- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
sz_abika #6695 üzenetére
Errol En sem hallottam,bar nem is kovetem mar a dolgokat.....nameg menni sem mentem volna ezert pestre kb 30 e bol,h ottlegyek.(ebben is fovaroscentrikus ez a xaros orszag,mint mindenben,de ezt mar megszoktam.....)
Plusz a 300fot vart a nissan es 40 en indultak,az kb fedi a valosagot.Nagyon sokan beleuntak mar Yama igereteibe es az uberfranko gt vilagaba amibol kb a fele sem igaz.
Amig egy stabil multirendszert nem kepesek a jatek ala rakni,addig ne varjanak semmit...jatekost meg foleg ne.Elims
A "pc" is egy nagy bughalmaz a foruma szerint,igy be sem szereztem meg es nagy kesztetest sem erzek ra. Kell annak meg 20 pecs,h jo legyen,igy van meg boven idom. -
Tegla80
addikt
válasz
sz_abika #6692 üzenetére
Anno belefaradtam a sok loszarba,amit multinak hivnak a gt-ben es azota sem ereztem kesztetest,h bekapcsoljam.Ezen az academy sem tudott valtoztatni,igy kb 1eve hanyagolom...
(gep,cockpit,tv mind adott es ossze is van dugva a masik szobaban,de a lendulet az valahogy nem kap mar el....) -
Elims
veterán
válasz
sz_abika #6683 üzenetére
Nem,nem..nem én,hanem ezt te nem gondolhatod komolyan. :-) Legalàbbis nagyon remélem.. :-)
Ez a 6 nem rossz,de van benne jòpàr olyan rész,ami még àrkàdnak is rossz nemhogy szimulàtornak.Lehet,hogy keveset jàtszottàl vele azért írod? :-)
A 6 szebb ez kétségtelen,de az 5 jobb. -
Elims
veterán
válasz
sz_abika #6625 üzenetére
Ha màr te is ezt írod..... :-/
:-))Lord Vader: Ne 3 kört menj rajta. :-) 13-at és onnantòl kissé tudni fogod,hogy hol dobàl ott meg pici "gàz el". ;-)
D.Véderjoe: Kemény vagy!! :-) Joy-jal vagy kormànnyal?
Nem a kiràlylànnyal hanem a kiràlyfi. ;-)Studi: Én ezért szereltem le a g25-ről a kuplungot.Úgy kényelmes a bal làb fék.Bàr ha nàlad az asztal miatt nehezebb... :-(
Az 1:34 Nagyon Komoly lenne!!! :-))))
Én nem szeretem a "csíkokat",a baràtokét is kikapcsolom,nagyon zavar. "Szerintem". :-) -
Studi
veterán
válasz
sz_abika #6534 üzenetére
Áááá, kormány nélkül én elvesznék, az tuti. Nekem nagyon nem áll kézre a joy.
Elég tetvedék ez az autó, vagy csak én mentem mostanában élvezetesebb járgányokkal. Mindenesetre az új Visionös VW-nel élvezetesebb csapatni számomra. Tegnap pár tizedre maradtam el az aranytól, ma majd folyt. köv.
Egyelőre a pályán maradásra öszpontosítók, mert nekem rendre kitolja az orrát a bólyákig.
-
Studi
veterán
válasz
sz_abika #6503 üzenetére
Nem értek veled egyet. Gyengébb autóval sem izgalmas a verseny, csak az, hogy hosszú egyenesekkel teli pályán utoléred-e a gépet. Mert ha egyszer utoléred, akkor nem kérdés, hogy a következő kanyarban le is előzöd. Ha nem féktávon, akkor kigyorsításon, ha nem belülről, akkor kívülről. Nekem emiatt épp a versenyzés élménye hiányzik, hiába megyek gyengébb autóval, és "nehezebb" a verseny. Perfekt köröket kell menni, de ha arra akarok hajtani, akkor gyakorlok üres pályán.
-
Tegla80
addikt
válasz
sz_abika #6457 üzenetére
Elvileg....csak hat ha ilyen okos dolgokat adnak ,akkor megis mit varnak??!!
Hullamozni fogunk egy szarny festesnek ennyivel a start utan?
A lenyegi dolgokban tovabbra sem tortent elorelepes,viszont lesz festheto szarny....
Igaz ....minek is kellene normalis serverpark ami kepes 16embert lekezelni az 1oras futamon ledobas/lag es egyebb nyalanksagok nelkul...
Masra nem jo a gamma,mint multira....az meg hol jo,hol nem jo es egy ledobas tudod milyen jol eso dolog....vagy autozni a palyan mikozben a masikat nem is latod,vagy latod es vegig a korlaton/uton/fuvon galoppozik elotted,mikozben Ő siman versenyez a palyan a sajat nezetebol....
Sorolhatnam napestig,h mi mindent kellene a nyavajas szarnyfestes helyett,de ezt Te is nagyon jol tudod.... -
Elims
veterán
válasz
sz_abika #6392 üzenetére
Kibírok én több òràt/napot is,de amikor 20-30percem van egy kis jàtszadozàsra akkor nem fogom kivàrni a 40perces patch letöltését.Akkor még annyit írt 20megàs internettel.Vàrtam is vele egy-két percet akkor màr be kellett volna indulnia.
Te jòkor kezdted a letöltést. :-) -
tutuhawer
őstag
válasz
sz_abika #6317 üzenetére
Nem versenykamion, Euro Truck Simulator 2-t játszom, és most már vágyom a versenypályákra. Szeretnék tuningolni, de a hangok , a belső is fontos lenne. Azért nehéz a döntés, mert a Sonynál van kedvezményem, tudnék venni gépet, játékot egyben, és olcsóbban jövök ki, mintha PC-t vennék. Nekem még olyan régi a vasam, hogy Win XP-vel kell küzdenem, nincs se 7 , se 8. Próbálok tájékozódni, mibe fektessek.
Kösz a gyors visszajelzéseket. -
james001
veterán
válasz
sz_abika #6280 üzenetére
Ugyanúgy néz ki mint a Subaru BRZ csak "feltuningolva".
Ford,Jordan,Nike stb. fedhetné már fel a VGT kocsiját,eddig a legtöbb elég gyenge volt szerintem. Egyedül az Aston Martin tetszett igazán. Bár tök mindegy nekem úgy sincs GT6-om (nem is lesz ha egy normális frissítést nem tudnak már kiadni hozzá) -
Tegla80
addikt
válasz
sz_abika #6105 üzenetére
Mindenki 1edul!!!!! ugy,mint eddig is......
(Erteni amugy En sem ertem,h minek kellett meg1oldalt rahuzni a dologra,de kozom nincs hozza,igy ertenem sem kell. Sztem amugy ez sem fog valtoztatni semmin,mert nem a fejlecen mulik....... Aki egyebb okok miatt eddig sem,az valszeg eztan sem....... Max par uj titan jon-megy rovid gt karierje kozepette az uj gep/jatek vasarlok kozul,de a "regi motorosok".......hat nemtom.Azaz tom,csak nem irom le) -
dilipok
veterán
válasz
sz_abika #6069 üzenetére
ertem en, hogy kotelezo huledezni, de akkor is. Legyunk mar realisak
Nekem ugyanolyan nagy elmenyt nyujt mindket sorozat. Van ami a gt-ben jobb, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a forza is van, amiben jobb mint a gt. En ezt tenykent kezelem, sok-sok oraval mogottem mindket vonalon. De egyebkent
nem problema, ha leirjatok, hogy miben is jobb egyik vagy masik, csak ne ilyen vak modon, hogy marpedig csak a gt -
Elims
veterán
válasz
sz_abika #5917 üzenetére
Hezitáltam is a kiíráson..tudtam,hogy marhaság,de mondom hátha.. :-))
A kormányon min kellene átnéznem?Minek kellene mondjuk lötyögnie,hogy pont 10fillért érjen. :-)
Elég jó árért jutok hozzá. ;-)Szerk.: viszont mintha úgy emlékeznék,hogy írtatok vmikor vezetéknélküli kormányról,nem?Rosszul emlékszem?
-
Tegla80
addikt
válasz
sz_abika #5914 üzenetére
Ez igaz,de koze nincs a regi privat szobahoz.
Itt barki bejohet,ha ismer valakit aki bent van .Regen meg csak az aki barat volt,szval ez nem egeszen az a privat rendszer.(olyan legyen ,mint a GT5ben volt.)
Hostolas szinten is szar meg mindig,holott 20napja nincs GT5 multy,12 embert nem bir el....
Hol vannak az onnan felszabaditott serverek,a javulas es stabilitas novekedes.Miert mas minden szobaban a tapadas,stb-stb
Ezeken a dolgokon a mai napig nem sikerult javitani.
Es sorolhatnam meg napestig ami fos a gt6ban az 5 hoz kepest.(szamomra mindenkepp) -
Elims
veterán
válasz
sz_abika #5899 üzenetére
Nagyon keményen nyomod!!! :-)
Én kb.4óra alatt nem tudtam megcsinálni aranyra.
Holnap mindenképp belehúzok.Ilyen nincs.. :-//
Panicsumo ideje nagyon jó,jó,hogy látom a "csíkját".Onnan tudom,hogy kb. milyet megyek.
A legelső jobbos kanyarban szinte mindig együtt megyek veled aztán azt a gyors bal-jobbot legtöbbször elrontom. :-/ Utána hiába érem be,előzöm meg Panicsumot,érvénytelen az időm.
Június 2-ától megy a verseny,miért csak pár napja kezdtem el??. :-( Pedig írtátok már vhol,de nem tartottam fontosnak.
Így jártam. Holnap meg kell lennie a kocsinak.Te akkor ezeket a köröket kormánnyal csinálod?
Megmondom őszintén először nem teljesen hittem el,hogy te vagy Gtf Bika,de ma pontot tettél rá nekem.Bejelentkeztél először a Bikával majd a Szabikával. Biztos te vagy.
Iszonyat keményet mentél!!! :-)) Gratulálok hozzá!!!!Őszintén. -
-
Elims
veterán
válasz
sz_abika #5881 üzenetére
Odatenni magad??? :-o
Mert eddig mit csináltál,sétakocsikáztál?? :-))
Teglától alig vagy lemaradva!Komoly időd van.
Azzal az account-oddal menj légyszives amit én is tudok. :-)Tegla: Köszi!Nem tudtam.Most próbáltam ki a tanácsodra. :-) Ez jó dolog ebben a gt6-ban.
Ha nem írtad volna,nem lépek rá csak 3-4hét múlva.Te ezzel az arany témával mire gondolsz?1:03-as időd van az első pályán!Az már nem aranyat hanem gyémántot érne. :-)
Egyébként sok (rengeteg!) gyakorlással beérhető,súrolható az időd.Sőt,egy-két helyen meg is előztelek 10-15próba után.
De tény,hogy Nagyon!! jól nyomod. :-)
Van egy olyan rész a jogsiban,ha jól emlékszem,hogy nemhogy súrolni,de a közeledbe nem vagyUNK!Iszonyat,hogy mit mentél ott,kegyetlen!! :-)
Egy bmw-vel kell egy s kanyart megtenni,slussz.Csupáncsak ennyi.Kis egyszerű,de zsivány kanyar... Ott te olyat mentél,hogy...nagyon kemény. :-)
Kíváncsi lennék annál az online eredményedre.Szerintem mkit versz!
Le a kalappal! :-)Az a gondom,hogy már csütörtök van,szombatig még 3 verseny lenne a nissan-ért.Lehet,hogy kifutok az időből. :-/ Esténként csak egy 30-40percem van,utana a barátnőm éjjel-nappal budapest/barátok köztje van a porondon... Addig megvan állítva a thome ketyere.
Az viszont nagyon kevés idő,hogy keményen megpróbáljalak megfogni titeket. :-/ :-) -
-
Elims
veterán
válasz
sz_abika #5728 üzenetére
De az is durva,hogy te 3 hónapja nem írtál ide egyetlen betűt sem..
Hol voltál?? :-) /természetesen nem kell válaszolnod :-) /A sőfőrjeid között láttam,hogy pénzt keresnek,azt hogyan érted el??Még nincs is meg a 40.szintjük.
Az enyémnek megvan,de a 3 pöttyös karrierből egy sincs meg. :-/
Ez a futott versenyek/nyert versenyek arányából jön ki? -
Tegla80
addikt
válasz
sz_abika #5728 üzenetére
Mit kommenteljunk,mikor kaka a game meg a gt5höz kepest is.
En nagyott csalodtam benne,mert a multy is egy kalap szar.(h oszinte legyek)
Ez a gt5 kistatyojat sem vihati,mert:
-nem latom a masikat a palyan
-latom,de elveszti a kapcsolatot,majd ujra elem rakja a gep
-nincs tapadasom bizonyos host eseten
-szar a g25 egyenesfutasa(nagy az alap holtjatek,de siman a ps3 menuben mag patent. Xar a kalibracio ra sztem)
Stb stb,de annyira kezdem mar utalni ezt a fost,h szora sem meltatom.Elmehet a sunyi pi-be Yama,h oszinte legyek.
Ez egy fos,dec 6 ota -
Blaise
veterán
válasz
sz_abika #5595 üzenetére
Egyelőre még csak a kezdő versenyeken mentem végig, szóval még nem merültem bele nagyon, de íme pár dolog:
Egy csomóan lélegzetelállító grafikáról írtak, hát ez kb. a Forza 3 szintje, sőt lehet, hogy még alatta is van. A Forza 4 mérföldekkel szebben néz ki. Az autók irányítása kicsit más, mint amit eddig megszoktam, így első látásra kevésbé testreszabhatók a segítő funkciók. Az ütközéskor fellépő "dobozhang" elég gáz.
Viszont ami pozitívum, az a napfelkeltés/sötétedős versenyek, láttam, hogy lesz később éjszakai ill. esős is, na ilyen viszont a Forzában nincs.
-
james001
veterán
-
rfjanika
tag
-
neilszab
őstag
válasz
sz_abika #5486 üzenetére
"Én attól félek, hogy a GT7 az a GT6 PS4 grafikai remakeje lesz, főleg ha 1,5-2éven belül ki kell hozniuk PS4re. Nem várok fizikai előrelépést ha így lesz. Ha nem, akkor a Fifa PS4 kiadásából kiindulva (fizikai moor fejlődése a nagy számításkapacitás miatt) meg fogja izzasztani a PC riválisokat keményen."
Kívánom, hogy így legyen, izzasztgassák csak egymást a különböző címek, az csak jó nekünk!
Én abban bízom, hogy ezt a 1200 autó per game fonalat végre belátják, hogy nem tartható, mert a mennyiség a minőség rovására megy. A vásárlóktól is idióta elvárás, ennyi autót egyszerűen nem lehet érdemben kihajtani és kiismerni (meg tisztességgel elkészíteni sem). Ezen felül fogalmam sincs, hogy mennyire korlátozzák a PS3 képességei a GT6 fizika számításait, de az, hogy ha levettem 720p-be a felbontás érezhetően javult az autó mozgása, az árulkodó jel. Őszintén remélem, hogy Kazunori úr ilyen irányú törekvéseinek csak a hardver szab(ott) határt, mert a GT6 (demó) szórakozásnak ugyan kiváló volt (nekem), de érdemi szimulátorozásra és köridő hajkurászásra már inkább idegesítő..."Az egyenesfutás alatt arra gondoltam hogy kicsit túl lett lőve a "gyorserősautótvezetnicsakisnehezen" effekt"
Ezt így egy videóból azért nehéz leszűrni, de jelentem, hogy nagyon rendben van a cucc... Egyelőre még nem tökéletes (béta), de az irány jó, nagyon jó és túlmutat mindenen, amit eddig próbáltam. Csak el ne csesszék itt nekem, mert felképelek vkit. Lassan 2014-et írunk, eredményeket és fejlődést akarok!
-
neilszab
őstag
válasz
sz_abika #5482 üzenetére
Nem, visszaadtam a PS3-t, jobb helye van másnál... de PS4-re kíváncsi leszek én is, mit tud, mert nagyon kell már a kakaó a GT alá!
Igazából arra leszek kíváncsi, hogy a plusz lehetőség mit kezd majd Kazunori úr, milyen irányba viszi majd tovább a sorozatot?
Egyenesfutással nincs gond a Corsában, viszont hiába öblösebb a hangja, mintha a PCARS hangja kicsit részletesebb és sokrétűbb lenne, legalábbis ami a McLaren-t illeti.
-
Elims
veterán
válasz
sz_abika #5437 üzenetére
Köszi!!
Nekem ez nagyon kemény.. :-(( hiába lenne szélárnyék,nem kerülök az első 2 közelébe.
Nagyon mennek..James: pedig az nem is olyan nehéz dolog -grand valley-.. Igaz,nekem is ezüst lett (harmadszorra),de teljesíthető jobban az arany,mint a s4-nél. Kedvenc pályám.
Viszont a s4-et nagyon elvitték. Szerintem. :-)
Csak az a bronz.Nagyon kíváncsi lennék,nektek milyen lett? :-)
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #5430 üzenetére
En komolyabban akartam szimulatorozni es a setupolas minden csinjat-binjat megtanulni csak lett egy pici cegem es ez elveszi minden idom az utobbi evekben. Majd jovore jobban bele tudom asni magam - persze ezt mar evek ota igergetem magamnak..
de most mar tenyleg ugy nez ki.
A PSN ID-m meghaltoc (asszem) este tudok lenni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest