Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
v!ct0y #11394 üzenetére
Nekem emiatt csalódás a GT7, pedig az egyik fő ok ez a játék volt, amiért megvettem a PS4-et annó, és a játékot is a megjelenés hetén beszereztem.
Nincs meg igazából verseny hangulata, mert folyton azt kell lesni, hogy mikor fogy el az üzemanyag, a gumi, vagy, hogy mikor szakad le az eső. Pedig aztán egy 10 körös verseny alatt nem kellene ennyi mindennek történnie.
Mert igazából nincs is verseny, hogy edzés, időmérő, aztán közel azonos köridőt tudó ellenfelekkel mész, esetleg álló rajt... Fixen az utolsó vagy, 30 másodperc hátránnyal, aztán legyél gyorsabb mindenkinél. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
Sordoran
addikt
válasz
v!ct0y #10257 üzenetére
Röhej, valaki számolja ki mennyit kell ehhez játszani, hogy összegyűljön.
Azt tudom, hogy ha mikrotranzakciót használod, ez laza 65ezer HUF.
Egy darab autó... Persze lehet mondani, hogy ez ritkaság meg stb., de ennyi pénzt szerintem mikrotranzakció nélkül még egy játékos se szedett össze, kivéve aki ezzel fekszik és kel. De most hetekig/hónapokig játszani egyetlen egy autóért... Ez egy játék lenne kérem szépen, a valóságban egy ilyen autó egyben befektetés is: ha megunod/kell másik akkor eladod. De itt erre nincs lehetőség, így ezzel bukik a dolog.
-
Sordoran
addikt
válasz
v!ct0y #10171 üzenetére
Délben még legyintettem rá, hiszen dolgoztam, nem számít pár óra csúszás. Na de még mindig nem jött helyre? Ezért már illene majd kompenzációt is adni (random autó, vagy legalább kis lóvé
). Egy ingyenes játéknál elmenne (és amikkel játszom azoknál jár minden server maintance után amúgy ajándék), hogy pár órát nem lehet tolni, de egy teljes áron megvett játéknál ez tényleg botrányos.
-
ProEvoFan
nagyúr
Vettem egy "bogárhátú" gr3ast majd tuningoltam és ezzel meg is lett.Ez a verseny tetszik.Megyek majd még párat.
Csinálgattam a drift acsit.Meglett az 1000000 pont, erre megszakad a psn...mondjuk trófeának megadta, de a játékon belüli acsi a fontosabb, hiszen arra kapom az xpt.Remélem mikor belépek majd, akkor megadja a jutalmamat. -
csontkukacz
csendes tag
Ez azért meglepne, mert már a Platinum verzióm is tartalmazta a Formula GT WCH-t ami egyáltalán nem volt "netfüggő". Ezen túlmenően pedig több angol nyelvű fórumon kifejezetten "used car dealership"-nél megvehető tételként emlegette a gépet. ( ár: 5 milla illetve km-től függően kevesebb.)
Példának csak alábbi is:
http://www.ps3trophies.org/game/gran-turismo-5/guide/
Sajnos az általad írottakat az alátámasztja, hogy jó 5 hónapja játszom a játékkal, nem tudom hány százszor jártam a használt autósnál, de még egyszer sem láttam Formula GT autót
-
Tegla80
addikt
ebben igazad van,de link-ben van ott.
hogy is keresel rá a linben magadottakra??( ide rakom,h örülj)
szóval sztem elfér,és így rákereshető isamúgy meg fentebb pár HSZ el írta valaki,h mekkora ratyi autót kapott a 24 órás után!
gondolom Őneki jól jött volna ez.(mert biztos nem látta és lehet neki sem áll akkor,ha megtudja mit kap. Nem mindenki "platina" hajhász
)
gondolom,nem az a baj h "GTR"es vok
béke és BÚÉK !
-
ako001
aktív tag
Hát az nagyszerű lesz,ki is hullik a maradék hajam is ha a licenceket újra meg kell csinálnom.Akkor nem szülinapi,hanem karácsonyi ajándék lesz belőle
.Az utolsó három licenszet még meg sem csináltam,gondoltam az endurancok még ráérnek,erre lv25-nél elérhetőek.
Azt hittem amíg nincs meg addig nem engedi.
Amúgy offline nem lehet friss itteni,mert itt ahol dolgozok nincsen net amire rákötném. -
madgie
titán
Ha a Panning mode-ot (asszem így hívják) alapértelmezett 1-ről 2-re állítjuk, akkor nem az autó mosódik el, hanem a táj. Ez jó tud lenni időnként, ezen a képen is látszik, hogy elmossa az aszfaltot az autó alatt (leköveti a fényképezővel az autó mozgását, így a táj lesz életlen)
-
user137
őstag
bazze, ez az autó manuálváltós????
hát én biztos beszarnék egy ilyen dögben, ha el kén' engedni a kormányt akár egy pillanatra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 7
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest