Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
Köszi a tippeket, megnézem.
-
nokia párti
őstag
Srácok megvettem a Jaguar XJR 9-est, de vmi nem stimmel ezzel az autóval vagy én nem tudom:
Fel is léptem vele online, nyomtunk egyik ismerősömmel egymás ellen versenyeket, ő egy Mazda 787-el volt én a Jaguarral, mindkét autó full gyári, nem tuningolt, racing hard gumikkal, ugyanolyan beállításokkal, de vmi istenverte oknál fogva 2-2,5 mp-et vert rám körönként, és ezt leginkább a kanyarokban, mert az egyenesben még picit gyorsabb is voltam.(Fuji Speedaway)És nem skillfüggő volt a dolog.
Suzukán is mentünk egyet, én ugyanúgy Jaguárban ismerős meg egy Sauber Merciben, ott is kaptam 4-5mp-eket, megint a kanyarokban, és az istenért sem jövök rá, hogy miért.
Az én autóm eleve ilyen lassú a kanyarokban vagy mi? Komolyan nem értem, mert a GT4-GT5-ben nagyon egy szinten volt ez a jaguar a másik két autóval. -
nokia párti
őstag
Ezeket a karácsonyi zenéket nem lehet valahogy kikapcsolni? Agyamra megy már.
-
nokia párti
őstag
Köszi!
Nem lehetetlen az, csak sok kitartás kell hozzá, na meg egy jó kormány. Igazából ami brutálisan nehéz volt szerintem az a Vettel challange aranyra. Főleg akkor még, amikor én csináltam, mert elég húzósak voltak az idők, nem volt semmiféle patch, ami enyhítette volna az időket.
Felvehetsz nyugodtan (danyinorbi95 néven), de már vagy fél éve nincs PS3-mam, szóval nem tudlak azonnal visszajelölni, ettől függetlenül megcsodálhatod a platinámat. -
nokia párti
őstag
válasz
james001 #5501 üzenetére
Mekkora pofátlanság már ez a Sony részéről.
Most komolyan, 10++ milliós eladás nem elég arra, hogy meghagyják a szervereket? Még a Gears of war 2-nek is mennek a szerverei pedig az már egy 5+ éves játék, és feleannyit nem adtak el belőle. Ugyan már nincs PS3-mam se GT5-m, de át tudom érezni azoknak a helyzetét akik mondjuk megvették a játék extra kiadását cirka 30-40 ezer Ft-ért, és most ezt kapják a képükbe.
Menj vedd meg a GT6-ot, vagy egy PS4-et, erre megy ki ez az egész eljárás. -
nokia párti
őstag
válasz
Overlocker #3653 üzenetére
Nagyon komoly, grat hozzá.
Én is mindig egy ilyenről álmodtam, de leaglább G25 nekem is van. -
nokia párti
őstag
válasz
sz_abika #3508 üzenetére
Hát pedig Konzolokszervízéről csak jókat tudok mondani, egyszer nagyon korrektül javították ott a PS2-met. A gépedhez meg nem tudok mit mondani, köszöndd meg Sonykának
én is azt teszem/fogom tenni, pláne ha az enyém is javíthatatlan. Egész szép anyázások jöttek ki, szervíz óta.
-
nokia párti
őstag
Megvan a 4. platinám, méghozzá a GT5 személyében.
-
nokia párti
őstag
Azta ma mit láttam az used car-ban a GT5-ben.
Lamborghini Diablot, nem is tudtam, hogy van ilyen a játékban, persze pénzem nem volt rá.
-
nokia párti
őstag
Na bakker, most estem le a székről.
Megcsináltam a licenséket és a Special eventeket aranyra, és megadta a Gold Standard trófeát. Én azt hittem, hogy kellenek az A és B-spec versenyek is. Ezek szerint nem kell megcsinálnom a 24órás versenyeket a platinához, de jó.
Na már csak az 1000 autó trófea maradt és megvan. -
nokia párti
őstag
Na emberek újra megszereztem a GT5-t, kezdetnek jöhet egy 24h-s verseny.
Valakinek nem lenne kedve ma este multizni? -
nokia párti
őstag
Na felrakta, már valaki az új FW-t?
-
nokia párti
őstag
Na srácok én eladtam a GT5-t, jó volt multizni veletek, és köszi mindenkinek a sok segítséget.
-
nokia párti
őstag
válasz
mephi666 #3373 üzenetére
GT4 is nagyon sokszor felidegesített, csak ott nem a hibák miatt, hanem a sok nehéz kihivás miatt.
GT4ben egymás után 2x is lenyomtam (B-spec) két 24órást és nem fagyott le.
1x fagyott le hosszabb verseny után asszem Formula GT-nél, de az betutható volt a lemez karcosságának. Forza jó csak nincs hozzá, egy normális kormány ez a bajom vele. -
nokia párti
őstag
válasz
james001 #3370 üzenetére
Ment a kis Mazdám tovább és nem reagált semmire, csak a PS gombra, azzal meg sokra mentem.
Most egy kicsit a PS3-ra is ideges vagyok(kapott is egy pár rúgást ) , mert ezt a PS2 sosem csinálta ezt velem anno a GT4-nél, nálam marad az az etalon.
Na nem idegesítem már magam rajta kapja be a PD egész csapata, holnap valszeg elcserélem ezt a szart Uncharted Drake"s Fortunera, az életben nem akarom látni már, még a nevétől is rosszul vagyok, mondom ezt így én, pedig baromi nagy GT fanatikus vagyok. Többet már nem fog ez sem felidegesíteni. -
nokia párti
őstag
A jó qurva életbe ezzel a játékkal most teltt be végleg a pohár
Megcsinálom szenvedve ezt a rohadt 24 órás szaros versenyt 3 napon át keresztül nyomtam, beérek a célba és nem csinál semmit, egyszerűen megy tovább, az autó.
ÁHHHHHHHHH. Na most már tényleg eladom a jó fenébe PD meg elmehet a jó fenébe, hogy lassan 1 éve kint van ez a vacak és nem tud berakni egy mentést se. De visszasírom a GT4-et meg a ps2-öt istenem.
Komolyan váltás lesz forzára. A legnagyobb csalódás az életemben ez a szar játék. -
nokia párti
őstag
Új German Touring car Seasonal event:
[link]
-
nokia párti
őstag
válasz
¤Demes¤ #3347 üzenetére
Na elkezdtem teljesen gyári 787-el a LeManst, már 3 órája tolom, és meg kell mondjam egész élvezetes, mindössze 1 körrel vezetek, szóval kell jóköröket menni, és így nem unja meg az ember. Hát, ha nem lenne eső, akkor nem is bánnám, mert szarul vezetek esőben.
Igen ez érdekes, mert én RM gumikkal kezdtem, 10kört bírtam menni, kíváncsi voltam aztán mi lesz, ha felteszem a RS-ot, és teljesen ugyanannyi kört bírok vele menni, mint Mediummal+ 4-5 mp.-el jobb körök érdekes autó.
Remélem Péntekre meglesz...
Amúgy tényleg le fog állni a PSN a napokban? -
nokia párti
őstag
válasz
¤Demes¤ #3342 üzenetére
Köszi a sok infot, de szerintem lemans-ot fogom elobb letolni a 787-el. A nürt meg valószínűleg egy Peugeot 905-el , és akkor a nürnél RS soft, én meg Mediummal mentem.
Még annyi kérdésem lenne, hogy te a Lemans-ot mivel nyomtad le? És hogy? Pl: Lesz e annyi eső ezeken a 24h-s futamokon, hogy mondjuk feltegyek egy Inter Mediate-t vagy Racing Rain-t?
Red Bull kizárt nekem, azért 24h-t nyomok, legyen benne kis izgalom. Formula GT-nek meg még lámpája sincs. -
nokia párti
őstag
válasz
Overlocker #3333 üzenetére
Nekem egyszer sikerült 1:30.8 valamennyit mennem. Nagyon akartam menni 1:30-as kört az volt a cél.
-
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #3328 üzenetére
Most próbáltam meg inkább hagyom az egészet. Volt egy Peugeot 902 amitől féltem egy kicsit, de még rá is rá tudtam szektoronként verni 2-3 mp-t. Ezzel nem is lenne baj, a legszarabb az egészben, hogy nekem 3 kör után szarrá kopik a gumim, de a Peugeot-nak meg 5-6 körig is kibírja. De még, ha óvatosan vezetek, akkor is max. 4 kör, de akkor már csúszlálok össze-vissza a 4. körben, pedig mindnekinek racing Medium van fenn.
Komolyan ilyenektől szoktam falra mászni. -
nokia párti
őstag
Gondolkozom, hogy letolom a nür.24h-st. Aki már letolta, az mondja meg, hogy jó-e egy Mazda 787 (gyári) a versenyre, úgy hogy azért legyen előnyöm is de azért ne akkora...
Amúgy most nézem Demes megvan a 100% nagyon grat.
-
nokia párti
őstag
válasz
sz_abika #3318 üzenetére
AMG nekem is nagyon tetszett.
A legjobb benne, hogy amikor mész a nordschleifeon, akkor kiírja a játék hogy hol vagy éppen melyik kanyarban. Vetteles szarság-ról már nem mondhatom el ugyan ezt, nem is tudom, hogy került ez ide, pedig megvan aranyra mindegyik. A rally-t meg eleve utálom, mondjuk a Loebes cucc-ból az első 2 már megvan aranyra.
-
nokia párti
őstag
Nah végre megvan a 40-es szint.
El se hiszem, Dec. óta meg van a játék és csak most sikerült elérnem. Még van a 2 24h-s endurance, a gold standard+ car collector trophyk és kész is teljesen a játék.
-
-
nokia párti
őstag
Na basszus most fejeztem be a 9h-s Tsukuba versenyt, dél előtt 10kor kezdtem el és majdnem 11kor fejeztem be. Azt hittem már elalszok a gép előtt, de legalább adott rohadt sok xp-t (3472212), és mindössze 569,000 lovét.
+ ajándék autó. Lassan megvan a 40-es szint yeaahh.
Na most már csak a 2 24h-s van, szval várom a mentést. -
nokia párti
őstag
válasz
boygabi_ #3285 üzenetére
Úhhh. Na az nagyon-nagy balszerencse,
én tegnap kezdtem el az utolsó B-spec versenyt a 24-hs Nürt, már csak 3 óra van hátra...
Remélem nem történik semmi vele.James: Én nem vettem észre, hogy ha összetöröd az autót, lesz maradandó károsodása,
és igen én is szarrá törtem pár autót.
-
nokia párti
őstag
Fejlesztés alatt az endurancék közötti mentés:[link]
Csak meg lesz ez srácok. -
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #3275 üzenetére
Meg van, miért nem kérdezett rá, nem Restartot nyomtam, hanem exit-et, restarnál rákérdez, viszont exit-nél még mindig nem.
-
nokia párti
őstag
Ez a szar játék nem hiszem el komolyan.
Sikerült 2,5 óránál a Nür4h-nél egy restartot nyomni, áhhhhhhhhhhhhh.
Na most rakom fel a hírdetésbe.
Nem tudom mi a francért nem kérdez rá.
PD-nek meg gratulálok, de komolyan, még a GT3ba is rákérdez. -
nokia párti
őstag
Azt tudtátok, hogy 20 milla kreditnél, nem lehet több, én csak most jöttem rá.
Gyűjtök a Ferrari 330-ra és írja, hogy nem lehet több. Lényeg, hogy megvan az autó. -
nokia párti
őstag
Dolgoznak a frissítéseken:
[link] -
nokia párti
őstag
válasz
boygabi_ #3250 üzenetére
Nekem is voltak hasonló gondjaim, amikor a Formula GT-t csináltam. Az első négy versenyt meglepően szépen megnyerte, úgy gondoltam az 5.-nél nem kell végignyomnia, és kinyomtam, de aztán jött egy esős Suzuka. Én bolond meg a többiek is racing softtal mentünk ki, aztán mindenki szépen be is ment a boxba a Racing Rain gumikért persze.
Aztán jött egy jó hosszú anyázási sorozat, mindenki szépen elment, csak az én balfék pilotám csúszkált össze-vissza, pedig mindenki Racing rainnel volt, szóval nem értettem én, hogy most mi van.Viszont a jó hírem az, hogy lenyomtam már B-spec 24órás LeMast, és úgy, hogy kb 5 percet figyeltem, hogy-hogy vezet. Kb 40x körözte le a többieket. Szóval érd el a 35-ös szintet B-specben és, akkor megadja a Red Bull autót, azzal mindnekit el fogsz verni, és nem lesznek ilyen gondok.
-
nokia párti
őstag
Na végre emberek, csoda történt.
Új seasonal event érkezett:[link] -
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #3240 üzenetére
Megoldódott, végre Elise-nek is vettem valami hasznát hozott nekem egy Trophyt.
Seasonal eventekkel meg az in-gameval mi lesz fiúk?
-
nokia párti
őstag
Valakinek nincs olyan kocsija amibe lehet perform racing modificationsokat tenni?
Csak kölcsönbe kéne, mert van egy ilyen trófea. -
nokia párti
őstag
válasz
Overlocker #3164 üzenetére
Hátha jössz, akkor esetleg csinálok
-
nokia párti
őstag
Amikor elkészítettem a szerót, direkt tettem low-ra a race qualityt, mert néhány embernek nem 100as a nete, és azt tapasztaltam, hogy ha high-re vagy very highre rakom, akkor azokat a bizonyos emberkéket szépen le/kidobálja. Az én netemmel semmi gond nincsen az biztos, volt már high-en a race quality. na akkor egy szem lagg nem volt.
-
nokia párti
őstag
Csináltam szerót jöjjön, aki akar.
-
nokia párti
őstag
válasz
->Raizen<- #3134 üzenetére
Fenébe, hogy lemaradtam róla.
-
nokia párti
őstag
válasz
bigmasterg #3125 üzenetére
Túltárgyaltuk akkor.
Kinek mikor lenne jó? Amúgy meg megint új Seasonal event érkezett, a srácok dolgoznak rendesen:[link] -
nokia párti
őstag
válasz
bigmasterg #3123 üzenetére
Jaja az a jgtc tényleg rohadt jó volt, nagyon rajtatok voltam, le is izzadtam utána.
A Nascarnál meg lelassítottam fölöslegesen és ezzel el is buktam az első 2 helyet.
Holnapra kéne szerveznem egy hosszú JGTC futamot mondjuk a Suzukán box kiállással.
Mit szóltok? -
nokia párti
őstag
válasz
bigmasterg #3117 üzenetére
danyinorbi95, ma letoltunk jamessel és egy Olasz kollégával egy 30körös daytonás versenyt, rohadt jó volt. Még box kiállás is volt benne.
-
nokia párti
őstag
Jó volt a tegnapi multi srácok, mára is tervezek egy 30körös nascart a Daytonára box kiállással.
Amúgy meg új seasonal event érkezett megint:[link]
-
nokia párti
őstag
Jöhetnének már új seasonal eventek, már vagy 2 héte 37 levelen vagyok. Sose érem el a 40et.
-
nokia párti
őstag
Van szeró emebrek, forma 1-ig nyomhatjuk
-
nokia párti
őstag
Van szerver gyertek!!!
Jó lett az első hsz. köszönet v!ct0y-nek. -
nokia párti
őstag
Új seasonal event érkezett megint( brit könnyű autók), megint mehetek azzal a fos elisevel.
-
nokia párti
őstag
-
nokia párti
őstag
Új Honda Civic Seasonal event.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest