Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Talán hasznos lesz.
(Level) Required XP for
(01) 500
(02) 640
(03) 819
(04) 1048
(05) 1341
(06) 1716
(07) 2196
(08) 2811
(09) 3598
(10) 4605
(11) 5894
(12) 7544
(13) 9656
(14) 12,360
(15) 15,821
(16) 20,251
(17) 25,921
(18) 33,179
(19) 42,469
(20) 54,360
(21) 69,581
(22) 89,064
(23) 114,002
(24) 145,923
(25) 186,781
(26) 239,080
(27) 306,022
(28) 391,708
(29) 501,386
(30) 641,774
(31) 821,471
(32) 1,051,483
(33) 1,345,898
(34) 1,722,749
(35) 2,205,119
(36) 2,822,552
(37) 3,612,867
(38) 4,624,470
(39) 5,919,322
(40) 7,576,732 -
-
james001
veterán
tegnap voltam Media Markt-ba azt nézegettem a ps3-as játékokat,a Gran Turismo 5 20000 ft volt!
mindenhol ilyen 13e-14e,nem értem hogy a media-ban miért ilyen drága
mondjuk anno a GoW3-al is így volt még régen,az is 19-ért ment a 14 helyett... -
sz_abika
addikt
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1082 üzenetére
Igen amikor nem volt rá pénzem akkor beadta de most hogy már napok óta halmozom a pénzt mindenfajta versenyt csinálok de nem adja be.
de ha elverném a pénzt tuti beadná -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1082 üzenetére
Sokkal nehezebb
Egy kicsit lemaradsz és esélyed sincs. Indyanapolisban rájuk verek 5-6 mp et. Itt meg ha kikerülsz a szélárnyákból véged van.
-
Plutor
aktív tag
válasz
sz_abika #1078 üzenetére
Pedig én és a haverom is Cobra-val nyertük meg a Historic Cars sorozatot.
Teljes tuning,soft race gumi,lágy felfüggesztés.Nehéz,de meg lehet csinálni.
Az első kanyar a kulcs a győzelemhez.Utána már "csak"előttük kell maradni,és nem hibázni.Én se bírok Daytonával a Nascar szériában.
-
sz_abika
addikt
A Historic Cars eventet mivel kéne legyapni?
Próbáltam Countach-al, gyengus volt. A Buick nem kanyarodik, nem gyó. A Shelby-t meg nem bírom kordában tartani, ha a bukkanón rosszkor kormányzom bele, elszáll. Agyamra megy már
Hasonlóan a Nascar Daytona versenyhez, ahol kis milliószor próbálkoztam már, de rossz helyern van az a rajt-célvonal, mert addig még nem tudok előjönni a szélárnyékból -
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #1074 üzenetére
Logitechnek köszönd! A PD szerette volna, ha kijavítják firmware frissítéssel ezt a hibát (ezt csak így lehetett volna megoldani állításuk szerint), de a Logitech leszarta.
Ezek után a PD is leszarta őket, így nincs a hivatalos támogatottsági "listán" (ami a játékban van)! Ezért készül(t) a Thrustmaster új kormány is.
-
PaJa1
őstag
válasz
nokia párti #1071 üzenetére
Megy a kuplung és szeki váltó?
-
nokia párti
őstag
válasz
Forrest Gump #1073 üzenetére
Na, látod azt tényleg nem lehet állítani.
De egyébként én azt se értem, hogy miért nem szerepel a GT5 menüjében a kompatibilis kormányok között?
-
Forrest Gump
tag
válasz
Gombokat tudod konfigolni, például a kéziféket át tudod tenni a kormányra?
Nekem is G25 van, de még nem sikerült.:S -
AMD_ok
őstag
válasz
akkor megnyugodtam,nekem is G25 van, nem sokára azzal fogom tolni ezerrel!
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
A logitech g27 most akkor működik a gt5-el, vagy sem? Vagy megy, de nem 100%-os, esetleg vannak olyan funkciói, amiket nem lehet kihasználni? -
blazsey2
senior tag
válasz
kisJack #1068 üzenetére
Sajnos idő-pénz arányban ez a legjobb.
Nem véletlenül mondta valaki hogy ez egy autós rpg játék lett.
Tápoljál folyamatosan hogy szintet léphess,hát itt egy kicsit unalmas lett enyhén szólva is
Főleg hogy mindig ugyanazt a pár versenyt meg pályát kell nyomni a lóvéért meg az xp-ért. -
kisJack
aktív tag
Hogy lehet a leggyorsabban pénzhez jutni? A legjobb amit eddig találtam az asszem az extreme sorozatban egy American/muscle verseny ahol az egyik ovál pályán 5 kör alatt lehet szerezni 98k-t, de ez még mindig rengeteg időbe kerül egy 15-20 millás gépnél. Na és mennyi ilyen gép van! Nem tud vki esetleg gyorsabb megoldást?
-
PaJa1
őstag
válasz
nokia párti #1063 üzenetére
Ez még az amatőr részben lévő pick up verseny?
Oda elég volt a tuningolt nyeremény autó, ram 1500 quad cab vagy valami ilyesmi a neve. Tuning nélkül az oválon csúnyán elmennek. -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1065 üzenetére
Persze
Amúgy meg ezt, Chevrolet Silverado SST Concept 02. -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1063 üzenetére
Daihatsu Midget II D type 98-at ajánlom
-
nokia párti
őstag
Pick up-os versenyre melyik autót ajánlátok? Dodge ram nem jó sajnos.
-
Piotrus
tag
Szia!
Véleményem szerint vedd meg bátran,nekem is az említett angol,török,görög verzió van meg,de az angol a PS beállított nyelve miatt van. Nekem a lengyel nyelv ok., és amikor átállítottam a PS-t lengyel nyelvűre,automatikusan a GT5 is lengyelül indult el és a teljes játék beleértve a szinkront is lengyel lett, azaz a játék 1. kiválasztható (alapértelmezett) nyelve a te PS3-on kiválasztott nyelveden lesz. Más nyelven még nem próbáltam,de ha szeretnéd megnézhetem,pl. a németet,franciát,olaszt is.
-
jookomak
őstag
válasz
nokia párti #1056 üzenetére
Ne is mondd, megőrülök tőle. Kisebb szinten vagyok, de már ott is gáz. Yaris kupán megyek, szanaszét van tuningolva a kocsim, és a nyomorult nem bír előzni. Valaki lassít előtte 20 méterre, azonnal besatuzik. Semmi kifékezés, belső íven maradás, holott rohadt nagy helye lenne rá.
World classic versenyen épphogy nyerni tudott egy 450 lovasra felhúzott camaro ss-el, miközben a többi kocsi ilyen alfa giulietta, golf 1 voltak. -
blazsey2
senior tag
Üdv!
Raktam fel egy pár nagyobb képet ha esetleg valakit érdekel.Katt. -
heihachi
addikt
[link] Remélem igaz, mert így a replay eléggé használhatatlan.
-
nokia párti
őstag
Nem lehet beállítani valahogy azt, hogy robot pilótának "ne fogyjon el a kedve" a versenyek alatt? Mert már qurvára idegeítő 14-es szinten is béna.
Ezt utálom ebben a játékban a B-SPEC módot, meg a mesterséges intelligenciát, ha ezeket javították volna, akkor minden idők legjobb szimulátora lehetne. De így még mindig marad a GT3 az etalon.
Komolyan a Tekken nem idegesít fel ennyire, mint ez néha.
-
Sonja
nagyúr
Van valami értelme a múzeum kártyáknak? Vagy csak kapom és meg lehet nézni a régi kocsikat és slussz?!
-
kulfoldi
aktív tag
Gyanitom, hogy csak a nemet van benne! Nekem angol verzios van, 3 nylev kozul lehet valasztani: angol, torok meg valami meg durvabb (meg csak tippelni sem tudok mi lehet). Ebbol kiindulva a nemet verzional lehet kb: nemet, malajalam, pandzsabi. Akkor azt ne vedd meg sztem!
-
loki22
tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne. Venni szeretnék hétfőn GT5-t, de akitől veszem az Németországból szerzi be. A kérdésem az lenne hogy ugye lehet benne nyelvet választani és nem csak 1 nyelv(esetemben a német van csak?
Előre is köszönöm!
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Most lett meg a game, remélem,nem okés lesz! Mivel érdemes kezdeni?Gyakoroljak, vagy vágjak bele egyből?
-
PaJa1
őstag
A szpesöl íventek újrajátszásáért jár lóvé?
-
Sonja
nagyúr
-
heihachi
addikt
Csodálkoztam, hogy miért nem tudok egyik gépemre sem racing modificationt tenni, pedig kipróbáltam vagy 20 gépet. Hát azért, mert az 1000+ autóból 17-re lehet verseny módosítást tenni
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1032 üzenetére
En meg ilyenkor ugy erzem palyat tevesztettem. Ha en vezetobb beosztasban lennek a PD-nel tuti sokkal jobbra hoztam volna mar alapbol is ki a jatekot. Hisz a nehezet megcsinaltak, nagy elmeny jatszani vele, csak a csomagolashoz nem ertenek es ezek a riportok csak megerositik a nezetem. De igazabol az a fura, hogy csak at kellett volna hozni a vazat (versenyek, nehezseg) az elozo reszekbol, grafikai tuning, fizika tuning, AI tuning, Multi bevezetese, es fasza lenne az egesz, hisz igazabol szerintem mindenki egy feljavitott 2010-es GT3/GT4-re vagyott multi lehetoseggel. Ennyit kellett volna csinalni.
En is bizom bennuk persze azert!
Szabi: Ez egy olyan jatek ami egyelore kb. 10-szor jobban fogy kulfoldon mint belfoldon, szerintem pont ez is volt a cel. Biztos van rengeteg kulfoldi is a csapatban egyebkent. A Metal Gear sorozattal nem vagyok ismeros sajnos.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1030 üzenetére
Hat azert ha elolvastad a linket illetve azon belul is a linket ami a riportot tartalmazza, nem hiszem hogy tul sok megnyugtato dolgot lattal. En peldaul semmi konkretumot nem talaltam, (kiveve talan az Europat erinto SLS AMG time trial-t, ami hat...eselytelen a halandok szamara) csak csomo mindent ami lehet hogy lesz benne, es sajnos egyik sem olyan amit en hianyolnek. Ami a talan kategori legpozitivabb hire volt az egyes regebbi kimaradt palyak esetleges potlasa. (DE szerintem az penzes lesz) Plusz amitol a leginkabb megijedtem a fejlesztok jozansagat illetoen amikor Yamauchi megemliti, hogy lehet hogy szeretne egy a 7 perces introt levalto 20 perceset, hogy ezzel a jatektortenet leghosszabbja az ovek legyen... Nooormalis?
Kit erdekel az intro, es mennyi folosleges munkaval jarna az?
Se a multi komolyabb kidolgozasarol nincs szo, se az AI updateeleserol. Valamint eleg sokszor fordul elo a kovetkezo GT emlitese, hogy elkepzelheto, hogy meg PS3-ra jon. Az meg ha igy lesz vagjatok, hogy a GT5 bovitett verzioja lesz igy par ev mulva, amikor mar szvsz az lesz keves lesz. Mintha kicsit el volnanak agyban meg idoben csuszva a PD-sek.
Na positive face on.
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1028 üzenetére
Ne idegelj már ki nokia
Sz@rhatnának bele az egészbe mint azt nagyon sokan teszik egy játék megjelenése után.
De itt legalább próbálják pótolni a hiányosságokat és plusz dolgokat beletenni.
Majd akkor fogok anyázni ha mindez fizetős formában lesz.
madgie -
Sonja
nagyúr
Két fontosabb belőle kiemelve:
- regular monthly updates
- new, large update scheduled for 20th December -
Sonja
nagyúr
Nem! Japo accal elindítod a játékot és kész, meg is kaptad a 3 autót. Utána meg átküldöd magadnak, naponta egyet és meglesznek az autók.
Kérdés, hogy engedi-e átküldeni?! Sajna a Jaguar-t, amit a Facebook-ról szedtem, nem engedi.
A lambo és bmw a Collector's Edition-ban van benne, míg a Jaguar a Facebook-on érhető el. Most ezt a 3 autót adják oda a japán játékosoknak, ingyen!
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #1015 üzenetére
Nálam még nincs gumikopás,csak online versenyeken.Lv24-s vagyok.
Gondolom az Endurance versenyeknél már lesz. -
james001
veterán
LOL ez a kép
(nem én csináltam,találtam neten)
-
Xmodule
őstag
hali. az lenne a kerdesem, hogy aki lcd tv -n jatszik annal is van ilyen vizszintes kepelcsuszas hirtelen mozdulatoknal? nem olyan hu de zavaro, de azert szerintem ez nem okes.igy konkretan elcsuszik a kep egy vonalon vizszintesen.
ennek a b-spec nek mi a lenyege? mert en most igy elinditottam azt megy maganak. ha jo kocsit teszek be mindig nyer semmit nem kell nyomkodjak.
kezdem szokni ezt a driving force gt kormanyt, csak az volt a baj eleinte hogy egyböl egy erös kocsival mentem amit nem tudtam megtartani mivel meg sosem vezettem szimulator kormannyal. de most igy kezd megtetszeni szerencsere
-
mono99
csendes tag
A gt4böl ismert nagy ovál sem lenne rossz, amelyiken lehetett gyorsulásokat mérni.
Juteszembe a gumikopás és benzinfogyás az enduranceknél lesz? -
heihachi
addikt
Ezzel a játékkal mi van, még a gém felénél sem járok, 17 szinten vagyok, erre ending moviet ad be
-
Sonja
nagyúr
Gran Turismo 5 Getting Free Limited Edition DLC for Christmas
Tudja valaki, hogy kell létrehozni Japán accot?
-
PaJa1
őstag
válasz
heihachi #1004 üzenetére
Pickupot lehet nyerni valami quadcab hemi 1500-at. Én azzal toltam. Széria állapotban a nascar pályán kevésnek bizonyult. A Toyota meg egy másik nagyon elhúztak, esélyem nem volt utolérni őket. Ezért tuningoltam a talicskát 450 ló környékére és így nyomtam neki, ők végsebességben így is jobbak voltak, ezért amint élre kerültem folyton a visszapillantót kellett néznem és húzni rájuk a kormányt, mert elmentek volna.
A Bspec 1 rakás fos szerintem. unalmas és muszáj végigvárni az egész versenyt.
-
-
blazsey2
senior tag
válasz
heihachi #1004 üzenetére
Én meg elindultam a Dream Car bajnokságon egy Toyota Suprával 670 lovas,az ellenfelek Jaguar Lm,Audi R8 Lm 900 ló felettiek.Nordschleife volt a verseny megtoldva egy kis Nürburgringel meg egy kis esővel.A Jaguar végig 4- 5 másodperc között követett a közel fél óra alatt,szóval figyelni kellett folyamatosan.Igaz végig soft gumival mentem
Viszont a B-Spec meg olyan nehéz lett mint az A-Specnek kellet volna lennie.
Ott néha már veszélyben van a gamepad amit a pilótáim művelnek -
heihachi
addikt
Mai élményem:
blazsey2 kollégától ajándékba kaptam egy Chevrolet SSR-t, ami egy pickup, van egy verseny, amin csak pickuppal lehet indulni (akik nem tudnák, azoknak írom). Már csak ez hiányzott az amatőr bajnokságból, de nem volt szerencsém a használt piacon. Még egyszer köszi blazsey2
Szóval neveztem is vele rögtön a bajnokságba, ami két versenyből áll. A verseny előtt megnéztem a typical opponentsben az ellenfeleket. Az ellenfelek közül a legerősebb 420 lóerős és 2268kg-os Chevrolet Silverado SST, a leggyengébb pedig 370 lóerős és 1687kg-os Toyota Tacoma X-Runner.
Én kicsit tuningoltam a gépen, így lett 337 lóerős (tehát a leggyengébb alatt van a teljesítménye 30 lóerővel) és 2248 kg-os (azaz nem a legnehezebb, de csak 20 kilóval van a legnehezebb alatt, de attól 80 lóerővel gyengébb is). Nem tettem rá jobb gumikat, mert előre tudtam, hogy akkor esélytelen az AI.Az egyik verseny a Laguna Secai pályán 3 kör, ez alatt a 3 kör alatt kapott a második úgy 4 másodpercet, hogy az utolsó kanyarban keresztbe álltam, tolatnom kellett.
A másik verseny daytona ovál pálya, 3 kör, nyilván a gázt sem kell elvenni ezekkel a gépekkel 1 mp-el vertem a másodikatAzt mondanom sem kell, hogy minden segítség off, csak ABS=3.
Szóval AI patchet akarok, de minél hamarabb
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1002 üzenetére
Meg New York és Seattle
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10-07-ig/beszámítás van/Ingyen FOX
- Sengoku Blade (Sengoku Ace Episode II) Sega Saturn
- Xbox One X 1TB + 2 kontroller + GTA V
- Lemezmeghajtós & Digital PS5 FAT és SLIM gépcsomagok garanciával -konzol beszámítás ok!-
- Nintendo Switch Oled 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest