinten vagy?
-
nokia párti
őstag
Hát, akkor nincs más megoldás. Venni kell egyet a használtak között, de nem egy olcsó 4 millió valamennyi...
A többi autóknak meg olyan áruk van, hogy leestem a székről pl: a ford gt40 20 milla, a Jaguar és a Ferrari is szintén annyiba kerül. Talán még a Shaparral lehet a megoldás, bár azt még sosem láttam sehol. -
Marked
tag
válasz
nokia párti #1250 üzenetére
Igen, olvastam. B-Spec szinten jelenleg 4-es, gyakorlatilag hozzá se kezdtem.
-
Vazallus
tag
Üdv gyerekek,
1. A B-spec módnak igazából mi a lényege,olvastam róla de nem igazán értem2. A szintekkel kapcsolatban, itt a nehézségi fokozatok hogy vannak? Minden versenynél látom ugye kiírva az adott szintet (Lv), ez azt jelenti,hogy legalább oda ugyanolyan szintű autoval érdemes menni vagy mikor tudom hogy új kocsira kell átállni?
3. A maintenance részben van ilyen motor olaj meg blokk nagyjavítás,ezeket időnként el kell végezni vagy jelzi ha már valami nem kóser a motorral?
4. Gumikat is folyamatosan cserélgetni kell?
-
Marked
tag
A-Spec/Expert Series/ Historic Racing Car Cup-hoz nincs valakinek ötlete, hogy mivel próbálkozzak?
Nyomtam már maxra feltuningolt 74-es Countachal, Shelbyvel, de esélyem se volt. Más régiségem nincs. -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1244 üzenetére
Hát ha annyi eurot keresnék mint most forintot akkor mindenkinek vennék egyet
-
Djuree
félisten
gt5 kormány
na ilyenem sem lesz... -
nokia párti
őstag
válasz
blazsey2 #1238 üzenetére
Csak lesz addig még valami... Vagy majd csinálhatjuk meg ugyanazokat a versenyeket megint.
Aki szarakodik a history car cuppal, annak ajánlom figyelmébe Bspec módban lévő "like the wind" versenyt. Toyota 7-et ad ajándékba szval megéri megcsinálni. Én is úgy örültem amikor megkaptam, még jó, hogy nem vettem meg!
-
Djuree
félisten
válasz
blazsey2 #1238 üzenetére
nekem már így 20-ason is annyi xp kell hogy lehetetlen
innentől lassú lesz a haladás.
most a licensekkel tökölök, próbálok annyit aranyra csinálni amennyit tudok, de kegyetlenül felbassza az agyam néha, mikor 1-2század hiányzik mindignem tudom minek szarakodok vele, nincs tétje, de olyan jóóóóóóóó
itt már olyan versenyek vannak hogy nincs hozzá kocsim
az xj13-at is lenyomják a picsába. 5milliós kocsit meg miből vegyek
az meg vicc kategória, hogy megveszek egy kocsit, felfejlesztem, és még így is csak az eredeti kocsi árának töredékéért tudom eladni. valakinek nem volt üzleti érzéke a PD-nél, vagy épphogy volt
elbasztam a pénzt, megvettem minden szart, felfejlesztettem, és sokkal még nem is mentem semennyit, csak mert jól néz ki azért vettem meg -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1237 üzenetére
Level 30-as vagyok,a level 31-hez 800000xp kell.
39-ről 40-re ugráshoz meg annyi mint előtte az összes.
Ezt a psc-n olvastam.
Ez kitart majd jövő karácsonyig
A formula gt bajnokságot simán hozta a pilótám,egy versenyt leszámítva.
Nürburgringen az utolsó előtti kanyarnál állandóan bénázott ha vörösben volt.
De azt is megnyerte. -
nokia párti
őstag
válasz
sz_abika #1229 üzenetére
Ne is mondd, úgy felbaszott szokás szerint megin. Elkezdtem B-spec módban az f1-et, első négy pályát könnyedén megcsinálta. Aztán jött a Monza, na azt átugrottam, mert azt hittem, hogy az volt az uccsó, de nem! Volt még egy 30 körös suzuka is. Pont én fogtam ki azt a rohadt esőt. Mindenkinek racing hard gumiai voltak nekem is. Rögtön az első körben be kellett mennie mindenkinek a box-ba. Rátették a rain gumikat, ment mindneki jól kb fél körrel vezettem.pár körrel lésőbb ő kitalálja az utolsó pillanatban magától, hogy be kell menni a box-ba, pedig teljesen fölösleges volt, mert a gumi fele nem kopott el. Ugyanúgy rá a rain gumikat, de ezúttal össze-vissza csúszkál, mint az állat, minden kanyarban kipördül. Azt hittem ott helyben ketté töröm a lemezt.
Megint be a Pitbe rá próbáltam rakni az összes fajta gumit, de mindegyikkel kipördült. Ez, hogy van most?
Természetesen nem nyertem meg a bajnokságot sem, hanem csak 3. lettem. Még egy ilyen, és én eladom, vagy széttöröm.
-
sz_abika
addikt
De rém hosszú ez az F1 bajnokság....
mi lesz így az enduranceval ha már ez is hosszú? -
Djuree
félisten
valakinek nincs esetleg egy sauber mercije kölcsön? izgatja a fantáziám nagyon, kipróbálnám
-
Djuree
félisten
pedig csinálja egyenesben is
direkt kipróbáltam.
asszem 2. vagy 3. license utolsó feladata, verseny. repülőrajt. tcs bent. az első hosszú egyenes végéig senkit sem tudok beérni.
ugyanez, tcs kint. az első egyenesben 2 kocsit megelőzök.
ennyi szerepe van csak
tcs-vel nem gyorsul annyira, és a végsebessége is kisebb...a 3szög is villogui: jajj de hülye vagyok, lehet keverem a stability contorollal?
na otthon kiderítem... -
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1224 üzenetére
Error
Amúgy ezek a special eventsek kemények, de tetszenek.
Legtöbbet úgy nyertem meg eddig , hogy az utolsó kör 2. felében álltam az élre -
nokia párti
őstag
Na beadta a hosszabb ending videót 80%-nál ugy, hogy már nincs olyan sok hárta. Annyira tetszett, hogy meg szerettem volna nézni mégegyszer, be is lépek a gran turismo tv-be, aztán rányomok, és egyszerűen lefagy. De nem csak ez, hanem a nyitó és a rövid ending is. Ez mi?
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1220 üzenetére
nem kell hozzá,hogy benne legyen a listában, látod, nekem is G25 van. Feedback settings talán, és ott az erősséget 1-10-ig állíthatod. Nekem a 6-os megfelelő, asszem 8-ason volt alapból
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1214 üzenetére
vedd visszább a beállításoknál a force feedback erősséget, nekem is ez volt először a problémám
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1216 üzenetére
Nordschleifen 3 és fél perc
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1216 üzenetére
Level 30-nál adja be.
Olyan féktávokat lehet vele tenni hogy nem hiszem el.
A gyorsulása meg leírhatatlan.
Monzában úgy megy 450-et hogy még mindig gyorsulna de fékezem kell. -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1214 üzenetére
Na de amit te 180 al veszel be kanyart a mazdával ez az x1 350 el veszi be. Kicsit fasság sztem is.
-
nokia párti
őstag
válasz
blazsey2 #1213 üzenetére
Hátha te mondod, hogy nehéz, akkor az tényleg nagyon kemény lehet.
Amúgy hidd el szerintem kormánnyal még rosszabb, nekem is van egy mazda 787-em, ami elég gyors, és hát egyszerűen ( pl egy nurburgringon) ki akarja tépni a kezemből a kormányt valamikor sikerül is neki.
-
blazsey2
senior tag
Hát gyerekek ez a Sebastian Vettel challenge nagyon kemény lett.
Még annak is örülni fogok ha bronzra sikerülni fog.
Egyszerűen ez a Red Bull autó túl gyors lett nekem,nem tudom lekövetni gamepaddal.
Egy nagy baromság az egész -
kulfoldi
aktív tag
válasz
heihachi #1209 üzenetére
En inkabb azt mondom, mindenhol van hatasa, egyenesben is. Ennek a dolognak az a feladata, hogy egy bizonyos tapadasi szint alatt barmikor kozbelep, es leszabalyozza a motorerot, aztan amint visszajon a tapadas ujra visszaadja a sofornek az iranyitast. Kanyarban is, egyenesben is mikor kigyorsitasz (ami elegge autofuggo - de foleg alacsony sebessegnel, vagy elindulasnal amikor kiporogne a kerek, de 1000 loeros csodaknal szinte barmilyen sebessegnel, vagy fokozatban fellephet a tapadasvesztes egy erosebb gazadasnal). Ezek osszessege miatt nem vagy kepes TCS-sel egy bizonyos sebesseg fole felgyorsitani, gyorsabb idot menni.
Na mindegy szerintem ertjuk mindketten, meg Djuree is.
A jatekban is pont igy van.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1208 üzenetére
Nem az egyenesben van hatása, hanem a kanyarokban, és ez így rendben van. De Djuree panaszaiból nekem az jött le, hogy az egyenesekben is fogja az autót, ami mondjuk elég gáz pl egy ovál pályán, vagy pl LeMans-ban, Nürnön. Djuree nem azt írta, hogy nem elég hosszú az egyenes rendesen felgyorsítani, hanem azt írta, hogy "nem enged egy sebesség fölé gyorsítani" meg hogy "épp az hogy egyenesben is leszabályoz", ami azért nem ugyan az
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1204 üzenetére
Hát nem tudom, szvsz egyenesben nem kellene, hogy bármilyen hatása legyen a TCS-nek, akárhogy is fordítjuk magyarra. Mondjuk nekem első dolgom, hogy kikapcsoljam minden verseny előtt ellenőrzöm is, tehát nem tudom, egyenesben hogy működik, de ha bármi hatása van, akkor ez újabb patchre vár
-
kulfoldi
aktív tag
Hat en nem tudom, szerintem ez nem tul meglepo!
Nyilvan a szabalyzas mindenkori jelentese miatt is valoszinusitheto, (bar a Traction Control magyarra nem tapadas szabalyzaskent van forditva hanem kiporgesgatlokent) hogy vissza lesz fogva a kocsi ha bekapcsolod, cserebe viszont nagyobb valoszinuseggel tudod az autot a palyan tartani.
Szvsz szerintem az ismerkedes elso orain tul nincs sok ertelme bekapcsolva hagyni (semmit, en csak az ABS-t hagyom altalaban meg), bar sok fugg attol is, hogy mivel iranyitod a kocsit a jatekban, a PS3 kontrollerrel, vagy mondjuk kormannyal. En meg esoben szoktam berakni a TCS-t, de mivel olyan keves ilyern futammal talalkoztam ezidaig, hogy el tudom kepzelni ott is csak az ismerkedes miatt hagyom bent. Ezt alatamasztando, legutobb talan egy F1 futamon mentem esoben, es ott ki is kapcsoltam, mert nem ereztem a szukseget.
-
Djuree
félisten
válasz
sz_abika #1201 üzenetére
épp az hogy egyenesben is leszabályoz
hallani hogy még lenne bőven a kocsiban, de nem megy jobban hiába nyomom tövig, nem vált feljebb 4-esnél. tcs kikapcs, és láss csodát, megy mint atom
a tcs miatt nem sikerült megcsinálnom 6.-nál jobb helyezésekre a seasonal eventeseket (pedig direkt bekapcsoltam 10-esre hogy minél könyebb legyen). csodálkoztam hogy mondjátok itt hogy simán meg lehet csinálni. mondom ez hülyeség, hibátlanul megyek és nem megy, egyenesben úgy húztak el mellettem mint a kisangyal. tcs kikpacs, és máris sima minden
-
sz_abika
addikt
Ez elég érdekesen hangzana, de gondolom a kanyarokra gondolsz és nem egyenesre.
Ha megnézed egy magas TC mellett egy elnyújtott kanyart, akkor láthatod a mutatókon, hogy nem teljes a "gázcsík", hanem váltakozóan bemegy egy piros csík is. Azt mutatja, hogy te padlón nyomod a gázt - feltéve ha az oszlop teljes ofc - de az elektronika visszaszabályoz, hogy ne csússz.
TC nélkül meg padlógáz lesz, zero pirossal benne - az egyedüli piros szín amit látni fogsz, azt a abroncshőmérséklet szenzoroknál keresd x)
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest