- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
válasz
Kozmonauta #1492 üzenetére
Csak fejből egy pár modell: Driving Force GT
Logitech G25
Logitech G27
Driving force pro
Thrustmaster T 500 RS
Momo racing wheel
Porsche GT3 RS Force Feedback -
AMD_ok
őstag
válasz
kisJack #1487 üzenetére
Így már mindjárt más, a DFGT-n mini váltógombok vannak, tudom,mert sógornak is az van. Azzal nem is könnyű, viszont nekem nem is az van, hanem G25. Azért ezen "egy kicsivel nagyobb" a váltófül, mint a DFGT-n, és igen, menet és kanyarodás közben igenis kell, hogy ott legyen ujjnál mindig a váltókar
-
Kozmonauta
tag
Akkor én most felteszek két nagyon hülye kérdést:
FÉK VAN BENNE?
KOMPATIBILIS KORMÁNY LISTA?
(Kéretik nem meg kövezni) -
Djuree
félisten
bakker ezek a seasonal eventek de könnyűek lette így
2-őt nyomtam 2-őt nyertem. persze jól felturbózott kocsival
kihívás odalett....itt legalább volt...már itt sincs...
azért a nürn nascar kocsival még mindig lehetetlen
-
PaJa1
őstag
Kacagás a cikken...
A GTben van rally és formaautó-verseny is.Én G25tel tolom és igyekszem nem elengedni a kormányt. Persze így nem tekerem ki teljesen és egy hibát is kisebb eséllyel hárítok.
-
kisJack
aktív tag
DFGT-m van, és az automata váltást Istenkáromlásnak tartom.
De most komolyan, engem marhára idegesít amikor keresztbe állok, próbálom visszahozni és közben visszaváltogatni, de a kormány fejen áll én meg tapogatódzok össze vissza hogy hol vannak a kis huncut gombocskák...
Tehettek volna nagyobb gombot is ezek helyett. Ilyenkor a váltókarral szoktam visszapakolni, az legalább mindig ugyanott van.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1485 üzenetére
Sehogy
kiléptem és utána már más autókat adott be
A cikkre: De most komolyan a nfs el hasonlítanak össze egy GT-t ? Codemasters meg elmehet a pibe az agyon blurozott szarjaival
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1483 üzenetére
Anno GT2 be volt egy bug vagy direkt volt nem tudom. Amikor a Spoon Civicel kelett menni azt hiszem a Trial Mountinon kb 200 lovas volt a verda és ellenfélnek berakott egy Vektor V12-t
Esélyem se volt
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1470 üzenetére
En is gondolkodtam rajta, de sztem unalmasabb egy 1,5ora ugy hogy folyton lekorozol. Inkabb 2h es izgalmak
-
PaJa1
őstag
A régi követelményeknek megfelelően sikerült megcsinálni a 10 körös RX-7 futamot Csubakán
Szégyen szemre csak skid rec ONnalnélküle 9 mpvel kaptam ki, vele meg 7tel elvertem, 9. körben le is inthették volna a futamot, így elsőre sikerült. Nagyon sokat jelent az a plusz tapadás amit ad. Legjobb időm (58.8) kb 2 mpvel volt jobb skid reccel, mint nélküle.
-
PaJa1
őstag
Az RX-7 es seasonal eventnél arrol beszéltetek ami az 1es bonuszban volt? Ott csak a GT-Xet vagy mit lehet nekem használni, az belőttem a megengedett tuningra és egy kicsivel kellett csak több 3 körnél, hogy az élre álljak. Pedig közben drifteltem pár iszonyat jót. majd próbálok képet is felrakni
Most megyek meglesem az új eventeket illetve nekiesek a 2. felvonásnak.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1470 üzenetére
Én is lehet, hogy a Peugeot 908 al fogom megcsinálni. Nincs kedvem szarakodni
-
anulu
félisten
végre meglett a lvl25, úgyhogy holnap nekiállok a Grand Valley 300-nak, a kedves Imprezámmal
-
Akos96
senior tag
A Priusos seasonal eventnél mit állítsak át az autón? Akár mennyit tuningolok, ez az elektromos fűnyíró nem akar gyorsabban menni. Lehet, hogy csak villanymotorról megy azon a versenyen? Azon aztán tuningolhatok.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
nokia párti #1462 üzenetére
En nem tudom, most hogy mondod nem is nagyon neztem meg ezt idaig. Az is lehet, hogy ki lehet kapcsolni. Ha igen, szoljatok nekem is!
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
Krisz_82 #1460 üzenetére
Szia Krisz!
Remelem jol teltek az unnepek. Persze autosave-es, de ha mondjuk epp egy komolyabb osszeg elkoltese elott vagy, akkor erdemes elore Pen drive-ra kimenteni az allast. Utana vissza a jatekba, vedd meg amit tervezel, es ha nem valik be esetleg akkor lepj ki a jatekbol, es a pen drive-rol masold vissza a mentest. Igy ertettem, ugyanis az 1.05-es patch ota lehet pendrivera masolni.
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #1429 üzenetére
Na , ez nagyon érdekelne:De ments le elotte save-et, mert nagy erteku autok ezek, es ha esetleg megsem jo, akkor vissza tudod csinalni.
Mármint az hogyan lehet visszacsinálni egy elrontott nagyértékű autó vásárlását !?
Hiszen autómatikus mentés van a játékban !
Nekem volt hasonló tapasztalatom anno még a GT3-al,de abban ki lehetett kapcsolni az autómatikus mentést. Itt viszont hiába ez volt az első amit kerestem a beállítások között nem találtam meg a megjelenéskor.
Lehet hogy azóta elérhetővé tették az egyik frissítéssel,csak én nem tudok róla ???
Segíts már nekem ebben , mert én úgytapasztaltam minden momentum után ment a játék magától..... -
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Csak friendnek tudsz ajándékozni, szóval először fel kellene venned friendnek: heihachi1978.
Aztán a garázsodban kiválasztod az autót, nyomsz egy háromszöget, és ott give to a friend.Ezer hálám
sz_abika Én abból a nézetből vezetek, ahol semmi nem látszódik az autóból
Ez gondolom a lökhárító nézet. Azért ebből, mert ez minden autóban van, és így nem kell két nézetből is megtanulni rendesen vezetni.
-
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1443 üzenetére
Egyensúly eddig se volt, bár tény, hogy eddig legalább küzdeni kellett.
Egyensúly akkor lenne szerintem, ha a nem azért kéne 1 perc alatti köröket nyomni, hogy behozzam a 40 mp hátrányt, hanem azért, mert a gép egy ugyan olyan gyors autóval ott lohol előttem vagy mögöttem és ő is 1 perc alatti köröket tud. Meg a másik 10 versenyző is.
-
dudikpal
senior tag
válasz
sz_abika #1435 üzenetére
Bonus Race No. 3:
- Toyota Prius G Grand Valley East / 5 kör
- Audi TTS Coupe Cape Ring North / 5 kör
- Lotuse Elise 111R Nürburgring GP/F / 5 kör
- Ford - Ford GT Trial Mountain / Reverse / 5 kör
- Citroen C4 WRC Rome Circuit / 5 körTime Trial No. 3:
- 295 BHP Japanese Car Tsukuba Circuit
- Circuito de MadridDrift Trial No. 3:
- Chamonix Main
- Cape Ring Outside -
blazsey2
senior tag
válasz
kulfoldi #1422 üzenetére
Szerencséd van mert jöttek új seasonal eventek.
Be is húztam őket aranyra.
Ami rossz hír hogy nincs limit,azt raksz rá az autóra amit akarsz.
Egyébként az meg túlzás hogy 40%-os volt a játék amikor kiadták,volt az 60% is
Egyébként meg a seasonal eventek ehez nem sokat raknak hozzá,max egy kis xp-t meg lóvét.
Amit én igazán hiányolok az az al javítása,meg a replay funkció beépítése. -
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #1431 üzenetére
Erre csak azt mondanam, hogy probaljuk ki! Csinalja meg valaki a tokeletes jatekot, es utana kerdezze meg a jatekosokat szerintuk is az-e. Ezt mar sokan mondtak, de ez egy olyan hulye kifogas. Nem kell tokeletes jatek, nem is lehet csinalni, de aki a tokeletessegre torekszik az latja, hogy boven eleg lenne ha megprobalja osszegyurni az eddig komoly autos jatekokban felmerulo jo megoldasokat es otleteket egy jatekka. Siman siker lenne.
-
-
sz_abika
addikt
válasz
kulfoldi #1428 üzenetére
Erre lehetne azt mondani, hogyha megcsinalna valaki a tokeletes jatekot, akkor nem lenne ertelme mar tobb jatekot csinalni
Nekem eleg nagy elvezetet nyujtott eddig, foleg ugy hogy csak hetvegente latom a kicsiket.
Mondjuk ez a 4x1000km-es Suzuka aggaszto, es lehet azt fogom csinalni mint a prologueal.
Neki allok alapautokkal, no-tuning-no-nothing vegigcsinalni a jatekot, ezuttal a kihivasert es nem az aranytrofeakert ^^ -
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
heihachi #1425 üzenetére
Igen en azzal csinaltam meg, (Lexus IS-F Racing Concept) pedig DTM...
bar picit gyengebb a tobbiektol amik jellemzoen 450LE/1100KG-k. Ez 525/1350 de hozhato vele a DTM siman. De a hasznalt dealernel ahogy irtak is mar tenyleg sokszor jonnek be. Es peldaul van (4.-en meg volt) egy Audi TT az online-dealernel ami elvileg jo ide. De ments le elotte save-et, mert nagy erteku autok ezek, es ha esetleg megsem jo, akkor vissza tudod csinalni. (Marmint nem te hanem Anulu) En igy buktam be nemreg egy 950k-s autot.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1423 üzenetére
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy te ugy vagy vele, hogy kaptal egy jatekot ami egy jatek, es ehhez jonnek most dolgok, aminek orulsz.
En meg ugy latom, hogy kaptam egy jatekot, ami mondjuk 40%-osan van elkeszulve, es ugyan orulok hogy jonnek ezek a dolgok, de el is varom oket marhara mert nem errol volt szo.
Szoval reszben nyilvan igazad van, nem jellemzo ez a dolog a jatekiparban es orulni kell neki. De azert a Gran Turismo az kicsit nem ez a kategoria. Ez a jatek amennyire en tudom a Playstation alltime bestsellere. Mindig is eloremutato volt, most legyen legalabb ebben az. Mert szerintem minden ezt megelozo esetben a GT volt a legjobb szimulator a piacon amikor kijott, erosodott a mezony, de volt tobb mint 5 evuk hogy ujra megoldjak! Hat most nem lett az, szerintem. Nem rossz, de nem is olyan mint remeltem. En is kussolnek, nem vernem az asztalt ha nem lennenek igen zavaro es bosszanto hianyossagai/erthetetlensegei. De en csak ezert vettem egy konzolt min. 150000-nek megfelelo valutaert evekkel ezelott, ezert vettem a kormanyom, es a jatekot, szoval osszessegeben 2 kiloban van nekem ez a mulatsag. Nem panaszkodom, hal istennek nem vert oda, illetve a kormany abszolut megerte, de joggal varom el a legjobbat a penzemert.
Masik reszben viszont ezek nem uj tartalmak. Fogni kell egy meglevo palyat, be kell allitani egy korszamot, meg egyeb felteteleket amik mind elerhetoek a jatekban, aztan venni egy atlagosan ugyes es becsuletes kis japant akinek megmondjak hogy probaljon meg jo koroket menni ezekkel a feltetelekkel, utana beallitani ehhez merten mennyit menjen az AI es kesz. Az online time triallal meg ennyi gond sincs.
Kb. fognak felvesznek 1 db embert akinek az a dolga, hogy csinaljon minden nap egy versenyt. (es az akkor meg pazarlas is) Amint latjuk peccs sem kell hozza, mert az SE2 mar csak ugy jott a semmibol, tehat tenyleg egyszeru. Hat ennyi lenne a minimum.
Na de meg nincs semmi veszve, meg elerheto az SE2 es talan az SE1 is ma. Majd 13.-a uan leszek kivancsi. Persze idaig nem rossz az utomunkaban a PD, nem mondom. De nem igy kellett volna, hanem jo jatekot kellett volna csinalni es utana lehet pihenni. Eleve olyan multit kellett volna csinalni, amiben ezer fele mod van, olyan AI-t ami allithato, tobb offline versenyt, hogy ne kelljen a 30 szinten 3-4-szer lenyomni az 1000km-es szuzukat ahhoz, hogy a 32-es szinten elerheto versenyt is tudd jatszani! Ez milyen baromsag mar pl? Vagy hogy fel kell irnod milyen kocsik jok az adott versenyhez, nehogy a dealernel rosszat vegyel es penzt bukj? Jatszott valaki ezzel a jatekkal a fejlesztok kozul a megjelenes elott?
Szoval erted en orulok, hogy jonnek a peccsek de eleve nem igy kellett volna, szoval most mar elvarom!
Nah, de nem akarom lehuzni a hangulatot, azert jatszok en meg, de mar ritkabban, most mar inkabb varok es remelek hatha jonnek olyan dolgok amik visszahozzak a hitem picit.
-
heihachi
addikt
Lexus IS-F Racing Concept-el indulhatsz rajta, az Prémium autó, 750k. Azt nem tudom, hogy megfelelő gép-e a győzelemhez.
Az R8 LMS Race Car '09-t meglehet nyerni a Nurn 4 óráson A-Specben a fent említett Lexust meg B-Specben, más kérdés, hogy lvl32 nyílik csak meg, tehát addig ezt félre kellene tenned. -
anulu
félisten
van valakinek tippja, h DTM-hez (lvl22 A-Spec) hol tudok autót szerezni? nyerhetőek között nincs, dealershipnél dettó. valamint kicsit mókás, h a lvl23 formula gran turismo versenyhez lvl24-es autó kell
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1420 üzenetére
Igazabol, ha belegondolsz nem egy nagy vasziszdasz hozzaadni 5 versenyt plusz azt a drift hulyseget (amit meg meg sem neztem) meg 2 time trialt / het szinten. Sot az lenne a rohej, ha ez sem lenne...
Viszont nagyon kuss van mostanaban a hirek haza tajan (mongyuk halidej volt), de az is lehet, hogy csak mert mar Csokis nem szolt hozza sok ideje aztan azelott o szallitotta ezeket a hireket.
-
Djuree
félisten
na ma asszem énis tolom kicsit a gémet megint így az újév tiszteletére. múltkor kicsit beleuntam, elég sokat toltam, de most megint megjött a kedvem
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1418 üzenetére
Meggyőztél, akkor holnap veszek egy olyan gépet, és addig tolom, míg arany nem lesz
-
nokia párti
őstag
válasz
heihachi #1417 üzenetére
Pedig hidd el nekem, a spirit r gyorsabb. Nagyon jól ismerem az RX7-est, mert a kedvenc autómról van szó. Csak, hogy mondjak valami tényt is: Mentem mindkét autóval a Lemans-i pályán. A Bathurst 265 km/h a spirit 271-et ment.+ ebből következett, hogy 4mp-el jobb időt is mentem vele.
Tudom nem sok az a 6km/h, de valamikor számít nagyon is. Megéri rá költeni azt a 10000 kreditet.
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1416 üzenetére
Néztem, de a Bathurst 10 kg-al könnyebb, az ereje és nyomatéka viszont ugyan annyi, szóval ha csak hajszálnyival is, de talán jobb gép.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1414 üzenetére
Én először minden off-al próbálkoztam (kivéve ABS, az1), de mivel már ráment erre az egy versenyre kb. 6-7 órám tegnap meg ma, ezért már minden segítséget kipróbáltam, és végül én is a skid recoveryt találtam úgy, hogy az hasznos, azt onra tettem, de a többi csak rontott a köridőimen. Tehát akkor kb. jó irányba mozdultam e téren.
Olyat tudtam összehozni, hogy minden köröm 1:00:xxx volt, de ez kb 3mp-el kevesebb, mint kéne, annyival vert meg. Igazából ha körönként tudnék 3 tizedet hozni, akkor már meglehetne szűkösen, de ezzel az autóval bennem ennyi van.
Egyébként a kocsi vásárlást én is benéztem. Vettem egy gyári tuningos RX-7-et, ami belefért a korlátokba, csak indulni nem engedett vele. Némi pénz bánta, de szerencsére később két karrier versenyen is jó volt a gép, szóval az ára "visszajött".
Viszont én a 90-es évek elejéről választottam egy RX-7-et, de most hajlok arra, hogy egye fene, rászánom a pénzt egy Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) '01-re meg a tuningra. A gáz csak az, hogy standard autó, bár ha van egy kis szerencsém az online collectorsban van ilyen, mert ott láttam több RX-7-et is.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
heihachi #1409 üzenetére
Na orulok, hogy vegre nyugodtsag van a topikban!
Az Rx-7 megcsinalhato, de hiaba irja, hogy lehet menni az osszes letezo rx-7-tel szerintem csak az utolso szeriassal lehet megcsinalni. En voltam olyan ovatlan, hogy meg az 1-es seasonal eventsben megvettet turtam fel, de azzal egyszeruen nem voltam kepes lemenni 1.01-es korido ala, de altalaban is csak 1.02-es koridot mentem. Ezt nem ertettem miert van, probaltam beallitasokat, neztem videokat, de egy srac ugy ment 1.00 eleji koroket, hogy kozben voltak hibak a korben, es kurvara nem ertettem hogyan lehetseges ez. Aztan veletlenul megakadt a szemem egy kulso nezetes reszen, es rajottem, hogy az nem olyan rx-7 mint amivel en mentem, hanem az uj 2000 koruli szerias. Na gyorsan szentsegeltem egyet es megvettem azt a verziot, rakoltottem a minimalisan muszaj dolgokat, (igy is siman 150k bukta szerintem) es tudtam menni 0.59.5-ot, atlagban meg 1.00.6-ot, amivel eppenhogy de megcsinaltam. Nem allitottam semmit a kocsin vegsebessegen meg leszorito eron kivul, de az igaz, hogy az ABS:1 es Skid Rec: On volt.
De ez kicsit felrevezeto, hogy barmilyen RX7-tel lehet menni, mert a regebbivel eselytelen, nagyon sok az a koronkent 1.5 masodperc, pedig ugyanugy felhuztam 390 koruli loerore, es ugyanugy lekonnyitettem mint a 2000-res modelt. Gondolom mas lehet a sulyeloszlas, vagy nem tudom, mindenesetre abbol a szemponbol meg jo, hogy igenis van kulonbseg az autok kozott!
De a masik kibaszas amivel iszonyat nagyon szivtam az meg a 1-ben a GTR-es verseny volt. Azt irta barmilyen GT-R-t lehet hasznalni (illetve nem barmilyen, hanem csak felsorol kb 30-at en meg nem neztem vegig) en meg nyilvan bementem a dealerhez es megvettem a legjobbat 950k-ert. Visszamegyek (mert ugye onnan gomb nincs a dealerhez
) erre kiderul, hogy minden GTR jo a versenyhez de ez a kibaszott GTR ez kurvara nem jo! Hat gondolhatjatok milyen fejem volt! A faszer nem lehetett egy gombot odatenni, ami elvisz a dilerhez, es csak azokat a kocsikat latod, amiket megvehetsz?!
Tok foloslegesen vettem egy majd 1 millas kocsit, mert volt mar egy olyan kategorias Lexusom!
Na mindegy, egyebeknt rament ugy 3 estem, de sikerult minden aranyra. Bar soknal kellett a Skid es kettonel meg az 1-es abs is, de a lenyeg, hogy megvannak! Nekem ettol fuggetlenul meg mindig tetszik a maga modjan a GT5, leginkabb ezeknek a kenyelmi es esszerusegi funcioknak a hianya miatt vagyok elegedetlen, meg persze a versenyek konnyusege, (AI) vagy a lehetetlensege miatt, (AI) vagyis hogy nem lehet a nehezseget szemelyre szabni (pl hany szazalekos legyen az AI 80-100-ig, ami igazabol semmit nem csinalna, csak a koridejuket tekerne le, vagy fel minden szazalek ponttal egy picit), csak a segitsegek elvetelevel/hozzaadasaval!
Remelem a kesobbiekben ezeket (legalabbis a nagy reszet) fogjak orvosolni, illetve folyatosan kerulnek be uj tartalmak, kihivasok, mert en azert tobbre szamitottam, foleg mikor mar vannak (legalabbis PC-re) ennel komolyabb jatekok ahonnan azert el lehetett volna lesni ezt-azt!
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1412 üzenetére
Épp azt mondom, hogy tuti nem lehet 800 kg.
-
heihachi
addikt
Seasonal eventekre gondolsz, vagy lemaradtam valamiről és a special eventek is bővültek?
Mondjuk nekem még az előzőek sincs meg mind, egyszerűen képtelen vagyok aranyra megcsinálni a Tsukuba+RX-7 kombót, a lelki világom meg nem engedi, hogy tovább lépjek míg nem arany (meg autóm sincs a többihez
). Hat seasonal eventet hoztam aranyra, de már unom ezt a hozd vissza a kurva nagy hátrány konccepciót, szóval már ehhez az RX-7-es cucchoz sincs sok kedvem, de nem akarom, hogy ott éktelenkedjen az ezüst. Van olyan RX-7 amúgy, amelyiket le lehet nyomni 800kg-ig az alsó határig?
-
v!ct0y
veterán
Remélem holnap jönnek új special eventek
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest