Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz
Alladin888 #1449 üzenetére
LG-nél?
Évek óta nem gyárt mobilt az LG, melyik modellről jöttél?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ghiottone #1467 üzenetére
Az a bajom vele, hogy magától éjszakai módra vált, ha kevés a fény. Nagyon zavaró.
Ez azért is érdekes, mert ha automatikusan hosszú zaridovel lövi a képet kevés fény mellett, akkor minek külön éjszakai mód?
Én is úgy használom, AI nélkül, természetes módban, de még úgy is túlszaturál. Amit megint nem értek, mert ha van még 2 másik, "színesebb" mód, akkor a természetes miért nem lehet tényleg az?
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
eurolac
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
Eurolac
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1465 üzenetére
Mondjuk most a 9-es rendszeren a kamera appban is elrakták az ai kapcsolót. Azt én kikapcsoltam már az elején + természetes módba raktam.
Az automatikus éjszakai mód az ilyen volt az Op 12-ben is. Gcamban tényleg jobb, hogy külön kiválasztom, nem automata - bár ez is port függő.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Pinyo16689
senior tag
Erre gondolok. Gcam, normál, nem ejszakai: (valamiért nem tölti fel rendesen, de a lényeg látszik)
Gyári, normál, nem ejszakai:
A fény ugyanannyi.[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
eurolac #1462 üzenetére
Természetesebbek a színek, és nem zavar bele az AI, hanem csak zajos, és kész. Nem mossa el a részleteket. Mármint szerintem. A gyári erősen túlszaturál, és az AI nagyon mossa a képet.
Engem az is zavar a gyári an, ha nincs annyi fény, és nem az éjszakai módot használom, hanem az alapot, akkor is hosszú zaridovel készíti a képet.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Engem az AOD érdekelne mindig láthatóan...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
válasz
Alladin888 #1446 üzenetére
Nekem nem zabálja az akkut, de más telefonjaimnál sem. Bár én megvettem és nincsenek reklámok. Akkor csak a kis lezárási ikon marad.
-
Pinyo16689
senior tag
Egyedül az óra kártya nem jó, az bugos. És a widget is. Kirakod egy oldalra, és akkor ugrik a pontos időre, amikor az oldalra ugrassz. Én mást nem tapasztaltam eddig. Ja, OS9 alatt.
A kamera véleményes. Szerintem jobban mos, mint korábban, de a fene se tudja. Aki felrakta már, írhatna, hogy látja.
[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Alladin888 #1457 üzenetére
De, kitehető.
-
Carline
őstag
válasz
Alladin888 #1457 üzenetére
Nekem is minden oldalon ugyanazon pozícióban ki van téve. Már rááll az újjam.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Alladin888
újonc
válasz
Pinyo16689 #1451 üzenetére
Meglett a képernyőzár. Nem rossz,de ugye ez nem tehető ki minden oldalra,de jobb mint a semmi.
A nyagyítást azért még növelhető lehetne. Egyedűl a nagyfelbontásu képnél érzékeltem,H tovább nagyítható. Mérd össze nyugodtan a kettőt,lesz különbség. -
Pinyo16689
senior tag
Ha valaki frissít OS9re, a probaverzióra, ne ijedj meg, ha eleinte döcög, laggol néhol a rendszer, pár nap alatt beall, és megszunnek a laggolasok. Bár lehet, hogy ehhez azért néhányszor újra kell indítani, de megszunnek.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Alladin888 #1453 üzenetére
Aztán Kártyák, majd lwgorgetsz a lap aljára, ott Klasszikus minialkalmazások, majd elkezdesz lefelé görgetni, és ott lesz valahol a listában a Gyorsan elérhető minialkalmazasok/kepernyőzár.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Alladin888 #1453 üzenetére
Főképernyőn, két ujjal osszecsippent, és megjelenik ez:
-
Alladin888
újonc
válasz
Pinyo16689 #1451 üzenetére
Köszi,ezt egyelőre nem találom honnan induljak?
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
A nagyítás nem értem. Én ennyire tudok belenagyítani, sztem ez eleg:
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Nezd:
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Nézd, ez az:
A minialkalmazosk között találod (a kártyák alatti sorra kattintva hozod elő őket) :
-
-
peanar
senior tag
válasz
Alladin888 #1446 üzenetére
Miért kellene!?
Ahogy vlesi69 is írta, kiteszed a lezárási ikont és máris kíméled a gombot. -
miben89
csendes tag
Sziasztok
A következő problémában kérnék segítséget.
Honor 200 prot szeretnék csatlakoztatni 2019es Ford Focus-hoz android autoval, de bárhogy próbálom a teló nem akar csatlakozni. A beallitasokban folyamatosan android autorol visszaall 'csak toltes' re.
Az autóhoz bármilyen másik telot azonnal tudok csatlakoztatni, de ezzel nem boldogulok.
Vki tapasztalt hasonlót, ill mi lehet a megoldas?
Koszi -
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1443 üzenetére
Az alapot. Kezeli mindegyik hátsó lencsét.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
csemeteim #1437 üzenetére
Szerintem jelenleg nem. A szövegek felé törökül van, a legaktualisabb hír 2024es, funkcionalitásban nem ér nyomába mondjuk a cseh appnak. Az appban magyar lokacio nincs is, a global verziót tudod használni, de az nem sokat ér.
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Meg van a telefon, érdeklődnék hogy érdemes*e regisztrálni a My honorra.
Köszi -
válasz
Alladin888 #1435 üzenetére
Novával működik, alapból nem. Csak egy lezárási ikon van, vagy a be ki kapcs gomb.
-
Alladin888
újonc
Sziasztok Pár napja van ilyen telóm .Azt nem tudjátok a dupla kopp lezárásnál nem működik? Csak feloldásnál láttam. Illetve a garanciához számlát kérnek?
Illetve a hátlap karcolódik?[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
Én még a 0.193-nál járok frissítésekben
-
pruzsi
őstag
válasz
ghiottone #1390 üzenetére
Üdv. Eddig 6 fajta üveg fóliát próbáltam 3-7 ezer Ft között.
Ebből kettő jó volt de nem tok barát kicsit nehezebben vettek egy egy képernyő érintést szélnél 1-2 mm feljött egy cuppogott.
A másik 4 - egy azonnal megrepedt.3 nal pedig lehetetlen kivezetni a buborékot.
Most megrendeltem az alisat amit linkeltélEddig egy mobillal sem jártam így se sajáttal se maséval
-
Pinyo16689
senior tag
Tesztelgetem az OS9et, a zoom edog sem volt acélos, de most 10szeres felett hasznalhatatlan. Azért furcsa, mert nagy szenzor van benne, és még ha nem is optikai, hanem belenagyít, ennél jobbnak kellene lennie...
-
-
kp78
addikt
válasz
ghiottone #1421 üzenetére
A korábban linkelt 203-as végű (8.0) nem ajánlotta fel soha (próbaverzió alatt sem), de ezt a 9.0-t feldobta.
De még inkább várok vele picit.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1426 üzenetére
Meg kellett néznem a fejlesztőibe, hogy visszakapcsolódott az animációk sebessége, vagy mi van? Mindig 0,5x-re leveszem minden telómon. Mondjuk a fejlesztői beállításokat újra elő kellett csalni, de az bizony anyin volt ahogy hagytam. Kell még csiszolni rajta szerintem is.
-
Pinyo16689
senior tag
Érezhető próba verzió az OS9. Több helyen megakadt egy egy pillanatra, nem annyira jól optimalizált még. Bár ezt nem annyira értem, mert túl sok újdonság láthatóan nincs, és elég lassan adják ki, volt idő reszelgetni. Lehet, hogy a háttérben sok változás volt, de ez nem derül ki.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Egy kérdésem volna, mégpedig a beszédhang minőségével kapcsolatban.
Egy i14-et használok megelégedéssel, de nem vagyok fanboy. i14-nek nagyon jó a beszéd hangszórója, nem cingár hangú, mint mondjuk az S24-é.
Legutoljára Honor 8 volt a márkától, annak is remek hangja volt.
A 200PRO hogy muzsikál ezen a területen? Fentebb írták, hogy jó hangos a hangszóró! És a minőség? Aki iPhone-ról váltott, esetleg megoszthatná a tapasztalatát![ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1422 üzenetére
Fel. Magic 6 Pro-n már fent van. Pár kozmetikai cuccon kívűl még nem látok itt se sok újdonságot. Kamerában van tárcsás nagyítás meg képalkotási menü pluszban. Majd még kell pár nap, hogy kiderüljön van-e valami hátránya az új rendszernek.
-
ghiottone
nagyúr
Próba verziónál most feldobta 431-esre a 9-est:
-
-
TTomax
félisten
Nekem pont ilyen tokban tört szét az S10+om... és azért esett ki a kezemből mert egy kézzel fogtam és telefonáltam volna... de kinek hogy. Azóta rendes tokot és üveget használok lehetőleg UW ragasztósat.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Zsolty20
senior tag
válasz
mirci18 #1415 üzenetére
Nálunk 10-15 évvel ezelőtt volt nagyon menő az ilyen tok, nekem is volt sokszor, de most már teljesen mértékig feleslegesnek sőt néhol már abszolút haszontalannak gondolom. A telefon védelméhez vagy nem, vagy alig ad hozzá sőt rosszabb esetben az okozza a problémát ugyanis az olcsóbb tokok belseje készülhet olyan anyagból ami karcolhatja a kijelzőt, vagy megtapadhat rajta olyan anyag. Összegezve: óvatosan az ilyen tokokkal, de természetesen mindenki azt csinál amit akar
Szerintem ronda[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
A telefont alapból tok védi és a fólia.
Nekem évekig elég volt az.Elhiszem hogy mindenkinek más az igénye de számomra öregemberes egy ilyen tok használata és kényelmetlen mert folyton hajtogatni kell.
Arról nem is beszélve ha hív valaki ki kell hajtogatni az előlapot az oldalán lévő kis patentos fityegő mindíg zavaró.
Szerintem aki ügyetlen vegyen lapos telefont üvegfóliával.
Én se örülök neki hogy hydrogel fóliát kell használnom de ez van.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
FeZ...
aktív tag
válasz
mirci18 #1413 üzenetére
"Én se tudom elképzelni a hasznosságát."
Azért én ennél több képzelőerőt feltételezek az emberekben.
Pl. ha leejted, mert nem mindig figyelsz a készülékre eléggé, vagy csak "lukas" a kezed, mint a páromé, akkor nem törik kb. semmi."Nekem nem kéne mert az anyósom korú emberek használják főleg."
Ez mondjuk nem komoly érv a használata ellen, inkább csak érzelmi faktor, amúgy meg ízlések és pofonok....., tehát részben megértem illetve elfogadom.
"Full felesleges cucc."
Ezt már cáfoltam, de van jobban használható verziója is, egy készülékemen én ilyet használtam és imádtam. Ha kellett, csak kikaptam a helyéről és olyan volt, mint egy sima tokos telefon, máskor meg védte a "bőr" körben. Igaz, azt nem tudom, hogy Honor-hoz kapható-e, de azért példának :
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz
Kronos3000 #1410 üzenetére
Aham,gondoltam. Én ha tudom merre megyek akkor is bekapcsolom a navit mert látom a rendört dugót stb, fényképezni szerintem rémálom az ilyen tokkal mert két kezessé teszi a telefont cserébe viszont semmivel nem véd jobban mint egy normális tok... na mindegy, gondoltam hogy az áll mögötte hogy igazán nem is használod a telefont.
-
Kronos3000
senior tag
Ritkán fényképezek egy kézzel, ám megy úgy is, nagy kezem van, és ügyes. Miért tenném autós tartóba? 99%-ban bluetooth fülest használok egész nap. Az autóban auto mód csatlakozik a kihangosítóhoz. Bp-en ahol 99%-ban vezetek, már 30-évvel ezelőtt is fejemben volt a térkép. Ha bárhova máshova megyek megnézem a térképet és oda találok. Abban az időben tanultam közlekedni, tájékozódni, amikor még vezetékes telefon is csak kiváltságosoknak volt. Ha valamiért nem megy egy kézzel a telefonálás, (egyébként megy) akkor nem veszem fel, nem telefonálok, ráér később is, nincs halaszthatatlan dolog az életben.
Wasabi...
-
TTomax
félisten
válasz
Kronos3000 #1408 üzenetére
Mindig érdekelt,hogy akik ilyen tokot választanak azok pl hogyan fényképeznek egy kézzel vagy hogyan rakják a a telefon autós tartóba vagy egyáltalán hogyan hívnak fel valakit ha csak egy kezük szabad. (Minden bántás nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Én egy ilyent vettem kamera védő ugyan nincs, ám tényleg valódi bőr, nagyon erős, a mágneses záródás is passzentos és erős, a vezeték nélküli töltés is megy, én elégedett vagyok vele. [NeatlySleeve bőr kihajtható tok Honor 200 Pro]
Wasabi...
-
mirci18
addikt
Ez lenne egy jó megoldás tokkal eggyütt
[link]Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
TTomax
félisten
válasz
eurolac #1403 üzenetére
Xar... az a támasztó lötyög de nagyon gyorsan, a kamerafedél szorul, a festés kopik... gagyi.
-
eurolac
senior tag
válasz
mirci18 #1400 üzenetére
"Sajnos az új tokom széle felszedi" - ettől tartottam a legjobban a hidrogélekkel kapcsolatban.
"A gyárit napok alatt kinyírtam" - azt hogy sikerült??Más: a Temun látok olyan tokot ami teljesen védi a kameraszigetet, gyakorlatilag a képek szerint egy kisablak amit lehet nyitni-zárni. Kinyitva kitámasztható a teló vele. Kipróbálom milyen.
Eurolac
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1401 üzenetére
Ezért lenne jó a prémium szegmensben is a laposabb telefon nem hajlított kijelzős.
Az üvegfólia megoldja a problémákat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest