Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Állítólag van új frissítés,mi újat tartalmaz?
-
dilipok
veterán
na, latom jol sikerult a tegnapi jatek
-
vaksi8
senior tag
válasz
nokia párti #2797 üzenetére
Igen ezt el lehet igy is mondani.Hogy hogy volt meg ugy sem látta senki.
Az én álláspontom gyorsan mentél bele a kanyarba kicsúsztál a fűre és mivel így megtudtalak előzni leakartál tólni az útról.Az nálam nem lökés hogy ellentartok a te lökdösődésednek.
De gondolom arra sem emlékszel hogy a Deep forest-en kicsúsztál és nem megvártad mig a mögötted haladó elmegy nehogy máááá megelőzzön neki akartál menni csak ki korigált.Részemről lezárom ezt a száj karatét.A tegnapi versenyek (úgy a második felétől)már nem a fair playről szóltak. -
nokia párti
őstag
Persze mindennek én vagyok az oka, kijössz a kanyarból telibe nekem 150-el, majdnem kicsuztam de vissza kellett kormányoznom az egyenesbe.
Utána elkezdesz lökdösni az egyenesbe én meg visszalökök, és még én vagyok a hunyó.
Egy időre elment a GT5 multitól a kedvem az biztos.
Gondolom bírtam veled tartani a lépést ez nem tetszett ugye? -
v!ct0y
veterán
Tudtam, hogy nem alap suprával mész. 620 ra asszem le kellett venni mert nem fértem bele a limitbe
De még így is simán mentem vele 325 öt az egyenesbe.
Egy 30-40 körös Nascar kellett volnaÁt kéne tanulmányoznom a tuningokat most már mert nem tudom mitől kanyarodik jobban a verda
-
vaksi8
senior tag
válasz
->Raizen<- #2793 üzenetére
Miről beszélsz???
Nem is rád értettem.
Azért hozzá teszem tegnap egyszer sem győztél.... -
->Raizen<-
veterán
Ne röhögtess nem 1x vertelek a gtr-el. Ne nekem mondjad hogy ne lökdösődjek egyszer nem löktelek ki a pályáról te túl érzékeny vagy ha valaki tudja a lépést tartani veled azonnal hőzöngsz
Tök mind1 mit mondtok én átállok a killzone 3-ra nem tud már újat mutatni a gt5 nekem.
-
vaksi8
senior tag
válasz
->Raizen<- #2791 üzenetére
Ezt nem nevezném profizmusnak esetleg némi online rutinnak.
A másik probléma a szervezetlenség(pp össze vissza állitás stb.)
A másik a inkorrekt játék.És ez alatt nem azt értem hogy néha összekoccantok a kanyarban a jó iv érdekében vagy egy két ráfutás,hanem a direkt módón hosszú egyenesben az autóval oldalba való lökdösést mint a filmekben...
Egyáltalán nem fullos az a ford(én nem is szeretem)az igazán nagy lóerőt magas pp-n éri el.ha leveszed 600 mondjuk már alig tud 500 lóerőt ugyhogy mint mondtam nem ez a befolyásoló tényező.Pont az apró beállitásokban rejlik a titok.
Pont egy tegnapi futam.600 pp volt a beállitás én egy toyota suprával mentem ami 510 ló volt míg mögöttem victoy egy ferrari enzoval 600 pp kb 700 ló ha nem több.egyenesbe rajtam tudott lenni de a kanyarban sehol sem volt."Ez így eléggé kiegyensúlyozatlan volt és alaposan el is ment a kedvem az egésztől"
Pont ezért kellene akkor hogy mindenki ugyanolyan kocsival menjen ha nincs a garázsodban versenyképes autó. -
->Raizen<-
veterán
Az a probléma hogy nem mindenki ilyen "profi" mint te hogy a rugózást balanszot végsebességet nyomatékot stb állítgasson pályáról pályára! Én bevallom csak a végsebességet állítom de csak arra a 3-4 pályára amit ismerek melyiknél mennyi a végsebesség amit el lehet érni egy 625 pp-s autóval. Engem eléggé zavart hogy norbi azzal a fullos ford gt-vel tolta annak a kanyarsebessége nagyobb sokkal egy utcai autótól. Utol se lehetett érni. Ez így eléggé kiegyensúlyozatlan volt és alaposan el is ment a kedvem az egésztől. Plusz nem tudom azt hol lehet beállítani hogy ne lehessen setupolni a kocsikat. Azzal nem értek egyet hogy mindenki ugyan azzal a kocsival menjen.
-
vaksi8
senior tag
Vagy van még egy jó megoldás amikor mindenki ugyanolyan autóval tud csak menni(a verseny beállitásnál lehet ilyet csinálni)
Semmibe nem lehet belenyúlni mindenki ugyanolyan kocsival versenyez,csak a képességeken múlik. -
vaksi8
senior tag
válasz
Gebriel #2788 üzenetére
Nagyon sokat számit a végsebesség állitás,a légterelők és a rugózás.
Mig a nürg.-on egy magasra állitott rugó kell mig a monzán pl kajak le lehet húzni mert szinte full egyenes szakaszon lehet menni cső gázon.Nem csak a pp-lóerő arány számit.
Attól hogy valakinek 800 lóerős az autója attól nem biztos hogy mindenhol gyorsabb. -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Jó volt a verseny kb. úgy a feléig.Utána átcsapott a "mindenféle képpen győzni akarok" versennyé.
Úgy nem nagyon lehet jól futni,hogy kijövök egy beállitott autóval még egy fél időmérőt sem lehet menni,már változik a pp.Mire választok újat és elkezdeném beállitani,már kezdődik a verseny.Azért a host-oknak nem igy kellene vezetni egy szobát.Nem is azt mondom hogy órákat kell várni a másikra,de egy jól beállitott autó (kb 5 perc körökkel együtt) versenyeket dönthet.
Ezért jó ha van headset mert egyből tud szólni mindenki,hogy OK MEHET -
->Raizen<-
veterán
Az elején még tudtam nyerni de aztán elfogyott az erő! Izzadok mint egy ló befűt a kis ps3 lett vagy 32 fok a szobámba ideje lenne beizzítanom a nagy szoba ventit mert elpusztulok!
-
heim
tag
Köszönöm én is, ha még lehet jövök a jövőben...
-
Gebriel
veterán
Jó kis versenyek voltak ma. Köszi mindenkinek..
Sajnos lépnem kellet. -
Gebriel
veterán
válasz
->Raizen<- #2779 üzenetére
Akkor nekem ez most kimarad nincs 600pp-nél nagyobb autóm.
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #2776 üzenetére
Jövök!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Én mennék de a pp ne legyen 600-nál kisebb mert nem szeretek tötyörészni!
-
heim
tag
válasz
Én megpróbálnám...headset kell hozzá, vagy elég a ps kamera? (ha valakit kilökök, elnézést előre is...nem szándékos)
-
nokia párti
őstag
válasz
->Raizen<- #2775 üzenetére
Nah látom sok mindenkinek lenne kedve multizni, olyan 6 óra fele majd nyomok egy szerót, akkor.
Ez így jó nektek? -
->Raizen<-
veterán
válasz
Gebriel #2768 üzenetére
Ma tolhatjuk délután valamikor. Külföldi angol srácokkal toltam egyszer és nagyon jó hangulatot csinált az egyik jóformán meccs közvetítőt játszott ott volt a seggembe és mondta waiting for mistake.
Nascar kocsikkal mentünk hárman egy normál pályán nem semmi volt.
Majd ha én leszek a host berakok nascaros versenyt is.
-
v!ct0y
veterán
Lassan kéne már tényleg nyomni egy 20-30 körös versenyt pl nascar-t vagy akármit.
-
Gebriel
veterán
válasz
nokia párti #2769 üzenetére
Nem még nincs, héten meglesz de most néztem meg a hétvégi wttcc-t és kedvet kaptam hozzá.
-
heim
tag
Esetleg amatőröket bevesztek? ha nem gond én is megpróbálnék egy online versenyt. Ha igen, milyen szabályokat kell betartani, hol tudom elolvasni? Nem gond ha azt mondjátok még fejlődjek
és azután....én azt tapasztaltam, hogy emberekkel versenyezve, pl Fifa, sokkal jobban fejlődik a tudása mint a gép ellen játszva.
-
nokia párti
őstag
Én tőlem ma is nyomhatnánk este 6 fele kinek lenne jó?
Gabriel:
Amúgy kormány megvan már? -
Gebriel
veterán
válasz
->Raizen<- #2767 üzenetére
Holnap vagy, tolhatnánk?
-
->Raizen<-
veterán
Köszöntem a sok sok versenyt! Jók vagytok!
-
nokia párti
őstag
válasz
->Raizen<- #2765 üzenetére
Rendben énn ott leszek majd, csak szólj, ha megcsináltad.
-
->Raizen<-
veterán
Csinálok serót 18:00-kor gt5-ben phsoknak lesz a neve aki már felvett friend listára jöjjön.
-
¤Demes¤
tag
Bocsánat, hogy nem tudtam tegnap jönni, csak nem voltam itthon - és ma sem vagyok igazán olyan állapotban hogy versenyezzek még...
Valakitől kaptam egy múzeumbelépőt, azt nagyon szépen köszönöm!
-
heim
tag
Lenne egy hüje kérdésem: amatőr vagyok. van egy verseny az a specben 1979 előtti japán autó kell hozzá, de egyszerűen én nem találok olyan autókat, hol keressem? biztos hogy van, csak én vagyok a balfasz....előre is köszi a segítséget.
-
jookomak
őstag
Le kéne gariztatni a routerem, mert így vagy a ps-en, vagy pc-n van net, aztán én is néha jönnék multizni.
Mit szólnátok ahoz, ha időnként a-spec jellegű versenyeket tolnánk? Pl. Festival Italia, és az ottani szabályokkal. -
Overlocker
veterán
Kell egy új moncsi, aztán majd jövök..meg visszaolvasok
-
Gebriel
veterán
Én már csak akkor nyomom a GT5 ha meglesz a kormány..az meg már csak pár nap.
-
vaksi8
senior tag
válasz
nokia párti #2751 üzenetére
Mi a psn-id?én mennék egy 15 perc múlva
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #2750 üzenetére
Pc-n megy a net rendesen,valami a psn-l van.
-
nokia párti
őstag
Ahogy látom nem jön senki szóval inkább zárom a szerót.
Majd esetleg jövőhlten... -
Plutor
aktív tag
Én nem tudok bejelentkezni.Bent voltam,de pár percenként ledobál,és most már nem is tudok belépni.
-
nokia párti
őstag
Nah emberek most ebben a percben értem haza, hulla vagyok de látom sokan jönnétek multizni, ezért csináltam szerót neve megint csak: ph racing, szóval gyertek csak szépen.
-
Plutor
aktív tag
Na én is jönnék! Van már szerver?Vagy elkéstem?
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Ma nem lesz valamilyen verseny? -
Plutor
aktív tag
válasz
->Raizen<- #2743 üzenetére
Pedig voltunk. 19h-ig nyomtuk.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #2741 üzenetére
Vártam de megint feleslegesen.
-
v!ct0y
veterán
Vasárnap jönnék én is
-
->Raizen<-
veterán
válasz
nokia párti #2739 üzenetére
Felveszlek felnézek 50 percre.
-
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #2738 üzenetére
Na emberek gyerünk már, csak ketten vagyunk.
-
nokia párti
őstag
Na emberek megvan a szeró neve: ph racing
jöjjön, aki akar. -
Gebriel
veterán
válasz
->Raizen<- #2735 üzenetére
Mármint a kormány vagy a tartó?
Kormány az nekem is drága az itteni áron.. -
Plutor
aktív tag
válasz
->Raizen<- #2735 üzenetére
Itt van a ph-n a kistestvére olcsóbban.DFP
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #2733 üzenetére
fél 5 felé leszek!
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #2730 üzenetére
Lehet,hogy én benézek.
-
¤Demes¤
tag
válasz
nokia párti #2730 üzenetére
Sajna ma nem vagyok itthon
Holnap pedig WTCC, azért csak estedélutánfele érek rá
-
Gebriel
veterán
válasz
->Raizen<- #2728 üzenetére
[link] Tőlük.
-
Gebriel
veterán
válasz
->Raizen<- #2725 üzenetére
Nekem a fékezéssel van a legnagyobb bajom. Bár én birka nem néztem meg eddig, hogy a gomb kiosztásokat át lehet rakni. A gáz, fék R2-L2 jobb lenne, az X-el nem érzékellem a fékerőt.
Nekem kell a kormány, úgy azért csak élvezetesebb.Most a kormányt megtudnám venni csak nincs hova rakni..majd jövőhéten egy ilyennel együtt
A Nissan láthatólag jobb fekszi az utat nem kicsit szélesebb is.
-
¤Demes¤
tag
Jesszus, hülye hotmail spam-nek nyilvánította a ph-ról jövő emaileket, és ezért nem is láttam hogy itt mi történik. Bocsánat.
Multiplayerhez: Ha egy barátodhoz akarsz csatlakozni GT5-ben, ne a szerverek között keresd a szerver nevét, hanem:
Baloldalt Community részre menj be > Keresd meg az ismerősöd nevét a listában > Lounge ikon felett lesz egy kis narancssárga ikon > arra 'kattints rá', ki fogja írni hogy melyik szerón van, hányan vannak, stb, valamint ott lesz hogy Join
Ennyi
-
Plutor
aktív tag
válasz
Gebriel #2723 üzenetére
Szerintem a legjobb ár érték arányú kormány (20k alatt volt,amikor vettem)
Ez a kormány volt eredetileg a GT5 kormánya,ennek megfelelően nagyon jól ki lehet használni rajta mindent.
Stabil,jó a fogása,900-fok,jó FFB,pontos vezérlés.
Én imádom ezt a kormányt,mert a futamok közben is tudok játszadozni a fékerővel. -
Gebriel
veterán
Vélemény, tapasztalat?
-
Gebriel
veterán
Ki tolja itt Logitech Driving Force GT kormánnyal?
-
nokia párti
őstag
válasz
->Raizen<- #2718 üzenetére
Hát pedig multiztunk tegnap este rendesen hidd el nekem, nem kamuzok!
Egyébként úgy a legegyszerűbb, hogy ha felveszel barátnak psn-en, aztán a GT5-ben van olyan, hogy "community" és my lounge (kiadja melyik szerón vagyok) , és ezt mind úgy kell elvégezni,hogy az én profilomon.Szerk:
Amúgy vasárnap este felé tervezünk még majd... -
Gebriel
veterán
válasz
->Raizen<- #2717 üzenetére
Próbálgatok még állítani rajta, szárny sincs fent. na meg kell egy kis lové is hozzá..
De már kinéztem egy másik autó is..majd kíváncsi leszek.
Egy biztos. Mindegy, hogy milyen autóval megyek tudnom kellene vezetni.
Be kell szereznem egy kormányt az tuti.... -
->Raizen<-
veterán
válasz
nokia párti #2716 üzenetére
Kerestem de nem találtam meg a szobádat nem volt sehol!
-
nokia párti
őstag
psn:danyinorbi95
-
Gebriel
veterán
válasz
->Raizen<- #2714 üzenetére
Most értem haza, fürdés és megyek.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
nokia párti #2712 üzenetére
Én megyek de egy psn id-t dobhatnál...
-
dilipok
veterán
válasz
nokia párti #2712 üzenetére
en meg dolgozok, uh ma tuti storno, de az ID-m dilipok
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #2710 üzenetére
Plutor az ID-m ott is
-
dilipok
veterán
válasz
nokia párti #2707 üzenetére
nekem a ma este nem jo, viszont masnapossag merteketol fuggoen vasarnap lehet leszek
-
nokia párti
őstag
Ha mondjuk Ma este 6 után nyomnék egy szerót, ki jönne játszani?
Vagy marad csak a vasárnap? -
Gebriel
veterán
Maradjon meglepi.
Remélem megállja majd a helyét.Állítottam a sebességválton, most már pöpec.
Viszont most a tapadással van gond, azon is változtatnom kell. -
Gebriel
veterán
Úgy, hogy a elfogy a km/h
, pedig a mutató még nincs kiakadva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest