Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
heim
tag
válasz ¤Demes¤ #3497 üzenetére
akkor lehet a fotó módban van, viszont ott tudtam állítani valamikor, tehát meg tudtam nézni az autót Bernben, vagy Zürichben ahol elment egy villamos is..., majd otthon kipróbálom....
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
¤Demes¤
tag
-
heim
tag
Sziasztok, most kezdtem el újra GT5-özni, lenne egy buta kérdésem: hol tudom állítani a várost ahol állok az autóval ami látszik amikor a menüben vagyok.... egyszer már sikerült, de most nem találom.....Bocsi biztos hüjén fejeztem ki magam de ti egyből vágjátok majd miről beszélek.... Előre is köszönöm a segítséget....
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
orkester
őstag
válasz james001 #3494 üzenetére
Azt egyelőre nem, de rajta van az idei bevásárló listán.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Sziasztok!
A platinum verzió eljövetelével én is beszereztem a játékot. Nem vagyok nagyon ott az autós játékokban, hiába fordult meg nálam a Prologue kivételével az összes GT, de aki szeretne még egy "ismerőst" a játékban az jelöljön bátran: orkester néven vagyok ott is.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
vaksi8
senior tag
cockpit
http://playstationcommunity.hu/note/6080
nagyon egyben van.. -
jookomak
őstag
-
james001
veterán
-
vaksi8
senior tag
Új seasonal events!
Mini cooper event 450ppTsukuba (5 laps, 335,700 Cr.)
London (5 laps, 303,000 Cr.)
Trial Mountain (5 laps, 383,700 Cr.)
Autumn Ring Mini (7 laps, 297,900 Cr.)
Eifel Kart Track (5 laps, 391,500 Cr.) -
james001
veterán
WTF??[link]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
sz_abika
addikt
Engine overhaulnál 0km-es lesz a kocsi?
Mármint alap lóerőt kap vissza, vagy a bejáratott maxot?PSN: xszabikax
-
v!ct0y
veterán
Mi volt most az utolsó event? Nem tudom követni. Ps sincs most össze rakva. Addig be se kapcsolom míg nem veszek egy 3d TV-t
-
¤Demes¤
tag
válasz Overlocker #3474 üzenetére
3 kanyarnal (gumiknalm fordulsz vissza) ha nagyon szuken veszed az egesz kanyart levaghatod.
menjetek fel a ranglistara, rakattintasz es ott megnezheted/letoltheted az idejuket.Amugy meg baromira csuszik, igen
18 ala bementem, azota nem neztemDrifteknel meg szinten, legtobbnel csak az arany kell, bar nehannyal szorakoztam tobbet, de a 15k-hoz kozom sincs
-
dilipok
veterán
válasz dilipok #3470 üzenetére
Na, megjott a wheelstand pro. Most hoztam el a postarol, csak beleneztem a dobozba es megtapogattam az allvanyt, de az elso benyomasom nagyon pozitiv. Este majd kiprobalom, de ketlem h barmilyen panaszom lenne majd. nagyon komoly a cucc.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
james001
veterán
válasz Overlocker #3474 üzenetére
Hát de ha kimész a pályáról érvénytelen lesz az időd... Érdekes.
Amúgy a driftes eventeknél is olyan lehetetlen pontokat csinálnak néha egyesek...https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz Overlocker #3472 üzenetére
A rekord vmi 1perc14,azt hogy tudta... Sztem éjjel nappal csak ezzel próbálkozott.
-
james001
veterán
Ebbe a Mercis time trial-ban mindenkinek ilyen rohadt csúszós a kocsi vagy csak nekem?
-
dilipok
veterán
válasz sz_abika #3469 üzenetére
DFGT Pro. De rendeltem hozza egy XBOX kompatiblis felfogatot is, 10 fonttal volt igy dragabb. Mar csak arra varok h vegre kijojjon egy normalis kormany a boxhoz (nagy genyosag h nem jok am a kormanyok a boxhoz )
[ Szerkesztve ]
-
¤Demes¤
tag
válasz vizcsap #3467 üzenetére
Ezt most nem miattad mondom, de ezekkel a seasonalokkal elegge megkonnyitettek a jatekot. Azokra is kene kb lv25-os szintlimit...
Nem mintha azok nelkul nagyon penzszukeben lennel, en elso nap szereztem annyit, hogy LFA-t vettem belole.
Egyebkent meg (tudtommal) nincs nagyon best buy, foleg mert a szabalyok elegge szabadok, ezert kb akarmelyik kedvenc autoddal odamehetsz es (ha kell, tuningolva) gyozhetsz. Szoval csak vasarolj amit szeretnel
Es sok sikert/jo szorakozast a jatekhoz![ Szerkesztve ]
-
vizcsap
tag
4-5 napja büszke tulaja vagyok a GT5-nek és az érdekelne, hogy van e valami best-buy autó? Valaki említett itt egy alfát, de hogy melyiket azt nemtudom.
A Nascaros seasonal eventtel mondjuk jelentősen megkönnyítették a dolgom, lett 5millió kreditem úgyhogy annyiből már lehet gazdálkodni, bár így nem igazán izgalmasak az amatőr, kezdő stb. kupák.
A Coulthardos TT meg marha jó, le a kalappal a PD előtt[ Szerkesztve ]
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
dilipok
veterán
Na a heten vegre megerkezik a wheelstandpro allvanyom es tudok megint jatszani. KB 3 honapja, miota elkoltoztem nem tudok jatszani, mert nincs hova felfogatni a kormanyt... Majd irok h milyen az allvany, bar a velemenyek nagyon biztatoak.
-
¤Demes¤
tag
Jó volt a Coulthardos műsor, és az új Time Trial sem annyira könnyű mint a többi. Pont jó
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #3463 üzenetére
Grat!
Sok sikert a tovabbi gyujtogeteshez! -
blazsey2
senior tag
válasz nokia párti #3460 üzenetére
És gyorsan vettél 300 kart-ot,hogy meglegyen a platina
Amúgy gratulálok hozzáPSN ID:blazseydr
-
nokia párti
őstag
Megvan a 4. platinám, méghozzá a GT5 személyében.
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #3458 üzenetére
Sajnos csak verseny Diablo van benne, de így is állatul néz ki
-
nokia párti
őstag
Azta ma mit láttam az used car-ban a GT5-ben. Lamborghini Diablot, nem is tudtam, hogy van ilyen a játékban, persze pénzem nem volt rá.
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Mit takar az 1.12 frissités?ma reggel töltöttem le -
james001
veterán
-
sz_abika
addikt
Ejj de nehezen barátkozok itt a DFGTvel.
Ráadásul PS3 hiján GTR2-t nyúzom velePSN: xszabikax
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #3452 üzenetére
Jajó, azt hittem A és B-specben is meg kell csinálni az összeset. Végülis az az 'összes'
na jó autófarmolást, ne felejtsd el 5 versenyenként csekkolni az UCD-t
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #3449 üzenetére
Azoknak,akik még nincsenek 25-ös szintűek, SZPOJLER ALERT:
Az Endurance series complete-et hogy kaptad meg?
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #3447 üzenetére
Nice!
Most biztos kompenzálni próbál amiért a 24órás után kifagyott
(nem akarom elrontani az örömöd, de..megvan az összes hidden trophy? Nem is mondom mire gondolok, mert nem véletlenül hidden )
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
Na bakker, most estem le a székről. Megcsináltam a licenséket és a Special eventeket aranyra, és megadta a Gold Standard trófeát. Én azt hittem, hogy kellenek az A és B-spec versenyek is. Ezek szerint nem kell megcsinálnom a 24órás versenyeket a platinához, de jó.
Na már csak az 1000 autó trófea maradt és megvan.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Kicsit túl egyszerű volt ez a Nascar-os seasonal Igaz a római pálya mindig csak másodikra sikerül...de annyira nem érdekel,az 1 milkát ugyis odaadta Ja meg én azt hittem hogy a Jeff gordon-os ruhát úgy adja hogy külön-külön,mert nekem csak a sisak kéne,dehát tévedtem
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz nokia párti #3442 üzenetére
:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kiégett a ps, nincs multi vagy 2 hétig
PSN: xszabikax
-
nokia párti
őstag
Na emberek újra megszereztem a GT5-t, kezdetnek jöhet egy 24h-s verseny.
Valakinek nem lenne kedve ma este multizni? -
sz_abika
addikt
válasz Overlocker #3439 üzenetére
A mercedes arenaban a célegyenesután kanyaron nem tud átjönni padlóval? Meglepő
-
vaksi8
senior tag
http://playstationcommunity.hu/note/5996
-
vaksi8
senior tag
válasz nokia párti #3437 üzenetére
Én nem is látom hogy jött volna egyáltalán valami.Még a mára beigért jeff gordon os seasonal sincs...
-
nokia párti
őstag
Na felrakta, már valaki az új FW-t?
-
AMD_ok
őstag
válasz Overlocker #3435 üzenetére
nice (még egy pici maradt benne 1-2 kanyarnál, de nem kritizállak, nekem ennyi se menne még most - el vagyok szokva az X2010-től)
-
Overlocker
veterán
-
blazsey2
senior tag
válasz nokia párti #3433 üzenetére
Ezek szerint,mégsem lesz Forza?
Sejtettem hogyha lenyugszol,visszatérszPSN ID:blazseydr
-
james001
veterán
Holnap nem csak speciális seasonal event lesz hanem új frissítés is: [link]
Meg az az érdekes a cikkben még hogy Kazunori elmondta hogy új "funkciók" jönnek szeptember-októberben. Csak nem a mentés?https://psnprofiles.com/kazama001
-
sz_abika
addikt
A DFGT-vel a GT5 900fokot használ ki alapértelmezetten?
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #3420 üzenetére
Köszi szépen! Bár remélem egyszer Neked is meglesz
a festékeket meg szívesen.
-
¤Demes¤
tag
Megvan az elso Platinum Trophy-m
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Új seasonal events!
http://playstationcommunity.hu/note/5966 -
sz_abika
addikt
na 2 hét afk, nincs gépem :/
-
sz_abika
addikt
srácok megadta magát a ps3am
van itt valaki aki pesti és van esetleg AV kábele a pshez? lehet csak a hdmi port szállt el, mert megy a ps mögötte csak kép nincs. a kábel tutijó a gép is arról megy most.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Egesz delelott 1.03.8 alatt autoztam, 1.03.196 lett a legjobb, de nem birtam bemenne 03 ala, pedig elso 2 szektorban van 2 tizedem boven, viszont azt a sikant nagyon eltalaltam...
Meg a Kobayashi visszaforditora kene valami uj ivet kitalalni.PSN: xszabikax
-
vaksi8
senior tag
válasz sz_abika #3404 üzenetére
Meglehet sokszorozni csak egy kis idő.
Elmented a jelen állásod egy pen drive ra,utána ami van átküldöd egy másik accountra./nekem 3 van magyar,angol,amcsi/
Ezután vissza töltöd és már meg is van a régi mentés a régi festékkel.Ezután már csak ugyanezt kell forditva megcsinálni és oda vissza mentéssel,küldéssel tudsz többletet csinálni. -
james001
veterán
Nincs vkinek jó kis chrome festéke? Kéne egy-kettõ,ha kell adok érte sok sok más festéket vagy ruhát
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ASUS ROG Ally
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest