- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Végre le lehet majd menteni pendrive-ra a GT5 mentett állásait!
"Following news yesterday that the racer was to get an update this month that would include mechanical damage, another update will follow at the end of the month that enables players to back up their saves, according to a tweet from Yamauchi"
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #676 üzenetére
Mondjuk én nem valószínű, hogy tudok menni 21:50-kor, bár nem kizárt, de ezekkel a beállításokkal amiket megadtál egyébként szvsz sok értelme nincs, mert ez így egy pályaismereti verseny.
A bekapcsolt ASM meg TCS miatt csak az számít, hogy a legbrutálabb autódat hozd, legyen benne számolatlanul lóerő, az elektronika majd az úton tartja, ha te már nem tudod. Ezzel épp az autós játékok és azon belül is az ilyen GT szintű, már-már szimulátor játékok egyik legélvezetesebb eleme marad ki a játékból, nevezetesen a helyes autó választás és a megfelelő tuning. Jöjjek egy gyengébb, de 4WD autóval, amit úton tudok tartani, stabil a kanyarokban, de lassabb az egyenesekben? Érdemes 400 lóerőt paszírozni egy első kerék hajtású autóba? Vagy jöhet egy hátsó kerekes szörnyeteg, amivel az egyenesek az enyémek, de minden kanyarban össze kell szednem? ASM on, és TCS on miatt csak az számít, hogy a legbrutálabb autód legyen.
A TopGear+Lotus kombót így csináltam végül meg. Kontrollerrel, bekapcsolt ASM+TCS 1-re állítva, a kocsi egyszer sem ment el keresztbe, elsőre megnyertem így. Ha ezt tudom, hogy ez ennyit segít, nem küzdök vele 2 napon és kb. 3 órán át.
A kikapcsolt pálya nyomvonal miatt meg ha valakinek ismeretlen egy pálya, akkor kapásból esélytelen, mellesleg igen valószínű, hogy el fog mérni nem is egy féktávot és az előtte menőt kilöki mert későn fékez, vagy éppen belé szállnak hátulról, mert korán fékez. Ezért pályaismereti verseny.
Szvsz ha csak baráti kocsikázgatásról van szó, csak futni pár kört a szórakozás kedvéért, akkor felesleges bármilyen segítség használatát tiltani. Ha meg egy igazi, a versenyzők tudásáról szóló komoly versenyt akarsz rendezni, akkor nem szabad a TCS - ASM kombót engedni használni. -
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #690 üzenetére
Szerintem nincs az a barom a világon, aki megteheti, hogy ilyen autót vesz és egy játék alapján egyiket vagy másikat leírja. Akkor már ha megteheti, hogy kifizeti az árát, azt is megteheti, hogy nyomat egy tesztvezetést, aztán úgy dönt. Azért azt ne feledd el, hogy ez csak egy játék. Lehet, hogy a valóságnak köze nincs ahhoz, amit itt a Gallardo és az Italia produkál. Főleg, hogy ugye mindenféle elektronikával fel vannak azok a gépek szerelve, amit a játék nem szimulál.
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #693 üzenetére
Ha nem jön közbe semmi rendkívüli akkor én 21-50-től fent leszek online !!
Akkor az általad leírtak alapján állítom majd be a kocsikat, a 3-5 kör szerintem is ideális.
Szerintem kezdjünk majd kb :200-300 lovas szekerekkel,aztán 2-3 versenyenként léphetünk megegyezés szerint 400-500 lovas kocsikba....
Ha esetleg nemtalálnám a szobát nem lehet meghívót küldeni az egyszerűség kedvéért.
Nem voltam még fent vele igazán online , nem vagyok képben hogy mit lehet és mit nem a GT5 - ben....
Szóval srácok , ki jön még este ? -
gabesy
tag
Sziasztok!
Fölvehettek a baráti listátokra, ha gondoljátok. bgabesy007
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
kulfoldi #678 üzenetére
Sikerult a tegnapi 0.42.134-et megjavitani picit, ma 0.39.034-ig jutottam Dejtonan. Kicsit megpiszkaltam a Mazdat, igy most 927 loeros es kicsit nyalazgattam a valtoatteteleket es az aerodinamikat is, igy sikerult ezt az idot elerni.
Ja egyebkent megtalaltam: ebben a tuning dologban lehet a fek/gaz szaturaciokat vagy holtjatekokat allitgatni, de ez igy kicsit szokatlan (persze realasztikus), ugyanis minden kocsinal kulon-kulon kell beallitani. Mondjuk nem tudom mennyit er, mert ezzel meg nem ertem ra jatszani.
Na akkor jol atbeszeltuk az esti jatekot, aze legyen emberek?
-
kulfoldi
aktív tag
Oke, hazudtam, elnezest kerek a Gallardo/Lambo tulajdonosoktol! Nagyon sokat szamit ugyanis a:
1: Jo gumi
2: Sulycsokkentes
3: Aerodinamikai elemekIgy azert mar mas a leanyzo fekvese. De azert a Ferrari akkor is szimpibben viselkedik szerintem.
-
kulfoldi
aktív tag
Aaargh de rohadtul utalom a Lamborghinikat! Egyszeruen rettenetesek! En nem is ertem, hogy lehet ilyen kezelhetetlen szupersportkocsikat (most Gallardo, de szerintem a tobbi is egy rakas szar) gyartani manapsag. Van egy 458 Italiam is de hat az valami egeszen mas kategoria! Az nem csuszik, annal ki lehet kapcsolni mindent, akkor is kezelheto, es kb fele a fektavja, mint a Lambonak. Pedig ez 4WD, az meg csak kozepmotoros, hatsokerek-hajtasu. Ha tenyleg ilyen szar a valosagban is a Gallardo, akkor most eldolt: nem fogok venni. Egyebkent meg szerintem ez eleg rossz reklam a Lambonak, es meg persze biztos vannak mas markak is akiknek szar/vagy epp jol jon ki. Szerintem elkepzelheto, hogy egy ilyen jateknak van merheto hatasa a sportkocsi eladasokra, szoval megertem ha van olyan, hogy egy gyarto nem adja a nevet egy jatekhoz. Lehet, hogy a Lambonak se kellett volna...
Na restart.
-
Sonja
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #682 üzenetére
Hát ki tudja, hogy milyen unlockok vannak még benne ott van még a Vettel es akármi is.
És honnan tudnánk annyi xp t gyűjteni, hogy meglegyen a 40 es szint mert ha mész egy versenyt amit már egyszer megnyertél csak pénzt ad xp-t nem. És pár szárat ad egy aranyéremre is a lisenceknél tehát lehet még itt meglepetés -
Sonja
nagyúr
Összes Endurance Races a GTPlanet-ról:
SPOILER!!!!
Endurance(Level Based Unlocking)
Level 25 : Grand Valley 300km - Honda HSC Conept '03 (S)
Level 26 : Roadster 4 hours
Level 27 : Laguna Seca 200 miles
Level 28 : Indianapolis 500 miles
Level 30 : Suzuka 1000km
Level 32 : Nurburgring 4h
Level 33 : Tsukuba 9h
Level 35 : Le Mans 24h
Level 40 : Nurburgring 24h -
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #669 üzenetére
Aaaaaaaaaa!!! De kiraly volna. Vannak benne logikus kovetkeztetesek. Azert johetne egy megerosites Yamauchitol, hogy ezek hiteles tervek. Bar ez a titokzatos PD member elegge szidta a Sony-t, igy aztan aki ezt megerositi az nezhet uj allas utan valoszinuleg.
Online jatek: Hat akkor legyen a szoba neve: Magyarok ide! es en legyartom mondjuk holnap 21:50-re, azaz 10-tol mehet a moka kifulladasig. A reszleteket megbeszelhetjuk elore itt. En ilyenekre gondoltam, hogy (bar nem emlekszem most igy, hogy online latszik-e a palyak hossza, de ha nem akkor kiirom oket magamnak) 10-20 km-es versenyek legyenek azaz Nurnburgringet es La Sarthet kiveve mindenhol 3-5 korok.
ASM: On (leven, hogy autonkent eleg jelentosen befolyasolja az elmenyt)
Minden mas ki, kiveve TCS, meg talan ABS.Autok, palyak versenyenkent valtoznanak. De ramehetunk egy tipusu autora is, amit mindenki szeret (ha meg tudunk egyezni) es igy akkor mindenki tud ra gyurmazni addig, meg kozelebb tudnank lenni egymashoz, vagyis nagyobb elmeny volna!
Szoval beszeljuk meg.
-
sz_abika
addikt
Nem találtam erre vonatkozó adatokat, gondoltam megosztom itt, egy másik forumról jövő info.
Lesz majd egy év mire eljutunk kb arra a szintre amire ők eredetileg gondol(hat)tak és télleg a messiást köszönthetjük közöttünk ."A PD Member:
We were personally actually quite surprised by the raitings it got, we expected lower! We know the game doesn't show all the dev time we've put in to it, but we're working on that.
We did have a near finished product when we released prolouge, we were looking at a period of about 8 months before release.
Then Sony demanded the entire game be 1080p, 60FPS. We had it coded at 720p, 30FPS.
Sadly no more space for the systems we developed, so they're on the sideline. They'll be released as DLC eventually, but Sony pushed for a release now (PS3 sales need a boost for xmas).
We ARE working on feedback though, and things like this keep coming up (along with DRM on saves, crappy menu design etc) and they will be improved through DLC if everything goes according to plan.
As for Premium/Standard, Kaz wanted over 1000 fully modeled car, but as I said before Sony rushed the release so we had to import the low poly GT4 models and upscale them a bit.
It was ambitious, but it would've worked. We had just enough power to work with to get everything in (including 3D crowds/trees and all cars as premiums).
The Yaris will appear in the used car dealership.
The Vitz is a new car and a premium model, it's a Yaris by another name.
Yes, there are more model specific races this time round. New events will be added via DLC, the first ones will be races with bhp limits (250, 350, 500).
-Standards upgraded to premiums (higher poly models, dash view, changeable rims etc).
-Brake tuning will be added
-New tracks are being worked on
-New races/championships will be released that are BHP limited, not manufacturer limited.
-There will be an as yet unnanounced update to online play (I can't say more than this).
-B Spec and replays will get fast forward buttons.
-Some more stuff I can't say yetIt's a common complaint, and it's being worked on. Priority for audio just now is to give the user their own BGM on menus as well as in race, to equalize the volume of in-race user BGM and to give a more seemless transition of audio when you change screens.
Some new engine sounds are being worked on too.Sorry nothing I can do there. We are in the process of setting up dedicated race series though (this is the next stage in online development) to allow users to run their own series, just like those in A-Spec. Some of these will have rewards for the best racers.
There will be some old favourites brought back from earlier in the series, but I can't say which yet - it's a surprise!
We didn't want to just offer upscaled tracks so we're redesigning them from scratch. They look fantastic so far!Exiting the menus is awkward right now, I agree. It's planned to make the "O" button take you right out of a menu and not have to press "X" to confirm every time, but it's not a high priority at the moment. There's always the "My home" button for when you're in A-Spec/B-Spec.
-Load times can't be fixed, it's due to the amount of data that has to be loaded from the disk, and we can't speed that up. If it's REALLY slow, disconnect from PSN. Equally if you have a slow internet connection menus will lag, since we've programmed online integration in both since and multiplayer.
-There's plans to release several new "Home Screens" and allow the user to choose the layout that suits them best. Not a priority though, we want to sort out the gameplay first.
-Jazz music, might not be everyones tastes but it was chosen at team meetings. As I said earlier, soon you'll be able to replace the background BGM with user BGM so it won't be an issue.
-Delievered cars are being worked on as a priority. Chances are the fuction will stay but the cutscene will be skippable.
-As for loving your own music, it'll be equalized in volume across all tracks soon, and you'll be able to change tracks in game, so it should get even better!
The conformation pop-ups are there because of Sony. Apparently people get all pissy if we don't warn them they're about to do something, so we don't really have a choice on all of them, but some will go. We did try though.
Everything will be released sequentially, bit by bit in different patches for those on slower internet connections (each patch will be no bigger than 150Mb).
As I said above, we had to import the AI system from GT4 with a few tweaks. We have a whole new system almost ready to go but Sony's requirements for 1080p/60FPS means we couldn't get it done on time. It'll be available in patch in due course.
DLC won't be announced until it's up and online. This way if it's delayed a bit we don't get people moaning again. We want it perfect, especially after the criticism the game has got.
Wait and see. New cars will be available via DLC *eventually*. Most likely these will cost.
We were pressured in to a release by Sony who really need to boost PS3 sales this xmas. This title is a console seller, hence the rush.
All standard car sounds were imported from GT4 (with a bit of tweaking on some).
When they become premium cars the engine sounds will be updated too.
As for the engine sounds on premium cars, they were recorded specifically for GT5. If they don't sound good, get a new setup because in the test labs here they sound fantasticNASCAR sounds were taken from the cars themselves. If they sound bad get a better speaker setup. As far as we're aware there's no EQ issues with engine noises but we're looking out for them in case they do crop up.
Can't change the rims on standards because they're completely different models to the premiums. High poly wheels on a low poly car would look crap. When they're upgraded to premium you'll be able to change wheels.
Phototravel isn't available for standard cars because the low poly count means they look bad if I'm honest. Jagged door frames, poor shadows, low quality textures.... we don't really want people taking pictures of those and spreading them round the net when we're working on making all cars premium, would give a false impression.
Photo travel will be available to all cars when upgraded to premium.3D was a Sony requirement, to show off their new Bravia TVs (there will be bundle deals with TV/PS3/GT5 soon). Because of that we had to up it to 60FPS and Sony want the 1080p, again to show off the new Bravia TVs.
Go Karts were planned from the start for a bit of fun, I quite like them personally. They may have more use later on, just wait.
8 months after prolouge we would have had a finished game (at a much higher quality than the current release) but Sony gave their demands so we had to agree, hence almost 3 years of working our asses of to try and get what they wanted.
If it doesn't it'll be EQ or compression issues, and we'll certainly want to know about it. We check all the community boards daily so if it's posted on there we'll see it. Like I said they're all genuine recordings and no major issues reported so far.
GT3 was the last one really designed for users without a wheel in the high spec races. Wheels have become much more commonplace now, so it made sense to start catering development towards them.
GT5 is so much better with a wheel but only once we get the update out.Like I said, wait and see what tracks are coming Who knows, there might be quite a nice collection of classics.
It'll be easier when everything is premium and you have the option of buying each car used or new (Lupo will be listed under the VW dealer).
The used car dealership will be getting a makeover with new "Sort By" options (Manufacturer/Price/Age/BHP etc). It'll still update just as often though, so it'll be no easier to get a second hand Lupo, but you'll be able to buy a new one (at a premium of course).-Kaz likes the Skyline. He's not going to budge on that. Ever. His choice.
We can't say because they'll get flooded with comments of people wanting to contact us.
Lets just say if it's well known, we check it.
I can say we check the GT5 forum on the PS3 boards, but not and 3rd party ones (if it's a big community, we watch it).t was debated, but Kaz sees GT5 as his own baby, he wants to nurture it for a long time, so waiting out until GT6 would mean several years of waiting. Sony wanted 1080p NOW for the new Bravia series, so we had to give in.
GT6 isn't even being worked on just now, we're probably looking at future gen consoles for it. " -
heihachi
addikt
Könyörgöm, miért kellett így elbaszniuk az Impreza hangját
A kedvenc autómat így gallyra vágni, ez hihetetlen
-
anulu
félisten
screenshotot lehet valahogy csinálni? (amin az köridő is látszik)
nos: Daytona Oval: 0:42:190
-
heihachi
addikt
Na, akkor megvan, miért nem tudok feltölteni a Youtubera, akkor tényleg nem én bénázok
The YouTube replay upload feature had to be pulled from the final version of the game because it took a very long time to render and it consumed too much memory. Yamauchi is still considering it, however.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #660 üzenetére
Én akartam is kérdezni hogy honnan tudom, hogy ezeket használni kell? Mondjuk futott km-ek után? Van ugyan egy grafikon ami mutatja a kocsi lóerejét és a nyomatékot, és ott van ilyen, hogy max, meg current de az a legrégebbi, több mint 100000 km-es kocsimnál is mindig egyezik. Ennek ellenére egyszer már kipróbáltam, és mondjuk egy 67-es Toyotára amit 33k-ért vettem 25k-volt a felújítás
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #660 üzenetére
Én mindenkép támogatom a kezdeményezésedet !!!
Ugyan én már családos vagyok , így leginkább az késő esti órák lennének a ideálisak számomra. (22-00 - 01-00)
Viszont gondolom ti is kb ilyenkor toljátok a legtöbben....
Én sem tudtam még magyarokkal online küldeni a GT-t..
Szóval , szerintetek? -
blazsey2
senior tag
válasz
kulfoldi #660 üzenetére
Én vettem egy 98-as Toyota Corolla WRC-t használtan 300000 creditért,a motorfelújításra kiírta hogy 90000, a karosszéria meg 150000 lett volna
.
Ki is hagytam.Viszont olyan ocsmány az autó hogy az valami hihetetlenmég a gt4-ben is jobban nézett ki.
Majd rakok fel egy képet róla.
Írjál be egy időpontot hogy neked mikor jó azt mehetünk. -
kulfoldi
aktív tag
Biztos mindenki tisztaban van vele, de az engine restore dolog mukodik, nekem kb. 10%-ot (129>142) javitott egy Lupon (erre csak 4500 volt, gondoltam tesztbol belefer). Ugyhogy gondolom az olajcsere is szamit valamit, a lenyeg, kopik a motor. Ami meg erdekes es neztem, hogy lehet valogatni kulonbozo aerodinamikai elemek kozul, de hogy ezek mennyit szamitanak, azt nem tudni, nincs hozza szamadat, maximum erzesre lehetne, de tegye a szivere az a kezet, aki mar ott tart, hogy 10 koron keresztul tizedre pontosan ugyanolyan idot tud menni, akarcsak egy leglassabb akarmivel is. Igy meg aztan nehez erzesbol tesztelni.
Kesobbiekben meg gondolom ahogy bejon a tores, ugy mukodni fog a toredezettseg mentesito is a muhelyben.
Na ezeket biztos mindenki tudta, de azert gondoltam nem art leirni a leendo GT5 tulajdonosoknak.
Ja, mellesleg belevihetnenk valami rendszert az online jatekba, nem gondoljatok? Nekem meg nem sikerult senkivel sem jatszanom innen. Mondjuk egy fix idopont es egy fix szobanev, aztan megy aki tud mondjuk.
-
Sonja
nagyúr
válasz
heihachi #656 üzenetére
Igen, egy szimulátornak (fél-szimulátornak) bizony a vezetés a lényege. Ha az megbukik, lehet akár milyen a körítés. Ha az ok, a többi eltörpül. Nálad nem, van ilyen is és ez a szubjektívitás. Nincs ezzel probléma.
Egy játék sem hibátlan, és soha nem is lesz. A lényeg, hogy a hibák befolyásolják-e azt, ami fontos egy játékban, jelen esetben a vezetést. A válasz egyértelmű: nem! Lehet mosott szar a grafika, stb. attól maga a vezetési élmény nem csorbul. Ez az objektív szemlélet. A te szemléleted a szubjektív, ami minden emberben megtalálható. Ezért se fog pl. olyan valaki egyáltalán játszani, aki pl. meglát egy standard autót és pfújjol. -
heihachi
addikt
Messze nem írja le az összes hibát egyrészt, másrészt egy autós játék sem csak a vezetésről szól. Igen, élvezetes vezetni. De ennyiből kell állnia egy autós játéknak? Hát nálam nem
Igazad van, lehet csak a hibákat keresni. Meg persze lehet, a hibáktól eltekinteni. Végülis, úgy minden játék hibátlan -
Sonja
nagyúr
válasz
heihachi #652 üzenetére
De, korrekt! Leírja a hibákat (az összeset), de mindez valóban nem számít semmit a játék megítélése szempontjából egy játékosnak. Nem von le semmit, hogy élvezet vezetni, ami ugyebár tény! Itt is, mint minden játékban, a szórakoztatás a cél. Ha csak a hibát keresed mindenben (mert mindenben van), akkor soha nem fogsz megfelelő élményben részesülni. A pontszámot, mint máshol is, felesleges nézni. Állhatna ott 1 pont is, nem az határozza meg a játék összességét!
-
heihachi
addikt
Hát hogy objektív azt nem lehet rá mondani. Vannak hibái? Nem számít, két dolgot nagyon jól tud, ezért bármit elnézünk neki. Ez a rajongói hozzáállás, ami a fórumokon mindenfele fellelhető. Rajongói szemmel ír a játékról, ez minden, csak nem korrekt
Egy dolog korrekt, a végén a pontszám.
-
kulfoldi
aktív tag
Azert (bar nem vagyok elegedetlen vasarlo) egy par dolgot meg megigerhetnenek. Bar ha lesz fasza online resz szep lassan, mas nem is nagyon kell, de akkor az legyen jobb. Bar ez a one-by-one kicsit elmaszatolasa a dolgoknak. Szerintem fel ev mulva mar egyaltalan nem fognak fejleszteni a jatekra.
Nahat a HUD aztan kurva nagy problema....barcsak nekem is ez lenne a legnagyobb.
-
Sonja
nagyúr
- Flexible camera angles and "dynamic and wide-area lighting needs" are to blame for the sometimes blocky shadows. Yamauchi admits they are a problem and wants to improve them.
- Yamauchi appears to consider the possibility of removing the in-game HUD (heads-up-display features) at some point in the future.
- To unlock the Red Bull X1, you'll need to complete the "Sebastian Vettel Challenge", which appears at Level 30.
- Online "lounge" functionality and other features will be added "one by one".
- Polyphony Digital continues to work on fully supporting the Logitech G25 and G27, though Yamauchi admits he would like a "new steering device soon"...
- Mechanical damage options will be implemented in a new update for GT5 coming "early December".
- As you may know, many players noticed that GT5's face-tracking functionality only worked in Arcade mode. According to Yamauchi, it's not available in GT mode due to memory issues with the PS3.
- In-game rewards (such as the monetary prize in GT5 Prologue) for your performance in online events is something Polyphony Digital is considering, and may be implemented in a future update.
- Gran Turismo 5's official, 2-disc sound-track will be released soon.
- Yamauchi wanted to implement a "free roam" gameplay mode in GT5, where players could drive around, respecting speed limits and obeying traffic laws, and even exit the car to walk around and explore the environment on foot.
- The YouTube replay upload feature had to be pulled from the final version of the game because it took a very long time to render and it consumed too much memory. Yamauchi is still considering it, however. -
kulfoldi
aktív tag
Asszem epp nalad olvastam, hogy olyan PS3-ad van amin megy a GT4, de lehet h tevedek. Ha igen akkor ez tok jo mert fogsz tudni valaszolni, ha nem akkor meg remelem masok.
Szoval, ez miert olyan nagy vaszisztdasz? (nem volt meg sose konzolom, vagyis van mar lassan 3 eve ez a PS3 de hozza nem nyultam, mert a GT5-hoz vettem (akkor meg ugy volt, hogy akkortajt jelenik majd meg) Szoval a PS3 egyebkent nem ismeri fel a PS2-es jatekokat? Es ha nem akkor neked mitol? Mit kell csinalni? Lehet, hogy furan hangzik, de mindenki annyira hasonlitgatja az elozo reszekhez meg mondogatja, hogy itt-ott masabb/jobb mint az 5, en meg tok uj vagyok granturizmo-ugyileg, hogy azon gondolkozom esetleg megveszem a 3/4-et is a kesobbiekben. A grafika ugysem erdekelt sosem annyira.
Szoval most akkor megy a PS3-on a PS2 jatek, vagy nem?
-
Sonja
nagyúr
Ha valaki egy korrekt, objektív tesztet akar, olvassa el! Utána pedig szépen menjen és vegye meg a játékot.
-
kulfoldi
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy az emlitett szaturaciot es holtjatekot hol lehet beallitani?
Illetve, mi a gyakorlati haszna a jogsiknak? (Azon tul, hogy kapunk uj kocsikat, meg tapasztalatot) En mar megcsinaltam 3-at, nehol rendesen felpaprikazva magamat (Pl 3-10), es nem vagyok benne biztos, hogy megeri a veszodest az egesz, ha nem jar komoly elonyokkel. (Pl olyan versenysorozatok, amik csak akkor nyilnak meg, ezeket megszereztem)
Na de vegulis a holtjatek/szaturacio fontosabb volna.
-
anulu
félisten
sikerült egy 937 pacis vaddisznó Dodge Viper-t összeraknom (US Muscle Car versenyekre). Daytona Road Course-t letoltam vele. kész rémálom. piszkosul gyors (SS7-en 368 volt a vége), de a kanyarban úgy jár a hátsó fele, h egy indiai hastáncosnő is megirigyelhetné, és egy dologra képtelen: megállni. nagyon hosszú a fékútja... kb kifutópálya kéne neki.
még mindíg csak lvl13 A-Spec vagyok. nincs túl sok időm tolni, de nagyon tetszik. csak ezt a "fejlődés" részt felejteném. GT4-ben sokkal jobb volt a versenyek közti átjárhatóság.
-
kisJack
aktív tag
Áááá csinálta már valaki a Top Gear-es spec 3. fordulóját, amikor azokkal a náci "dzsippekkel"
kell menni? Nagyon komoly, két 8-as brigádot indítanak egyszerre úgy, hogy a pályák keresztezik egymást!Figyelni kell, mert könnyen kigolyózhatnak bárkit, de sokkal könnyebb mint a Lotusos. Csináltam a speckókat, amik elég jól fizetnek, így összejött ~700.000 cash, de szerintem nem fogom kibírni hogy ne költsem el egy pillanat alatt a Grand Touring Garage-ban található Trans-Cammer-re.
Brutálisan néz ki.
-
N0RB3RT
tag
Ez a B-spec mód a ku..a pénznyelő.
Amateur Series Pick-Up Truck Challenge elviszi minden pénzem
Rajton iduló kocsik közül a legdurvább az egy Tacoma X-Runner '04 350BHP/1687Kg
az enyém szintén x-runner de 458BHP/1440Kg és basszus nem képes leelőzni
DAYTONA International Speedway pályán, minden kanyarba fékez
Már több mint 100.000 cr ment el tuningra eredménytelenül. -
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #636 üzenetére
-
nokia párti
őstag
Na megvan a money rá, már csak be kéne szereznem valahonnan. De ahogyan látom mindenhol csak rendelésre van. Ahol meg van raktáron ott meg vagy 15-16k.
Tud valaki 14 k alatt olyan boltot ahol van raktáron? -
Sonja
nagyúr
Egész normálisnak néz ki és kb. 35eHUF szállítással együtt G25 kormányhoz (Itt az ár írva.).
-
heihachi
addikt
Nálatok is azt játssza a replay, hogy a legvégét, kb a cél előtt pár méterrel már nem játssza vissza?
-
kisJack
aktív tag
Ja igen, megvan közben. Display-nél van vmi olyan hogy image mode(?) vagy ilyesmi, ezen belül 3 lehetőség, próbálgatta már valaki? Én most átraktam normal-ból valamelyikbe, de nem látok semmi különbséget.
-
kisJack
aktív tag
Tényleg, hogy lehet lehalkítani/kikapcsolni a zenét versenyre?
Az elején nézegettem, de asszem csak olyan volt hogy ki lehetett szűrni zenéket.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #624 üzenetére
De a GTA4 be lehet
-
heihachi
addikt
Mintha ilyen menüpontot láttam volna a zenék beállításánál, ahol kikapcsoltam a klasszikusokat, de erre nem esküszöm meg.
Viszont nekem a klasszikusok, a jazz meg a lounge kikapcsolása után már egész tűrhetően hangzanak a zenék. Csak a gondom vele az, hogy majdnem minden menünek van saját zenéje. Tehát állok a főképernyőn, szól a zene, belépek a használt kocsikhoz, erre a zene elhallgat és megszólal a menü saját zenéje. Kilépek, megint elkezdődik egy zene, belépek a tuningba ott megint elhallgat a zene, és jön a menü saját zenéje
Rohadtul idegesít, sose lehet egy zenét sem végig hallgatni. Így szvsz felesleges is saját zene, hacsak nem akarod verseny közben hallgatni.
-
v!ct0y
veterán
Olyanról is volt szó, hogy saját zenéket lehet majd belerakni vagy az a gta4 volt ?
-
Sonja
nagyúr
válasz
heihachi #617 üzenetére
Erre ezt találtam!
-
heihachi
addikt
Srácok okosítsatok már ki légyszi.
1.) Komolyan nem lehet autókra keresni, szűrni? Ha kell egy FR autó, akkor végig kell néznem az összes gyártó összes gépét (kivárva a cirádás megjelenítést, ami kurvára idegesítő)?
2.) A replayben tényleg nem lehet tekergetni előre hátra, lassítani meg ilyenek?
3.) Hol találok telemetria adatokat?Ugye csak én vagyok béna, és ezek mind megvannak valahol? Kurvára remélem, hogy nem szintlépéssel kell unlockolni.
-
Sonja
nagyúr
Gamespot teszt! - 8 pont.
-
Marked
tag
Már csak egy patch kellene, ami a Standard kocsikat is Premium szintre hozza, és kész is a közel tökéletes autós játék.
-
Sonja
nagyúr
Én egy Onkyo HT-S3305 5.1-es cuccal!
Jobbat nem találtam 100eHUF alatt.
-
v!ct0y
veterán
Egyébként ti milyen hangcuccal nyomjátok a pst ? Kéne vennem egy jobbat mert ez már nagyon tréé folyton recseg mikor valami keményebb verdát hajtok
-
heihachi
addikt
De, nyomhatnánk a közeljövőben is (ma mondjuk nem, mert Barca-Real van)
Viszont a készítők is bevallották, hogy ez csak erre jó. Barátok, ha nehézségek árán is, kicsit szervezetlenül, de legalább tudnak egymás ellen játszani. Elvileg a játék evolúciója során ez is sokat fog fejlődni. Rá is fér.
Ma nyomtam volna online, de egyszerűen kb 1 óra alatt 2 versenyt sikerült lenyomnom. Beléptem egy lobbiba, ahol kiválasztottam a kocsit, kimentem körözgetni, de a versenyt nem akarta elindítani a host, csak ő tudja miért. Nagy nehezen elindította olyan 15 perc után, akkor meg fekete képernyő volt kb 5 percig, semmi nem volt rajta, csak a chat ablak, de írni nem lehetett bele. A fele ember kilépett a fekete képernyő alatt (a chat ablak persze a ki be lépést írta). Aztán mégiscsak elindult a gamma, persze addigra kilépett a host is, és átadta valaki másnak a hostot. Lenyomtunk kemény 4 kört, azt is úgy, hogy 2 idióta szembe autózott. Aztán a négy kör megvolt, vissza a lobbiba, megint nem indítja a host a versenyt vagy 15 percen át. Kilépek, keresek másikat, ott meg az volt, hogy laggolt mint állat, illetve volt a pályán Nascar autó, LeMans-i prototípus GT autó, meg 600 lóerő környékére tuningolt Polo, és volt egy Suzuki Swift is, tuning nélkül. Onnan tudom, hogy 600 lóerős lehetett kb a Polo, hogy a 600 lóerős Nissan Skylineomat úgy hagyta le, hogy esélyem nem volt a közelében sem maradni. A harmadik versenyen meg mire kiválasztottam az autót, addigra elindította a host a versenyt, és hiába van még így a rajtig 1 perc kb, nem engedte már átállítani az irányítást (ki szoktam kapcsolni mindent a rákba, hogy ne a gép, hanem én irányítsam a kocsit, kivéve ABS) meg a kocsin a gumit... Szóval teljes a káosz a multiban szerintem
-
Sonja
nagyúr
-
heihachi
addikt
Nem hiszem, tudom, ugyanis rátoltam a kormányt, és 2. próbálkozásomra már első voltam az utolsó két kanyar előtt, amikor is belém szálltak hátulról. Kormánnyal mindig ott voltam az első 5-ben már az első kör végére, de a gép feszt kilökdösött valahol, főként akkor szeretett belém szállni, mikor első voltam. Kontrollerrel az első körben a hetediknél előrébb nem tudtam jönni.
Mondjuk azzal egyet értek, hogy az az autó egy kalap kaki
Ma inkább meg sem próbáltam, mert nem akartam magam felbaszni... Inkább megcsináltam az A jogsit.v!ct0y Egészen jó multi???
-
zodo
nagyúr
Tegnap láttam meg véletlenül a topikot és végigböngészve az utolsó oldalakat csak irigykedni tudok. Sajna én csak pc-re vár(hat)om, talán hiába.
Minden szép és jó vagy van olyan része a játéknak amit nem sikerült teljes mértékben eltalálni ennyi év után?
Mennyivel nyújt többet a mostani, mint az elődök? (4-es volt nálam az utolsó)
Játékélmény kb. a régi vagy jobb? -
kisJack
aktív tag
válasz
heihachi #582 üzenetére
Nehogy azt hidd hogy kormánnyal simán meg lehet csinálni! Az az autó egy nagy kalap kaki!
Viccen kívül, ha 30-szor nem álltam neki, akkor egyszer sem, de végül sikerült. Framerate fel sem tűnt.
kulfoldi: nem néztem meg válasz előtt, de nekem úgy rémlik, hogy ha elfordulási szöget nem is, de szaturációt és holtjátékot lehet állítani, kormánynál, pedálnál egyaránt.
-
Sonja
nagyúr
Nofene, Kevin Butler is benne van?!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen videókártyát?
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest