Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Overlocker #3397 üzenetére
Vettem egy F10est és nürgburgringi seasonal futamon futottam egy 1.30.0-t.
Lehet, meg kéne kergetni a te idődet -
sz_abika
addikt
-
vaksi8
senior tag
Új seasonal events
http://playstationcommunity.hu/note/5937
csak kevésnek találom a nyerhető crediteket az elmúlt versenyekhez képest. -
Overlocker
veterán
Köszönöm srácok! Hát az utolsó sikán nagyon összejött, így még soha
Az az igazság hogy kétféleképpen szoktam venni ott a kanyart vagy kiengedem vagy szűken megyek, de eddigi tapasztalat alapján a kiengedett verzióval jobban ki tudok gyorsítani és jobb az idő. Igazából az előző kanyar a trükkös, hiszen azt el kell "rontani" hogy jobban rá lehessen gyorsítani utána, előtte mindig az ideális íven próbáltam menni.. Nem tudom, majd még próbálkozom, leginkább az 1. szektorban van még keresnivaló..
Közben elkezdtem a Red Bull X2010-el menni rajta, egyelőre 1:05.1xx a legjobb idő, de még bőven van benne és a Vettel Challenge-höz is kevés még..
-
¤Demes¤
tag
válasz
Overlocker #3385 üzenetére
Grat, szep kor!
Es igen, az arena vegen kicsit szelesebben mentel, de sebajVazallus: A FormulaGT jobb. Egy bejaratott F10 ~890pp (725hp 560kg) addig egy bejaratott FGT 900pp (935hp 550kg)
-
Vazallus
tag
válasz
Amugy a 2 Ferrari mennyivel jobb mint az alap FormulaGT autok? Vagy nincs különbség?
-
sz_abika
addikt
válasz
Sikán szép volt
Az aréna végén az 1. szektorban, meg nem nagyon próbáltad meg a pályán tartani a ferrarit -
Overlocker
veterán
-
¤Demes¤
tag
Osszeszedtem a 20milliot, megvettem a Ford Mark IV-t, aztan par verseny utan a UCD kidobja a Chaparral 2D-t, 12.5 millioert....duh
pedig jo lenne, ha meglenne.
-
Vazallus
tag
válasz
nokia párti #3378 üzenetére
epic fail
-
Overlocker
veterán
1:30.7xx -et mentem Nürnburgringen, Massa verve
Next target Alonso
Most meglepetéspartin, holnap próbálkozok
-
sz_abika
addikt
Látom mindenki a GT5-el sündörög valamit
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #3378 üzenetére
búúúúúúú -,-
Épp ma szereltem át az antennát benne, hogy jobb legyen a jel.
Na mind1, mentem vissza a GT4 suliba, hamár ilyen szépen fut a gépen ^_^
-
nokia párti
őstag
Na srácok én eladtam a GT5-t, jó volt multizni veletek, és köszi mindenkinek a sok segítséget.
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #3375 üzenetére
na pont ez az, amiért eladtam a boxot (forza3-al együtt), mert csak a saját elba**tt ölbetevős, vacak, drága Microsoft kormánnyal használható, míg a PS3-hoz szinte bármelyik használható, és nekem a G25 igen jó választás volt annak idején, nem vettem még egy olyan vackot drágán a Box-hoz
-
nokia párti
őstag
válasz
mephi666 #3373 üzenetére
GT4 is nagyon sokszor felidegesített, csak ott nem a hibák miatt, hanem a sok nehéz kihivás miatt.
GT4ben egymás után 2x is lenyomtam (B-spec) két 24órást és nem fagyott le.
1x fagyott le hosszabb verseny után asszem Formula GT-nél, de az betutható volt a lemez karcosságának. Forza jó csak nincs hozzá, egy normális kormány ez a bajom vele. -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #3367 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
nokia párti #3371 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de én a 4-el is jártam így
jó, nem 24órás versenyen, hanem rövidebben, de akkor is dühített a dolog... bementem a célba, örültem, hogy megvan a futam, erre semmi: megy tovább a kocsi... wtf?
...azóta lett box+forza3 és annyira tetszik, hogy előrendeltem a 4. részt is
más-más a forza, 1-2 dolog hiányzik a gt-ból, viszont számomra idegesítő dolgok is
ezzel a játékkal 100%-ig elégedett vagyok... (de nem tagadom: megtartom azért a ps2+gt4-et is... meg ott a gow is, fene tudja, mikor akarok majd nosztalgiázni)
-
james001
veterán
válasz
nokia párti #3371 üzenetére
Vagy csak a düh beszél megint belőled
De én nem szólok bele bár lehet kísérteni fog a GT5 szelleme éjszakánként miután elcserélted -
nokia párti
őstag
válasz
james001 #3370 üzenetére
Ment a kis Mazdám tovább és nem reagált semmire, csak a PS gombra, azzal meg sokra mentem.
Most egy kicsit a PS3-ra is ideges vagyok(kapott is egy pár rúgást ) , mert ezt a PS2 sosem csinálta ezt velem anno a GT4-nél, nálam marad az az etalon.
Na nem idegesítem már magam rajta kapja be a PD egész csapata, holnap valszeg elcserélem ezt a szart Uncharted Drake"s Fortunera, az életben nem akarom látni már, még a nevétől is rosszul vagyok, mondom ezt így én, pedig baromi nagy GT fanatikus vagyok. Többet már nem fog ez sem felidegesíteni. -
james001
veterán
válasz
Befagyott?
Ez nagy gáz bakker
De utána mi volt nem is ment tovább csak folyamatosan járt a kocsi a pálya körül? Nem reagált X-re se semmire? -
sz_abika
addikt
válasz
Ne!
-
Vazallus
tag
válasz
Amúgy hogy tudok menteni majd folytatni annál a pálya előtt ahol abbahagytam??? az alap mentésre gondolok.
-
nokia párti
őstag
A jó qurva életbe ezzel a játékkal most teltt be végleg a pohár
Megcsinálom szenvedve ezt a rohadt 24 órás szaros versenyt 3 napon át keresztül nyomtam, beérek a célba és nem csinál semmit, egyszerűen megy tovább, az autó.
ÁHHHHHHHHH. Na most már tényleg eladom a jó fenébe PD meg elmehet a jó fenébe, hogy lassan 1 éve kint van ez a vacak és nem tud berakni egy mentést se. De visszasírom a GT4-et meg a ps2-öt istenem.
Komolyan váltás lesz forzára. A legnagyobb csalódás az életemben ez a szar játék. -
james001
veterán
Milyen gazdagok vagytok ti basszus
-
v!ct0y
veterán
Tegnap vertem el 20 millát egy ferrari 330 asra :
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #3357 üzenetére
Bah épp most újítottam be UCDből a 190es Mercit és megörültem h milyen ritka, de nekem megvan, erre ittvan online ><
-
james001
veterán
válasz
nokia párti #3357 üzenetére
Ja és van egy csomó JGTC az online dealership-ben tök olcsón
-
nokia párti
őstag
Új German Touring car Seasonal event:
[link]
-
sz_abika
addikt
válasz
Overlocker #3355 üzenetére
Pöpec az automata itt, nem kell a manuál ide továbbra sem!
Főleg ha jön a DFGT azon a váltás... -
sz_abika
addikt
válasz
Overlocker #3352 üzenetére
Valahol október elején...
de addig is itt a mai session eredménye: köröcske
Kb a 8. teljes köröm volt, aztán menni kellett a vonathoz :/ -
¤Demes¤
tag
válasz
Overlocker #3351 üzenetére
Pedig nem lenne rossz 1:30at menni a Nordschleifén
Majd szólj ha megvan -
Overlocker
veterán
válasz
nokia párti #3340 üzenetére
Nekem is az a cél
Még nem sikerült tökéletes kört mennem a GP-n..3-4 tized még benne van..
¤Demes¤: Jah, de ez most a GP , nem a Nordschleife
-
¤Demes¤
tag
válasz
nokia párti #3348 üzenetére
PSN leállásról nem tudok o.o
10 kör az nem rossz, én ha jól emlékszem 7 körönként jöttem ki LeMans-ban, amikor kb félig kopott le a gumi. Úgy látszik takarékosabban vezetsz -
nokia párti
őstag
válasz
¤Demes¤ #3347 üzenetére
Na elkezdtem teljesen gyári 787-el a LeManst, már 3 órája tolom, és meg kell mondjam egész élvezetes, mindössze 1 körrel vezetek, szóval kell jóköröket menni, és így nem unja meg az ember. Hát, ha nem lenne eső, akkor nem is bánnám, mert szarul vezetek esőben.
Igen ez érdekes, mert én RM gumikkal kezdtem, 10kört bírtam menni, kíváncsi voltam aztán mi lesz, ha felteszem a RS-ot, és teljesen ugyanannyi kört bírok vele menni, mint Mediummal+ 4-5 mp.-el jobb körök érdekes autó.
Remélem Péntekre meglesz...
Amúgy tényleg le fog állni a PSN a napokban? -
¤Demes¤
tag
válasz
nokia párti #3345 üzenetére
LeMans is 787B volt
Nekem pölö egyiken sem esett. Szerencsére. Szóval erről nem tudok nyilatkozni.
Amúgy Nürburgring fura, én kb mindhárom keverékkel ugyanannyi kört bírtam (harddal éppenhogy 4-et) csak a másik kettővel sokkal lassabb voltam :/ -
sz_abika
addikt
Ez de jó ötlet. Kár hogy egy tragédia az az autó ><
-
nokia párti
őstag
válasz
¤Demes¤ #3342 üzenetére
Köszi a sok infot, de szerintem lemans-ot fogom elobb letolni a 787-el. A nürt meg valószínűleg egy Peugeot 905-el , és akkor a nürnél RS soft, én meg Mediummal mentem.
Még annyi kérdésem lenne, hogy te a Lemans-ot mivel nyomtad le? És hogy? Pl: Lesz e annyi eső ezeken a 24h-s futamokon, hogy mondjuk feltegyek egy Inter Mediate-t vagy Racing Rain-t?
Red Bull kizárt nekem, azért 24h-t nyomok, legyen benne kis izgalom. Formula GT-nek meg még lámpája sincs. -
sz_abika
addikt
lol olajcserés volt már az x2010-em
1:04.239-et jöttem ötödikre Suzukán >< -
¤Demes¤
tag
válasz
Overlocker #3333 üzenetére
Látom nagyon odavagy a Nürburgingért, és mindennel mész ott
-
¤Demes¤
tag
válasz
nokia párti #3328 üzenetére
Köszi!
Amúgy igen, én egy alap 787-el mentem (be van járatva, szal 880hp), és simán lehet őket verni. Én softtal mentem, 3 körös etapokat, és úgy simán megvolt. Egy Audi R8 volt a legerősebb ellenfelem, de ha olyan 7:30 körüli köröket tudsz menni, akkor meg kéne hogy nyerd. Körönként vagy fél percet lehet így verni rájuk, ami bőven elég, még úgy is, hogy többször vagy kint bokszban. A végére 5 kört vertem rá, ha jól emlékszem. (Egész konzisztensen, 4 óránként köröztem le...aztán jött az este...)
Nem éri meg még egy körre kint maradni, mert a hátsók annyira elpusztulnak, hogy nem tudsz körbemenni, és sokkal többet vesztesz.Nem mondom hogy könnyű lesz, mert a Mazda egy szörny, de imádom. Padlógázt felejtsd el 3-as alatt, de gondolom ez alap
Szóval szerintem ez menni fog. Ha kell még bármi, szívesen elmondok minden apróságot, nem tudom hogy mit szeretnél még tudni - aztán hajrá!
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #3340 üzenetére
Lehet hétvégén már egy DFGTt nyúzok \o/
-
nokia párti
őstag
válasz
Nekem egyszer sikerült 1:30.8 valamennyit mennem. Nagyon akartam menni 1:30-as kört az volt a cél.
-
sz_abika
addikt
válasz
F1 2010 az egy másik játék te
-
Overlocker
veterán
Nürnburgring GP + F1 2010 stock settings RS gumi, minden OFF , ABS: 1 : 1:31.174
-
Gebriel
veterán
-
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #3328 üzenetére
Most próbáltam meg inkább hagyom az egészet. Volt egy Peugeot 902 amitől féltem egy kicsit, de még rá is rá tudtam szektoronként verni 2-3 mp-t. Ezzel nem is lenne baj, a legszarabb az egészben, hogy nekem 3 kör után szarrá kopik a gumim, de a Peugeot-nak meg 5-6 körig is kibírja. De még, ha óvatosan vezetek, akkor is max. 4 kör, de akkor már csúszlálok össze-vissza a 4. körben, pedig mindnekinek racing Medium van fenn.
Komolyan ilyenektől szoktam falra mászni. -
nokia párti
őstag
Gondolkozom, hogy letolom a nür.24h-st. Aki már letolta, az mondja meg, hogy jó-e egy Mazda 787 (gyári) a versenyre, úgy hogy azért legyen előnyöm is de azért ne akkora...
Amúgy most nézem Demes megvan a 100% nagyon grat.
-
¤Demes¤
tag
Grat
Én amúgy emelem a kalapom PD előtt, amiért ezt belerakták, mert 1 - jó fejek hogy ezt csinálják, és tényleg igazi 'ajándékot' ad általában, nem valami szemetet.
2 - Amikor az én születésnapom volt nem volt PSN. Azt hittem hogy akkor ezzel ezt bebuktam, de nem, mert kb másfél hónap múlva szólt, hogy tessék, itt van a szülinapi ajándékod -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nagy meglepetés ért ma engem el kell hogy mondjam,mert még ilyenről nem is hallottam.
Ma születésnapom van 1978.08.08.Bekapcsolom a gran turismot erre úgy fogad hogy isten éltessen és ajándékként kaptam egy 78 as fairlady valamilyen autót. -
nokia párti
őstag
válasz
sz_abika #3318 üzenetére
AMG nekem is nagyon tetszett.
A legjobb benne, hogy amikor mész a nordschleifeon, akkor kiírja a játék hogy hol vagy éppen melyik kanyarban. Vetteles szarság-ról már nem mondhatom el ugyan ezt, nem is tudom, hogy került ez ide, pedig megvan aranyra mindegyik. A rally-t meg eleve utálom, mondjuk a Loebes cucc-ból az első 2 már megvan aranyra.
-
boygabi_
aktív tag
válasz
¤Demes¤ #3307 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem. Mármint az időváltozást. Azóta nekem is volt esős versenyem és megoldották a srácok a problémát. De külföldi fórumokon is előfordul ez a téma, hogy esőben néha megvesznek a pilóták és elkezdenek gumit cserélni meg minden kanyarban kicsúszni.
Elkezdtem csinálni a special eventeket: nekem nem csak a Vettel-es teszi be a kaput, hanem a Loeb challenge is. Nagyon messze vagyok a megadott időktől. Meg persze az AMG Driving school sem egyszerű.
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #3312 üzenetére
Grat. épp most néztem a profilodon a 40et
-
nokia párti
őstag
Nah végre megvan a 40-es szint.
El se hiszem, Dec. óta meg van a játék és csak most sikerült elérnem. Még van a 2 24h-s endurance, a gold standard+ car collector trophyk és kész is teljesen a játék.
-
v!ct0y
veterán
Azt hallottátok, hogy Rowan Atkinson (Mr BEAN) összeteőrte a Mclaren F1 esét ?
Komoly a csávó
-
¤Demes¤
tag
válasz
boygabi_ #3250 üzenetére
Javítanom kell
Ma kezdtem a Nürburgingi 24órást (utolsó verseny woohoo) és az elején tök jó idő volt, aztán pár óra után elkezdett szakadni.
Először mintha belezavarodtak volna, és az egyik kijött mégegyszer gumiért, pedig esőgumi volt rajta, de azóta megnyugodtak - szépen megy körbe az esőgumin amíg ki nem fogy a benzin. És egész jó időket is mennek...Szóval egyelőre nem aggódok. Pár óra múlva majd azon fogok nevetni ahogy Bob szívroham nélkül csapat 250-el a szakadó esőben, úgy, hogy nem lát semmit (Formula GT)
-
sz_abika
addikt
5től online kinek lenne kedve játszani?
Norbi hostol
-
sz_abika
addikt
F40, 546PP és softtal nem bírom el kapni az az Enzot az istenért se :/
Fel kell tennem egy racing gumit, mily szégyen...e/
Viszont a Mt Aso a british lightweightsben, isteni az utolsó két kanyar...beláthatatlan és az apexnél van pont a dombtető is..zseniális! 3 kör volt mire fal nélkül át tudtam jönni rajta -
james001
veterán
válasz
nokia párti #3301 üzenetére
Az a régi versenykocsi Ford ami kb. 20 milla?
Sok sikert
Am ez a HKS vagy mi nem nagy cucc,ha fogod ezt a típusú Lancer-t és csinálsz rajta egy racing modification-t ugyanezt a kocsit kapod meg csak nem ezzel a festéssel persze. -
sz_abika
addikt
Onlány egy kis móka?
Nem voltam ps előtt vagy 3 hete most... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest