Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
Hát az bizony ahogy én számoltam 32-35 órás elfoglaltságot jelent.
Csak azt nem tudom mi van ha mondjuk lefagy a gép x óra múlva.
Lehet rosszabbul jár a lemez mint Nokiánál
A gt4-nél legalább volt lehetőség a b-speces pilótát bevonni a játékba.
És úgy sem volt leányálom.PSN ID:blazseydr
-
Akos96
senior tag
-
kisJack
aktív tag
DFGT-m van, és az automata váltást Istenkáromlásnak tartom. De most komolyan, engem marhára idegesít amikor keresztbe állok, próbálom visszahozni és közben visszaváltogatni, de a kormány fejen áll én meg tapogatódzok össze vissza hogy hol vannak a kis huncut gombocskák... Tehettek volna nagyobb gombot is ezek helyett. Ilyenkor a váltókarral szoktam visszapakolni, az legalább mindig ugyanott van.
-
Akos96
senior tag
Az versenyhez 23-asnak kell lenned, de az autó megvételéhez 24-esnek.
De ha jól értelmeztem, csak a Formula Gran Turismoval lehet menni azon a versenyen? És ha mondjuk megvettem volna a Ferrari F1 versenyautót, akkor azzal nem is mehetnék?heihachi és sz_abika: nagyon szépen köszönöm! heihachi, téged felveszlek barátnak. sz_abika, neked mi a PSN ID-d?
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
v!ct0y
veterán
-
Djuree
félisten
éppen emiatt akadtam ki pár oldallal előbb
el kellett mennem az utolsó verseny előtt a bajnokságban, és persze hogy nem lehet folytatni. miért is lehetne? persze verseny közben más, azt igaziból sem hagyják abba verseny közbenLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kulfoldi
aktív tag
Nem tamadtam en senkinek direkt irtam, hogy csak a szerencsetlenkedoknek szol.
Sokan nem jatszanak a B-Spec moddal., igy nincs B-Spec pilotajuk. En sem, pontosan 0-as, nem erdekel az a resz. De aki nyomja az altalaban szidja. Szoval ha betehedned a B-Spec pilotad akkor meg lehet, hogy az lenne a baj, mert amit hosszu faradsagos munka aran elertel magad, azt lehet hogy a B-Spec pilotad mig alszol total elszurna.
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
Nem vagy egyedül. A legrosszabb az egészben, hogy nincsenek új versenyek, hanem a régieket kell megcsinálni újra. A seosanal eventek meg kevesek ehhez. Nem értem miért nincs annyi verseny benne, mint a GT4-ben. Ennek az eredményeképp, hamar ráun az ember.
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
Bizony, hogy több van benne, majd fél évembe teltt, hogy kijátszam 100%-ra, pedig minden nap toltam vele 2-3 órát, hétvégén meg még ennél is többet, de jó játék is volt az! Nem értem, hogy miért van így ez az 5-ben, pont, hogy még több versenyt kéne betenni, nem hogy kevesebbet.
-
kulfoldi
aktív tag
Love az minimalis. 300-350K asszem
XP az valamivel jobb, habar nem ido-aranyos: 620K korulMost ramegyek a kovetkezore, az valami 4 oras ize, pont megnyilt! Most ilyen karitativ leszek es majd ott is kiirom hogy mi volt a jo korido, hatha hasznos valakinek.
De az is lehet, h lenyomom ezt a 6 oras Szuzukat is meg egyszer, valami picit gyengebb kocsival, nagyon jo volt meg mar erzem is a palyat elegge. Most megint tetszik igy a jatek.
-
Sonja
veterán
Jól értelmezed. Röviden annyi, hogy a mentés mérete folyamatosan növekszik, még az egyszerű betöltés hatására is. A gond az, hogy jelenleg amint elér egy bizonyos méretet, nevezetesen 4165KB-ot, nem tudja többé betölteni a PS3. Yamauchi azóta megerősítette, hogy a pénteki updateben javítják a hibát.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
kulfoldi
aktív tag
Egy olyan ertek, ami alapjan realisabb kepet kapsz arrol, hogy az auto milyen eros vagy versenykepes.
Nyilvan pusztan loero alapjan nem lehet megitelni az auto versenykepesseget, hisz van meg 100 masik szempont ami befolyasolja az osszkepet. Ha jol ertelmezem (meg nem neztem meg alaposan) ez most leginkabb a tomeg/loero aranyt probalja bemutatni. Persze lehet figyelembe vettek mas szempontokat is. Nem biztos, hogy minden esetben valos a kep (tehat az 500-as PP-ju auto tenyleg gyengebb az 510-esnel) de azert nagy segitseg.
Ami nekem hianyzik az az, hogy a versenyeknel nem mutatja a leendo ellenfelek PP-jet, igy tovabbra is hosszu kiserletezes, hogy belodd mivel erdemes indulni ellenuk (mar ha izgalmas verseny elerese a cel). De legalabb ha egyszer belovod, es utana szeretnel mas autoval is menni az adott versenyen, akkor legalabb nagyjabol tudod hanyas PP-ju autora lesz szukseged.
Amit leginkabb fajlalok ezzel kapcsolatban, (az ellenfelek nem mutatott PP-je mellett) hogy pl. ha jol lattam a gumivalasztas nem befolyasolja az auto PP-jet, ami azert eleg gaz...no sebaj, biztos fognak meg finomitani rajta kesobbi patchekben, maga a PP szerintem jo otlet!
Mas: Aki nekem fent van ismerosnek, az nem tudna betenni a F1 2007/2010-et a favouritesbe? Meg akarom majd venni a kocsit, de majd csak valamikor a tavoli jovoben, igy most nem dobnek ki az ablakon 10-12.5 milliot erre. Viszont van ez az uj kolcsonzes opcio, igy nincs az, hogy kolcsonkerem aztan ki tudja visszaadjak-e dolog, ami marha jo otlet (talan tul jo-igazi ugy lenne, hogy a kolcsonbevetelert fizetni kene). Szoval nagyon megkoszononnem, ha kitenne valaki a vitrinbe ezt a szepseges Ferrarit.
Egyebkent tok szar, hogy a kormany erzekenyseget nem lehet allitani. Ugy megorultem, mikor olvastam a patch leirasnal, hogy lehet allitani a kontrollert (a kormany/pedal is egy kontroller) aztan azt nem lehet. No sebaj, bizom benne majd azt is lehet egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Nah, végül sikerült, de szerintem el pusztult több ezer agysejtem az idegtől.
Daytona, Ferrari F430. Természetesen a legutolsó helyről kellett indulni és 1 kör alatt verekedd fel magad a dobogóra.
Na ennek jópárszor nekiálltam.Így is csak 3. helyezettre sikerült.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Activision Deadpool Xbox One játék
- Sony Playstation 5 1TB
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen