- Mobilinternet
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1396 üzenetére
Vettem a Ferrari shop-ban,azután meg ráraktam egy-két kiegészítőt.
-
PaJa1
őstag
shut up and drive!
-
telya
aktív tag
válasz
heihachi #1390 üzenetére
ami azt illeti, ezzel a poszttal egyedul mar 13-szor akkora terjedelemben terelted el a temat, mint en a 2 soros kommentemmel, ami egyebkent teljesen jogos volt, ha valakinek nyilvanvaloan ennyire nincs tudasa az adott temaban, az jobb ha csendben marad. ez amit csinalsz kb olyan, mintha bemennel egy matematikaval foglalkozo topikba es olyanokat szolnal be, hogy milyen hulyeseg mar a gyok2, meg a pi, nem is leteznek ilyen szamok igazabol, es hogy ezert szar az egesz matek ugy ahogy van, es akik kitalaltak azok valojaban nem is tudnak szamolni. azon kivul, hogy kolosszalis hulyesegeket beszelsz, a topik latogatoinak nagy reszet ezzel sertegeted is. szoval az ilyen idiota megnyilvanulasoknak itt semmi helye nincs. es ha valaki erre felhivja a figyelmedet, mint en most, az a minimum hogy elgondolkozol rajta hogy miket es mondtal es miert nem kellett volna, es a jovoben ennek megfeleloen kicsit nagyobb korultekintessel posztolsz, ahelyett hogy megkerdeojelezed az ilyen figyelmezteto kommentek jogosultsagat mikozben te olyan kommenteket kovetsz el, amiktol csoda hogy az eg nem szakad le.
-
PaJa1
őstag
A GT5 driving simulator részét én úgy értelmezném, hogy a vezetést szimulálja, nem pedig a rengeteg dolgot ami mögötte van. Vezetni jó benne, legalábbis én élvezem - NFS bohóckodásából már kinőttem. Az autó beállítása eléggé szűkös, nyilván nem ez a része a szimulátor, ezzel is lehet játszani 1 kicsit, de pontosan adatok nélkül nem érdemel sok figyelmet. Persze ezek az állítgatások hatással lesznek a verdára, tehát szimulálja azt amit csináltál és ezt teszi jól.
-
heihachi
addikt
Jól van. Inkább azon gondolkozz el, hogy míg te ide nem jöttél ebbe a topikba, addig itt mindenki a GT5-el foglalkozott, több héten át, sok-sok poszton át. Ha valaki posztot írt, függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív volt, akkor az a GT5-ről szólt. Rajtad kívül ebben a topikban nagyon régóta senki nem foglalkozott a másik baszogatásával. Simán elfértünk egymás mellett, pedig nem egyszer nyilvánvalóan más véleményen voltak itt emberek. Mindenkit a játék érdekelt eddig, te vagy az első, akit jobban foglalkoztat a személyeskedés, mint a játék, ebből következik hogy itt neked van a legkevesebb fogalmad a játékról. Hogy a topiknak ezt a hosszú ideje fennálló szép hagyományát megőrizzük (amit neked sikerült megtörnöd), ezért a következő javaslatom van számodra.
Ha érdemben tudsz posztot írni a GT5-ről, akkor írjál. De akkor hagyd ki belőle az én nevemet, meg a rám vonatkozó minősítő jelzőket. Ugyanis lehet, hogy úgy gondolod, hogy neked fogalmad van arról, hogy nekem miről van fogalmam, de valójában fogalmad sincs, ezért nem is érdemes erre időt pazarolnod.
Ha képtelen vagy olyan posztot írni, amiben nem említed meg a nevemet, vagy nem teszel rám vonatkozóan valamilyen negatív illetve gúnyos megjegyzést, akkor ezeket a posztokat se tartsd magadban, de PRIVÁT üzenetben írd meg. Hidd el, mindenki így lesz boldog. Te azért leszel boldog, mert megveregetheted a vállad, hogy most aztán jól megmondtad heihachinak, hogy miről van meg miről nincs fogalma. Én azért leszek boldog, mert olvasatlanul törölhetem a posztodat. A topik olvasói meg azért lesznek boldogok mert megmaradnak a GT5-el foglalkozó hozzászólások és nem a te GT-hez még távolról sem kapcsolódó baromságaidat kell olvasniuk.
Amúgy emlékszem rád, te vagy az a jó képességű, aki a másik topikban kidolgozta a "Forzában nincsenek is autók" elméletet
-
Djuree
félisten
miért? szted ez egy real driving simulator? nfs után persze hogy az
látom gőzöd sincs mi az a valódi simulator. nem rossz játék ez, csak az szúrja a szemem, hogy real driving sim-ként hirdetik, holott közel sem aznekem így jó ahogy van, nem akarok full sim-et minden féle beállításokkal, ahol napokig kell tesztelni egy setupot. így nekem pont jó hogy alig lehet változtatni valamit
-
Djuree
félisten
-
telya
aktív tag
válasz
nokia párti #1382 üzenetére
az egyiket bronzra megcsinaltam, fel millio xp jart erte. soknak hangzik, de amennyi ido alatt osszeizzadtam, annyi ido alatt szereztem en mar tobb xp-t is
azota egy masikat probalgattam, legalabb 4 oraja, eredmenytelenul. arany+ezustert asszem meg masfel millio xp jarna.
heihachi: szerintem fogalmad sincs hogy mit kopkodsz. esz nelkul szidod a jatekot ahol csak tudod ugy hogy barmi fogalmad lenne rola hogy hogy mukodik.
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1382 üzenetére
De ez akkora baromság
Hogy kerülhet ilyen egy Gran Turismoba, a "real driving simulatorba"?
-
nokia párti
őstag
Ezt figyeljétek, valakinek sikerült aranyra mindhárom. Mennyi XP-t adhat?
[link] -
blazsey2
senior tag
Ha nyerek a lottón megveszem ezt a kormányt.
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1375 üzenetére
De, ettől függetlenül elcserélem, csak most megpróbálok egy igazán durva autóra még pénzt összekaparni, csak hogy lássam milyen a forma autó (vagy egy jó LMGT autó), és hát ezekkel a seasonal eventekkel jól lehet keresni. Amúgy azóta a következő Mustang + LagunaSeca is meglett, az második próbára hozott 400 rongyot (-100, amit a kocsira költöttem) kb 10 perc volt a két próba, mert az elsőt a 3. körben feladtam (és mellé még járt 45000 xp
, ami így a 20. szint magasságában egy fél szint).
-
heihachi
addikt
És igeeen, csak megcsináltam aranyra ezt a Focus+Madrid kombós seasonal eventet. Rohadjon meg aki kitalálta.
-
PaJa1
őstag
Na a karácsonyi GT5 szünet után újra szakítom az aszfaltot, 1 nap pihenőt rendeltem el két vizsga között.
Mik a fejlemények karácsony óta?
-
Morfi
csendes tag
Like the wind probléma megoldva
B-Specben Professional, azon belül Gran Turismo World Championship egy Pagani Zondát ad. A drága kis pilótám elsőre behúzta
A Zondával úgy hagytam ott a mezőnyt, hogy leesett az állam. Elsőre sikerült megcsinálni és betermeltem a Minolta Toyotát
-
nokia párti
őstag
Mentem egy kört egy lancer Evo VIII MR-el a nürburgringon, 8perc 12 másodperc lett, de S2 gumikkal, és úgy, hogy nem bénáztam el. Nem is tért el annyira, a hivatalos időtől. Az 8:14 volt.
-
Akos96
senior tag
Top Gear Test Track, Samba Bus challenge... van valami tippetek hogy ne kapjak szívrohamot az első (első) kanyar után?
-
heihachi
addikt
Beszarás, most meg még másfél kör volt hátra, és 3 mp volt csak az előnye, erre lemerül a kontroller
Igazán megállíthatná ilyenkor a játékot, míg rádugom a kábelt, de nem tette meg ezt a szívességet
-
sz_abika
addikt
válasz
heihachi #1360 üzenetére
Én úgy definiálnám hogy softcore szimulátor
Mondjukmanapság amikor egyes tesztekben azt irják az NFS-re, hogy szimulátor...hát akkor tényleg helytálló ezt szimnek nevezni.
ui: viszont messze ez az a keveredés - softcore szim - amely a legszélesebb réteg számára nyújt élvezetet és ezáltal profitot a PD-nek/SONY-nak
-
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1356 üzenetére
Csak hát a GT5-meg átesett a ló túlsó oldalára, mert túl egyszerű, komolytalan a tuning (pl. a felni csak dísz, nincs súlya, akármelyik felnit is pakolod az autóra, ugyan annyi marad a súlya; vagy ott vannak a toronymerevítők miket szintén büntetlenül rakhatsz bele a gépbe, mert súlytalanok, vagy a gumik, amikből nincs értelme a rövid távú versenyeken a puha verseny gumin kívül mást használni (kivéve pénz spórolás)).
A setup meg épp az ellenkezője. Találomra lehet csak setupolni, érzésre, mert semmilyen használható telemetria adatot nem kapsz, így összehasonlíthatatlanul nehezebb belőni a gépet, mintha lennének rendes telemetria adatok (pl. a kerékdőlést a legnagyobbak a valós életben sem csak találomra lövik be, hanem igen komoly telemetria adatok alapján, én meg itt találjam ki csak úgy érzésre).
Nem értem én ennek a játéknak a koncepcióját.
-
sz_abika
addikt
válasz
blazsey2 #1353 üzenetére
Kipufogóknál a manifoldot cseréld, az pont elég
@1354: Vétek lenne elcserélni Unchartedre szerintem, de ahogy érzed. Nekem a GTR-el az a bajom, hogy túl aprólékos és csakhogy a vezetési stílushoz belőjjem a a gumihőmérsékletet, már azzal elmegy a nap
Valahogy nincs már türelmem erre, régebben még pepecseltem én is a gyorskörös bajnokságokkal én is heteket, csakhogy tükéletes köröm legyen...
GT5ben meg pont ez tetszik, hogy minimális idő alatt tudok igazítani dolgokat, hogy legeyn valami eredménye is. -
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1350 üzenetére
A kihívás nem lenne gond, de ez a verseny (meg még egy rakat másik is) csak és kizárólag azért nehéz, mert a körülmények elképesztően egyenlőtlenek. Az autók és a teljesítmények nem azonosak, az én autóm súly lóerő aránya 6,47 kg/le az örökös elsőé meg 4,84 kg/le, ez már önmagában is elég kellene legyen egy igazi szimulátorban ahhoz, hogy soha ne érje utol senki, ha jól vezetne a gép, de ráadásul nekem 10 csigát is le kell nyomnom, akik jól feltartanak, mert ugye akárhol nem is lehet ezen a pályán előzni.
Amikor a GTR Evoban több körön át a lökhárítónk összeér a géppel aki ugyan olyan erős autóval van mint én, és próbálkozunk egymásnak elmenni féktávon, kigyorsításkor, stb., na az, az kihívás. Ez meg csak simán szopatás. Biztos, hogy meg lehet csinálni, nem kétlem, de ennek az élvezeti értéke így nulla számomra. Ha kapnék egy ugyan olyan autót, mint az övé, szarrá aláznám még így is, hogy le kell nyomnom a 10 fostalicskát.
Ebben a játékban vagy ez van, hogy ilyen kibaszott egyenlőtlen harcot kell vívni, vagy az van, hogy szarrá alázom a gépet, mert egyenlő körülmények közt egyszerűen csupán AI-ból nulla amit tud. Ha lenne AI, ami nullától eltérő intelligencia szinttel rendelkezne, akkor nem kellene ilyen egyenlőtlen harcokat vívni.
Sebaj, már van jelentkező aki ad Uncharted 1+2-t a GT5-ért, szóval a jövőben nem fog idegesíteni ez játék sem
Csak kíváncsi voltam a seasonal eventekre, de látom nem hazudtolták meg magukat a srácok most sem.
blazsey2 Én már nem is tudom mit tettem rá, talán a leömlőt cseréltem, vagy ilyesmi, de a lényeg, hogy van ahol 221, van ahol 222 lőerőt ír
De nevezni enged.
-
sz_abika
addikt
válasz
heihachi #1349 üzenetére
Csak precízen kéne vezetni és mindenkinek a szélárnyékát kihasználni maximálisan
Sokaknak meg a kihívás hiányzik a játékból és ezekkel a kötött szabályokkal, azonos szintű autóval elég jóra sikerdett. Személy szerint én nagyon élveztem, ahogy az utolsó kört még 2,5mp-es hátrányba kezdtem és utolsó kanyarokban álltam az élre
1333: ajánlom a licenseket végigcsinálni mielőtt versenyeznél, mert tulajdonképpen minden szintre megadja a megfelelő autót. én egy minolta toyota-t nyertem valahol és azzal aláztam őket
de ha a használt kernél keresel egy panoz esperante gtr-t azzal is lehet csapni őket és nem is drága
-
heihachi
addikt
Valaki árulja már el, hogy a seasonal eventekben a Focusos Madridos faszságot hogyan kellene behúznom első helyre
A kocsi súlya a minimumon, a lóerő a maximumon, tunig ami lehet. Ennek ellenére már a második kör végén 3-ik vagyok, a 3-ik végén második, de az első ekkor már 21 mp-el vezet. Mire leelőzgetem a sok balfaszt, addigra úgy elmegy, hogy sosem tudom behozni. Mé' nem tudnak ezek normális nehézségű eventeket összehozni, egyszerűen nem értem. A MINI előtte halál könnyű volt, ez meg szinte lehetetlen.
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok!
A GT5-nél az irányítás fix vagy lehet állítani a joyon hogy mivel adsz gázt, kanyarodsz ilyesmi? -
Akos96
senior tag
válasz
nokia párti #1341 üzenetére
A beginner még ment, de az felett bronznál nem tudok jobbat produkálni analóggal.
-
Akos96
senior tag
A "nagy" versenyautók (gondolok itt F1, NASCAR és esetleg WRC autókra) között nincs sok különbség, ugye? Pl.: a Ford NASCAR autó ugyanolyan mint mondjuk a Toyota vagy a Chevrolet?
-
N0RB3RT
tag
Fenomenális lett a Sebastian Vettel challenge. Egész délután ezt csináltam, a 3 pályából egyiknek sem tudom teljesiteni a bronzhoz kötött időt, leszakad a csuklóm és a fél éves DFGT kormányom, aminek eddig semmi baja nem volt most alaphelyzetben balra húz és kattog a sok ráncigálástól.
-
AMD_ok
őstag
sziasztok! Azt nem lehet megoldani (ill én nem látom), hogy ha benn vagyok az A-spec-ben, és kell egy autó, ami nekem nincs meg, hogy kimenjen egyből a dealership-be (akár a használtba,akár az újba), és ott csak azokat az autókat mutassa,amik megfelelnek az éppen adott versenyhez? Nem látok hasonlót, de lehet,csak én vagyok vak.
Köszi
-
Morfi
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nekiállok pénzt farmolni, aból sosem elég. Aztán ha meglesz az 5 milla gyorsan rájuk verek egy kört
-
nokia párti
őstag
Hát ha rám hallgatsz, akkor ezek közül választasz: Nissan r92, Minolta Toyota, Sauber mercedes, Toyota GT-one, Mazda 787, a Mazdát megveheted újonnan is, de az a baj vele, hogy kicsit "kevés" a végsebessége a többi riválishoz képest. Viszont nagyon sok versenynél fel tudod használni ettől függetlenül még.(nekem is az van)
De a legbiztosabb megoldás az egy Forma 1-es autó, fel tudod ott is használni( én kb 2 percet vertem rájuk)
, és a Formula versenynél is.
-
Akos96
senior tag
Áá, de kár hogy belassult a netem.
Morfi: Szia! Ha meg akarod csinálni a Nascar bajnokságot is, akkor mindenképpen kell egy Nascar autó. Ovális pályára pedig az az ideális.
Pénzt gyorsan a Turbo Challenge -> High Speed Ring versenyén szerezhetsz, ha azt ismételgeted, kb. 3-4 percenként szerzel 50000 kreditet.
Tippek -
Morfi
csendes tag
Sziasztok! Like the wind, Indy ovál pályára milyen autót javasoltok? A racing moddal tuningolt Chevrolet Corvette ZR1eddig nagyon megkönnyítette az életemet de most 10-12 másodpercet simán rám ver az első. Úgy mennek el, hogy esélyem sincs a 10-nél jobb helyre, pedig az első versenyen lazán vertem a mezőnyt ezzel az autóval. Kipróbáltam a premium autók közül vehető egyik Nissan GTR-t de azzal 30 másodpercet kaptam szóval az erősen felejtős. A Bugatti Veyron az első kanyarban a falon van lehetetlen vele megcsinálni. Vegyek egy használt racing car-t, vagy egy Nascar autót? Nem szeretném feleslegesen kidobni a pénzt az ablakon mert erősen megcsappant a költségvetés
Köszi előre is.
-
v!ct0y
veterán
Na mikor kezdődjön? És ki csinál szobát ?
-
Akos96
senior tag
válasz
nokia párti #1323 üzenetére
A 3. súlycsökkentéssel egész irányítható. Maxra húzva a végsebessége 428 km/h.
blazsey2: az nekem is jó, a dolog egyetlen szépséghibája hogy nincs mikrofonom -
Djuree
félisten
BUÉK nektek!
-
Akos96
senior tag
válasz
nokia párti #1323 üzenetére
A nagy probléma az vele, hogy nehéz, mint egy teherautó. A High Speed Ring-en 5 másodpercet vert rá a GT-R.
-
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1317 üzenetére
Ezekre lehet racing modificationst tenni:
Acura NSX RM '91
Chevrolet Camaro SS RM '10
Chevrolet Camaro Z28 RM '69
Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
Dodge Challenger R/T RM '70
Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
Lexus IS F RM '07
Lotus Elise RM '96
Lotus Elise 111R RM '04
Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
TVR Tuscan Speed 6 RM '00
Volkswagen Golf IV GTI RM '01 -
sz_abika
addikt
Racing modificationt csupán igen kevés autón lehet végre hajtani, így erre nem építenék a helyedben ám. Amcsi kocsikat lehet főleg.
1 millából japán GT autót vennék, mondjuk egy használt Nissan Optiont 350Z-tf1--es autó alatt a Gran TUrismo-sat értitek? Szerintem tök korrekten vezethető, és a B-specem is imádja ^^
-
v!ct0y
veterán
Na mostmár kéne valami multit szervezni. Mindenki a saját tuning gépével
-
james001
veterán
Boldog Új Évet mindenkinek!!
-
AMD_ok
őstag
B.U.É.K. !!!!
-
nokia párti
őstag
Hát gyerekek, ez a Ford Focus valami rohadt jó gép, simán behúztam vele az összes advanced rally eventet. Ajánlom mindenkinek. Meg sem kell venni ,mert megadja ajándékba.
Egyébként meg Boldog Új Évet minden kockának! -
gabesy
tag
BUÉK mindenkinek!
-
v!ct0y
veterán
B.Ú.É.K minden gt fannak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest