- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Helló Srácok!
Most meglett végre aranyra (2:03:647 idő) a Sebastian Vettel Special event Monzában!
Érdemes erőltetni, mert az xp-ben valami 2 millió körül ad!!
(lóvé se kevés, kb 1 millió az arany, de az xp segítségével a 30. szintről a 32-re ugrottam)
Ja, és azt tudni kell, hogy minden a pályához tartozik,ami nem fű ,vagy föld (pl a sikánokat csak a műfüvön vettem be, muszály, mert másképp nem értem volna utol a szellemautót)
-
sz_abika
addikt
Addig is itt egy találós kérdés:
Melyik lehetek én?
-
sz_abika
addikt
válasz
dudikpal #1890 üzenetére
Nem tudok több infot, ezt is reggel tudtam meg öcsémtől, aki állandóan a GTplanet forumait böngészi
Ennél sokkal viccesebb az, hogy véletlen töröltem a jelszót a PSN IDmhez, és félórája próbálok visszajutni, mert nem tudom a jelszavam, a jelszóemlékeztetőnél meg évszám kell, amit ugy néz ki szintén csak rányomtam random
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #1889 üzenetére
En is lenyomtam tegnap meg egyszer a Nordschleifet, ugyhogy ma meg picit finomitok a Special eventsben elert eredmenyeimen, aztan elvileg megvan a 33. szint. De hamarosantol kezdve 2 napig iszom
, szoval hogy ebbol mikor lesz 600 kor Csukuba azt nem tudom. Mondjuk az se rossz otlet, ha hamar lenyomjatok valami brutal geppel, aztan utana leparkoltok/esetleg a vegen mentek meg egy kicsit. De en maradok az izzadasnal!
Ha meg dolgoznak valamin, de nem mondjak mi az, (en errol toled hallottam eloszor, mikozben nezegettem az elmult par napban nehany forumot, es senki sem tudja mi van - en pont azt olvastam KY twitteren hogy pihen) illetve beigernek valamit, pont mult heten, aztan nincs belole semmi jovo heten akkor azt az ember csak furcsalja.
UI.: Az a verseny az kemeny! En is valami hasonlora vagyom!
-
sz_abika
addikt
válasz
kulfoldi #1888 üzenetére
Nem kell szidni őket, máson dolgoznak
Jön egy ún: drivers club, ami olyan seasonal eventsek lesznek, mint a régiek voltak, ergo nehezek. Most azt készítik elő, így nem bánom, hogy elmaradt az update, ha kijön jövő hét.
Ja és most készülök Tsukubára 610 lovas japán tuning autókkal kell menni benne...még nem tdöntöttem el hogy 5,5 óra alatt végigmegyek X1-el, vagy végig küzdök 9 órát, az Amuse Carbonommal.
Addig is egy kis olvasgatni való: [Tsukuba @ GT4]
-
kulfoldi
aktív tag
Jaja, mar 3.-an jonnie kellett volna az ehetinek. Meg jo, hogy pont a 6. seasonalok megerkezese utan, 25.-en kiirtak a newsbe, hogy mostantol minden heten csutortokon jon az uj, +/- 1 nap. Hat sikerult nem betartaniuk. Nem ertem mi a tokomnek irjak ki akkor?
Az egyeduli mentseg az az, ha a peccsel egyutt akarnak, de arrol utoljara 20.-a korul lehetett olvasni, hogy februar elejen jon az 1.06. Nem ertem miert nincs kommunikacio. Na mindegy.
-
v!ct0y
veterán
Na semmi seasional event ?
-
mephi666
nagyúr
na, örömmel jelentem: találtam teszveszen gt4-et: 2000-ért, postaköltséggel
...le is csaptam rá, mint tyúk a meleg takonyra... szerintem jövő hét közepén már játszhatok vele... (emellett berendeltem egy resident evil code veronica-t és egy nhl2006-ot is, így minden igényem ki lesz elégítve... durván 5-6ezerből kijött ez a 3 játék)
ja, hétfőn lesz +1 ps2 controllerünk is, így barátnőmmel tudunk egyszerre is játszani... sajnos a logitech dual action-t nem ismeri fel a ps2
pedig azt a controllert egy az egyben a ps2-esről másolták, mégsem kompatibilis (viszont a ps3 már felismerné)
...már csak egy ps2-es memkártyát kellene beszerezni, mert az még nincs... 2-3 ezrekért látok 8megásakat, de sajnálok ennyit érte... nem lehet esetleg pendrive-ot húzni a konzolra, hogy arra mentsen?
ui: ja, a játékok a következők voltak a ps2-eshez: killzone, wwii: soldier, tekken5, fight night3, wrc: rally evolved... (egy részét már fel is raktam apróra)
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #1878 üzenetére
Nekem jo volt ez igy, szerintem nyomok ma meg egyet ebbol ugyanigy, nagyon tetszett, plusz szerintem most kopott pont annyit a motor, hogy meg szorosabb legyen. Egyebkent tenyleg tobbet van a boxban a gep mint en, es az is fura, hogy akkor jon ki mikor en. Az osszes eddigi Endurance-on mindig szamolgatnom kellett azzal is, hogy nem eleg a palyan megvernem, meg ki kell annyi elonyt is autoznom, hogy eleg legyen arra is, hogy en 1.5-2-szer tobbet jarkalok a boxba mint ok. Egyebkent en egy 370LE-re tuningolt (alapbol 305LE) 1100kg-s RX-7 es verseny geppel mentem most soft gumival, de minden segitseg nelkul, csak az ABS volt 1-en hagyva.
Aztan remelem jon a szokasos Seasonal event (elivleg ma kellett volna sztem), amiket ha behuzok, akkor elvileg meglesz mar a szint nekem is a Csukubara. De hogy a hetvegen nem fogom lenyomni az biztos, mert fajni fog a fejem.
Szerintem Csukuban egyebkent tuti valami komoly geppel fogunk menni, azaz szerintem az also hangon 550-600 kor korul lesz.
-
sz_abika
addikt
válasz
kulfoldi #1867 üzenetére
En X2010-el rohantam vegig a palyan cirka 4 ora alatt, 1:07-es legjobb korrel
Epp eleg kihivas volt azt vezetni, esku elveztem, megha 56 kort kapott is a masodike/
Nordschleiffeben, DTM autoval egy kort kaptak, de ugy hogy az elso ket kiallitas utan alig vezettem /10-15mp, mert az S2000-es azert jol tolta/, de aztan DURVAN belassult a gep, es kapott egy kort.
Nyugodtan lehet 2-3. helyen autozni is, mert a boxban sokat veszit a gep, foleg ha nem teli tankolod a geped, csak annyira, amennyit a gumikkal tudsz menni.Most hetvegen meg irany a Tsukubai 9 oras, ahol azt szamoltam, hogy olyan 450 kort kell majd futni. Izginek hangzik
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
kulfoldi #1870 üzenetére
Na megcsinaltam a 4 oras Nurnburgring V-ot! (24.433km/kor)
Brutalis volt! Az elso 1 oraban ugy izzadt a tenyerem mint meg soha. Osszessegeben 1 PERCET sikerult csak ravernem a masodikra. A verseny feleig nem voltam benne biztos, hogy meglesz es erdemes-e folytatni, mert nem tudtam eleg gyors lenni ahhoz, hogy leszakitsam magamrol a masodikat, es nem tudtam mi lesz ha esetleg hibazok!
A palyat gondolom nem kell bemutatni, ez a vilag egyik legnehezebb 24km-e! Es megis, mivel mar nagyon sokat mentem ezen a palyan ezelott, nem hibaztam a 4 ora alatt csak 1-2 komolyabbat (5-10mp-s hibak), ja es egyszer rosszul szamolgattam es a palya vegefele levo hosszu egyenesben kifogyott a benzin, es igy buktam kb. fel percet. De ezen kivul mindig ami a csovon kifert, teljesen a hataron autoztam, es igy is mindig ott loholt a masodik a nyakamban. Eszmeletlenul izgalmas volt!
Ami ehhez kellett:
Olyan auto amivel a legjobb kor 8:15-8:20-nal nem gyorsabb, de atlagban sem rosszabb 8:30-8-40-nel, de inkabb 8:30-nal. Vagyis nem sok lehetoseg van biztonsagosan haladni, hibazni, belassulni, vagy vigyazni a gumira.
Zseton: 525000
XP: 491000 (azaz nagyon keves)
-
v!ct0y
veterán
Az nem gyenge GT5 Prologue 16 k az iponban
-
Akos96
senior tag
Háát... én sajnos kezdem megunni a játékot. Igazából már semmi motiváció, az Endurance-ok nem érdekelnek (se időm, se türelmem hozzá), a B-Spec úgyszintén fölösleges szerintem. Más meg már nagyon nincs (csak az X1 Challenge, de azzal nem szivatom magam. Ha megnyerném az autót, azzal túl könnyű lenne minden event. A szintlépegetés sem egy nagy örömforrás, több pálya úgyse lesz). Szóval jöhetnének új (A-Spec!) eventek.
-
kulfoldi
aktív tag
Love az minimalis. 300-350K asszem
XP az valamivel jobb, habar nem ido-aranyos: 620K korulMost ramegyek a kovetkezore, az valami 4 oras ize, pont megnyilt! Most ilyen karitativ leszek es majd ott is kiirom hogy mi volt a jo korido, hatha hasznos valakinek.
De az is lehet, h lenyomom ezt a 6 oras Szuzukat is meg egyszer, valami picit gyengebb kocsival, nagyon jo volt meg mar erzem is a palyat elegge.
Most megint tetszik igy a jatek.
-
Al Csucsu
csendes tag
GT3; GT4P; GT4; GT5P; GT5 bon voyage...
asszem teljesen kiégtem GT5 végigjátszása közben -
kulfoldi
aktív tag
Uristen mekkora versenyt mentem! Hosszu kiserletezes utan tegnap elkezdtem az 1000km Suzukat, es ma fejeztem be. 172 koros a verseny, 6:09:40 alatt teljesitettem, mindossze 1 kort vertem a masodikra. Szoval eleg para volt, nagyon nehez a palya szoval sokat hibaztam foleg az elso 50-60 korben de aztan megszoktam es a vegen mar voltak 20-30 koros reszek amikor nem kovettem el komolyabb hibat. Nagyon kemeny volt, nagyon elvezetes! Kar, hogy magunknak kell kitapasztalni mi az a auto es beallitas amivel nagy kihivas lenyomni ezeket a tobb oras versenyeket, de megeri szerintem!
Nehez megmondani, hogy mi az a korido amik mellett folyamatosan izgalmas lesz a jatek, mert en az elejen racing hard gumival mentem 40-50 kort (aztan mivel utana atvaltottam softra mert nagyon csuszkaltam - minusz 5mp ) de szerintem olyan kocsival erdemes belevagni amivel a legeslegjobb korotok nem megy 2 perc ala. Az atlag korotok ettol ugyis elmarad 2-4 mp-val szoval eleg valtozo, ezert mondom a legjobb kort. Kocsit is ugyanezert nem mondok, mert az is beallitas fuggo, segitsegek hasznalatat sem mondom, mert az is sokat valtoztat mindenen. Szoval olyan gepet, beallitast hasznaljatok, amivel keptelenseg lemenni 2:00:00 korido ala. Nagyon nagy elmeny volt, foleg ezen a palyan, biztatok mindenkit, hogy probaljatok ki, garantaltan izgalmas 6 ora fog varni ratok!
Ui.: Lehet, hogy a 2:01:00 legjobb korido megjobb, de nem akartam nagyon kihegyezni, nehogy baj legyen, mert nagyon sok a hibalehetoseg a palyan.
-
mephi666
nagyúr
kis segítségre lenne szükségem: vadászok nagyban gt4-re, most találtam is valakinél gt4 - prologue-t, ami állítása szerint dupla lemezes és 2500-ért adja... ebben benne lehet a gt4 plusz az "előzetes", vagy csak ilyen előzetes anyagokból áll?
-
AMD_ok
őstag
Na most értem el a 30. szintet gyerekek, muszáj volt rápróbálnom a Sebastian Vettel cuccra
Hát, nem semmi gép, überbrutál a verda, Monzában a. 3. próbára meglett a bronz. Valami 460000 xp-t adott rá, egyből félig megvan a 31. szint is. A "lehetetlen" a géppel kapcsolatban: el KELL hinni, hogy beveszi a kanyart sokkal magasabb sebességen is,mint amit gondolsz, és menni fog, csak rá kell érezni, no meg szokni persze.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1857 üzenetére
Ez a játék gyakorlatilag már nincs, nem elérhető. PSN-en lehetett elérni, 2007 szeptember végéig (2006 december végétől), utána levették és a Prologue demóját tették fel helyette 2007 októberben. Japánban kiadták lemezen is limitált példányszámban.
Ez csak egy nagyon hangyafasznyi valami volt, 10 autóval és egy pályával. A célja csak annyi volt nagyjából, hogy bemutassák, hogy merre tart a Gran Turismo (akkor még nem a Gran Turismo 5, hanem Gran Turismo HD lett volna következő nagy GT játék), meg gondolom a PS3-nak is jó reklám volt. Tehát nem a GT4 "hd-re javított" változata volt ez sem. Aztán Gran Turismo HD helyett a GT5 felé fordultak a fejlesztők, és ezt a vonalat hagyták. Ezért cserélték le a GTHDC játékot a PSN-en a GT5 Prologue demójára. Aztán jött a prológ, és innentől gondolom ismerős
-
kulfoldi
aktív tag
Most jol belinkelted ugyanazt, amit Heihachi.
Mindegy raneztem ebayen, ez egyaltalan nincs fent, szoval akkor ugy veszem ezt nem lehet beszerezni, tehat nincs is ertelme tovabb erdeklodnom ezugyben.
Nincs kedvem PS2-ot venni, azert hogy jatszam a GT4-el. Igy se fer mar el a sok szar (monitor, hangfal, kormany, ps3, billentyuzet) az asztalom. Meg a masik, amire most gondoltam csak, hogy valszeg ra se tudnam kotni HDMI-n keresztul a monitorra a PS2-ot, TV-t meg nem veszek emiatt meg pluszba, ugyhogy igazabol leszivhat a Sony.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1854 üzenetére
Szerintem ez a Gran Turismo HD Concept, de az életem nem tenném rá.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
dudikpal #1853 üzenetére
Tenyleg? De vannak fent mas videok is...
De akkor ezek szerint tutira nincs olyan GT4 ami futna az ujabb nem slim PS3-akon?
Egyebkent meg ha nincs az nagyon nagy szemetseg. Ha jol tudom hardverbol tudja a PS3 a PS2-es jatekokat, de szoftveresen le van tiltva. Nincs erre valami megoldas?
-
kulfoldi
aktív tag
Sracok jol latom, hogy van egy PS3-ra kiadott GT4 is? Ha van az ugyanaz mint a PS2-es tartalomban?
Szovel mi ez a video peldaul?
Legyszi aki tudja az mondjon el mindent errol a verziorol! En azt hittem idaig, hogy csak olyan van ami a PS2-on megy?
Koszi elore is!
-
nokia párti
őstag
válasz
mephi666 #1833 üzenetére
Hát, ha neki kezdesz a GT sorozatnak a 4. rész az kötelező. én nekem a kedvenc PS2-es játékom volt. A grafika meg bámulatos még abban is, nem semmi a PS2-től. Teszem azt egy shiftet könnyedén aláz. Tehát mind játékélményben és grafikában is nagyon sokat nyújt, tényleg csak ajnlani tudom.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viktor77 #1846 üzenetére
+1845: teljesen fel leszek csigázva
...a grafikánál végülis csak az a lényeg, hogy ne legyen szemet bántó, de ahogy a youtube-os videókat látom: tökéletes lesz
a játékélményen lesz majd a hangsúly... egyszerűen a legutolsó autós játék, ami élményt nyújtott: a flatout uc volt (ami lényegében ugyanaz, mint a flatout2), nfs-ek már nem hoznak lázba... durva, hogy nfs5-tel szórakoztam még pár hete és azonnal képes volt több órára lekötni... ilyen "élményre" vágyok
ui: akkor lényegében pal-nál 576x720-as felbontásban megy a játék (amit esetleg szét lehet húzni teljes képernyőre, csak rondább lesz), ntsc-nál pedig 480x720-ast, ami szebben néz ki?
nem volt soha konzolom és egyáltalán nem értek ehhez a részéhez
-
Viktor77
titán
válasz
mephi666 #1835 üzenetére
Mindenképp tegyél egy próbát, hidd el, le fog esni az állad.
Szerintem még mindig szebb bármelyik mai PC-s játéknál. Na, nem részleteiben (ez következik a konzol és a játék korából, a felbontásból, stb.), de összhatásilag odabasz.
Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen az autó arra megy, amerre te akarod. Nincs olyan megmozdulása az autóknak, ami miatt tépnéd a hajad. Az van, amit nyomsz. Nem nagyon lehet leírni igazából, ki kell próbálni. És akkor döbben rá az ember, hogy a mai pc-s játékok (persze, nem a szimulátorokra gondolok, azok azért nem rosszak), még egy GT4-hez képest sincsenek sehol.
MOD: Ja, és ha még valami komolyat akarsz, akkor megnézed az Enthusia Professional Racing-et, és a Polyphony motoros alkotását a Tourist Trophy-t (GT csak motorokkal) is.
-
dudikpal
senior tag
Nem járok még ott, de olvastam róla.
Azért mert ez az 1 pokoli nehéz cselendzs bennevan, még az egész játék bizony szégyenletesen könnyűre sikeredett. A jogsik pl egy nagy vicc.
A 2-ben és a 4-ben a tökömről is folyt a víz, mire mindet kitoltam aranyra.
A régiekben a nehézség úgymond szét van osztva, nem az van h adott egy szinte lehetetlen versenysorozat, a többi meg p*csafing.
Pl a 2-ik szlalom jogsi, és a mission utsója mai napig nincs megcsinálva nálam -
kulfoldi
aktív tag
Jo, de az az auto egy hulyeseg, en azzal mentem par kort aztan hagytam. Minden elismerem persze azoke akik probalkoznak vele, nekem nincs turelmem tobb szazszor ujrakezdeni.
Ezen kivul csak par verseny van, ami nehez sztem, foleg Licence-ek es Special eventsek. Sokan mondjak meg az F1-et is, de en peldaul azon gond nelkul atmentem - segitsegek nelkul.
A GT4-en en is kiprobalnam, nem erdekel hogy nezhet ki full HD-ban, viszont tetszik amiket olvastam rola, es gondolom van olyan olcso hogy 1-2-3 ezerert mar hozza lehet jutni, szoval en is beruhazok majd valszeg egyre.
-
mephi666
nagyúr
resi code veronica-ra is vadászok majd
szerintem be fogok szerezni jópár játékot rá, amiről lemaradtunk: 1-2ezer forintért látok rengeteget itt az aprón is... 6-8 játékot kapott barátnőm a ps-hez, amikor megvette: fight night biztos van, meg pár autóverseny is... név szerint viszont nem jegyeztem meg őket
majd ma elhozatom vele a "csomagot", ha jár otthon
mgs3-at egyik ismerősöm ajnározta már korábban, szerintem rajta lesz a listán
...meg silent hill is kellene
#1842: újonnan az 576-ban 4ezer ft...
használtan viszont 2ezer körül láttam már többet... ezért gondolkozok én is rajta, mert ha több hét/hónap szórakozást nyújt, akkor már megéri
-
mephi666
nagyúr
válasz
sz_abika #1837 üzenetére
nekem is az
pár hete játszottam vele újra és nem zavart a grafikája... (még grafikatuning mod nélkül sem) ezért gondolkozok a gt4 mellett, mert azért csak szebb lehet és így a ps2 is ki lenne használva... barátnőmmel mindketten szeretjük az autóversenyeket: múltkor a flatout-on függtünk hetekig, de meguntuk egy idő után... nfs-ből pedig az újabb termés ritka hulladék
párezer ft-ot megérne, ha elszórakoznánk vele (akár) hónapokig... ahogy látom: van lehetőség a játékban bőven és jó lenne időnként pénteki sörözős-lazításokat összehozni valami splitscreen versennyel...
-
mephi666
nagyúr
válasz
dudikpal #1834 üzenetére
a régi nfs-ekhez képest is brutálisan kemény? mármint az nfs5-re gondolok, ami annak ellenére, hogy arcade volt, azért a kocsinak volt fizikája és nem lehetett 300-zal szedni minden kanyart fullgázzal... most tdu-val szórakozgattam pc-n és kimondottan élveztem, hogy fékezni is kell időnként, nem pedig kézifék/korlát/nitró kombót nyomatni folyamatosan... hm... szerintem átnézzük, milyen játékai vannak ps2-höz (fight night2 nagyon rémlik meg pár autós is... adja isten, hogy gt4 is van közte...)
kíváncsi vagyok nagyon egyébként a gt sorozatra, szerintem megnézzük, milyen...
ha tényleg az alapoktól indul és fokozatosan nehezedik, miközben a szórakoztatóból nem megy át idegtépővé, akkor jó lesz
majdnem elfelejtettem: gamepaddel/analóg karokkal milyen az irányítása? és a grafika nagyon elmaradottnak fog tűnni mondjuk egy nfs hp után? (ebben nem rég marhanagyot csalódtam)
-
dudikpal
senior tag
válasz
mephi666 #1833 üzenetére
Nem a könnyűségéről ismert a gt széria, kivéve az 5-öt.
Viszont az alapoktól indulsz, ahogy haladsz, úgy mehetsz az egyre erősebb versenyeken.
Split van benne, online nincs. Illetve szerver nincs, ahol multizni lehetne.
Ha az NFS széria nagyon tetszett, akkor sztem felesleges vele kínlódnod.
Intenzitástól függően több hónap a kijátszása, szóval nem pár napos darab lesz ha mégis rászánod magad. -
mephi666
nagyúr
előre is elnézést, hogy nem olvasok most vissza párezer kommentet, de lenne egy kérdésem: (soha nem volt konzolom és elég tanácstalan vagyok... a gt sorozatot is csak hírből ismerem)
most vettünk múlt héten egy full hd-s tv-t és pár napon belül elhozzuk barátnőm porosodó ps2-jét, ami még szüleinél van... (jutányos áron vette még régen, nincs kisütve és használni szeretnénk, ne álljon) van pár játéka, de a gt4 mintha nem lenne közöttük... úgy látom, hogy "fillérekért" beszerezhető és most megerősítésre lenne szükségem...
maga a játék már nem mai, de hogy mutatna a mai játékok grafikai színvonalához képest? ad akkora játékélményt, hogy feledteti a grafikát? és nehézségre milyen? ha meg lehetne benne találni a szórakoztató nehézségi fokozatot, akkor esélyes, hogy megvennénk
...viszont, ha keményebb, melós napok után csak rúgna egyet ez is az idegrendszerünkbe, akkor inkább kihagynánk... wiki-n csak single+online multiplayer játékmódot írnak: nincs benne split screen mód egyáltalán?
ui: köv. generációs konzol lenne egyébként a legjobb, de a tv most betette a költségvetésnek... szerintem 1-2 éven belül nem gondolkozunk ilyenben
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1829 üzenetére
Feltettem a szárnyakat
-
Akos96
senior tag
válasz
nokia párti #1829 üzenetére
Merci sajátosság.
---
Amúgy belenéztem az X1 Challenge-be. Ez lehetetlen. A legrosszabb, hogy nem lehet rá gyakorolni, egyik autó sem olyan jó mint ez, az 5. Disqualified után meg idegbajt kapok.
---
Melyik F1 Ferrari a jobb? A 2010-es vagy a 2007-es? -
Akos96
senior tag
Nagy kínkeservesen elértem a 30-as szintet, és kipróbáltam milyen a Red Bull X1. Apu csak ennyit fűzött hozzá:
"Ez az autó olyan, mint amikor a parasztbácsi nézi az állatkertben a zsiráfot: - Már pedig ilyen állat nincs." -
sz_abika
addikt
Ne is mondd... tegnap 2órát dolgoztam Nürg + Suzukaban, hogy a bronzot feljebb toljam.
Nurg meglett ezüstre, ha nem durran el az agyam arany is benne volt, de mondom jöjjön suzuka is...amikor 6 ezreddel maradt el az ezüsttől repült a kontroller és a turn off system command is -
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1816 üzenetére
Persze, tudom en, hogy 1000km eleg sok. De van, hogy egy nap 2000 km-t vezetek az eletben is, (Mo-Eng) meg aztan nem is egyszerre tervezem lenyomni, hanem reszletekben, igy aztan szeretnem ha izgalmas volna. Nagyon hamar meg tudok unni olyan dolgokat sajnos amik nem okoznak kulonosebb kihivast, ezert en az ilyen endurance-ok elott van, hogy orakat tesztelek, mire belovom, hogy milyen kocsival tudok tobbnyire vegig izgalmas versenyt menni. Biztos beteg vagyok.
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1813 üzenetére
Akkor ez tényleg sokkal rövidebb, nekem 1 hónapja van meg a cucc, 45 %-nál tartok, pont most néztem a statisztikát, és a B-spec-be szinte bele se kezdtem, plusz nem játszok minden nap, tehát tényleg jóval rövidebb lehet a sorozat...
-
AMD_ok
őstag
Akkor végre valami érdekes kihívás. Azért rárontok, minél hamarabb, ha nem baj (amint megvan a 30. szint)
(mert a helyzet az, hogy sajnos túl "engedékeny" a program a kocsikkal kapcsolatban, nagyon sok versenyt egyszerűen nem kihívás végigvinni, olyan gépet tudsz választani)
-
blazsey2
senior tag
válasz
kulfoldi #1815 üzenetére
Értem én,olyan autóval akarsz menni amivel izgalmas lesz a verseny.
De a Clk-val is majd 6 óra volt a táv,plusz még a az 1 órás pihenő amit tartottam közben.
De annyira nem vagyok mazohista hogy egy endurance versenyen késhegyre menő csatát vívjak.
Egy másfél-kétórás versenyen még belefér az igazi küzdelem. -
nokia párti
őstag
Bizony, hogy több van benne, majd fél évembe teltt, hogy kijátszam 100%-ra, pedig minden nap toltam vele 2-3 órát, hétvégén meg még ennél is többet, de jó játék is volt az!
Nem értem, hogy miért van így ez az 5-ben, pont, hogy még több versenyt kéne betenni, nem hogy kevesebbet.
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1808 üzenetére
A 4. -ben több verseny van sokkal? Én azt nem ismerem,sose játszottam vele, a sógorom nagy rajongója a sorozatnak, ő végigvitte tán mindet. PS3-at viszont ezért vettem a játékért vettem, a G25-öt ehhez legalább lehet használni,nem úgy mint a boxon sajnos(nem bántam meg, hozzáteszem, az xboxomat ugyse nagyon használtam, megérte eladni)
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1804 üzenetére
Persze, hogy jo auto, de ide olyan keves mint mackosajtban a brummogas. 2:08 a legjobb korom. Szoval megint vettem valamit, amire nem jo arra amire szantam. De a GT-R/NSX/SC430 is keves ide. Szerintem az 1:52 kicsit tul jo ido nem? Hany kort adtal nekik ilyen idovel, 5-10? En ahogy szamolgatok 2:01-2:02-es atlagos koroket futva keves hibaval az eleg lehet szerintem.
-
nokia párti
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1805 üzenetére
nincs mit, szivesen. Én most 29-es szinten tartok ,de már kezd fogyni a türelem, nagyon nehéz már innen szintet lépni, sok xp-t kell összeszedni nagyon, de blazsey2 többet tudna erről mesélni...
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1802 üzenetére
Kattint ide
Megcsináltam a 90 körös Laguna Secat, meg a 500 mérföldes versenyt, 200000 xp körül adtak, itt is többre számítottam azért.... -
nokia párti
őstag
Aki megcsinálta már a 4h-s roadstar endurancét, az mondja már meg mennyi xp-t ad?
( az A-specben természetesben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest